FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

hot or not

>> NO-PANTS LOOK; hot or not?

nopants

Har bestemt meg for å tenke litt mer ?aldri si aldri? til nye trender. Mote er gøy, og skal være inspirerende. Dermed er jeg svært inkonsekvent hva såkalt stil angår. Men en trend jeg konsekvent kommer til å avvise er den bukseløse tendensen som sprer seg fra kjendiser (Lady Gaga, Madonna og Lindsay Lohan osv), til catwalker og muligens snart til et fortau nær deg. I alle fall i løpet av våren 2010, om vi skal stole på motevisningene i London, New York og Milano. ?Underwear is the new outerwear?, messer og delvis spør motepressen. I New York ble Alexander Wang som vanlig hyllet, også for sine bukseløse cheerleaders. Men denne gangen er jeg 100% sikker på at dette er en trend jeg ikke vil følge.

Det finnes mye rart og forskjellig i verden, og jeg skjønner ikke helt hvordan disse high waist bestemortrusene kan bli mote. Men, smak og behag. Dessverre syns jeg det blir litt for drøyt.

6a00e5508e95a988330120a5fab391970c640wi

KJÆRE LESERE, NO-PANTS LOOK, HOR OR NOT?

>> BIK BOK KOMMER MED NY KOLLEKSJON

bikbokbyjennyskavland
Jenny Skavlan har stilt i flere egendesignede plagg på den røde løperen det siste året, og nå får også norske jenter muligheten til å gå i klær signert den populære skuespilleren.

Hun er nemlig høstens gjestedesigner for Bik Bok. Kolleksjonen skal bestå av feminine klesplagg som fremhever midje, skuldre og brystparti på en sexy og stilfull måte. Hun har blant annet lagt chiffonkjoler, jumpsuit og uniformsjakker. Høstmoten kommer til å bestå av blandinger med grove og lette stoffer og stramme og myke linjer, noe Jenny kommer  til å bruke mye av i plaggene sine. Hun vil gjøre plaggene feminine, men med et samtidig røft uttrykk.

Kolleksjonen heter Bik Bok by Jenny Skavland, og består av 17 plagg. Den er i salg fra mandag 12. oktober. Jeg gleder meg virkelig til å se hvordan den nykommende kolleksjonen kommer til å se ut, og hvertfall jumpsuitene!


TROR DU DET BLIR EN BRA KOLLEKSJON?
kanskje noe av det kommer i akkurat ditt klesskap?

>> Nelly.com sine fineste kjoler, eller hva mener du?

At nelly.com har mange fine kjoler, er ingen hemmelighet. Selv har fler av kjolene der inne gitt meg en altfor stor fristelse til å kjøpe dem. Dessverre kom jeg aldri så langt, og drømmekjolen fra nelly.com er ikke lenger til salgs. Men det er lov å drømme, og det er akkurat det jeg har gjort nå. Jeg har funnet en del kjoler inne på nelly, noen finere enn andre.

aaaaaaaaaaaaaaaaaabv
erukskfjuhgirnjrenuhyugtuyhnjerukskfjuhgirnjren
hhhhhhhhhhhhhhhhhtttttttkmfddswednfmfffffyhuijou8gyy78huj
hhhhhhhhhhhhhhhhhtttttttkmfddsuufnishihihi
hhhhhhhhhhhhhhhhhtttttttkmfddsuuyufhhhhhhhhhhhhhhhhhtttttttkmfdd
hhhhhhhhhhhhhhhhhtttttttkmfdwednfmfffff

Det var kanskje ikke så få kjoler heller, men om jeg kunne hatt dem alle i klesskapet mitt, hadde jeg nok ikke takket nei hvertfall. HVILKEN AV KJOLENE LIKTE DU BEST? OG SYNS DU SLØYFE PÅ KJOLENE OVER BRYSTE ER HOT OR NOT? Jeg syns det er utrolig søtt, og vil gjerne ha en hel samling av dem. Selv fikk jeg meg en herlig en fra gina her om dagen til bare 250,- (se bilde i innlegget under).

EXTENSIONS; hot or not?

blogghggJeg synes at hair extensions er hot, så lenge det ikke ser helt rart ut. Extensions er ikke noe fint når det vises godt at man har extensions, noe jeg kan være flink til å slurve litt med, hvis jeg f.eks har dårlig tid til skolen. Det ser heller ikke noe bra ut når det blir et stort hakk eller når fargene er forskjellige slik at det godt synes, noe det begynner å gjøre på meg dessverre pga. bleking fra sola.

← Her er et bilde av meg med extensionsene mine.


HVA MENER DU, ER EXTENSIONS HOT OR NOT?

LEOPARDMØNSTER; hot or not?

Hot or not funket ganske bra til å være første gangen, og det var veldig gøy å høre andre sine meninger, dermed kjører jeg enda en! Nemlig, leopardmønster som også er på moten akkurat for øyeblikket, noe jeg er sikker på alle har fått med seg. Før når jeg var mindre, syns jeg leopardmønster var forferdelig, rett og slett utrolig harry! Mens nå, syns jeg det er døds fint! Fant to nydelige overdeler fra h&m, begge for en utrolig billig penge! Det kommer jo selvfølgelig litt annpå hvordan man setter det sammen, og passer på at det ikke blir for mye. Men hverfall; LEOPARDMØNSTER, HOT OR NOT? (De to overdelene fra h&m, er de som ser ganske så like ut, bare topp og tunika)
29480821236698835500n400
gggjntin
2ij5hg0
Jeg har rett og slett googlet opp leopardmønster osv, i full fart, og kommet med mange bilder. Selv syns jeg en del av det ikke er noe fint, men favoritten min ser dere nederst, kjole fra nelly.com. Helt nydelig, give me!

SPØRSMÅL;

-LEOPARDMØNSTER, HOT OR NOT?
-HVA SYNS DU OM LEOPARDMØNSTER?

HAREMSBUKSER; hot or not?

Det har vært endel fokus på om haremsbukser er fine eller ikke. Med en gang disse buksene kom på markedet, syns jeg det var helt utrolig at noen kunne gå i dem. Men nå syns jeg at det kan være utrolig fint med haremsbukse om den kombineres rett. Det finnes jo flere forskjellige haremsbukser, og alle er jo selvfølgelig ikke like fine, men en veninne av meg har en grå haremsbukse fra gina, og den var slettes ikke så verst! Dermed har jeg prøvd litt selv og sett litt rundt, og de er utrolig deilige å gå i! Dermed er haremsbukse noe jeg definitivt skal skaffe meg for årets sommerkvelder!
haremsbukserkopi

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits