010110, en rolig, men herlig dag!

Første dag i 2010 har gått rolig, med gode venner. Først var vi med et par gutter (Leon og Øyvind, første to guttene dere ser bilde av i innlegget under), deretter var vi med Dorthea og kjæresten hennes Martin, en kjempe herlig gutt fra Skien. Vi var litt hjemme hos Dorthea og latet oss hos hennes med en god film og rester fra julekakene, deretter dro jeg og Sara hjem til meg igjen og laget middag. Resten av kvelden skal vi fortsette å late oss hjemme hos meg, de siste timene vi er sammen. I morgen skal min kjære Sara dra hjem igjen til Oslo, og jeg blir sittende alene til skolen begynner igjen. Denne uken har gått utrolig fort, og det er trist at hun skal dra hjem i morgen. Men det skal faktisk bli herlig å begynne på skolen igjen. Men nok tørrsnakking, hvordan har din dag vært?


Meg og min kjære Sara hjemme hos meg, slitene etter kvelden som var!

8 herlige kommentarer

Andrea

01.jan.2010 kl.22:23

søtt bilde :)

Ida

01.jan.2010 kl.22:24

koselig :)

Eline

01.jan.2010 kl.22:31

Jeg har kjedet meg utrolig! Vært litt ute å lekt med stjerneskudd.

Godt nyttår!

KATRINE PEDERSEN:

01.jan.2010 kl.22:33

Ida: ja, dagen i dag var kjempe kos!

TheDamnKid

01.jan.2010 kl.22:34

kooselig : )

MAIKEN

01.jan.2010 kl.22:36

har hatt en lat og bra dag med kjæresten <3<

henrietteer

01.jan.2010 kl.23:31

min dag har vært veldig rolig :) var så sliten så måtte slappe av!

Katrine :)

02.mar.2010 kl.18:40

Fint navn du har! :)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits