Dagens store planer -ønsk meg lykke til!

Hei alle sammen!

I dag skal jeg gjøre noe jeg alltid gruer meg utrolig mye til, nemlig å farge håret selv. Hårfarge er allerede kjøpt inn, og det ser dere på bildet under. Jeg har ganske rødaktig hår, og det skal nå vekk. Jeg kommer til å komme med før/etter bilde senere i dag når alt er ferdig.

Nå har jeg og min kjære Sara (som jeg nevnet tidligere skulle komme, fra Oslo), akkurat fått i oss frokost. Jeg er på vei til å hoppe i dusjen, vaske håret og tørke det, dermed farger jeg det. Ønsk meg lykke til alle sammen! Det har alltid gått bra før, men man vet jo aldri. Senere i kveld skal vi på kino, vi skal se avatar sammen med en liten gjeng. Jeg har virkelig store forventninger til den filmen, så lenge alle sier den er kjempe bra!


Skjer med grønne tenner? Jukset litt med fargene for å få frem rødfargen.

- HAR DU SETT AVATAR? HVIS JA; ER DEN VIRKELIG UTROLIG BRA?
Ønsk meg lykke til med hårfargingen!

10 herlige kommentarer

Har ikke sett filmen. Lykke til med hårfarging.

tina adele

30.des.2009 kl.14:03

lykke til :D

CELINE DG

30.des.2009 kl.14:16

lykke til :) har ikke sett avatar nei..

¢¾ANDREA

30.des.2009 kl.14:17

Har ikke sett den gitt;)

Andrea Dorothea

30.des.2009 kl.14:21

Jeg har heller ikke sett filmen! Lykke til med fargingen, det blir bok kjempefint! :-)

Mariasvisj

30.des.2009 kl.14:25

Lykke til :-D

nora

30.des.2009 kl.14:48

lykke til! det kommer til å bli kjempe fint! :D

KATRINE PEDERSEN:

30.des.2009 kl.14:50

nora: så hyggelig! takk :D

hilde

30.des.2009 kl.15:52

har sett avatar, den var ganske bra!:D

Katrine

30.des.2009 kl.17:21

hilde: det var bra! gleder meg veldig til å se den! :D

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits