Regine Stokke, i dag fant du roen. Hvil i fred.

I dag var din tid omme, og vår kjære Regine sovnet inn litt over 14.00 i dag. Du virket som et sterkt menneske, og en glad jente som har hatt mye glede gjennom livet. Jeg hadde et håp, og en tro på at du ville klare deg igjennom det her. Noe jeg er sikker på veldig mange andre også hadde, men dessverre, ble det ikke sånn. Du var et stort forbilde for mange. Jeg, og garantert fler, syns det var utrolig tøft av deg å dele historien din på blogg.no slik du gjorde. Det satt spor i oss alle, og du vil alltid bli husket som den positive jenta du virket å være. Jeg håper du har det fint der du er nå, og jeg sender varm omtanke til dine nærmeste. Hvil i fred, Regine Stokke.

13275871259858707119
Les bloggen til denne sterke jenta, trykk her.

Over til noe helt annet, som virkelig ikke har noe med dette å gjøre. Jeg skammer meg veldig over at jeg ikke har postet videobloggen som inneholder svarene på spm.runden min. Men det kommer til kvelden/morgen tidlig. Akkurat nå feirer jeg og fler i familien min bursdagen til min kjære mor, og det hun fikk av meg var spikermatten. Den ble hun utrolig glad for, noe jeg syns var veldig positivt.

- LESTE DU BLOGGEN TIL REGINE STOKKE?

12 herlige kommentarer

Kristin

03.des.2009 kl.20:10

Ja, jeg leste den. Det er så utrolig trist!

Slittejoggesko

03.des.2009 kl.20:12

Jeg leste den nok - ofte. Det er ufattelig trist.

Mija Marie

03.des.2009 kl.20:22

Ja, jeg leste den! Kjempe trist det som har skjedd, for henne virket som en kjempe bra og nydelig person!

Sandra NK

03.des.2009 kl.20:42

ja, jeg leste den... hvil i fred :(
Jeg var innom å leste gamle innlegg og nye innlegg på bloggen hennes hele tiden..

Hvil i fred Regine :(

kjersti

03.des.2009 kl.21:27

ja, jeg leste bloggen hennes

Hanne Madeline

03.des.2009 kl.21:42

det er så utrolig trist. klarer ikke helt å innse at hun er borte...

MARTINE KLEMMETSEN:

03.des.2009 kl.21:45

Veldig fint skrevet om henne. Leste bloggen hennes, men fikk vondt av å lese den. Stakkars jente. All omtanke til henne og hennes nærmeste.

03.des.2009 kl.21:47

når kommer videobloggen???????

SOFIE

03.des.2009 kl.21:49

Håper hun har det bra der hun er nå, og at smerten er borte.

KATRINE PEDERSEN:

03.des.2009 kl.21:52

Kjersti: Du var nok ikke alene der, trist hun er borte.

KATRINE PEDERSEN:

03.des.2009 kl.21:53

anonym: hehe, hvis det er ang. spm.runden du mener, så kommer den i natt eller i morgen tidlig. ut må den :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits