Intervju ang. bloggen min

Hei alle sammen! Som jeg nevnte tidligere, var det en herlig jente som ville intervjue meg ang. bloggen min. Det er til et prosjekt/klasseavis de har i den ene mediaklassen. Selv om det kanskje ikke er det store, syns jeg det var utrolig koselig at hun akkurat ville intervjue min blogg. I tillegg ville de egentlig intervjue Marcus Ek, men siden de ikke fikk tak i han, ble det meg. Og tusen hjertelig takk for det, her kommer intervjuet:


Hvorfor startet du å blogge?
Det hele begynte egentlig med at jeg var hos en venninne, og kjedet meg veldig. Også kom jeg innom blogg.no på datamaskinen hennes, og fikk lyst til å prøve på noe nytt. Dermed har jeg ikke sluttet siden.

Blir du på en måte avhengig?
Ja, på en måte. Men det er jo noe jeg liker å holde på med, og det har jo blitt en del av hverdagen min. Tar det som en hobby, og ja, skal nok ikke nekte for at jeg er avhengig.

Når startet du bloggingen for alvor?
Rundt mars i fjord regner jeg med, men tar det mer og mer seriøst etter tiden. For når man har holdt på med blogging en god stund, blir man på en måte en del av et lite miljø. Og jeg prøver å holde bloggen oppe, for bla. å gjøre den gøyest mulig for leserene mine.

Har du noen faste lesere da, som ofte kommer igjen?

Ja, ikke for å høre innbilsk ut eller noe i den duren, men jeg har ganske mange av dem. Noe som selvfølgelig er utrolig koselig!

Men du skriver ofte om klær osv, hvorfor det?
Det er rett og slett bare fordi det er noe som interesserer meg, og jeg tror flere av leserene mine også liker det. Men prøver jo å ha en viss variasjon i innleggene mine, slik at en hver person kanskje vil finne noe som faller i smak.

Hva skriver du helst da om, om det ikke gjelder dette emnet?

Da er det vel mest om egne meninger, hverdagene mine også prøver jeg å slenge inn dagens outfit så ofte jeg kan.

Er det noe spesielt du tenker på at du vil oppnå med bloggen din?
Egentlig ikke, selv om det har kriblet i magen de gangene jeg har sneket meg opp på topplisten. Men det er ikke et mål jeg har å ligge der, blogger jo for min egen del og fordi jeg syns det er gøy, selvfølgelig.

Leser du mye blogger selv? Og hva liker du da eventluelt helst å lese om?

Egentlig er det litt ille å si det, men jeg er faktisk utrolig dårlig på å lese andre blogger. Men er fast leser av Julia Nyland sin (julianyl.blogg.no), også er jeg innom et par av vennene mine sine blogger. Det jeg liker å lese om er nok så si det samme som jeg prøver å blogge om selv. Outfits, egne meninger og spennende hverdager. Liker å få et inntrykk av personen.

Er du da mest opptatt av designet til folk, eller hvordan de skriver? Kanskje begge deler?
Vil nok si begge deler. En rotete blogg med bråkete musikk i bakgrunnen og masse farger fanger ikke mye oppmerksomhet. Det gjør dessverre ikke tekster som inneholder hjerter og ikoner i slutten av annenhver setning heller. Det er hvertfall min mening.

Da har jeg et siste spørsmål, og det er om du har noen tips til nybegynnere, eller kanskje også for folk som har holdt på en stund, om hva de kan gjøre for å bedre bloggen sin?
Kanskje prøve å være mest mulig seg selv, å skrive på en måte som tar oppmerksomheten til andre. Prøve å ha med bilder ofte i innleggene, for å gjøre dem mer interesange. I tillegg kan man legge til andre bloggere som venn, og kommentere andre blogger.


cimg8694

13 herlige kommentarer

Marianne Eide Hanssen

09.des.2009 kl.18:35

så kjekt :-D fint bilde

Hanne

09.des.2009 kl.18:38

det er så koselig å bli inrervjuet, kjempe bra svart :)

theresekristina

09.des.2009 kl.18:43

kjekt :)

sandraslife

09.des.2009 kl.18:52

bra svart :)
fint bilde!

Tonje Thorvaldsen

09.des.2009 kl.18:55

Så moro :)

SOFIE

09.des.2009 kl.19:38

Bra besvarelse, og fint bilde av deg :)

MARTINE KLEMMETSEN:

09.des.2009 kl.19:43

Så bra besvart! Flink du er! :)

09.des.2009 kl.19:47

fint bilde :)

NORA UTEN TVIL MED FLORA

09.des.2009 kl.19:48

så gøy! :D

KATRINE PEDERSEN:

09.des.2009 kl.19:52

Marianne Eide Hanssen: Ja, hehe! Tusen takk, koselig å høre :)

KATRINE PEDERSEN:

09.des.2009 kl.19:53

Anonym: Takk :)

ida<3

09.des.2009 kl.22:16

det må ha hvert gøy å bli intervjuet :-)

Andrea Dorothea

10.des.2009 kl.08:48

Så gøy! :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits