Jeg avslører vårens nøkkelplagg for dere

Jeg fant en side på nettet, hvor dem avslører hva som er i vente til våren. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg utrolig mye til våren når boblejakken skal vekk! Vårens mote blir avslappet og lett, med behagelige plagg. Bla. Skjorter, romantiske tunikaer og lyst skinn. Jeg elsker søte tunikaer, og gleder meg virkelig til å kjøpe inn et par nye til klesskapet mitt.

kappahlanneliebr742113a

Jeg får så utrolig lyst til å kikke på tunikaene på stativet bak på bildet over. Kanskje til og med dra med meg noen av dem hjem. Gleder meg utrolig mye til jeg skal shoppe selv etter jul! Klarer nesten ikke vente. I tillegg får jeg over 2 000 i stipend i begynnelsen av januar også, gjett om jeg gleder meg!

Veskene for våren skal også ha en vintagelook. Se på denne, nydelig og kjempe søt.

ginatricotveske742120a

Sjekk den lyse skinnjakken under! Nydelig og døds kul. Therese kikket på en slik en i byen her om dagen, skal tvinge deg til å kjøpe den. Du passet den perfekt. Det var rett og slett døds kult!

kappahlskinnjakke742122a
-FALT VÅRENS NØKKELPLAGG I SMAK HOS DERE?

8 herlige kommentarer

Anette K. Sørheim

29.nov.2009 kl.20:44

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, jeg savner våren, jeg savner SOMMEREN ikke minst! Gleder meg virkelig til vi får kasta bort alt som innholder pels og fjær og alt det drittet. ugg!

theresekristina

29.nov.2009 kl.20:46

jaaa :)

Henriette <3

29.nov.2009 kl.20:50

Så fresh veske :D

solveigen

29.nov.2009 kl.20:50

de var kjempe søte! :D

elisabeth myklebust

29.nov.2009 kl.20:57

Ah, så herlig ut!

29.nov.2009 kl.21:13

åååh, nydelig veske!

camillagranvoll

29.nov.2009 kl.21:38

gleder meg til våren ja : )

Andrea

30.nov.2009 kl.20:15

åh, gjett om jeg gleder meg!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits