Savner å kalle deg gutten min

Hei, vet ikke hvordan jeg skal begynne. Skoledagen var utrolig vanskelig. Flere av de gode vennene mine vet at jeg har det tungt, og dem kaster seg rundt meg og gir verdens beste klemmer mens de spør hvordan det går med meg. Jeg har kommet ut av tellingen om hvor mange ganger jeg gråt i dag, dessverre. Det frister lite å gå på skolen i morgen, men livet kan ikke stoppe opp av den grunn, andre ting går videre. Og etterhvert, vil ting bli lettere når det kommer til meg og Marius også. Nok en gang, tusen takk til alle dere som er så herlige mot meg.

Forresten, selv om dagene er tunge, har jeg også en glad'nyhet. En utrolig søt jente spurte meg i dag om de kunne  intervjue meg ang. bloggen. De skulle egentlig intervjue "Sørlandsgutten, Marcus Ek", som ligger på topplisten, men dessverre gikk ikke det. Dermed ville de ha meg! Noe jeg syns var utrolig koselig.

cimg8667
cimg8668

-HAR DU NOEN GØYE PLANER FOR DENNE UKA?

EDIT: dette innlegget var utrolig rotete, men klarer ikke tenke ordentlig.

15 herlige kommentarer

Martine Hermansen

08.des.2009 kl.00:27

Huff da, får håpe det går bedre! "/ :)

Susanne

08.des.2009 kl.00:34

i vanskelig tider er det godt med goe venner å varme klemmer.. husk på det. å hver en tåre som drypper på skulderen demmes, er verdt det. får og sitte alene med puten klemt inntil magen, og tørke tårene er ikke noe gøy. alt kommer til å gå bra. men jeg låver deg, ta en dag av gangen, så går alt mye lettere. dette klarer du, men alldrig at du klarer det alene inne på et rom. kom deg ut å vær med venner som betyr mye får deg, og som du vet er der uansett om det er noe. :)

Trude Larsen

08.des.2009 kl.00:37

uuurh, stakkar. bare stå på :-)

Qtie

08.des.2009 kl.00:56

Skjønner hvordan du har det :/

3lise

08.des.2009 kl.08:40

uff, håper du får det bedre

Malin

08.des.2009 kl.09:29

Uff uff :( Men bra du likte det med intervjuet! Kommer ned seinere idag :D

Andrea Dorothea

08.des.2009 kl.09:56

Stakkar :/ Må være utrolig vondt! Såå gøy at de ville intervjue deg!! :) Alltid godt med en opptur :)

BLÆ

08.des.2009 kl.14:35

KAN DU SLUTTE Å SIPPE?!

Katrine

08.des.2009 kl.14:40

Blæ: Nei.

CELINE DG

08.des.2009 kl.15:20

blæ: drit langt i å les bloggen hennes.. om du kaller dette sipping vet jeg ikke helt, for katrine tar det som har skjedd så utrolig voksent, om jeg kan kalle det det..

jeg får så vondt av å lese dette :( håper virkelig det blir bedre etterhvert, og jeg håper også at vennene dine tar godt vare på deg! det fortjener du:)

Katrine

08.des.2009 kl.17:02

Åh, tusen takk kjære deg! Men tar dette selvfølgelig tungt, og bloggen er jo et sted jeg kan skrev og dele ting på. Dermed hjelper det utrolig mye å skrive og få det ut her :) Takk Celine, du er så herlig.

Giddy

08.des.2009 kl.20:27

Stakkar. Bra du har venner som er der for deg da!

AINIS

08.des.2009 kl.22:46

Sv: Tror du vil klare deg ganske bra jeg, selv om du har det vanskelig akkurat nå. Jeg er sikker på at du har mange rundt deg som bryr seg om deg og er glad i deg. Tenk på det gode i livet og ta vare på de som står deg nær.

Husker selv jeg syns det til slutt var irriterende at folk viste VELDIG mye medfølelse da det ble slutt med meg og typen. Jeg ville prøve å tenke på noe annet, men det var vanskelig når alle minte meg på dte hele tiden. Men samtidig betydde det mye for meg, dte viste i alle fall at de brydde seg :)

m

09.des.2009 kl.00:51

BLÆ: kjenner jeg blir jævelig irritert på deg, sorry, men slik sier man bare ikke i en slik situasjon.

KATRINE PEDERSEN:

09.des.2009 kl.00:53

m: Jaja, rolig nå :p Det går helt fint, jeg slutter ikke å "sippe" bare fordi h^n sier noe ;) Dette er trossalt bloggen min, og ingen kan stoppe meg i å skrive det jeg vil ;)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits