Tusen takk alle sammen, og gratulerer Johnny!

Først og fremt, må jeg bare si tusen takk for at dere er så utrolig herlige. Dere er så snille og gode mot meg ang. alt som har skjedd i det siste. Folk jeg aldri har snakket med, eller noe, har kommet med utrolig rørende og støttende kommentarer. Jeg setter veldig pris på det, tusen takk. Dere er så herlige! Svarer på alle de støttende og fine kommentarene når jeg kommer hjem fra skolen i dag.

Men ja, livet går videre! Og i dag har Johnny bursdag. Han er en utrolig herlig og snill gutt, så gratulerer så mye med dagen. Du er herlig. Egentlig har jeg fotballtrening i dag, men jeg vet dessverre ikke om jeg orker. Selv om jeg burde, siden jeg ikke var på den sist uke. For se hva jeg orker og makter, dagene er ikke helt topp. Men nok en gang, gratulerer så mye med dagen Johnny!

cimg8661
Meg og Johnny på marran i dag, trøtte og fine.

6 herlige kommentarer

frkmirjam

07.des.2009 kl.10:43

Så søtt bilde. :)

Monica

07.des.2009 kl.11:17

Så koselig bilde! Hvem er johnny? :)

Andrea Dorothea

07.des.2009 kl.11:19

Så bra! Slik det skal være :) Gratuler han :)

Siw C

07.des.2009 kl.12:17

SV:Okeida, kunne vel ikke jeg huske :O

MARTINE KLEMMETSEN:

09.des.2009 kl.01:03

Johnny var litt søt ;p Gratulerer til han!

09.des.2009 kl.01:07

GRATULERER TIL JOHNNY :DD litt seint daaa, ehehe

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits