Jeg møter sjeldent pappa, men i dag var en av de dagene.

Helt uventet ringte det på døren i kveld, og broren min gikk for å åpne. Deretter kom han småløpende inn på rommet mitt og sa det var til meg. Til min store overraskelse var det pappa som stod i døråpningen. Jeg ser sjeldent pappaen min, men i dag var en av de dagene. Han spurte hvordan jeg hadde det og vi fikk pratet litt. Koselig, hvertfall når det er så sjeldent. I tillegg fikk jeg 1000kr av han i julegave. Han syns det var litt greiere å gi penger, siden da kan jeg heller kjøpe meg noe jeg ønsker meg selv. Dessuten ble jeg jo blakk i dag etter siste juleinnspurt, dermed passet det fint. Tusen takk, pappa.


Rett fra dusjen med så si ingenting sminke.

13 herlige kommentarer

Irene S H ♥

17.des.2009 kl.23:23

så koselig :)

♥ EVA - JUL

17.des.2009 kl.23:23

aw

Beundreren

17.des.2009 kl.23:27

peena!

Kristin

17.des.2009 kl.23:28

Så koselig! Greit å få penger i gave da :)

Daeva Tollnes

17.des.2009 kl.23:34

Så kos! Du er vakker uannsett.
så koselig :) du er så pen!
Så flott at du fikk møtt ham i dag da og det var jo en fin julegave det må jeg si :)

LOTTE HOLTHE KJESBU

18.des.2009 kl.07:42

koselig :)
Hørtes jo veldig koselig ut da, du er forresten kjempe pen! Gid jeg var så pen! <3

Det hadde vært utrolig koselig om du kunne ha lagt igjen blogg adressen din i kommentarfeltet på det øverste innlegget på bloggen min. Det er noe nytt jeg prøver der jeg skal linke DEG i mine neste innlegg ;)<3

Unni's jul med bloggen.

18.des.2009 kl.13:57

koselig at han kom på besøk :)

Bahar ♥

18.des.2009 kl.17:17

Så koselig :)

www.bther.blogg.no blir alltid glad for kommentarer! :D

elisabeth myklebust

18.des.2009 kl.23:31

så koselig da :) du er pen uansett du!

Cecilie - ceccbecc.blogg.no

23.des.2009 kl.19:05

Så hyggelig da søta:) Er alltid hyggelig å se igjen folk man ikke ser så ofte, spesielt når det er jul. Ser ikke pappaen min ofte heller, derfor er det så kos å møte han i jula.

Grattis med tusenlappen, det var snilt :) Kjøpe deg noe fint da :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits