Jeg er så feit, nå slanker jeg meg.

Kroppen min er ødelagt. Jeg er så feit og stygg, og uansett hvordan jeg sitter, står eller går har jeg valker på magen som ingen andre har. Jeg føler meg så sykt stygg og ubrukelig.

Osv. Vi har nok alle vært borti lignende innlegg. Både på blogger, forumer eller andre steder. Innlegg hvor folk oppfordrer andre til å spise så, så mye om dagen og trenemetoder som skal gi deg den "perfekte" kroppen. Når jeg leser andre sine tekster, hvor de klager på at dem veier alt for mye og er kjempe tjukke, blir jeg nesten litt lei meg. Det samme gjelder når veninnene mine sier det. Ingen av mine veninner er tjukke, selv om dem alle er forskjellige. Men de er perfekte på sin måte. Og hvis man slanker seg, syns jeg heller man skal holde det for seg selv, og ikke dele det med alle andre slik at det kan føre til alvorlige konsekvenser med folk der hvor det siste de trenger, er å gå ned i vekt. Tenk om jeg la ut innlegg hvor jeg skrev hvordan leserene mine kunne få den "perfekte" kroppen, og en av dem ville endt opp meg spiseforstyrrelser pga. mine tips?Håper alle forstod innlegget mitt, og at poenget med det, var at hvis du slanker deg, hold det for deg selv. Og hvis du virkelig vil dele det, tenkt godt igjennom hva du skriver og legger ut. Noen som er enig?

EDIT; glemte jo å linke! fy fy, kommer nå, litt sent men.
Benedictet Jevanord Haugen ble trukket ut til å linkes.

15 herlige kommentarer

karoline/crazy

25.des.2009 kl.22:15

enig!

Irene S H ♥

25.des.2009 kl.22:16

det er jo helt sant. ikkke alltid gøy å høre at venninner slanker seg, og synes de er tjukk når de ikker er det.:)
enig med deg!

Rannveig <3

25.des.2009 kl.22:18

Enig :) Folk klager noe sinnsykt på at de er så sykt feite og ser ut som boller og så kanskje de er undervektige. Noen sier det fordi de vil ha komplimenter, men det er jo sånn spiseforstyrrelser oppstår ..

DORTHEA HUTH

25.des.2009 kl.22:31

Bra skrevet! er helt enig med deg

Christian

25.des.2009 kl.22:33

Nå skremte du meg :O
Nå trodde jeg du kom til å sitte å bli en sånn fjortis jente som skrev sånt og at du selv mente du var feit.
Ga meg nesten hjerteinnfarkt :O

Christian

25.des.2009 kl.22:42

SV: du beviste det motsatte ja.
Men jaggu fikk du meg til å søle ut colaen min :O

Christian

25.des.2009 kl.22:48

Vel min Cola kunne du fått, om du ikke hadde fått meg til å miste den :P
ja jeg er helt enig med ditt innlegg, og nå har jeg ikke noen cola =(
PS: Hvorfor SV: du må min profil, hvorfor ikke bare svare her?
jeg får beskjed når du har svart på mitt innlegg her på din egen side :P

Oda Marie

25.des.2009 kl.23:06

Er veldig enig, altså! Og innleggene kan faktisk være så alvorlige at andre med dårlig selvtillit kan få andre tanker eller noe lignende som står i slike innlegg. Og det i seg selv er veldig farlig.

Dessuten blir man drit lei hvis ei relativt slank venninne går og klager over hvor tjukk hun er, når hvert eneste øye kan se at hun er slank. Det er utrolig barnslig.

karoline/crazy

25.des.2009 kl.23:13

sv: ja, enig! det blir liksom feil og mange misforståelser ;s

fotobloggen

26.des.2009 kl.00:06

sv; tusentakk :D

Anna Julie

26.des.2009 kl.00:27

Helt enig! Utrolig bra skrevet, Katrine :)

lisavt

26.des.2009 kl.00:53

Med dagens skjønnhetsideal så syns jeg faktisk ikke det er så rart at mange jenter er sykelig opptatt av vekten sin, og klager over den. Det er jo selvfølgelig skjønnhetsidealet det er en STOR feil på. Og det er sant som du sier, det er trist å lese om de som faktisk har store problemer, men mange skriver det også for å få oppmerksomhet, noe som er utrolig latterlig, da spiseforstyrrelser bare blir mer og mer vanlig blant ungdom.

Monica Yvonne

26.des.2009 kl.10:40

Enig! Bra skrevet:)

Selma Aargaard

26.des.2009 kl.14:24

Helt ening med deg! bra skrevet :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits