Min lørdag og mine planer

Hei igjen alle sammen!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Dorthea, og har Marius på besøk. Han skal sove her i natt, og jeg gleder meg veldig. Det er lenge siden han har overnattet hos meg nå, så det blir koselig. Uheldigvis glemte han filmen vi hadde planer om å se, men vi finner nok en annen. I tillegg er det lørdag i dag, og dvs. lørdagsgodt og brus! Dagen i dag blir skikkelig kosekveld med andre ord. Det skal bli utrolig deilig, for jeg tror jeg fikk nok i går.

cimg8669
Sjekk den kule buksa jeg låner av Dorthea, digger den.

-HVA SKAL DU I DAG? Ha en fin lørdagkveld alle sammen.

6 herlige kommentarer

IselinKalstad

05.des.2009 kl.15:30

Jeg skal jobbe :p

Kine Emelie

05.des.2009 kl.15:41

Jeg skal bare slappe av :-)

A N D R E A M A R I E <3

05.des.2009 kl.15:50

Skal øve på foredrag ;-P

<3 V TOTHE ERONICA

05.des.2009 kl.17:13

Skal se film :)

Marthe Nyvoll

05.des.2009 kl.18:42

Jeg skal faktisk omtrent samme :D

MARTINE KLEMMETSEN:

09.des.2009 kl.01:04

Fint bilde av deg :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits