Jeg elsker å sove hos Dorthea

Hei alle sammen!

I dag sov jeg hos Dorthea, og jeg liker virkelig å sove hos min kjære. Alltid like koselig, og uendelig med lattekramper. Jeg og Dorthea gikk sjeldent sammen på ungdomsskolen, mens nå er vi knoll og tott i følge enkelte. Jeg skal tilbringe begynnelsen av ferien med denne herlige jenta også, noe som vil bli koselig, gleder meg.

Akkurat nå sitter jeg på skolen, og vi har dekket opp bord til ca.200 personer. Etter skolen skal jeg innom en liten tur på butikken, og deretter hjem å rydde rommet slik at mamma slutter å mase om at jeg må bli ferdig. Jeg nekter å bruke ferien min på rydding, dermed må jeg virkelig få gjort det i dag!


Meg og Dorthea på morran i dag, vi rakk ikke bussen men moren reddet oss btw.

7 herlige kommentarer

Hilde :)

17.des.2009 kl.10:16

Alltid koselig å overnatte hos venninnner!:)

theresekristina

17.des.2009 kl.10:17

koslig :)

CELINE DG

17.des.2009 kl.15:22

så koselig!

17.des.2009 kl.19:41

fint bilde :)

KATRINE PEDERSEN:

17.des.2009 kl.19:43

anonym: takk :D

Dorthea

17.des.2009 kl.23:08

Når jeg leste dette varma det virkeligt hjerte mitt <3 Du er så utrolig nydelig <3

KATRINE PEDERSEN:

17.des.2009 kl.23:25

Dorthea: Åh, nå varmet mitt. Søt du er vennen min, du er så herlig. <3

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits