I kveld overnatter jeg i et spøkelseshus, wish me luck

For siste gang i dag; heisann alle sammen!

I natt sover jeg i et spøkelseshus, nemlig kjæresten min sitt. Grunnen til at jeg mener det spøker her, er pga. hendelsene som har skjedd i dag. +At huset er ganske gammelt, og at frysninger er med meg hver gang ned i kjelleren. De som bodde her før kjæresten min, mener også det er noe uforklarlig her. Men bort i fra det, fortalte kjæresten min meg noe som skjedde når han kom hjem fra skolen i dag. Han satt i stuen, og plutselig skrudde annlegget seg på fullt volum i overetasjen på rommet hans. Jeg trodde en liten stund at han tullet, noe som ville vært veldig typisk han. Men i det vi gikk opp på rommet hans når jeg kom til han i dag, sier han "hvorfor ellers tror du annlegget mitt er helt av?". Jeg prøvde å overse det. Men litt senere på kvelden, skulle han vise meg noe inne i et av kåttene, og helt normalt lukket han døren når han var ferdig, og vi gikk ned. I det vi gikk opp igjen, var døren åpen. Det er godt mulig at han bare ikke lukket døren godt nok, men ekkelt var det uansett. Heldigvis fikk jeg en varm klem av han, og en betryggelse for at han skulle passe på meg i hele natt.

cimg7766
Meg og Marius for en stund siden, jeg er så glad i deg gutten min.

Ikke glem spm.runden min som jeg kommer til  å svare på til tirsdag. Tusen takk for alle spørsmål hittil, kom gjerne med fler. For å komme til spm.runden, trykk her.

11 herlige kommentarer

Frida

27.nov.2009 kl.20:49

Så ekkelt, hater sånt :p hehe

Dere får kose dere :)

~ Ida Tønnessen

27.nov.2009 kl.20:53

Søtt bilde av dere :) Lykke til !

SOFIE

27.nov.2009 kl.21:16

skummelt! haha, han kjekke kjæresten din (a)

ida

27.nov.2009 kl.21:31

søtt, men skummelt :)

KATRINE PEDERSEN:

27.nov.2009 kl.21:33

Ida: Ja, likte at han ga meg den søte klemmen! :)

IselinKalstad

27.nov.2009 kl.21:38

Så skummelt da. Tror det spøker hjemme hos oss også. Om natten slår plutselig pcen min seg på. Brødholderen slår seg av og på. Å det samme med lyset.

theresekristina

27.nov.2009 kl.21:56

Sånt er skummelt. Men det går nok fint :) Lykke til!

charlotte fra arendal

27.nov.2009 kl.22:23

herlig bilde!

KATRINE PEDERSEN:

27.nov.2009 kl.22:30

charlotte: takk, koselig å høre! trenger en oppdatering på kjærestebilder snart men, hehe :p

Pija

27.nov.2009 kl.23:32

Skummelt ;$ lykke til :D

Juliane haugan

28.nov.2009 kl.23:31

ekkelt :o kjempesøtt bilde! :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits