Kom med noen siste spørsmål

cimg8722Hei alle sammen.

Er egentlig ganske lei av å si når spørsmålsrunden kommer, siden jeg bare utsetter den hele tiden. Og jeg har virkelig dårlig samvittighet. Men nok en gang, den kommer i dag. Jeg er nødt til å legge den ut i dag rett og slett. Jeg skal dra vekk i helgen, dermed blir den bloggfri, og det vil si at hvis jeg ikke får lakt den ut i dag, kommer den ikke før tirsdag eller onsdag neste uke, og det blir for drøyt.

I helgen skal jeg dra til besteforeldrene mine, og jeg gleder meg veldig mye til å komme ut dit igjen. Det er en stund siden nå, for som kanskje noen av dere vet, har bestefar vært på sykehuset osv. På lørdagen kommer en god venn av meg fra skien +noen kompiser av han, dermed skal jeg nok være litt med dem og. Kameraet mitt er selvfølgelig med, dermed blir det nok noen bilder!

Men kom med noen siste spørsmål før jeg avslutter den og drar til besteforeldrene mine. Jeg svarer meg en gang jeg kommer hjem fra skolen, så fort dere!

Bildet er fra i går av meg og katten til Marius. Foxy heter den, oppkalt etter kallenavnet mitt, siden vi begge har rødt hår! Kommer til å savne deg pus.

10 herlige kommentarer

Litlle pink

11.des.2009 kl.12:47

hva liker ud best og minst med deg selv :D

Rannveig <3

11.des.2009 kl.13:19

Hva syns du om r97.blogg.no ?

Maiken

11.des.2009 kl.16:19

Søt blogg<33

whoops.blogg.no

......

11.des.2009 kl.18:02

hvorfor løy du om at nico slo deg på finnøya.... var det får å få oppmerksomhet på bloggen?

SOFIE

11.des.2009 kl.18:10

så søtt bilde! :)

Emilie

11.des.2009 kl.18:10

hvor blir det av den spm.runden? :(

KATRINE PEDERSEN:

11.des.2009 kl.18:14

Anonym: For det første, jeg har aldri sakt at Nico slo meg på Finnøya. Og for det andre, har jeg lakt det bak meg nå, og er ferdig med det. Dermed tar jeg ikke opp det på bloggen igjen, og i tillegg med en som ikke tør å oppgi navnet sitt en gang.

KATRINE PEDERSEN:

11.des.2009 kl.18:15

Emilie: Den kommer nå, holder på å laste den opp :)

Emilie

11.des.2009 kl.19:24

bra, gleder meg! :-)

KATRINE PEDERSEN:

11.des.2009 kl.19:26

Emilie: Godt å høre, men det ble ikke så bra. Hater videoblogger, men hva gjør man vel ikke for bloggen, hehe :) Den er halvveis med å lastes opp på youtube nå, så kommer straks! :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits