FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Diskusjoner/Min mening.

>> SOMMER, SOL OG SØRLAND

Sommer, sol og sørland er hverdagsmat for meg. Med mindre det regner. Det er rart å tenke på, men det er bare et par dager igjen av ferien, dermed er det skolestart til mandag. Jeg gleder, faktisk. Men det er nok fordi jeg skal begynne på ny skole. Nye folk, nye venner og nye hverdager jeg må begynne å sette meg inn i. Syns det er rart å være ferdig med grunnskolen, og at jeg aldri mer vil gå i klasse med dem jeg alltid har gått i klasse med. Men som jeg sa, nye hverdager å sette meg inn i.

Som et tilbakeblikk på året som har gått, og den fine sommeren som nå straks er slutt. Har jeg dermed samlet sammen masse bilder fra stedet jeg bor og holder til på varme sommerdager. Mest naturlandskap, men gud så fine omgivelser jeg faktisk bor i! Om du sammenlingner mitt hjemsted, med en leilighet i en skyskraper, vel, du kan jo se selv?

cimg6289
Hunden min Happy nyter sommersolen. Bildet er fra i dag.

944trebaat
Risør. Min kjære hjemby. Jeg vil ikke påstå at det er en stygg by.

cimg5262
Meg i sommer på 1 og 1/2 års dagen til meg og Marius.

2349509943ade8822f1
Krabbesund. Sørlandsnavn, eller hva? Eller hva med bare vakkert.

2624567977ea17df28b0
Utenfor Risør, ca. 25km, ligger et lite sted med navn Sild. Nydelig sted, med jettegryter!

2624565745886f20f3e6
Jettegryter som er så store at du faktisk kan bade og hoppe i dem! Den ligger akkurat på grensa med sjøen, og dermed blir vannet byttet ut hele tiden. pga. de store bølgene som spruter inn fra havgapet. (Jeg har bada i den på bilde, men er ikke jeg som hopper)

2624566401c4c8d0167d
Sild det her og. Du ser jettegryta på bildet om du ser godt nok, og du ser også hvor nærme sjøen den ligger. Utstikkeren oppe i høyre hjørnet, er nabokommunen Tvedestrand, Gjeving.

262539016678955a95f3
Du kan ikke nekte for at sørlandsskjærgården er vakker.

jettegrytene
Nydelig.

margurit
Margurit blomster hører selvfølgelig hjemme på sommeren! Elsker, elsker ikke ....

29831265607f35ef72d
Solnedgang på Fie. Verdens beste lille pærle, og en herlig bygd uten for Risør.

2624566833349b9a3575
Måker en noe vi hvertfall ikke har lite av.

cimg5953
To små bamser på kaia under den årlige trebåtfestivaen.

cimg6054
Meg og Nora under årets trebåtfestival, herlig!

f
''Göteborg'', et gigantisk sjørøverskip som var på besøk under trebåtfestivalen.
(for å se fler bilder fra trebåtfestivelen, se lenger ned på bloggen)

123359061197e2c919a2
Nok et bilde av selve byen Risør, den hvite by ved Skagerak.


54sommerblomster
Bomster, igjen. Toppen av sørlandskaka!

617111663081672671514797819304230894972041n
Herlig sommerbilde av hunden min, Happy.

trebatfest2
Risør.

vinterkjaer
Vinterkjær, like utenfor Risør.

img29001
Solnedgang i Risør, herlig.

cimg4647
kopi
Meg og Ine en gang i begynnelsen av sommeren, ute i båt.

risor at sunset
Risør, igjen. Se himmelen speiler seg i vannet.

124920204000099083362736358m
Til slutt, et bilde av den forferdelige oljen som kom og ødela den fine skjærgården.

HVA SYNS DU, VAKKERT, IKKE SANT?

HAR DU NOEN GANG VÆRT I RISØR?

>> VOE VS. JULIA

VOE
36338111249681105077n600

ELLER JULIA?
julianylandeditthree

Selv liker jeg nok Julia sin best. Jeg tørr å kalle meg selv en av Julia sine gamleste lesere, og har følgt bloggen hennes siden like før jul i fjord. Jeg syns Julia skriver utrolig bra! Men andre mener motsatt. Enten fordi de rett og slett ikke syns hun skriver bra, eller fordi de rett og slett ikke gidder å lese. I tillegg har hun så si alltid med bilder, men en ting jeg savner med Julia, er vidioblogging, var mer av det før.

Så er det Voe da, eller Emilie som hun så pent heter. Utrolig skjønn jente på bare 13år som har krabbet seg oppover topplisten. Jeg liker bloggen hennes, og er innom for å se på bilder osv. Virker som en veldig søt jente, men burde oppdatere oftere.

DERMED ER DET DIN MENING; HVEM LIKER DU BEST AV VOE OG JULIA, OG HVORFOR?

>> SEKSUELL TRAKASSERING?

Likestillingsloven definerer seksualisert trakassering som ?uønsket seksuell oppmerksomhet som er plagsom for den som oppmerksomheten rammer?, dermed velger jeg å kalle følgelene diskusjon/tema for seksuell trakassering.

Klokken rammer snart halv to på ettermiddagen, og jeg har fortsatt mye å gjøre. Jeg skal bla. støvsuge hele huset, men før jeg setter i gang med bråket, måtte jeg selvfølgelig sjekke nettby. ''1 nytt brev'' lyser opp med en gang, jeg klikker meg fort inn, og ble litt skuffet over at det var en ukjent gutt på 22år. Men, siden jeg ikke har annet å gjøre, svarte jeg. Etter et par minutter, var det flere brev fra han. Som både inneholdt ord og setninger som f.eks; babe, hvor er du, hvor bor du og ikke minst, flere spørsmål om msnen min. Uansett hvor avvisende jeg var, fortsatte han. Nok en gang spurte han om msnen min, og jeg tenkte at jeg rett og slett skulle fortelle han sannheten og at den msnen, får han ikke.

''Du må jo skjønne det. Jeg er ikke seksten en gang, og du er 22. Jeg har null idè om hvem du er eller noe annet ang. deg. Og jeg aner ikke hva du kan finne på å gjøre med msnen min. Sorry, men så lett er det ikke. Og du burde ikke drive på sånn, for du har sikkert gjordt det du gjorde mot meg nå, til mange andre jenter også. Nå høres det ut som du er den slemmingen, men det er virkelig ikke meningen. Det kan jo hende du er verdens snilleste gutt også, og at alt du vil er bare å bli kjent med noen nye. Men for å være på den sikre siden, får du dessverre ikke msnen min :)''
'

Deretter fikk jeg bare et ''ok'', og dermed var det ikke mer mas fra han. Det er viktig å si i fra, og jeg tror alt for mange unngår å gjøre det. Jeg mener ikke at du skal gjøre som meg å si i fra til vedkommende. Men om du føler at det er uønsket, eller upassende, kan det også bare være godt å snakke med noen voksene, foreldre, en god venn, lærer eller kanskje en helsesøster? For det riktige i en slik situasjon, om du får et brev, melding eller hva enn det måtte være fra en du ikke kjenner, la vær å svar. Det er ikke første gangen jeg har fått f.eks. et slikt brev som jeg akkurat gjorde på nettby, forskjellen er bare at jeg aldri svarer. Og det er det smarteste, for man vet aldri hva den personen vil deg. Og uansett hvor snill eller grei han/hun måtte virke, så er det et overtall av oss som utgir seg på en helt annen måte over internett.

960x

HAR DU NOEN GANG OPPLEVD LINGNENDE?
Grunnen til at jeg skrev dette innlegget, var egnelitg bare en liten tankevekker jeg fikk. Jeg har vært inne på flere blogger i det siste hvor bloggeren selv har skrevet et slikt innlegg, men bare ikke på samme måten. Ingen av de bloggene jeg har vært inne på, har tatt opp problemstillingen. Det var mer som "æsj, så ekkelt!", og ikke noe mer. Dermed syns jeg dette var noe fint å gjøre, så lenge jeg vet jeg har yngre lesere på bloggen min. Og at det kanksje da det er lettere å bli lurt til noe man ikke helt vet hva man er med på. Men, dette gjelder alle. Rett og slett bare en tankevekker. Så si gjerne din mening ang. innlegget og temaet jeg tok opp.

Vil du vite mer om seksuell trakassering, trykk her.

>> IT'S NOT PMS, IT'S YOU BITCH

etyrh
kopiAlle har vel opplevd å bli dolket i ryggen når man minst venter det, eller plutselig se en helt ny side av en person som man ikke ventet. Det er ikke bare èn gang dette har skjedd med meg, og for hver gang møter jeg bare veggen enda hardere. Og er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det å ha en uvenner. Dermed skal man ikke si bort i fra at det er jeg som legger seg flat og ber om unnskyldning. Selvom ting skulle vært omvendt.

Her om dagen, ble jeg nok en gang overrasket av en negativ side hos en jeg virkelig ikke hadde trodd den skulle dukke opp hos. Og det til og med uten å ha gjort noe for det. Vel, at ting dukker opp når man minst venter det, kan jeg skrive under på. En liten forskjell som gjelder nå, er at jeg ikke kommer til å legge meg flat og be om unnskyldning. Er det noen som skal be om unnskyldning her, er det vedkommende som har gått bak min rygg og jugd meg midt opp i annsiktet om ting man muligens ikke spøker med. Og hadde det vært meg, ville jeg ha gjodt det så fort som mulig før alle får høre hvilken idiot jeg snakker om.

HAR DU NOEN GANG BLITT DOLKET AV EN VENN, HELT OVERRASKENDE OG KANSKJE UTEN GRUNN? ELLER SETT EN SIDE HOS EN AV DINE 'VENNER', SOM DU IKKE TRODDE VAR DER?
Jeg kjenner jeg blir irritert når jeg spørr dere om dette spørsmålet, samtidig som jeg tenker "er det seriøst mulig å bli så dum?".


Over til en annen ting som dere kanksje ser (?) så har jeg nok en gang byttet design på bloggen. Denne gangen er det noe enkelt, som jeg helt sikkert kommer til å bytte vekk igjen om en uke til. Jeg ble rett og slett dritt lei av det gamle designet mitt. Selvom jeg ikke hadde det en uke en gang. Jeg orket heller ikke stresse med å lage en header, selvom det utgir ganske mye av bloggen. Men jeg fant ingen passende bilder, og bloggen ble litt kul uten også! -Hvertfall etter min mening.


>> NYTT DESIGN, hva syns du?

Nytt design, igjen. Jeg viste at det ikke ville bli lenge til neste gang jeg skiftet design. Tingen med meg, er at jeg ikke klarer å ha en rosa blogg, jeg blir alt for fort lei! Men denne gangen, har jeg blitt inspirert inne på fixmeta sin blogg. Jeg har sett noen andre ha lignende design, og jeg ble rett og slett kvalt av misunnese. Men, takket være fixmeta, fikk jeg det også som jeg ville. Jeg er ikke 100% fornøyd med headeren, men det er det bare å fikse på senere. Ellers er jeg fornøyd med alt det andre, hvertfall at menyen under headeren passer inn! For det gjorde den ikke på det tidligere designet mitt.

Men kjære lesere, jeg har en super nyhet å komme med! Men, jeg kan dessverre ikke dele den med dere enda. Men i løpet av torsdagen skal dere få vite det! Og gjett om jeg gleder meg til å dele det med dere. Dette er virkelig spessielt, og er noe som jeg har gledet meg til helt siden jeg var liten. Så det er bare å holde seg oppdatert.

Ellers så var det utrolig koselig hos kjæresten min på 1 og 1/5 års dagen vår. Vi gjorde ikke mye, men koset oss skikkelig. Og tusen takk alle sammen for søte kommentarer ang. oss og ikke minst for hyggelige gratulasjoner.


617111663081672671514797819304230894972041n
Har bilde av gutten min som valp i den nye headeren min. Dermed slenger jeg inn et til som ble tatt av Sara her om dagen ute i skjæra. Han er så søt, eller hva?
Picnik
HVA SYNS DU OM DET NYE DESIGNET MITT? love fixmeta

jeg ble slått, av en gutt

Er det nå jeg skal si; det er min blogg, og jeg blogger om hva jeg vil?
Så lenge flere deler hendelsen som skjedde i går på avsluttninga i stautusen sin på nettby, kan jeg vel jeg dele min her.

Vel, alt begynte med at jeg og en av bestevenninne mine var temmelig glade, og hadde akkurat vært på do borte i skogholtet. På tilbakeveien fikk jeg virkelig en overraskelse. En av guttene på avsluttningen sa, "hvorfor blogger du aldri om meg på bloggen din?", og slo meg i trynet. Beruset eller ei, jeg fikk et slag. Vel, nå skal jeg hvertfall blogge om deg.

Jeg gjorde ikke vedkommende som slo til meg noenting. Slo verken tilbake eller klikket på han. Men alle de andre gode vennene mine gjorde det. Dermed fikk jeg stoppet enkelte av guttene slik at ikke hele kvelden gikk i søppela. Men en av dem hadde allerede ringt kjæresten min som var på vei ut til øya hvor avlsuttingen foregikk, dermed kom han ikke ut pga. av at jeg ble slått i annsiktet av en gutt, han var allerede på vei.

Etterhvert satt jeg meg bort på fjellet sammen med besteveninna mi, kjæresten min og noen andre, litt vekk fra de andre og lot tårene komme. Og kjæresten min skulle ikke gjøre han noe, for jeg ville ikke ha noe drama. Dermed kunne avsluttninga fortsette og vi kunne ha det gøy slik som planen var. Men neida. For alt jeg hadde gjort for han, til tross for at han faktisk slo meg. Fortsatte han å snakke dritt bak ryggen min, og han kom med en spydig kommentar opp i trynet mitt. Dermed ga jeg blanke, og lot ting gå. Selvfølgelig klikket flere av vennene mine når de hørte dette. Og ikke minst kjæresten min.

Dermed ble alt drama, og vedkommende som klappa til meg, fikk igjen av gutten min. Enkelte skjønner tydeligvis ikke at kjæresten min klikket på han. Men hvilken kjæreste ville han ha vært, om han ikke brydde seg? Og så er det da, at dere sikkert tenker nå, at dette var unødvendig pga. at det var avsluttningen osv. Men han fikk sjangsen sin, alt var greit. Men så gikk han bak ryggen min og fortsatte å være spydig. Dermed gikk det som det gikk, og man må ta konsekvensene for det man gjør og sier.


SPØRSMÅL:
-Når ble det helt ok at gutter kunne slå til jenter helt uten videre?
-Hva mener dere ang. dette?


ps. besøk http://lifeofshewit.blogg.no

PELS - min mening, hva med din ?

shirley370Jeg leste på June Sundet sin blogg for en god stund siden, om hennes mening ang. pels. Hun skrev, og mente at det var like ille å drepe et dyr for å bruke pelsen, som det å drepe et for å spise det. Og hun mente at om et dyr blir drept for at det skal gi mat, kan vi vel bruke pelsen til å lage kåper og tepper med det samme, i stede for å kaste det bort fordi man er imot bruken av det. Jeg er egentlig litt enig, men heller litt mer imot pga. måten de tar av dem pelsen på. Det er virkelig helt forferdelig hvordan dyrene blir slått, utsultet og hvordan de blir ribbet levende. Det er rett og slett dyreplageri, skikkelig dyrepageri. Men som June sa, kan man vel ta pelsen til de dyrene som blir brukt til mat, dermed blir det to fluer i en smekk!


SPØRSMÅL:

-Hva er din mening ang. pels, for eller imot?

KJÆRLIGHET -hva er egentlig det?

Kjærlighet er en menneskelig følelse, vanligvis rettet mot et annet menneske. Kjærlighet er å være glad i noen. Mange vil si at kjærlighet er irrasjonell i sin natur, og derfor er vanskelig å definere.

love
Bildet er fra i fjord sommer av meg og kjæresten min, Marius.

Mange føler vel at kjærlighet er en drøm på røde roser mellom to forelskede par. Etter min mening, er det ikke slik, roser har også torner. Kjærlighet er både vakkert og vondt. Og oppstår sjeldent slik som det fremheves i eventyr. Kjærlighet for meg, er viktig og mye. Jeg er en veldig følsom person, dermed er det godt å ha noen rundt seg som viser at dem bryr seg. Heldigvis er jeg så utrolig heldig som har verdens beste kjæreste, noen utrolige venner og en herlig familie! Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for å ha dem. Av og til, viser nemlig ting seg for å være helt annerledes enn ventet, dermed er det godt å ha noen å snakke med og dele sine tårer sammen med. Kjærlighet er rett og slett noe vi mennesker ikke klarer oss uten.

SPØRSMÅL:
-Hva er kjærlighet for deg?
-Har du kjæreste, eller noen andre som du virkelig er knyttet til?

Åtteåring på nettby, med masse sminke?

Hei, og bla.bla.bla.

I går kveld, så fant jeg en liten, søt jente på nettby, utrolig nok. Det spessiele med henne var at hun bare var åtte år gammel, og det er kanskje ikke så mange åtteåringer som har nettby, ikke vet jeg. Men det var tydeligvis mange tolvåringer som syns at man er alt for ung til å ha nettby da. Tok du ironien?

I tillegg var det en ting til med denne jenta, hun hadde èt bilde med sminke på.  Og dermed begynte folk å hakke løs på henne, som om hun var et slags ufølsomt lite vesen. Og hvis man ser igjennom alle bildene av henne, ser man at det bare er et bilde, og at alle de andre er uten. Det vil dermed si at hun ikke bruker sminke hver dag, kanskje hun bare prøvde det? Men hvilken åtteåring var det som ikke gjorde det når hun var på den alderen? Jeg har funnet  mange rare mennesker på nettby, som det har vært heftige diskusjoner under bildene på, men aldri en liten søt jente som bare er åtte år.

Jeg tror ikke folk helt tenker når de kommenterer bildene hennes negatvit. Hun kan faktisk lese det, og hva vet vi om hun tar seg nær av det? Jeg fant bla. kommentarer som;
"fingrer du deg selv eller?"
"eg trur eg må spy"
"Så stygg!!!!"

Og det er bare noen av dem, er mange fler, lengre og kortere. Men poenget er, at hun faktisk kan bli såret av det. Selvfølgelig, når man har nettby, eller andre åpne nettsider må man regne med at man kanskje får en stygg kommentar, eller to. Slik det f.eks. når man er blogger. Men man må bare lære seg å ikke ta seg nær av det, eller bare slette det med en gang, slik at folk skjønner at det ikke er noen vits.

Jeg er sikker på at det er fler av dere som har vært inne på denne jenta sin profi før, kanskje kommentert og? For den kommentar streken, er den minste jeg noen gang har sett. Det andre folk kommenterte og kom med spydige kommentarer om, er hvor uansvarlig det er av foreldrene hennes å ha nettby. Akkurat det orker ikke jeg ta opp min mening om. Men, jeg syns man er for ung til å ha nettby når man er åtteår, resten for være opp til foreldrene om de i det hele tatt vet noe.

SPØRSMÅL:

-Syns du det er drøy at en åtteåring har nettby?
-Prøvde ikke du sminke, bare for gøy når du var åtte? (jenter)

bitches, read this

Vet ikke om noen tok overskriften på strak hånd, og kunne tenke seg hva dette innlegget kommer til å handle om. Men i så fall, så er jeg så utrolig lei av falske folk. Egentlig alt jeg skal frem til, kan tenke meg at jeg muligens har skrivd et lignende innlegg før, men nok en gang så kommer det et til.

For hvor irriterende er det ikke å snakke koselig med en person, kanskje le litt og dele noen små hemmeligheter, og dagen etter virker du som et null, akkurat som en liten usynlig maur som krabber forbi på bakken. Ikke en klem, ikke et hei en gang. Det skader ikke å hilse en gang i blandt, eller svare når folk spørr om ting. Og jeg er ikke den eneste som mener dette, det finnes flere som jeg er sikker på at er enige, bitches.
snapshot200905068erty
Jeg har merket det utrolig godt selv hvor falske og sleipe enkelte av "vennene" mine kan være til tider. Senest sist uke, hvor det viste seg tydelig hvem jeg kan stole på, og ikke. Folk forandrer seg noe helt ubeskrivelig, det er sikkert å vist. Utrolig mange av vennene mine har forandret seg mye, både possetivt og negativt. Jeg er sikker på at jeg har forandret meg jeg og, men jeg er hvertfall ikke en bitch som kommer med frekke kommentarer opp i annsiktet til vennene mine helt uten grunn annen hver time.


SPØRSMÅL:

-Noen gang opplevd å hatt en koselig kveld med "veninna" de, og neste dag er hun totalt annerledes?
-Har du noen falske venner?


For ærlig talt, jeg ser ikke så skummelt ut jeg? Bortsett fra at luggen er farlig lang nå, og at mamma må bli 100% frisk slik at vi kan dra til frisøren å klippe den vekk. Ellers ser vel jeg litt søt ut med extensionsen på og alt ting? hihih, fnis

Et av mine rare spørsmål, igjen; frokost vs. nattmat ?

Nok en gang, så kommer jeg med et spørsmål som kanskje ikke spørres daglig.

Denne gangen lurer jeg på hvem av dere der ute som spiser frokost, og hvem som spiser nattmat? Eller er det noen av dere som verken spiser frokost, eller nattmat?

Selv så spiser jeg aldri frokost, bare på søndager i elleve-tolv tiden sammen med familien. Ellers så er frokosten min den maten jeg spiser i storefri på skolen. En annen ting jeg gjør så si hver dag, er å hive i meg alt mellom 1 og 5 brødskiver før jeg tar kvelden. Aner ikke hvorfor, men det er en slags rutine slik som å pusse tennene og ta på mascara. Skal jeg være litt bestemor nå, så vet jeg at frokost er det viktigeste måltide om dagen. Men, akkurat det er noe som går inn det ene øret på meg, og ut det andre.


Over til spørsmålet;
-Frokost, nattmat eller ingen av delene?

DEN PERFEKTE JENTA? - ikke meg hvertfall

Du skal ha platina blondt hår, store lepper, vakre øyne (gjerne blå). Puppene skal være minst C-cup, om de faktisk er ekte. Og kroppen skal være i stl. smal. Du må muligens ha et stort hår, som er presset til det ytterste av det som kalles volum. Og selvfølgelig, ha popularitet. Med alt dette vil du komme langt her i livet! Eller vil man egentilig det? Er jo det mediane fremstiller, eller?
1388
Jeg tror bla. denne jenta var, og kanskje er et stort forbilde for noen.

Jeg vet at der ute et sted, finnes det utrolig mange pene jenter, som føler at de ikke er bra nok. -Helt uten grunn! Nettopp fordi at de har fått et inntrykk av at de ikke er "perfekte" nok, eller kanskje føler dem er for tjukke. Noe som ikke stemmer. Det er akkurat her jeg mener, og tror at media har gitt disse jentene en vrangforestilling. Før i tiden så var det omvendt. Da skulle man ha fett på kroppen, og hofter til å ta tak i. Tenk litt på det.

Jeg er jente selv, og klart at jeg har følt mange ganger at jeg ikke er bra nok. Dårlige hårdager, og bukser som plutselig ikke passer mer. Klart dette påvirker, og det er akkurat da man kanskje glemmer litt virkeligheten. For finnes det egentlig en definisjon av den perfekte jenta?

Jeg tror folk veldig ofte glemmer det dem har her i livet. Kanskje en gjeng gode venner, en trygg familie og en god kjæreste. Hvis ikke det er bra nok, vet ikke jeg. Men selv, så kan jeg glemme det en gang i blandt, og føle meg som verdens styggeste jente.

SPØRSMÅL:
-Hva er din mening, ang. den "perfekte" jenta?
-Har du noen gang følt deg som verdens styggeste jente?

ABORT - for eller mot?

Er det èn ting som ikke kan bli gøyere her på blogg.no, så er det leserene sine meninger! Denne gangen vil jeg høre akkurat din ang. abort. Men først, kommer min;

Argumenter for og mot abort er mange, men jeg mener at abort ikke er mord. Som sikkert mange andre er tvert imot?

Det lille som ligger inni magen til en gravid kvinne, frem til 12. uke, er en celleklump. ikke noe annet, uansett hvor mye man vrir og vender på det. Det kunne ha blitt et menneske, men ettersom det ikke fikk utvikle seg, ble det ikke noe mer enn en celleklump. Og det kan kanskje sammenlignes med egg fra høna. Spiser du en kylling, når du spiser et egg? Nei, for det er jo ikke en kylling, men det kunne kanskje ha blitt det. Akkurat som oss mennesker, når det kommer til begynnelsen av begynnelsen, er vi mennesker ganske like en hel rekke andre levende skapninger.

Jeg mener at det er riktig å ta abort, om vedkommende som skal bære barnet frem føler at det er det beste. For eksempel; ufrivillig graviditet. Jeg vet om personer som har tatt abort, ikke kan jeg klare å sette meg inn i den situasjonen selv, men jeg vil tro at det ikke er et hyggelig inngrep å ta. Vedkommende som tar abort, kan ha en vanskelig livssituasjon videre i livet. Kanskje hun vil angre senere? Eller kanksje hun ikke vil tenke noe serlig på det?

Om jeg hadde blitt gravid nå, tror jeg at jeg ville tatt abort. Er ikke klar til å ha ansvaret for et lite liv. Men kan ikke si noe sikker, for som sakt; har ikke verdt i den situasjonen, heldigvis.

Er så mye man kan dra ut om dette temaet, men jeg valgte å la en del ligge for seg selv.


SPØRSMÅL:

-For eller mot abort?
del din mening

NYTT DESIGN! - hva syns du?

-Endelig har jeg fått nytt design!

Og jeg vil selvfølgelig høre din mening om de nye fargene, og rett og slett vite hva du syns om hele designet! Er sikker på at "alle" som leser bloggen min var kraftig lei av den babyrosa fargen, slik jeg var. Og utrolig nok, så tok det ikke lang tid å kvitte seg med den! Denne gangen ville jeg ha det litt lysere, vi går jo trossalt mot sommeren! Og bildet jeg har vagt å bruke i headeren, ble nå nylig ble tatt i begynnelsen av helgen, og er av meg og kjæresten min.

Er også litt morsomt å se angasjemanget på spørsmålet jeg stilte i innlegget under. Og hvis du ikke har gitt ditt svar der, sier jeg ikke nei takk til at du kan gjøre det om du vil. Og selvfølgelig nok en gang blir jeg litt sen til å svare på kommentarer (gjelder innegget under). Kvelden er kommet for meg, og blogg.no har lakt nede i hele dag for min del. Og i morgen skal jeg være med Malin (besteveninna mi) hele dagen, og deretter er det trening. Dermed er jeg ikke hjemme før i halv ni tiden. Skal prøve på litt blogging da, noe spesiellt dere vil jeg skal blogge om forresten? Har aldri spurt om det før. Men nå har dere hvertfall sjangsen.

dsc00460
slenger inn et bilde i samme slengen av meg og kjæresten min, fordi jeg er så glad i han. er lignende det som er i headeren.

SPØRSMÅL;
-Hva syns du om det nye designet?
-Er det noen html koder du lurer på?


Her
er forresten støttegruppa ang. innlegget under.

jeg savner deg, bestevenn

Jeg savner deg. Egentlig alt jeg ville si.

Jeg vet du ikke leser bloggen min, men om du tilfeldigvis kom til å gjøre det, vil du ikke skjønne at det er deg jeg hinter til. Jeg savner å være med deg. Høre latteren din, og se deg smile. Jeg savner at du gir meg en klem og jeg savner alle samtalene vi hadde. Det var helt utrolig hvordan ting gikk så fort, men så bra. Du var virkelig en av mine bestevenner, og det tror jeg du vet. Fortsatt later jeg som om du er der, og det går sjeldent en dag uten at jeg tenker på deg. Vi opplevde mye gøy sammen, og det er jeg virkelig glad for. Glemmer aldri stundene jeg fikk dele med deg.

Jeg er lei av å miste venner. Jeg er lei av at nesten alle oppfører seg som noen raringer jeg aldri har kjent, og jeg er lei av at folk forandrer seg med tiden. Kanksje ting er litt min skyld og. Eller rett og slett bare min skyld. Men jeg beklager for det som skjedde. Kommer aldri til å glemme deg, du skal alltid være en del av hjertet mitt.

cimg0980
kopi

SPØRSMÅL; Har du noen gang mistet en god venn, eller to?

svineinfluensaen er ute av kontroll

Viruset kan ha tatt over 150 menneskeliv i Mexico. I en rekke andre land verden over er pasienter satt i isolat etter mistanke om smitte.

Dette er jo helt sykt. Og vi har enda ikke snakket noe om det på skolen, selvom det går på nyhetene hele tiden! Heldigvis har jeg fått med meg hva som skjer, og at det er et virus som er på vei til å spre seg verden over. Svartedauen på ny?

smittefare720734n

Det er helt sikkert mange av dere som ikke bryr dere om det her, men det syns jeg dere skal. Hva hvis influensaen kommer til Norge? Heldigvis har vi råd til medisiner, men hva hvis noe skjærer seg? Det ligger faktisk en liten to åring i Revetal, i Tønsberg, som er under behandlig av mistanke om svineinfluensaen. Kanskje det allerede er for sent, og at den har kommet til Norge? Om du vil lese mer om denne gutten, trykk her.

Sykdommen har lammet spessielt livet i Mexico. Gatene er nesten folketomme, og mye av handelen og industrier er stengt. Alle skoler over hele Mexico er stengt frem til 6. mai. Og de vurderer å stenge all offentlig trafikk.

I USA er det nå påvist 50 tilfeller etter at flere elever ved en skole i New York ble testet. I Canada er det påvist seks tilfeller, to i Storbritannia og ett i Spania. Det er foreløpig ikke registrert dødsfall utenfor Mexicos grenser. Det her er kanksje ikke så mye hvis man tenker på verdensbefolkning, men det syns jeg man skal!

svin
Her ser der en del av jorden, og hvor det er bekreftet eller misstenkt at sykdommen befinner seg. Og som dere ser, så er den ikke i Norge. Men det er nok ikke lenge før, tenker jeg.

Jeg mener virkelig at hver enkel person burde tenke litt på hva som faktisk skjer rundt om i verden i disse dager. Og kanksje holde seg innenfor landegrensen? Hvertfall ikke dra til Mexico. Hvis du vil lese mer om dette forferdelige greiene, er det bare å google det opp, eller klikke deg inn på tv2nyhetene.no

SPØRSMÅL; Hva tenker du ang. svineinfluensaen?

Du blir hva du spiser?

Det dere nå kanskje er på vei til å lese om, gjelder ungdommer, spessiel jenter kanskje?

Er så utrolig lei av å høre og lese om folk som har et mål at de f.eks max skal spise så-så mange kalorier om dagen, eller jogge minst 60 minutter per. dag. Selvfølgelig, det er jo flott å trene og ha et mål om å holde seg sunn. Men enkelte ganger, kan det bli for mye. Og når man f.eks er 15 år, syns jeg virkelig ikke man skal kontrollere hvor mange kalorier man putter i seg!

Jeg mener at man skal spise hva man vil, om det så inneholder 1000 kalorier, eller 10. Å ta seg en kveld en gang i blandt på sofaen forann tven, med en stor godteripose og en cola, ser jeg ikke noe problem i å gjøre. -Bare det ikke blir for mye, for da sier det jo seg selv.

Jeg kunne aldri ha klart å levd på tørt brød og hvetegrøt, uten en gang å ha unnet meg en sjokoladeplate en gang i månden. Er det egentlig noen der ute som gjør det? Alle dere der ute som er så "perfekte" og sier dere aldri spiser godteri, kake eller drikker brus. Klarer dere virkelig det, eller er det bare noe dere sier? Unnskyld meg, men jeg tror enkelte gjør det enten for oppmersomhet, eller for å slanke seg. Er jo virkelig ikke noe galt i det sist nevnte, men jeg syns ikke en jente på f.eks 14 år skal slanke seg. Man burde være stolt av kroppen sin, og den man er. Det er lov til å unne seg en godbit en gang i blandt. Og jeg vet at flere av dere som sier at dere aldri spiser sjokolade, gjør det. Når ingen er der, når ingen ser.

Enkelte jenter; slutt å bry dere så utrolig mye om utseendet! Spis goderi, drikk brus!
pictures17

Q; Er det noen som skjønte hva jeg siktet til, og som er enige?
- Og selvfølgelig, er du en av dem som "aldri" (?) spiser godteri?


→ inalindberg.blogg.no

Dårlige bloggere; les og lær!

HEI OG HOPP, UTEN STOPP!
he-he, beste humoren kommer fra meg.

Det ble litt tørrprat, skulle ikke tulle nå. Er nemmelig på vei til å gi et par meninger, om andre blogger. "Dårlige blogger". Helt ærlig, så syns jeg det er kjedelig å komme inn på en blogg som bare består av tekst, og null bilder. For det første, så blir det ikke like spennende. Blir mye mer gøy når det er noen bilder som gir litt liv. Og for det andre, bruk avsnitt. Er ikke serlig spennede å komme inn på en blogg med tettpakket tekst + null bilder? (nå sikter jeg ikke til at a-l-l-e innleggene ha bilder, men bloggen) Nei, da klikker jeg meg rett ut igjen. Men mindre overskriften er utrolig spennende, og gjør meg skikkelig nyskjerrig. f.eks; 12 april 2009 høres ikke så spennende ut, gjør den vel?

En annen ting som irriterer meg litt, er dette med kommentarer. Kanskje ikke irriterer meg, men syns det er litt dumt. Det jeg sikter til, er når man går inn på en blogg og tar seg tid til å kommentere, men ikke får svar. Skjønner hvis det gjelder bloggere på topplista, men hvis man er en simpel blogger. Slik som meg, så syns jeg man skal ta seg tid til å kommentere tilbake (Hvis det er noe å kommentere tilbake på, selvfølgelig). Og kommenter tilbake på bloggerens blogg, hvis det er en annen blogger. For er ikke sikkert man finner tilbake til alle bloggene man kanskje klikker seg igjennom på en dag. Det gjør hvertfall ikke jeg.

dsc00247
kopi
For å fylle innlegget med et bilde, slik jeg har bablet om nå. Slenger jeg inn et av bildene jeg tok her om dagen. Dette er meg og litt av Risørby, hjembyen min. (Vet at det er noen som har lurt på hvordan det ser ut elns tidligere)

Og en ting til, jeg blir litt redd av skrikende design! Også liker jeg å lese tekster som er innteresange, og ikke bare "i dag sto jeg opp klokken åtte, så gikk jeg på badet. Så pusset jeg tennene og så gikk jeg i dusjen. Etter det tok jeg meg en brødskive med smør og brunost, og et glass med melk" -Skjønner dere poenget? Ikke gjør det så langdratt! Skal man sitte sånn å fortelle om hele dagen sin, så blir det nok en del uinnteresange ting. Så, HVIS DU MENER AT DU HAR EN BRA/OK BLOGG, KOMMENTER LINK I KOMMENTARFELTET? Eller tips meg om en annen blogg. Men for all del, ikke la meg skremme av tettpakket tekst og skrikende design!

Dette var bare min mening, måtte bare få det ut. Hvis du har en mening om dette, som jeg er sikker på at du har. Gjerne del den.

Hvordan ser din fremtid ut?

Lys, mørk eller helt blank?

I KRL timen (eller RLE som det så stygt heter nå), sist uke snakket vi om hvordan fremtiden til noen av oss enkelte så ut. Jeg var en av dem som bestemte seg for å dele den med 20 andre elever, men kom litt ut på jordet. Dermed tenkte jeg å fortelle det en gang til her, og høre med dere om hvordan akkurat din fremtid ser ut! Men først, kommer min;

Etter tiende klasse som det knapt bare er 2mnd igjen av, krysser jeg fingrene for å komme inn på restaurant og matfag i Arendal. Hvis alt går som planlakt, kommer jeg til å gå to år skole der og to år lærling. Det vil også si at om to knappe år, sitter jeg i en svart russebukse med Norge flagg forann, uten anelse om hva jeg gjør, og hvor jeg er. Etter å ha gått de fire årene, skal jag kanksje gå påbygg (studiespessalisering). Når både russetid og skole er over, går jeg ut i jobb som kokk. Drømmen er å ende opp på et av Color Line sine cruiseskip, men en fin restaurant i nærheten av hjemstedet mitt sier jeg heller ikke nei takk til.

Jeg håper også at om fem år til vil jeg fortsatt være kjæresten til Marius. Det første vi gjør når begge er klare til det, er å flytte på hybel eller leilighet. Senere når alt har roet seg, både med jobb og hvor vi er i livet. Bygger vi oss hus, eller han bygger. Dermed flytter vi inn der og slår oss til ro. Et halvt år etter at vi har flyttet inn skaffer vi oss to hunder, en Rottweiler (Pluto, blir navnet) og en Japansk spisshund (Poco Loco, skal han hete). Skal også ha en pusekatt, og han skal hete Lurven.

Jeg går gravid med mitt første barn når jeg er 23, dermed kommer det andre når jeg er 25. En jente og en gutt. Kanskje Alexandra og Dennis? Jeg vet ikke, alt trenger vel ikke være planlagt enda?

Innredningen i huset er enkel og søt. Ikke masse fager og dill, men mer hvit innredning med kanskje en del brunt rundt seg. Og badet består selvfølelig av fliser. En ting jeg glemte å nevne, er at jeg ikke vil bo i en storby. Jeg vil at barnene mine skal vokse opp "på landet", slik som her i Risør (kaller Risør "landet", sammenlignet med Oslo). De skal ikke bli noen hasjhøner som sluker alkohol like lett som enkelte gjør med vann etter trening. De skal bli naturglade og klare å ta egene valg.

Vi gifter oss ti-femten år senere, når jeg mellom 35 og 40. Deretter går livet lykkelig fremover til vi en gang blir besteforeldre, og slekten går videre. Vi skal også ha en hytte forresten, den skal ligge litt for seg selv og i nærheten av naturen.
flasch
Jeg har ikke noen høye krav i livet som dere kanskje skjønner. Alt jeg ønsker er å bli en flink kokk, og kjæresten til Marius resten av livet. Ganske så normalt liv; kjæreste, barn, hunder og et eget hus. Dette høres kanskje ikke så vanskelig ut?
Q; HVORDAN SER DIN FREMTID UT?

BITCHING?

Blikk som dreper.
<< Gutter slår, jenter bitcher. Sånn er det bare >>

Tenk deg at du sitter helt alene i klasserommet og jobber. I hjørnet sitter en stor klynge med resten av jentene i klassen og arbeider sammen, fniser og har det gøy. Du går bort til dem for å spørre om du kanskje kan få sitte sammen med dem i dag. Alle sammen blir brått stille og alvorlige i ansiktet. Når du spør en av dem om du kan få sitte sammen med de, ser det ut som om hun nettopp har svelget en sur sitron. Hun sender de andre jentene et megetsigende blikk og sier "ikke spør meg", og du ser på en av de andre som sier "det kan du sikkert, det er ikke jeg som bestemmer". Men kroppsspråket sier noe ganske annet, dermed du går like gjerne tilbake og setter deg på din egen plass. Så fort du for satt deg, finner jentene i hjørnet tilbake tonen. Men i tillegg til å fnise, skuler de bort på deg samtidig.

Jeg tror det lever en bitch i alle oss jenter, uansett hvor snill og omtenksom man måtte være. Innerst inne i underbevistheten ligger det en litt mindre hyggelig person. Tror ikke jeg vet om èn jente som aldri har baksnakket eller sladret, noen som aldri har himlet med øynene eller slengt spydige kommentarer. Vi jenter kan være utrolig bitchy når det kommer til stykket. I det ene øyeblikket har veninna di nettopp lovet deg aldri å røpe en hemmelighet, i det neste øyeblikket er det spredt rundt til hele vennegjengen. Jeg mener at vi jenter tenker ganske taktisk, og vi kan vel egentlig være ganske slue mot hverandre. Noen prøver nærmest å utkonkurrere hverandre. Jentemobbing, vil jeg mene er "spøkelsesmobbing". Ingen ser det, i hvertfall ikke lærerene. Det finnes mange metoder, og bare fantasien kan begrense hvor utspekulerte de kan være.
pictures17
Q; HVORFOR TROR DU JENTER BAKSNAKKER SÅ MYE?
status, polpulæritet, selvtilitt?Og dere som virkelig lurer på hva jeg har gjort i dag, så har jeg vært med kjæresten min. Har ikke gjort noe annet spessielt. Ble en daff dag. Jeg og Marius spiste bare mat og sov, levde katte liv. I morgen skal jeg også være med han, og hvis det blir fint vær skal vi finne på noe gøy ute. Gleder meg. Elles skal jeg bare være hjemme i hele ferien. Skal du noe spennede i ferien?

Vet du hva jeg missliker?

At enkelte folk mener at et forhold når man er 15-16 år ikke kommer til å vare, uansett!

Jeg skjønner jo at noen sier og mener det. For dere som står for dette, dere tror ikke det er en grunn for det? Kanksje bare vært igjennom dårlige forhold og aldri opplevd å ha en ordentlig kjæreste å holde seg til? Kanskje hver eneste gang dere har trodd det hva noe, gikk alt i stykker? Det er godt mulig, men husk at ikke alle har det slik. Og at du som kankje har vært igjennom dette, forhåpentligvis også vil finne seg en god kjæreste i løpet av tiden. Men kanskje ikke det ble akkurat når du var i ungdomsårene. Slik som jeg håper det vil bli med meg.

Jeg er på vei til å si noe nå som jeg er sikker på at halvparten av dere syns er fjortis. Jeg vil virkelig være sammen med kjæresten min, for alltid! Du kan mene og tenke hva du vil. Gjerne kommenter også. Men jeg håper virkelig jeg og kjæresten min er det. Han er så god, og jeg har aldri truffet noen som han. Flere mener at når man er på min alder, så burde man leve livet uten å være knyttet til en bestemt person. Men hva med hvis jeg vil det? Jeg vil dele ungdommen min med Marius, kjæresten min. Og ikke bare ungdommen, hele livet.

Så slutt å si at ting ikke vil vare. For hva hvis det gjør det? Jeg er sikker på at du vet om noen som har vært sammen siden ungsomsårene. Og hvorfor kan ikke jeg og Marius være en av dem?
kjrlighet
Q; Hva er din mening om dette?
Jeg vil virkelig vite den, for dette er noe jeg irriterer meg over. Også blir litt såret av.

Jeg har våknet til nåtiden

Kanskje noen stilte seg et spørsmål til den overskriften?


Det jeg mener er at jeg endelig har skjønt at alt ikke er som det en gang var. Ting forandrer seg, mennesker og steder. Jeg har skjønt at flere av de gode vennene jeg en gang hadde, ikke lenger er de samme. Har også lakt merke til at dem som alltid ble oversett, er de som alle legger merke til.

Tenker ikke bare på mennesker, men på steder og ting også. Hvordan ting var når jeg vokste opp, og hvordan det plutselig forandret seg. Den dag i dag er det flere ting jeg ikke husker hvordan så ut en gang. Mens andre ting, forandrer seg aldri. Slik som den gamle hvite garasjen til bestefar med alt rotet i, og de store frukttrærene til bestemor. Men det er nå. Om hundre år til kan de frukttrærene være borte, og garasjen til bestefar være nedrivd. Engentlig så liker ikke jeg forandringer.

En gang, så hadde jeg verdens bestevenn. Men så en dag forandret alt seg, og nå snakker vi aldri sammen mer. Hver gang vi møter på hverandre, kikker vi ned eller ser en annen vei. Hvem er det som vil at et vennskap skal bli sånn? Nå tenker kanskje dere at jeg bare kan si hei eller noe lignende. Men det er virkelig ikke så lett, hadde det vært det. Så ville jeg virkelig ha gjort noe for lengst.
untitled

Q; Noen gang opplevd å skjønne at livet kanskje ikke var akkurat slikt du hadde trodd?

drama hotel?

Tenkte jeg skulle skrive litt om det jeg føler alle skriver om de siste ukene. For hvem har ikke vært inne på en blogg i det siste, uten å ikke lest noe om Paradise Hotel? Det har hvertfall ikke jeg. Men i steden for å skrive "Paradise er så best, jeg elsker den serien" osv. Skal jeg heller gi min mening. Ja, det er gøy. Men vet du hvorfor jeg syns det er gøy? Fordi det er så utrolig patetisk at det blir gøy. Syns nesten det er litt smelt også. Måten de juger og sviker hverandre på, men det er jo bare et spill, men alikavell.

Her om dagen så jeg en av episodene, og da sa han ene noe som "Kan hende jeg våkner med marrabrød på morningen, med det gjør helt sikkert fetteren min på 12 også". Glad jeg ikke er fetteren hans, noe så utrolig pinlig! Det er ikke så ille som jeg skal ha det til, jeg liker paradise hotel. Men måten de deler "hele" livet sitt på. Har sex på tv forann halve landet, deler hemmeligheter forann alle og sier ting de kanskje ikke burde si. Hva med når det kommer til jobb, familie og venner? Hadde en veninne av meg hatt sex på et populært tv program, kan det hende jeg hadde blitt litt flau ovenfor henne. Hvertfall hvis folk drev å kjente henne igjen, pekte og lo. Og hvis man skal søke om ny jobb, så kanskje ikke det lureste er at sjefen tenker "åja, det er han/hun som hadde sex på tv det ja".
paradisehotel69205216x9

Q: HVA SYNS DU OM PARADISE HOTEL?

klikk deg inn på: hostebrus.blogg.no

Jeg kommer til å savne dere

Tiden går så alt for fort. Jeg husker forsatt alle dagene i åttende når vi pleide å kaste lapper på Ole, kikke nyskjerrig på krøllene til Thomas og unngå de store skumle tiende klassingene. Hvertfall når vinteren kom. Men nå, plutselig går vi i tiendeklasse. De som en gang var størst kjører plutselig rundt i bil, og det er vi som er de store. Og det er bare tre månder igjen, tre månder igjen sammen med bestevennene mine føre vi blir splitta til alle kanter av aust-agder.

Jeg både gruer og gleder meg. Jeg kommer til å miste kontakten med så utrolig mange, kanskje noen jeg aldri ser eller snakker med igjen. Liker egentlig ikke den tanken der. Og ikke bare det at vi skal begynne på nye skoler osv. Jeg skal begynne på en helt ny skole en time unna, med bare noen få kjent folk. Enda en gang skal vi oppleve å være minst, men denne gangen uten alle de andre. Plutselig begynte virkeligheten og det er på tide å stå på egene ben. Akkurat der er jeg utrolig glad for at jeg har Marius.
juleball08yhj
Q: DERE SOM ER FERDIGE MED TIENDEKLASSE, HVORDAN VAR DET Å BEGYNNE PÅ NY SKOLE MED KANSKJE ANDRE FOLK? ER DET NOEN AV DERE SOM SKAL SLUTTE I TIENDEKLASSE NÅ TIL SOMMEREN? GRUER ELLER GLEDER DU DEG I SÅ FALL?

ps; ikke glem konkurransen min som jeg ble sponset av fra motehus.no. Du kan vinne gavekort på 150kr fra motehus.no, vet enda ikke hvor lenge jeg skal ha konkurransen pågående. Men er bare å melde seg på. Husk, flere kommentarer-større vinnersjangse. Et innlegg på bloggen din om konkurransen min, gir også en et ekstra pluss!

Hva JEG liker med en blogg

Har vært inne på noen blogger nå i kveld som har skrevet hva de liker med en blogg, og hva de ikke liker. Det gidde meg litt innsperasjon til å gjøre det samme. For det viste seg at jeg var kraftig uenig i hun ene. (oppgir ikke hvem, så ikke spør. da hadde jeg sakt det med en gang)

Først av alt, liker jeg at det går ann å gå inn på bloggen uten å få bakoversveis av hele fargekartet slengt i trynet. Klarer faktisk ikke slike blogger som består av horible farger som blå, lilla, grønn, gul, rød, oransj osv. blanda sammen. Jeg syns egentlig bloggene er finest med lyse og fine farger. Og et lekkert design med eksprimentering av html koder. Hvis man først setter seg inn for å klare det, gjøre man det.

En annen ting som får min oppmerksomhet med en gang på blogg forsiden, er alle innleggene med "outfit" og "dagens shopping" elns. overskrifter. Jeg er utrolig glad i å se hva andre har på seg og hvordan dems stil er, og hva de kjøper. Ellers liker jeg spennende innlegg som bla. åndelighet, og før/etter bilder av et eller annet.

Også selvfølgelig å variere språket og ikke ha 100 skrivefeil i en setning. +ikke fjortisskriving med masse ikoner og hjerter. Greit med noe, men ikke etter annen hver setning. Skrive på en litt spennede og morsom måte, slik at man vil lese videre. Og ha med et par bilder er alltids et pluss mer, gjør innleggene mye mer spennede og gøye.

snapshot200903166
dagens bilde av meg i den heite bilen til mamma. ps. klippe luggen

HVA SYNS DU EN SPENNEDE BLOGG SKAL INNEHOLDE?

"de er ikke mennesker, de er modeller"

God kveld bloggere og anonyme lesere!

Akkurat nå sitter jeg og ser på søndagsfilmen på tv3, 13 snart 30. Hvis det er noen som har sett den før (som jeg regner med noen har, i og med at den begynner å bli litt gammel?), har dere vel sett at hun jenta (hovedpersonen) vil være populær slik som noen av de andre jentene. Så hun bestemmer seg for å holde fest, og i det hun steller seg kommer moren inn osv. Etter hvert tar hun opp et blad med modeller i og roper ut gråtkvalt at hun vil være som dem, og da sier moren  -de er ikke mennesker, de er modeller! Da begynte jeg å tenke, for er ikke det litt slemt å si? "de er ikke mennesker, de er modeller". Modeller er da mennesker de også? Syns det var litt frekt jeg. Eller hva syns du?

Hvis du lurer, eller i det hele tatt bryr deg. Så har jeg vært litt med Marius i dag, og bare vært hjemme. Senere skal jeg slappe enda mer av, før jeg må rydde litt over rommet og samle sammen en klesvask av klær jeg helt har glemt.

glamourjentene
Hva syns du om det ang. det over at noen mener modeller er umenneskelige?
kanskje jeg tok den setningen litt for seriøst, men det var slemt! enig?
-Greit de fleste er pene, tynne osv. men mennesker er de da alle!

Hva skjer med tredjeklassinger som er avhengig av DC?

Sorry meg hvis dere syns det er "kult" at de går med det, eller at de burde få gå med hva de vil. Men jeg syns det er bortkastet penger i grunn. Dette gjelder ikke bare merket DC, men andre merkeklær også generelt.

Når jeg pleier å hente lillebroren min på barneskolen (som går i tredjeklasse), er hele korridoren proppa full med unger som går med DC, volcom osv, fra topp til tå! Føler seg så kule og ser ned på andre som ikke går med det. Jeg syns det er så fryktelig bortkastet med penger, å kjøpe så masse dyre merkeklær til åtteåringer. De vokser jo snart ut av det uansett! Lillebroren min syns DC genseren min er kul og maser noe heftig om å få den. Han maser på mamma også om hun ikke kan kjøpe DC klær til han, og han tegner merket DC.

Greit, hvorfor skal ungdommer på 15-16 år få gå med DC, men ikke åtteåringer?
Jo, fordi at de vokser ut av det med en gang og hva er da poenget med å bruke så mye penger på eks; en genser? Da sier jeg heller som besteveninna mi -Hvorfor bruke så heftig mye penger på en DC hettegenser, når du kan få tre til samme prisen? Og hun har helt rett i det hun sier.

Jeg bruker merkeklær selv, så skal ikke klage. Men jeg vokser hvertfall ikke ut av dem slik som en åtteåring gjør! Jeg hørte jo ikke om DC osv før slutten av åttende - begynnelsen av niende elns. Først da "alle" begynte å kjøpe det.

dc logovolcomstonelogo

Q: Hva syns du om dette?

hore i dag, bestevenn i morgen

Jævla hore er vel noe de fleste har fått slengt midt i trynet, forann de så kalte vennene sine av den så kalte besteveninna si. Og hvis ikke akkurat du har slengt det i trynet til noen, eller fått det slengt i trynet selv. Kan jeg tenke meg 100% at du har hørt noen si det om en.

Det er en ting her i livet som jeg virkelig ikke forstår. Det er hvorfor i hellvette(sorry),folk baksnakker bestevennene sine? Det skal ikke virke som om jeg aldri baksnakker noen. For det gjør jeg, bare ikke alle. Men det er dem jeg ikke liker, og jeg kaster meg ikke inn i armene til dem dagen etter heller. Men, jeg vet om noen, faktisk en del som sitter og baksnakker besteveninna si forann en hel gjeng. Sier alt mulig dritt om henne og at dem aldri mer kommer til å bli venner igjen! Og hva skjer dagen etter? Jo, de er bestevenner som aldri før.

I byen jeg bor i, kaller alle det for en rykteby. Men hva gjør ikke nabobyen og de i Alta? Jo, de sier akkurat det samme. Så jeg er egentlig ganske dritt lei av at folk skal bruke det som unnskyldning og at "vi bare er sånn".

Hvorfor er det slik at vi mennesker har en så stor trang til å baksnakke andre? Hvorfor er vi sånn at vi bare må baksnakke andre og lage et surt miljø? Hva er det som gjør at vi ikke kan la være? Er vi bare sånn eller er dette et resultat av miljø? Da må det jo være slikt miljø over hele landet. Og jeg er jo like ille selv, men vet om folk som er verre. Jeg sitter ikke sammen med to av besteveninnene mine og baksnakker en av de andre bestevennene mine. Det finnes grenser, det er jo en grunn til at hun/han er bestevennen min. Og hvorfor skal jeg være falsk mot han/henne? En ting til, det er en grense til spøk og kritikk.

Jeg tror ikke på en jente på 15 år som sier til meg at hun aldri har baksnakket noen
, det er fysisk umulig. Og det finnes jo utrolig mange grenser når det gjelder baksnakking. En annen ting jeg ikke tror, er at "vi" baksnakker pga. sjalusi. Jeg kan gi et eksempel; Det er en jente jeg ikke er så begeistret over. Og jeg er virkelig ikke sjalu på henne! Men klart, noen gjør det nok. Men ikke alle.

img7259
ps: vet det mangeler noen på bildet. men har ikke et med alle på så prøvde å finne et med flest mulig med på samme bildet.

Og forresten, når du baksnakker bestevennnene dine, sier jo det litt om deg og ikke dem. Sier heller litt om hvor falsk og kald du er. Og en som virkelig ikke vet hva en bestevenn er og går ut på.

Kanksje dere bloggere har en historie eller to å dele med oss andre om akkurat om dette?

SPØRSMÅLSRUNDE! -siden alle andre har det.

SPØRSMÅLSRUNDEN ER AVSLUTTET!
Jess, rett og slett bare fordi at alle andre har det! Hver dag er det 500-600 stykker inne på bloggen min, og èn av dem må vel ha et spørsmål å stille meg? I så fall så svarer jeg på hva som helst, anonym eller ikke anonym! Jeg avslutter spørsmålsrunden etter helgen, så nå er det bare å spørre kjære lesere! :-) ps. nå håper jeg virkelig dere spør!

cimg3022

ps, jeg svarer på videoblogg, så blir det ekstra gøy!

- jeg vil shoppe!

Jeg har så utrolig lyst til å shoppe! Men heldige meg ligger jo syk her hjemme i senga, æsj. Så i steden for har jeg funnet noe fint på nettet. Hva syns du?

kkkkkkk
uten navndddddd


øøh, disney slut?

hannahmontanads105mileycyrus5331

Miley Cyrus også kjent som Hannah Montana har ikke akkurat verdens beste rykte. Googler du henne opp kommer det en hel hau av "naken bilder" av henne. Men altså en ting få tenker på når det gjelder Miley, er at føre hun ble Hannah Montana hadde hun et helt "normalt" liv slik som de fleste andre 14-15 åringer. Og hvor mange av dem er det ikke som tar bilde av seg selv i bh. undertøy eller naken? Jeg vet om flere av vennene mine som har gjort/gjør det og noen av dem har til og med kommet ut til "samfunnet". Syns ikke det er noe billig jeg. Eller, det kommer jo ann på i hvilken grad. Tar du bildet av deg selv til kjæresten i undertøy, syns jeg det er helt ok. Men da innebærer det å stole helt og fult på han, for i de fleste tilfeller blir det en gang slutt. Og da kanskje de bildene kommer ut en gang? Da må man være klar for å ta konsekvensene av det.

Slik som Miley, mange steder har jeg lest at en hacker har fått tak i bildene og at noen av dem var til "kjæresten". Men hva så? La jenta være. Det står så synnsykt mye stygt om henne når det gjelder dette. Hvor mange av oss er det som ikke har gjort en feil i livet eller noe de angrer på? Jeg tror at alle har gjort èn ting, de godt kunne ha spart seg for.

Jeg leste dette på en norsk side ang. bildene, "Miley Cyrus er et forbilde for mange yngre jenter, er det ikke da noe umoralsk av Cyrus å la slike bilder lekke ut på nettet når hu selv vet at millioner av småbarn ser opp til hu?" Selvfølgelig, men det er jo ikke Miley som har lakt dem ut, det andre! Tror dere ikke at hun vil ha dem vekk? Men hva skal hun gjøre, det er synnsykt mange steder de bildene ligger. Jeg gidder ikke legge ut noe "eksempel" bilde av henne her, for det gjør det ikke akkurat noe bedere for henne, tvert motsatt.

> miley cyrus/hannah montana fan

 

dette har vært en tung dag

egentlig så vil jeg ikke skrive om dette på bloggen, men et sted må det ut. og jeg vet ikke hvem jeg skal dele det med. heldigvis har malin vært der for meg, noe jeg vet flere også ville ha vært. men akkurat da var malin der. vi snakket, og jeg fikk mye ut. jeg har snakket med marius, skolen i dag var dritt, er så lei. jeg savner å ha en pappa, jeg lovet deg å ikke grine mere i kveld, men jeg kunne dessverre ikke holde det. det er så alt for mange som skal vite alt, og når de først vet noe, driter de i det. i morgen skal jeg bort å besøke skolen jeg skal søke på, noe som minna meg på at jeg må søke. men hvertfall, er ikke helt på humør til det en gang. jeg er rett og slett skikkelig lei meg uten grunn. eller har jeg grunn?

ellers så hører jeg rykter om at hannah montana er gravid og jeg ønsker meg en grå dongri bukse. mobilen min er helt ødelakt og bursdagen til broren min er ferdig. jeg skal opp i fem tiden i morgen, og må gå hjemme fra klokka seks. har ikke lyst til noe. selvom jeg vil hilse på en venn av meg som går på den skolen, også blabla. dette ble bare jallah. sorry. må liksom bare få noe ut. så btw. bildet av stian i avisa i dag. vurderer seriøst å sete meg ned å se igjennom gamle bilder å bare klikke helt. uff, mensen

sorry, haha. måtte bare få ut noe. det jeg skal frem til er at min fredag den 13 kom i dag

STYGGEN


kvitsykors01 Tenkte jeg skulle ta en Jane, å blogge om frustrasjon og sinne. Jeg er så sur og irritert. Men helt uten grunn. Jeg har så utrolig lyst til at du bare skal dra langt faen vekk og aldri komme tilbake! Din stygge hore faen! Kanskje du tror du er så fuckings godt likt av meg, eller at jeg ikke har noe i mot deg, men da for du tro om igjen. Det falske smilet ditt, måten du beveger de stygge hendene dine på og den falske fnisingen! Satan å stygg du er! BRENN.

Se her, dette fine stille stedet. Der kan du få ligge, uten noen andre. Helt alene. Håper at jeg aldri ser det trynet ditt igjen, eller noen gang hører stemmen din. Jeg er så lei av deg.

Åh, som jeg hater deg! Orker ikke ta meg tid til deg mer, eller noen gang i det hele tatt. Håper den invalide kjæresten din dumper deg på flekken. Du er ikke vert det, du er ikke vert noe. Kan virkelig ikke fordra det jævla brunkrem trynet ditt. FNIS FNIS. Hahah, så stygg du er.

Kjære lesere, beklager banning ogsånn, men jeg er virkelig fordomsfull mot dette dyret her.


Q: Har du vært så utrolig sur uten grunn, at du ikke vet hva du skal gjøre?

spørsmål, spørsmål, spørsmål

Jeg har èt spørsmål til dere alle! Bloggere, anonyme og lesere.

Når dere legger ut bildet på nettet (tar nettby som eksempel, kunne også brukt facbook elns og), hva tenker dere på da? Hva er grunnen til at du gjør det? For at folk skal se hvordan du ser ut, eller for å få kommentarer på hvor pen du er elns? Vennene dine vet jo hvordan du ser ut (de fleste hvertfall, hvis du ikke møter dem over nettet. Men da kunne du ha sendt et bildet i tilfelle) Så, hvorfor legger du ut bilde av deg selv på nettsteder som nettby osv?

snapshot20090210
kopi

Vet ikke hvorfor jeg gjør det selv. Kan jo ikke akkurat si "fordi alle andre gjør det" heller. Men jeg vet faktisk om en som gjør det for å høre hvor "pen" hun er. Haha.

hun er helt alene, men ingen bryr seg

Hun sitter alltid alene. De eneste vennene hun har, er de ingen andre vil gå med. Hun ser alltid helt lik ut, og lei seg. Når hun ler, er det akkurat som ren falskhet. Ingen vil være med henne, ingen vil være der for henne. Alle bare ditcher hun, ser dumt på henne og slenger inn en kommentar om hvor stygg og teit hun er en gang i blandt. Du sliter, du går for langt. Men du skjønner det ikke, vi skjønner det ikke. Vi bare ler av det dumme du gjør. Selvskading, slankediett og lett på tråden. Ingen hjelper deg. Vi bare ler. Uansett om hun gjør det for oppmerksomhet eller ikke, så trenger hun hjelp. Men ingen bryr seg. Hun er alltid i sitt eget selskap, og ler av sine egene ord. Selv ensomheten har en stemme for henne. Hun kan være i et rom med 100 mennesker, og likevel føle seg så uendelig alene.

Hun går rundt hver dag, later som alt er bra. Men inni seg kjemper hun en bitter kamp, som allerede er tapt. Ingen våger å spørre. Ingen våger å hjelpe. Se på henne og fortell meg hva du ser, alt du kan se er en jente som ler. Du ser hverken inni eller gjennom henne, det er derfor det er så lett for deg å lure oss. Vi tror hun kan og vet alt, men alt hun gjør er bare å prøve. Prøve å passe inn, prøve å gjøre sitt beste. Prøve å være noe, en alle andre kan respektere. Uansett hva hun gjør, kommer hun alltid til en lukket dør.

lonely

Q: Vet du om en som har det slik, eller føler du deg truffet selv?

Mobbing

Når jeg hentet broren min i dag, stod det sikkert ti andre gutter rund han. Helt til han ene løp når han så at jeg kom. Jeg lurte på hva som skjedde, og alle begynte å peke på broren min å si at han hadde dytta Fredrik (vet ikke navnet, så kaller han Fredrik) ned i snøen. Selvfølgelig forsvarte broren min seg selv, men mot ti andre, er ikke det så lett. De fortalte hva som hadde skjedd. Og alt var vist broren min sin feil. Jeg sa til dem at det er dårlig gjort at de skal stå så mange mot broen min når han er helt alene. Da syns jeg heller Fredrik og broren min kan ordnet opp selv hvis det er så big deel. På vei hjem fra skolen fortalte broren min litt til, nemmelig at Fredrik begynte. Tror heller på han, enn dem.

Poenget er at det er så utrolig sleipt av dem. Jeg liker ikke slike unger. Selv har jeg også møtt "dem" opp gjennom barndommen. De er enda den dag i dag verdens største drittsekker i mine øyner, og det vil de alltid være. Uansett hvor snille og kule alle andre syns de er, kommer jeg aldri til å glemme hva de gjorde mot meg. Slo, kalte meg stygge ting og ikke minst når snøen kom. Da var det alltid min lue som ble gravd ned, jeg som ble dynket.

Og når dette skjer med broren min, trykker dem på knappen. Jeg vil ikke at han skal være lei seg for at de er drittsekker. Eller at han skal komme grinene hjem fra skolen slik jeg gjorde. Ønsker han det aller beste.

cimg0999
kopi
jeg elsker deg lillebror, og vil alltid være her for deg

Du er så heldig.

Vi er egentlig utrolig heldige!
Har du noen gang tenk på det? Kanskje ikke. Men det gjorde jeg på skolen i dag.

Tenk på alt det fine du har. En familie med god nok råd. Dvs. til mat, klær og tak over hodet. Venner som bryr seg om deg og en familie som stiller opp for deg (nå gjelder sikkert ikke dette alle, men en del).

Jeg er hvertfall utrolig heldig. For jeg har en nydelig kjæreste, verdens skjønneste venner og en herlig familie. Jeg har nok av klær å gå i, og kan bytte dem ut hver dag. Og hvis noe går i stykker, eller blir for smått. Kjøper jeg bare nytt. Jeg kan få mat nesten når jeg vil. Når jeg er hjemme er det bare å gå på kjøkkenet, hvor det er et utrolig utvalg. Og jeg kan velge hva jeg skal drikke. Melk, saft, vann osv. Jeg har skolegang, er keeper på fotballaget og har en fremtid.

Det er mange som ikke har det vi har. Pleier egentlig aldri å tenke over det, men i dag gjorde jeg det. Og vi nordmenn er skikkelig heldiggriser.

Det er utrolig mange som ikke en gang har et hjem å bo i, eller en familie å holde seg til. Hverdagen til flere barn er krig. Og jeg klager over min? De har sett foreldrene dø forann annsiktene dems. Og en brødskalk ville ha betydd mye mer enn du kan tenke deg.

20080121vgomgaza001Jeg elsker deg?

Jeg elsker deg.

Det er ikke bare et ord man kan si til hvem som helst, er det vel? Men alliavell, så er det noen som gjør det. Et kjærste par som kanskje bare har vært sammen i en drøy uke, som sier at de elsker hverandre. Hva tenker du da? Fjortisforhold eller et forhold som max vil holde i en månde, kanskje.

Hva med dem som har vært sammen i et år da? Er det noe forskjell?

Hvordan kan andre vite, uten å kanskje kjenne dem en gang. Om de elsker hverandre eller ikke? Man kan jo egentlig ikke det. Skal du nekte på at to stykker som har vært sammen i en uke, ikke elsker hverandre. Hvordan kan du vite hva de føler for hverandre? Det kan du ikke.  

Når det gjelder meg, så kan jeg egentlig ikke beskrive hvorfor jeg elsker Marius. Det er bare den gode følelsen i magen og at et liv uten han ville ha vært utenkelig. Han er den gutten jeg vil våkne opp ved siden av meg resten av livet. Den jeg vil krangle med om hvem som skal måke all snøen i dag og resten av varmtvannet til kvelden. Den jeg vil bo sammen med, ha familie sammen og gifte meg med. Høres kanskje teit ut siden dette kommer fra en jente på 15 år. Men jeg kjenner mange som traff hverandre da. Så hvorfor kan ikke jeg og Marius være en av dem? Jeg har virkelig troen på oss og gleder meg til hver dag jeg har med han.

picture0015
bildet er fra i slutten av sommer en gang


Hva mener du om dette?

Herregud, hva faen var det jeg tenkte på?

At jeg vil begynne på dop? Ja faktisk.
→ Dette barbiedopet (som er melanotan) alle snakker om, jeg har hatt kjempe lyst til å prøve det. Alle som kjenner meg eller vet hvordan jeg ser ut, vet at jeg er kritt hvit. Derfor ville det ha vært digg med farge. Og dette barbiedopet høres enkelt og greit ut. Men i dag har jeg lest masse om det, og jeg ombestemte meg fort. Man tar det trossalt med sprøyer, men jeg tror jeg kunne ha taklet det for å bli brun. Ettersom jeg stakk piercing selv i leppa uten bedøvelse eller noe, så kunne jeg ha klart det. Men ettersom barbiedop, er dop. (Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skjønt det før, så lenge det heter barbiedop. men ikke søren om jeg noen gang kommer til å prøve det ettersom jeg har lest bivirkningene)

Bivirkninger:
De "positive" bivirkningene som minsket matlyst og økt sexlyst er godt kjent, men stoffet får stadig flere mulige bivirkninger som f.eks. større og mørkere føflekker. Flere føflekker kan føre til økt risiko for føflekkkreft. Ved bruk av dette stoffet kan man også oppleve en prikking i håndflatene og blå lepper. Men leste også at de ikke har "forsket" eller i det hele tatt vet noe serlig om de verste bivirkingene. Eller var dette det verste?

Dessuten, så trodde jo dumme meg at dette var lovlig, men det var det jo selvfølgelig ikke. De fleste bestiller nemmelig fra nettet. Og det som skremmer meg da med det, er at mange kanskje tar i seg et stoff de ikke vet hva er. Det er blankt, flytende, og kommer i umerkede ampuller. Det kan jo være hva som helst.

Barbidopet kan også føre til spiseforstyrrelser, så nå annbefaler jeg alle å ikke være like dum i tanke gangen som meg! :)

160106dsc0117jp1033795e

hudbrunhudkropp609205pDrømme gutter.

Hvorfor skriver vi "alle" jenter om drømme gutter. Vi har nevnt han en gang, eller blitt medlem i ei og annen gruppe på nettby elns som beskriver hvordan han skal være.

Alle har vel hørt/lest den her før:
-Tenk og finne deg en gutt som kaller deg vakker i stede for deilig.
-En som ringer deg tilbake når du legger på og ikke slenger på før alt er ordnet.
-Han som tåler et nei, uten å bli sur.
-Han som vil ligge våken, kun for å se deg sove.
-Han som vil vise deg frem for hele verden når du går i joggedress.
-Han som lever for dine kyss.
-Han som holder deg i hånden forran kamerater.
-Han som minner deg ofte på hvor mye du betyr for han.
-Han som viser hvor heldig han er som har deg.
-Og han som sier til kameratene sine: Jess, dette er Jenta mi
!

Hvorfor er vi så krevende?
Jeg syns det er teit. Da har jeg drømmegutten, uten tvil.
Men hvorfor kan vi ikke bare la de gutta være uten at de må ha slike krav, og bare la dem være seg selv? Dessuten, hva som om kjæresten din kaller deg deilig? Syns det også er ok jeg. Hvem vil vel ikke være deilig?

NY HEADER OG NYTT DESIGN!

Hva syns du? Jeg syns den var rå, designet også.

Hvorfor kunne ikke vi alle bare ha vært av èn?

Hvorfor kunne ikke vi alle bare vært av en menneske rase? Og huleboere?
Det hadde vært mye lettere hvis vi alle var av en menneske rase, da ville jeg ha valgt hvit men ikke helt hvit, med litt brunfarge i. Slik at vi alltid er solbrune hele året. Kanskje vi kunne ha sluppet mye av krig og rasistiske "tøffe" folk. Enda diggere ville det ha vært hvis vi alle var huleboere, skalla og nakene. Vi ville blitt vandt til det, og ikke noe motepress!

Jeg er så lei av å ønske meg ting jeg aldri får. Gjør vondt i magen. Her om dagen skulle jeg kjøpe pumps, hadde ønsket meg dem lenge. Og når jeg skulle kjøpe dem, hadde de selvfølgelig bare størelse 36. Ingen sjangs for at jeg får dem på meg! Hadde vært så mye enklere om vi ikke tenkte sånn. Jeg klarer meg jo fint uten de skoa. Trenger egntlig bare et par sko, kanksje to. Et par om sommeren, og et når det er litt kaldere.

menneskermåtte bare få ned et par tanker
hva tenker du om dette?

Hvordan får man BloggShout ?

jeg vil ha det, men finner ikke ut hvordan. Hjelp meg?

Ta det med ro!

Nå har det skjedd igjen, selvfølgelig. Jeg får nok en kommentar om hvor teit jeg er som ikke kan stå for det jeg sier. Dere som kjenner meg fra før av, men som kanskje velger å være anonyme for å kommentere dritt, (man vet jo ikke, folk er jo så falske her i byen) dere vet at jeg til tider kan være dårlig på å forklare og ting kan være lett for å tas feil. Så dere burde skjønne det, eller rett og slett bare spør meg hva jeg mener.

Det burde dere som ikke kjenner meg og, i steden for å klikke helt mongo. Jeg blogger om hva jeg vil. Dermed vil jeg blogge litt om mine meninger og ting som kanskje gjør litt opprør hos andre. Og når jeg sier det, tar jeg selvfølgelig i mot kritikk, men ikke på den måten at dere liksom motsier min mening. Jeg har ikke så serlig lyst til å blogge om hverdagen min hele tiden og bare det, syns det er kjedelig til tider. Hvem bryr seg om jeg glemte å ta ut søppla i dag og at jeg passa broren min i hele går? Kankje noen, men jeg vil ikke bare blogge om det. Så da må dere respektere de andre innleggene mine, kommenter hva dere vil, men ikke ta helt av. Og hvis det er et innlegg som dere er i tvil på, spørr heller.

Ble sikkert missforstått det her og, haha.


savner sommeren, gjør ikke dere?
dsc00631
ina, madelene, jane og simen bak :)

Gutter med sminke, hva syns dere?

Hva syns dere om gutter som går med sminke?

Jeg syns det er ok hvis "han" tar litt brunkrem og dekker en helt forferdelig rød kvise. Men hva med masse brunkrem og mascara? Kanskje litt lipgloss og. Da syns jeg det blir litt homo, sorry. Hva er deres mening?


billkaulitz12544263d
jente, gutt eller homo?

Gi meg èt godt svar.

Hvorfor er det noen som legger ut bilder av seg selv på nettet når de står i senga, rompa opp og frem med kløfta?
Kanskje bar mage og en skikkelig god overdose med sminke. Sorry hvis jeg kjenner noen som har det, men jeg syns det ser utrolig billig ut. Det er jo ikke slike bilder som man tar helt uten videre, da vil man virkelig vise seg. Enda værre er det når "gamle" folk gjør det. Med henge pupper og en rompe som bare består av strekkmerker.

nettbynosladda647115sDette bildet er tatt fra en nyhet på en nettside hvor de klager på at alt for mange unge legger ut bilde av seg selv og kroppen sin. Jenta er 13-14 år.

Slike bilder syns jeg er ok. Hvis en av veninne mine legger ut et slikt bilde, og jeg vet hun har slike pupper tenker jeg liksom ikke noe over det. Men hvis det er en som over hode ikke har hørt om ordet kløft, og legger ut et bilde som det. da tenker jeg at hun gjør det for å vise seg frem, blir nesten litt billig. Hvertfall hvis man ser at hun pusher helt jævelig. Enda værre ville det ha vært hvis halve bhn hadde vært til syne også. Så da skjønner jeg egentlig ikke helt hvorfor de en gang lagde den så big deel pga. slike bilder. De fleste jenter har jo bilder som viser litt av kløfta. Kanskje det er derfor, jeg er vant til det. Hva mener du om slike bilder jeg nå har nevt?
Det er forskjell på kødd og seriøsitet.

Joda, jeg har egene meninger

Nå har akkurat en retard kommentert å lata som om han/hun var kjæresten min. Var hvertfall slik jeg tok det, utrolig patetisk. Dreit seg på draget så lenge jeg snakket med han. Pluss at han kommenterer aldri bloggen min, da ville han hvertfall ikke kommentert det, eller det innlegget. Så hahah, lolface.

Hvertfall. Siden jeg ikke kan stå for mine meniger (ifølge noen). Skal jeg si noen her:
-det er stykt å legge ut bilde av seg selv hvor man viser halve bhen og gå sånn til vanlig.
ja, man må få gå som man vil. men dette syns jeg er litt vel drøyt. ser bare billig ut. også er det forskjell på å vise den med uvilje, og med vilje. bare så alle skjønner det! :)
-gutter kan også få bruke brunkrem.
ja, hvorfor ikke? Må jo få lov til å dekke til stygge røde kviser dem og.
-nettby er mye bedere enn facebook.
face suger. du kan ikke besøke andre fremmede profiler eller noe, rotete er det og.
-overdrivelse av snus er bare æsj.
greit at folk snuser, men når halvparten henger på utsiden av leppa, blir det bare ekkelt!


kommer sikkert mere hvis jeg finner på noe : )
så, jeg har egene meninger, dust.

lenge leve bukser

Klart, alle har sin egen mening. Men man skal ikke alltid si den høyt, eller?

En av besteveninnene mine er ny forelsket, her om dagen kom hun i buksa til den nye typen på skolen. Der fikk hun mange blikk og kommentarer på seg, men faen. Greit at man har sin egen mening, men man skal ikke alltid trøkke den opp i trynet til folk, eller? Kjenner du deg truffet, ja da er det kanskje et tegn på å skjerpe seg litt. Jeg syns egentlig hun var litt søt jeg, løper rundt der nyforelsket og bare smiler. Kan hun ikke få gå med det hun vil da? Hadde kjæresten min hatt en bukse som kanskje ikke helt falt i smak hos alle, så kunne jeg ha gått med den bare fordi at det er han sin. Og fordi at jeg likte/liker den selv. Jeg syns slike folk som må hyle ut dritt om èn person forann 20 andre når vedkommende er der, er slemt. I det hele tatt å bare gjøre det. Hvis en av jentene i klassen hadde på seg et ikke så pent klesplagg, hadde farget håret eller noe vedkommende sa. Så kunne jeg ha sakt det til kjæresten min og de nærmeste vennene mine, men å hyle det ut for hele verden. Nei, det fins grenser.

Dessuten, folk er skikkelig forskjellige. Noen er også altfor fordomsfulle, alle kan være det. Da snakker jeg også om meg selv. Men noen er ille, og det ser ikke jeg på meg selv som :) Innbilsk, nei. Fakta, kanskje. Kjenner du meg godt nok føre du motsier meg, hmf. nei. Men tilbake folk er forskjellige og har hver sin klessmak. Jeg har en knasede rosa bukse, som ikke alle syns er like fin. Men shit au, er det de eller jeg som skal gå med den? Stemmer. Så hva er problemet til enkelte? Jo, noen kan rett og slett ikke la vær å trøkke ned på andre.

Det var en gang en som sa til meg at det innebærer misunnelse og sjalusi. Kanskje. Man blir i hvertfall ikke noe bedere selv. En annen ting jeg har lakt merke til er at folk som holder seg litt i smug egntlig er veldig hyggelig og greie. Mens andre som er litt mere "populære" og selvgode er litt mere nebette og selvopptatte. Tror de er så himla gode. Jeg snakker ikke dirkete om noen, men slik det er noen steder og som jeg har hørt av andre.

Og klart, dette gleder ikke alle! men noen er sånn, dessverre.

Passer ikke toppen din, eller har du fått ny bh?

Denne gangen kan man ikke peke på meg å si at jeg er like ille, for det er jeg slettes ikke. Det jeg ikke kan fatte er hvorfor man skal ha singletten så jævelig langt nede så halve bh'n vises? Dette gjelder mange som jeg har lakt merke til. Og fytti grisen å stykt det er! Og hvis man har kjæreste, hva er poenget å gå sånn da? Spessielt på skolen, forann alle. Kan man ikke like så godt bare gå uten noe topp da? jeg vil late som om jeg har kløft. Hah, nå overdriver jeg kanskje en smule. Men herregud, slutt å press frem noe ingen vil se. Ja, for jeg syns det er stykt å se folk gå sånn. Og nei, denne gangen er det ikke noe "du er like ille selv". Er 100% sikker på at det ikke bare er jeg i lille Norge som syns det er litt vel drøyt. Og i tilegg, så legger man de ut på nettby elns. Greit at man legger ut bilde av seg selv, men hvis man ser at halve bh'n vises, hvorfor legger man det ut da? "fordi det er fint", vil kanskje du si da. Men da syns jeg at man kan klippe vekk bh'n. Nei, du vil ikke det nei. Fordi da syns det jo ikke hvor flink du har vært til å presse frem en kløft! latterlig, lær å kle dere unger!


bh574365a


uten navn

Mote, hos deg?

Begynner rett på: Hva er det folk går med det du bor? Er det buksa oppi sokkene, knallfarger i håret/klær, capser,  makrame eller et spesielt merke? Bare lurer egentlig. Her vil jeg tro ut i fra hva jeg legger merke til så er det DC og WESC. Ugg's blandt enkelte "gjenger", også tror jeg noen av de litt eldere og på trinnet mitt ser på seg selv som for "kule" til å gå med det. Sjuendeklassingene er hvertfall ikke lei. Ellers så er det knallfarger og boblejakker. Elns? Hvertfall så er det noe mange har. Også Kawaski sko og makrame.

Alle husker vel den perioden hvor hele Norge gikk rundt og sa lol ?
Hvordan er det hos deg nå? Her i lille Risør er det vel mest få se på trusa de og ellers de oppbrukte orda som lol og omg som sniker seg inn av og til. Eller er du for "kul" ?
Morra de er mann, nja. Litt oppbrukt.

Fortell, hvordan er det hos deg?

1342108044f7a0a9cad8


uten navn


dritt lei, puppe push.

nå er jeg virkelig dritt lei falske folk. og derfor er det lett for meg å si at jeg gleder meg hardt til å flytte. høhø. egentlig så aner jeg ikke hva jeg skal skrive, er utrolig lenge siden. har liksom ikke orka. gidder ikke. men den siste tiden som har godt uten blogg, har folk forandret seg, sterkt. men høhø. litt morsomt egentlig. man går rundt og hører mye dritt. om hvor mye hun og hun pusher puppa, også er man egentlig ikke noe bedere selv. hahahaha. da er det kanskje best å holde kjeften igjen, eller aner jeg en liten smule misunnelse her? tror dette gjelder nesten alle. jenter altsååå. hvorfor er det slik at vi må baksnakke? jeg kan ikke fordra en jente, men det helt uten grunn. og hun vet det selv, satt å sippa til en veninne av meg om det for en stund siden. hvor slemt er ikke det, av meg liksom. dessuten vet jeg om folk selv som burde sett seg i speilet minst ti ganger og roe løken. de er ille.


uten navn

Thomas Beatie, gravid. JA VEL ?

Thomas ble født som kvinne og het tidligere Tracy Lagondin. For ti år siden gjennomgikk 34-åringen en kjønnsoperasjoner for å bli mann, men valgte å beholde livmoren fordi han ville ha barn.

? Jeg føler at det ikke er et mannlig eller kvinnelig begjær å få et barn. Det er et menneskelig behov. Jeg er et menneske og jeg har rett til å få et biologisk barn, har Thomas tidligere uttalt til media.

Beatie er gift med en kvinne, men kona Nancy kan ikke selv få barn. Dermed fikk Thomas en kunstig inseminasjon, som kona Nancy utførte hjemme hos paret, og det ble brukt sæd fra en anonym donor.

? Jeg er bekymret for at dette lille jentefosteret har svømt rundt i en livmor hvor testosteron-nivået har vært mye høyere enn normalt. Kjønnsorganene hennes kan bli forstørret eller fordreide, uttalte hun til The Enquirer etter Beaties første fødsel.

(han har nå to barn og begge er ok )             kommentar fra en vg leser ang. saken;
 # 1 Innlegg fra eirik1910:

herrefred for en verden
Skrevet 28.03.08 kl. 10:17kommentar fra advocate.com;

Navn: Linda
Dato lagt inn: 2008-11-20 1:26 AM
Hometown: Minneapolis

Kommentar:

Jeg tror hva disse menneskene gjør, er galt. Jeg skulle ønske alle ville STOP kaller henne en mann, hun er en kvinne. Bare fordi du har ansikts hår og ingen bryster, det gjør ikke du en mann, du har fortsatt kvinnens indre organer, slik at gjør du en kvinne. Jeg tror det virkelige kone bør egne seg til det faktum at hun er lesbisk og jeg tror de er ekteskapet bør være ugyldig. Jeg synes synd på de barna de er å bringe inn i denne verden fordi de skal skrus opp og forvirret. Dette par og hele situasjonen er forferdelig!!

JA VEL ?
Kjæresten hans kunne ikke få barn, og dermed tok han seg av jobben. Er det et problem, han er jo ikke synnsyk av den grunn! Bare en helt vanlig familie, som ønsker seg et barn. Noe av det mest normale her i verden. Media, la vær. Slutt å plag dem! Og greit, han kan få kritikk men ro ned. Det er helt greit, er ikke noe å lage et så stort styr over. Greit, han er den første gravide mannen i verdenshistorien. Ja, MANNEN. Jeg mener han er en mann nå etter som han har tatt kjønnopperasjon. K-j-ø-n-n-s-o-p-e-r-a-s-j-o-n, da bytter man. Er jo hele poenget!

Negativiteten blir bare dumt å høre på, syns nå jeg hvertfall :)
Og ikke minst, lykke til videre!

og halo, bare la meg ha min mening : )

6a00d834fd7f7353ef00e551bc1fb08834800wi
thomasbeatie

hva definerer et kjønn ?
når det gjelder han ?
pikken ?
han har jo det.

hva da ?

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits