Sjekket opp på skoleveien igjen, nå av en alkoholiker

Overskriften sier selv, og ikke ta den alt for seriøst, men først en postmann, og nå en alkoholiker. Og det bare på en uke, hva blir det neste?

Siden det var julebord i dag (som var knall, forteller mer i morgen med bilder), fikk vi begynne senere på skolen. Dermed var jeg og Dorthea oppe på skolen klokken tre, men før vi gikk oppover mot skolen, måtte vi en rask tur inn på kiwi. Noe vi kanskje aldri skulle ha gjort, eller? I det vi gikk til kassen, og jeg skal til å betale. Kommer en mann forann meg med to sixpacker øl i hånden og påstår at han har stått lenge nok i kø. Helt ok for meg, dermed slapp jeg han forbi.

Plutselig snur han seg i mot meg og begynner å snakke. Han la merke til sjokoladen jeg holdt i hånden, og han ville ha den. Jeg sier pent til han "nei, den skal jeg ha". Og mannen utbryter mens han strever å stå på sine to bein"Tulling, jeg skal jo ikke ta den fra deg, jeg skal betale den for deg". Det gikk fort en kald frysning ned i gjennom ryggen min, i det jeg takket nei og fortalte han at jeg kunne betale den selv. Men i det jeg sa det, hører jeg en klagende stemme bak meg som lurer på hvorfor i alle dager jeg takket nei! Mannen fortsetter å insistere på å betale sjokoladen min, og jeg ga meg til slutt og lot han gjøre det. Etter at han hadde overbevist meg, angrep han to andre jenter også, og betalte tingene dems. Det var selvfølgelig bare småting, og en av jentene var Dorthea. I det jeg så sjokoladen min hadde vært gjennom kassen, grabbet jeg den til meg og løp ut av butikken, på høye heler! Ikke f om jeg skal ha han på nakken i gjennom Arendal og opp til skolen. Dorthea bare lo av meg, og vi angret hele veien opp til skolen på at vi ikke hadde fått han til å kjøpe brus og hårspray til oss.

cimg8371

Vurderer å skaffe meg bodyguard. Noen som melder seg frivillig?

18 herlige kommentarer

Mona

26.nov.2009 kl.23:38

Huff, jeg syns det bare høres creepy ut, jeg. Kan godt være han bare mente det godt, men hvem vet.

Dorthea

26.nov.2009 kl.23:41

Hahah syntes det var gørrmorro jeg :D

CELINE DG

26.nov.2009 kl.23:46

hater alkoholikere :/ de er så skumle!

KATRINE PEDERSEN:

26.nov.2009 kl.23:54

Dorthea: Jeg er sikker på at jeg kunne skytt deg der og da! Det var virkelig ikke gøy, 99% sikker på at han kunne voldtatt oss. Han skulle bare smiske litt med å betale tingene våre, jeg sverger. Hahaha :p

<3 AGNETHE

26.nov.2009 kl.23:56

Jeg har et så ille minne av en alkis at det finnes nesten ikke verre ting.

Det var i sommer, vi har hytte i sverige så vi var der. Vi skulle kjøpe oss is på en sånn is bod ting, også kom det en sørpefull dame, med blod rundt hele munnen, på klærne og flaska i hånden. Hun var nok narkoman også, hun begynte å gå etter meg, og jeg ble livredd, til slutt vi jage henne vekk, det ble så ubehagelig. Hun begynte å snakke " e inte du lousie?" , " jag såg dej prata med Carolina". For det første skjønte jeg ikke hva hun holdt på med, jeg kjente ingen carolina, og jeg var ingen Louise. EKKELT!

Dorthea

27.nov.2009 kl.00:07

Jo sant Katrine! men var bare å dytte til han så hadde han dotte da:P hvis han ikke hadde klikka helt mongo og kommet utav kontroll!

KATRINE PEDERSEN:

27.nov.2009 kl.00:15

Dorthea: Nettopp! Uff, kunne spurt om du ville vært bodyguarden min, men etter i dag tviler jeg på at du hadde passet som det :p Unnskyld kjære!

ANONYM

27.nov.2009 kl.02:00

HAHA

MARTINE KLEMMETSEN:

27.nov.2009 kl.02:01

Uff, så utrolig ekkelt! :s Men, dere sparte penger! Haha

Andrea

27.nov.2009 kl.02:04

uh, crepehy. men som martine sa, du sparte penger :p

Dorthea

27.nov.2009 kl.02:09

:(

Martin S

27.nov.2009 kl.07:54

Jeg kan være guarden din Katrine. Men det koster 1500 kroner dagen, inkludert strøm :)

theresekristina

27.nov.2009 kl.09:02

haha, off :p

Dorthea

27.nov.2009 kl.10:02

Martin... Tror heller Katrine føler seg tryggere med meg som boddy guard en deg! Er jo logiskt da!

KATRINE PEDERSEN:

27.nov.2009 kl.10:03

Martin S: Trenger ikke strøm, meg jeg mener frivillig da, vil ikke betale noe. Tenk så mye tid du får med meg Martin, er det ikke verdt det? :)

KATRINE PEDERSEN:

27.nov.2009 kl.10:35

Dorthea: Nei, dessverre. Ikke etter i går (a)

Marsipankake

27.nov.2009 kl.17:25

ojjsann , hehe ! : )

SOFIE

27.nov.2009 kl.19:57

æsj, ekkelt :p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits