FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Blogg

Hvorfor leser dere denne bloggen? Slutt med det.

Helt feil! Sjekket topplisten for Risør i dag (går), og jeg lå på fjerdeplass med denne bloggen. Har jo ikke blogget på uendelig lenge. Den er dø, borte og glemt. Bare ikke slettet. Men det er ca. 40 personer innom her hver dag. Altså, hva er det dere driver med her? Kjenner jeg nesten begynner å le litt. For hvis dere vil lese min blogg, er det bare å lese. Men det er kanskje gøyere/bedre å følge meg der jeg faktisk oppdaterer? TRYKK HER, i så fall. 


Shit, jeg har virkelig forandrett meg. Enkelte gamle bilder ligner ikke.

Og sorry hvis det er masse skrive feil, sjekk klokka. Jeg skriver i søvneeeeeeeeeeeeee 

Spørsmålsrunde!

Videoblogg

Dagens outfit..

Oppdateringer fra en dramatisk helg +bilder!

Dagens outfit

Siste innlegget for tikroner.blogg.no

Overskriften sier det meste, og jeg skjønner ikke helt hva jeg har bedt meg ut på.

Men, det har blitt en del kluss med denne bloggen i det siste. Det er veldig rotete i kategoriene mine, og jeg vil ha en annen bloggurl enn tikroner. Dermed har jeg gjort noe jeg frykter jeg kanskje vil angre på, jeg har laget meg en ny blogg. Den nye bloggen min finner du hvis du trykker på bildet under, som er den nye headeren min. Jeg håper så mange som mulig vil gå inn å legge meg til som venn, og følge bloggen min videre. Jeg kommer til å fortsette der jeg slapp, og jeg vil blogge akkurat som før. Bare litt mer ryddig.


TRYKK PÅ BILDET OG KOM DIREKTE INN PÅ DEN NYE BLOGGEN MIN OG LEGG MEG TIL SOM VENN.

FEM FAVORITTER; Bukser - hvilken liker du best?

Hei alle sammen!

Da er endelig tiden kommet for at jeg begynner med den lille "bloggidèen" min, som jeg nevnte i et innlegg tidligere. Kort og enkelt forklart, går det ut på at jeg skal ta bilde av fem favortittplagg, å legge de ut på bloggen slik at dere kan stemme. Og en av dem som slenger igjen en kommentar og stemmer, blir kanksje linket i neste innlegg. Jeg spurte dere tidligere når jeg nevnte denne idèen, hvilket plagg jeg skulle begynne med, og det ble til bukser. Dermed må dere bare sette i gang å stemme på den buksa dere likte best, og kanskje nettopp du blir linket i neste innlegg!
Slik! Da har jeg endelig tatt bilde av fem av favorittbuksene mine, så da spør jeg deg; hvilken bukse likte du best? Og hvis du er heldig, kanskje du blir linket i neste innlegg!

Julaften er over for i år, og et nytt år er på vei.

Hei alle sammen!

Jeg håper alle har hatt en kjempe koselig kveld sammen med sine nærmeste. Jeg hadde en veldig koselig julaften hvertfall. Og på slutten av kvelden var vi en stor gjeng i stuen. Alt fra besteforeldre til kusine og fetter.

Det var mindre pakker til meg i år under treet, siden jeg hadde fått en del av pakkene på forskudd. Av mamma fikk jeg nytt rom og masse nye møbler, og det begynner å bli et par måneder siden nå. Men det var ikke overraskende. I tillegg har jeg fått 3 000kr tilsammen, som passer fint når salget begynner! I tillegg fikk jeg sminke, klær, parfyme osv. Og parfyme passet hvertfall fint, så lenge jeg klarte å glemme den jeg pleier å bruke hos en kompis. Men en ting jeg ikke fikk i år, som jeg har fått alle de siste årene, var smykker. Men ikke at det gjør noe, siden jeg er ikke en smykkeperson. Jeg tok bilde av noen av tingene jeg fikk, og det kan dere se bilde av under. I tillegg har jeg lagt ut noen andre bilder også fra kvelden.


- FIKK DU NOE TIL JUL, SOM DU BLE EKSTRA GLAD FOR?

Forresten, glemte å si at jeg fikk mandelen i riskremen. Flere der ute som gjorde det?

Kjolen er på og sminken er lagt

Hei alle sammen! Og nok en gang; god jul!

Her i huset begynner julekvelden hvert øyeblikk, og i mellomtiden sloss hele huset om plass på badet. Heldigvis er jeg ferdig stelt, og har bare igjen å pakke inn en gave for mamma. Dermed venter julemiddagen, som består av alt fra ribbe til medisterkaker. Også blir det selvfølgelig riskrem til dessert. Jeg gleder meg veldig til kvelden som straks er i gang, og det er jeg sikker på at jeg ikke er alene om. Kjolen for kvelden ser dere bilde under, og nok en gang beklager jeg at det er så dårlig kvalitet. Men jeg tok et par kjappe bilder med cam. Egentlig var det ikke den kjolen jeg hadde tenkt til å gå med, men så lenge jeg bare skal være hjemme med de gamle grå, spiller det ikke så stor rolle. Dermed lånte jeg den nye kjolen min til bestejenta mi, så kan heller jeg bruke den på nyttårsaften, med mindre hun ødelegger den i kveld da, som jeg håper hun ikke gjør. Da blir det bank og blod.- ER DU HJEMME PÅ JULAFTEN I ÅR, ELLER PÅ BESØK HOS NOEN ANDRE?

Julaften, dagen for store og små

Dagen hvor nesten hele norges befolkning spiser samme middag landet rundt. Enten går det i ribbe, pinnekjøtt eller lutefisk. Og på sørlandskysten blir det riskrem til dessert. Dagen hvor gleden er stor, og kanksje litt skuffende over at du ikke fikk hèlt det du ønsket deg til jul. Eller kanskje det var nettopp det du gjorde? Uansett, i dag er dagen her. Det er julaften.

For min del, er det ikke julaften før jeg står opp av sengen i morgen, men klokken er godt passert tolv, og datoen viser den 24. desember. Dermed kan det ikke være noe annet, enn selve dagen vi alle, hvertfall de fleste, har telt ned til i 24 dager. Kjære lesere, det er julaften. Og jeg kan ikke gjøre annet enn å ønske dere alle en riktig god jul! Håper dagen dere blir som forventet, hvis ikke litt til. Jeg skal selv kose meg med familie og de nærmeste, og gleder meg veldig. Så nok en gang, god jul og nyt dagen!


Dorthea har kanskje ikke verdens beste cam, men hun er virkelig verdens beste jente!

Lille julaften med bestejenta mi

Hei alle sammen!

I dag begynte dagen med en kjapp tur i byen sammen med min kjære mamma, og jeg fikk handlet inn siste julegave, som nemlig var til hunden min. Må ikke glemme han! Senere på dagen så jeg film med lillebroren min, og dermed kom Dorthea. Og det var virkelig herlig å være med henne igjen, vi hadde mye å le av fra den ikke vel så vellykkede fredagen vår. Bort i fra det, er det vist julaften i morgen, så god jul alle sammen. Og ikke glem å kommenter på innlegget under ang. den nye "bloggidèen min".

Bilder av meg og min kjære. Legg merke til det herlige håret hennes og overse bleikheten!-HVA GJØR DU PÅ LILLE JULAFTEN?
Forresten, jeg tvingte Dorthea til å lage blogg. Besøk den HER og ønsk henne god jul!

Jeg har en utrolig bra bloggidè!

For min egen del da, selvfølgelig! Jeg har nemlig funnet på noe som både er gøy for meg og leserene mine. Tror jeg da.

Jeg skal i tiden fremover ha noen innlegg som inneholder bilder av fem plagg av det jeg liker best. F.eks. fem av favoritt buksene mine, eller fem av t-shortene mine. Og dermed skal dere (leserene) stemme på det ène plagget dere liker best. Og èn av dere som stemmer, blir linket i neste innlegg! Slik holder jeg på, helt til jeg ikke har flere plagg igjen. Den første runden begynner kanskje i morgen, men mest sannsynlig begynner jeg etter julaften. Og i mellomtiden kan jo dere stemme på det dere gjerne vil jeg skal ta først? F.eks. buksene mine, genserene mine eller t-shortene mine? Jeg tror og håper dette vil gå utrolig bra, og at det vil være en opptur for bloggen min. Tror også de fleste av leserene mine vil like det, så sleng igjen en kommentar om det jeg skal begynne med! Flertallet vinner, selvfølgelig.

Gårsdagens innkjøp

Hei alle sammen!

Dårlig blogging vet kanksje noen av dere grunnen til. Mamma har tatt datamaskinen min og mobilen min for en stund, pga. en liten tabbe jeg gjorde i helgen. Men jeg får sneket til meg en datamaskin litt av og til, dermed prøver jeg å oppdatere bloggen da. Men jeg har ingen programmer på denne datamaskinen, dermed blir bildene jeg legger ut litt annerledes. Men pytt og, jeg får blogget. I går var jeg og mamma i byen, og da fikk jeg kjøpt inn litt smårusk som fristet i byen.

Bla. denne genseren ble med hjem. 199,-Fuktighetskrem og armbånd/smykke. ca 100,-


Tilslutt fant jeg en herlig hotpants med reinsdyr på, til bare 49,-.
Passer herlig på slappe dager hjemme i jula!- HVA SYNS DU OM GÅRSDAGENS INNKJØP?

Katrine Pedersen, jenta med bein i nesa.

Jeg ønsker hvertfall å være det, og det kan kanksje bli et løfte for det nye året? Et løfte som inneholder å stole litt mer på seg selv, og ikke gi etter hver gang motbakken føles for lang. Eller late som ingenting når noe plager meg, heller gjøre noe med det.

Jeg har alltid turt å stått for egne meninger å gi et ærlig svar hvis folk spør. Men når det kommer til krangling og diskusjon, er jeg alltid den jenta som gir etter, selv om det ofte kan bli feil. Jeg hater å diskutere med folk, og jeg hater virkelig å krangle med folk. Men jeg har lært av mine feil, og jeg orker ikke lenger smile for ingen grunn. Heretter skal jeg vise folk en sterkere side, og at jeg klarer å stå på egne bein. Jeg skal med andre ord også bli mye flinkere til å stole på meg selv og ikke lenger være det svakeste leddet.

Jeg er ikke en av dem som glemmer fort og tilgir lett. Et ordtak sier at "alle fortjener en ekstra sjangse", men der er faktisk ikke jeg helt enig. I følge meg, fortjener ikke alle en ekstra sjangse. For det kommer faktisk annpå hva vedkommende har gjort. Både når det gjelder små ting, eller store. Men små ting, er ofte også kanskje dem som utgjør de største?

- HVA MENER DU, FORTJENER ALLE EN EKSTRA SJANGSE UANSETT HVA?

Jeg avslører en hemmelighet; dagboken min.

Dagboken min, eller dagbøkene mine, er utrolig gode å ha når ikke alt kan deles med en hver person. Om jeg hadde gått to år tilbake i tid, ville det vært pinlig å innrømmet at jeg har en dagbok. Men nå den dag i dag, syns jeg faktisk ikke det.

Det utrolig mye jeg deler på bloggen min, men det er en del jeg ikke kan dele også. Da er det utrolig godt å ha et annet sted jeg kan skrive det ned, å ha for meg selv. Samtidig som det hjelper så utrolig å få ned tankene. Morsomt er det også, alltid like koselig og rart å se tilbake på gamle minner. Hvertfall om slike ting jeg trodde jeg hadde lagt i glemmeboksen, men som jeg husker like godt som om det var i går, bare jeg leser det.


Nå i disse dager, og etter alt som har skjedd, er det godt å få ned ting et annet sted.

-SKRIVER DU DAGBOK, ELLER HAR DU KANSKJE GJORT DET?

For en mislykket start på ferien

Hei alle sammen!

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal omformulere det her, men pga. visse omstendigheter, tar nok jeg en bloggpause. Ikke fordi jeg vil, men fordi mamma har datamaskinen min. Dermed er jeg tilbake så fort jeg får den! Eller hvis jeg får sjangsen til å bruke en annen data, slik som nå. Grunnen til dette, vil jeg helst ikke dele på bloggen, pga. visse personer som leser den. Men jeg håper dere forstår meg, og vil fortsette å lese bloggen min når jeg er tilbake igjen. Dermed ønsker jeg dere alle en god ferie og god jul.


Nok en gang; god jul og godt nytt år!

- HVA SKAL DERE I FERIEN?

Jeg møter sjeldent pappa, men i dag var en av de dagene.

Helt uventet ringte det på døren i kveld, og broren min gikk for å åpne. Deretter kom han småløpende inn på rommet mitt og sa det var til meg. Til min store overraskelse var det pappa som stod i døråpningen. Jeg ser sjeldent pappaen min, men i dag var en av de dagene. Han spurte hvordan jeg hadde det og vi fikk pratet litt. Koselig, hvertfall når det er så sjeldent. I tillegg fikk jeg 1000kr av han i julegave. Han syns det var litt greiere å gi penger, siden da kan jeg heller kjøpe meg noe jeg ønsker meg selv. Dessuten ble jeg jo blakk i dag etter siste juleinnspurt, dermed passet det fint. Tusen takk, pappa.


Rett fra dusjen med så si ingenting sminke.

Dagens innkjøp, definitivt klar for helgen!

Hei alle sammen!

I dag ble jeg endelig ferdig med alle julegavene, utrolig deilig. Hadde håpet hele tiden mens jeg holdt på med juleinnkjøpingen, at det ville bli litt penger igjen, slik at jeg kunne unne meg selv en ting eller to. Og der fikk jeg virkelig viljen min også, dermed ble det ny kjole ++ i dag (se bilde). Dermed er jeg klar for helg og ferie!

På bildet ser dere den nye kjolen, kostet meg bare 200kr, på only, 50%: Skinnjakken og skoene er ikke nye, bare tester anntrekket. Vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg skal i bursdag på lørdag. Da skal håret slettes og litt mer sminke skal på. Som sakt; jeg bare testet anntrekket.

I tillegg til kjolen kjøpte jeg en pakke med brunestrømpebukser (som dere kanskje ser jeg trenger?). Pakken inneholdt 3 strømpebukser, til bare 29kr. Noe som både er billig og praksis, tilfelle en ryker? I tillegg kjøpte jeg en mascare til rundt hundrelappen og siste julegaven.

- HVA SYNS DU OM DEN NYE KJOLEN MIN?

Jeg elsker å sove hos Dorthea

Hei alle sammen!

I dag sov jeg hos Dorthea, og jeg liker virkelig å sove hos min kjære. Alltid like koselig, og uendelig med lattekramper. Jeg og Dorthea gikk sjeldent sammen på ungdomsskolen, mens nå er vi knoll og tott i følge enkelte. Jeg skal tilbringe begynnelsen av ferien med denne herlige jenta også, noe som vil bli koselig, gleder meg.

Akkurat nå sitter jeg på skolen, og vi har dekket opp bord til ca.200 personer. Etter skolen skal jeg innom en liten tur på butikken, og deretter hjem å rydde rommet slik at mamma slutter å mase om at jeg må bli ferdig. Jeg nekter å bruke ferien min på rydding, dermed må jeg virkelig få gjort det i dag!


Meg og Dorthea på morran i dag, vi rakk ikke bussen men moren reddet oss btw.

Before the night is through, I wanna do bad things with you

Hei alle sammen!

I dag har jeg kommet litt lenger på julegavene, og nå mangler jeg bare et par småting. Men må se hvordan det ligger ann med penger, pga. diverse planer i helgen. Jeg var så utrolig dum i dag, at når jeg skulle sjekke saldoen på kortet mitt, tok jeg ut 400kr. Dermed har jeg null kontroll på hvor mange penger jeg har igjen på bankkortet mitt. Aner ikke når jeg satser på å bli helt ferdig med julegavene, men for ta det innen julaften hvertfall.

Kan komme med en nyhet etter alt som har skjedd de siste to ukene, jeg begynner nemlig å se litt lettere på livet. Ting begynner å gå mye bedre med meg nå, og for hver dag som går, blir den lysere. Det er egentlig all takk til mine venner som har vært med meg hver dag etter alt som har skjedd, og nå klarer jeg bare så vidt å vente til helgen. Som sakt; det begynner å gå bedre, men alt er ikke topp. Enkelte ting er veldig vanskelig, men er dessverre ikke noe jeg kan gjøre med det. Velkommen til hverdagen, hilsen Therese!Bildet fra i dag, trøtt og gårsdagens mascara, for tror dere ikke jeg klarte å forsove meg.

-Hvordan går det med deg? Helg ærlig.

FORRESTEN; EN UTROLIG GOD VENN AV MEG, MARIUS, HAR BURSDAG I DAG! SÅ GRATULERER SÅ MYE MED 18'ÅRS DAGEN DIN!

Første julegave er endelig kjøpt inn!

Hei alle sammen!

Føler bloggingen ikke er helt 100% i det siste, eller hva føler dere? I følge noen, blogger jeg vist bare dritt, men da spør jeg meg selv; hvorfor leser dere den da? Unnskyld, måtte bare få det ut. Vel, i dag fikk jeg hvertfall handlet inn julegave til lillebroren min! Hva det er, sier jeg dessverre ikke. Men godt å være ferdig med hvertfall èn gave. Resten kommer nok i morgen, da slutter jeg på skolen halv to og skal tilbringe mesteparten av dagen min i Arendal å kjøpe julegaver. Det skal virkelig blir godt å være ferdig med gavene, typisk meg å stresse med alt like før jul.


Vinterbilde av Risør. Snøen er enda ikke kommet, deilig. Men den kommer nok snart.

-ER DU FERDIG MED JULEGAVENE FOR I ÅR OG ER DET SNØ HOS DEG?

Utplassering på et av sørlandes største sørlandetsperler

Hei alle sammen!

Jeg er rett og slett overlykkelig her jeg sitter akkurat nå, jeg fikk nemlig utplassering på lyngørporten! For dem som ikke vet hva det er, er det et hotell på sørlandskysten. Og det var første valget mitt, og da er det ekstra gøy å få ja! Jeg gleder meg virkelig, tror det kan bli spennende. Jeg skal jo selvfølgelig være utplassert på kjøkkenet på dette hotellet. Også får jeg tildelt en hytte/leilighet jeg får oppholde meg i igjennom hele utplasseringa. Gleder meg virkelig mye!

I dag har jeg forresten tatt solarium, noe kroppen min trenger! Tok det sammen med min kjære Dorthea, og hun er på vei hennover til meg nå, for å bli til i morgen tidlig. Kommer til å få en koselig, og sen natt med gulljenta mi.


Gud så vakkert det er der, gleder meg virkelig til å jobbe der ute!

Hører du på trance/techno? Jeg har anbefalinger!

Hei igjen!

Tenkte jeg kunne komme med noen herlige trance/techno anbefalinger til dere. Jeg aner ikke hvor mange av leserene mine som liker eller misliker det, men jeg forguder det. Hvertfall sangene under, de er virkelig innenfor min spilleliste akkurat nå. Dermed er det bare opp til hver enkelt av dere å finne ut hva dere syns, kos dere hvertfall! Og kom gjerne med noen anbefalinger dere også om dere har noen.

ps; noen av sangene må høres en stund på før de virkelig er gode.


Ovenfor har dere hverfall et lite utvalg på trance/techno sanger jeg hører på for tiden, digger dem rett og slett. I tillegg er headhunterz en bra anbefaling, så kos dere!

Kom gjerne med anbefalinger til meg også!
Helst trance/techno, men gjerne innenfor alt!


Bildet er fra helgen.

Helgen kunne ikke blitt mer herlig!

Hei og hopp alle sammen!

Jeg er helt oppspilt etter en herlig helg med både familie og venner. Fredagskvelden var jeg hjemme med mine kjære besteforeldre. Mens når lørdagen kom, var jeg ute med fire utrolig kule gutter fra Skien. Det må nok ganske mye til før jeg glemmer denne helgen. Med tanke på at jeg ikke helt har kontroll på hvem som leser bloggen min, og ikke. Tror jeg nok det beste er å holde munnen tett. Men en ting er sikkert, denne helgen kunne ikke blitt mer herlig. Det er nesten så adrenalin-kicket sitter i meg enda og en liten stemme skiker "jeg vil en gang til".

Jeg ble spurt av guttegjengen fra Skien om jeg ikke ville være med til Svergie til helgen, men da kommer thumbdownen, jeg er ikke atten, mens det er alle dem. Og jeg gidder ikke sitte inne halvparten av tiden mens dem er ute på byen. Uff, for en drittunge jeg enda er. Men jeg har andre planer, det blir bolle og saft fest i Arendal.

-HVORDAN HAR HELGEN DIN VÆRT? Jeg sier det igjen; min var så synnsykt herlig!

Videoblogg med svar fra spm.runden, endelig!

Hei alle sammen! Som dere muligens skjønner pga. overskriften, kommer videobloggen med svar på spørsmålsrunden nå. Endelig sier bare jeg, det var søren meg på tide. Unnskyld for at den kom så sent, men bedre sent enn aldri, eller hva? Dessuten er ikke videoblogging min sterkeste side, men hvis dere maser litt mer, kanskje jeg skjerper meg. Men nå drar jeg til besteforeldrene mine, vet ikke om jeg kommer på nett før til søndag. Ha en herlig helg hvertfall!
 

Kanskje jeg burde videoblogge oftere, dere for mase på meg å si deres mening.

Kom med noen siste spørsmål

cimg8722Hei alle sammen.

Er egentlig ganske lei av å si når spørsmålsrunden kommer, siden jeg bare utsetter den hele tiden. Og jeg har virkelig dårlig samvittighet. Men nok en gang, den kommer i dag. Jeg er nødt til å legge den ut i dag rett og slett. Jeg skal dra vekk i helgen, dermed blir den bloggfri, og det vil si at hvis jeg ikke får lakt den ut i dag, kommer den ikke før tirsdag eller onsdag neste uke, og det blir for drøyt.

I helgen skal jeg dra til besteforeldrene mine, og jeg gleder meg veldig mye til å komme ut dit igjen. Det er en stund siden nå, for som kanskje noen av dere vet, har bestefar vært på sykehuset osv. På lørdagen kommer en god venn av meg fra skien +noen kompiser av han, dermed skal jeg nok være litt med dem og. Kameraet mitt er selvfølgelig med, dermed blir det nok noen bilder!

Men kom med noen siste spørsmål før jeg avslutter den og drar til besteforeldrene mine. Jeg svarer meg en gang jeg kommer hjem fra skolen, så fort dere!

Bildet er fra i går av meg og katten til Marius. Foxy heter den, oppkalt etter kallenavnet mitt, siden vi begge har rødt hår! Kommer til å savne deg pus.

Vinner av blogg vs.blogg +dagen i går og i dag.

Hei alle sammen!

I går sov jeg hos min kjære Dorthea, som går i samme klasse som meg. Gud for en herlig jente, og vi hadde det så utrolig gøy i går! Planen var at jeg skulle bruke kameraet å ta noen bilder av oss osv, men så trodde jeg at jeg glemte det. Men fant det selvfølgelig dagen etter når vi skulle gå (løpe) til bussen. Det var herlig å være hos henne og ikke sitte hjemme alene, koselig var det og.

Mens i dag, kom dagen jeg verken vet om jeg hadde gledet meg eller gruet meg til. Nå er jeg nemlig hos Marius, men det gikk utrolig greit å møte han igjen. Selv om det er veldig uvant, og jeg egentlig kunne ønske jeg fortsatt var jenta hans som lå i armene hans, er det godt i det hele tatt å ha han som venn.

cimg8711

Og gratulerer til Mariell Tomine som stakk av med seieren på blogg vs.bloggen. Utrolig gøy at så mange stemte, dessverre hadde et godt utvalg av kommentarene samme ip-adresse i tillegg til at de var anonyme, dermed ble de diskvalifisert. Christina fikk 9 stemmer, mens Mariell stakk av med 22. Gratulerer nok en gang!

Christina Jørgensen vs. Mariell Tomine

Da har jeg plukket ut to heldige som ble med i blogg vs.blogg! Dermed er det bare å stemme i vei på den bloggen du syns er best. Denne gangen ble det Christina Jørgensen sin bogg vs. Mariell Tomine sin blogg. For å komme inn på bloggene, trykk på bildet. Og, til slutt. lykke til begge to! Må den beste vinne.

CHRISTINA JØRGENSEN;
blogg2
MARIELL TOMINE;
blogg1

STEM PÅ DEN BLOGGEN DU LIKTE BEST! CHRISTINA, ELLER MARIELL?

Intervju ang. bloggen min

Hei alle sammen! Som jeg nevnte tidligere, var det en herlig jente som ville intervjue meg ang. bloggen min. Det er til et prosjekt/klasseavis de har i den ene mediaklassen. Selv om det kanskje ikke er det store, syns jeg det var utrolig koselig at hun akkurat ville intervjue min blogg. I tillegg ville de egentlig intervjue Marcus Ek, men siden de ikke fikk tak i han, ble det meg. Og tusen hjertelig takk for det, her kommer intervjuet:


Hvorfor startet du å blogge?
Det hele begynte egentlig med at jeg var hos en venninne, og kjedet meg veldig. Også kom jeg innom blogg.no på datamaskinen hennes, og fikk lyst til å prøve på noe nytt. Dermed har jeg ikke sluttet siden.

Blir du på en måte avhengig?
Ja, på en måte. Men det er jo noe jeg liker å holde på med, og det har jo blitt en del av hverdagen min. Tar det som en hobby, og ja, skal nok ikke nekte for at jeg er avhengig.

Når startet du bloggingen for alvor?
Rundt mars i fjord regner jeg med, men tar det mer og mer seriøst etter tiden. For når man har holdt på med blogging en god stund, blir man på en måte en del av et lite miljø. Og jeg prøver å holde bloggen oppe, for bla. å gjøre den gøyest mulig for leserene mine.

Har du noen faste lesere da, som ofte kommer igjen?

Ja, ikke for å høre innbilsk ut eller noe i den duren, men jeg har ganske mange av dem. Noe som selvfølgelig er utrolig koselig!

Men du skriver ofte om klær osv, hvorfor det?
Det er rett og slett bare fordi det er noe som interesserer meg, og jeg tror flere av leserene mine også liker det. Men prøver jo å ha en viss variasjon i innleggene mine, slik at en hver person kanskje vil finne noe som faller i smak.

Hva skriver du helst da om, om det ikke gjelder dette emnet?

Da er det vel mest om egne meninger, hverdagene mine også prøver jeg å slenge inn dagens outfit så ofte jeg kan.

Er det noe spesielt du tenker på at du vil oppnå med bloggen din?
Egentlig ikke, selv om det har kriblet i magen de gangene jeg har sneket meg opp på topplisten. Men det er ikke et mål jeg har å ligge der, blogger jo for min egen del og fordi jeg syns det er gøy, selvfølgelig.

Leser du mye blogger selv? Og hva liker du da eventluelt helst å lese om?

Egentlig er det litt ille å si det, men jeg er faktisk utrolig dårlig på å lese andre blogger. Men er fast leser av Julia Nyland sin (julianyl.blogg.no), også er jeg innom et par av vennene mine sine blogger. Det jeg liker å lese om er nok så si det samme som jeg prøver å blogge om selv. Outfits, egne meninger og spennende hverdager. Liker å få et inntrykk av personen.

Er du da mest opptatt av designet til folk, eller hvordan de skriver? Kanskje begge deler?
Vil nok si begge deler. En rotete blogg med bråkete musikk i bakgrunnen og masse farger fanger ikke mye oppmerksomhet. Det gjør dessverre ikke tekster som inneholder hjerter og ikoner i slutten av annenhver setning heller. Det er hvertfall min mening.

Da har jeg et siste spørsmål, og det er om du har noen tips til nybegynnere, eller kanskje også for folk som har holdt på en stund, om hva de kan gjøre for å bedre bloggen sin?
Kanskje prøve å være mest mulig seg selv, å skrive på en måte som tar oppmerksomheten til andre. Prøve å ha med bilder ofte i innleggene, for å gjøre dem mer interesange. I tillegg kan man legge til andre bloggere som venn, og kommentere andre blogger.


cimg8694

Fra den dag i dag; kall meg mobilmorderen.

Jeg sitter egentlig og flirer litt av meg selv, når jeg ser hvilken samilig av mobiltelefoner jeg har ødelagt eller vært igjennom de siste to årene. Hele åtte telefoner har jeg tatt kverken på de siste to årene. To år. Og ikke nok med det, men før jeg fikk de, har jeg allerede klart å drepte noen andre også.

cimg8673

Mobil nr. 1:
Denne har jeg rett og slett hivd for mange ganger i veggen, at den har valgt å ta kvelden en gang for alle.

Mobil nr. 2:
Dette er egentlig eksen min sin mobil, men selvfølgelig stopper ikke det meg i å ta kverken på den. Jeg fikk den med et uhell å falle i bakken, og vips var den og død.

Mobil nr. 3:
Kosta meg 1kr, og ble også hivd for mange ganger i veggen, at den gikk i grava sammen med mobil nr.1.

Mobil nr. 4:
Denne har også vært igjennom for mange slosskamper, og jeg tror dessverre den også ble påkjørt en gang, dermed ligner den på selve regnbuen sett fra siden.

Mobil nr. 5:
Etterhvert sluttet mamma å kjøpe mobiler til meg, og jeg fikk heller låne en av stefaren min. Denne mobilen valgte å ta kvelden selv, og nekter å slå seg på. Sikkert vært igjennom for mye den også.

Mobil nr. 6:
Dermed ble det ny lånetelefon, denne gangen fra bestefar. Denne fikk vel toppen 1 mnd, før den havnet i do på et utested.

Mobil nr. 7:
Denne lånet jeg av venninnen min Malin, og jeg tror faktisk den enda lever. Men den var litt ustabil på slutten, siden det gikk ikke ann å sende meldinger med den.

Mobil nr. 8:

Nok en gang ble det mobilbytte, og mobil nr. 8, er den jeg har nå den dag i dag. Har ingen garanti på hvor lenge denne kommer til å leve, men siden jeg fikk/låner den av bestevenninnen min Sara, burde jeg kanskje være litt snill med den.

Dermed har jeg tilsammen hatt 11 mobiler i mitt liv. Og jeg må nesten bare spør, hvor mange mobiler har du hatt hittl i ditt liv? Ps; bli med på blogg vs.blogg, avslutter den i morgen tidlig. Og spm.runden min kommer på torsdag-endelig!

En egoistisk, men ærlig tanke nå som jeg er singel.

Noe positivt som jeg har kommet frem til nå som jeg er singel, er at jeg kanskje begynner å ha mer penger i lommeboken min fremover! Det er jo flott, for nå slipper jeg å bruke alle pengene mine på buss.

Jeg forsov meg selvfølgelig til skolen i dag, dermed ble jeg bare hjemme. Men det var utrolig deilig å bare være hjemme og ikke gjøre noe som helst. Eller, har tatt ned alle bildene av meg og Marius i dag, det er vel det eneste fornuftige som har skjedd. Og det er veldig rart å se på den tomme veggen rundt meg, men livet går videre og en gang måtte de vel ned uansett. Jeg har også skaffet meg spotify! Skjønner ikke stort, men fikk bruke brukeren til en utrolig herlig venn fra Skien, tusen takk for det.

cimg8395

Ikke glem blogg vs.blogg! Jeg avslutter den i kveld eller i morgen tidlig, så vær raske. Skriv link til bloggen din i kommentarfeltet, og du er med!

Bli med på blogg vs.blogg!

Hei alle sammen! Tenkte jeg kunne ha en blogg vs.blogg. Det begynner å bli lenge siden nå, og siden ikke blogghumøret er hundre prosent, er nok blogg vs.blogg en god idè. Dermed, hvis du vil ha bloggen din vurdert, sleng igjen en kommentar, så plukker jeg ut to heldige.

fu

Savner å kalle deg gutten min

Hei, vet ikke hvordan jeg skal begynne. Skoledagen var utrolig vanskelig. Flere av de gode vennene mine vet at jeg har det tungt, og dem kaster seg rundt meg og gir verdens beste klemmer mens de spør hvordan det går med meg. Jeg har kommet ut av tellingen om hvor mange ganger jeg gråt i dag, dessverre. Det frister lite å gå på skolen i morgen, men livet kan ikke stoppe opp av den grunn, andre ting går videre. Og etterhvert, vil ting bli lettere når det kommer til meg og Marius også. Nok en gang, tusen takk til alle dere som er så herlige mot meg.

Forresten, selv om dagene er tunge, har jeg også en glad'nyhet. En utrolig søt jente spurte meg i dag om de kunne  intervjue meg ang. bloggen. De skulle egentlig intervjue "Sørlandsgutten, Marcus Ek", som ligger på topplisten, men dessverre gikk ikke det. Dermed ville de ha meg! Noe jeg syns var utrolig koselig.

cimg8667
cimg8668

-HAR DU NOEN GØYE PLANER FOR DENNE UKA?

EDIT: dette innlegget var utrolig rotete, men klarer ikke tenke ordentlig.

Tusen takk alle sammen, og gratulerer Johnny!

Først og fremt, må jeg bare si tusen takk for at dere er så utrolig herlige. Dere er så snille og gode mot meg ang. alt som har skjedd i det siste. Folk jeg aldri har snakket med, eller noe, har kommet med utrolig rørende og støttende kommentarer. Jeg setter veldig pris på det, tusen takk. Dere er så herlige! Svarer på alle de støttende og fine kommentarene når jeg kommer hjem fra skolen i dag.

Men ja, livet går videre! Og i dag har Johnny bursdag. Han er en utrolig herlig og snill gutt, så gratulerer så mye med dagen. Du er herlig. Egentlig har jeg fotballtrening i dag, men jeg vet dessverre ikke om jeg orker. Selv om jeg burde, siden jeg ikke var på den sist uke. For se hva jeg orker og makter, dagene er ikke helt topp. Men nok en gang, gratulerer så mye med dagen Johnny!

cimg8661
Meg og Johnny på marran i dag, trøtte og fine.

Jeg trenger en god og varm klem

Man vet ikke hva man har, før man har mistet det. Er det ikke det dem sier?

Åh, beklager at jeg sipper så utrolig mye. Jeg trenger bare en god og varm klem. Egentlig burde jeg vært ute av huset og sammen med en gjeng venner for å tenke på noe annet, for dette er virkelig ikke lett. I stedenfor gjør jeg det verste jeg kan gjøre; sitter hjemme alene, hører på den tristeste musikken jeg kommer over på  youtube og hylgriner. Heldigvis har jeg fått i meg noe mat for dagen, og det var virkelig godt! Som jeg nevte i innlegget under, skulle vi ha skalldyr. Nå vurderer jeg å ta kvelden, men først vil jeg ta en lang varm dusj. Ha en fin kveld alle sammen, og ønsk meg lykke til på skolen i morgen. Jeg gruer meg veldig.

cimg8664

Unnskyld, men jeg må bare slenge inn en sippesang nå som jeg først er i gang. Og fy søren jeg skal love dere at tårene kom når jeg hørte på den. Men, ting ordner seg etterhvert. Det er tungt i begynnelsen, men det finnes dessverre ingen annen medisin enn å ta en dag om gangen.

La oss begynne hverdagene med et smil

Jeg har en vanskelig uke i vente, og det kommer til å bli rart uten Marius. Fra den dag i dag må jeg stå på egne ben, men heldigvis har jeg noen herlige venner som jeg vet er der for meg. Jeg for heller prøve å tenke på alt det fine jeg og Marius hadde, og heller begynne dagene med et smil. Det hjelper ikke å dele med hele nettbystatusen at "livet suger", for dette vil jeg klare. Dermed skal jeg prøve å ta dag for dag, og slik det ser ut nå, har jeg et rom å rydde. Senere i kveld skal vi ha familiebesøk å spise skalldyr. Gleder meg veldig, selv om magen ikke er så sulten.

cimg7875
Deler litt søsken'kjærlighet med dere.

1 år, 10 mnd, 1 uke og 2 dager. Du var den beste.

Hodet mitt er tomt, og jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal skrive, annet enn at livet begynner på nytt fra og med nå.

Det er noen tunge dager som går meg i møte.Og livet uten deg vil bli rart, og ikke minst uvant. Men det var nok best slik vi ble enige om. Selv om det ikke var lett å komme frem til. Men vi vil nok ha det mye bedre som venner. Du er en fantastisk gutt, Marius, og jeg vil aldri glemme deg. Vi har utrolig mange fine minner sammen, og jeg håper virkelig vi klarer å være venner. Det er så rart å ikke være jenta de lenger, selv om det ikke helt har gått opp for meg. Gruer meg virkelig til den dagen kommer, når jeg skjønner at du ikke lenger er gutten min, og det er for sent å snu. Men tusen takk for alt det fine vi hadde sammen, jeg kommer aldri til å glemme deg uansett om du føler det eller ei.

eventyrtt

-HVIS DU HAR HATT KJÆRESTE; HVA ER DET LENGSTE FORHOLDET DU HAR HATT?

Min lørdag og mine planer

Hei igjen alle sammen!

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Dorthea, og har Marius på besøk. Han skal sove her i natt, og jeg gleder meg veldig. Det er lenge siden han har overnattet hos meg nå, så det blir koselig. Uheldigvis glemte han filmen vi hadde planer om å se, men vi finner nok en annen. I tillegg er det lørdag i dag, og dvs. lørdagsgodt og brus! Dagen i dag blir skikkelig kosekveld med andre ord. Det skal bli utrolig deilig, for jeg tror jeg fikk nok i går.

cimg8669
Sjekk den kule buksa jeg låner av Dorthea, digger den.

-HVA SKAL DU I DAG? Ha en fin lørdagkveld alle sammen.

Bilder fra jentekvelden i går, haha, ler.

God moren alle sammen!

Jentekvelden i går var utrolig koselig, og det passet egentlig fint at vi ikke var så veldig mange, selv om det var synd de siste jentene ikke kunne komme. Vi sang sing star, spiste litt for mye godteri og hørte på masse musikk. Jeg og Viktoria sov over hos Dorthea, men aner virkelig ikke når vi tok kvelden. Vi fikk hvertfall kastes oss ned i 1.20-seng alle sammen, og sloss om plassen. I dag til morningen, var Dorthea vekk, og senga var overfylt av katter sammen med meg og Viktoria.

cimg8571
cimg8573
cimg8575
cimg8578
cimg8579
cimg8583
cimg8589
cimg8592
cimg8608
cimg8612
cimg8616
cimg8642
cimg8644
cimg8657
cimg8656
cimg8637

-HVORDAN VAR DIN FREDAGSKVELD?
kommer fler bilder straks, skal bare spise.

Jentekveld med gulla hele natten lang

cimg8566
Viktoria og meg, klar for kvelden.

Hei alle sammen! I kveld skal jeg sove hos Dorthea, en utrolig god venninne av meg. Det samme skal Viktoria, en herlig jente! I tillegg er det noen andre herlige jenter her også. Jeg oppdaterer mer i morgen når jeg kommer hjem. Har selvfølgelig kameraet mitt med, så bilder blir det! Gleder meg utrolig mye til i kvelden er kommet i gang. 

-HVA SKAL DU I KVELD?

Jeg fant noen fotogene bilder av meg selv

1093423695447550464395550446930836908307n
1093423695446050464395550446930815971641n k

Hei alle sammen! Først; sjekk klokka, den er snart to, og jeg skal opp om tre timer til. Uff, jeg har jobbet med engelsk prosjekt helt til nå, og gleder meg utrolig mye til å hoppe under dyna. Først ville jeg bare vise disse sjarmerende bildene av meg fra sist lørdag med nisselue, haha. Syns de var litt søte. På det nederste bilde er Christina med, nydelig jente jeg ble litt kjent med den helgen!

Regine Stokke, i dag fant du roen. Hvil i fred.

I dag var din tid omme, og vår kjære Regine sovnet inn litt over 14.00 i dag. Du virket som et sterkt menneske, og en glad jente som har hatt mye glede gjennom livet. Jeg hadde et håp, og en tro på at du ville klare deg igjennom det her. Noe jeg er sikker på veldig mange andre også hadde, men dessverre, ble det ikke sånn. Du var et stort forbilde for mange. Jeg, og garantert fler, syns det var utrolig tøft av deg å dele historien din på blogg.no slik du gjorde. Det satt spor i oss alle, og du vil alltid bli husket som den positive jenta du virket å være. Jeg håper du har det fint der du er nå, og jeg sender varm omtanke til dine nærmeste. Hvil i fred, Regine Stokke.

13275871259858707119
Les bloggen til denne sterke jenta, trykk her.

Over til noe helt annet, som virkelig ikke har noe med dette å gjøre. Jeg skammer meg veldig over at jeg ikke har postet videobloggen som inneholder svarene på spm.runden min. Men det kommer til kvelden/morgen tidlig. Akkurat nå feirer jeg og fler i familien min bursdagen til min kjære mor, og det hun fikk av meg var spikermatten. Den ble hun utrolig glad for, noe jeg syns var veldig positivt.

- LESTE DU BLOGGEN TIL REGINE STOKKE?

Dagens outfit og dagen fremover

cimg8561

Hei alle sammen! I dag er det onsdag, og dvs. for min del, at jeg kan hive på meg noe annet enn kokketøyet, dermed får dere dagens outfit som jeg tvingte Jannike til å knipse av meg. Buksen er fra bik bok, t-shorten er fra gina, genseren er fra h&m, skoene er fra bianco og øredobbene er fra h&m.

Senere i dag skal jeg til en god kompis av meg, Torjus. Der regner jeg også med at kjæresten min er, gleder meg veldig. Skal bare være der i et par timer, før jeg skal hjem å lage bursdagkake til mamma. I tillegg skal jeg svare på spørsmålene fra dere i dag. Har fått inn mange spørsmål av dere, så det kan bli spennende.

Ikke tro jeg har glemt dere kjære lesere,

men jeg kommer med svar på spørsmålsrunden i morgen i steden for. Jeg er virkelig lei for det, siden jeg hadde planlagt det så bra å gjøre det i dag. Men dagen i dag har vært alt annet enn bra. Jeg har vært utrolig sliten og slapp i hele dag, dermed tar jeg det heller i morgen når jeg har fått mine timer med søvn. Noe jeg tror alle skolevennene mine kan skrive under på, inkl. lærere.

Dermed kan dere i noen få timer til, spør om spørsmål. Og gjerne bare spør på kommentarfeltet i dette innlegget. Svarer med videoblogg så fort jeg kommer hjem fra skolen i morgen!

cimg8562

- FLERE DER UTE SOM HAR FÅTT JULEKALENDER I DAG?
Stefaren min mener jeg er alt for stor for sånt, men jeg vil virkelig ha sjokolade.

Selv om jeg er venn med deg, kjenner jeg deg ikke.

Kom til å tenke på en rar, og litt ekkelt ting. Det er faktisk en del av vennene mine, jeg ikke kjenner. Jeg vet ikke hvordan jeg skal klare å omformulere det jeg mener, men skal prøve.

Flere av vennene mine som jeg godt kan stoppe opp med å slå av en prat med når jeg møter dem, gjerne gi dem en klem også, kjenner jeg faktisk ikke. Når jeg mener det å kjenne noen, mener jeg vite noen av dems dype hemmeligheter, svakheter og gleder. I gjennom et langt forhold med Marius, har jeg f.eks. fått mange nye venner gjennom han. Enkelte av dem er rett og slett ubeskrivelige, mens andre, skuffer bare mer og mer. Nå som jeg først har kjent dem en stund, begynner dem å åpne seg mer, og de falske sidene kommer frem. Og jeg hater det. Jeg hater virkelig at dem du minst hadde trodd kom til å dolke deg i ryggen, gjør det. Når slike ting skjer, er det virkelig viktig å huske på hvem som er dine ekte venner.

cimg7473
Hunden min, Happy, vet mye. Han er gullgutten jeg kan si alt til, uten at noe går videre.

Jeg var sikker på at jeg var gravid

Jeg pleier ikke å skrive deprimerende innlegg, og når jeg først gjør det, er det virkelig ille. Slik som det jeg skrev i går, og det var virkelig herlig å få det ut. Men nå er heldigvis ting på vei oppover. Hvertfall noe av hjernebryet mitt, nemlig mensen. Jeg hadde ventet på den i to forferdelige uker, og endelig kom den. Jeg var nesten sikker på at jeg var gravid. Utrolig ekkel og usikker følelse. Men, glad den kom til slutt, og at det bare var falsk alarm. Beklager alle unge mødre der ute, men jeg kunne virkelig ikke tenkt meg et barn akkurat nå i en alder av seksen år.

Forresten, jeg avslutter spørsmålsrunden min i morgen, så hvis dere har noe på hjerte som dere ikke har spurt om, må dere spør nå. Trykk her for å komme til spm.runden.

bloo1
Sier ikke nei takk til de tre plaggene. Alle tre er fra gina.

En hver tåre, har en mening.

Men mine har mange.

Ting er så utrolig vanskelig for tiden. Jeg ser på meg selv som en jente som er flink til å holde ting inni seg, men nå er virkelig begeret fult. Dere aner virkelig ikke hvor lyst jeg har  til å skrive det ned og dele det med dere, men enkelte ganger, er kanskje ikke det akkurat det lureste trekket. La meg bare si det sånn, at jeg savner slik det var før. Hadde jeg fortsatt gått på ungdomsskolen, kunne jeg virkelig lovet dere at jeg ville myket opp sengen min i hele morgen. Enkelte personer tror jeg ikke bryr meg i det hele tatt, men der tar dem kraftig feil. Jeg bryr meg mer enn noe annet. Tror kanskje det snart er på tide med plan b. Og en ting kan jeg love dere, til fredag skal jeg glemme alle bekymringer.

Si en trist sang jeg kan deprimere med.

Jeg avslører vårens nøkkelplagg for dere

Jeg fant en side på nettet, hvor dem avslører hva som er i vente til våren. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg utrolig mye til våren når boblejakken skal vekk! Vårens mote blir avslappet og lett, med behagelige plagg. Bla. Skjorter, romantiske tunikaer og lyst skinn. Jeg elsker søte tunikaer, og gleder meg virkelig til å kjøpe inn et par nye til klesskapet mitt.

kappahlanneliebr742113a

Jeg får så utrolig lyst til å kikke på tunikaene på stativet bak på bildet over. Kanskje til og med dra med meg noen av dem hjem. Gleder meg utrolig mye til jeg skal shoppe selv etter jul! Klarer nesten ikke vente. I tillegg får jeg over 2 000 i stipend i begynnelsen av januar også, gjett om jeg gleder meg!

Veskene for våren skal også ha en vintagelook. Se på denne, nydelig og kjempe søt.

ginatricotveske742120a

Sjekk den lyse skinnjakken under! Nydelig og døds kul. Therese kikket på en slik en i byen her om dagen, skal tvinge deg til å kjøpe den. Du passet den perfekt. Det var rett og slett døds kult!

kappahlskinnjakke742122a
-FALT VÅRENS NØKKELPLAGG I SMAK HOS DERE?

Jeg skjønner ikke at du gidder å blogge

Og jeg skjønner ikke at du gidder å sitte i en bil hele dagen på statoil, spille cs eller ta bilder av unødvendige ting. Men jeg trykker det hvertfall ikke opp i annsikte ditt.

Det er så utrolig mange som har sakt til meg: Jeg skjønner ikke at du gidder å blogge. Og da spør jeg meg selv, hvorfor skjønner dere ikke det? Det sier jo seg selv. Blogging er blitt en stor del av meg, og jeg holdt på med det i snart to år. Jeg liker virkelig å blogge, hvertfall når jeg får så mange koselige besøk og kommentarer fra så mange herlige lesere! Unnskyld, men dette måtte bare ut. Folk har forskjellige interesser, rett og slett. Det går ikke inn på meg at folk sier det, for jeg gjør jo selvfølgelig som jeg vil. Men syns det bare er unødvendig.

cimg8348
Siden det er rød nese dag i dag, passet vel dette bildet perfekt. Herlige jenter.

-HAR DU SOM BLOGGER FÅTT DENNE KOMMENTAREN FØR?
(Jeg skjønner ikke at du gidder å blogge)

Eneste tingen jeg ikke liker ved jul,

er at jeg alltid har en del penger da, som selvfølgelig bare skal brukes på andre.

Der hørtes jeg utrolig egoistisk ut, men dere aner ikke hvor utrolig lyst jeg har til å shoppe. Det er så utrolig mye fint i butikkene nå, men jeg er nødt til å prioritere pengene mine først og fremst på julegaver, bursdagsgave til mamma og den forferdelige datamaskin regningen. Passet perfekt at den kom nå, rett før jul. Heldigvis er er jeg ferdig med bursdagsgaven til mamma, noe dere får vite til torsdag. Tørr ikke skrive noe her tilfelle hun sniker seg innom bloggen min. En ting kan jeg avsløre, er at den ikke var billig. Dermed håper jeg hun liker den, hvis ikke har jeg kastet vekk ganske mange lapper. Når det kommer til julegaver, har jeg ingen idè om hva jeg kan kjøpe til folk bortsett fra lille broren min. Jeg har heller ingen idè av hvem av vennene mine jeg skal kjøpe gave til. De for heller gi et pip om dem kjøper til meg, så finner jeg også noe til dem. Men, jeg liker å kjøpe ting til andre også, bare litt redd for at dem ikke vil like det.
bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb
En fin kjole skal jeg nok få kjøpt meg. I år på ballet vil jeg ha rød kjole.

- HAR DU BEGYNT MED JULEGAVENE?
ps. ikke glem spm.runden min. trykk her for å komme dit.

Bilder fra bursdagen i kveld

Nå har jeg kommet hjem fra bursdagen til Elena, og den var ikke annet enn døds koselig! Ble kjent med noen nye herlige folk fra Grimstad, noe som var døds koselig. Elsker å bli kjent med nye folk. Selvfølgelig hadde jeg med kameraet, dermed ble det en del bilder. Jeg vet ikke om jeg fikk bilder av alle, men det første er hvertfall av meg og bursdagsbarnet. Kos dere med resten av bildene!

cimg8504
cimg8505
cimg8511
cimg8512
cimg8513
cimg8515
cimg8518
cimg8519
cimg8520
cimg8524
cimg8525
cimg8527
cimg8532
cimg8542
cimg8545
cimg8552
cimg8555

Utrolig herlig kveld med mange herlige mennesker! Må ikke bli lenge til neste gang.

På vei ut for i kvelden i nissedrakt

cimg8502

Hei alle sammen! Jeg er på vei ut nå, så må egentlig bare løpe. Jeg skal nemlig i bursdag til Elena, og den har allerede begynt! Men jeg har med kameraet mitt, laster opp bilder til kvelden! Gleder meg utrolig mye, siden det er så mange folk der som det er kjempe lenge siden jeg har sett. Så det blir koselig, blogges til kvelden!

PS; grunnen til at jeg ser er kledd som en nisse, er fordi at vi skulle kle oss ut i bursdagen. Og siden det snart er jul, hva er vel ikke bedre enn en nisse da? Vurderte faktisk å være en rev og, haha. Men var jeg ikke søt?

I kveld overnatter jeg i et spøkelseshus, wish me luck

For siste gang i dag; heisann alle sammen!

I natt sover jeg i et spøkelseshus, nemlig kjæresten min sitt. Grunnen til at jeg mener det spøker her, er pga. hendelsene som har skjedd i dag. +At huset er ganske gammelt, og at frysninger er med meg hver gang ned i kjelleren. De som bodde her før kjæresten min, mener også det er noe uforklarlig her. Men bort i fra det, fortalte kjæresten min meg noe som skjedde når han kom hjem fra skolen i dag. Han satt i stuen, og plutselig skrudde annlegget seg på fullt volum i overetasjen på rommet hans. Jeg trodde en liten stund at han tullet, noe som ville vært veldig typisk han. Men i det vi gikk opp på rommet hans når jeg kom til han i dag, sier han "hvorfor ellers tror du annlegget mitt er helt av?". Jeg prøvde å overse det. Men litt senere på kvelden, skulle han vise meg noe inne i et av kåttene, og helt normalt lukket han døren når han var ferdig, og vi gikk ned. I det vi gikk opp igjen, var døren åpen. Det er godt mulig at han bare ikke lukket døren godt nok, men ekkelt var det uansett. Heldigvis fikk jeg en varm klem av han, og en betryggelse for at han skulle passe på meg i hele natt.

cimg7766
Meg og Marius for en stund siden, jeg er så glad i deg gutten min.

Ikke glem spm.runden min som jeg kommer til  å svare på til tirsdag. Tusen takk for alle spørsmål hittil, kom gjerne med fler. For å komme til spm.runden, trykk her.

Hør min kjære Therese synge, er hun ikke flink?

Hei igjen kjære lesere! I går på julebordet, sang min kjære Therese. Og hun har virkelig en nydelig stemme alle smelter av. Jeg prøvde i går kveld å laste opp filmen, men datamaskinen min ville ikke sammarbeide, dermed måtte jeg bare laste den rett opp på facebook. Det vil også si at kvaliteten ble ødelakt, men det funker fint fordet. Se filmen av Therese under når hun øver seg før selve opptreden. Ikke glem å si hva dere syns om stemmen hennes!- HVA SYNS DU OM STEMMEN TIL THERESE? Jeg syns den er nydelig, aldri hørt bedre.

EDIT: Jeg meldte Therese på norske talenter!

Bildeserie fra julebordet i går

Hei alle sammen! I dag lovet jeg dere å fortelle mer om julebordet, med bilder. Dermed valgte jeg å lage en bildeserie utav bildene jeg tok i går. Vurderte å ha med tekst på hvert bilde, men det ville blitt litt mye. Er ikke så mye å si, annet enn at det var utrolig koselig, og jeg håper vi skal ha julebord til neste år også. Alle var kjempe flinke, og det var rett og slett bare utrolig gøy!

cimg8377
cimg8378
cimg8379
cimg8381
cimg8383
cimg8384
cimg8444
cimg8447
cimg8452
cimg8453
cimg8454
cimg8456
cimg8459
cimg8461
cimg8467
cimg8472
cimg8474
cimg8481
cimg8485
cimg8491

Julebordet var knall! Og så det ikke gøy ut?

Sjekket opp på skoleveien igjen, nå av en alkoholiker

Overskriften sier selv, og ikke ta den alt for seriøst, men først en postmann, og nå en alkoholiker. Og det bare på en uke, hva blir det neste?

Siden det var julebord i dag (som var knall, forteller mer i morgen med bilder), fikk vi begynne senere på skolen. Dermed var jeg og Dorthea oppe på skolen klokken tre, men før vi gikk oppover mot skolen, måtte vi en rask tur inn på kiwi. Noe vi kanskje aldri skulle ha gjort, eller? I det vi gikk til kassen, og jeg skal til å betale. Kommer en mann forann meg med to sixpacker øl i hånden og påstår at han har stått lenge nok i kø. Helt ok for meg, dermed slapp jeg han forbi.

Plutselig snur han seg i mot meg og begynner å snakke. Han la merke til sjokoladen jeg holdt i hånden, og han ville ha den. Jeg sier pent til han "nei, den skal jeg ha". Og mannen utbryter mens han strever å stå på sine to bein"Tulling, jeg skal jo ikke ta den fra deg, jeg skal betale den for deg". Det gikk fort en kald frysning ned i gjennom ryggen min, i det jeg takket nei og fortalte han at jeg kunne betale den selv. Men i det jeg sa det, hører jeg en klagende stemme bak meg som lurer på hvorfor i alle dager jeg takket nei! Mannen fortsetter å insistere på å betale sjokoladen min, og jeg ga meg til slutt og lot han gjøre det. Etter at han hadde overbevist meg, angrep han to andre jenter også, og betalte tingene dems. Det var selvfølgelig bare småting, og en av jentene var Dorthea. I det jeg så sjokoladen min hadde vært gjennom kassen, grabbet jeg den til meg og løp ut av butikken, på høye heler! Ikke f om jeg skal ha han på nakken i gjennom Arendal og opp til skolen. Dorthea bare lo av meg, og vi angret hele veien opp til skolen på at vi ikke hadde fått han til å kjøpe brus og hårspray til oss.

cimg8371

Vurderer å skaffe meg bodyguard. Noen som melder seg frivillig?

Spørsmålsrunde, benytt sjansen for en gangs skyld

bloggenheeeeeeerHei alle kjære lesere og snokere!

Jeg har bestemt meg for å ha spørsmålsrunde, og det er virkelig ikke ofte jeg har, så benytt sjansen! Spørr anonym eller ikke, spiller ingen rolle, bare kom med spørsmål og ting du kanskje lurer på! Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å holde spørsmålsrunden åpen, men muligens til tirsdag (1/12). Så spørr i vei mens du kan. Og jeg svarer med videoblogg.

Håper folk kommer med spørsmål, alt fra a til å. Så spørr i vei!

Det ordner seg alltid for snille piker

Hei alle sammen! Jeg klarte selvfølgelig å forsove meg nok en gang i dag, og dermed gikk jeg glipp av matteprøven klassen vår skulle ha, men ikke at det gjør noe. Dermed ble det bare fire timer på skolen i dag. Og vi fikk tilbake to prøver. En norskprøve vi hadde for en uke siden, og den fikk jeg 5 på. Også hadde vi fremføring i hygiene og mikrobiologi i klassen i dag, noe jeg bare måtte ta på sparket. Men tror du søren ikke jeg klarte å dra inn en 6'er? Eneste i klassen var jeg også! Noe som gjorde meg enda mer stolt. Synd jeg har så mye fravær, det må det virkelig bli en skjerpings på, hvis ikke hjelper det ingenting med gode karakterer.

cimg8511
Et stykk glad Katrine som bare må fylle magen, så er alt perfekt.

Mamma har forresten vært på loftet i dag, og julepynten er kommet ned:
cimg8497
cimg8495
cimg8496

- HVORDAN KARAKTERER LIGGER DU PÅ I SKOLEN?

Jeg ble sjekket opp på vei til skolen 06.00, av postmannen.

Hver dag før jeg tar beinet utenfor dørkarmen på vei til skolen klokken 06.00, tenker jeg ofte "hva vil skje i dag?". Utrolig nok, skjer det mye på skoleveien min. Hittil i år har jeg bla. møtt elg/rådyr, innbruddstyver (har ikke skrevet om det på bloggen, siden det ble politisak, belive it or not. Jeg ble tross alt det "største" vitne), en liten kineser på firhjulig og ikke minst dagens hendelse:

Hver morgen når jeg er på vei ut gaten min og ned til byen, møter jeg aldri biler. Det er i så fall utrolig sjeldent. Men i dag, når jeg hadde gått 500 meter fra huset mitt, møtte jeg en bil. Den kjørte forbi meg i motsatt retning, dermed tenkte jeg ikke noe mer over det og gikk videre. Helt til bilen plutselig kom tilbake ut av gaten min igjen få minutter senere.
-Hei hei, god morgen! Skriker en mannestemme ut av vinduet på bilen mens han har halve hode og hånden ute! Jeg løfter forsiktig hånden min for å hilse tilbake, men innen jeg fikk somlet meg sammen, var bilen borte. Jeg kjente jeg ble litt irritert over at han var så hyggelig, uten å spørre om jeg ville sitte på. Men jeg hadde ikke annet valg enn å ta beina til fatt, å gå videre.

I det jeg rundet neste sving, står bilen hans like forann meg. Det så ut til at han la noe i postkassene, noe som også stemte.
- Hei hei, ta med deg en avis på jobb! Sa han med en dansk/norsk stemme og kom småløpende i mot meg med en bunke aviser i hånden. Det var en ung gutt, på kanksje 19-21 år.
- Eh, ja takk. Svarte jeg, og dermed begynte han å komme med alle slags setninger som inneholdt; ha en fin dag. Jeg gikk forbi bilen hans og tenkte på å spørre han om han skulle til byen, og innen jeg viste ordet av det, hadde jeg allerede spurt. Joda, han skulle til byen. Fortalte han mens han lente seg inntil bilen og la armene i kors på taket (dere skulle sett det, fy så vittig). Men det kom nok til å ta litt tid, siden han måtte stoppe opp et par ganger. Okei svarte jeg hyggelig og var på vei til å gå videre. Plutselig begynte han å fortelle meg at han skulle halvveis til nabobyen, og at jeg gjerne kunne sitte på dit. Dermed begynte jeg å føle meg litt uvell, og ønsket at postmannen kunne forsvinne, nå. Men for hyggelighetensskyld, takket jeg pent nei. Men han ga seg ikke, postmannen spurte nok en gang. Og sa at jeg gjerne måtte sitte på. Men så fortalte jeg til han at jeg egentlig bare lurte på om han skulle til byen, og at jeg hadde en buss å rekke, dermed måtte jeg gå.

Nedover hele veien til byen, kjørte postmannen etter meg. Han stopped heldigvis opp så mange ganger at jeg rakk å gå fra han, og i det jeg kom opp til rutebilstasjonen fortellet jeg det til bussjåføren (kjente han, tilfeldigvis), og tok frem bunken med aviser. Bussjåføren bare ristet på hode og flirte av det. Det var enda ti minutter til bussen min gikk (da var klokka 06.10, og jeg satt i byen!). Plutselig kom det en bil kjørende oppover sletta, og tror dere søren ikke det var postmannen? Joda, det skal jeg love dere at det var. Postmannen kikket nedover rutebilstasjonen i det han kjørte forbi, og når han skjønte at det var meg som satt der, brå stoppet han midt i veien og rygget tilbake inn på rutebilstjasjonen. Jeg viste verken om jeg skulle løpe vekk eller gå bort til bilen hans, men det siste alternativet var det ingen tegn på at jeg skulle gjøre. Plutselig kom postmannen ut og sa:
- Hvor langt skulle du egentlig?
- Eh, Arendal. Skal til Arendal. Kommer det fra meg, og postmannen sier nok en gang at jeg gjerne kan sitte på siden han skulle samme veien.
- Jeg har busskort jeg, så jeg bare tar bussen. Det går helt fint det, ellers takk. Jeg tar bare bussen. Eller noe i den duren, fikk jeg ut av munnviken og fortalte det til postmannen. Dermed kjørte han videre og tok endelig hintet.

cimg8492

Håper jeg aldri mer ser den postmannen igjen, aldri. Morgendagen får vise.

Lever du, bestefar?

For de av dere som har fulgt bloggen min en stund, og nære venner av den grunn, vet at besteforeldrene mine betyr alt for meg. Så lenge jeg aldri har hatt en far som har stilt opp, har jeg hatt dem der. Og jeg har ikke ord til å beskrive hvor mye det betyr for meg.

Selvom jeg er seksten år, drar jeg ofte ut til dem for å være på besøk der. Vise at jeg bryr meg og at jeg er glad i dem, noe jeg virkelig er. Husker bla. en venn av meg sa en gang "hvem er det som har rom hos besteforeldrene sin da?", vel, jeg har. Er utrolig glad for at det er slik også. Har det så fint sammen med dem, de har gitt meg så mange gode opplevelser i livet.

En verden uten dem er det verste jeg kan tenke meg. Klarer ikke tenke på det en gang, tårene strømmer på med den gang. Men uansett, noen stusser kanskje over overskriften. Beklager å måtte si det, men bestfar ligger for operasjon på sykehuset. Han har problemer med hjerte og helsen. Mest sannsynlig gikk dette helt fint, og bestefar lever i sin skjønneste orden på sykehuset. Jeg skal besøke han på onsdag, og gleder meg veldig.

cimg7655
Verdens beste bestemor, verdens beste bestefar og den herlige lille søte fetteren min.

- HVORDAN FORHOLD HAR DU TIL DINE BESTEFORELDRE?

EDIT:
Var hos bestefar i dag (24 november), og det går helt fint med han. Selvom han minst må være der en uke til, og at det heller ikke er fortsatt klart om han kommer hjem etter det. Men jeg kjøpte kamferdrops til han (bestefar har det alltid med seg, så hvorfor ikke på sykehuset og?) + et kort med noen varme ord på. Uheldigvis blir ikke bestefar helt frisk innen et år ca. dessverre, men han lever. Det er det viktigste.

Hvem vil fortsatt være der for deg om 20 år?

Etter snart et halvt år på videregående, begynner jeg å merke forandringen godt. Venner du minst hadde ventet det fra, svinker deg på det verste, folk forandrer seg og nye venner kommer frem i lyset. I løpet av det siste halvåret, har jeg mistet to av de som en gang var mine bestevenninner. Jeg trodde ingenting kunne skille oss, men der tok jeg kraftig feil.

Det er en del av livet. Enkelte vokser fra hverandre. En ting jeg kom på å tenke på når jeg gikk hjem fra fotballtrening tidligere i dag, var: hvem er det som egentlig fortsatt er der for meg om 20 år? Jeg er redd det dessverre ikke finnes et konkret svar på det spørsmålet. Men èn ting jeg virkelig håper, er at de fire jentene jeg gikk med i oppveksten, alltid vil være der. Jeg vil hverfall ofre alt for å ikke miste dem. I tillegg håper jeg lang skolevei og lange skoledager ikke vil ødelegge vennskapet med enkelte andre hjemme i hjembyen. En annen ting jeg også virkelig håper, er at jeg og de gode venninnene mine på restaurant og matfag kan sitte sammen om 20, gjerne 40 år til, å se tilbake på bildene fra kokkeskolen.

Men, nok om triste og skremmede tanker, jeg har en gladnyhet. Min kjære Ina har bursdag i dag, og jeg gratulerer deg så mye med dagen! Du er virkelig en herlig jente, og jeg håper dagen din har vært 101% perfekt. Glad jeg fikk kommet innom deg en liten tur og gitt deg gratulasjonskos. Du er herlig, husk det vennen min.


heina
Se så nydelig hun er. Ina er en jente som aldri har sviktet meg. Takk for at du er deg. <3

ØNSK INA GRATULERER MED SEKSTEN ÅRS DAGEN!

Dagens outfit og facebook-merke på bloggen

cimg8479cimg8480cimg8485

God morgen alle sammen!
I dag er begynnelsen på fire uker uten kokkelua, bortsett fra julebordet på skolen (som faktisk er nå til torsdag når jeg tenker meg om), da skal jeg være en av dem som står for maten. Men bortsett fra det, vil jeg ikke gå med kokkelue på en stund. Årsaken til det, er fordi jeg skal oppholde meg på servitørlinja. Der bruker vi ikke lue, og det skal bli deilig. Tro meg, håret er ødelakt på dagstid etter et par timer med de luene. Det betyr også at jeg kan ta frem extensionsene litt oftere, love it.

Kanskje enkelte av dere legger merke til noe nytt på bloggen min og? Jeg rotet gjennom facebook min i går, og etter mye trykk og tull, fikk jeg meg et facebook-merke på bloggen. Utrolig kult. På den måten kan dere som er faste lesere, men ikke er venn med meg der, fortsatt få med dere de siste oppdateringene. Må også tilføye at den e-posten som ligger der, ikke brukes. Dermed er det ikke noe vits å legge meg til på msn eller lignende. Det er en utrolig gammel e-post. Send heller mail til Katrine-pedersen@live.no om det skulle være noe, eller spørr i kommentarfeltet!

- HVA SYNS DU OM DAGENS OUTFIT?

The street is your catwalk

Gaten er din catwalk, og ikke minst kanksje litt av din inspirasjon? En gang i hele ditt liv, må du ha snudd deg etter en annen å tenkt "pent antrekk", eller noe i likheten. Jeg har hvertfall gjort det opptil flere ganger, det er så mange kule stiler der ute! Misunner virkelig de jentene som vet hva de gjør når det kommer til klær. Jeg har samlet sammen noen bilder av outfits som jeg liker. Love street style.

PS: Venninnen min Helene, har en litt annerledes og herlig stil, som ikke er lik alle andre. Titt gjerne innom bloggen hennes, og tips meg med andre lignende bloggere.

2mmy7mg
33777450
bettefrankeparis
20981531244794766918n400
alexandra02
3469352897099b358f0db
10
amlulstreetstyle
furry1
89346

- HVA SYNS DERE OM ANTREKKENE? I just love it

Mamma har allerede funnet frem litt av julepynten

For de som kjenner henne, vet godt at hun ikke er gjerrig med julepynten, eller sent ute. Gjerne en uke eller to i forveien av alle andre. I det jeg stod opp i dag, var litt av julepynten allerede på plass. "Jeg skal bare bytte tepper", var alt hun sa. Men jeg viste det, neste gang jeg gikk opp i stua, var det ikke bare et nytt teppe der. Mamma hadde dratt frem litt til, dermed kan jeg ikke si annet, enn at jula har kommet til meg.

cimg8460
cimg8461
cimg8464
cimg8472
cimg8466
cimg8469
En tier på at hun "bare" skal bytte gardiner i morgen.

- ER LITT AV JULEPYNTEN OPPE HJEMME HOS DEG?
(Dette er selvfølgelig ikke en brøkdel av slik det kommer til å bli)

Når det kommer til tv, hva er det du følger fast med på?

Hei igjen alle sammen!

Tenkte jeg skulle anbefale dere en tvserie, samtidig som jeg vil høre hva dere pleier å følge fast med på fra sofakroken. Jeg er 99% sikker på at hvis dette programmet hadde gått på tv3 eller tv norge, hadde det vært kjempe populært! Men så lenge det går på nrk3 og nrk1, mister veldig mange lysten med en gang. Fast på tv følger jeg med på hotel cæsar, frustrerte fruer osv. Men jeg ser også på et tvprogram som jeg ikke tror så veldig mange andre ser på, og det fordi jeg tror dem ikke har "oppdaget" det. Men jeg vil gjerne anbefale det for dere nå, kanskje dere får noe nytt å se på?Denne tvserien heter True Blood, og er ikke annet enn døds bra. Den går 23.45 på onsdager på nrk1, og reprise på torsdager på nrk3 klokka 22.30. Anbefaler folk å se traileren ovenfor, og kanskje ta en titt enten på onsdagskvelden eller torsdagskvelden? Jeg syns virkelig det er verdt det.

-HVA PLEIER DU Å FØLGE MED PÅ FRA SOFAKROKEN?

Dagens outfit

cimg8449cimg8456cimg8452


God morgen alle sammen!

På tide med litt outfit oppdatering igjen, har lovet dere det en stund nå. Men pga. sykdom, skole og andre forskjellige årsaker, har jeg ikke fått tid før nå. Men her har dere outfit bilde fra 05.50 i dag til morningen, så beklager for et trøtt ansikt og dårlig kvalitet på bildene. Buksen er fra pieces, hvit singlett fra gina og overdelen er fra h&m.

I morgen kan vist alle sparke meg

katrineeeeeeeInspirert av en episode av South Park er det i morgen "spark en rød-håret dagen".

Må si jeg lo litt når jeg så en venn skrev det i statusen, dermed kunne jeg ikke dy meg å google det. Og gjett om dette virkelig var sant. Jeg sitter helt stum i sofaen hjemme og kommer ikke over hvilkene idioter som har laget den "dagen". Syns nesten det er litt rasistisk. Hva blir det neste? "Slå en neger-dagen". Nei vet du hva, de som sparker meg i morgen skal jeg love skal få et spark eller to tilbake.

Fenomenet skal ha oppstått i fjor. Inspirert av episoden «Ginger Kids» i TV-serien «South Park», skal en 14-åring ha lansert datoen 20. november som «kick a ginger day». Utenlandske medier rapporterte for ett år siden at rødhårede ble sparket ned og at foreldre holdt barn hjemme fra skolen. Hvis noen vil vite mer om denne geniale dagen, er det rett og slett bare å google det opp. Dermed tror jeg du skal finne det meste. Enkelte syns nok at dette er morsomt, men jeg kjente jeg ble irritert, og lurer på om noen faktisk kommer til å sparke meg i morgen. Tenk hvis en fremmed sparker meg ned på gata i morgen?

Jeg har bare en ting å si: for en syk verden vi lever i. Hva mener dere om det her?

Fikk akkurat vite at en i familien min døde av kreft.

Hei alle sammen.

Jeg er egentlig ikke på et veldig blogg humør nå, overskriften sier vel det meste. Utrolig trist nyhet. Det vondeste var å se mamma fortelle meg at en i familien hadde gått bort. Det var ikke en i den nærmeste sirkelen, men jeg pleide å feire jul/nyttårsaften av og til og enkelte selvskaper med vedkommende. Dermed blir det kanskje begravelse i morgen. Hvil i fred, du var et fantastisk menneske med mye glede og varme.

cimg8436

Hva kan jeg gi min kjære mor i bursdagsgave?

Kjære lesere, hjelp meg fort med hva jeg kan gi mamma i bursdagsgave!

Etter skolen i dag, tenkte jeg å gå fort innom senteret for å se om jeg kunne finne en liten bursdagsgave til min kjære mor. Problemet er bare det, at jeg virkelig ikke vet hva jeg kan gi henne. Vil gi noe fint, men spessielt. Så vær så snill og hjelp meg med hva jeg kan finne til henne. Kom med inspirasjon og idèer!

PS: Norskstilen jeg la ut for en god stund siden, fikk jeg vite karakter på i går. Fikk 6/5! Utrolig glad og fornøyd. Hvis du vil lese stilen min, kan du lese den HER.

Alt er jo fjortis i disse dager.

Det er fjortis å bruke uggs, det er fjortis å høre på techno/trance, det er fjortis å bruke boblejakke, det er fjortis å ha nettby og jeg har til og med hørt enkelte si at det er fjortis å ha blogg!

Jeg kan fortsette i det uendelige å ramse opp ting enkelte ser på som fjortis, som jeg virkelig ikke gjør. Når ble det fjortis å holde seg varm om vinteren og ha egen musikk smak å høre på det? Det går jo ikke ann å være seg selv lenger, så si alt man gjør blir jo sett på som fjortis. Må si det irriterer meg litt. Enkelte ting kan være og er fjortis, men jeg syns det uttrykket er utrolig missbrukt. Fjortis er en uhøytidlig betegnelse på en person i begynnelsen av tenårene som er preget av den kroppslige og følelsesmessige overgangen i puberteten. Uttrykket brukes særlig om jenter på rundt fjorten år med en personlighet og atferd som er veslevoksen, barnslig og fnisete, energisk, bedrevitende og opprørsk. Hvertfall hvis vi skal høre på wikipedia. Selv mener jeg selv at fjortis er en tilstand og har ingenting med alder å gjøre. Men hva er det som ègentlig er så fjortis?

cimg7939
Og ja, vi er fjortiser. Bildet er tatt i speilet også btw. Suss suss bloggen.

-HVA MENER DU ER FJORTIS? å skrive dette innlegget var kanksje fjortis, haha.

Jeg er på topplisten, nok en gang!

Vel, det er kanskje ikke så utrolig mye å skryte av, så lenge jeg bare ligger på stjerneskudd. Men utrolig gøy å i det hele tatt å ligger der. Kanskje noen nye oppdager bloggen min, og kanskje den til og med faller i smak slik at dem kommer tilbake en annen dag? Stjerneskuddlisten viser de bloggene som har sterkest vekst av antall unike besøkere i forhold til dagen før. Og det er jo positivt, for dvs. at statistikken min er mye bedre i dag enn i går! Og det gir virkelig inspirasjon til å fortsette bloggingen selv om det er mye å gjøre i disse tider.

cimg8390
PS: fikk vite av Helene, at jeg lå på listen, og da var jeg på 27 plass av 100.

Med gode karakterer og matappetitt skal jeg nå langt!

Hei alle sammen! Er ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem fra skolen, og jeg sitter nå hjemme alene sammen med broren min. Er utrolig sliten, men samtidig utrolig glad! Vi hadde prøve på skolen i dag, ang. forskjellige ting innenfor kjøttfag. Vi skulle bla. sette sammen er kjøttkvern, vite forskjell på deiger og farser, vite forskjellige kjøttstykker inne i låret til grisen og en del til. Selv om jeg surret litt på kjøttkverna, klarte jeg å dra hjem med 6-, noe som virkelig er en herlig karakter!

cimg8372
Et stykk utrolig fornøyd og sulten Katrine.

En liten ting som skjedde i går, var at jeg kjøpte ny lommebok! Jeg kjøper lommebok så si hele tiden siden jeg blir så lei av dem, men nå skal jeg prøve å holde meg til den jeg har nå hvertfall en god stund fremover. Jeg elsker store lommebøker, dermed ble det selvfølgelig det, i fargen brun. Syns lommebok er utrolig koselig egentlig. De er så romslige og inneholder mange koselige (og unødvendige) ting, hvertfall min! En med mange bilder, penger og minneverdige kinobiletter i. Ønskelig skulle jeg gjerne hatt et bildealbum bak i den og, så lenge jeg ikke har plass til alle jeg vil ha der det er synlig. Men jeg har gjemt noen herlige bilder av bla. barndomsvennene mine Jane og Ida bak, og to herlige jenter til, Trine og Ina.

cimg8364
cimg8370
Love it. Og bare 149kr.

Bilder fra hippie bursdagen til Ida

Hei alle sammen! Beklager for dårlig oppdatering de siste to døgnene, men har hatt alt for mye å gjøre og vært uten datamaskin. Som kanskje noen av dere vet, var jeg i bursdag til Ida, og temaet var hippie! Kjempe morsomt, og ikke minst utrolig koselig! Jeg har virkelig ikke ord til å beskrive hvor gøy det var. Og ikke minst hyggelig å møte alle sammen igjen. Var en stund siden jeg hadde sett enkelt av jentene, men gud så koselig det var å endelig se dem igjen. Etter bursdagen sov jeg hos store søsteren til kjæresten min, sammen med han selvfølgelig. Der var det også utrolig koselig, som alltid.

Men her kommer bildene fra bursdagen. Og forresten, jeg er kanksje ikke så veldig hippie i rosa bukse og blå overdel, men jeg har kastet alt av lyse slengbukser, grelle t-shorter osv, så beklager. Jeg valgte heller å være en litt utfordrene farge hippie.

cimg8266
cimg8267
cimg8270
cimg8272
cimg8273
cimg8275
cimg8277
1626017859613616171736116127772676877081n
cimg8279
cimg8281
1626017859614116171736116127772687165078n
cimg8285
cimg8288
cimg8290
cimg8292
1626017859615116171736116127772704173219n
162601785961611617173611612777271210480n
cimg8294
cimg8295
cimg8296
cimg8298
cimg8306
1626017860131616171736116127773224525996n
1626017860134116171736116127773244869705n
cimg8307
cimg8301
cimg8310
cimg8311
cimg8312
1626017860604616171736116127773765857168n
cimg8317
cimg8320
cimg8323
cimg8337
1626017860605116171736116127773774098894n
cimg8339
cimg8340
cimg8342
cimg8343
cimg8345
cimg8348
cimg8341
cimg8350
cimg8352

Det var utrolig mange bilder, men når jeg virkelig begynner med kameraet mitt, tar det virkelig av. Også har jeg stjelt noen bilder av Ida. Men dette var lørdagen min, ha en fin kveld videre!

Bloggen har hatt oppussing og jeg har fått ny jakke

cimg8255cimg8257
cimg8265

Hei alle sammen! Beklager for dårlig blogging og oppdatering i det siste, men jeg har vært utrolig sliten osv. etter lange skoledager og mye å gjøre. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å fortsette som før.

I dag har jeg og mamma vært en kjapp tur i byen og kjøpt vinterjakke til meg. Jeg trengte virkelig en ny vinterjakke, ettersom den jeg hadde i fjord sporløst forsvant. Senere i dag skal jeg i bursdag til en venninne av meg fra nobobyen, og jeg gleder meg veldig. Temaet er hippie, så det kan bli spennende! Egentlig var jeg bedt i en annen bursdag, og på en annen fest, men så lenge jeg allerede har sakt ja til å gå i den bursdagen, er det mest riktig å gjøre. Dessuten tror jeg det blir kjempe koselig. Lenge siden "den gjengen" har vært samlet. Etter bursdagen skal jeg sove hos søsteren til kjæresten min, med han selvfølgelig, det tror jeg også blir kjempe koselig!

Har laget nytt design til bloggen også. Ble så lei av det andre. Det jeg har nå er veldig enkelt, men bedre det enn mye surr. Hva syns dere om den nye jakken min og det nye designet?

>> DATAEN ER TILBAKE, "ENDELIG"

"Du må ikkje ha data'n i nærheten når du baker" ble jeg møtt med den breieste arendalsdialekta i det jeg forklarte hvilken data som var min. Jeg skjønte virkelig ingenting, og lot han fortsette å snakke. "E fant mel i data'n din, vifta va gåen og i det e blåste inn i'an, kom den en svær melsky fykane ut!".

Obs. Jaja, da lærte jeg hvertfall at jeg ikke må dataen i nærheten når jeg baker! Eller i det hele tatt på dyna osv. Når er hvertfall datamaskinen tilbake, og bloggingen kan gå som normalt! Det passer egentlig utrolig bra, for jeg har masse planer i den nåkommende helgen. Dermed kommer jeg med bilder osv. Når det gleder akkurat nå, så sitter jeg og Therese i kantina på skolen og øver på en prøve vi skal ha i morgen, eller, hun øver. Senere i dag skal jeg til kjæresten min, noe jeg gleder meg utrolig mye til!

cimg7931
Meg og min kjære nydelighet!

Og husk alle sammen, ikke ha datamaskinen i nærheten når dere baker!
ps; innlegget under gikk ikke å kommentere, aner virkelig ikke hvorfor, beklager.

>> I MISS PRAHA, TAKE ME BACK

121254835939ruedeprague
600x450test
20090909
praha01

Jeg har virkelig ikke ord til å beskrive hvor mye jeg savner den byen der. Vil virkelig tilbake dit en eller annen gang, den er så vakker! Har utrolig mange herlige minner, med noen utrolig herlige folk derfra. Er utrolig sjalu på venninnen min Helene som er der så ofte, heldig sniken!

- HAR DU NOEN GANG VÆRT I PRAHA? HVIS JA; HVA SYNS DU OM BYEN?

>> DESPERAT, STRESSA OG KANSKJE LITT LEI SEG?

Hva skal jeg gjøre uten deg, kjære? Du har stilt opp for meg utrolig lenge, og når jeg først fikk deg, var det ubeskrivelig hvor fort det smalt. Vi var som knoll og tott, bare enda litt mer. Dag og natt har du vært meg nær, uten å forlate meg. Jeg trodde aldri du kom til å forsvinne, men nå er det virkelig over, eller? Hvis ikke du skjønte det, snakket jeg altså om datamaskinen min. Den er rett og slett død, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Jeg er desperat og ikke minst stressa etter å få den til å virke. Samtidig som jeg kanskje er litt lei meg for at den er ødelakt. Jeg har noen bilder, sanger og ikke minst skolearbeid på den som jeg ikke vil miste. Men bla bla bla, nok om datamaskinen min. Vi eier heldigvis fler i huset. Egentlig ville jeg bare minne dere på at tiden fremover (gud vet hvor lenge?) kan bli litt kjedelig på bloggfronten, men skal gjøre mitt beste. Er 100% tilbake med outfits osv når datamaskinen min er fikset!

593010049330948170291448120252283420584n

>> HØYE STØVLETTER; HOT OR NOT?

Hei alle kjære lesere! I dag har jeg som utrolig mange andre her i landet, vært på skolen. Dermed var jeg på fotballtrening. Utrolig koselig å se alle de herlige jentene jeg en gang så hverdagslig. Kjempe trist at jeg ikke ser dem så ofte lenger. Men det er lenge siden jeg har hatt en hot ot not nå, dermed kjører jeg i gang en nå. Støvletter er inn i høst, og du har et hav av forskjellige utgaver å velge mellom. Selv har jeg et par som går halvveis opp på leggen, og jeg elsker dem. Enkelte av venninnene mine har støvletter som går opp til knærne, og jeg syns det er fint hvis de setter det sammen med et antrekk som står til. Men hva syns dere, høye støveletter; hot or not?

thighhighboots

>> OPPDATERINGER FRA HELGEN

For det første; gud for en herlig helg! Og for det andre; kjæresten min er på overnatting hele helgen! Utrolig koselig, i tillegg har vi huset for oss selv i kveld (lørdags kvelden). Jeg har ikke vært på dataen siden i går rett etter skolen, og tenkte dermed jeg kunne komme med en rask oppdatering nå. Senere i kveld skal jeg prøve å smiske med min kjære om å bruke noen timer (kanskje dager?) å spille sims på dataen hans. Så lenge han sitter og jubler ved siden av meg pga. ord og ting jeg ikke aner hva betyr, bare med en liten forståelse om at det har med wow å gjøre, håper jeg det er greit jeg går inn i simsmodus! Eller kanksje ikke, men hvem vet? Vi skal hvertfall ha det koselig sammen resten av kvelden, selv om det for lengst er slutt på lørdagsgodteriet.

stallen087
Åh, se på gulljenta mi da! Stjal bildet av henne på nettby, men jeg kunne virkelig ikke la være. Det ga meg skikkelig julestemning, gjett om jeg gleder meg til jul nå!

-ER DU ET JULEMENNESKE?

Èn som virkelig er det, er min mor. Gleder meg til å vise dere når hun tar helt av meg julepynten.


>> JA, JEG HAR FORANDRET MEG. HVA SÅ?

cimg7199Hei alle sammen! Jeg fikk en tanke jeg rett og slett bare måtte dele med dere, og hva er vel ikke bloggen min til?

Har fått høre av folk, jeg minst hadde ønsket og trodd jeg kom til å høre det fra, at jeg har forandret meg. Og ofte har jeg tenkt negativt på det. Men hva er egentlig så ille med å forandre seg? Er det ikke liksom meningen at vi skal det? Gå videre i livet og utforske nye ting. For hver dag som går opplever jeg nye ting, og for mange av de tingene, lærer jeg noe nytt. Noe av det tar jeg ofte med meg videre, og det setter spor i meg. Og kanskje jeg har forandret meg fra den jenta jeg var for et år siden. Men hva så? Jeg vil ikke si det har gått den negative veien. Selvom jeg ikke går med joggebukse og slitte hettegensere hver dag lenger, betyr ikke det at jeg ikke er den samme inni. Kanskje til og med det bedre? Jeg føler at enkelte nærmest får panikk for noe nytt og ukjent, og ikke minst når noen har forandret seg. Ikke vær så redd for forandringer, vi alle går igjennom det. Grip dagen med et smil, og se heller frem til en forandring, ikke flykt fra den.


-HAR DU FORANDRET DEG I LØPET AV DET SISTE ÅRET?

>> JENTENE SOM BETYR MYE FOR MEG HER I LIVET

Etter at jeg begynte på videregående, har jeg både fått nye venner, og mistet gamle. Har tenk en del i det siste, og jeg er utrolig glad for at jeg har de vennene jeg har. Noen betyr mer enn de aner, og omvendt. Dermed tenke jeg at jeg kunne legge ut noen bilder av de jentene som virkelig betyr noe. Dere er herlige alle sammen, tusen takk for at jeg har dere. Kjempe glad for at dere er noen av mine venner!

812231725842030376570530394479685054158n
cimg8086
janepanetrine
cimg7945
cimg7136
cimg5151
cimg6643
cimg6658
dsc00153
dsc0817
img2854
dsc00154
692931131730530376570530393679771062145n

Dere betyr så mye, tusen takk for at dere er akkurat som dere er. Herlige jenter.

>> HVILKEN BALLKJOLE SYNS DU JEG BURDE VELGE?

I håp om at det blir ball på skolen vår, vil jeg som alle de andre jentene, ha en fin kjole. Jeg kommer ikke på i farten hvor jeg fant disse kjolene (direkte link), men bilde av dem har jeg hvertfall. Egentlig hadde jeg linken lagret, men alt er slettet nå uten at jeg vet hvorfor. Dermed må jeg prøve så godt jeg kan å finne det igjen. Men som sakt, så har jeg heldigvis bilde av kjolene. Tror begge kjolene koster rundt 700kr. Og dem begge har smeltet hjertet mitt, så hjelp meg å velg hvilken jeg muligens skal kjøpe.

57503105364
Denne kjolen er virkelig nydelig. Men jeg vet ikke om jeg hadde passet den helt. Tror ikke den ville stått helt til håret mitt. Da måtte jeg i så fall farget det mørkere. Denne kjolen kunne jeg også kanskje brukt i moren min sitt bryllup, noe den andre kjolen kanskje ikke passe så til?

ffffffffffffffffffffffi
Her er den andre kjolen. Jeg syns den også er nydelig. Men pynten ser kanskje litt rar ut? Vet ikke om jeg har dårlig syn, men ser den litt grønnaktig ut? Men se så nydelig den er, liker virkelig den kjolen.

-HVILKEN KJOLE SYNS DU JEG BURDE VELGE, HVILKEN VAR FINEST?

>> LA HVERDAGEN BLI DET NORMALE IGJEN

Armene verker, det svir bak øynene og halsen høres ut om en slitt motor. Uansett hvor mange dyner og pledd jeg pakker meg inn i, føles det ut om rene snøstormen. Jeg gleder meg til jeg er frisk. Nå har jeg klart å smitte moren min også med svineinfluensaen, og hun er i risikogruppen. Dermed må vi nok enda en gang snakke med legen osv. Hater at dette måtte skje meg. Jeg som ikke er i risikogruppen en gang, men som de sier; ingen er imune.

Jeg gleder meg virkelig til hverdagen er tilbake, og jeg er 100% frisk. Gleder meg faktisk til å gå på skolen igjen. Savner alle sammen der, også savner jeg kjæresten min utrolig mye. Jeg savner å drikke cola og spise sjokolade, å kjenne de gode smaken! Alt smaker bare plastikk og gammelt. I tillegg gleder meg til å være tilbake med bloggingen for fult. Jeg prøver å godt jeg kan, og innen en tid, ville alle kommentarer være svart på.

revstortforfra
Alt fra reven, reverud og foxy blir slengt etter meg. Men tar det positivt, rever er søte.

Dere for rett og slett bare ønske meg god bedring. Fikk også høre at det at man bare er smittebærer i 48 timer ikke er sant. Håper jeg smittet hele menigheden i går på kamp.

EDIT: tror jeg har fått blærekater også.

>> KLAR FOR KAMP

Hei og hade! Jeg må egentlig bare løpe til bussen nå! Skal på fotballkamp. Start-Vålerenga. Oppdaterer siden, har selvfølgelig med kameraet mitt.

img650x367
-HVILKET FOTBALL-LAG HEIER DU PÅ?

>> HAR JEG FANGET SPØKELSER PÅ KAMERA?

I natt når Jane sov hos meg, snakket vi en del om spiritisme osv. Og hun fortalte at hun hadde vært innom forskjellige nettsider og lest om andres historier når det gjelder det fra den andre siden. Så lenge jeg ligger hjemme og ikke har annet å gjøre, ble jeg inspirert til å kikke litt selv. Og da kom jeg utfor noe spennende, nemlig orber.

Jeg ante ikke hva det var, før jeg begynte å lese. Dermed skjønte jeg fort at dette var noe jeg hadde vært utfor før. Orber er et mye omdiskutert tema innen det alternative miljøet. Noen ganger kan man se noen hvite sirkler, lyskuler o.l. på bilder som er tatt med digitalt kamera. De kan ha forskjellig fasong, farge og forskjellig grad av gjennomsiktighet. Noen mener orber er støv- eller fuktpartikler som blir lyst opp av blitzen, mens andre mener det er åndelige energier. I følge en annen kilde, viser ofte ånder seg på bilder som svende ånder. gjennom orber. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg selv tror, men kanskje? Jeg har noen bilder som jeg selv har fanget orber på. Bedøm selv hva dere tror.

Bildet under ble tatt hos bestevenninnen min for en god stund siden. Og vi stusset lenge over hva denne "rundingen" var. Vi zoomet inn, og det lignet på et babyansikt.

cimg3933

Bildene under ble tatt på en avsluttnings fest for en venn av meg for en stund siden. Huset brant opp like etter bildene ble tatt. De danser nesten rundt oss, ekkelt.

cimg6163
cimg6183
cimg6240
cimg6201

Bildene under et tatt i sommer en gang når jeg og en god venn av meg +stebroren hans besøkte et "spøkelseshus" langt inni skogen. Det dukket opp orber på flere av bildene, her er et utvalg. Fortsatt noen som passer på huset sitt kanskje? At det spøker der, er jeg ikke i tvil om.
cimg4889
cimg4886
cimg4882

-TROR DU DETTE ER ÅNDELIGE ENERGIER?
hvis du vil lese mer om orber, kan du gjøre det her.

>> JEG TRODDE JEG SKULLE DØ I GÅR

Når jeg blogget etter musikalen i går, fortalte jeg at det skjedde en forferdelig opplevelse på hjemveien. Og jeg skrev at jeg skulle fortelle om hva som skjedde i dag. Jeg er nesten sikker på at nesten alle av dere kommer til å le av meg, men fra mitt synspunkt, var dette helt forferdelig.

Jeg var på vei hjem fra byen i mørket, og hadde lest i avisa samme morgen at naboene hadde hatt en elgku med kalv i hagen de siste dagene. Med tanke på at jeg hater elger, ble jeg litt redd av tanken, men mamma oppmuntret meg med å si "jeg jogger nesten hver dag, men har aldri sett en elg, hvor stor sannsynelighet tror du det er for at du møter på den i dag da?". Dermed tenke jeg at mamma hadde rett, for hvor stor sannsynelighet var det egentlig for at jeg kom til å møte på den elgen i kveld?

Tilbake til hjemveien: Klokken var rundt halve elleve, og helt ærlig, så var jeg livredd. Jeg var livredd for å møte på elgkua med kalven, og jeg var nesten på gråten. Når jeg rundet første svingen til gaten min, kom det plutselig en stor katt hoppende frem fra mørket, og jeg ble så redd at det trillet en tåre. Og da tenke jeg virkelig at jeg måtte skjerpe meg. Begynne å grine pga. en katt? Ærligtalt, jeg bor i byen. Dermed tenkte jeg på det mamma hadde sakt til meg like før jeg dro på musikalen, og gikk videre. Jeg skulle til å gå opp siste bakken før jeg var hjemme, og stoppet litt opp bare for å høre om jeg hørte noe. Selvfølgelig gjorde jeg ikke det, og jeg skjerpet meg nok en gang og tuslet videre. Jeg gikk 200 meter til, og plutselig stoppet jeg opp og fikk et iskaldt frys ned igjennom ryggen. Jeg hørte det knaset i eplehagen ved siden av meg, og fikk fort øye på et par mennesker som stod på en veranda like ved og lyste ned i eplehagen. Er det ikke typisk, der stod både elgkua og kalven. Jeg og løp mot nærmest hus. Ringte på et par ganger mens tårene bare rant og rant. Ut kom et par polakker i morgenkåpe som verken kunne engelsk eller norsk. Heldigvis fikk jeg lånt en telefon og ble hentet få minutter senere. Når stefaren min kom, stoppet vi opp der elgene stod og jeg var tårekvalt. Vi stod med bilen et par i meter fra den, de stod helt inntil veikanten. Jeg trodde jeg skulle dø.

Dere skjønner helt sikkert ikke hvorfor jeg ble så utrolig redd, så lenge de mest sannsynelig ikke hadde gjort meg noe. Men jeg er alltid en av dem som det først skjer med hvis det skjer noe. Bare tenk på det mamma hadde fortalt meg. Men grunnen til at jeg er så redd for elger, er på grunn av en episode som hendte når jeg var liten. Jeg var vel ca. 10 år og skulle gå hjem i fra bestevenninnen min i nitiden. Det var den gangen vi bodde på utsiden av byen, og der var det verken gatelys eller noe. Den gangen var jeg heller ikke redd for elger, men det skulle fort bli en forandring på. Hjemveien fra bestevenninnen min var full av masse jorder, og som vanlig krysset jeg alltid dem. Plutselig ser jeg en liten skygge fyke ned igjennom samme vei som jeg skulle. Sikkert bare et rådyr, tenke jeg og gikk videre. På jorde lenger vekk kunne jeg skimte en skygge som lå på bakken, men i flere uker hadde det vært en kvisthau der, dermed gikk jeg bare videre uten å tenke noe særlig over det. Plutselig reiser ?kvisthauen? seg og jeg skjønte fort at det ikke kunne være et rådyr. Var alt for stort til å være det, dermed skjønte jeg at det var en elg, en elgku. Og det som hadde løpt nedover samme vei som jeg skulle, var nok kalven hennes. Elgkua begynte å grynte og grave/trampe med klovene (beina). Det er jo det elgen gjør som en slags advarsel før den kan gå til angrep. Og lille meg på bare 10år snur om samme veien jeg kom fra, og løper med både sekk og gymbag opp til bestevenninnen min gråtkvalt. Når jeg kom opp dit kjørte moren til bestevenninnen min meg hjem, og neste dag på vei til skolen, var kvisthauen borte.

Kanskje litt mye, men for dere som leste alt; dette er grunnen til at jeg er livredd for elger. I går kveld når jeg opplevde å møte elgkua og kalven, var jeg livredd for at det samme skulle skje igjen.

- ER DET NOE DERE ER LIVREDDE FOR?
- OG SKJØNNER DU MEG, ELLER VAR DETTE BARE TEIT?

cimg8086
Meg og jentene i dag fra storefri. Bestejentene, så si dem jeg går med på skolen.

>> BILDER FRA I KVELD (MUSIKALEN)

Heisann alle sammen, jeg kom meg faktisk hjem, levende! Det skjedde en helt forferdelig opplevelse på hjemveien min, men den forteller jeg heller om i neste innlegg. Nå vil jeg mest bare hoppe i seng og sove til jul. Men først kommer noen bilder fra musikalen jeg var på. Jeg har èt brukbart bilde fra selve musikalen, de andre er fra pausen og senere utover kvelden. Jeg satt helt bakerst, og med et kamera som er så dårlig som mitt, nytter det ikke å ta bilder på så lang avstand. Tar heller noen fra avisen når de kommer ut. Uff, det ble mye tørrprat, spørr heller om det er noe. Her kommer bildene:

cimg8056
cimg8059
cimg8062
cimg8063
cimg8065
cimg8067
cimg8071
cimg8080
cimg8081
cimg8083

- HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ EN MUSIKAL FØR?

>> LYNGMYR MUSIKAL, NOK EN GANG

Hei og hade! Egentlig må jeg bare løpe til bussen nå, for i kveld skal jeg på musikal sammen med kjæresten min som jeg så vidt nevnte i forje innlegg. Det er en musikal som ungdomsskolen i Tvedestrand har hvert år, og den er det niendeklassingene som står for. Det var også på den muikalen jeg så Marius (kjæresten min) første gang for to år siden, og jeg har biletten enda (bildet under). Gleder meg veldig, for de musikalene er alltid så morsomme! Jeg har selvfølgelig med kameraet mitt, så skal prøve å få tatt noen bilder. Oppdaterer til kvelden, blogges alle kjære lesere!

cimg8047
cimg8053

- HVA SYNS DU OM FLETTEN MIN? Gjorde det fort i en fei, slik at det ikke skulle bli kjedelig.

>> BILDER FRA DAGEN I GÅR OG OD-DAG

Hei! Som kanskje enkelte av dere vet, er det OD-dager (Operasjon Dagsverk, 20-29 oktober). Og i dag har vår skole OD-dag. Noen kjappe setninger om hva OD-dagen er for dere som ikke vet det: OD støtter utdanning- og opplæringsprosjekter i Afrika, Asia eller Latin-Amerika. Og OD går alltid til marginaliserte grupper, og jobber for at jenter og gutter skal ha lik rett til utdanning. Dermed er det flere skolen rundt om i landet som støtter OD-dagen, og går ut på at elevene skal være ute i miljøet å tjene inn penger til OD. OD-dagen er helt frivillig å være med på, så dem som ikke vil, stiller som vanlig opp på skolen. Jeg er en av dem som har valgt å støtte OD, dermed jobber jeg hjemme i dag for å tjene inn litt penger! Senere i kveld skal jeg på musikal med kjæresten min, men mer om det senere. Her kommer noen bilder fra dagen i går:

cimg7931
cimg7932
cimg7935
cimg7938
cimg7939
cimg7941
cimg7943
cimg7944
cimg7945
cimg7947
cimg7921
cimg7925
cimg7926
cimg7951
cimg7952
cimg7955
cimg7956
cimg7961
cimg7967
cimg7970
cimg7971
cimg7973
cimg7978
cimg7998
cimg7999
cimg8003
cimg8020
cimg8031
cimg8039

-JOBBER DU PÅ OD-DAGEN? HVIS JA, HVA JOBBER DU MED?

>> DAGENS OUTFIT

cimg7899cimg7907
cimg7910

DAGENS OUTFIT:
Buksetights fra Pieces, 299kr.
T-shorte fra Gina Tricot, 99kr.
Pelsvest fra Vero Moda, 299kr.
Øredobber fra Pieces. (Var tre for 50kr)
Enkelte har spurt om extensionsene mine, og de er fra Pilus.
Jeg har to pakker, og selvklart er det ekte.

>> OUTFIT OG DAGEN I DAG (BILDESERIE)

Hei igjen alle kjære lesere! I dag har jeg vært hjemme fra skolen, og nei, faktisk ikke fordi jeg forsov meg. Jeg var oppe av sengen i fem tiden, stelte meg og var på vei ut av døren. Men benet mitt gjorde så utrolig vondt etter treningen i går, at jeg valgte å være hjemme. Dessuten tror jeg ikke jeg kunne ha gjort så mye på kjøkkenet i dag med den fingeren jeg har nå. Utrolig deilig å sove lenge hvertfall! Og kan ikke si jeg har gjort serlig mye annet, bortsett fra å passe broren min og vært med hunden min, Happy. Har noen bilder til dere fra dagen i dag, enjoy! Men vært obs, og ikke få sjokk over en nesten usminket Katrine!

cimg7834
cimg7839
cimg7846
cimg7847
cimg7853
cimg7857
cimg7863
cimg7860
cimg7868
cimg7871
cimg7875

- HVA HAR DU GJORT I DAG?

>> JEG SER TING INGEN ANDRE SER

I natt så jeg menneskene igjen. To menn og en jente som blør fra munnen. Jeg hadde lyset på og plutselig så var de der, uten å si noe, men bare holdt hender. Jeg vil vite hva de vil, men de kan ikke snakke. De tenker og jeg kan lese tankene deres, men det er bare tull de kommer med. I natt tror jeg de ga meg en oppskrift på kake.

Avsnittet dere leste ovenfor, er hentet fra en annen blogg. Etter min mening, syns jeg dette er en sterkt blogg enkelte kan ha godt av å lese. Bloggen handler om livet til 19 år gamle Nettie og bloggen hennes er en såkalt psykiatrisk blogg, som hun startet i januar 08. Nettie har diagnosene paranoid schizofreni, PTSD (Posttraumatisk stresslidelse) sosial angst og depresjon. Og hun hører stemmer og ser ting ingen andre ser. På bloggen skriver hun masse om sin hverdag, og noe av det hun skriver er dessverre ikke sunn lesning, i følge henne selv. Jeg derimot mener enkelte kan ha godt av å lese en slik blogg. Lære om andres hverdag, og at livet ikke alltid er like greit. Men, les på eget ansvar. Det kan bli for mye for enkelte.

Jeg blir veldig rørt når jeg leser bloggen hennes, og dette er nok den eneste bloggen som gir meg et slikt inntrykk som nettopp Nettie gjør. Jeg får et ønske om å hjelpe henne og dra hun ut av problemene, men dessverre kan vi ikke alltid klare det vi vil. Men jeg gjør et forsøk nå, ved å støtte henne og anbefale bloggen hennes videre. Besøk bloggen hennes ved å trykke på bildet under.

anbefalerdeg

-LESER DU DENNE BLOGGEN, ELLER HAR DU EN ANNERLEDELS BLOGG Å ANBEFALE?
ps; følg med på bloggen min senere i dag, da kommer et par outfiter.

>> DAGENS INNKJØP OG RØRENDE HENDELSE

Hei igjen alle sammen, let me tell you about the birds and the bees!

I dag har jeg gjort noe utrolig sterkt og rørende. Og jeg er stolt over at jeg gjorde det. Som kanskje noen av dere vet, har jeg nesten ikke kontakt med faren min, og jeg ser han utrolig sjeldent. Trist, men slik er det og dessverre kan ikke jeg gjøre noe med det. Men på lørdag fikk jeg vite av bestefaren min at pappa hadde hatt englevakt. Han hadde vært så uheldig og falt rett ned, på en høyde rundt sju meter, og rett ned i betong. Han ligger nå den dag i dag på sykehuset, og klarer så vidt å bevege seg. Men bare for å vise at jeg faktisk bryr meg, tok jeg motet til meg og besøkte han. Det var utrolig sterkt, men herlig å se han igjen. Det første han sier i det jeg går inn døren er "Nei men snakk om sola, er det ikke pappas lille jente?". Jeg tror han ble utrolig glad for at jeg besøkte han. Og jeg er virkelig glad for at jeg turte å gjøre det og.

Etter at jeg var hos pappa på sykhuset, dro jeg på skolen. Der klarte jeg å kutte meg veldig i fingeren. Og det ble spekulert om at jeg muligens måtte sy. Heldigvis snek jeg meg unna, så vi for se hvordan det går i morgen. Etter skolen dro jeg på shopping, alene! Egentlig er det utrolig deilig å gå rundt å shoppe alene. Tusle rundt i egne tanker og bestemme selv hvilkene butikker man skal inn i, og ikke. Bilder av dagens innkjøp ser dere under. En utrolig herlig følelse jeg fikk i dag, er mange av oss har hatt, men stort sett omvendt. Jeg dro opptil kortet flere ganger rundt i byen, og når jeg skulle sjekke saldoen, var jeg sikkert på at kontoen nesten var tømt. Men der tok jeg virkelig feil, for der var det enda godt og vel over tusen kroner igjen! Herlig!

alleskalfcimg7809cimg7812
cimg7825
cimg7818
cimg7819
Alt som er på bildene ovenfor er nytt, dermed bare begynner jeg å fortelle hvor det er fra:
Natur-hvit singlett fra cubus 99kr. Bukse fra Pieces 299kr, Vest fra Vero Moda 259kr, Genser fra H&M 249kr, Singlett med nagler fra cubus 129kr og øredobber fra ONLY 40kr per. sett hvis jeg husker riktig.

-HVA SYNS DU OM DAGENS INNKJØP? PELSVEST, HOT OR NOT?

>> DAGENS OUTFIT

cimg7785cimg7786cimg7788cimg7794
Dette er dagens outfit! Nå må jeg bare løpe til bussen sammen med kjæresten min, Marius.

>> MEG OG GUTTEN MIN; DAGEN I DAG OG BILDER

I dag har jeg vært med kjæresten min, Marius. Vi har hatt en herlig dag i dag, rett og slett utrolig koselig. Har ikke gjort noe spessielt, men bare å være i nærheten av han, og tilbringe dagen min i armene hans er nok for meg. Alle har vel vært forelsket en eller annen gang, og kjent sommerfugler i magen. Følelsen av å være så glad i noen, at man aldri kan tenke seg å slippe taket. Resten av kvelden skal vi tilbringe foran tv skjermen, også skal vi dele dyne til kvelden, gleder meg.

cimg7766
blogghihihhi
ps; outfiten jeg har på meg på bildene "vant". takk for stemmene.

- HAR DU KJÆRESTE? HVIS JA: HVOR LENGE HAR DERE VÆRT SAMMEN?

>> SØRLANDSDIALEKT, JEG? NEI, ELLER?

Kom på å tenke på noe, nemlig dialekta mi! Jeg mener at jeg ikke ikke har det, men hvis jeg kikker litt nærmere på første setningen, dukket det allerede opp noen ord der. F. eks: "dialekta mi", i steden for "dialekten min", som kanskje enkelte andre ville ha skrivd. Men jeg tenker rett og slett ikke over det, selvom jeg prøver å skive mest mulig bokmål på bloggen min. Et ord jeg sliter spessielt med, er når det kommer setninger som jeg skal bruke alikevell i. Kunne jeg skriv rett frem, ville jeg har bruk aligavell. Dermed tenkte jeg enda nøyere, og kom på flere ord jeg og de nærmeste her på sørlandet bruker til vanlig, som kanskje ikke andre forstår seg på i det hele tatt.

TYPISK ORD JEG KAN BRUKE, OG FOLK RUNDT MEG (VENNER, FAMILIE OG LÆRERE):

Pødden (sur), Brullup (bryllup), Kasent/Kræksli(ekkelt), Blaudis (bløtkake), Ronse (huske), Manneid/Manneit (brannmanet), Limstå/Lemster (støl), Fu (rompe), Ede (spise), Jåbæ (jordbær), Sjesken (godtesyk), Jysla (kan brukes foran beskrivende ord som koselig, bra, kult, dårlig, ekkelt osv. Erstatter jævlig. foreksempel : jævlig ekkelt = jysla ekkelt), Lunt (kult,bra), Gøbben (gutt, mann),  Spiggent (kaldt), Jebøsta (bursdag), Snøss (røyte/miste hår), Jilt (gøy, bra), Uåondelig (leit, kjipt, synd), Bede (brødskive), Møe(mye), Dæven (banneord), Musunnli (misunnelig) og Suns (synes).


TYPISK SETNINGER:
Å æ dæ for no? (Hva er det for noe?)
E ska henn te du. (Jeg skal hjem til deg).
Å edde med dæ, ska e sjibbe te dæ?(Hva er det med deg, skal jeg slå til deg?)
Vak'je det greit? (Var ikke det greit/fint?)
Å ska du ? (hva skal du?)
Åssen da ? (hvilken/hvordan da?)
E hær ein kjøtå som står å jøiå heile daen, å ska e jø me`an ?
(Jeg har en hund som står og bjeffer hele dagen, hva skal jeg gjøre med den?)
Æna, måmora mi, e gøesver i aktåspeile
(Erna ,mormoren min, er bred over baken)

HVIS IKKE DETTE VAR NOK INNBLIKK, KAN DU TRYKKE HER Å LESE MER.DET LIGGER NOEN SYKE SETNIGNER DER. SKJØNNER DE SÅ VIDT SELV.

cimg6643
Meg og Therese i hjembyen min Risør, sørlandet. Therese sier ellå i steden for eller, søta.

HAR DU NOEN ORD/SETNINGER PÅ "DIN" DIALEKT, SLIK SOM JEG HAR NEVT?

>> HVILKET ANTREKK SKAL JEG GÅ MED I DAG?

cimg7753cimg7749

Overskriften taler egentlig for seg selv. Hvilken outfit skal jeg ha i dag? Fikk inspirasjon til å lage et slikt innlegg, og la leserene mine bestemme! Det er ikke akkurat verdens fineste antrekk, bare noe helt enkelt. Men stem i vei fordet. Dermed finner jeg ut hvilket antrekk jeg velger, jeg skal ut av huset eller noe sånt senere i dag, så stem i vei!

>> NOEN BILDER FRA GULLBRYLLUPET

cimg7646
cimg7645
cimg7655
cimg7659
cimg7661
cimg7662
cimg7689
cimg7707
cimg7734
cimg7739

>> FEST OUTFIT

cimg7643 Hei alle sammen!

Nå er jeg og resten av familien på vei ut, vi skal nemlig til besteforeldrene mine. Som kanskje noen av dere vet, siden jeg har nevnt det før, har de gullbryllup i dag. Dermed skal de også få den marsipankaken jeg laget til dem på torsdag! Gleder meg virkelig til å gi den til dem. Blir spennende å se hva de sier, og ikke minst hvordan den smaker! Tenk hvis den er uspiselig? Nei, for virkelig ikke håpe det, krysser fingrene!

Nytt design er også på vei. Slik at dere vet det. Jeg har ikke hatt tid til å fikse på designet mitt, men nå måtte jeg rett og slett bare få gjort det. Flere av leserene mine har "klaget" på det, dermed var det kanksje på tide? Denne gangen blir det blått, med litt fler spennende bilder. Gled dere.


OUTFIT:
Skinnjakken er fra jeg var liten, aner ikke hvor den er fra.
Kjolen er fra Gina Tricot, kjøpte den i høstferien. Første gang jeg bruker den!
Skoene er fra Bianco tror jeg?PS; Jeg la ut novellen min i et innlegg, som skal leveres i begynnelsen av neste uke, og helt ærlig hadde jeg regnet med null kommentarer så lenge det er en lang tekst. Men jeg har fått utrolig mye skryt og ros. Det er virkelig koselig å høre, har blitt skikkelig rørt av dere! Tusen hjertelig takk. Jeg for bare håpe læreren min syns det samme, og at den får en god karakter. Nok en gang, tusen takk.


- HVA SYNS DERE OM OUTFITEN MIN? love the dress

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits