Siste innlegget for tikroner.blogg.no

Overskriften sier det meste, og jeg skjønner ikke helt hva jeg har bedt meg ut på.

Men, det har blitt en del kluss med denne bloggen i det siste. Det er veldig rotete i kategoriene mine, og jeg vil ha en annen bloggurl enn tikroner. Dermed har jeg gjort noe jeg frykter jeg kanskje vil angre på, jeg har laget meg en ny blogg. Den nye bloggen min finner du hvis du trykker på bildet under, som er den nye headeren min. Jeg håper så mange som mulig vil gå inn å legge meg til som venn, og følge bloggen min videre. Jeg kommer til å fortsette der jeg slapp, og jeg vil blogge akkurat som før. Bare litt mer ryddig.


TRYKK PÅ BILDET OG KOM DIREKTE INN PÅ DEN NYE BLOGGEN MIN OG LEGG MEG TIL SOM VENN.

2 herlige kommentarer

Susanne

03.jan.2010 kl.23:02

Selvfølgelig skal jeg følge deg videre :) Liker bloggen din!

CAMILLA GRANVOLL

04.jan.2010 kl.17:11

jeg følger deg videre ! helt klart : )

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits