Bilder fra julecupen

Hei! Endelig har bildene fra julecupen kommet ut på hjemmesiden til lokalavisa, dermed er det på tide å dele dem med dere! Jeg har bare noen få bilder her på bloggen min, og de fleste er fra når laget jeg var på spilte. Men hvis du vil se alle bildene fra cupen, kan du trykke deg inn HER.


Hvem sa at fotball bare var for gutter? Og, obs. klokka er snart halv fem, natta!

-FLERE ENN MEG SOM HAR SNUDD DØGNET TOTALT I JULEN?

6 herlige kommentarer

CAMILLA GRANVOLL

27.des.2009 kl.11:17

ja ! : o

CELINE DG

27.des.2009 kl.13:46

tjaa, det verste var i natt da jeg sovnet mellom 3 og halv 4 :p

tjukkkkkkkaa

27.des.2009 kl.15:37

herlige bilder :D elsker fotball

Bare lille meg ^^

28.des.2009 kl.08:05

Tittei på deg! :D Jeg er innom de beste på min blogg-venneliste for å levere mitt litt forsinkede julekort! :D Julekort er jo en så fin tradisjon og det er jo i julen vi skal tenke på våre venner og kjente! :D Så; Jeg håper selve julen var flott for deg, at romjulen blir fortsatt strålende pluss at du får et kjempegodt nyttår! :D Jeg håper det kommede året blir helt fantastisk! :D Take care. Varme julehilsner fra meg! :D

DORTHEA HUTH

28.des.2009 kl.21:40

Go Jonas med vaffler <3

AMALIE HOFF is back !

29.des.2009 kl.15:01

Fotball er best!

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits