Bilder fra kvelden

Hei og skrik for en kveld! Gud så mye som har skjedd i kveld, villeste kvelden på lenge! Men, når alt kommer til sitt, har det vært en veldig koselig kveld, og koseligere skal den bli. Som jeg nevnet i innlegget under, sover Malin over i natt, og det er virkelig lenge siden, så det blir kos! Men, jeg lovet dere bilder, og bilder skal dere få! Og, på det første bilde legger jeg mobilen i bhen, ser veldig dumt ut, men slik må til når jeg ikke har lommer!


Min kveld var som dere kanksje ser herlig, selv om det kom et par overraskelser jeg godt kunne klart meg uten. Gleder meg allerede utrolig mye til neste helg kommer! Akkurat nå sitter Malin hos meg og vi har proppet i oss jallabrus, popcorn og sjokolade selvfølgelig, koselig!

- HVORDAN VAR DIN LØRDAGSKVELD?

10 herlige kommentarer

Silje Halvorsen

03.jan.2010 kl.02:15

Søte bilder da! :) Jeg har vært på jentekveld jeg, koselig det :)

MARIELLETOMINE

03.jan.2010 kl.02:21

herlige bilder, så sinnsykt søt du er :)

Kristin

03.jan.2010 kl.02:24

Så fine bilder :) Du bare stråler, søta!

frkmirjam

03.jan.2010 kl.02:24

Veldig stille og rolig, herlig. :)

IRIS ELIN

03.jan.2010 kl.04:38

så fine bilder :)

hvilket kamera har du ?

Silje

03.jan.2010 kl.10:39

Så fine bilder. Kjempesøtt antrekk du hadde!:)

Monica Yvonne

03.jan.2010 kl.12:43

Så ut som en trivelig kveld :D Min kveld var omtrent likens, festing og venner :)

Celine

03.jan.2010 kl.13:03

veldig rolig:)

camilla'

03.jan.2010 kl.18:22

så utrolig søte bilder :)

caroline

03.jan.2010 kl.18:56

haha, bra bilder :p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits