FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Hverdager.

>> SVINEINFLUENSA OG BILDER FRA I GÅR

Hei alle sammen. Først kan jeg bare fortelle dere med hånden på hjertet at jeg har svineinfluensa. Utrolig kjedelig.

Beklager for sen oppdatering, men når jeg kom hjem fra Kristiandsand i går var jeg både skuffet og trøtt. Skuespillerene av en spygul farge med navn Start, vant med ren flaks over Vålerenga. Jeg var der med Elena, og faren hennes. Elena er virkelig en nydelig jente! Uansett, så var det gøy på kamp. Og endelig fikk jeg lov til å ut, selv om jeg egentlig ikke skal det. Jeg har en karantene på å holde meg hjemme i sju dager, noe alle andre som har svineinfluensa også har. Heldigvis kom jeg meg ut i går. Etter hva jeg har hørt, er man smittebærer i 48 timer. Dvs. at jeg ikke fikk lov til å ut hele lørdagen, selv om jeg var bedt i bursdag (på fredag var jeg også dårlig, regner med at det var svineinfluensaen). Mamma ga meg ikke lov til å smitte alle vennene mine. Vet ikke hvordan det blir med bloggingen fremover, klarer nesten ikke være på dataen. Men lover å svare på hver eneste kommentar når jeg er på bedringens vei.

Her kommer bildene fra i går av laget i mitt hjerte, ære være Vålerenga:

cimg8173
cimg8175
cimg8179
cimg8178
cimg8181
cimg8190
cimg8197
cimg8198
cimg8200
cimg8201
cimg8202
cimg8206
cimg8207
cimg8209
cimg8208
cimg8219
cimg8220

-FLERE SOM HAR SVINEINFLUENSA? Ønsk meg god bedring.

>> BILDER FRA I GÅR

Hei alle sammen!

Tenkte jeg kunne laste opp noen bilder fra i går. Jeg hadde en veldig koselig dag i går, selv om jeg ble skikkelig dårlig på kvelden, også har jeg vært utrolig dårlig i dag og. En utrolig god venninne av meg har bursdag i dag, og jeg er ganske usikkert på om jeg skal dra bort til hun, eller ikke. Tror kanskje jeg tar meg en liten tur hvis det er greit for mamma. Men dagen i går var utrolig koselig. Etter skolen var jeg ute sammen med utrolig mange herlige jenter, var kjempe koselig å se dem igjen. Savner å ha dem i hverdagen min. Etter at jeg var ute med dem, dro jeg og Jane som sov hos meg den kvelden, opp til bestevenninnen min Malin. Det var veldig koselig der også, men vi begge ble så trøtte og jeg ble skikkelig dårlig, så vi fikk mamma til å hente oss. Dermed dro vi hjem og tok kvelden etter at Jane hadde fått tjue latteranfall over de rare lydene jeg laget like før jeg sovnet.

cimg8091
cimg8096
cimg8098
cimg8102
cimg8103
cimg8106
cimg8110
cimg8126
cimg8129
cimg8134
cimg8135
cimg8138
cimg8140
cimg8143
cimg8147
cimg8148
cimg8151
cimg8153
cimg8154
cimg8160
cimg8161
cimg8163
cimg8164
cimg8168

-HVA GJØR DU PÅ HALLOWEEN?
Mamma nekter meg å dra ut siden jeg er så dårlig,
så jeg må vist bli hjemme. Heldigvis blir det start-vålerenga i morgen.

>> SISTE KVELDEN AV SOMMERFERIEN

Etter min mening, er dette siste kvelden av sommerferien. Jeg syns det er utrolig rart å tenke på. Og at om bare et par dager, er jeg tilbake på skolebenken. Grunnen til at jeg syns og mener det er siste kvelden av sommerferien, er fordi at i morgen kan jeg ikke være våken til jeg sovner. Da er hverdagen tilbake, og sovevanene må inn i rutiner igjen. Med andre ord: på tide å snu på døgnet!

I morgen skal jeg nok ikke mye. Vet ikke om jeg skal ut av egen dør en gang. Tror nok mine timer våkene kommer til å bli brukt hjemme forann datamaskinen og klesskapet mitt. Der trengs det virkelig en rydderunde, og det samme gjelder egentlig hele rommet mitt og. I tillegg må jeg finne frem sekken min, og kanskje penalhuset?

Men resten av denne kvelden skal jeg bruke på bla.

cimg6305
kopi
å leke med hunden min Happy på rommet,

cimg6340
... spise opp resten av lørdagsgodteriet mitt, og ..

cimg6383
jeg skal lese enda flere bøker fra min tid som tl-klubb medlem!
haha, de bøkene der er de enste jeg orket å spare på, og de var gode!

HVA SKAL DU BRUKE RESTEN AV TIDEN DU HAR IGJEN AV SOMMERFERIEN PÅ?

>> NY IKEA KATALOG = NYTT ROM

Det stemmer, og heldigvis slipper jeg å vente to år! Vel, jeg og familien min er ikke kjent for å være de raskeste til å få ut fingeren. Men tro det eller ei, denne gangen vil det nok bare ta et par mnd. Sjekk bildene under, å se hvordan interiør jeg skal ha. Det eneste jeg er litt usikker på er fargene som skal stå til møblene. Om de skal være av babyrosa, brune nyanser eller marinefarger(?). Har egentlig utrolig lyst til å ha det i brune nyanser og naturhvitt, men for se! Alle de møblene dere ser under, vil jeg snart sitte å blogge i, med mindre lageret er tomt når mamma drar bort dit (noe som er typisk min flaks).
ikea1
ikea2

iekaaa
Det var det. Noen som har lyst til å komme til meg utover høsten, når alt er klart eller? Jeg har noen av tingene fra før av. Har bla. saueteppet, speil, eskene og den lange ''cd''' hylla, men mer skal det bli!

HVA SYNS DU? TROR DU DET VIL BLI FINT? det tror jeg, alltid ønsket meg ikea'rom!

>> AVSKJEDSFEST

Her om dagen var jeg på avskjedsfest til en venn av meg som skal flytte et drøyt stykke unna. Han flytter i dag, og er nok på vei til andre enden av Norge nå i dette sekund. Jeg vil ikke at han skal flytte, men tror ikke det teller så mye. Han skal gå resturang og matfag, akkurat som meg, men forskjellen er at han skal gå på en skole mellom Bergen og Haugesund. Jeg syns det er utrolig dumt at han ikke bare kan gå 'her', for da ville vi nok mest sannsyneligvis kommet i klasse sammen. Apropo klasse, skolen begynner til mandag jo. Lurer på hvordan klassen min blir.

cimg6179
kopi
Her er et bilde av meg og Lasse (han som skal flytte)

cimg6162
Noen av folkene. Jeg så ikke helt hva jeg tok bilde av, men alle ble med, nesten hvertfall.

cimg6167
kopi
Jenny og Sarah. Herlige jenter begge to.

cimg6166
Meg og Kine. Hun er virkelig en herlig jente.

cimg6168
kopi
Meg, Ine og Espen, haha.

cimg6171
kopi
Meg, Jenny, Sarah og Linn Susanne. Blinkskudd av Sarahmor.

cimg6180
kopi
Meg, Sarah og Lasse. Tror ikke Sarah ville ha kyss på kinnet av meg.

cimg6189
Kim, Caroline og Marius. Se så søt gutten min er der.

cimg6188
Jenny, Sarah, Zelim(?) og Kine.

cimg6190
kopi
Ine og Espen.

cimg6196
kopi
Ine, meg og Maggi. Herlige jenter begge to, de betyr masse for meg.

cimg6198
Maggi og meg.

cimg6203
Marius gutten min, herlig bilde. Søtt.

cimg6218
Lasse og Espen.

cimg6219
Lasse og Espen igjen.

cimg6226
Karoline. Herlig jente, og til uka går vi på samme skole!

cimg6232
kopi
Meg, Karoline og Sarah.

cimg6235
Meg og Espen. Han er kul.

cimg6238
Gutten min, Marius.

cimg6250
Herlige mennesker.

cimg6255
Meg, Kine og Ole Thomas.

cimg6263
Robin og Kine.

cimg6265
kopi
'GRUPPEBILDE'

cimg6273
kopi
Meg, Erik og Ine.

Og tenk at alle de menneskene du ser over +mange fler som kom senere på kvelden (da kameraet var tomt for strøm, selvføgelig), kom for å si hade til Lasse. Søtt. Jeg vil også ha en fest, ang. noe med meg. Har jo bursdag om en ukes tid, hint hint.

HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ AVSKJEDSFEST, ELLER LIGNENDE? KANSKJE NOEN HADDE OVERASKELSES FEST FOR DEG? jeg vil haaaaa

>> LA MEG FORTELLE DEG ET PAR TING OM MEG SELV

cimg5774For det første, så skal jeg fortelle en utrolig teit ting om meg selv. Og dere må gjerne le og mobbe meg, men denne gangen tror jeg faktisk litt på dere. Vel, hahah, jeg har funnet ut at jeg lesper. Jeg skal ikke si noe negativt om det, tilfelle du er like teit som meg. Et godt eksempel er at 'dere' f.eks. sier "bussen", mens jeg sier "bussssssssssssssen". Og det er faktisk sant, for jeg har faktisk vurdert å legge ut vidioblogg noen ganger, men har droppet det, siden det høres bare ut som om jeg er den lespetullingen.

Og det andre jeg ville si dere, var at jeg sjekket hvor mye jeg fikk i stipend her tidligere i dag, og gjett hva? Jeg fikk viljen min (vær forberett på at jeg kommer til å høres en smule innbilsk ut nå): Men jeg hadde faktisk et lite mål om å hvertfall få 20 000kr, hvis ikke mer. Og Gud hørte meg nok en gang. Jeg, så stolt som jeg og så mye som jeg gjerne skryter av det, så fikk jeg nesten 22 000kr! Mer konkret, så fikk jeg 21 450kr i stipend. Og ikke kom her å si at dèt, er lite. Så, jeg er blid og førnøyd, og krysser alle finger for at jeg har flere tusen til overs, slik at jeg kan gå litt vill på et eller annet gigantisk kjøpesenter!

SØKTE DU OM STIPEND? HVIS JA, OG DU FIKK DET, HVOR MYE? eller pleier det liksom ikke å være sånn at man deler med alle og en hver hvor mye man fikk i stipend? ps. glemte jeg å si at jeg nesten fikk 22 000?

>> SKATTEN MIN, VERDT MER ENN ALT GULL I VERDEN

Hallo alle herlige mennesker og ikke fult så herlige.

Bloggingen min har vært litt down'thumb de siste dagene, men det er pga. trebåtfestivalen som har vært i byen, der jeg også har jobbet. Dermed var det tidlig opp, blogge for sist dag, løpe avgårde på jobb og være ute til sent på kveld, dermed rett hjem i seng. Og samme rutine neste dag igjen. Men nå begynner dagene å bli litt rolige og akkurat nå i dette sekund, skal jeg svare på alle kommentarene som for lengst skulle vært svart på. Når jeg er ferdig med det, skal jeg stelle meg og opp til kjæresten min, og når kvelden kommer skal jeg på fotballtrening. Gleder meg veldig mye, så lenge det er første fotballtreningen etter sommeren. I tillegg får jeg ny drakt, til å spille ute på banen.

Akkurat nå sitter jeg i senga og blogger av gårde sammen med hunden min, Happy. Han er helt nydelig, og det er han du ser bilde av under. Bildet er fra i dag, og det er slik har ser ut nå. Trøtt og sliten, mens han ligger i sengen min og sover. Noe han har gjordt en god stund nå.

Det er sju dager til skolen begynner og ti dager til bursdagen min. Det er også siste mandagen i ferien min. Jeg begynner også å kjenne at jeg gruer meg litt til første skole dag, for denne gangen vet jeg virkelig ikke hvordan mennesker og fjes jeg vil se. Men jeg for bare håpe på det beste, jeg kom inn på førstevalget mitt, og hva er ikke bedre enn det? På tide at livet begynner.
cimg6129

HAR DU ET KJELEDYR DU IKKE KAN TENKE DEG Å LEVE FORUTEN? GRUER DU DEG TIL FØRSTE SKOLE DAG? SKAL DU PÅ NY SKOLE OG NYE FOLK? slik som meg, heldigvis er ikke _alle_ nye, jeg kjenner noen, i et lite undertall.

jeg skal fortsatt annbefale èn blogg i slutten av mnd. så sleng igjen blogglinken din, trekker den jeg liker best selvføgelig.

>> GÅRSDAGEN I BILDER (trebåtfestivalen dag 3)

cimg6050
I går var jeg også på jobb ved informasjonen til 'barnas trebåtfestival'. Men en forskjell fra dagen før, var at jeg  jobbet fra 10.30 til 14.30, herlig! Dermed fikk jeg hele dagen til å gjøre hva jeg ville, og hva det ble til kan du finne ut lenger ned.

cimg6054
Når jeg var ferdig med å jobbe, var jeg med Nora en god stund. Utrolig koselig, hun er virkelig en herlig jente med et hjerte av gull. Vi kjøpte is og gikk litt rundt, og senere møtte vi kjæresten min Marius, og dermed Jane litt senere. En god venninne av meg som skulle sove hos meg samme kvelden.

cimg6049
Mens jeg og Nora satt og snakket om alt mulig og studde i oss litt is, var dette utsikten inn mot byen. Der også trebåtfestivalen var i full gang.

cimg6070
Nora, herlig! Virkelig en nydelig jente.

cimg6076
Marius kom, her er et bilde av oss så lenge solen skinte. I bakgrunnen ser du Espen.

cimg6080
Jane og jeg var på kino, sorry, men den var ikke _så_ bra. En eller annen skate film.

cimg6081
Kjæresten min knipser bilder av oss, heldigvis var det noe possetivt som skjedde der inne!

cimg6085
Digger Jane. Hun er en av de beste jentene jeg vet om. Du gjetter aldri hvor mange gode barndomsminner vi har sammen, og ikke minst hvor mange sprøe og gale!

cimg6092
Etter kinoen gikk vi ned på en restaurant like ved, og satt der bare. På bildet over ser du kjæresten min og tre rare andre folk. (kjæresten min med hvit genser, nam)

cimg6095
Bloggkongen Jonas, Ole Thomas og Gøran. SMIL

cimg6089
Thomas og Janepus. Senere på kvelden gikk vi rundt og møtte mange forskjellige folk.

cimg6122
Dermed kom deLillos konserten. Ble litt skuffa, siden det var mange 'ikke kjente' sanger. Men litt senere kom de kjente sangene, men da skjedde det også masse drama i byen.


Det var min dag i går folkens. Jeg beklager for at jeg har vært utrolig dårlig til å svare på kommentarer i det siste, men jeg kommer til å ta meg tid til det i morgen. Det har bare vært utrolig mye de siste dagene ang. trebåtfestivalen osv. Men det er bare å kommentere, jeg svarer uansett! Så, jeg kommer til å annbefale flere bloggere fremover, så hvis du vil være en av dem, kommenter blogglinken din! Men nå må jeg nok en gang løpe, jeg har Jane på besøk (<3) og vi er på farten ned til byen for å møte Nora! Blogges, med flere bilder og opplevelser siden!

VAR DU PÅ TREBÅTFESTIVALEN?
noen gang hørt om det, eller kanksje vært der før?

>> GÅRSDAGEN I BILDER (trebåtfestivalen dag 2)

cimg5967
Det første jeg gjorde, var å jobbe fra 14.30 til 19.00 i informasjonen til 'barnas trebåtfestival'. Der jobbet jeg sammen med noen andre herlige mennesker. Det vi hoder på med der er ikke så heftig mye, vi selger t-shorter (den du ser jeg har på meg), selger frukt også får man med en drikke på kjøpet og vi svarer på spørsmål. Jeg skal også jobbe der i dag fra 10.30 til 14.30 tror jeg det var.

cimg5959
kopi
Mens jeg jobbet og det begynte å bli litt stille, møtte jeg deler av familien min. På bildet over kan du bla. se fetteren min på litt over et år, utrolig søt!

cimg5977
Når jeg var ferdig med å jobbe, var jeg med tre herlige jenter fra Tvedestrand. På bildet over kan du se f.v. Linni og Jenny.

cimg5980
.. og Nora! Senere på dagen møtte vi masse andre folk, og vi gikk litt rundt forbi.

cimg5990
Etter at de tre herlige jentene hadde dratt, gikk jeg og bestevenninnen min Malin tilbake på cafeèn vi hadde vært på tidligere i dag. Der møtte vi mange andre folk, så vi slo bordene sammen og satt oss med dem. Det var også rett etter dette, at jeg klarte å miste mobilen min i do.

cimg5999
Senere på kvelden møtte jeg bloggkongen, Jonas. Dermed tok vi noen tullebilder.

cimg5998
Nok et bilde av meg og Jonas. Og jeg aner virkelig ikke hva jeg driver med. Prøver å være kul eller noe i den duren der.

cimg6009
Senere på kvelden forsvant veldig mange av de andre folka, så jeg og venninnen min Jane satt en god stund på en benk på torvet, så hvorfor ikke ta noen bilder? søtt.

cimg6029
Like før jeg skulle dra hjem, og det skjedde en del dramatiske ting (hør på filmen under), var jeg med de guttene her.

cimg6022
Og den tullingen her.


Hør på filmen over, og finn ut hva som skjedde etterpå. Hahaha. Sorry mongolid snakking, meg jeg måtte viske og jeg var skikkelig sjelven på hva mamma kom til å si, og hvordan hun kom til å reagere. Men hun bare lo av meg, og alt hun sa var bare "dette gjør du ikke en gang til, håper du har skjønt det nå".

cimg6037
Vell hjemme i senga, endelig! Og det var utrolig deilig å legge seg den kvelden.


Men kjære lesere! I dag kommer deLillos, flaut å si det, eller egentlig ikke, men jeg geder meg veldig mye. Kjæresten min kommer også, og han har jeg ikke sett på skikkelig lenge. Enda en god ting med i dag, er at Ida og Jane også skal sove hos meg! Og jeg gleder meg skikkelig! Men nå må jeg virkelig løpe, jobb om en halvtime og jeg sitter enda uten sminke!

LIKER DU DELILLOS, ELLER HAR DU VÆRT PÅ KONSERT MED DEM FØR?

>> GÅRSDAGEN I BILDER (trebåtfestivalen dag 1)

cimg5902
Først gikk halvedagen bort til å sitte parkringsvakt på trebåten. Ikke verdens under gang, men kjempe gøy var det heller ikke. Hvertfall ikke når det var noen sure og gjerrige folk som syns 50 kr for parkering var alt for drøyt. Men jeg syns nesten de må skjønne det, siden det er trebåtfestivalen og alt. Er ikke så mange plasser i byen, så noe må man jo ofre. (På bildet over ser du meg og bestevenninnen min, Malin)

cimg5913
Etter å ha vært parkeringsvakt fra ett-tiden, til halv fem tiden, møtte jeg den andre bestevenninna mi, Camilla. Dermed var jeg med henne og litt med kjæresten hennes og en kompis, men for det meste gikk vi rundt selv. Møtte utrolig mange kjente, kanksje ikke så rart siden det trossalt er byen jeg bor i, men veldig koselig uansett!

cimg5916
Et bilde av meg som den flotte selvutløseren skal ha pryd for. Camilla var i telefonen, så noe måtte jeg jo finne på. Så kjære lesere, et bilde av bloggeren selv!

cimg5921
Siden det trossalt er trebåten, må jeg jo ha noen bilder med trebåter! Her er et bilde av meg og Edina på en eller annen trebåt fra Risør, dødskult!

cimg5922
Samme båten, samme jenta, men ikke samme venninna. Her er meg og Henriette.

cimg5919
Og et bilde av bare meg, igjen. Men som faktisk ikke selvutløseren står for!

cimg5925
Meg og Henriette. Det var en helt forferdelig tanke om jeg hadde falt ned der, men kamera og alt. Uff. Så kjære søte Henriette hjalp meg! Og Edina knipser, på komando. Haha

cimg5929
Denne svære plankehauen av en sjørøverskute lå til kaj i Risør, og da må jo jeg selvfølgelig ta bilde av den! Er jo ikke ofte vi har et slikt beist inntil kaja.

cimg5944
Aw, var jeg ikke fin nå? Vakker hatt fra nally.com ofc!

cimg5946
Når kvelden kom, kjørte disse to snille guttene fra nabo'byen meg hjem. (Båtveien er kortere å gå)

Og i dag kjære lesere, skal jeg ned å jobbe på trebåten fra 14.30 til 19.00. Og jeg blir nok igjen når jeg er ferdig, dermed blir det nok ikke noe mer blogging på meg i dag, men det kjære kameraet mitt er med meg. Dette innlegget her skulle egentlig ut i går, men blogg.no ville rett og slett ikke sammarbeide! Ble forresten kjent med to nye herlige (selvfølgelig) jenter fra Tvedestrand (nabo'byen, samme byen som guttene på bildet er fra) i går! Kjempe gøy, elsker å bli kjent med nye folk. Dessverre har jeg ikke bilde av dem.

HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ TREBÅTFESTIVALEN ELLER HØRT OM DET?

>> DANMARKTUR I BILDER

SØNDAG

cimg5507
kopi
Selvfølgelig var det første vi gjorde, å kjøre bort til Kristiandsand for å ta fergen derfra og videre til Hirshals. Typisk vår flaks, var den flere timer forsinket. Men, vi fikk kuponger på ca.100kr pga. forsinkelsen, dermed kunne den gjerne bare blitt litt til for min del.

cimg5513
På båten hadde mamma bestilt plasser på en restaurang, og selvfølgelig, som den ekte sørlendingen jeg er, var dagens 'frokost' allerede gjennomtenkt. Laks, peppermakrell, blåskjell, ferskvannskreps, sitron og grovbrød med smør. nam

'
cimg5514
Når vi endelig kom til Danmark, var det ikke mye å se til solen. Det var ikke så mye å se i det hele tatt egentlig. Alt var bare grått og flatt. Men gud så herlig det var å endelig være fremme!

cimg5517
Når vi endelig hadde fått dratt med oss flyttelasset inn på hotellet. Var selvfølgelig magen min sulten, igjen. Og, jeg hadde da selvfølgelig ikke annet å gjøre, enn å lage meg litt mat. (Beklager dårlig bilde kvalitet, blitsen var av)

cimg0555
kopi
Når magen endelig var stor og mett igjen, gikk vi selvfølgelig bort til badeland for å vise hvor flink jente jeg hadde vært til å spise mat. Dermed ble vi der i noen timer, og det var egentlig alt vi rakk før kvelden kom. (lillebror på bildet)

cimg5531
Eller, jeg rakk å ta noen bilder av meg selv uten mål og mening tilbake på hotellet, men ellers, kom kvelden fort og det tok ikke lang tid før jeg stirret i mine egne øyelokk.


MANDAG


cimg5550
Ny dag, nye utfordringer. Er det ikke det, jeg selv liker å kalle det? Man kan vel si det slik og. Men, noen som 'kjenner igjen' bilde? Ikke det? Hva med hvis jeg tok det som header, hadde lyst hår og var en av norges toppbloggere?

cimg5563cimg5575cimg5570
Shopping ble det også selvfølgelig i Danmark! Buksen er ny. Vero moda, 350kr. Begge t-shortene er også nye 'chanel' t-shorten er fra en jallashappe, husker ikke pris. Mens den andre toppen er også fra Vero Moda, 200kr. Må også tilføye at jeg allerede elsker buksa, og at jeg har vært på leting etter en slik i et par mnd. nå, uten vellykket resultat, før i går! Og jeg fant et magebelte som jeg selvfølgelig klarte å søle noe blått på, første dagen.

cimg5582
Jeg fikk også kjøpt meg et par nye sko igjen, på en dansk (selvfølgelig) skobutikk. 100kr. (SOMMERKUPP sier bare jeg, så ikke rart jeg kjøpte dem?) Også kjøpte jeg hårfarge som det endelig var på tide å kjøpe! Farger det ikke enda, venter til fristelsen øker litt til. Håret må uten tvil få samme farge som extensionsene mine igjen, slik at jeg kan begynne å bruke de utover høsten.

cimg5583
Glemte å nevne at vi hadde med gullet mitt til Danmark. Her ligger han og koser seg oppå baggen min. Er han ikke bare verdens peneste lille hund?

hirtshalsdk2005bytsca05
Siden ingen i familien min ville være med på kveldstur opp i tårnet (turist,turist, egentlig ikke men, siden vi er på samme plassen flere ganger i året føler jeg meg ikke helt som det), hadde jeg ikke annet valg enn å gå dit selv, alene. Dermed tuslet jeg gjennom er kaos av bukerser fra 2. verdenskrig, småkryp og ikke minst et kaos av stier.

cimg5623
Etter flere millioner trappetrinn, kom jeg meg endelig opp. Jeg må innrømme at jeg var litt stolt der jeg stod, flere meter over bakken, helt alene i egne tanker. Men høyeskrekk som en liten valp og parranoide tanker om at tårnet kom til å falle. Men, jeg klarte meg og fikk fisket opp kameraet og tatt noen bilder. Bildet dere kan se over er tatt ut over 'store' byen, Hirshals.

cimg5641
Se på hun der, oppi toppen av Hirshalsfyr, også så utrolig stolt. Ikke at det var så lett å ta bilder, så skyld på vinden. Forresten, det var noen dansker der opp som lurte på om jeg ville ta bilde av dem, og jeg skulle selvfølgelig knipse det bilde med en iPhone. Gjett hvor dum jeg følte meg når han forklarte for tiende gang og jeg som bare trykket på alt annet.(Du ser hotellbrakken jeg sov i bak, og noen bunkerser på andre siden)

cimg5665
kopi
Her sitter jeg, som en dust i trappa med selvutløser.

cimg5669
Jeg tenkte at når jeg først var der, kunne jeg utnytte tiden. så jeg prøvde å hoppe og ha det litt gøy som en liten tiåring der oppe, uten velykket resultat.

cimg5674
kopi
Den samme dusten, med den samme selvutløseren.

cimg5695
Ned fra tårnet, og på vei bort til hotellet møtte jeg selvfølgelig på selveste bukkenebruse gjengen. Og jeg begynte selvfølgelig å knipse i vei. Først av den minste.

cimg5702
Dermed av den mellomste, og den største like etter.

cimg5697
Så kom den store bukkenebruse, og skulle spise kameraet mitt.


cimg5712
Senere på kvelden etter et underlig møte med bukkenebruse gjengen, dro jeg med meg resten av gjengen ned for å spise på byen.

cimg5710
Og det vil si, hele gjengen. Dermed var hjemturen som en strek tilbake på hotellet, og sengetøyet ventet nok en gang.


TIRSDAG

cimg5717
Tirsdag, altså i dag, fikk jeg brukt opp resten av pengene. Og da mener jeg virkelig resten. Jeg har ikke så mye som 50 øre igjen en gang. Det pengene gikk til var forskjellige ting, slik som godteri, ny pengebok(<3), hvite oppbevaringsbokser og en liten ting til kjæresten min. Og alt dette, har jeg dessverre ikke bilde av.

cimg5725
Endelig, hjemme i Norge. Og noen bestevenner, kjæreste og ikke minst en seng som venter.


cimg5730
Meg og gullet (Happy) i bilen for bare noen drøye timer siden, endelig på vei hjem.

HVILKET LAND ER DET DU PLEIER Å DRA MEST TIL? slik som f.eks. jeg, så er det uten tvil Danmark. ELLER HOLDER DU DEG KANSKJE HJEMME FOR DET MESTE, MULIGENS PÅ EN HYTTE HØYT OPPÅ FJELLET?

>> KVELDEN I GÅR; restaurang, is og kino

I går var jeg og resten av 'familien' ute og spiste (det vil altså si jeg, mamma, stefaren min, hun jeg har hatt besøk av den siste tiden, lillebroren hennes og faren dems), selvfølgelig ble det pizza på brygga som det så fint heter. Og jeg må innrømme at når jeg tenker tilbake på i går, får jeg lyst på enda mer pizza. Er det èn ting jeg virkelig kan love, er det at den pizzaen er best. Etter og ha proppet i oss tre store pizzaer, tok vi en bryggesleng og kjøpte is litt senere.

Når kvelden kom, dro vi yngste på kino og så 'drag me to hell'. En venninne av meg som jeg snakket med like før kinoen, sa at den var utroig dårlig, dermed regnet jeg med at siden hun syns den var dårlig, syntes nok jeg at den var bra. Og gjett om jeg hadde rett! Drag me to hell, var bra. Men den hadde en dårlig slutt og litt voldsom start. Men ellers så var den bra, og hadde mange overraskende scener. Det var mange kjente på kino den dagen, og vi endte opp en liten samlet gjeng midt i kinosalen. Etter kinoen var det nok en liten bryggesleng, og dermed rett hjem.

cimg5407
cimg5421
cimg5425
cimg5450
cimg5439
cimg5455
cimg5462
cimg54956a00e5510dc3dd883301156fbd444c970c800wiSPØRSMÅL:
-Har/vil du se 'drag me to hell'?
-Er du ofte ute og spiser med familie/venner?

>> Bursdag next

Nå er jeg i farten til å løpe av gårde å sette meg i bilen, til (hva jeg mener) norges mest idylligste sted. Nemlig et lite søtt sted ved skjærgården, kalt Trollbergvika der min kjære bestefar og bestmor bor. Jeg og sannsyneligvis resten av familien skal i bursdag der i dag, og jeg gleder meg mye. Besteforeldrene mine er virkelig to herlige mennesker, så jeg gleder meg masse til å se dem igjen!

I tillegg må jeg bare virkelig beklage for at jeg ikke blogget i går, og har vært dårlig på å svare på kommentarer, men det kommer seg utover kvelden eller på morgenkvisten i morgen. Det er også i morgen jeg skal avsløre den store hemmeligheten for dere. Så det er bare å holde seg oppdatert.

cimg5400

HVOR SYNS DU ER NORGES MEST IDYLLIGSTE STED?

>> Fikk ikke være med mamma på dritfylla, så sitter hjemme og furter

God kveld til dere også, hvis det i det hele tatt er noen der? Alle er vel ute og har det gøy, mens jeg sitter hjemme. Heldigvis ikke alene hvertfall! Sara og Kenneth (familie/venner fra Oslo) er på besøk og holder meg med selvskap, eller, alle sitter på hver vår pc, men jeg slipper å sitte alene på datamaskinen hvertfall, haha.

Overskriften inneholder en smule ironi, men mamma er faktisk ute å drikker med venner, der også mine venner er, men siden hun og noen andre skulle ut dit, fikk ikke jeg være med. Så, jeg sitter da her. Men heldigvis har jeg huset alene, og om fem minutter setter jeg på annlegget og leker at jeg har verdens størst fest med alle vennene mine mens jeg driter i naboene. Naboene som sikkert befinner seg på samme sted som mamma, så hvorfor bry seg? På med annlegget!

cimg5228
cimg5225
Sorry muligens dårlig bildekvalitet. Kenneth knipser litt useriøst, haha.


Hva gjør dere herlige blogglesere på denne kjedelige lørdagen?

>> Dagens outfit og mine søte ønsker!

Jeg gjør som lorraine og drømmer meg bort med noen ønsker jeg kunne trengt akkurat her og nå i dette sekund. De siste dagene har bare vært slappe og ustressende, litt deilig egentlig, men også litt dumt, føler ikke jeg har fått brukt dagen skikkelig (men det er vel egentlig ingen andre enn min feil). Noe jeg virkelig vil så lenge det er sommerferie. Og den følelsen har jeg heller ikke, jeg går forsatt og venter på at det skal bli varmt i vannet og at solen skal skinne skikkelig. Mens sannheten egentlig er at sommeren snart er over. Hvertfall hvis tiden skal gå like fort som den har gjort.

Vel, siden jeg fortsatt venter på sommeren, skriver jeg ned tre ønsker jeg virkelig kunne fått oppfylt akkurat her og nå;

En kiwipose fylt med tusenlapper hadde vært fint om noen kastet ned fra himmelen, og inn vinduet mitt akkurat nå. Jeg er rett og slett helt blakk for penger etter onsdagens shoppingtur og det ser ikke ut til at jeg vil få noe mer heller. Og jeg trenger virkelig penger til is og danmarksturen som venter meg om bare drøye to uker.

Ny hårfarge hadde vært helt perfekt. Det er jo ikke lenge siden jeg klippet meg, så det tror jeg ikke er noe grunn til å gjøre enda. Men ny hårfarge takker jeg gladlig ja til. Så lenge jeg vanser rundt med en helt tom lommebok, blir nok heller ikke det noe av på en stund. Men at håret er brunt igjen innen en månde skal dere ikke se bort i fra.

Dra på kaptein sabeltann forestilling
er drømmen min fra den dag i dag. Jeg tuller ikke en gang. Jeg har googlet sangene dems i hele dag og syngt med, gjett om jeg skal på forestilling med dem igjen! Har vært det to ganger før, og den tredje skal komme.

Dagens outfit: Topp fra bikbok og bukse tights fra ? (husker ikke).
cimg5210cimg5212cimg5216
Nå skal jeg kose meg med is og svare de kjære leserene mine. shallabais (?)


HVA ØNSKER DU DEG AKKURAT NÅ?

>> Min dag i dag og dagens outfit.

I dag tror jeg hver enkel innbygger i lille Risør kan underskrive på at været har vært skiftende, i hvertfall jeg og bestevenninnen min Sara. Vi har for det meste bare vært i byen og møtt forskjellige folk, faktisk ganske mange. Men koselig var det uansett, selvom jeg virkelig kunne ønske at en av dem vi hilse på var kjæresten min, for jeg savner virkelig han. Heldigvis ser jeg han til søndag, som også er 1 og 1/2 års dagen vår. Dagen i dag er enda ikke over, men hittil har den vært koselig. Den eneste lille down thumben er at jeg er fattig etter onsdagen når lommeboken min fikk gjennomgå en hel dag på sørlandets største senter, dermed hadde jeg ikke penger til is en gang.


Dagens outfit; Jeans fra bikbok, den nye strikkegenseren, hvit singlett og det nye skoparret.
cimg5113cimg5114cimg5116

Dette er Marius og Mads, de vil gjerne bli bloggkjendiser. Et sted må man jo begynne.
cimg5127
kopi
cimg5145
cimg5146
cimg5147

Sara og meg i byen i dag, en av gangene solen skinte.
cimg5151
cimg5153
cimg5158

Senere møtte vi bestekompisen til bestevenninna mi, og hilste på kjæresten hans. søte.
cimg5160
cimg5162

Det var vel nesten min dag i dag. Etter å ha møtt kjæresten til bestekompisen til Sara som du kan se over, fulgte vi henne til bussen, og dermed gikk vi ned til byen og satt litt på en restaurante og ventet på en av de annsatte. Dermed gikk vi opp til meg, og laget henna tatovering på dem. Mens i dette øyeblikk holder jeg og min kjære bestevenninne på å nyte vaniljeis med daim. nam nam, senere blir det popcorn og fringe!

cimg5185
cimg5198

SPØRSMÅL:
-Ser du på fringe?
-Hva har du gjort denne fredagen?

>> Shopping for flere tusen i går -masse bilder.

Hei alle sammen! Jeg beklager for at jeg ikke blogget i går, men jeg var ute av huset klokken halv ni på vei til Kristiandsand med min kjære mamma, og bestevenninnen min Sara. Vi var fremme i elleve tiden på morgenkvisten, og ikke hjemme før ni tiden på kvelden, så gjett om lommebøkene våre ble tømt! Flere tusen ble brukt litt her og der på sørlandets største senter, og jeg så Anna, annais. Vurderte å løpe bort som en liten ubetydelig blogger å si at hun har en utrolig bra blogg og er kjempe flink eller noe i den duren der, men innen jeg fikk overtalt bestevenninnen min om at "DET VAR HENNE", var det for sent. Her kommer bildene fra i går, kommenter om du likte noe av det vi kjøpte da? (Det eneste som ikke er nytt er jeansen på det første bilde, solbrillene og wesc t-shorta)

cimg4936cimg4937
cimg4945
cimg4950cimg4960
cimg4915
cimg4970cimg4966
cimg5042
cimg5057
cimg5058
cimg5075cimg5069
cimg5095
cimg4994cimg5020
cimg5088
cimg5045cimg5035
cimg5090
cimg5097
cimg4988cimg5078

Det var det, ellers så kjøpte jeg bladet topp, for å lese om favorittbloggeren min, Julia. Og i det fikk jeg med noe utrolig kule peace øredobber i gull.

HER ER TINGENE FRA;
Den leopardmønstrede toppen er fra carlings. 100kr.
Leopardøredobbene som Sara har på er fra Lindex. 50kr.
Skoene Sara har på er fra DinSko. 400kr.


Strikkegenseren er fra Only. 200kr.
Skoene jeg har på er fra Bianco. 150kr.
Smykke fra gina. 20kr.


Mønstrede topp fra bik bok. 100kr.
Bukse tights fra ?. 150kr.


Jumpsuit fra voice of europe. 100kr.

Ice cream t-shorte fra carlings. 100kr.

Singlet fra gina. 100kr.
Skjørt fra gina. 100kr.


Øredobber med hvite perler og gjennomsiktig stein fra glitter. 10kr.
Gull og diamant øredobber fra glitter. 60kr.
Leopardøredobber fra h&m. 40kr.
Perleøredobber fra glitter. 25kr.
Rosa palmeøredobber fra bik bok. 20kr.
Smykke nok en gang, fra gina. 20kr.


Svart shorts fra h&m. 129kr.

Hvit topp fra cubus. 75kr.


Leopardmagebelte fra gina. 179kr.

Rosa kjole fra gina. 250kr.

Undertøy fra gina. 25kr.

Blå tunika fra cubus. 100kr.


Hvit tunika fra cubus. 70kr.

Svart og ferskenfarget kjole m. belte fra gina. 350kr.SPØRSMÅL:

-Hva syns du om innkjøpet?
-Og hva likte du aller best?

>> KONTAKT? evt. spørsmål

uten navnerdtOm du ønsker kontakt, eller har evt. spørsmål kan du klikke deg inn på ulike nettsider, eller sende e-post til meg. All informasjon finner du under;FACEBOOK:
Katrine Pedersen
NETTBY: Katrine93
E-POST: Katrinepedersen@live.no


Når det gjelder e-post adressen min, er den for ditt bruk til hjelp om du har spørsmål eller kanskje noe du vil si meg, som du ikke vil si her på bloggen. For dere kan selvsakt spørr om ting under her, eller på enkelte av de andre innleggene. Men annbefaler her. Med mindre det har noe med design å gjøre. Men spørr også på "Katrine" om det kan være noe der. Men hvertfall, poenget var at jeg IKKE godtar fremmede på msn, så verdiløst å legge meg til.

>> KATRINE PEDERSEN

kjedelig HEI, mitt navn er som du kanksje vet, Katrine. Katrine Pedersen. Og jeg kommer fra en herlig liten sørlandspærle kalt den hvite by ved skagerak, nemlig Risør. Og enten vet man akkurat hvor det er, eller så har man virkelig ikke peiling. Men nok om byen jeg bor i, heller litt over til meg.

Jeg er altså seksten år, ca 170 over bakken, grønne øyner og naturlig rødskjær i håret. Går restaurant og matfag og planen er da selvfølgelig å bli kokk, nærmere à la carte kokk, noe mer beskriving går jeg ikke innpå. Vet du ikke hva det er, og blir utrolig nyskjerrig, for du rett og slett google det opp.

På fritiden min, som det kanksje ikke er så mye av, pga. skolestress og lang bussvei. Og at jeg i tillegg sitter barnevakt for broren min, og er på fotballtrening et par ganger i uka, blir det ikke så mye av det. Fotballen regnes jo som en fritidsaktivitet, men utenfor det så er jeg med venner, noe sikkert de fleste andre også er.

SPØRSMÅL ANG. NOE ?

>> Midlertidig nytt design, likte du det?

cimg4863Jeg trenger vel egentlig ikke å skrive så mye mer enn hva som står i overskriften, men jeg burde kanksje informere om at det ikke er helt ferdig. Jeg skal nemlig legge inn noen fler koder i maler og fikse meny under headeren, men det kommer siden. Har utrolig mye å gjøre i sommer, og rundt disse tider, så får ikke gjort alt på en gang. Bla. i dag skal jeg dra ut dit jeg bodde før å være med barndomsvennen min, vi skal kanskje besøke et hjemsøkt hus langt inne i skogen. Og der er det virkelig ekkelt, jeg har med kamera som alltid, så bilder blir det. MEN HVA SYNS DERE OM DET NYE DESIGNET? litt sommer, litt søtt?

Dagens outfit er ikke akkurat så mye å sikle over. Jeg fikk tilbake t-shorta mi i går, som hadde lakt hos bestevenninna mi, Malin, skikkelig lenge. Og dere skal tro jeg ble glad når hun sa at ho hadde den! Og, selvfølgelig må jeg gå med den i dag da. Resten er bare en helt vanlig jeans fra only, en hvit singlet fra jc under t-shorta og den nye jakka fra helly hansen.


Men nå må jeg løpe avgåde, stefaren min skal kjøre meg ut med båten der jeg bodde før. Også skal jeg være der noen timer hos en som heter Marius, før han skal kjøre meg hjem igjen til byen med båten sin. Dermed skal jeg møte bestevenninnen min, Sara, som er på besøk fra Oslo. Og vi skal spise krabber med familien senere. Nam nam, ekte sørland.

Også en ting til før jeg må smelle igjen dataen å løpe avgårde som om jeg har en stor bjørn etter meg. Kom med noen gode blogger som har design hjelp, plis! Jeg vet om carolinebjerkan.blogg.no og benedictehh.blogg.no, men har dere noen andre på lur, kommenter jeg trenger det!

>> Den lille jenta som ikke er så liten lenger, som fikk vennen sin tilbake.

Det var en gang en liten jente som bodde på et lite sted ute på kysten av Sørlandet. Hun hadde rødt hår, fregner og kanskje ikke så veldig mange venner. I hvertfall ikke når det kom til gutter, de var så si det stikk motsatte av hva man kan kalle venner, hvertfall etter min mening. Men en dag, skjedde det noe. Den lille jenta hadde fått seg en ny venn. Ikke bare en hvilken som helst venn, men en gutt, og kanksje mer enn en venn, en bestevenn, men ikke noe mer. Han var en av de faste hytteturistene i den lille skjærgårdskanten. Og bodde i den nærmeste hytta. Dermed var det ikke noe problem å løpe over et lite jorde og opp noen trapper. Og dermed var man der, på hytta, der han som skulle bli en av hennes bestevenner bodde.

Det gikk ikke lang tid før følelsen av å ha kjent hverandre i årvis kom, selv om sannheten kanskje bare var et par månder. Men tiden gikk, årene dro på seg, men en ting som ikke forandret seg,-vennskapet. Den lille jenta var stadig på besøk når de var på hytta, ja faktisk hver gang. De gjorde mye rart man ikke kan gjøre andre steder enn på landet. Den tingen som hvertfall aldri blir glemt, var når dem begge to besøkte et
hjemsøkt hus og det begynte å skje skummle ting, om det var tilfeldigheten eller gamle far som spilte et lite puss, for være opp til hver enkelt av dere.

Livet gikk videre, og barndommen ble stadig lengre vekk. Den lille jenta var plutselig ikke så liten lenger, og det var heller ikke han. Med tanke på at han faktisk var to år eldre enn henne. En dag, var ikke jenta som en gang alltid var der, der hun pleide. Hun og resten av familien hadde flyttet inn til byen. Vekk fra den lille sørlandspærla på landet og vekk fra han som lærte henne å stole på seg selv. Han som var en av hennes bestevenner. Og det viste seg å bli slik. Hun hadde verken nummeret hans eller noe annet. Den gangen var det aldri noe msn, facebook eller nettby. Og hva hadde hun trengt det for, så lenge hun bare kunne løpe over et lite jorde og opp noen trapper for å komme til han?


Men nå, de siste fire dagene har den lille jenta som kanskje ikke er så liten lenger, vært på besøk der hun en gang bodde, som hennes besteforeldre bor nå den dag i dag. Det var slettes ikke første gangen hun var der heller, men en forskjell denne gangen, var et flagg som var heist opp på hytta, der hun en gang hadde hatt noen av sine beste barndomsminner. Det gikk ikke lang tid før hun ringte et par av sine gode venner som bor i nærheten. De bestemte seg for å møte hverandre, og senere gikk de ned til sjøen, og ikke lenge etter fikk de se synet av en liten gummibåt som kom nærmere land.

Det var han. Det var virkelig ikke til å tro, etter så mange år. Den lille jenta som jeg en gang hadde vært våknet litt til live igjen, og etter litt om og men, gikk jeg bort til han. Han ble overrasket, men glad. Han smilte og skjønte med en gang at det var meg. Noe jeg var virkelig glad for, jeg hadde jo ingen anelse om hvordan han kom til å ta det. Men timene gikk og vi snakket mye, veldig mye. Gamle minner ble rippet opp igjen, og ikke minst vennskapet. Og jeg var oppe hos han i går, bare for å si hade før jeg nok en gang dro inn til byen, der jeg bor den dag i dag. Men av og til ønsker jeg at det ikke var slik. For det er virkelig enkelte ting jeg savner med å bo der jeg bodde før, som virkelig ikke kan oppleves der jeg bor nå. Men, jeg fikk vennen min tilbake, og senere i dag kommer han inn til byen for å møte meg og bestevenninnen min som er på besøk fra Oslo. Jeg gleder meg veldig, for det er koselig å være men han igjen. Etter så mange år og dager. Myten om at enkelte venner setter seg lengre inn i hjerte enn andre, kan jeg av alle hvertfall underskrive på at er sant.


BILDER FRA NÅR JEG VAR DER UTE;
cimg4694
kopi
cimg4692
kopi
cimg4684
cimg4725
cimg4699
kopi
cimg4713
kopi
cimg4726
kopi
cimg4682

SPØRSMÅL:
-Har du noen gang mistet en god venn?
-Har du noen gang mistet en god venn, og fått han/hun tilbake, noe du ikke hadde trodd?

(FORTELL NOEN VENNE-HISTORIER SOM KANSKJE IKKE ER SOM ALLE ANDRES. Jeg hadde jo ikke spurt om jeg ikke brydde meg)

>> En herlig natt hos kjæresten min

Hei alle sammen

Fra lørdag til søndag sov jeg hos kjæresten min, som kanksje noen av dere viste. Hvertfall, det var utrolig koselig, og jeg hadde det kjempe gøy! På lørdagen, når jeg kom til han, hadde jeg med litt goderti og brus til oss, og vi så film. Senere på dagen ringte en venn av Marius, og vi ble med han + to andre venninner av oss ut i båt. Det var også deLillos konsert ute i skjæra, og vi kjørte litt frem og tilbake der, men vi gikk ikke inn på selve konserten. Jeg trodde den var gratis, men det ble vist snudd fort på hode. Det gjorde egentlig ikke så mye uansett, for vi hadde det kjempe gøy ute i båt! Senere på kvelden var vi med en gjeng folk i byen, gjorde ikke stort, men koselig var det uansett.

På søndagen gjorde ikke jeg og kjæresten min stort, vi hadde ryddet og fikset litt på rommet hans, og senere så vi på en film og spiste opp restene av godteriet fra dagen før.

Bilder fra lørdagen, ikke så mange, men noen;
cimg4647
kopi
cimg4651cimg4660
kopi
cimg4654
kopi

Også en ting til kjære lesere, denne bloggen blir sannsynligvis ikke oppdatert før torsdagen. Jeg skal til besteforeldrene mine på landet, og jeg drar i kveld. Men jeg lover å komme tilbake med masse fine bilder til dere. Det er virkelig flott der ute på landet, rett ved sjøen og en stor hage full av naturens godsaker! Så gled dere til bilder.


SPØRSMÅL:
-Hva skal du denne uken mens jeg er på tur ute på landet?
- Og hvem er ditt idol, eller hvem ser du opp til?

>> DAGENS OUTFIT

cimg4634cimg4661Dagens outfit er utrolig kjedelig, rett og slett. Det blåser ute, er overskyet, sola skinner litt osv. Det er alt mulig vær på sørlandet, og drømmen min om sol og shorts ser ikke ut til å gå i oppfyllelse.

Siden outfiten muligens er litt kjedelig, flettet jeg en flette i håret, og jeg syns det ble litt søtt! Eller hva syns dere?

Hvertfall, dette er det jeg har på meg i dag, men nå må jeg løpe for å rekke bussen til kjæresten min og en rask tur innom butikken, jeg skal nemlig overraske han med litt godteri for kvelden, så kryss fingrene deres for meg at jeg rekker det. Vi blogges! Er det ikke det man sier?
bukse; bik bok
genser; marin alpin
singlett; jc

solbriller; hovefestivalen
øredobber; glitter

>> ops, tror jeg tok litt av med selvbruningsprayen?

cimg4624Jeg er sikker på at jeg sprayet meg 20 ganger i går, eller kanksje ikke så mye, men ikke bare en gang hvertfall! Og for drøyt en halvtime siden, våknet jeg til resultatene. Rødhette var plutselig ikke så bleik lenger. (Selvbruningsprayen jeg brukte, er den som er bilde av i det forje innlegget og du kan se hvordan jeg så ut lenger ned på bloggen)

Senere i dag drar jeg til kjæresten min, for å tilbringe natten der. Utover kvelden skal vi kanskje på deLillos konsert ute i skjærgården i byen han bor i, og byen jeg skal til. Eller så kommer vi til å tilbringe dagen hjemme hos han å ha en skikkelig kjærestekveld. Spise godteri, se på film og ligge å kose. Jeg gleder meg til å komme til han, for føler denne dagen her kommer til å bli skikkelig herlig!

SPØRSMÅL:
-Hva skal du i dag?

>> Hyttetur i skogen i to døgn, uten strøm, vann eller så si dekning.

Hei alle sammen!

Kanskje noen er litt nysgjerrige på hvorfor jeg ikke har blogget på en god stund? Vel, grunnen er god. Jeg har nemlig befunnet meg 3-4 timer hjemmefra, på en hytte inne i skogen i Kongsmo uten for Kristiandsand, med verken innlakt vann, do, strøm og så si ingen dekning. Jeg har vært borte fra nåtidens teknologi, bilsus og annet bråk som ikke er uvanlig i disse dager. Ikke nok med det, men jeg fikk dele disse dagene med bestevenninnen min, Malin. Det var selvfølgelig ikke bare oss, men også bestefaren hennes, storesøsteren + jentungene hennes på 5mnd og 2år. Og en veninne av søsteren.

Vi brukte tiden på hytta til bla. kanopadling, bading, båttur, utforsking av beverhytte, turer, skyting med luftgevær, jaging av sauer og kuer. Og vi kalte på elgen i sikkert en time mens vi satt stille og rolig i kanoen på et vann ved hytta. Ikke nok med det, men når kvelden kom, samlet de eldre jentene seg (altså, Malin, meg, søsteren og veninnen hennes) og var klare til spill og tømming av hyttas godtelager. Jeg er sikker på at jeg aldri kommer til å glemme den hytteturen! Og om noen spør meg en annen gang i livet om jeg vil være med opp dit, sier jeg gladlig ja!

Det ble også mye knipsing av bilder der oppe! Tiltross for at det faktisk ikke var strøm der, fikk jeg ladet kameraet på en landhandel 15 minutter unna hytta. Dermed var dagen reddet, og jeg har bilder fra alle dagene. Dere kan se et lite utvalg under.

cimg4393
kopi
cimg4397
kopi
cimg4401
kopi
cimg4403
kopi
cimg4407
kopi
cimg4409
kopi
cimg4416
kopi
cimg4420
kopi
cimg4423
kopi
cimg4426
kopi
cimg4434
cimg4433
cimg4438
kopi
cimg4440
kopi
cimg4442
kopi
cimg4446
kopi
cimg4458
kopi
cimg4465
kopi
cimg4459
kopi
cimg4453
cimg4469
kopi
cimg4473
kopi
cimg4476
kopi
cimg4497
kopi
cimg4499
kopi
cimg4504
kopi
cimg4511
kopi
cimg4515
kopi
cimg4526
kopi
cimg4530
kopi
cimg4545
kopi
cimg4547
kopi
cimg4540
kopi
cimg4548
kopi
cimg4551
kopi
cimg4554
kopi
cimg4563
kopi
cimg4573
cimg4591
kopi
cimg4590
kopi
cimg4601
kopi
cimg4607

SPØRSMÅL;

-Kunne du noen gang "overlevd" på den hytta uten strøm, innedo, dekning osv?
-Har du hytte et sted, i så fall hvor?

>> DAGENS OUTFIT

Hei alle sammen! Akkurat nå stresser jeg i vei med å få lastet opp dagens outfit før jeg må løpe av gårde for å rekke bussen, som jeg skal ta til kjæresten min. Jeg kommer til å tilbringe resten av dagen hos han, og mest sannsynlig skal vi ta en liten badetur! Jeg har med kameraet mitt, så skal prøve å få knipset noen bilder! Outfiten ser kanskje litt varm ut med tanke på været, for her er det virkelig varmt! Men jeg er skikkelig solbrent på ryggen, så tilfelle jeg ikke kommer til å tåle dagens hetetåkter, må jeg ha den til å dekke over ryggen min. + at det blir kvelden en gang, og da kan det kanskje være kjekt å ha en liten jakke! Og den er jo søt +at den står til anntrekket, eller hva? 
100casio
 HVA SKAL DERE I DAG? OG HVA SYNS DU OM OUTFITEN? toppen/kjolen er ny.

>> Bilder fra skumpartyet og svergietur!

Hei alle sammen! Som jeg sa, så skulle jeg legge ut bilder fra skumpartyet i går. I tillegg legger jeg ut bilder fra svergieturen som jeg var på i dag sammen med kjæresten min og faren hans. Dette kommer til å bli et raskt innlegg, så beklager skrivefeil som sikkert befinner seg i annenhvert ord nå, men jeg er nødt til å komme i gang med pakkingen til hovefestivalen. Jeg og besteveninnen min drar i morgen en gang. Dermed beklager jeg med dårlig respons på kommentarer, men om jeg rekker det (som jeg forhåpentligvis gjør), skal jeg svare så mange som mulig i morgen. Hva er vel en blogg uten lesere? Er jo viktig å ta være på dere, slik at det faktisk er noen som leser hva jeg skriver.


SVERGIETUREN;


cimg3967
cimg3978
documents
documents1
SKUMPARTYET PÅ FREDAG:
(legg merke til hvor mongo jeg er påm bildene, og hvor søt camilla er)

bloggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
documents2

SPØRSMÅL:
-Hva tenker du når du så bildene? (jeg syns de er skikkelig glade og får meg på godt humør)
-Ser jeg deg på hovefestivalen? i så fall, si HEI!

>> Skumparty og en dramatisk ulykke i min kjære hjemby

1245447848000580bilsmellrisr2664309m

Hei hei alle sammen!


Akkurat nå har jeg kommet hjem fra skumparty sammen med kjæresten min, overlater meg selv resten av kvelden hos han, og dermed blir det Sverige i morgen! Skumpartyet var kjempe koselig, møtte gamle og gode venner. Kommer bilder siden, muligens i morgen.

Egentlig sitter jeg ganske så sjokkert over hva som faktisk har skjedd i hjembyen min. Vi fikk akkurat høre at det har skjedd en skikkelig ulykke midt i sentrum i min kjære hjemby, Risør. En bekjent av meg, og venn av kjæresten min, har rett og slett kjørt litt for fort med bilen sin, og resultatet ser du på bildet overst. Du kan lese mer HER (det ligger fler bilder der også btw).


SPØRSMÅL:
-Har du noen gang vært på skumparty før? i så fall, hvordan syns du det var?

>> NYTT DESIGN, hva syns du?

fnissE n d e l i g  har jeg fått meg nytt design. Må ærlig innrømme at jeg ble temlig lei av leopardmønsteret som dekorerte bloggen min for bare noen drøye timer siden. Er også sikker på at jeg gjorde andre lesere av min blogg, dritt lei av leopard. Men hvertfall, nytt design, som jeg også helt sikkert kommer til å bli lei av om ikke så alt for lenge.

Men alle sammen, jeg har et problem med det nye designet! Når man går inn på enkeltinnlegg, blir overskriften rosa. Hvor kom den fargen fra? Jeg har letet og rotet etter en forklaring til hva jeg muligens kan ha gjort feil, men ved ingen nytte. Kan noen av dere hjelpe meg?


SPØRSMÅL:

-Hva syns du om det nye designet mitt?

>> Kameraet mitt er tilbake og jeg hopper av glede!

Hei alle sammen! Jeg er så utrolig glad nå, endelig er min herlighet tilbake, nemlig kameraet mitt! Og det passer jo perfekt! Jeg er på farten resten av uken fremover uansett, og da er det kanksje greit med litt bilder derfra? For morgen skal jeg sove hos kjæresten min, og tidlig på lørdagen drar vi på sverigetur! Og på søndagen drar jeg og bestevenninnen min, Malin, til Hove. Dermed kommer jeg ikke hjem før neste torsdag, muligens fredag. Jeg gleder meg så vildt mye, akkurat som en liten femåring på julaften.

Det som var feil med kameraet mitt, var batteriet. Jeg trengte dermed nytt, og var helt forberedt på å blafre ut med 500kr av konfirmasjonspengene jeg faktisk har igjen fra i fjord. Men neida, han som hjalp meg med kameraet valgte å gi batteriet til meg selv om garantien for langst har gått ut, og vi endte opp med å snakke om Hovefestivalen.

cimg3945
cimg3941
cimg3940
Tok bilder av hunden vår, Happy, med kameraet, selvfølgelig.

Jeg har garantert spurt om dette før, men skal du på Hovefestivalen?

>> KVELDENS OUTFIT OG AVSLUTTNING MED TIENDETRINNET

snapshot200906171 Hei og hopp små sopp!

Egentlig, syns jeg denne dagen er litt trist. I kveld, om bare noen få timer, samles tiendetrinnet her jeg bor for aller siste gang. Tenkt dere det da, aller siste gang. Jeg har ikke den følelsen i det hele tatt, for det har vært "oss" i tre lange år nå, og jeg kan ikke se for meg en skoledag uten noen av dere. Men, det er ikke bare farvel det skal tas i dag, vi får også vite hva vi fikk på skriftlig eksamen. Dermed venter noe positivt!

Jeg prøvde meg på et outfitbilde, men mislyktes like mye som sist. Jeg kan beklage dere hundre ganger for dårlig bildekvalitet, men jeg tror ikke bildet blir noe serlig bedre av den grunn, så tror jeg dropper det. Jeg var oppe hos expert for 3 uker siden ca, og bestilte nytt batteri til kameraet mitt, har jeg sett eller hørt noe til det? Nei. Tror rett og slett jeg er nødt til å dra opp dit, igjen.

Jaja, hadde bildet vært litt tydligere, kunne du kanskje se at det er meg og at jeg faktisk kanksje er litt brun. Så lenge det ikke er annsiktet som skal få oppmerksomheten, gjør det ikke noe. Man ser jo anntrekket helt fint, kanksje litt minus til de svarte pumpsa som forsvinner litt, men ellers funker det vel, eller? Hvertfall, så er det slik jeg går kledd nå, og resten av kvelden. +Har på extensions.


SPØRSMÅL:
-Når har du sommerferie?
-Hva syns du om antrekket? Hvis du kan se det.

-Går du også ut av tiende nå? Hvia ja, hva tenker du ang. det?
(skal du flytte, gå på skole langt vekk fra alle andre osv.)

PS: I det siste har jeg endret noen blogger ang. design og html hjelp. Hvis du vil se resultatet kan du besøke Fredrik, Julie og Janne Alice sin blogg. Nok en gang, som alltid, så kan du bare spørr om det er noe du lurer på ang. design og koder. Jeg hjelper gjerne!

JEG HAR KLIPPET MEG, e n d e l i g - hva syns du?

kulemegheipdegNå har jeg endelig fått klippet meg! Og luggen er tilbake! Mange har annbefalt meg å ikke ha lugg i sommer, pga kviser osv. Men jeg har aldri vært serlig plaget med kviser, så lucky me! Pga. extensionsene jeg vant for en god stund tilbake, snauet jeg vekk meste parten av lengden på mitt hår. -Noe som føles skikkelig rart. Men nok om mitt hår osv, er det noe dere lurer på så for dere heller spør.

Senere i dag skal jeg spille fotballkamp mot nabobyen, Tvedestrand. Jeg både gruer og gleder meg, men tror vi vinner. Ulempen med at jeg tror det, er at det går motsatt vei. På en annen side, har jeg mange gode venner der. Og de er det alltid like koselig å se igjen! Uansett, ønsk meg og laget lykke til. Kanskje vi kan trenge det!

Sliten etter 3 dagers arbeid ang. Hovefestivalen og hjemme med en ny godbit!

dsc00022Hei og hallo alle sammen!

I går kom jeg og bestevenninnen min, Malin, hjem fra arbeidsdagene på Tromøya i forbindelse med Hovefestivalen. Vi hjalp til med å male til bla. en 50-talls "bensinstasjon" som skal være der, satt opp gjerder rundt et helt jorde(for dere som skal på Hovefestivalen, var det de gjerdene som er rundt teltene der hvor man får inngangspass, så send en liten tanke til meg og bestevenninnen min om dere ser de) også satt vi på netting på gjerdene, slik at de ikke skal være så lette å se igjennom elns. Det var i hvertfall slitsomt arbeid, men virkelig verdt det! Heldigvis slapp vi å sove i telt, dermed slapp vi å våkne gjennomvåte på fredag. Uansett så var arbeidet verdt slitet, i og med at vi får gratis hovepass hele uken, gratis camping og Hovefestivalens egen t-shorte.

På torsdagen var vi en liten tur innom byen (Arendal), og som jeg sa, skulle jeg komme hjem med noen godbiter. Ble ikke like mye som jeg hadde håpet på, men jeg fant en heit leopardtopp/tunika på h&m til bare 98kr! Dermed fikk jeg brukt litt av gavekortet jeg hadde vært så heldig å vunnet på gratismakeup.no for et drøyt halvår siden.


SPØRSMÅL:
-Skal du på Hovefestivalen?
-Hva syns du om innkjøpet mitt?


Forresten; ang. innlegget under, skal jeg hjelpe så mange som mulig i morgen, forhåpentligvis alle om jeg rekker, og om det ikke kommer noe i veien. Dermed er det bare å fortsette å spørre om det er noe du lurer på ang. html koder og design. Gjerne bare spørr i kommentarfeltet under dette innlegget også.

sommerferien min har begynt, herlig! -shopping m. bilder

Hei og hopp alle sammen!

I dag har jeg hatt en herlig dag med besteveninna mi, Malin. Vi gikk bare på skolen til vanlig tid, leverte bøkene og hentet noen ting fra k&m, og dermed fikk vi gå hjem. Det var litt trist, men også litt herlig. Dette var faktisk siste dagen min på ungdomsskolen, noen gang. Siste gang klassen var samlet i klasserommet, gikk ut døra sammen og siste gang på røykehjørnet med de daglige røykerene, ikke minst. Det er mange folk på den skolen jeg virkelig kommer til å savne, og omvendt bare i et litt mindre antall.

Etter at vi hadde levert bøkene, og gitt en siste kos til et par av medelevene med en liten tåre i øyekroken, dro jeg og Malin hjem til henne. Deretter ble vi med søsteren og den nydelige baby jenta hos på en liten shopping tur. Egentig var jeg virkelig ikke på shoppehumør, men i all hast fant jeg noe tilslutt i siste liten. Deretter dro vi hjem igjen, og senere dro vi på fotballtrening.

dsc01576
Glemte jeg å si at vi stjelte en heliumballong fra expert? Hvertfall, så var nok det noe av det morsomste jeg ar vært med på. I det vi skulle bort å ta ballongen, viste det seg for at den var dobbel så stor som vi hadde trodd, og i det den skulle inn i bilen, gikk det så vidt. Men vi fikk det til, og dermed ble det en trang biltur hjem med verdens største heliumballong i baksetet.

Her er bilde av det jeg kjøpte i en impulsfart. ps; den blonde toppen/tunikaen ved siden av den fersken fargede er ikke min, den er Malin sin.

dsc01584


SPØRSMÅL:
-Når har du sommerferie?
begynte som sakt i dag jeg, så misunn meg. tihi

ps. besøk http://lifeofshewit.blogg.no

5 PÅ EKSAMEN I NATURFAG!

HALLO ALLE SAMMEN, elsker dere.

Jeg er så utrolig kjempe glad nå!
Kom nesten akkurat hjem fra skolen med verdens beste nyhet, og ikke minst tårer i øynene. JEG FIKK FEM PÅ EKSAMEN, I NATURFAG! I det vi fikk vite karakterene, var jeg virkelig forberedet på å høre at jeg fikk 3 (ikke at det er noe i veien med det, men 3 og 5 er litt forskjell). Men i det sensoren snakket og kom til poenget, sa hun "vi har valgt å gi deg en femmer". Jeg ble så utrolig glad, fikk til og med gledes tårer i øynene der jeg stod, FEMMER!

Nok skryting, for nå. Etter som om jeg har vært hjemme alene denne uken, ser huset ut som en grisesti. Dermed er jeg nødt til å rydde og vaske opp her før mamma og resten av flokken kommer hjem. Senere skal jeg ta meg litt ekstra tid til bloggen, noe jeg ikke har fått gjort i det siste. 


Sorry dårlig kvalitet, filmer med webcamen til datamaskinen.


SPØRSMÅL:
-Har du hatt eksamen, i så fall hva fikk du?

dagens outfit og eksamen

dsc00729Hei og god morgen alle kjære lesere og bla.bla.bla

Akkurat nå sitter jeg på skolen sammen med ca. halvparten av klassen min, mens jeg prøver å få gjort noe possetivt innenfor skolearbeid, nærmere konkret eksamensarbeid. Jeg var så utrolig heldig og kom opp i naturfag, got the irony? Aner egentlig ikke hvordan det her kommer til å gå, håper hvertfall på en firer, kanskje femmer når det kommer til karakter. Om ting hadde vært annerledes og vi ikke hadde hatt eksamen, hadde jeg vært på vei til Danmark akkurat nå, slik resten av familien min er. Noe jeg misunner dem grusomt over, heldigfiser. Heldigvis er det èn possetiv ting ang. det; jeg har huset for meg selv og kan rote så mye jeg vil uten å rydde opp med en gang.SPØRSMÅL:
-Har du muntlig eksamen nå?
-Hvis ja, hva kom du opp i?
ps: ønsk meg lykke til på eksamen, det trenger jeg!


←outfitbilde ser litt mongo ut pga. dårlig bildekvalitet, but hey, endelig er kameraet mitt på reprasjon, vi for bare krysse figrene for at det ikke tar lang tid, dermed blir det mer og bedre bilder fremover!


Forresten, en venn av meg har lakt ut to nye gitarcovere på youtube, og du kan høre dem HER og HER!  Han er kjempe flink, så dere burde se, og ikke minst høre!outfit og dagen i dag

bloggHallo alle sammen!

I dag gikk jeg for fersken, dermed ble outfiten min slik dere ser på bildet ved siden av! Buksa og toppen kjøpte jeg på mandag sammen med besteveninna mi, som du også finner bilde av under, men tror dette var litt bedre.

Dessverre ble det litt full fart paint redigering på outfitbildet. Holder på å drukne av søvnløshet her jeg sitter, dermed skal jeg hive meg under dyna et par timer etterpå, sammen men kjæresten min. Han er nemlig på besøk i dag, men den sniken sover allerede, noe jeg misunner han kraftig over! + en ting med bilde, unnskyld nok en gang for dårlig kvaitet, men jeg lover på tro og ære at det kamraet snart skal fikses! Tenkte å dra opp i dag egentlig, men er så trøtt og sliten at jeg muligens tar det i morgen.

En annen ting jeg kanskje har vurdert å ha litt oftere når det gjelder bloggen min, er hor or not innlegg. Jeg syns det var kjempe gøy å dele min mening, og dermed høre deres! Så hvis du ikke har sett de to siste innleggene, som akkurat er det, gjerne bla ned og si din mening!

SPØRSMÅL:
-Hva har dere gjort i dag?
-Hva mener du om hot or not innlegg?
(er det noe du lurer på om outfiten, spørr!)


Forresten, regner med at alle i tiende klasse på Risør ungdomsskole har fått med seg at det er avsluttning på lille Danmark den 6 juni. Altså bare tiende klassinger er velkommende, og akkurat den dagen tror jeg ikke vi bryr oss om det er friområde, eller ikke. Men gjerne ta med noen åttendeklasse rips, men jeg lover deg at man ikke kommer serlig langt med det, de havner på vannet anyways.

DAGENS SHOPPING -bilder

Hallo alle sammen!

I dag har jeg og besteveninna mi, Malin, vært i Arendal og shoppet noen sommerklær! Egentlig var det ikke det som var planen, men hvem sier vel ikke ja til shopping med besteveninna si? Egentlig skulle Malin ta hull i tunga i dag, men når vi hadde kommet på bussen og allerede betalt 100kr ca. for begge to, en vei, fikk hun medingen om at det ikke gikk i dag alikevell pga. den teiteste grunnen du kan tenke deg! Heldigvis reddet vi dagen med verdens beste mat fra Mc'Donalds, noen stjelte helium ballonger og selvfølgelig selve shoppingen. I tillegg møtte jeg en hel hau gode venner fra Tvedestrand der borte, og verdens søteste Vegårsheijente! Var utrolig koselig å hilse på dem.

bloggrrr

(sorry dårlig bilde kvalitet). Kanskje litt vanskelig å se, men om du er god til å tyde, vil du anntageligvis finne to shortser, en bukse, en cardigan, fire hårbånd, 3 par øredobber, blusher, mascara og to nåler til å stikke hull i f.eks leppa.


SPØRSMÅL;
-Hva syns du om jenter med piercinger?
-Hva syns du om innkjøpet mitt?

B for bedre menneske

bloggggggHei alle sammen!

I dag begynte dagen helt herlig! Jeg kikket ut av vinduet, og der skinte solen, noe jeg har ventet lenge på! Dermed løp jeg opp, smørte meg inn i babyolje og la meg på verandaen i et par timer. På toppen av alt, føler jeg at jeg har fått litt mer farge!

I tillegg har jeg et tips til dere pollenallergikere;
dropp maskaraen og ha håret vekk fra ansiktet!

Det er nemlig en pollenfanger.
Heldigvis er jeg en av dem som ikke har pollen, noe jeg er utrolig glad for! Tenk så plagsomt det må være når ting er på det verste og solen skinner, og man bare vil være inne fordi det nesten er umulig å være ute?

Når det gjelder overskriften, har tenkt til å bli et bedre menneske. Ikke at jeg er slem mot andre eller noe, bare kanskje litt mot meg? Jeg har nemlig tenkt til å bli litt snillere mot meg selv, slik som f.eks at jeg unnet meg flere timer i solen i dag til morningen. Ikke nok med det, men jeg laget også en herlig frokost! Fremtiden min består forhåpentligvis av kokkeyrket, dermed må jeg jo prøve meg frem litt hjemme av og til. Dermed ente jeg opp med hjemmelaget eggsalat:blogggggghuhij
Eggsalaten består av; hardkokte egg, majones og rød løk. Som tilbehør har jeg crispisalat, loff og smør. Man kan gjerne ha litt gressløk i eggsalaten og, noe jeg annbefaler på det sterkeste.


SPØRSMÅL:
-Har du pollenallergi?
-Hva består din fremtid av (f.eks min;kokkeyrket)?

I'm sorry all haters, but I just couldn't keep up.

bloggMed andre ord, jeg slutter ikke å blogge.

Etter en rekke possetive kommentarer fra dere, som jeg helt ærlig ikke hadde regnet med å få, har jeg ikke hjerte til å slutte. Dermed kommer dagens update.

Jeg var veldig heldig som fikk sove lenge å droppe skolen, mamma trodde vist at vi hadde fri, dermed vekket hun meg ikke og jeg sov vekk dagen mens de andre slet seg i igjennom en dag på skolen. Ikke at jeg har noe i mot det. Ellers har jeg vært barnevakt for lillebroren min, og vi ha bakt kake og surra rundt på pcen. Akkurat nå sitter jeg hjemme i stua, men må straks løpe, siden jeg skal spille fotballkamp! Håper virkelig vi vinner. Jeg tror vi gjør det, men jeg må ikke ha for høye forventlinger.

SPØRSMÅL:
-Hva skal du i helgen?

ps; ønsk meg lykke til på kampen i dag!

17 MAI I EN LITEN SØRLANDPERLE

I dag håper jeg alle har fått med seg at det er 17 mai?

I så fall, har dagen min i dag har vert helt herlig, selvom været ikke var på topp. Men jeg har vært i byen sammen med meste parten av de gode vennene mine, og kjæresten. Vel, ikke hele tiden, men for det meste. Det var helt forferdelig å våkne i dag til morningen av en ustoppelig vekkeklokke klokken 08.00, hvorfor jeg hadde den på så tidlig, er et godt spørsmål. Svaret er mer innviklet, jeg hadde nemlig glemt, og surret litt om når toget jeg skulle gå gikk fra byen. Dermed ente jeg opp en halvtime, tre kvarter før jeg hadde trengt.

1242552643000dsc02462591934510x510r

Etter toget dro jeg og en gjeng andre hjem til en god veninne av meg og grillet. Vi hadde det kjempe koselig, mens vi tok mange bilder som jeg dessverre ikke har fått tak i. En liten stund etter at vi hadde grillet, dro vi nedover mot byen igjen, og jeg var der resten av dagen til mamma og stefaren min hentet meg og kjæresten min. Dermed dro vi utover mot bondelandet, på familiebesøk hos bestemor og bestefar. Og samlets tilslutt en gjeng andre familiemedlemmer og.

1242568295000nasjonaldsc00882594155510x510r
Et av uendelige familiemedlemmer, min søte fetter Alexsander.

Men det er også nå, på slike dager som for eksempel 17 mai, at jeg er glad for å bo i en liten Sørlandsperle, slik jeg gjør. Små trange gater med bare hvite hus, som mesteparten av byens innbyggere trenger seg i gjennom mens de synger for full hals.


SPØRSMÅL:
-Hvordan var din 17 mai feiring? (evt. på landet, i byen, hjemme, med venner, familie?)
-Spiste du is, i så fall hvor mange?

HEI, HERETTER KAN DU KALLE MEG "FRK DÅRLIG BLOGGER"

HEI ALLE SAMMEN, HVIS MAN I DET HELE TATT KAN KALLE DET ANTALLET ALLE.
Okei, skal slutte med caps locken. Men jeg er jo verdens dårligste blogger, slå meg. Neida, eller kanskje? Du for "slå" meg i kommentarfeltet, tror jeg kunne ha trengt det nå.

De to siste døgnene, hvis man regner med det som kommer nå, som egentig er ganske godt i gang, bor jeg hos Malin, besteveninna mi. Jeg spiser opp all maten, drikker all drikken og slår meg til rette i sofaen hennes. Og om kveldene stjeler jeg nesten hele sengen hennes, og jeg er sikker på det at om hun hadde lakt ytterst i natt, hadde hun våknet på gulvet. Men når alt går til sitt, har jeg det veldig koselig med henne. Og i kveld blir det dobbelt opp, to herlige besteveninner, som kommer til å våkne på gulvet i morgen tidlig.

ddfegrht

Meg og Happy i går. Håret mitt begynner å bli orange igjen, men tror ikke at jeg farger det før etter sommeren, slik at den stygge orange fargen som jeg for lengst er lei av, ikke kommer tilbake.

Jeg har hatt det veldig koselig de siste dagene med andre ord. I dag spilte vi fotballkamp borte, (stod i mål i første omgang, for første gang etter kyssesyka). Dessverre tapte vi 5-1, men det vinner vi tilbake! I morgen skal jeg være med kjæresten min + besteveninna mi og kjæresten hennes. Dermed er det helg, og skole på mandag igjen, noe jeg virkelig ikke hadde hatt noe i mot å unnvære.

Over til noe som ikke har noe med dette å gjøre; Petter (og hun greia), vant paradise hotel. Noe sikkert alle har fått med seg. For å komme med litt "fjortis" blogging, så ble jeg veldig glad for det. Men kunne ønske det var Lene som stod med Petter, ikke hun derre andre greia. Hun kom jo akkurat inn, ufortjent.


SPØRSMÅL:
-Skal du noe gøy i helgen?
-Syns du det var bra at Petter og "hun greia" vant Paradise Hotel?

Clip on extensionsene mine lukter bål, hjelp meg!

uten navnffffffffHei alle sammen,

Først vil jeg bare si at jeg er utrolig takknemmelig for alle kommentarene og medfølsomheten som jeg fikk på innlegget under. Og det er godt å se at jeg ikke er den eneste, og at noen andre kan forstå.

Ellers så har vel kanksje noen har merket at jeg har vært litt borte fra bloggen, eller kanksje ikke. Men, det har jeg. For i går til morningen begynte alt veldig brått, og jeg hadde bokstavligtalt 10 minutter på meg til å stelle meg for dagen, føre jeg måtte løpe av gårde å rekke bussen til Tvedestrand sammen med besteveninnen min, Malin.

Planene som lå forann oss de neste fem timene når vi kom frem til Tvedestrand, var å selge kaker og vafler for Røde Kors sin 150års dag på senteret. Selvfølgelig var ikke vi de eneste, det kom også noen andre fra Risør og Tvedestrand. Der borte hilste jeg på en "ny" jente fra Tvedestrand, og hun var veldig koselig. Det som var ekstra kos å høre når jeg hilste på henne, var at hun leste bloggen min. Og hvor gøy er ikke det? Hvis du leser dette nå, hei til deg!

Klokken tre var vi ferdige, og dermed dro jeg til kjæresten min, Marius. Noen timer senere dro vi ut i skjæra sammen med en hel hau andre, nærmere 30 stykker tror jeg vi ca. var tilslutt. Var både kjent folk der, og noen nye som jeg snakket med. Vi var ikke hjemme føre i to-tre tiden på natten, det vi også si at jeg er temmelig utslitt her jeg nå sitter og updaterer dere, mine kjære lesere.

Jeg var også så dum i går at jeg hadde på extensionsene mine. Eller dumt var det jo ikke, men jeg angrer litt nå, for de kan umulig lukte mer bål enn det de gjør akkurat nå! Jeg er helt ny med det der extensionsgreiene, så hvis noen har et par tips til hvordan jeg kan oppbevare dem som best og godt som mulig, sleng igjen en kommentar!

SPØRSMÅL:
-Hva har du gjort i helgen?
-Har du noen tips til hvordan jeg kan holde extensionsene mine så bra og gode som mulig? (kan jeg vaske dem med vanlig shampo osv.)


Forresten, jeg har nynorsk eksamen i morgen! ønsk meg masse lykke til!

Har ryddet rommet; før-etter bilder!

Hallo alle sammen. Overskriften sier vel det meste?

Først vil jeg bare si at skriftelig norsk hovedmål eksamen gikk helt greit i dag, og at jeg virkelig håper på noe mellom 4 og 5. Tilbake til poenget; I morgen har jeg store planer sammen med besteveninna mi, og noen andre folk. Og for å slippe at mamma skal ødelegge det, med å si at jeg må være hjemme å rydde rommet, gjorde jeg det nå. For å vise hvor flink jeg har vært, legger jeg inn før og etter bilder;

FØR;
blogggggggggg
ETTER;
blogggggggggghhh

Og vet dere hva?! Jeg skulle riste dynene og putene, og legge dem på lufting. Og i det jeg skulle dra av lakenet fra sengen, kom det en edderkopp krypene frem! Gjett om jeg stivna av skrekk før fornuftigheten kom til enighet, og jeg drepte den. Skikkelig, delte den i to.


SPØRSMÅL:
-Syns du jeg var flink med ryddingen?


> Har forresten fått noen spørsmål om når jeg skal vurdere bloggene, og det skal gjøres i kveld. Dermed kommer innlegget på kveldingen i natt en gang. Er bare å følge med! Og om du enda ikke har blitt med, har du fortsatt sjangsen en liten stund til. Er bare å bla et par innlegg ned, og kommentere der.

EKSAMEN -ønsk meg lykke til!

God morgen alle sammen.

Om akkurat en time til sitter jeg, og resten av klassen med norsk eksamen. Jeg både gruer og gleder meg, hvertfall til å bli ferdig! Jeg syns det er litt rart, at jeg snart er ferdig med ungdomsskolen. Er knapt bare en månde igjen, og etter det begynner nye veier, med nye venner og steder. For å være helt ærlig, så gruer jeg meg utrolig mye til å begynne i en helt ny klasse, uten de andre fra ungdomsskolen. Men alikavell, så kan det jo bli litt gøy å bi kjent med nye også.

Men nå må jeg blande meg litt saft for dagen, og løpe av gårde til skolen. Ønsk meg lykke til på eksamen!
 
Forresten, vi tapte 1-3 i går,dessverre. Men syntes vi var veldig finke, til tross for at halve laget ble skadet med brannsår. Vi vinner neste kamp, og de andre etter der. Og når høsten kommer, så skal vi knuse de vi spilte mot i går, skikkelig.

bilde1


SPØRSMÅL:

-Hva kom du opp i eksamen?
-Har du eksamen i dag, kanksje?
-Gruer du deg litt til å begynne et nytt sted, med kanskje nye venner?

(Hvis du har hatt eksamen, eller ikke har hatt det enda. Hva ønsker du å komme opp i da? Og det andre spørsmålet, hvis du har byttet fra ungdomsskolen, eller en annen skole til et helt nytt sted. Hvordan var det? Bare vri litt på spørsmålene)

PS; JEG MINNER PÅ INNLEGGET UNDER, HVIS DU VIL AT JEG SKAL VURDERE BLOGGEN DIN. KOMMENTER DER, IKKE UNDER DETTE.

nytt og bedre bilde av de nye extensionsene mine

På det andre innlegget mitt under, prøvde jeg å få tatt bilde av meg med extensionsene. Dessverre funket det utrolig dårlig, dermed bestemte jeg meg for å slenge inn et bilde til! Kunne funnet på et hav med tåpelige unnskyldninger for at det er i svart/hvit, når poenget er at dere skal se det mye bedre. Men, er ikke helt det som er poenget her, vil vise lengden. Fargen kan du se på bildet under i det andre innlegget. Er så si den samme.

Forfra ser håret helt normalt ut, har ganske langt fra før av. Men bak ser og merker jeg tydelig forskjell. Skulle hatt med og uten bilder, fillærn. For heller prøve å komme med det når jeg har fått klippet meg.
pictures18
SPØRSMÅL:
-Hva syns du?
-Vil du/har du extensions?

outfit, extensions og eksamen

uten navnffffffffffffff
Hallo alle sammen.

Virker som om de siste temaene jeg har skrevet om på bloggen, har vært verdt det. Har i hvertfall fått en del tilbake meldinger og fått høre andre sine meninger. Og det er jo flott, for var jo akkurat det jeg ville!

Over til en annen ting; Dere som leser bloggen min, har kanskje fått med dere at jeg vant clip on extensions på bloggen til Benedicte Pedersen for en liten stund tilbake. I dag har jeg prøvd dem, for første gang! Tror ikke det var så mange som la merke til det, siden jeg har jo ganske langt hår fra før av. Heldigvis passet fargene flott sammen, men mitt naturlige hår blir lysere og lysere med solen, så for da se hvor lenge det ser bra ut sammen.

Jeg skal klippe meg, slik at det står til extensionsene. Men min kjære mor er sykemeldt og holder seg så mye som mulig hjemme, dermed venter jeg til hun er oppegående igjen. For håpe det ikke blir så lenge til, for både hennes og min del.

Og forresten, i dag på skolen fikk alle i tiende vite hva de om opp i på skriftelig eksamen, og jeg kom opp i norsk! Er kjempe glad for det, for var akkurat det jeg ønsket!


SPØRSMÅL:
-Hva kom du opp i på skriftelig eksamen?
-Hva syns du om dagens outfit?
-Ser du at jeg har på extensions, i så fall; hva syns du?

drit fylla natt til 1 mai as!

Hallo alle sammen

De siste 24 timene har ikke jeg vært verdens beste blogger,
men det er det virkelig gode grunner for!


I går hadde jeg matte tentamen, og jeg vet det gikk dårlig. Senere på dagen, når tentamen var overstått, ble jeg med Katharina, bestevennina mi hjem. Deretter var det grilling hos den andre besteveninna mi, Malin, senere på kvelden! Og det var kjempe koselig! Null alkohol, eller en overfylt hage av 20 åringer. Bare en gjeng med koselige jenter, og kjæresten min.

dsc00048 1
kopi

Senere dro jeg og tre andre på fest hos en veninne av meg, og ingen drikking til tross for at det faktisk var natt til 1 mai. Når alt kom til sitt, og klokka begynte å nærme seg natta for lengst, dro vi hjem til Katharina. Der tilbringte vi også natten. Og morgenen etter, som var i dag til morningen. Da syntes jeg litt synd på kjæresten min. For han ville virkelig ikke opp av senga, og dermed ente det opp med at Malin og Katharina måtte gjøre noe med det. Som f.eks; å dra av han dyna, hoppe på han, spurte vann på han og rett og slett gjøre alt for å få han opp. Veldig morsomt, men stakkars. Senere på dagen dro vi ut i båten, og i den har vi befunnet oss i hele dag! Senere i ti tiden dro en gjeng bort til en kompis av meg, og vi kosa oss litt der. Jeg kom egentlig akkurat hjem, og jeg merker at jeg fortsatt fryser etter å ha vært på sjøen i hele dag.

eventyr

SPØRSMÅL:
-Hva gjorde du natt til første mai?
-Og hva er dine planer resten av helgen?

Scooterkjøring, fotballtrening og en forsvunnet mobil?

Hallo ALLE SAMMEN!

I dag har det vært en veldig stress dag, men alt gikk til sitt utover kvelden!


Fikk vært litt med to av besteveninnen mine. Hun ene, Malin, har fått seg scooter. Og dere tror vel virkelig ikke at den får stå i fred til lappen er tatt og hjelm er kjøpt inn? Film fra kjøringa kan du se under. Gjerne kommenter og?

Og jaaa, vi har hørt og vet at lappen kan bli utsatt hvis politiet tar oss osv, men alle sammen som bare m-å si det ti ganger. Vi vet det. Ikke slemt ment. Men dere trenger ikke si det, vi vet hva vi gjør selvom det kanskje ikke virker sånn til tider.

Ellers har det vært en kjempe koselig dag. Klokka halv sju dro jeg på fotballtrening, og det var virkelig herlig. Etter treningen ble det litt stress, fordi at mobilen min var borte. Dermed måtte jeg bort til Malin og lete der, men selvfølgelig lå den rett innenfor dørstokken. Deretter kjørte moren til Malin meg hjem, fordi at vår bil ikke funker -haha.SPØRSMÅL;

-Noen gang kjørt scooter/moped?
-Hva har du gjort i dag?

→ inalindberg.blogg.no

solen kom tilslutt på sørlandet også

Hallo alle sammen.

I dag har det vært en kjempe fin dag! Begynte med gråvær, men solen kom frem tilslutt. Skolen gikk helt greit, fikk tilbake norsk tentamen min, 4+. Hvis du vil lese den, bla et par innlegg ned. Det jeg trakk nedfra for å få femmer, var bare litt utydlige setninger. Etter skolen gikk jeg til besteveninna mi, Camilla, fra nabobyen. Var utrolig koselig, men senere fikk hun besøk av Christian, og da satt jeg på med en av vennene hans ned til byen.

dsc00422

Nede i byen var jeg med Malin og Katharina. Vi dro ut i båt rundt i skjæra, og etterhvert besøkte vi en gal svane som holder seg på et enkelt område. Jeg og Malin dro først, og som bevis filmet vi alt. Filmen ligger på slutten av innlegget. Er en del banneord og skriking, så vært forberett! Var rett og slett det resten av dagen gikk ut på. Og den svanen er virkelig gal! Kommer du 20 meter innenfor dens teritorium, klikker den! Da mener jeg klikker, tar fart og flyr alt den kan etter båten. Beviset kommer under. Var forresten utrolig herlig å være ute i båt igjen! Skikkelig sommerfølelse, er virkelig glad for at jeg bor der jeg bor nå, når årstidene er på sitt beste og varmeste!Q; Ble du redd for svaner, etter å ha sett denne filmen?
jeg var det fra før av, noe dere kanskje hørte? fikk helt panikk
ps; se så søt malin er!

Grå dager, kommer solen i morgen?

Både i dag og i går har vært en grå dag. Jeg orket ikke skrive om hva jeg hadde gjort i går, for dagen ble helt mongo. Begynte veldig bra på skolen, og etter. Var med Malin litt rundt forbi osv. Men senere spilte vi fotballkamp mot jentene som er et år mindre, og det gikk rett i dass. Kunne skrivd mye negativt nå, men egentlig er småripsa på trinnet under en herlig gjeng. Unntagen når det gjelder å spille mot dem. Jeg gidder heller ikke skrive hvor mye vi tapte, er tross alt jeg som er keeperen og "får skylden". Uff, nå begynner jeg å sippe over kampen igjen. Ble heller ikke bedre etter kampen når jeg hadde konferanse på skolen. "Molofunken(?)", var det læreren min kalte meg i de hele 15 minuttene jeg satt å hørte på at jeg hadde gått ned i enkelte fag. Og nazitegnene på pulten fra tilvalgen, var ikke til serlig stor hjelp mot orden og oppførselskarakteren min. Altså, er ikke nazist, men hvis noen lurer kan jeg forklare, er heftig innviklet. ps; senere på dagen fant vi ut at hitler hadde bursdag, tillfeldig?

Det var dagen i går, den i dag var ikke akkurat noe å skryte av heller. Hadde nynorsk tentamen. Trodde det gikk bra, men når jeg kom hjem å leste den forje nynorsk tentamen min. Fant jeg ut at jeg nok en gang hadde gjort de samme flaue feilene. For bare håpe på at jeg består i hvertfall. Etter skolen var jeg barnevakt for broren min, og kjæresten min kom på besøk. Veldig koselig! Nå har jeg akkurat sett paradise hotel, og ble døds nyskjerring på neste episode. Ellers håper jeg på sol i morgen, og at det blir en bra dag!
       pictures16
brd
Jeg linker den bloggeren som klarer å gjette hva jeg hadde på brødskiven min etter skolen i dag, på to innlegg fremover!


Q;HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?

Jeg vant clip on extensions!

Jeg er rett og slett dødsglad nå!

Etter å ha lest igjennom kommentarene på det forje innlegget, får jeg et beskjed om å besøke Benedicte sin blogg. Dermed klikker jeg meg inn og blir målløs ettersom jeg hadde vunnet clip on extensions på konkurransen hennes! Ble selvfølgelig kjempe glad, men har vunnet før. Ikke av henne, men en annen blogger. Den premien så jeg aldri. Og den skulle jeg kanksje fått for to månder siden(?). For håpe denne dukker opp om ikke så lenge.

Og hvis jeg får extensionsen, som jeg tror jeg gjør. Skal jeg og mamma til frisøren, og jeg skal klippe tuppene mine, + at håret skal klippes skikkelig opp. Luggen må også gjøres noe med, men denne gangen blir det ikke jeg som skal klippe den!
pictures13

Q; Har du noen gang vunnet noe på en blogg før, uten å ha sett noe til det?
ps; noen som har peiling på alt fra a til å ang. extensions? i så fall, hjelp?

aldri skjønt det før nå

Hei, for dere som er der(?)

Jeg har aldri skjønt at man "ikke kan ha tid" til å bogge, før nå. De to siste dagene har jeg bare vært ute. Dermed har jeg faktisk ikke hatt tid til å blogge, så beklager. Men har hatt en veldig herlig helg!

Etter skolen på fredag dro jeg til Marius og var der litt, så dro jeg og han tilbake til Risør, på Jungelboken (theater). Der var vi sammen med Helene, Nora, Kathe og kjæresten til Helene, Marius. Var veldig koselig, og kjempe gøy på Jungelboken. Ekstra ros til Jonas som spilte bjørnen (Baloo?), han er en utrolig flink skuespiller og kjempe morsom! Når Jungelboken var ferdig dro vi ned og spiste pizza og koset oss. Senere på kvelden når jeg hadde kommet hjem sovnet jeg som en stein med en gang. Dermed, null blogging.På lørdag sto jeg opp tidlig for å møte Linn Kristin, en veninne av meg fra Oslo som holder på å flytte hit. Plutselig ble alt stess, fordi at vi fikk bursdagsinvitasjon til en av besteveninnene mine sin bursdag, Katharina. Dermed måtte vi bare forte oss å ta med de tingene vi trengte, å komme oss opp til meg!

Bursdagen til Katharina var kjempe koselig! Vi feiret den ute i skjæra, faktisk. Grillet pølser, drakk brus og koset oss skikkelig. Var veldig herlig å være ute i båt i sola igjen! Kommer kanksje bilder senere.

Senere på kvelden var jeg med Marius, og etterhvert kom Linn Kristin igjen. Dermed ble jeg med henne hjem i ellevetiden, og sov hos hun. Var utrolig koselig, og kom akkurat hjem fra hun nå.
bluetooth exchange folder1
Og hvordan har din helg vært?
som sakt, min har vært herlig! bare masse sol og herlige folk

dere er så søte, tusen takk

uten navngbnHallo alle sammen. I dag var det sol, og det var kjempe herlig ettersom det har vært regn og overskyet i tre dager. Ekstra herlig var det å løpe etter ballen igjen på fotballtrening. Før trening var jeg hos Malin (besteveninnen min), alltid koselig.

Det har rett og slett vært en herlig dag hittil! Tror ikke det kommer til å endre seg heller. Resten av kvelden skal jeg være så tragisk og fjortis å se på paradise hotel. En annen ting jeg skal bruke resten av kvelden på, er å svare alle de søte menneskene som kommenterte det siste innlegget mitt. Var masse hyggelige kommentarer, bla. om norsk tentamen min (les den under, om du vil). Jeg setter rett og slett utrolig stor pris på kommentarene jeg får, og virkelig ingenting er bedre enn det!


Q; Hva har du gjort i dag?
tips meg og en bra blogg, kanskje din?

Vil du lese norsk tentamen min? -tviler.

blooooooogMen hvis du faktisk vil lese den, er det bare å lese videre.

Først vil jeg bare nevne dagen min, som jeg faktisk har utnyttet en del! Som du kanskje skjønte, med tanke på overskriften. Har jeg hatt norsk tentamen i dag. Ble ferdig litt før elleve, og deretter gikk jeg til Ina. Egentlig skulle jeg ta bussen, men selvfølgelig kjørte den i fra meg rett forann øynene mine! Utrolig irriterende. I tilegg regnet det ute. Ikke mye, men akkurat passe nok til å la litt av sminken renne, og til å få klærene våte.

Hos Ina var det kjempe koselig! I begynnelsen var Iselin der, men hun gikk til kjæresten etterhvert. Senere laget Ina god mat til oss, og vi snakket om mye forskjellig. Var godt å snakke med henne, for hun er virkelig en som lytter og snakker med. Å vite at man har en slik person (som jeg også har fler av), er en utrolig god følelse.

Etter at jeg hos Ina, kom Marius. Vi dro opp til meg en liten stund. Ble der ikke lenge, bare et par timer ca. Deretter dro vi hjem til han. Og det var kjempe koselig! Vi hentet mopeden hans, som jeg enda ikke hadde sett siden han fikk den her om dagen. Også laget vi god mat.

uten navndewrt

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Marius. Gikk av på jobben til mamma, som er på Rema 1000. Mamma var ikke ferdig før om en halvtime, dermed falt en tanke inn om å plukke opp dataen fra baggen å redigere noen bilder til hun kom. Og gjett hva, det var nett der! På utsiden av Rema. Trodde egentlig det var en feil eller noe, men neida. Plutselig satt jeg på både nettby, msn og blogg. I det jeg tittet opp fra dataskjermen fra den grå asfalten jeg satt på, så jeg en politibil kjøre forbi. Ble litt nærvøs, enda mer nærvøs ble jeg når den sank farten og blinket inn mot Rema. Var akkurat som om blikket frøs på bilen i det den kjørte forbi meg oppe på plassen. Snudde, og kom tilbake. Plutselig stoppet den, og rullet ned vinduet. -Venter du på mamma du da? Kom det fra politimannen som kjørte bilen. Der satt naboen min, bak noen sorte solbriller. Jeg snakket med. Og tilslutt ønsket han meg en god kveld videre, og kjørte av sted akkurat på samme måte som han kom.

Dere skjønner, slike tanker som jeg har. Begynte jeg å tro at de kanksje skulle spørre om jeg hadde hacket meg inn på noe nettverk og gi meg en kjempe bot!
documents3
Så var det norsk tentamen min da, for dere som vil lese den.
Oppgaven jeg valgte gikk ut på å skrive en artikkel til et blad, om sin yrkesdrøm. Og man måtte kunne en del om det. Hverfall, her kommer den;

Hvert enkelt menneske har sin yrkesdrøm, og sine valg.

I gjennom hele livet må man gjøre valg, både store og små. Uten at man tenker over det, gjør man faktisk flere ulike valg daglig. Men enkelte valg kan være mer krevende enn andre, nemmelig yrkesvalget ditt!

Etter tiende klasse, som det knapt bare er to måneder igjen av. Krysser jeg mine fingrer for å komme inn på restaurant og matfag. Hvorfor jeg akkurat valgte dette yrket, har kanskje noe med min mor å gjøre. Jeg velger nemmelig å gå i hennes fotspor igjennom livet som kokk. En årsak til dette, er også min store lidenskap for å lage mat.

Det er enkelte kvalifikasjoner som er nødvendig innenfor denne bransjen. Og for det første burde det være noe som interesserer deg og som er noe du kan drive med resten av livet, hvertfall en stor del av det. Og for det andre, er jobben som kokk et stressende yrke. Dermed burde man være forberett på tunge dager, og klare å takle en til tider hektisk arbeidsdag med et høyt arbeidstempo.

Som kokk er det også viktig at man er flink til å kommunisere med kolleger og gjester, for å sikre at maten man lager fører til at gjestene trives og har lyst til å komme tilbake til din matlaging. Man må i tillegg være glad i å arbeide sammen med andre mennesker og være kreativ.

Utdannelsen krever bare fire år skole, og begynner på VG1 hvor man får en smakebit av alle restaurant- og matfagene. Man vil treffe inspirerende lærere og er sammen med elever som alle ønsker å bli dyktige fagarbeidere på sitt felt.

Man lærer i tillegg en del om lagring, produksjon, hygiene, forskjellige vinsorter, utrykk på andre språk og hvordan man skal tilbrede maten og sette den sammen på en mest mulig delikat måte.

På VG2, står man ovenfor enda et valg. Da skal man velge hvilken yrkesvei man vil spesialisere seg videre på, og der finnes det mange veier å velge mellom. Blant annet som pølsemaker, bartender, institusjons kokk, servitør, baker, alacarte kokk eller noe innenfor sjømatindustri.

Velger man for eksempel kokkefaget fremfor studiespessalisering, slik jeg har gjort. Er det mye mindre teori og masse tid med praktisk arbeid og spennende matlaging på skolekjøkkenet. Etter to år på skolen, er det to års læretid i bedrift hvor man får lønn. Etter det er man klar til å gå rett ut i arbeid.

Om man har en drøm om å bli kokk. Eller noe annet innenfor restaurant- og matfag yrket, men i tilegg ønsker studiekompetanse. Er det lureste å ta studiespessalisering etter at man er ferdig med f.eks. Kokkeutdannelsen. Årsaken til dette, er at arbeidsstedene som tar inn lærlinger for betalt for å ha dem der. Og akkurat der er det en stor forskjell. Det viser seg nemmelig slik at hvis man tar inn en lærling rett fra kokkeskolen, får bedriften 70 % betaling for å ha han/hun der. I motsetning til en som først tar studiespessalisering og deretter kokkelinjen. Da får bedriften bare 30 % betaling. Og dermed sier det seg selv hvem arbeidsplassen vil ha som lærling. I den sammenheng, anbefaler jeg at man først går restaurant- og matfag, og dermed studiespessalisering. Ikke omvendt!

Hva du får i lønn som kokk, varierer mye. Går litt ut på hvordan restaurant det er, og hvor den ligger i landet. Kokker kan i tillegg jobbe på kvelder, i helger og på helligdager.

Jeg råder dermed til å velge kokkeyrket. Norge trenger fler kokker, og av den grunn er det ikke så komplisert å få jobb. Og hvis man først har klart å få seg lærlings plass et sted, skal man ikke se bort i fra at man kan gå ut i arbeid der etterpå. Men hvert enkelt menneske har sin yrkesdrøm, og sine valg. Og dette er mitt yrkesvalg, min drøm.

Q;Hva syns du om tentamen min? Måtte bruke slikt spåk, skrev sakprosa(?), faktatekst.


Sorry for mega langt innlegg. Men har tenkt på en possetiv ting. Jeg får nemmelig en del spørsmål om html koder, hvordan jeg gjør det osv. Dermed har dere som lurer på ting, virkelig sjangsen nå! Bare spørr meg i kommentarfeltet om hvilkene koder dere vil ha, så skal jeg se hva jeg kan gjøre. Trenger ikke å være noen jeg bruker, bare spørr! Kan hende jeg har dem fordet.

Ellers, NOEN SOM HAR EN B-R-A BLOGG Å TIPSE MEG MEG?

ATTENTION PLEAS !?

Vel, kanskje ikke vert å gi så mye attention til bloggen min i dag. Er virkelig ikke på blogghumør, dessverre. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive om, ingen bilder har jeg å dele heller. Sjeldent jeg har slike dager, men er sikker på at det er fler der ute som har hatt det slik og.

Akkurat nå sitter jeg i godstolen oppe i stua og passer lillebroren min. Er akkurat ferdig med å pille av mascaraen jeg en gang tok på meg i dag på morningen. Det er rett og slett en av mine uvaner jeg virkelig ikke klarer å slutte med! Dagen i dag ble nok en gang annerledes enn planlakt. Jeg hadde jo helt glemt at jeg var barnevakt, dermed skulle jeg ut å jogge i sola i dag, ta masse bilder og lage meg god middag hjemme senere på dagen. Men neida, verken er det sol ute, eller mat i fryseren. Så dette kunne jeg bare glemme!

Ettersom denne dagen ble litt i det kjedeligste laget, bestemte jeg meg for å redigere noen bilder. Har hørt og lest om flere titalls bloggere som rediger bilder, headere osv på picknik.com. Har lest om en del som annbefaler picknik, og nå gjør jeg det samme! Hvis du er glad i å redigere bilder og slikt, ta deg en titt inn der.
uten navndwerty
Dette bilde er redigert på picnik. Det jeg har gjort med det er å lage en rund bilderamme, skarpere bilde, endret farger og sotte inn en tekst med navnet mitt på. Virkelig ikke vanskelig i det hele tatt!

Q; Har du noen uvaner? I så fall, hva? : )

Outfit og healing?

documents1Hei alle sammen.

Tenkte å prøve meg på outfit bilde, men uten ordentlig kamera funker det utrolig dårlig! I dag satt jeg og sutret nok en gang over at det søte rosa kameraet mitt er ødelagt. Men plutselig kom det en lyspære over meg som ga meg en idè. Kanksje jeg rett og slett bare skal gi opp det kameraet jeg har nå, og heller kjøpe et helt nytt et? Heller det, for jeg vedder en million på at om jeg fikser det jeg har nå, enda en gang. Så vil det gå i stykker ikke lenge etter uansett.

Hvertfall, i dag har jeg vært med mamma på healing! Tro det eller ei, men bestefaren til lillebroren min er healer, dermed dro vi bort til han pga. ryggen til mamma. Og det funker faktisk! Eller hva mener du? Tror du at en så kalt healer kan helbrede folks smerter? Eller var der bare flaks og tilfeldighet at mamma som har hatt dårlig rygg i flere månder, plutselig ble bedre rett etter at hun hadde blitt healet?


OUTFITEN;
Hvit cardigan fra Kappahl.
Topp fra Only.
Strømpebukse fra Pierre Robert.

Bursdagen til Helene og resten av helgen!

Heisann alle sammen!

I går var jeg helt bloggfri, og grunnen til det var fordi at jeg var først hos Marius, også i bursdagen til Helene! Det var utrolig koselig, og veldig gøy! Jeg hadde gruet meg litt til bursdagen, siden det var en del jenter jeg ikke kjente der, men det fikset seg fort utover kvelden. Og alle sammen var veldig søte og snille (om dere leser dette, så hadde det vært koselig å bli bedre kjent med dere!). Bursdagen begynte klokken 19.00 og sluttet rundt 01.00. Og selvfølgelig som alltid, så var jeg en av de første som kom. Denne gangen først også for å være ærlig.

Her er noen av bildene fra bursdagen;
(mangler en del av guttene, men men)
pictures10
pictures12

pictures11

Når bursdagen var ferdig og alle sammen som ikke skulle sove der hadde dratt hjem, var det bare meg og guttene igjen. Marius J, Joffa, Marius S og meg. Marius J tok kvelden litt tidligere enn oss andre, dermed var der egentlig bare Marius S, Joffa og jeg som var igjen til slutt. Vi raserte huset etter is og brus, mens vi sov litt her og der og voknet i kjellerstua nede dagen etter (som var i dag).

Q; Hva har dere gjort i helgen?
ps; så det ikke koselig ut? mange søte folk!

For en lang fredag!

HEI FOR EN HERLIG DAG DET VAR I DAG!
tok du overskriften forresten? he-he

Akkurat nå har jeg kommer hjem fra byen! At det er lang fredag, merker jeg skikkelig. Selvom jeg er sikker på at denne fredagen er akkurat som alle andre. Men for en gang skyld, så har jeg ikke bare lakt i senga inne. I dag har jeg gått tur med familien min (som du kan lese om under om du vil) og vært forskjellige steder med venner. Først og fremst Malin, Katharina og Benjiamin. Begynte med at jeg gikk til Katharina, hvor de andre var. Og på veien bort dit tok jeg en del bilder. Når jeg kom til Katharina var jeg der en stund sammen med de andre, føre vi gikk ned til byen og traff mange andre mennesker. Var veldig koselig, så dette må gjennta seg!

dsc00237
kopi
Her er et av bildene jeg tok, var det ikke stilig?

I morgen skal jeg også nyte dagen! Først skal jeg til Marius, også skal jeg i bursdagen til Helene. blir utrolig koselig. Og jeg gleder meg masse! Selvom jeg og Helene kanksje ikke hadde den beste starten (all skylden til meg, virkelig), men heldigvis innså jeg hvor dum jeg var og rettet opp i det! Dermed har denne søte jenta bedt meg i bursdagen sin. Senere på kvelden i morgen overlater jentene meg til guttene, og resten av kvelden blir sammen med dem. Skal se om ikke jeg kan komme med bilder fra bursdagen på søndag! Og selvfølgelig må jeg lage et søtt bursdagskort til henne. ps; besøk bloggen hennes her og si gratulerer med dagen!

Q; Hvordan har din fredag vært og hva er planene for resten av helgen?

Jeg datt i bekken, bokstavelig talt

Hei og hopp latsabber som kanksje enda sover (?)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skogtur! Jeg og resten av huset (dvs. mamma, stepappa og hunden vår), har gått lang tur i dag. Nesten en halv mil. Trodde dette skulle slite meg helt ut, men det gjorde det faktisk ikke! Var veldig koselig, og deilig å komme seg litt vekk fra byen.

Midt inne i skogen, på en vei som ikke kan bli mer øde, fikk jeg litt av en overraskelse. Plutselig var jeg rett igjennom alt som kalles vei og is. Og der slutta vist veien, og det begynte en bekk. Så der sto jeg da, på en sko og en klissvåt sokk. Jeg datt ned i bekken, bokstavelig talt. Og alt jeg så, var bare et mørk hull med litt av skoen min som tittet opp. Heldigvis fikk jeg dratt den opp og tatt den på igjen. Og gjett hva, den var ikke blitt våt igjennom! Så kanksje jeg ikke hadde så uflaks alikevell.
bluetooth exchange folder


Q: Liker du/eller har du gått på tur med familien din i påsken?

tjokken, d e me d

Hallo alle sammen som fortsatt leser bloggen min, tross etter dårlig blogging! Kanksje det er det grå kjedelige designet mitt? Kan det være av den grunn, så skal det snart bort.

En ting sikkert, og det er at jeg hvertfall ikke har noen modellkropp når sommeren begynner! Heldigvis så er ikke jeg en av dem som "ikke spiser godteri", eller "trener hver dag". Sier ikke at det er noe negativt i det, men jeg kunne virkelig ikke klart det. Jeg spiser jo bare godteri! Hadde jeg vært statminister eller konge i Norge, hadde jeg nok ført inn èn McDonalds butikk i hver miste by! Og påskeeggene hadde vært i alle butikkhyller året rundt! Nå er et dessverre ikke slik, dermed sier jeg som Marius -rart jeg ikke triller!

youcam
Fikk påskeegget mitt i dag, og da blir det enda mere snopspising. Som dere ser, så er forseglingen på påskeeggpakken av, og det er fordi at den selvfølgelig allerde er spist opp! Og i de siste dagene har vel jeg omtrent bare spist godteri, bokstaveligtalt. Så kom ikke som et sjokk. Men i morgen skal jeg og resten av familien i huset gå tur, da for vi håpe at påskefettet disser av! Litt  av det hvertfall.

Dette innlegget hadde vel egentlig ikke noe poeng, ikke annet enn at jeg virkelig er en godtemoms. Q; Har du spist mye godteri hittil i påsken?

"RIV NED DEN GRÅ MUREN"

Heisann alle nydelige mennesker som leser bloggen min!

Jeg har virkelig begynt å nyte ferien! I går var jeg hos dyrlegen med hunden min, og gikk med han rundt i byen i ca tre timer (kommer film under av han og veninna mi sin hund). Jeg leverte også jobbsøknader til alle restaurantene i byen, er rett og slett desperat etter sommerjobb. Skal også levere på Rema 1000, men aner ikke når jeg får gjort det. I fire tiden kom Marius ned til byen, og da gikk vi hjem til meg. Hadde det kjempe koselig, som vanlig. Satt i senga og så på tv, også lagde vi mat sammen. Skviset sammen et par kyllingfileer som vi skjærte i små biter, og stekte dem. Dermed blandet vi det med ris og en svidd saus som mesterkokken hadde laget (meg).

Senere på kvelden gikk vi ned til byen og møtte noen venner av Marius. Etter det gikk jeg opp til Ina, for å sitte barnevakt sammen med henne for broren. Etter en halvtimes tid kom Malin, Katharina og en kompis opp. Malin har forresten blitt bra i ryggen via healing! Døds kult, fingeren opp for alternativ behandling!

Etter at dem hadde dratt, fant jeg og Ina frem brus og godteri. Og så en film vi hadde leid (husker ikke helt hva den het, men den var bra. Selvom vi ikke skjønte den før på slutten). Det ble til at jeg sov hos henne, og jeg kom nesten akkurat hjem fra Ina nå, så stresser litt med å kle meg. Skal nemmelig være borte i natt også.


Kanskje litt dårlig kvalitet, men slik er det å filme med en mobil fra vikingtiden.

Er allerede lei av det nye designet mitt. Syns det er for grått og kjedelig. Vil ha den lys og livlig igjen! Aner ikke når dette kommer til å skje, for er virkelig stress med alle de html kodene. Sier bare "la oss rive den grå muren en gang for alle!". Så for jeg prøve å ta det i løpet av de to neste ukene.

Påskestemningen er her!

HEISANN!

I dag har jeg hatt en skikkelig fin dag! Tror påskestemningen er her nå! Følte jeg utnyttet dagen skikkelig. Stod opp i ti tiden og gjorde meg klar for å dra ned til Linn Kristin som var i byen. Fikk en super nyhet om at hun kanskje skal flytte hit, og det hadde jo vært herlig! Håper virkelig det skjer. Senere dro Linn Kristin hjem til Oslo, og da dro jeg opp til Camilla og var med henne i hele dag. Utrolig koselig! Stakk også innom Malin en tur og spurte hvordan det gikk med henne, og etter det dro jeg og Camilla bort på banen. Der møtte vi Leon og Daniel(?). Og Leon fikk Marius bort til oss. Etter en stund dro vi ned på kiwi, og opp igjen til trening.

Treninga var kjempe koselig. Ingen var sure og grinete, alle var bare glade og litt ukonsentrerte kanskje(a)? Men, hvis det er noen som leser det her, og som var på trening med meg. Så var det kjempe gøy, laget jeg var på var flinke, så godt jobba. Ble det litt bestefar sakt? Jaja, mente det bare hyggelig.

Etter treninga ble Marius med meg hjem, og han kjøpte enda en påskeeggpakke til meg (hadde en fra før i baggen, som jeg fikk av han når jeg så han med en gang i dag)! Dermed er stabelen min med tomme (dessverre) lilla påskeegg pakker nærmere to meter. (kommer bilde under)

Jeg løp i dusjen med en gang når jeg kom hjem, og etter det gikk jeg ned til Marius på rommet. Det var utrolig deilig å legge seg i en nyoppreid seng, rett fra dusjen! Jeg og Marius så på film, og det viste seg at han kjøpte enda mer godteri enn "bare" en eske påskeegg. Så vi satt å gomla i oss under dyna, og kosete oss skikkelig!
pictures8
Klarer dere å se hvor mange påskeegg det er?

Dette var hvertfall min dag. Hadde det utrolig koselig, og skikkelig gøy!
Q; Hvordan var din mandag?

Påskeferie sier dere?

Hei, natta og god morgen.

I dag (eller i går om du vil), var jeg med Marius, og fikk sove lenge i senga mi. Det var utrolig deilig, men den gode følelsen ble snart borte når jeg fant ut at det enda var en grå dag i møte. Dermed ble planene om å finne på noe ute i "sola" borte. Så vi dro heller på butikken og kjøpte godteri. + at vi leide filmer, "Meet Dave" og "Fatso". Begge var bra, men Fatso får et ekstra pluss. Ellers gjorde vi ikke stort, satt bare inne som vanlig og feita oss opp på godteri og brus forann tven.

At det er påskeferie har jeg virkelig ikke følelsen av.
For meg føles det ut som en helt vanlig helg, med en skoleuke proppa full av tentamer i vente. Men slik er det jo ikke. Så dere som har påskestemningen i dere, gi litt til meg. Jeg blir bare hjemme uansett, så kan trenge litt.
youcam10
Q; HAR DU PÅSKESTEMNING?
i så fall, hva er dine planer for påsken?
Mine planer er ikke annet enn å bare være hjemme, som jeg sa. Skal nok til kjæresten min en tur eller to, og være med vennene mine. Ellers blir det å kapre til seg så mange påskeegg-esker som mulig før det er for sent! Har bare spist 16 esker i år.


FORESTEN; NYTT DESIGN! HVA SYNS DERE?

I går og i dag, bryr du deg?

Heisann!

Sorry hvis noen tok overskriften frekt, men det er noen som syns å lese hva andre bloggere har gjort osv. er kjedelig. Men det syns ikke jeg, tvert i mot! Så, dere som bryr dere kan bare lese videre, så finner du snart ut av hva jeg har gjort de to siste dagene!

1236168645000640200902innfo2459709510x510rHar virkelig vært en nydelig dag i dag! Sola skinner og jeg har hørt måker i nesten hele dag. Det ga virkelig sommerfølelse i magen. Har også sett noen grønne gresstrå, godt å se de titte frem under brune eikeblader igjen! Jeg har også hatt engelsk tentamen i dag. Det var siste engelsk tentamen på ungdomsskolen noen gang. Egentlig er trist litt trist, for snart kommer enda en av de forandringene jeg ikke liker. Jeg satt nesten tiden helt ut, prøvde å gjøre mitt beste. Så for håpe det gikk bra. Når jeg kom hjem spiste jeg litt mat, hadde spist noe tidligere på dagen så var det kanskje på tide?

I går var det altså så utrolig morsomt på skolen! I k&h ble det litt vilt! Så, hvis du lurer på hvem de idiotene i orange kjeledress med skjegg var, og vaskekjærringa med grått hår, så var det bare Malin, Edina og meg. Hvem ellers? For å være hel ærlig, så tenke vi ikke helt over hva vi gjorde. Bare tulla rundt på skolen inne i kantina, skolegården, gikk på butikken også opp på barneskolen. Var rett og slett bare oss selv! Når morroa var ferdig og det hadde ringt inn for lengst, var det på tide å gå tilbake til normal tilstand igjen. I siste time fikk vi vite at barneskolen hadde ringt ned å klage på to i orange dress og en annen som hadde skremt førsteklassingene til tårer slik at de ikke ville være på skolen mer. De hadde seriøst blitt redde av oss. Ikke rart da, hvis man tenker over hva vi sa til dem. Og sånn som vi så ut! Kommer bilde under, for håpe jeg ikke skremmer noen lesere av den grunn!

Senere på dagen var jeg med Malin og Katharina. Vi dro hjem til Katharina rett etter skolen og lagde litt mat med en gang. Dermed ble vi med søsteren og faren til Katharina ut i båten dems. Og det var virkelig herlig. Sommerfølelse da også, kjente det kilte i magen når jeg så for meg hvordan det kom til å være om to månder. Jeg og to av mine bestevenner med den diggeste båten og høy musikk i skjæra! Etter å ha vært ute på sjøen litt, kjørte vi inn til cafen til Katharina der vi fikk god is! Og jeg fikk påskeegg av broren hennes, nam!

Senere på kvelden stripet Katharina og Malin håret sitt, og det var litt av et slit! Når de hadde fått dusjet det ut og de endelig var ferdige kom Malin opp først. Og når jeg spurte om Katharina ble fin. Sa Malin at hun var nede og grein, og at hun ble skikkelig orange! Jeg ante ikke helt hva jeg skulle gjøre da, foreslo å gå ned til henne, men Malin sa hun kom opp. Så kommer hun, og APRILSNAR! Åh, døds irriterende. De lurte meg skikkelig! Og jeg hadde ikke blitt lurt tidligere på dagen! Men i hvertfall, de ble kjempe fine begge to!
pictures16
Vi hadde på oss disse lekre plaggene, og jeg og Malin puttet laken elns forann magen for å gjøre den litt "mannlig". + at vi selvfølgelig måtte ha skjegg og bart! Edina er den slitte fargerike vaskekjærringa.

Q; Hva tenker du om de tre bildene fra gårsdagens skoledag over?

För en härlig dag det var idag!

Hallo alle sammen!

I dag har jeg hatt en skikkelig herlig dag! Selvom det ble en brå start på dagen i og med at jeg forsov meg, igjen. Skolen gikk som vanlig, bortsett fra at jeg følte meg skikkelig dårlig i de tre siste timene. Når skolen var ferdig hentet jeg broren min på SFO og vi tok bussen hjem sammen. Når jeg kom hjem lå gutten min i senga mi på rommet mitt og sov.

Dagen gikk veldig fort, og brukte den ikke til annet enn å slappe av egentlig. Jeg var barnevakt for broren min, kjæresten min var på besøk og vi så den siste saw filmen sammen (for dere som lurer, så var den bra. Men kan ikke skjønne at det er den siste saw filmen? Det kan det umulig være!?). Når kjæresten min skulle hjem fulgte jeg, hunden min og lillebroren min han til bussen. Er et stykke å gå, men det var koselig.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser på sannhetens øyeblikk, har lagt lillebroren min og dusjet akkurat hunden min (Happy).

Her er noen bilder fra turen og etter at jeg hadde dusjet han;
pictures15
Q; Har du hatt en herlig dag i dag?

Tangerudbakken *hjerte*

Hei alle store og små!

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg har "Tangerudbakken *hjerte*" i overskriften min? I så fall, så er det fordi at jeg liker "dem" så utrolig godt! Syns de er så uffattelig nydelige! Fetteren min har downs, og han er helt herlig! Blir alltid på godt humør når jeg ser han. Og hvertfall når han småløper mot meg for å gi meg en "lenge siden sist" klem! Blir så glad av slike folk. I motsetning til folk som ser stygt på folk som har downs. Jeg nesten hater dem som dømmer slikt for en sykdom de ikke har bestemt selv. Tenk hvis det var deg?

Ellers i dag så har jeg vært på fotballtrening. Kom hjem for en drøy halvtime siden. Etter skolen i dag dro jeg og mamma ned på el kjeden, som har gått konkurs. Og det betyr salg, salg og mer salg. Sandra var så herlig at hun tipset meg om å gå ned der å se etter rettetang, og det fikk jeg ordnet i dag. Så, hurra for meg som fikk en rettetang i dag! Resten av kvelden skal jeg bruke på å spise kake å se på tv. Hva skal dere bruke resten av dagen på?
youcam8
ps; fikk påskeegg av lillebroen min i dag. Og på skolen var jeg forsatt helt oppspinnet av e-posten fra karpe diem!

Q; Hva tenker du om folk som har dows eller lignende sykdommer?

Sendte random e-post til Karpe Diem, trodde jeg.

Herregud. Må bare si det, dele det med hele verden!

I stad så surra jeg rundt på alle mulige blogger. Og så herlig som jeg er, klikket jeg meg inn på Karpe Diem sin blogg. Etter en stund bestemte jeg meg for å sende e-post til dem. Ikke en klissete en som "dere er så tottaly bezt" (selvom de er det). Jeg spurte dem heller om dem kom til Risør, Arendal eller Tvedestrands distriktet i nærmeste fremtid (her jeg bor). Selvom de akkurat hadde konsert i Kristiandsand osv. Men så uheldig som jeg var, kunne jeg dessverre ikke dit. Og er enda lei meg for det! Så, to minutter siden får jeg en e-post, Karpe Diem. "Hei Katrine! Tror ikke det er planlagt noe ennå, men jeg skal ta det videre. Risør har vi aldri spilt i, så det hadde vært moro. Magdi"

HVOR JÆVELIG KULT ER IKKE DET?
Sorry språket, men jeg har vært stor fan av dem siden åttende. Og seriøst, dette er stort for meg! Tenk hvis favorittene kommer til lille Risør? Alt takket være meg, kanskje? Åh, det hadde vært så jævelig bra!

1m

Spørsmål som du skal svare ja på, for er ikke dette døds kult?

Jeg må være verdens lateste person

Heisann, eller god morgen.

Sola skinner, og snøen smelter på utsiden av vinduet, men jeg sitter enda inne på rommet mitt og har ikke fått noe ut av dagen. Sminka ligger enda ubrukt, og klesskapet er ikke åpnet enda. Jeg har rett og slett ikke stått opp, er det mulig? Ja, tydeligvis. Mest sannsynlig har nok mange av dere hatt en kjempe fin dag sammen med venner, famile eller kanskje vært på søndagstur? Mens jeg derimot, ingen av delene.

Det skal ikke virke som om jeg klager. For det har egentlig vært en ganske digg dag. Sove lenge, ikke noe stress og ingen lekser eller noe i den duren. Men, i morgen begynner skolen igjen, og så heldig som jeg er begynner dagen min med to timer styrketrening. Egentlig litt digg det også, så lat som jeg er. Nevnte her om dagen at jeg ikke skjønner meg på folk som virkelig ikke spiser godteri. Men som heller tar seg heller et godt eple og en joggetur. Mens jeg heller holder meg til påskeegg og datan på fanget i senga. Så, må si jeg misunner de folka der ute som er flinke med kostholdet sitt og trener bra. Det er jo tross alt snart sommer og bikinisesong!

snapshot200903288

Q; Er du flink og trener/spiser regelmessig?
Altså, nå må ikke dere få inntrykk av at jeg er en feit 450kg jente som ikke spiser annet enn godteri, og aldri trener. For så ille er jeg ikke. Spiser litt sunt, også har jeg fortballtrening to ganger i uka.


28108631238344714727n400
Forresten, jeg er med på en konkurranse på denne søte jenta sin blogg! Håper virkelig på å vinne et sett clip on extensions! Hun vant 5000kr, og nå er hun så utrolig snill og gavmild, at hun har tidenes konkurranse. Kom deg til bloggen hennes, HER.

Hva syns DU om bloggen min?

snapshot200903264
kopiEller leser du den i det hele tatt?
Kanskje første gang du er inne på den nå?

Jeg lurer rett og slett bare på hvem som leser bloggen min. Og hva dere syns om den. Så, hvem er dere anonyme folk som alltid er innom, men aldri kommenterer?

Rett og slett, hvem er det der ute som leser bloggen min?


Hvis dere virkelig har lyst til å vite hva jeg skal i dag, så er det bare å fortsette å lese denne setningen ut, for i dag må jeg rydde. Skal nok ikke bare rydde, men er litt i tvil. Skal kanskje være med to av veninnene mine, også kommer Marius siden. Og jeg aner ikke når han kommer, så er litt innviklet der. Men nå skal jeg hoppe i dusjen å komme i gang med ryddingen, så finner jeg ut det andre etterpå forhåpentligvis! (For å komme med en unødvenig ting og for å fylle ut innlegget litt mer, så ønsker jeg meg rettetang! Vet du om en plass jeg kan kjøpe en billig, men bra en? Si i fra!)


Så, leste du dette? Er du der, hvem er du?

Ikkje les, e e hypæ

H-A-L-L-O

Nok en gang drit fylla på godteri! Kunne lakt ut en videoblogg om hvor hypre vi er, men da hadde jeg nok mista alle leserene mine. Jeg og Malin skal sove hos Katharina i natt, som jeg nevnte tidligere i dag. Det kommer til å bli en lang natt. Og jeg må opp i sju tiden i morgen tidlig, pga barnevakt! Så ønsk meg lykke til! Akkurat nå sitter vi hjemme i leiligheten til Katharina, inne i stua og tar kvelden helt ut! Kommer nok til å bare bli sittende på hver vår data og monge ut resten av kvelden. Når vi dro fra Malin i dag tok vi noen bilder, og under ser du tre av dem. Er vi ikke søte?
bluetooth exchange folder3
-Hva har dere gjort i kveld? HE-HE-HE
ps; skjønner meg ikke på folk som "ikke" spiser godteri.
hvordan i alle verdens dager klarer de det? syke mennesker.

--> besøk denne bloggen HER.

Herrelighet, det er jo helg!

pictures14Hei alle sammen, og god helg!

Endelig er det helg, og jeg håper virkelig alle er glad for det. I så fall, så er hvertfall jeg det! I helgen har jeg store planer. I dag skal jeg vært med Katharina og Malin, og akkurat nå sitter vi i sofaen i stua til Malin og stusser. Har planer om å bake kake, men vet ikke hvor langt vi kommer. Senere i kveld skal vi til Katharina, og jeg og Malin skal sove der. Det kommer til å gå vilt. Litt sjokolade inn i munnhulen da, og vi er på toppen!

I morgen kommer Marius, og føre Marius kommer skal jeg kanskje være med Siw Christina og Linn. Det blir koselig, er så utrolig lenge siden! Også får jeg påskeegg av mamma i morgen, gleder meg masse til det. Kunne virkelig ønske de solgte påskeegg hele året, selvom ulempen hadde vært at jeg hadde trilla da.

HVA SKAL DERE I HELGEN?
husk å besøk hostebrus sin blogg.

Jeg har hatt en deilig dag, har du?

Hei hei hei! I dag har jeg hatt en utrolig koselig dag! Skolen var ok, som vanlig. Selvom Malin, Iselin og jeg gjorde kanksje noe vi ikke skulle ha gjort. Men akkurat det sier jeg ikke her, uff. Etter skolen ble jeg med Malin hjem. Vi lagde kylligfile, ris og bernesaus. Det var skikkelig godt! Malin gjorde mesteparten av arbeidet, og hun var kjempe flink! Var utrolig godt, så dette må vi gjøre oftere, men neste gang skal Katharina være med om så hun er død.

Etter at vi hadde spist, var vi oppe på rommet til Malin og redigerte et bilde fra bursdagen til Maja. Det ble så utrolig bra, den som ikke ler av det har rett og slett ikke humor. Jeg fikk også noen klær av Malin, eller hadde fått dem for sikkert et halv år siden. Men hadde studd dem inn i mørkeste kroken på rommet hennes. Men nå har de endelig kommet seg hjem til meg.

Etter hvert dro vi på fotballtrening i all hast, og møtte Iselin på halveisen. Treninga var kjempe gøy. Og vi vant sjokolade på slutten. Av en eller annen grunn har jeg utrolig vondt i storetåa mi, men det for jeg bare leve med. Selvom det ødela litt innsatsen på fotballen, men men. Etter treningen kom mamma og hentet meg. Og vi dro en tur ovenom Rema 1000, innkjøpet mitt ser du på et av bildene under.

Akkurat nå sitter jeg hjemme i senga mi og ser på ungkaren og mongolider på msn med besteveninnene mine, og Marius. Senere i kveld må jeg gjøre litt lekser, faktisk. Fant ut at den linja jeg har søkt på (restaurant og matfag) er den linja som er mest søkt på i hele aust-agder. Og kommer ikke jeg inn der, har jeg seriøst ikke noe liv!

Her er noen av bilder fra i dag;
youcam7
Q; LIKER DU PÅSKEEGG?
vil egentlig ikke ha noe nei her.

forresten, jeg og kjæresten min har vært sammen i 1år og 2 mnd i dag, si gratulerer? :)
husk å besøk ; hostebrus.blogg.no

i går, i dag og i morgen

Hei alle mennesker der ute som ikke har annet å gjøre, enn å glo på bloggen min!
(som jeg syns er utrolig koselig, så fortsett med det!)

I går gjorde jeg virkelig ikke stort. Var bare barnevakt hjemme, men heldigvis kom Marius og holdt meg med selvskap. Det var veldig koselig, og vi bakte rullekake. Ellers så vi bare på tv og kosa oss.

I dag har jeg gjort litt mer enn å bare sitte hjemme. Hadde en digg dag på skolen, med lite teori. Fikk besøk av noen konsertfolk også, men kall det hva du vil. Syns ikke det var serlig gøy, men bedre enn engelsktime hvertfall! Etter skolen dro jeg hjem til Katharina med Malin. Vi tok bussen, og jeg må si det er noe dritt at de har lakt om bussrutene! Senere på kvelden, fra 17.00-20.00 var jeg og Katharina på trafikal. Syns egentlig det var litt gøy, hadde førstehjelp og slikt. Også glemte jeg å nevne at Malin rettet håret mitt på skolen i dag! Veldig uvant, men det ble veldig fint.

Og i morgen skal jeg på fotballtrening. Gleder meg til det, er så digg å spille fotball for tiden!
documents
Outfitbilde og et "nærme" bilde av håret mitt litt etter at Malin hadde rettet det. Jeg syns det "nærme" bildet av meg er litt forferdelig, men hadde ingen andre som viste godt hvordan håret ble. Hva syns du?

Q; Hva har dere brukt dagen på i dag?

husk å besøk ; hostebrus.blogg.no

skole, gode venner og fotballtrening

Heisann alle sammen!

I dag har jeg hatt en utrolig koselig dag! Først var det skole, som jeg ikke hadde annet valg enn å gå på. Etter skolen ble Ina og Katharina med meg hjem. Var utrolig koselig å være med dem begge. Er lenge siden jeg har vært med Ina nå, så det var gøy. Var gøy å være med Katharina og, selvfølgelig. Vi satt egentlig bare hjemme i senga å snakka og kosa med hunden min, som dem begge smelta for. Senere gikk vi bort til Katharina, fordi at vi måtte hente fotballtøy/sko til treninga senere. Ble ikke der lenge, men nok til å helle i oss litt cola og ta med en grandiosa i handa(bokstaveligtalt).

Treninga senere på kvelden var kjempe gøy! Var ikke helt seriøs, men ikke helt useriøs heller. Alle spilite bra sammen, uten å sparke hverandre ned som en gjeng med gale kuer! Slik vi pleier å gjøre. youcam6
ps; se så pene venner jeg har. katharina til venstre og ina til høyre.

-Hva har du gjort i dag?
-Spiller du fotball?


ps en gang til; har jo den konkurransen som jeg avslutte! men vet virkelig ikke om jeg rekker det i dag, krise. skal se hva jeg får til! så dere som enda ikke har blitt med har siste sjangsen nå.

Hva gjør du på en søndag?

Heisann hoppsann,

For dere som lurer på hva jeg har gjort i dag, så var jeg utrolig flink å begynte dagen med en gåtur sammen med hunden min, gikk i to timer. applaus. For dere kjent folk, så gikk jeg hjemme fra (Krana), og opp til Terneveien og tilbake! På veien tilbake tok jeg med Marius, og akkurat nå sitter vi i senga hjemme hos meg. Skal se på Fritt vilt 2 etterpå, gleder meg masse! Broren min kom akkurat inn døra med en godteripose til oss, så nok en gang er jeg i himmelen!
youcam5
-HAR DU SETT FRITT VILT 2? i så fall, er den bra eller dårlig?
-HVA GJØR DU PÅ EN SØNDAG? i dette tilfellet, denne søndagen.

lørdag, en koselig lørdag.

HEI PÅ DEG!

I dag har jeg hatt en kjempe koselig dag, selvom jeg sov vekk halvparten av den! høhø. Marius gutten min kom til meg rundt to, og vi lå bare hjemme å daffa. Og det er akkurat da jeg ikke kan ha det bedre. Ligge hjemme i senga med kjæresten, tv, data og lørdags godteri som selvfølgelig er en pakke påskeegg! mmm, i like.

Senere på kvelden var jeg i bursdag til Maja. Det var utrolig koselig! Alle de søteste jentene samlet, selvom det manglet et par stykker. Var også gutter der, men jeg vet faktisk ikke helt hvem. De var litt outsidere og satt på kjøkkenet nesten hele kvelden og svidde pizzaen, mens vi jenter satt å baksnakka mer enn noen gang i stua! Var mange kameraer der, så fikk tak i bildene til Sofie, blir nok dem som kommer til å pryde bloggen under. takk sofie
pictures13

Q; HVA HAR DU GJORT DENNE HERLIGE LØRDAGSKVELDEN?

ps. madelene, sofie og malin, got more picz? ;p

HVA SKJER I DAG A?

Halla alle sammen!

I dag er jeg super glad, tross alt for en hyper dag på skolen! Akkurat nå sitter jeg oppe i stua sammen med hunden min, Happy. Kom akkurat hjem fra skolen. Ser på the voice og snakker med den søte kjæresten til Thomas, Nina. Fikk akkurat e-post av en helt herlig blogger, som hjelper meg å redigere designet, nemmelig Caroline. Så for håpe jeg får det til! Senere i dag kommer kjæresten min, og det gleder jeg meg noe utrolig mye til!

Minner dere på konkurransen min på innlegget under. Ekstra gøy når mange er med! Du kan vinne gavekort fra motehus.no og den som vinner får en kode av meg, og da trekkes 150kr av summen din når du handler der.
youcam2

HVA SKAL DERE I DAG/HELGEN FOLKENS?

Jeg er så glad for tiden, er du?

God morgen alle sammen!

Kanksje feil å skrive god morgen så lenge mange av dere var oppe for 5-6 timer siden, men jeg våknet for en liten halvtime siden! Har nemmelig fri i dag etter eksamen i går.


Men det ble litt tørrprat, var ikke det som var poenget! Tingen er at jeg har det så utrolig bra for tiden! Jeg kan ikke huske sist gang jeg og Marius kranglet/hadde en diskusjon. Bloggingen er på topp, jeg har det utrolig fint hjemme og med vennene mine. Og ikke minst, hellet er med meg! Jeg fikk en bra karakter og skryt på prøve eksamen og jeg vant en konkurranse på en blogg (se under) og jeg fikk gavekort i posten fra h&m på 250kr her for litt siden. Kunne skrivd ned halve bloggen min om hvor fint og bra jeg har det for tiden, alt er rett og slett perfekt! Toppen av kransekaka hadde vært om Sara kom nedover en tur!
ja
HAR DU DET BRA FOR TIDEN?
-i så fall hvorfor/hvorfor ikke?

Följ min blogg med bloglovin

HERREGUD, JEG VANT!

Åh, er så glad at jeg nesten griner nå! Har vært med på en konkurranse, på Therese sin blogg. Og gjett hva, jeg vant! Og den drømme premien i tillegg! Vant en mascara fra maybelline og øyenskygge fra Isadora+ h&m øyenskygge børste. Har lenge hatt planer om å kjøpe denne mascara (se bildet under), men nå slipper jeg det og kan bruke pengene på noe annet! Herlig, denne dagen kan jo knapt gå bedere!
pictures10
Ellers i dag, (hvis du bryr deg?) så har jeg vært med Marius. Var utrolig koselig, spiste godteri til jeg var på nippet til å spy, lagde vafler og tulla skikkelig! Senere i åttetiden kjørte moren til Marius meg hjem, fordi hun måtte til hjembyen min, og da ble like så godt Marius med. Så nå har han vært her i et par timer og dro akkurat, mens jeg fortsatt sitter overlykkelig over at jeg vant konkurransen til Therese!

FOLK, HVA HAR DERE GJORT I DAG?

Prøve eksamen er over, endelig!

Hei og hopp små sopp!

I dag, endelig kom dagen jeg hadde ventet på. Dagen hvor alt som heter prøve eksamen skulle ta slutt. Og endelig er jeg ferdig! Vell overstått, bedere enn jeg trodde. Fikk 4+, tror jeg. Hun regnte med at det ble noe sånt, men kan hende hun ombestemmer seg litt og setter den høyere. For hun sa at den hvertfall ikke ble lavere! Og det er jo kjempe possetivt, for en sterk 4+ i engelsk er jeg døds fornøyd med! For se når hun setter karakteren. Fikk i hvertfall skryt for at jeg hadde den beste power pointen og at jeg aldri må slette den. Haha, men nok skyt om meg fra meg.
pictures9

Over til en ting jeg lurer på, hvorfor skriver alle at blogg er en trend? Føler ikke at blogg er noen "trend", det er jo "gammelt". Har jo selv blogget i over et år! Er vel bare det at fler og fler har skjønt hvor gøy og spennende det egentlig er. Så, som alle andre sier. Dere som ikke har blogg, heng dere på trenden!

Bloggere; Hvor lenge har du hatt blogg?

Tidenes sladder er hørt, snart prøve eksamen også!

Hei alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg hjemme og verken vet om jeg skal gråte eller grine. Fikk akkurat vite tidens sladder om "henne". Ellers så har jeg hele huset for meg selv og skal bli ferdig med stoffet til prøve eksamen i morgen. Ikke bare at jeg skal lage en power point og et manus, jeg må jo kunne det også! Så ønsk meg lykke til.

youcam3
Ovenfor ser du et par bilder fra skolen i dag av Malin f.h, Katharina og meg. Vi var utrolig flinke og ble på skolen med oppgavene våre til kvart på fire. Så egentlig ut som vi var på lan elns med fem pcer på 4 pulter. Har egentlig ikke noe spennede å skrive om. Sitter bare her hjemme i stua, med den gode kalde kakaoen min fra nesquik og the voice på tvn.

ps. hvis du er så søt at du leser bloggen min kan du godt si hei til meg en dag hvis du går fordi meg, er en veldig hyggelig jente :)

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Dagens outfit og drama i byen

pictures6Hei nok en gang alle sammen!

Flere av dere har spurt meg om jeg ikke kan begynne å ha mer outfit bilder, og selvfølgelig kan jeg prøve på det! Men kan ikke love noe, uten kameraet mitt er det litt vanskelig. Mobilen er litt dårlig og uklar i fargene.

Hvis dere har lest innlegget under, så holder jeg på med prøve eksamen i dag. Og helt ærlig, så er det ikke ille som jeg hadde trodd. Men sier slettest ikke at jeg liker det! Dro fra skolen rundt 13. tiden, og var hjemme i halv fire tiden. Fikk et par "sjokk" opplevelser i byen, nemmelig sørlans ekspressen som kjørte ut solsiden (en smal gate fra byen, rundt vannet. Dårlig forklaring, men den har virkelig ikke noe der å gjøre!). Og en dame i 40 åra som lå på fortauet på utsiden av blomsterbutikken og bare surra.

Hvis du lurer, så er buska fra vero moda, cardiganen fra cubus, toppen fra vero moda og hvis du bryr deg om hvor de lekkre hvite sokkene mine er fra, så finner du de nok på rema 1000 ;)

Q: Hva syns du om outfiten? nå som jeg først har en.

hjelp meg, jeg tror jeg har prøve eksamen

Hei, hei og god morgen alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg på skolen og holder på med prøve eksamen. Eller, kan ikke akkurat si jeg holder på. For det eneste jeg har klart å få ut på to timer er en forside som det står "relations" på, med et bilde av to mennesker. Vanskelig, eller hva? Heldigvis har jeg Jane her, så sitter ikke helt mutterst allene i klasserommet med bare tullinger.

I dag var jeg forberett på å starte dagen med et smil, i håp om at det kom til å gå mye bedre på prøve eksamen! Men neida, gjett hvem som hadde fem minutter på seg til å stelle seg!? Lucky me. Det eneste jeg rakk, var å hive på meg noen klær. Ærlig og redelig, ingen tannpuss, greing av hår eller sminke. Sminkinga måtte skje i bilen, og resten på skolen.

Nå må jeg virkelig komme i gang. Så vi snakkes siden. Fortell meg heller hva du skal i dag, eller kom med en blogg annbefaling?

youcam1

mongo trynet meg og søte jane
ps. jane har kommet til fornuft og begynt bloggingen på blogg.no, trykk

Hvorfor er søndager så kjedelige?

God morgen alle bloggere og lesere!

Akkurat nå sitter jeg i senga mi og har ingenting å blogge om! Føler meg egentlig litt dårlig, og kan ikke si jeg blir noe bedere av å bare se dritt på tven. Egentlig burde jeg rydde rommet mitt. For nok en gang ser det ut som om en orkan har feid igjennom det. Alle klæra mine ligger til vask, og jeg finner seriøst ikke igjen noe. Senere i dag kommer Marius en tur, og vi blir vel bare liggende i senga å se på tv. Ikke at jeg klager, er koselig det.

En annen ting jeg har vurdert, er å skifte design på bloggen. Begynner å bli litt lei av det, men har ingen idèer, og jeg orker ikke fucke til alt. Enda et minus, er at det er søndag og skole i morgen. Jeg har kommet opp i engelsk fordypning på prøve eksamen, og det er sånn passe greit. Men ville opp i Norsk, så ble hardt sjalu på Ida Emilie og Katharina som kom opp i det. Power pointen min funker ikke, så ligger litt død der.

Jeg kommer med et ubetydelig spørsmål, hvilken hårfarge syns du jeg passet best?
pictures2

jentenatta --> sladdernatta

Hei alle sammen!

I går kveld var jeg hos besteveninna mi Katharina, på jentekveld som dere kanskje vet. Og i og med at det var bare masse jenter der, ble det selvfølgelig en hel hau sladder. Da fikk jeg vite at en viss person har sakt så mye dritt om meg, at det skulle ikke vært lov. Så hun kan bare glemme å være noe i mine øyner mer, hore. Ellers så var det utrolig koselig. Spiste pizza, brus og godteri.

Jeg og Malin sov over hos Katharina, noe jeg er sikker på at hele huset hørte! Vi var altså så overtrøtte, skal ikke si hva vi gorde en gang! Men, som bevis for at hele huset hørte oss, kan du se en film litt lenger ned.

bluetooth exchange folder2

her er bilde av hva jeg hadde på meg. dårlig kvalitet, men men.
pictures1
hvis du vil se fler mongofilmer med denne jenta, besøk soppspist på youtube

jentekveld og søt ros

Hei alle søte, og ikke fult så søte !

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Katharina, mens hun surrer rundt og rydder vilt til i kveld! Hun skal nemmelig ha jentekveld, noe som kommer til å bli utrolig koselig! Får litt dårlig samvittigehet når jeg bare sitter her, men men(a) Får å komme med noe uinnteresangt så hørte vi måker i stad. Ikke at er noe alle må vite, men det gidde skikkelig sommerfølelse. Og hvem er det som ikke savner sommeren?

I det siste har jeg fått flere brev på nettby ang. bloggen min. Og det syns jeg er utrolig koselig! Folk som spørr om hjelp til header, html koder og som rett og slett bare kommer med søt ros mens de forteller meg at de er faste lesere. Og at min blogg er en av dem de innom. Syns dette er utrolig koselig, bare fortsett! Kanskje det er noe dere vil jeg skal skrive om, eller vite min mening ang. noe? Bare å kommentere under.

Senere i kveld blir det jo jentekveld som sakt. Skal prøve å ta noen bilder, men uten både kamera og mobil kan det bli litt vanskelig. Hva er deres planer i kveld?

uten navn

Dette blir nok tre av sangene som kommer til å spilles i kveld, så hvis du er så uheldig at du ikke er her. Kan du jo få litt følelsen her:
 

JA, gavekort i posten! Vil du også ha? :)

Endellig fikk jeg gavekortene mine i posten fra gratis makeup.com! Dermed måtte jeg jo poste et innlegg til dere, så lenge jeg lovet det når jeg fikk det. Hvis jeg fikk det. Og det gjorde jeg jo! Så til dere som virkelig syns dette er noe tull, kan ikke dere være stort glad i gavekort. Ikke ta det feil, men blir jo på en måte sånn føler jeg. Så nå gleder jeg meg masse til å kjøpe ny mascara og kanskje et par andre småting fra h&m for gavekortene. Hvis du også har lyst på gratis gavekort, så kan du trykke her. Og jeg lover, det er virkelig helt gratis. Jeg betalte ikke for porto eller noe annet. Og du kan bruke gavekortene på annet en sminke også :) Selvom det heter "gratis makeup". (Du kan velge mellom å få gavekort fra h&m, nelly.com eller Åhlens)

hvis du fortsatt ikke tror meg, så er beviset her;
TRYKK HER HVIS DU OGSÅ VIL HA GRATIS GAVEKORT PÅ 1,2,3!
youcam
Ha en fin dag videre søte bloggere! og det skal jeg love at jeg skal

Dagen i dag, hvordan var din?

Jeg fikk det nesten som jeg ville. Dagen i dag var ok, men ikke perfekt. Det er det heller ikke mange dager som er heller uansett. Har vært på skolen, og det var greit nok. Holder på å lage film i k&h så gleder meg til å komme skikkelig i gang med den. (Kan legge den ut på bloggen når ferdig resultatet kommer?) Ellers så har jeg vært med mine to besteveninner, Katharina og Malin. Og vi ble rett og slett drita på potetgull og cola. Du hadde ikke merka forskjell på om det hadde med alkohol å gjøre, eller ikke. Akkurat nå snakker jeg med den skjønne kjæresten min, og skal snart ta kvelden. For håpe på en koselig dag i morgen også da. natta bloggere.

venner
Q: Blir du hyper på to sekunder av sjokolade?
det gjør jeg, moohahhaha

Bilder fra shoppingturen!

JA, jeg fikk lastet opp bildene fra shoppingturen til meg og mamma! Var egentlig bare det jeg ville si også kommer bildene under. Akkurat nå sitter jeg som den mest possetive jenta i senga og skal til å sminke meg for dagen, derretter er det skolen. Har bestemt meg for å gjøre dette til en bra dag, så ønsk meg lykke til.
bluetooth exchange folder
bluetooth exchange folder1
fotomontasjer

bloggannet

fotomontasjer1


mor-datter shopping

Hei alle sammen!

På lørdagen brukte jeg og mamma bort hele dagen på shopping i Kristiandsand, som virkelig ikke er noe jeg angrer på! Fikk meg en hel ny garderobe og svarte pumps som har stått øverst på ønskelisten lenge. Hårbånd, armbånd og 12 nye plagg som bestod av tights, bukse, cardigans, tunikaer, "pen topper" og gensere. Droppa å kjøpe noe sminke eller lignende, så lenge jeg snart får gavekort fra h&m på 250kr. Trenger bare ny mascara og foundation uansett.

Etter å ha gått rundt i fem timer med to innfyllinger i bilen, ble det selvfølgelig en tur innom McDonalds. Dereter enda mere shopping! Når klokka var seks, gidde vi oss. Hadde ikke noe valg heller, butikkene stengte da. I går kveld tenkte jeg at jeg skulle laste opp litt bilder fra turen på bloggen, men selvfølgelig vil virkelig ikke bluetoothen på datamaskinene min funke! Det er så typisk, og selvfølgelig funker ikke USB kabelen heller. Ellers, så var det bare en litt daff dag i går med 0 sminke og en kjæreste i armkroken.

Nå skal jeg hoppe opp av senga (eller kanskje ikke bokstavelig talt hoppe, så lenge dette er første skoledag etter vinterferien), men prøve å komme meg opp å få på meg noe sminke og klær.

Se hva jeg fant, ååh. Nydelig tunkia. Gi meg? (a) Og nei Iselin, du får ikke lov ;o
d46df0f565256522


Q: Hva er dine planer for denne mandagen?

ps: jeg har blitt utfordret av Maiken, til å tømme alt jeg har i veska mi og ta bilde av det. + at jeg må skrive litt om det. Selvfølgelig får jeg heller ikke opp de bildene, så må prøve å få det til på en eller annen måte i løpet av de nærmeste dagene,

i be back


havnaaasdal2 Hei og hopp alle sammen!

Akkurat nå har jeg funnet ut at jeg skal til besteforeldrene mine en tur.  Dvs. ingen blogging. Jeg blir til fredag, but i be back. Der ute er det skog, tv med tre kanaler og et skap som aldri går tom for godteri. Men må løpe, så dette ble vel det korteste innlegget noen gang! Kos dere alle sammen, lover å komme med spennende innlegg når jeg kommer tilbake!

bare dra dere

God morgen, for de som har det!

Akkurat nå sitter jeg temmelig irritert på mamma og stefaren min, siden de dro opp på expert på utsiden av byen for å se på vaskemaskin (?). Når jeg har masa i evigheter om å dra opp dit for å kjøpe nytt batteri til kameraet mitt. Men nei da, de gidder ikke vekke meg eller noe! Kjenner på meg allerede at dette kommer til å bli en dritt dag!

Skjønner ikke hvorfor de ikke vekka meg?! Det er aldri noe problem for mamma å storme inn på rommet mitt å slenge fra seg en hau med reine klær, selvom jeg er i min dypeste søvn. Men, nok klaging. Har dere noe possetivt å komme med?

Q: Hender det noen gang at du klikker i vinkel helt uten videre? Eller blir sur helt uten grunn?

daffe tirsdagen ente opp med kjærestekos

Natta kjære lesere og bloggere! Eller god morgen?

I dag har jeg vært med kjæresten min. Hadde rett og slett ingen planer i dag, så ringte han og lurte på om han ville komme bort en tur. Vi har sett på tv, hatt vannkrig i senga og sett på enda mer på tv! Gøyere når vi er to og jeg har en armkork å ligge i. Denne dagen ble virkelig daff, så jeg beholdt joggebuksa på og lot sminka ligge for i dag, herlig med ferie og null stress. Men tilbake til poenget -null bilder i dag heller. Jeg beklager, men i steden for har jeg sotte å laget en film av meg og kjæresten. Samla sammen mange koselig bilder fra det siste året, funnet en søt sang og sotte det sammen! Så hva venter du på? enjoyQ: Har du kjæreste? I så fall, hvor lenge har dere vært sammen?

daffeste tirsdagen på lenge

I dag kommer jeg til å ikke gjøre annet enn å kjede meg og passe lillebroren min. For en gangs skyld så skal vi kanskje gjøre noe annet enn å bare sitte inne, så vi tenkte på å gå en tur med hunden etterpå eller noe sånt. Dessverre fikk jeg ikke tatt noen bilder i går, så dere som hadde lyst til å se dem må jeg nok skuffe.

Siden jeg sitter i senga og ser ut som en slitt narkoman, så blir det nok ikke noe outfit bilde eller noe i den duren akkurat nå, så jeg laster opp et annet bilde av meg fra helgen. For å ikke gjøre innlegget så utrolig kjedelig som det forje.
pictures6
Hva skal du i dag?
Vet du om det er noe gøy på tv fronten?


Ellers så er jeg medlem av en side hvor man kan vinne gratis gavekort på sminke, bare ved å verve noen få venner. Jeg mangler to stykker fra å få gavekort på 250kr på h&m. Så hvis du vil bli medlem for min skyld blir jeg evig takknemmelig for det. Bare trykk her. Når jeg har fått gavekortet lover jeg å legge ut bilde å bevise til alle der ute at dette ikke er noe tull!

Også en ting til, legg igjen link til bloggen din så stikker jeg innom en tur.

Nattakos fra hvem?

Tenkte jeg skulle dele en litt uhyggelig ting med dere for en gangs skyld.
Hver eneste kveld når jeg legger meg, er det akkurat som om det er noen andre som kommer og stryker meg på høyre skulder. Jeg har akkurat byttet rom, men det jeg har nå har jeg hatt tidligere også. Og da var det aldri sånn. Men etter at jeg "kom tilbake", så har det vært der. Har ikke brydd meg noe serlig om det før, eller sakt det til noen. Men i går var det ekstra ekkelt. Jeg skulle til å legge meg, og når jeg trakk dyna opp over brystet og tok armene over dyna, kom det igjen. En kald, ekkel følelse av at noen andre skal si natta til meg elns. Jeg gjorde som alltid og trakk armene til meg under dyna, så kom det igjen. Men denne gangen gjennom dyna! Ikke kall meg for en overtrosisk psycho, men kall meg gjerne overtroisk. (ps. jeg bytta rom fordi at jeg følte det var noe der, var rett og slett dritt lei av det. Og nå er det akkurat som om "det" har blitt med inn på det nye) Er jeg gal?Over til
virkeligheten. Akkurat nå er jeg hos Marius og vi skal til å se på hotel cæsar. Etterpå skal vi til byen en tur og jeg skal hjem. Sorry for kjedelig innlegg uten bilder, men skal prøve å få til noe i morgen eller senere.

Q: Hva har dere gjort i dag søtiser? : ) 

i smell like fish

Or not (?). Jeg, lillebror, Happy (hunden min) og stefaren min kom akkurat hjem fra isfiske! Det var utrolig gøy. Jeg fikk 28 tryter og stefaren min fikk 71. Akkurat nå så sitter jeg i senga og slapper av + at jeg prøver få varmen tilbake i kroppen. Trodde litt at jeg skulle fryse fingrene mine av meg i stad! Også prøvde jeg å ta noen bilder, spessielt av Happy. Men det var ikke serlig lett å ta bilder av en hund som virkelig ikke klarer å sitte stille, så det eneste jeg fikk ut av knipsingen var dette;
pictures4

Q: Hva driver dere med en grå søndags ettermiddag? : )

NYTT DESIGN! -gi din mening (a) ?

Jess, som dere ser så har jeg kvitta meg med det svarte og hvite designet mitt. Jeg har rett og slett bare tatt helt av og prøvd meg skikkelig frem. Vet ikke helt hva jeg syns, men nå orker jeg ikke redigere mer. I det siste har jeg lært fler og fler html koder, så hvis du har noen tips eller sider jeg kan finne flere på så gi meg en bokstav i kommentar feltet! :)
Q: Hva synes du om det nye designet?

Må bare legge inn litt tørrprat også, for jeg vil gratulere den søte besteveninna mi Malin som ble tante i dag til enda en nydelig liten jente! Tummelen opp for det. ♥

PS: DET ER VIST MERE DERE LURER PÅ ENN HVA JEG HADDE TRODD, MEN DET ER BARE UTROLIG KOSELIG! FORTSETT Å SPØRR PÅ "SPØRSMÅLSRUNDE" INNLEGGET UNDER, SVARER I MORGEN MED VIDEOBLOGG!

gratis gavekort på sminke på 1,2,3. prøv da vel? TRYKK.

rydda rom, ny dusja og frisk luft

herborjeg
Hurra! Som dere ser så går det endelig ann å se gulvet mitt! Hvis dere ser på "før"/"etter" bildene på over, så kanskje dere ser forskjell (legg merke til at det har kommet èn påskeeggpakke til på pulten, haha). Fant ut at det var på tide å rydde når jeg til og med fikk spørsmål om jeg hadde gjort det. Nå har jeg akkurat hoppet ut av dusjen og kastet på meg noen klær. Skulle egentlig ut av huset å være med Camilla, men er fortsatt litt dårlig. Så jeg utsetter det til i morgen! Blogges. Q: HVA SKAL DERE I DAG?

ps: jeg har fått utrolig mange spørsmål allerede, men fortsett å spørr! kommer videoblogg i morgen eller på mandag!

mini innlegg


snapshot20090227 hei kjære søte og ikke fult så søte mennesker! akkurat nå sitter jeg og min kjære lillebror og ser på alene hjemme. jeg er dritt lei av å være syk! men i morgen skal jeg heldigvis være med camilla, så hun redder dagen min! det eneste fornuftige jeg har gjort i dag er å perle et smykke og laget et par øredobber, ellers så skal jeg koset meg forann tv2 straks med hotel cæsar og norsk talenter! ellers så trengs det virkelig en ryddings her! (hvis du ser litt lenger ned, så tror jeg du forstår, haha!) men, er det noe gøy på tv fronten deres i kveld? :)

pff, øredobbene passer til den søte fargerike swag t-shorta mi! (i)

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits