Hei og hopp for en vill natt + dagens outfit

Herrelighet, jeg og Malin hoppa i seng halv sju på marran i dag, og stod opp rundt halv tre. Var ute i snøen i går midt på natta med datamaskinen osv, men koselig det! Nå sitter jeg stresset og klar for å dra innover mot Skien/Porsgrunn med min kjære mamma, skal hente broren min, men satser på å kanksje se noen kjentfolk! Etter kvelden i går hadde jeg helt glemt tatoveringene vi tok over alle mulige kroppsdeler, så ble litt overrasket når jeg fant en på bryset i dag til marran. Men nå må jeg løpe, drar innover! Ha en fin dag alle sammen!
- HVA SKAL DU I DAG?

10 herlige kommentarer

frkmirjam

03.jan.2010 kl.15:34

Fint outfit. :)

Stine Pedersen

03.jan.2010 kl.15:34

fin cardigan:)
så morsomt da :) fint antrekk.

Anette K. Sørheim

03.jan.2010 kl.15:35

Fin outfit :)

Skal ikke gjøre noe spessielt. Sitte inne og daffe.
Kjempe fint, Katrine! :-D Jeg skal rydde rommet mit ..

theresekristina

03.jan.2010 kl.15:37

ana ikkje

CELINE DG

03.jan.2010 kl.15:39

skal ingen ting :p

caroline

03.jan.2010 kl.18:57

fin outfit, men du så litt trøtt ut :p

MRS. HVALROSS

03.jan.2010 kl.19:14

hehe, søtt antrekk da :)

jeg skal på kino!

KATRINE PEDERSEN:

03.jan.2010 kl.20:00

caroline: jaa, jeg la meg jo halv sju på marran, kjempe trøtt! hehe, men takk :p

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits