Videoblogg med svar fra spm.runden, endelig!

Hei alle sammen! Som dere muligens skjønner pga. overskriften, kommer videobloggen med svar på spørsmålsrunden nå. Endelig sier bare jeg, det var søren meg på tide. Unnskyld for at den kom så sent, men bedre sent enn aldri, eller hva? Dessuten er ikke videoblogging min sterkeste side, men hvis dere maser litt mer, kanskje jeg skjerper meg. Men nå drar jeg til besteforeldrene mine, vet ikke om jeg kommer på nett før til søndag. Ha en herlig helg hvertfall!
 

Kanskje jeg burde videoblogge oftere, dere for mase på meg å si deres mening.

9 herlige kommentarer

MARTINE KLEMMETSEN:

11.des.2009 kl.19:41

Endelig kom den, bra svar!

Emilie

11.des.2009 kl.19:46

der ja! :)) du må videoblogge oftere, søt hund :)

Andrea

11.des.2009 kl.19:50

Veldig bra svart, kom med videoblogg oftere!

KATRINE PEDERSEN:

11.des.2009 kl.19:52

Emilie: takk! for prøve på det :)

emilielund

11.des.2009 kl.19:57

søøt hund :D Go sørlandet <3

A N D R E A M A R I E <3

12.des.2009 kl.10:21

Kjempe bra, Katrine! Du er såå flink :-)) <3

Edina

12.des.2009 kl.17:04

Jeg er veldig veldig veldig glad i deg også, Katrine søta <3

SOFIE

13.des.2009 kl.18:15

herlig med svarene, hehe, endelig (a)

KATRINE PEDERSEN:

13.des.2009 kl.18:16

Edina: Jeg er veldig veldig glad i deg også vennen min <3

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits