Hvorfor leser dere denne bloggen? Slutt med det.

Helt feil! Sjekket topplisten for Risør i dag (går), og jeg lå på fjerdeplass med denne bloggen. Har jo ikke blogget på uendelig lenge. Den er dø, borte og glemt. Bare ikke slettet. Men det er ca. 40 personer innom her hver dag. Altså, hva er det dere driver med her? Kjenner jeg nesten begynner å le litt. For hvis dere vil lese min blogg, er det bare å lese. Men det er kanskje gøyere/bedre å følge meg der jeg faktisk oppdaterer? TRYKK HER, i så fall. 


Shit, jeg har virkelig forandrett meg. Enkelte gamle bilder ligner ikke.

Og sorry hvis det er masse skrive feil, sjekk klokka. Jeg skriver i søvneeeeeeeeeeeeee 

Én herlige kommentar

egni

17.jul.2011 kl.04:45

fordi denne bloggen er av en eller annen grunne på 5te plass på google når man søker på "henna"

som i hennatatovering,

KOMMENTER INNLEGGET ELLER LEGG IGJEN EN HILSEN:

- All form for unødvendig reklamasjon og spam blir slettet eller oversett. Det samme gjelder unødvendige kommentarer. Konstruktiv kritikk er noe annet, gjerne kom med deres egne meninger. Med å slenge med leppa uten grunn, blir bortkasting av egen tid.

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits