På vei ut døren for kvelden til en herlig gjeng!

Hei og hopp alle sammen! Hvis det er noen der ute nå som er mer stressa enn meg akkurat nå, skal jeg personlig sende et diplom! Jeg er på vei ut døren for kvelden, skal til en herlig gjeng, og jeg stresser mer enn noen gang. Jeg har allerede ødelagt to strømpebukser, og nå har jeg ikke fler igjen, dermed må jeg gå med ødelagt strømpebukse i kveld, lekkert! I tillegg finner jeg ikke skoene mine, og folket som skal kjøre meg drar om fem minutter. Og jeg sitter her og blogger når jeg har så utrolig mye annet å gjøre, tror nesten jeg bare må løpe avgårde!

Forresten, jeg drar med meg en herlig venninne hjem i natt, så jeg slipper å sove alene! Malin ligger over, koselig, gleder meg! Dette kommer virkelig til å bli en herlig kveld! Oppdateringer kommer siden!


Litt av kveldens outfit, kommer også flere bilder senere, kameraet er selvfølgelig med!

- HVA SKAL DU I KVELD?
obs, nå går de! æh, hade!

6 herlige kommentarer

Annelise Beck - moteblogg

02.jan.2010 kl.17:42

ikke noe spesielt :D fint bilde:)

Ann Emmely

02.jan.2010 kl.17:42

så fin blogg du har! :3

HelgaKristiansen

02.jan.2010 kl.17:43

Tenker at jeg bare skal slappe av og se Top model på tv3.no

CAMILLA GRANVOLL

02.jan.2010 kl.19:03

jeg får besøk av søskenbarn, tanter og onkler :)

KATRINE HELLUM

02.jan.2010 kl.19:16

I kveld skal jeg lage vaffler med kjæresten min <3

Andrea Dorothea

03.jan.2010 kl.15:06

Så fint bilde :-) Jeg var på hyttetur jeg med kjæresten og et vennepar. Veldig koselig :-)

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits