FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Egne meninger

Kjenner du noen som har omkommet i trafikkulykke?

Hei! Jeg har nettopp kommet hjem igjen, og i det jeg kom hjem satt jeg meg ned forann tvskjermen sliten etter en lang biltur. Dagens nyheter kommer på skjermen, og jeg blir rørt av et innslag hvor en stor samling mennesker møtte opp i kveld langs en av norges veier for å minnes de som døde langs veien i 2009. Det var virkelig rørende å høre en dame som snakket om sin sønn, som hun hadde mistet i bilulykke for ni år siden. Siste setningen hun sa, som hun vist nok også hadde sagt i sønnens begravelse hvor det var et høyt anntall ungdommer, var "tenk deg litt ekstra om neste gang du føler for å tøffe deg litt ekstra, for her ser dere hvordan det kan gå".

Jeg kjenner ingen som har omkommet i trafikkulykke, men jeg har venner som har mistet nære og bekjente på veien. Sommeren 2008 ble rekord for antall drepte spesielt for unge i trafikken. Året 2008 ble det frem til desember drept 236 mennesker i trafikken hvorav 54 blant bilførere mellom 18 og 24 år, og anntallet bare stiger og stiger. Og mitt spørsmål til dere, er om dere kjenner noen som har omkommet på veien?

Blind gatevold er blitt kulere enn tagging

Det har skjedd mye i det siste, virkelig mye. I løpet av det siste halvåret, er det utrolig hvor mye slossing og drama jeg egentlig har vært borte i, hvis jeg tenker over det. Og jeg kommer ikke over noen av de tilfellene, hvor det faktisk har vært nødvendig.

Må innrømme at jeg har vært borte i et par dumme ting selv når det kommer til slossing og overdreven dramatikk i løpet av livet, men hvem har vel ikke det? Hvertfall sist nevnte. Men, hva er egentlig poenget? I enkelte tilfeller når tempramanget virkelig er på kokepunktet, kan det føles helt gudommelig og kanskje smelle til noen "alt man har". Men når slike ting skjer, tenker nok de fleste dessverre bare i sekundet, og ikke på konsekvensene bak. Og det er konsekvensene som ligger bak du må ta ansvar for, og stå for det du gjorde. Vedkommende som slo ned kjæresten til bestevenninnen min i går kveld, er jeg hundre prosent sikker på at bare tenkte i sekundet. Han tenkte nok ikke på at han ville ende opp på politistasjonen resten av nyttårsaften. Og hvis det høres kult ut, vet ikke jeg lenger hva som er kult her i verden.- VEL, HVA MENER DU ANG. SLOSSING I DAGENS MILJØ? Et ord; unødvendig.

Jeg er så feit, nå slanker jeg meg.

Kroppen min er ødelagt. Jeg er så feit og stygg, og uansett hvordan jeg sitter, står eller går har jeg valker på magen som ingen andre har. Jeg føler meg så sykt stygg og ubrukelig.

Osv. Vi har nok alle vært borti lignende innlegg. Både på blogger, forumer eller andre steder. Innlegg hvor folk oppfordrer andre til å spise så, så mye om dagen og trenemetoder som skal gi deg den "perfekte" kroppen. Når jeg leser andre sine tekster, hvor de klager på at dem veier alt for mye og er kjempe tjukke, blir jeg nesten litt lei meg. Det samme gjelder når veninnene mine sier det. Ingen av mine veninner er tjukke, selv om dem alle er forskjellige. Men de er perfekte på sin måte. Og hvis man slanker seg, syns jeg heller man skal holde det for seg selv, og ikke dele det med alle andre slik at det kan føre til alvorlige konsekvenser med folk der hvor det siste de trenger, er å gå ned i vekt. Tenk om jeg la ut innlegg hvor jeg skrev hvordan leserene mine kunne få den "perfekte" kroppen, og en av dem ville endt opp meg spiseforstyrrelser pga. mine tips?Håper alle forstod innlegget mitt, og at poenget med det, var at hvis du slanker deg, hold det for deg selv. Og hvis du virkelig vil dele det, tenkt godt igjennom hva du skriver og legger ut. Noen som er enig?

EDIT; glemte jo å linke! fy fy, kommer nå, litt sent men.
Benedictet Jevanord Haugen ble trukket ut til å linkes.

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits