Julaften, dagen for store og små

Dagen hvor nesten hele norges befolkning spiser samme middag landet rundt. Enten går det i ribbe, pinnekjøtt eller lutefisk. Og på sørlandskysten blir det riskrem til dessert. Dagen hvor gleden er stor, og kanksje litt skuffende over at du ikke fikk hèlt det du ønsket deg til jul. Eller kanskje det var nettopp det du gjorde? Uansett, i dag er dagen her. Det er julaften.

For min del, er det ikke julaften før jeg står opp av sengen i morgen, men klokken er godt passert tolv, og datoen viser den 24. desember. Dermed kan det ikke være noe annet, enn selve dagen vi alle, hvertfall de fleste, har telt ned til i 24 dager. Kjære lesere, det er julaften. Og jeg kan ikke gjøre annet enn å ønske dere alle en riktig god jul! Håper dagen dere blir som forventet, hvis ikke litt til. Jeg skal selv kose meg med familie og de nærmeste, og gleder meg veldig. Så nok en gang, god jul og nyt dagen!


Dorthea har kanskje ikke verdens beste cam, men hun er virkelig verdens beste jente!

11 herlige kommentarer

♥ EVA - JUL

24.des.2009 kl.01:01

God jul <3

CELINE DG

24.des.2009 kl.01:01

god jul! håper du koser deg masse :)

Birte - Bitte Liiten <3

24.des.2009 kl.01:02

Jeg ønsker deg og dine en riktig god jul, og håper julen blir aldeles flott! :) God og varm juleklem fra meg til deg! :)

A N D R E A M A R I E ♥

24.des.2009 kl.01:09

God Jul, Katrine! :-)) <3

♥ mieceline

24.des.2009 kl.01:34

god jul :)
Ønker deg og dine en riktig god jul også :) Hehe <3 Kos deg masse i morgen.

Camilla Madelen -Made in heaven.

24.des.2009 kl.02:36

God jul og kos deg masse i kveld :)

Susanne

24.des.2009 kl.02:40

kos deg masse i jula du også :)

A N D R E A M A R I E ♥

24.des.2009 kl.07:29

Sv: Neida, bare send inn noen spørsmål du! Jeg skal svare på de også :-))

DORTHEA HUTH

24.des.2009 kl.15:14

God Jul kjære <3

Ring meg senere i kveld da :D

frida A.L.T

24.des.2009 kl.15:35

god jul ! :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits