FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Forskjellig.

>> DAGENS OUTFIT OG TOMME GODTERIPOSER

Hei for andre gang i dag kjære lesere som jeg liker så godt. Jada, dere leste riktig. Jeg liker dere, virkelig. Uansett om det er lovers or haters, dere utgjør statistikken min, og den går virkelig oppover! Og hey, hvem liker vel ikke leserene sine? Om du er en gammel leser, vet du nok at jeg er flink til å tørrprate, akkurat slik som jeg gjør nå. For ingenting av det jeg har skrevet hittil, har noe med det jeg egentlig skulle si. Og det jeg egentlig skulle si, som jeg nå prøver å komme frem til, er at alt godteriet mitt er borte og at jeg ikke har gjordt serlig mye i dag!

Og egentlig var det en løgn, for jeg har faktisk fått gjordt en del i dag. Jeg har ryddet og vakset litt rundt i huset (kjempe gøy, anbefaler), farget håret brunt igjen, spist opp "alt" godteriet fra Danmark og hatt besøk av mine herlige bestevenninner, Malin og Katharina. Har ikke sett henne på utrolig lenge, så det var virkelig herlig å se ho igjen!

cimg5830cimg5841cimg5843
joda, leopard og hulletebukser er enda hot

HAR DU NOEN GANG FARGET HÅRET DITT SELV ELLER I DET HELE TATT FARGET DET?
det var det jeg gjorde, tredje gangen jeg farger det brunt! og andre gangen jeg gjør det selv. det ser litt annerledes ut i virkeligheten, enn på bildene over. blitsen ødela litt. fikk frem litt rødskjær, som ikke er der, lenger.

uansett hva jeg får, vil jeg alltid ha mer

Jeg har lite problem, og jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. I dag kom mamma og resten av familien hjem fra Danmark, og av dem fikk jeg en Dior parfyme, en Adidas hettegenser og litt godteri. Ny parfyme har jeg ønsket meg en stund, men en slik adidas hettegenser jeg fikk har jeg ønsket meg hvor lenge? Det lille problemt er at jeg aldri blir fornøyd, føles det som. For uansett hva jeg ønsker meg, vil jeg ha mer. Det kommer alltid noe nytt opp på "ønskelisten". Vet ikke hva jeg skal kalle det, bortskjemt eller grådig? Velger å utelokke begge de to alternativene, og heller finne et annet svar, men hva?

youcam
SPØRSMÅL;
-Kjenner du deg igjen på "problemet" mitt?

av og til, blir ting slik som du virkelig ikke hadde trodd

Jeg fortalte alt til deg, og du fortalte alt til meg. Jeg trodde jeg skulle ha deg her for alltid, og at ting alltid ville være slik. Jeg husker alle dagen vi var sammen, og alle minnene jeg fikk dele med deg. Regnværsdagene i byen ble til sol, alle små turene la seg i minneboka og all snakkingen om alt mulig rart vil ikke bli glemt.

Når jeg var liten trodde jeg at jeg viste alt, og kunne alt. Jeg trodde at livet bestod av godteri og solfyltedager. Nå vet jeg at ting ikke er slik, og at det du minst venter deg, kan skje. Selv om det kan vise seg å være noe av det mest utrolige. Det regner også flere ganger i månden, og jeg får ikke lenger godteri når jeg vil.


Du sier at livet går videre, men gjør det virkelig det?

godbiter fra gina tricot

kjolerfraginatricotkopi
Slenger inn noen godbiter fra gina tricot mens jeg sitter å drømmer om at jeg har meste parten av det i klesskapet mitt, med et par matchene sko til hvert plagg. I tillegg drømmer jeg om sommer, brunebein og at denne uken er slutt. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å være ferdig med eksamen!

SPØRSMÅL:
-Falt noen av plaggene i smak hos deg?
-Har du eksamen nå?

FOBI? - edderkopper

Eller eddækoppæ, som jeg på godt sørlandsk sier.

Tingen med meg, er at jeg er livredd for edderkopper, uten å ane hvorfor. Altså araknofobi, angst for edderkopper. Selv om ganske få edderkopper er farlige for mennesker, og edderkopper er sjeldent aggressive, er jeg livredd for dem. I Norge er det ingen edderkopper som er farlige for mennesker, men enkelte kan gi et smertefullt bitt. Og ikke søren om jeg vil ha det! Selv om tanken på at jeg hadde det for noen uker siden er der. Jeg hadde nemlig et par røde nupper på låret, som klødde og svei noe enormt. Akkurat som om det skulle ha vært fra en edderkopp, noe jeg tror i og med at jeg fant en i senga for litt siden.

Sist helg var jeg med noen venner ute i skjæra, og der var det selvfølgelig en hel nazi gjeng med åttebente krypdyr. Da jeg fikk øye på de svære hårete beistene, skrek jeg til. Alle andre trodde noen hadde dødd eller noe annet alvorlig, men neida. Var bare lille meg og araknofobien min. Selvfølgelig måtte en av guttene fange dette stygge dyret (og det dekket seriøst nesten hele snusboksen), og skremme meg med det. Og late som om han kastet det på meg, og faktisk løpe etter meg med det i hånda! Dermed begynte selvfølgelig jeg å grine som en liten unge som ikke fikk is en varm sommerdag, og i samme duren rant mascaraen og all sminken som jeg liksom skulle ha på meg kvelden ut.

j
Jeg merker at hjerte hamrer, pulsen blir høyere og at hele meg klør når jeg ser dette bilde.


SPØRSMÅL:
-Har du fobi mot noe?

SKAL DU PÅ HOVE 09 ?

- DET SKAL HVERTFALL JEG!

Egentlig var ikke det helt planen, men jeg sier ikke nei til å endre på den. Jeg er nemlig blitt medlem i Røde Kors, fordi den søte besteveninna mi, Malin "tvingte" meg til det. Og det viste seg å faktisk være ganske så gøy å være med der. Selv om jeg ikke har gått der så lenge, og de folkene som går der fra før av, er ikke akkurat dem jeg går mest med heller, men men.

Hvertfall,
så viste det seg at de som gikk på Røde Kors her jeg bor, hadde fått tilbud om å jobbe på Hove 09, dermed hang jeg meg på, og krysser fingrene for at jeg for jobbe sammen med Malin. Og at vi får fri samtidig, slik at vi kan gå sammen der borte. I tillegg får vi gratis Hove t-shorte og gratis ukepass. Gleder meg masse, men gruer meg litt og. Er sikkert masse skumle og rare folk der.

Artistene som bla. kommer dit som jeg ikke hadde hatt noe i mot å se/høre på, er; The Killers, Disturbed, Fat Joe, Franz Ferdinand og til slutt, men ikke minst Slipknot + mange, mange fler.

hove i fjord

SPØRSMÅL:
-Skal du på Hove09?
-Er du medlem i Røde Kors?

sykt, men ærlig spørsmål

Heisann hoppsann alle sammen

Egentlig må jeg bare løpe nå, ligger fortsatt i sengen mens dagen allerede er halvveis omme. Men det er en ting jeg lurer skikkelig på. For det virker som om det er helt "normalt" at nesten alle synger i dusjen. Men hvorfor i alle dager gjør vi det? Jeg er en av dem som nærmest står å skriker mens varmtvannstanken tømmes, uten en gang å ane hvorfor. Jeg som hater å synge, synger jo  nesten aldri, men dusjen er et unntak.

SPØRSMÅL: Hvem andre der ute synger i dusjen?
sleng igjen en kommentar under, så lager vi en støttegruppe.

Verden er virkelig ikke stor, eller hva?

I går kveld surret jeg meg gjennom de bloggene jeg pleier å surre meg gjennom på en sen kveld. Rar setning? I så fall, så gikk jeg inn på Cecilie sin blogg. Som er en av få bloggere som ikke er på topplisten, men som virkelig hadde fortjent å vært der. Og som også er en av de bloggene jeg besøker titt og ofte. Kanskje en liten annbefaling til dere som er ute etter en god blogg, med bra lesestoff? trykk her om du vil besøke cecilie.

Hvertfall, begynte å lese om hvor hun bodde osv på et av innleggene hennes. Og dermed fant jeg ut at hun bodde i Enebakk (Utenfor Oslo). Jeg begynte å snakke til henne, og da kom vi inn på at fler i familien min også bodde der. + besteveninna mi. Av alle stedene i hele Norge som hun kunne ha bodd, er akkurat hennes bosted 10-20 meter fra huset til besteveninna mi som bor i Ytre Enebakk. Tilfeldig? Jeg aner virkelig ikke, men fikk følelsen av at verden ikke er så stor.
oslotur
Slenger inn et bilde av meg og besteveninna mi fra Ytre Enebakk,
er det fler der ute som kjenner henne igjen/vet hvem hun er?
bildet er fra sist høstferie


Q; Har du noen gang fått følelsen av at verden kanskje ikke er så stor?

Jeg har blitt utfordret, kanskje det er din tur nå?


dsc00217
kopi 3 Jeg ble utfordret av Camilla, en kjempe søt jente som jeg annbefaler at du titter innom!

Utfordringen:
Utfordringen går ut på at jeg skal bryte janteloven ved å skrive 6 fine ting om meg selv, også poste et bilde av meg som jeg er fornøyd med. Tilslutt skal jeg utfordre 6 andre bloggere.


1) Jeg er virkelig en person man kan stole på.
2) Jeg er ikke bitch og baksnakker besteveninna mi.
3) Jeg er en veldig glad person.
4) Spiser all usunn mat uten dårlig samvittighet.
5) Jeg står for egene meninger.

6) Jeg er høffelig (med mindere jeg ikke har grunn til annet)

Disse har jeg valgt å utfordre nå (bare trykk på dem for å komme til bloggen) :
> Eline (www.elinebr.blogg.no)
> Thea (www.theahoy.blogg.no)
> Frida (www.fridasindagbok.blogg.no)
> Henriette (www.hly.blogg.no)
> Josefine (www.frkjosefine.blogg.no)
> Elise (www.livingdoll.blogg.no)

Grunnen til at jeg valgte akkurat dere er fordi at dere virkelig er noen av bloggerene som har gitt meg et godt inntrykk og fått min oppmerksomhet. Og ikke minst, så virker dere som noen utrolig søte jenter! :)

Q: Hva syns du om slike utfordringer? Irriterende eller gøy?

Mote på nettet!

Jeg vet at jeg hadde et innlegg om dette for et par dager siden elns, men jeg har rett og slett ikke annet å gjøre! Har vurdert å rydde rommet, men orker ikke. Jeg husker dessverre ikke hvor alt er fra, siden nå har jeg vært innom litt over alt! Men, si din mening om klærene jeg fant! Jeg falt virkelig for den lilla tubetunikaen!
(ps. er ikke meningen at det skal passe sammen, fant bare noe jeg likte)
hfjdkfjbhnjkfjbhjk
Q: Hva synes du om skinn tights? Syns det er fint jeg, egentlig.

ps, trykk her og jeg blir kjempe glad. vinn gratis sminke på 1, 2, 3! trykktrykk

kosebamser

Når jeg blir stor, er det virkelig ingen tvil om at en av disse skal inn i mitt hus!
for noen utrolig nydelige kosebamser !
teddy japansk spishund ok2767
chihuahuapdw
> Japans spisshund                                 >  Langhåret chihuahua

Tror jeg alltid har hatt lyst på en hvit spisshund. Også vil jeg at den skal hete Poco Loco.
Er det en spessiell hunderase du syns er fin/ønsker deg? Eller kanskje en hunderase du har?
Skriv rasenavnet i kommentarfeltet, og jeg googler det opp :-)

TUSEN TAKK, JEG ELSKER DERE!

SERIØST, NÅ ER JEG SÅ GLAD!

For alle som har fått med seg alt maset mitt om gratis gavekort osv, endelig har jeg klart det! :-) Har skaffa meg nok poeng takket være dere skjønne bloggere! Tusen takk! Jeg er skikkelig glad nå. Har bare 150, men kan få 100kr til hvis jeg vil, men det er opp til dere skjønninger! Er ikke mye penger, men diggbart uansett!

Vil du bli like glad som meg på 1,2,3? Dette tok meg bare en liten uke og null stress! Og det er helt gratis!

Bare ved å samle noen få poeng! Jeg benytter sjangsen som du skjønner, og her er din!
Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken, så kommer det opp to firkanter.
Hvor du skal trykke om du er gutt eller jente. Dermed bare registrer du deg,
og da er det din tur til å vinne gratis sminke! For hvem vil ikke ha det?

bare gå inn her: www.gratismakeup.no/Register.asp?r=7048

Når jeg hadde vært medlem i fire dager, hadde jeg 300 poeng.
Du må skaffe deg 400 poeng for å få gave kort fra h&m, nelly.com og en til på 150 kr. Også hvis du skaffer 600 kan du få gavekort på 250kr. Digg, gratis gavekort på null sekunder! :) Prøv da vel ?


heter forresten katrinepus om det skulle være noe.
gjestebok, venneforespørsel, spørsmål eller kommentarer :-)

Når skal jeg være "plagsom"

Hei alle sammen som ikke sier nei takk til gratis gavekort!

Jeg fant en side hvor man kan bli medlem, helt gratis og vinne/få gratis sminke.
Bare ved å samle noen få poeng! Jeg benytter sjangsen, og her er din!
Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken, så kommer det opp to firkanter.
Hvor du skal trykke om du er gutt eller jente. Dermed bare registrer du deg,
og da er det din tur til å vinne gratis sminke! For hvem vil ikke ha det?

bare gå inn her: www.gratismakeup.no/Register.asp?r=7048

Når jeg hadde vært medlem i fire dager, hadde jeg 300 poeng.
Du må skaffe deg 400 poeng for å få gave kort fra h&m, nelly.com og en til på 150 kr. Også hvis du skaffer 600 kan du få gavekort på 250kr. Digg, gratis gavekort på null sekunder! :) Prøv da vel ?

_______________________________________

Medlem, eller ikke noe for deg?
Gjør akkurat det samme, bare med klær da vel?!
HELT GRATIS :-)

bare trykk og registrer deg her: http://www.gratisklaer.no/Register.asp?r=95552
eller her: http://www.gratismode.se/?c=47372


Heah, jeg er ganske så desperat etter å få med folk. Og begge tjener på det, så være pus å bli medlem? :-)snapshot200902101

kult, hvem vil da ikke ha gratis sminke?Hvem vil da ikke ha gratis sminke? Jeg så en blogg (er ikke akkurat første) som har skrevet om dette. Og jeg bare heiv meg på. Alle andre er jo med, så hvorfor ikke? Er ikke du med kanskje? Nei, da kan du få sjangsen her. Er helt gratis, så gi den en sjangse. Hvorfor ikke, gratis sminke!

BARE TRYKK HER :] titt også innom, siden var skikkelig søt.

lei segSikker på at dette kommer til å bli et innlegg med null og niks kommentarer. Men jeg er på litt "sippe humør" nå. Og denne sangen er fin å høre på da. Synge litt med å felle en tåre eller to! Ellers har jeg noen andre sanger også. Med det er mere fordi at de er knyttet til noe. Men slenger ikke det ut på bloggen. Er jo glad også. skal til kjæresten min i morgen. så smil for det!

Q. Hva gjør du når du er lei deg?

sorry header

Den fine headeren min gikk i stykker når jeg endelig fant ut hvordan jeg endret skriften mindere via html kodene. Jeg skal fikse på det senere i dag, men ikke nå. SKOLE.

<3 bilde

img7276
følte bare for å legge det ut, se på alle de søte jentene


KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits