Before the night is through, I wanna do bad things with you

Hei alle sammen!

I dag har jeg kommet litt lenger på julegavene, og nå mangler jeg bare et par småting. Men må se hvordan det ligger ann med penger, pga. diverse planer i helgen. Jeg var så utrolig dum i dag, at når jeg skulle sjekke saldoen på kortet mitt, tok jeg ut 400kr. Dermed har jeg null kontroll på hvor mange penger jeg har igjen på bankkortet mitt. Aner ikke når jeg satser på å bli helt ferdig med julegavene, men for ta det innen julaften hvertfall.

Kan komme med en nyhet etter alt som har skjedd de siste to ukene, jeg begynner nemlig å se litt lettere på livet. Ting begynner å gå mye bedre med meg nå, og for hver dag som går, blir den lysere. Det er egentlig all takk til mine venner som har vært med meg hver dag etter alt som har skjedd, og nå klarer jeg bare så vidt å vente til helgen. Som sakt; det begynner å gå bedre, men alt er ikke topp. Enkelte ting er veldig vanskelig, men er dessverre ikke noe jeg kan gjøre med det. Velkommen til hverdagen, hilsen Therese!Bildet fra i dag, trøtt og gårsdagens mascara, for tror dere ikke jeg klarte å forsove meg.

-Hvordan går det med deg? Helg ærlig.

FORRESTEN; EN UTROLIG GOD VENN AV MEG, MARIUS, HAR BURSDAG I DAG! SÅ GRATULERER SÅ MYE MED 18'ÅRS DAGEN DIN!

8 herlige kommentarer

elisabeth myklebust

16.des.2009 kl.18:54

Du er ikke den eneste som ikke har kontroll.. Trodde jeg hadde endel penger å kjøpe julegaver for, men da jeg kom frem så viste det seg at jeg ikke hadde så mange penger allikavell.. Nå har jeg igjen to julegaver, og er egentlig blakk..

LENE DUUS

16.des.2009 kl.19:20

Det er bra det går bedre med deg vennen. Jeg vetikke om jeg hadde klart meg så bra som deg. Men du er da en sterk jente, en super jente!

Med meg går det helt greit. hvertfall på guttefronten. Men med meg selv er det en hel røre. Er litt redd for tiden, mye som har skjedd rundt meg osv.

Heléna Koppang Henriksen

16.des.2009 kl.19:49

Bra det går bedre! Med meg går det helt ok. Har mye på hode, og skal bli godt med jule ferie. :)

Men ellers helt ok. :)

Dorthea

16.des.2009 kl.20:37

Endelig ferdig med alle Julegavene mine nå etter vi var litt på shopping i dag :D hehe

KATRINE PEDERSEN:

16.des.2009 kl.20:46

Dorthea: Åh, kjøpte du til moren din og? :p

Elisabeth

16.des.2009 kl.21:39

pen du e ;)

CELINE DG

16.des.2009 kl.22:56

så bra at ting går bedre! :D skulle bare mangle når du ser så lyst på det :)

Katrine

17.des.2009 kl.20:39

Elisabeth: Takk skal du ha, koselig å høre.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits