Selv om jeg er venn med deg, kjenner jeg deg ikke.

Kom til å tenke på en rar, og litt ekkelt ting. Det er faktisk en del av vennene mine, jeg ikke kjenner. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å omformulere det jeg mener, men skal prøve.

Flere av vennene mine som jeg godt kan stoppe opp med å slå av en prat med når jeg møter dem, gjerne gi dem en klem også, kjenner jeg faktisk ikke. Når jeg mener det å kjenne noen, mener jeg vite noen av dems dype hemmeligheter, svakheter og gleder. I gjennom et langt forhold med Marius, har jeg f.eks. fått mange nye venner gjennom han. Enkelte av dem er rett og slett ubeskrivelige, mens andre, skuffer bare mer og mer. Nå som jeg først har kjent dem en stund, begynner dem å åpne seg mer, og de falske sidene kommer frem. Og jeg hater det. Jeg hater virkelig at dem du minst hadde trodd kom til å dolke deg i ryggen, gjør det. Når slike ting skjer, er det virkelig viktig å huske på hvem som er dine ekte venner.

cimg7473
Hunden min, Happy, vet mye. Han er gullgutten jeg kan si alt til, uten at noe går videre.

7 herlige kommentarer

ja det er sant dette..
Ha en fin 1.desember da!

Hanne Madeline

01.des.2009 kl.00:45

helt enig med deg! fælt at det finnes sånne falske folk

Marthe Nyvoll

01.des.2009 kl.01:19

Og det verste er at slikt kommer frem fra de menneskene du forventer det minst av :o skikkelig fælt :/

Camilla Madelen -Made in heaven.

01.des.2009 kl.03:36

kjempe fint bilde :)

sånne ting kommer fra de du minst venter det ifra!

>susanne

01.des.2009 kl.09:49

skjønner hva du mener!
sv : nei ,det går ikke bra! :(
Hei hei! :D Det er pga at du er på vennelista mi her på blogg.no at jeg sender denne til deg...J eg tilot meg selv å spamme en kommentar til deg (du kan seff bare slette den!). Bekalger at jeg er så frekk, men jeg ville bare si at jeg har startet en "lær å danse julekalender" på bloggen min. Gjerne ta turen inn for å kikke. Nye videoen hver dag frem til jul. Fin måte å bli bedre på dansing samt få litt trim før juleribba smæsjer seg på kroppen :D

Ellers håper jeg du har det kjempefint! take care! :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits