Katrine Pedersen, jenta med bein i nesa.

Jeg ønsker hvertfall å være det, og det kan kanksje bli et løfte for det nye året? Et løfte som inneholder å stole litt mer på seg selv, og ikke gi etter hver gang motbakken føles for lang. Eller late som ingenting når noe plager meg, heller gjøre noe med det.

Jeg har alltid turt å stått for egne meninger å gi et ærlig svar hvis folk spør. Men når det kommer til krangling og diskusjon, er jeg alltid den jenta som gir etter, selv om det ofte kan bli feil. Jeg hater å diskutere med folk, og jeg hater virkelig å krangle med folk. Men jeg har lært av mine feil, og jeg orker ikke lenger smile for ingen grunn. Heretter skal jeg vise folk en sterkere side, og at jeg klarer å stå på egne bein. Jeg skal med andre ord også bli mye flinkere til å stole på meg selv og ikke lenger være det svakeste leddet.

Jeg er ikke en av dem som glemmer fort og tilgir lett. Et ordtak sier at "alle fortjener en ekstra sjangse", men der er faktisk ikke jeg helt enig. I følge meg, fortjener ikke alle en ekstra sjangse. For det kommer faktisk annpå hva vedkommende har gjort. Både når det gjelder små ting, eller store. Men små ting, er ofte også kanskje dem som utgjør de største?

- HVA MENER DU, FORTJENER ALLE EN EKSTRA SJANGSE UANSETT HVA?

10 herlige kommentarer

stine.

22.des.2009 kl.12:51

Jeg er enig i at det kommer helt ann på hva vedkommende har gjort. Enkelte ting er vanskeligere å tilgi enn andre.

Oda Marie

22.des.2009 kl.12:51

Jeg mener alle fortjener en ny sjanse. TIL EN VISS GRAD. Selvsagt kommer det svært an på hva vedkommende har gjort! Og har vedkommende gjort noe som egentlig er utilgivelig, men faktisk kjemper hardt for å få en ny sjanse.. Da kan jeg vurdere det.

Ihvertfall mener jeg det sånn :-)

Julie : ))

22.des.2009 kl.12:55

helt enig

karolineceland

22.des.2009 kl.13:01

helt enig jeg også ..

: ) Anna Julie

22.des.2009 kl.14:15

enig!

CELINE DG

22.des.2009 kl.14:19

helt, helt enig! det er f.eks en person, jeg ALDRI har gitt en ny sjanse etter de personen gjorde..

Andrea

22.des.2009 kl.19:21

Bra innstilling ;)

Oda Marie

22.des.2009 kl.20:05

Skjønte ikke hva du ikke var enig i? :p

Christian

25.des.2009 kl.20:53

I visse grader kan man tilgi og gi en sjanse, men ikke gi det bare fordi personen selv ønsker det og klager på å få flere sjanser. Følg alltid hva hjertet ditt sier og den vil vise deg riktig valg.
Velg ut i fra hjertet og tenk over både fordeler og ulemper med å tilgi og gi flere sjanser.
I noen saker finnes det ikke noe som heter tilgivelse og saker som det veit de fleste hva det er snakk om.

Christian

25.des.2009 kl.21:05

SV: Ærlighet er viktig Katrine og ofte når folk ber om ny sjanser, så er det ofte at dem gjør samme feil igjen.
Jeg har ei venninne av meg som såret meg så utrolig mye og hun klarte jeg aldri å tilgi, for det finnes ting, som ikke skal tilgies, visse ting skal man bare ikke gjøre mot noen andre. Hvorfor tilgi noen som sårer deg så sykt at du går rundt og er lei deg i flere dager, stenger deg inne på en måte og har et knust hjerte fordi noen av dem du bryr deg om, sårer deg. Hun ba om mange sjanser, men hjertet mitt taklet ikke å høre på unnskyldninger etter unnskyldninger. Det hjelper ikke bare å si unnskyld jeg angrer osv, det gjelder faktisk å bevise at du faktisk mener det, ikke bare forvente en sjanse til fordi du griner og sutrer og slikt. Jeg innrømmer at jeg ofte er litt for dum snill og gir forl for mange sjanser, men ofte ligger det en grunn til at dem får en ekstra sjanse.
jeg følger alltid mitt hjerte, det er den som førerer meg fram her i livet.

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits