FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Hverdag

Bilder fra kvelden

Hei og skrik for en kveld! Gud så mye som har skjedd i kveld, villeste kvelden på lenge! Men, når alt kommer til sitt, har det vært en veldig koselig kveld, og koseligere skal den bli. Som jeg nevnet i innlegget under, sover Malin over i natt, og det er virkelig lenge siden, så det blir kos! Men, jeg lovet dere bilder, og bilder skal dere få! Og, på det første bilde legger jeg mobilen i bhen, ser veldig dumt ut, men slik må til når jeg ikke har lommer!


Min kveld var som dere kanksje ser herlig, selv om det kom et par overraskelser jeg godt kunne klart meg uten. Gleder meg allerede utrolig mye til neste helg kommer! Akkurat nå sitter Malin hos meg og vi har proppet i oss jallabrus, popcorn og sjokolade selvfølgelig, koselig!

- HVORDAN VAR DIN LØRDAGSKVELD?

På vei ut døren for kvelden til en herlig gjeng!

Hei og hopp alle sammen! Hvis det er noen der ute nå som er mer stressa enn meg akkurat nå, skal jeg personlig sende et diplom! Jeg er på vei ut døren for kvelden, skal til en herlig gjeng, og jeg stresser mer enn noen gang. Jeg har allerede ødelagt to strømpebukser, og nå har jeg ikke fler igjen, dermed må jeg gå med ødelagt strømpebukse i kveld, lekkert! I tillegg finner jeg ikke skoene mine, og folket som skal kjøre meg drar om fem minutter. Og jeg sitter her og blogger når jeg har så utrolig mye annet å gjøre, tror nesten jeg bare må løpe avgårde!

Forresten, jeg drar med meg en herlig venninne hjem i natt, så jeg slipper å sove alene! Malin ligger over, koselig, gleder meg! Dette kommer virkelig til å bli en herlig kveld! Oppdateringer kommer siden!


Litt av kveldens outfit, kommer også flere bilder senere, kameraet er selvfølgelig med!

- HVA SKAL DU I KVELD?
obs, nå går de! æh, hade!

010110, en rolig, men herlig dag!

Første dag i 2010 har gått rolig, med gode venner. Først var vi med et par gutter (Leon og Øyvind, første to guttene dere ser bilde av i innlegget under), deretter var vi med Dorthea og kjæresten hennes Martin, en kjempe herlig gutt fra Skien. Vi var litt hjemme hos Dorthea og latet oss hos hennes med en god film og rester fra julekakene, deretter dro jeg og Sara hjem til meg igjen og laget middag. Resten av kvelden skal vi fortsette å late oss hjemme hos meg, de siste timene vi er sammen. I morgen skal min kjære Sara dra hjem igjen til Oslo, og jeg blir sittende alene til skolen begynner igjen. Denne uken har gått utrolig fort, og det er trist at hun skal dra hjem i morgen. Men det skal faktisk bli herlig å begynne på skolen igjen. Men nok tørrsnakking, hvordan har din dag vært?


Meg og min kjære Sara hjemme hos meg, slitene etter kvelden som var!

Bilder fra kvelden - godt nytt år alle sammen!

Hei alle sammen! Jeg håper dere alle har hatt en herlig kveld! Jeg vet dessverre om en del som ikke har hatt det, nyttårsaften er egentlig en dramatisk kveld hvor mye skjer. Kjæresten til bestevenninnen min har bla. blitt slått ned helt uten grunn, jeg har blitt lyvd mitt opp i tryne av en av dem jeg så på som en av mine bestevenner og ikke minst et par andre ting jeg ikke en gang skal nevn. Men, samma det. Jeg har hatt deg koselig også med mange gode venner. Så, la oss se på det positivet og at det er et nytt år! Så, godt nytt år alle sammen!

Under ser dere noen bilder fra i kveld, men jeg føler jeg ikke kan legge ut så veldig mange. Aner ikke hvem som leser bloggen min og hvilkene bilder som kanskje ikke burde bli sett. Men her har dere noen av dem:
- SKJEDD NOE DRAMA HOS DEG NATT TIL FØRSTE JANUAR?

2009 er snart over for alltid

Vi går i mot de siste timene i 2009, og selv skal jeg nyte dem med gode venner og familie.

Og jeg har allerede begynt. Tidligere i dag har jeg vært med Dorthea og kjæresten hennes, en kjempe koselig gutt fra Skien, og Sara selvfølgelig. Senere på dagen var jeg og Sara på et lite familiebesøk hos oldermoren hennes. Deretter gikk vi hjem, og her sitter vi enda. Senere i kveld skal vi spise reker som nyttårsmiddag, og når klokken inntar seg 2009 sin siste time, skal vi nedover mot byen. I tillegg må jeg finne frem noen grisehyl osv fra nyttårsaften i fjord. Har null idè på hvor jeg kan ha lagt dem, men så mange plasser kan dem vel ikke ligge.

Dette blir nok mitt siste innlegg i 2009. Litt rart å tenke på, men det skal bli deilig å komme inn i et nytt år. Når det kommer til nyttårsforsetter, vet jeg ikke helt hva det kan være. Men jeg får tenke på det i løpet av kvelden, det er fortsatt noen timer igjen. Med det vil jeg ønske alle et riktig godt nytt år og en trivelig kveld!

- HVORDAN ER DINE PLANER FOR KVELDEN?

Har farget håret! -før/etter bilder

Hei igjen alle sammen!

Endelig har jeg farget håret mitt, og selv syns jeg det gikk greit. Har ikke oppdaget noen skjolder eller ujevne steder enda, så da er vel alt bra. Før/etter bilde ser dere under. Nå skal jeg og Sara hive i oss noe mat, før vi rusler nedover mot byen og tar solarium, deretter skal vi på kino med en guttegjeng, avatar som jeg nevnte tidligere. Gleder meg!- HVA SYNS DU? Det ble ikke helt slik det er i virkeligheten pga. blitsen, men men.

Dagens store planer -ønsk meg lykke til!

Hei alle sammen!

I dag skal jeg gjøre noe jeg alltid gruer meg utrolig mye til, nemlig å farge håret selv. Hårfarge er allerede kjøpt inn, og det ser dere på bildet under. Jeg har ganske rødaktig hår, og det skal nå vekk. Jeg kommer til å komme med før/etter bilde senere i dag når alt er ferdig.

Nå har jeg og min kjære Sara (som jeg nevnet tidligere skulle komme, fra Oslo), akkurat fått i oss frokost. Jeg er på vei til å hoppe i dusjen, vaske håret og tørke det, dermed farger jeg det. Ønsk meg lykke til alle sammen! Det har alltid gått bra før, men man vet jo aldri. Senere i kveld skal vi på kino, vi skal se avatar sammen med en liten gjeng. Jeg har virkelig store forventninger til den filmen, så lenge alle sier den er kjempe bra!


Skjer med grønne tenner? Jukset litt med fargene for å få frem rødfargen.

- HAR DU SETT AVATAR? HVIS JA; ER DEN VIRKELIG UTROLIG BRA?
Ønsk meg lykke til med hårfargingen!

Gårsdagens innkjøp og bloggpause

Hei alle sammen!

Beklager for dårlig blogging, men det vil nok bli det i uka fremover. Men etter nyttår er jeg tilbake for fult. Men jeg skal prøve å oppdatere bloggen min når jeg kan og får sjangsen. Dere må alle ha et godt nytt år, og kose dere kjempe masse på nyttårsaften! I går var jeg og Dorthea på shopping, og under kommer noen bilder av det jeg kjøpte. I dag får jeg besøk av bestevenninna mi fra Oslo, og det gleder jeg meg kjempe mye til! Vi tar alltid mye bilder sammen når vi er med hverandre, så dere får en smakebit når jeg oppdaterer neste gang.


Jeg fikk kjøpt meg svarte støveletter, noe jeg har ønsket meg lenge. 300,- på Bianco.


Håret skal nå bli brunt igjen! 170,- og leggvarmere fra gina 50,- per stykk.


Spary til skoa ca. 100kr, rosa pung fra pieces 129kr, magebelte fra pieces 100kr, koss headsett fra c olsen + "beskyttelses" pung 299kr, hårbånd fra gina 20kr.Ny bukse fra gossip 200kr, genser fra h&m 100kr og skjærf fra h&m 100kr.

- HVA SYNS DU OM INNKJØPENE? OG HVA LIKTE DU BEST?

Bilder fra julecupen

Hei! Endelig har bildene fra julecupen kommet ut på hjemmesiden til lokalavisa, dermed er det på tide å dele dem med dere! Jeg har bare noen få bilder her på bloggen min, og de fleste er fra når laget jeg var på spilte. Men hvis du vil se alle bildene fra cupen, kan du trykke deg inn HER.


Hvem sa at fotball bare var for gutter? Og, obs. klokka er snart halv fem, natta!

-FLERE ENN MEG SOM HAR SNUDD DØGNET TOTALT I JULEN?

2. juledags tradisjonelle julecup

Hei alle sammen!

Beklager null blogging før nå, men som kanksje noen av dere vet, har jeg spilt fotball i hele dag på den tradisjonelle julecupen i Risør. Det var utrolig gøy, selv om ikke alle kampene ble seier. Men jeg syns heller det viktigeste er å ha det gøy, hvertfall i dag. Og det var det! I begynnelsen var jeg kjempe nervøs, siden jeg var lagets keeper, og ikke hadde stått i mål på kjempe lenge. Men det gikk kjempe fint, og det var morro å stå i mål igjen. Med meg hjem ble jeg drassende på sju pokaler. Laget jeg spilte på, vant prisen for årets beste damelag, og jeg var den siste som var igjen på pokalutdelingen fra laget jeg var på. Men jeg satser på å levere dem i morgen, dermed for dere ha en fin kveld videre!

- DRIVER DU MED EN SLANGS SPORT? FORTBALL, HÅNDBALL .. ?
Flere bilder fra julecupen kommer når de er ute på lokalavisa sin nettside.

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits