Jeg avslører en hemmelighet; dagboken min.

Dagboken min, eller dagbøkene mine, er utrolig gode å ha når ikke alt kan deles med en hver person. Om jeg hadde gått to år tilbake i tid, ville det vært pinlig å innrømmet at jeg har en dagbok. Men nå den dag i dag, syns jeg faktisk ikke det.

Det utrolig mye jeg deler på bloggen min, men det er en del jeg ikke kan dele også. Da er det utrolig godt å ha et annet sted jeg kan skrive det ned, å ha for meg selv. Samtidig som det hjelper så utrolig å få ned tankene. Morsomt er det også, alltid like koselig og rart å se tilbake på gamle minner. Hvertfall om slike ting jeg trodde jeg hadde lagt i glemmeboksen, men som jeg husker like godt som om det var i går, bare jeg leser det.


Nå i disse dager, og etter alt som har skjedd, er det godt å få ned ting et annet sted.

-SKRIVER DU DAGBOK, ELLER HAR DU KANSKJE GJORT DET?

9 herlige kommentarer

: ) Anna Julie

21.des.2009 kl.02:35

har gjort det, og det er utrolig gøy å se tilbake : D
Ja jeg har skrevet dagbok siden jeg gikk i 7.klasse som er maange år siden.. hehe.

Sandra.

21.des.2009 kl.02:44

Jaa, har en bok som jeg har hatt siden jeg var 11 eller noe. Står så masse sykt i den!! skriver av og til i den enda, men ikke så ofte. Datamaskin er enklere :p

mindreverdig

21.des.2009 kl.12:13

Bloggen min, er som en dagbok for meg=)

klem mindreverdig

Ive Carine<3

21.des.2009 kl.15:55

skrev dagbok når jeg var mindre, er det noe som iriterer meg nå, skriver jeg det ned på et ark og brenner det etterpå:)

Susanne

21.des.2009 kl.17:39

Skriver faktisk dagbok.. men det er mest når jeg er kjempe lei meg, eller har et godt minne jeg vil huske på den gangen jeg blir eldre .. :)

I vanskelige tider er det bra med en dagbok, å se tilbake på ting som dem var før osv..

Amalie

22.des.2009 kl.12:33

Jeg skriver dagbok, hvertfall av og til. Hvis det har skjedd noe spennende og noe jeg vil ha med meg videre. Men ikke hver dag, hvis det liksom ikke har skjedd noe :)

KATRINE PEDERSEN:

22.des.2009 kl.18:44

Amalie: Åh, så koselig! Vil si det er det samme med meg :)

Marthe

26.des.2009 kl.17:23

Dagboken er en fin ting, for den sladrer ikke til noen:)

Skrev dagbok før, og jeg blir nesten flau

over hvor teit jeg brukte å være :p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits