Kjenner du noen som har omkommet i trafikkulykke?

Hei! Jeg har nettopp kommet hjem igjen, og i det jeg kom hjem satt jeg meg ned forann tvskjermen sliten etter en lang biltur. Dagens nyheter kommer på skjermen, og jeg blir rørt av et innslag hvor en stor samling mennesker møtte opp i kveld langs en av norges veier for å minnes de som døde langs veien i 2009. Det var virkelig rørende å høre en dame som snakket om sin sønn, som hun hadde mistet i bilulykke for ni år siden. Siste setningen hun sa, som hun vist nok også hadde sagt i sønnens begravelse hvor det var et høyt anntall ungdommer, var "tenk deg litt ekstra om neste gang du føler for å tøffe deg litt ekstra, for her ser dere hvordan det kan gå".

Jeg kjenner ingen som har omkommet i trafikkulykke, men jeg har venner som har mistet nære og bekjente på veien. Sommeren 2008 ble rekord for antall drepte spesielt for unge i trafikken. Året 2008 ble det frem til desember drept 236 mennesker i trafikken hvorav 54 blant bilførere mellom 18 og 24 år, og anntallet bare stiger og stiger. Og mitt spørsmål til dere, er om dere kjenner noen som har omkommet på veien?

17 herlige kommentarer

fotobloggen

03.jan.2010 kl.19:57

Ja, jeg kjenner dessverrre noen som har omkommet på den måten ja ;(

Cecilie - love, life, opinons

03.jan.2010 kl.20:02

Nei, det gjør jeg nok ikke, men kjenner mange som har blitt hardt skadd.

♦ Sofie Gêmeos

03.jan.2010 kl.20:03

Kjenner ingen som har omkommet, men kjenner mange som har blitt skadet. Og den værste bilulykken jeg selv har vært i er en fra Gol, det var slik kjedekolleksjon eller hva det heter, og det lå biler og mennesker strødd utover alt! jeg husker spessielt barnedynene i baksetene på mange av bilene som var fulle av blod, og ei dame som satt fast i grøfta og skreik, det rant masse blod nedover halsen hennes, fyfaen jeg kommer aldri til å glemme det.

TheDamnKid

03.jan.2010 kl.20:09

nei, heldig vis ikke! men fy søren, det er like trist å høre om andre : (

jennymariaa-mote og livet

03.jan.2010 kl.20:11

pappa sin fetter omkom, men jeg var veldig liten da så jeg husker han ikke. Men det er utrolig trist uansett, han var så ung :(

MARITA GUNDERSEN

03.jan.2010 kl.20:16

jeg kjenner alt for mange... førskolelæreren min døde i bilulykke , faren til ei venninne av meg døde i fjor i

motorsykkelulykke i møte med en lastebil, søstra til ei venninne av meg døde i møte med et tre når hu

kjørte ut.. fetteren min døde i billykke og broren min ble påkjørt og omkom..

>susanne

03.jan.2010 kl.20:19

jeg kjenner heldigvis ingen som har omkommet i trafikken, men kjenner en del som har vært med i trafikkulykker. jeg var selv med i en trafikkulykke da jeg var tre eller fire år gammel, det var rett før jul, og jeg, pappa, mamma, farmor og farfar var på tur hjem, da vi krasjet med en bil som kom i mot oss. bilen vår ble helt ødelagt, men ingen ble alvorlig skadd. pappa som kjørte var den eneste som måtte på sykehus, han måtte sy noen sting i hodet og kom hjem igjen samme kveld. selv om det ikke var en alvorlig ulykke var det ekkelt, og jeg husker det veldig godt selv om jeg var lita.

CELINE DG

03.jan.2010 kl.20:25

så utrolig trist å høre om folk som dør i bilulykke! :( kjenner ingen som har dødd i bilulykke og evig glad for det! pappa har vært i en ulykke før, og det var faktisk bare flaks at jeg og mamma ikke ble med, og hadde vi vært med hadde vi nok blitt skadet begge to :/

DORTHEA HUTH

03.jan.2010 kl.20:26

SV: hvorfor skal du lage ny blogg? :(

Caroline&Emma

03.jan.2010 kl.20:31

Nei men mange venner av venner...

Katharina

03.jan.2010 kl.20:39

Ja, har ikke blitt så skadet at jeg har død da men var like føre :(

Pluss at min onkel døde i bilulykke, kjørte utenfor en klippe :(

Forferdelige saker : '(

Ida Tønnessen

03.jan.2010 kl.20:45

Ja, jeg har kjent opptil flere faktisk! Kjempe trist at slike ting kan skje.. :(

Hanna - den blomstrete jenta!

03.jan.2010 kl.21:00

Nei det har jeg heldigvis ikke.

KristineBentsen

04.jan.2010 kl.01:24

Nei gjør heldigvis ikke det .

Lene Duus

14.jan.2010 kl.16:29

jaa... fetteren min døde i en bilulykke på E18, og en kompis av meg kræsjet også!:(

Marianne

29.jul.2010 kl.20:38

Så sykt at du skriver om det her, også ganske kort tid senere mister du din kjære i sånn ulykke selv..

31.okt.2010 kl.18:02

Ja hvem skulle trodd at ett halvt år senere så mistet du en som er deg kjær, i trafikkulykke..

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits