FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Anmelte blogger

>> KATRINE ANMELDER BLOGGER, kanskje deg?

Hei alle lesere og andre søte bloggere!

I dag føler jeg virkelig bloggkicket, og syns jeg har vært flink til å oppdatere og svare på kommentarer. Og siden jeg er så godt i gang, hvorfor ikke anmelde noen blogger? Siden jeg anmeldte en gutt sist gang, blir det dermed jentene sin tur denne gangen. De heldige jentene som skal få skryt for bloggen sin nå, er Nora, Helene og Kathe.

Nora og Kathe er to herlige jenter som blogger sammen. De blogger om det meste, men er ikke så lenge siden de begynte. Kathe har hatt flere blogger tidligere, mens Nora vil jeg påstå ikke har hatt fult så mange. Kathe og Nora er veldig flinke, både til å skrive å ha med bilder i innleggene. I tillegg vidioblogger de en del, og har utrolig søte vidioer som man virkelig får sommerfugler i magen av å se! Anbefaler alle å besøke bloggen dems, og ikke minst se på vidioene! Trykk HER om du vil på besøk til Nora Og Kathe!

Helene
er også en herlig jente tvers i gjennom! Helene er en gammel blogger, og har hatt mange forskjellige hun og. Denne gangen tror jeg hun har slått seg litt til ro med den hun bruker den dag i dag. Helene blogger om det meste, alt fra hverdager, outfit og mote. En ting som sikkert jeg og mange andre ville synes hadde vært moro, var om du kom med en vidioblogg i ny og ne, Helene. Men jeg skal ikke klage, for selv har jeg aldri vidioblogg. Hun har også utrolig mange fine bilder, og flink til å skrive, så Helene er det virkelig verdt er besøk! Besøk bloggen hennes ved å trykke HER.

dsc0817
STÅ PÅ VIDERE MED BLOGGINGEN, DERE ER NOEN HERLIGE JENTER ALLE TRE.

Nå har også DU sjangsen! Som sakt skal jeg anmelde flere blogger fremover, og planen er å ha en i slutten-begynnelsen av hver månde. Så hvis DU vil jeg skal anmelde DIN blogg. SKRIV LINKEN I KOMMENTARFELTET.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits