En hver tåre, har en mening.

Men mine har mange.

Ting er så utrolig vanskelig for tiden. Jeg ser på meg selv som en jente som er flink til å holde ting inni seg, men nå er virkelig begeret fult. Dere aner virkelig ikke hvor lyst jeg har  til å skrive det ned og dele det med dere, men enkelte ganger, er kanskje ikke det akkurat det lureste trekket. La meg bare si det sånn, at jeg savner slik det var før. Hadde jeg fortsatt gått på ungdomsskolen, kunne jeg virkelig lovet dere at jeg ville myket opp sengen min i hele morgen. Enkelte personer tror jeg ikke bryr meg i det hele tatt, men der tar dem kraftig feil. Jeg bryr meg mer enn noe annet. Tror kanskje det snart er på tide med plan b. Og en ting kan jeg love dere, til fredag skal jeg glemme alle bekymringer.

Si en trist sang jeg kan deprimere med.

12 herlige kommentarer

MARTINE KLEMMETSEN:

29.nov.2009 kl.23:54

åjda vennen, høres ikke ut som om du har det helt fint. håper ting ordner seg, du fortjener det beste!

James Morrison med you make it real er herlig!

CELINE DG

29.nov.2009 kl.23:55

nei uff :( ikke morsomt å lese! jeg hadde også en slik periode i fjor, på denne tiden.. da hadde jeg det helt jævlig inni meg, og følte at det å dele det med noen andre vill bli feil, så jeg valgte å holde det i meg - noe jeg enda gjør.. ingen som vet noen ting :/

Irene S H

29.nov.2009 kl.23:59

off, så kjipt :( .. har hatt det vondt i det siste :( men går bedre nå. og håper det går bedre med deg også :)
ÅÅ søte gode deg. Jeg vet. Hold on be strong.
Klem klem til deg.

SOFIE

30.nov.2009 kl.03:01

Jeg håper mer enn noe annet at ting ordner seg.

30.nov.2009 kl.03:02

jeg og..

Andrea Dorothea

30.nov.2009 kl.08:24

Jeg kjenner meg VELDIG igjen. Skikkelig vondt er det, og enda verre er det å ikke klare å få det ut liksom.. Ofte det frister å bare legge ut om det på bloggen, som som du sier er det nok ikke så lurt :) Håper det blir bedre for deg etter hvert :) Ha en fin dag!

Henriette L;innea

30.nov.2009 kl.09:02

happy - leona lewis

A N D R E A M A R I E <3

30.nov.2009 kl.15:34

Off da :(

helenemp

30.nov.2009 kl.15:43

sv: tusen takk!:)

jeg håper det ordner seg for deg katrine, du fortjener det beste:)

regina spektor - samson

Therese Olsen

30.nov.2009 kl.16:58

Katrine, vi snakker sammen på skolen i morgen. du bekymrer meg!

er så utrolig glad i deg, og nå tror jeg vi trenger å prate <3

KATRINE PEDERSEN:

30.nov.2009 kl.19:01

Therese: Ja, det kunne vært godt å snakket med deg om det. Tror kanskje vi trenger det. Er utrolig glad i deg også Therese! <3

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits