Blind gatevold er blitt kulere enn tagging

Det har skjedd mye i det siste, virkelig mye. I løpet av det siste halvåret, er det utrolig hvor mye slossing og drama jeg egentlig har vært borte i, hvis jeg tenker over det. Og jeg kommer ikke over noen av de tilfellene, hvor det faktisk har vært nødvendig.

Må innrømme at jeg har vært borte i et par dumme ting selv når det kommer til slossing og overdreven dramatikk i løpet av livet, men hvem har vel ikke det? Hvertfall sist nevnte. Men, hva er egentlig poenget? I enkelte tilfeller når tempramanget virkelig er på kokepunktet, kan det føles helt gudommelig og kanskje smelle til noen "alt man har". Men når slike ting skjer, tenker nok de fleste dessverre bare i sekundet, og ikke på konsekvensene bak. Og det er konsekvensene som ligger bak du må ta ansvar for, og stå for det du gjorde. Vedkommende som slo ned kjæresten til bestevenninnen min i går kveld, er jeg hundre prosent sikker på at bare tenkte i sekundet. Han tenkte nok ikke på at han ville ende opp på politistasjonen resten av nyttårsaften. Og hvis det høres kult ut, vet ikke jeg lenger hva som er kult her i verden.- VEL, HVA MENER DU ANG. SLOSSING I DAGENS MILJØ? Et ord; unødvendig.

13 herlige kommentarer

Lise Nikita

02.jan.2010 kl.01:07

Les innlegget mitt, så ser du hva jeg mener! Vold og slossing er totalt unødvendig!

Vivian pedersen skogeng.

02.jan.2010 kl.01:10

Åh, så tragiskt !

theresekristina

02.jan.2010 kl.01:18

patetisk

nora

02.jan.2010 kl.01:27

herregud å tragisk. sara vi snakker om ?

KATRINE PEDERSEN:

02.jan.2010 kl.01:32

Nora: Jeg vet, uff. Og ja, er Sara jeg mener på en måte, det er kjæresten hennes som fikk gjennomgå helt uten grunn. Utrolig unødvendig og tragisk, ikke minst!

MRS. HVALROSS

02.jan.2010 kl.01:37

Syntes det er sjukt unødvendig, det burde være andre måter å ordne opp i konflikter på..

MRS. HVALROSS

02.jan.2010 kl.01:53

sv; uff, såpass! det er vel heller de som gjorde det som tror de er noe altså, blir liksom for dumt å bare slå ned folk uten videre.

Marthe Margrete

02.jan.2010 kl.02:03

tett

Sofie bj

02.jan.2010 kl.02:06

HUff det er noe dritt. Har vært borti det selv på natt til 1.mai i Hønefoss, en kompis begynte å sloss med kompisen sin pga dame greier, også kom politiet og da var jo selvfølgelig jeg også innblandet siden jeg var der da det skjedde og så alt...

Tiss

02.jan.2010 kl.02:53

Det er ikke unødvendig da, beste måten å løse konflikter <3

W000t

02.jan.2010 kl.02:56

Enig med tiss, slossing kan forbedre verden <3!!

En fest er ikke den samme uten en slosskamp innimellom ! :D

KATRINE PEDERSEN:

02.jan.2010 kl.03:07

Tiss og W000t: dere er jo den samme, så det er jo ikke rart dere er enige :)

TheDamnKid

02.jan.2010 kl.13:30

det er sykt!

sv: min nyttåraften var kjempe fin, jeg var med kjæresten min : )

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits