Vinner av blogg vs.blogg +dagen i går og i dag.

Hei alle sammen!

I går sov jeg hos min kjære Dorthea, som går i samme klasse som meg. Gud for en herlig jente, og vi hadde det så utrolig gøy i går! Planen var at jeg skulle bruke kameraet å ta noen bilder av oss osv, men så trodde jeg at jeg glemte det. Men fant det selvfølgelig dagen etter når vi skulle gå (løpe) til bussen. Det var herlig å være hos henne og ikke sitte hjemme alene, koselig var det og.

Mens i dag, kom dagen jeg verken vet om jeg hadde gledet meg eller gruet meg til. Nå er jeg nemlig hos Marius, men det gikk utrolig greit å møte han igjen. Selv om det er veldig uvant, og jeg egentlig kunne ønske jeg fortsatt var jenta hans som lå i armene hans, er det godt i det hele tatt å ha han som venn.

cimg8711

Og gratulerer til Mariell Tomine som stakk av med seieren på blogg vs.bloggen. Utrolig gøy at så mange stemte, dessverre hadde et godt utvalg av kommentarene samme ip-adresse i tillegg til at de var anonyme, dermed ble de diskvalifisert. Christina fikk 9 stemmer, mens Mariell stakk av med 22. Gratulerer nok en gang!

9 herlige kommentarer

Hilde :)

10.des.2009 kl.23:56

:-) Bra du koste deg i går!

Dorthea

11.des.2009 kl.00:03

Awwwe koseligt :D hehe<3

KATRINE PEDERSEN:

11.des.2009 kl.00:06

Dorthea: Ja, vennen min <3 Må gjøre det igjen en annen gang!

tommy stebekk

11.des.2009 kl.00:17

styggt

sabinafrancine

11.des.2009 kl.00:37

så fint du koste deg :-) koselig bilde!

Katrine

11.des.2009 kl.08:29

Tommy Stebekk: Heng deg <3

MARIELLETOMINE

11.des.2009 kl.14:51

SWEET :D <3 du er så søt du :)

11.des.2009 kl.15:09

Hvorfor var du hos marius?

Katrine

11.des.2009 kl.16:58

Anonym: Hvorfor skulle jeg ikke ha vært der?

Vi skal prøve å være gode venner, også skulle vi snakke sammen.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits