Kjolen er på og sminken er lagt

Hei alle sammen! Og nok en gang; god jul!

Her i huset begynner julekvelden hvert øyeblikk, og i mellomtiden sloss hele huset om plass på badet. Heldigvis er jeg ferdig stelt, og har bare igjen å pakke inn en gave for mamma. Dermed venter julemiddagen, som består av alt fra ribbe til medisterkaker. Også blir det selvfølgelig riskrem til dessert. Jeg gleder meg veldig til kvelden som straks er i gang, og det er jeg sikker på at jeg ikke er alene om. Kjolen for kvelden ser dere bilde under, og nok en gang beklager jeg at det er så dårlig kvalitet. Men jeg tok et par kjappe bilder med cam. Egentlig var det ikke den kjolen jeg hadde tenkt til å gå med, men så lenge jeg bare skal være hjemme med de gamle grå, spiller det ikke så stor rolle. Dermed lånte jeg den nye kjolen min til bestejenta mi, så kan heller jeg bruke den på nyttårsaften, med mindre hun ødelegger den i kveld da, som jeg håper hun ikke gjør. Da blir det bank og blod.- ER DU HJEMME PÅ JULAFTEN I ÅR, ELLER PÅ BESØK HOS NOEN ANDRE?

14 herlige kommentarer

utrolig fin :-) god jul
så fint .D

Oda Marie

24.des.2009 kl.16:57

Så fin du er!! :-) jeg er hjemme med familien og feirer. <3 kjempe kos! god jul :D:D<3
så pen du er! Kjempe fin kjole :D

Vi er hjemme. GOD JUL

mmaria

24.des.2009 kl.17:13

så fint ^^ god jul, kos deg i kveld ^^

i år er jeg på hamar hos familie ^^

Dorthea

24.des.2009 kl.17:15

Er jemme med familien min :)

Utrolig fin du va <3

Sofie bj

24.des.2009 kl.17:22

Så fint! Du er pen :)

Jeg er hjemme i år, hihi.

Dorthea

24.des.2009 kl.17:41

Er jemme med Familin min :D Så skal jeg til thorbjørn.

Utrolig fin du va i dag snuppami <3

Anna Julie

24.des.2009 kl.18:07

er hjemme. Kjempe fin kjole, Katrine!

laramargret

24.des.2009 kl.19:13

tusen takk, og god jul til deg og :-)

Irene S H ♥

24.des.2009 kl.19:23

så fint :)

god jul , kos deg masse!!

LINA KRISTIANSEN

24.des.2009 kl.20:54

kjempefint, god jul! :-)

Andrea

25.des.2009 kl.00:49

herregud så pen du er!!!

Christian

25.des.2009 kl.17:08

Var en lekker jente det ja, du kledde den kjolen =)
Håper julen din ble like bra som du selv ønsket =)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits