FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Kjærlighet.

>> Hemmeligheten avsløres

Min kjære mamma, skal gifte seg. Det var det, den lille hemmeligheten er ikke lenger en hemmelighet. Men grunnen for at jeg ikke kunne si noe, var fordi at moren min ville fortelle det til foreldrene sine føre "hele" byen fikk vite det. Og dermed fortalte hun det til dem i går etter bursdagen til bestefar.

Jeg er så utrolig glad på mamma sine vegne.
Det har vært mye frem og tilbake, men endelig har hun  funnet seg en ordentlig mann som hun nå skal gifte seg med. Ikke nok med det, men datoen er på bestevenninnen min sin bursdag. Og jeg syns det er litt vittig, så lenge vi snakket om at de måtte ha det da. Og gjett om jeg gleder meg! Helt siden jeg var liten har jeg sett frem til at mamma skal gifte seg. Og jeg skal selvfølgelig få meg en nydelig kjole som brudepike. Datoen vi alle ser frem til nå, er 28 mai 2011.

bryllupdetaljmedium01weddingcake

ER FORELDRENE DINE GIFT? si gratulerer til min kjære mamma.

>> 1 og 1/2 år med gutten min i dag!

Dagen i dag skal bli bra, og må ende godt. I dag er det 1 og 1/2 år siden jeg ble sammen med gutten min, Marius. Om jeg skal slenge ut en setning rett fra levra, hadde jeg aldri trodd vi kom til å være sammen så lenge. Ikke pga. han, men kanskje mer meg. Hvorfor skulle jeg få ha det så fint, med en gutt som Marius, også i så lang tid? Jeg tror jeg kanksje undervurderer meg selv, for som vi alle ser, fikk jeg ha det så fint i 1 og 1/2 år med han. Og forhåpentligvis vil vi ha det så fint i enda lang tid fremover.

Dagen i dag skal jeg selvfølgelig tilbringe med gutten min, der vil jeg også tilbringe natten og dagen i morgen. Men, mine kjære blogglesere, jeg glemmer ikke dere. Datamaskinen er med meg, uansett hvor uromantisk det høres ut, vil bloggen bli oppdatert!

Så, over til noe seriøst. Jeg er utrolig glad for at jeg har Marius. Jeg har aldri sett på meg selv som noe av guds mesterverk. Men etter at jeg møtte gutten min, har jeg lært å respektere meg selv for den jeg er. Og ikke prøve å være noen andre ved å følge strømmen eller lignende. Jeg stoler også mer på meg selv, og tørr å ta egne valg å si hva jeg mener om jeg har på hjerte å gjøre det. Marius har rett og slett fått meg til å sette mer pris på livet, og glemme nedturer som har skjedd i det ved å heller tenke på det possetive. Så, kjære Marius, takk for at det akkurat er jeg som er jenta de. Uten deg ville jeg med mine fulle fem, ikke ha vært den jeg er den dag i dag. Setter utrolig stor pris på alt du har gjort for meg, utrolig glad i deg gutten min. -husk det!

cimg5262

HVA SKAL DERE I DAG, SØTISER? NOEN HØYDEPUNKTER FOR DAGEN?

Kjæresten min, skal alltid være min.

For at jeg skal sove ekstra godt i natt, tenkte jeg at jeg skulle skrive et lite innlegg om kjæresten min, Marius Smeberg.

Først, vil jeg bare begynne å si at jeg er så utrolig glad for at jeg har han! Skjønner meg virkelig ikke på single folk som elsker å være det, er jo så utrolig koselig å ha en kjæreste å dele livet med. Følelsen jeg har av å ha han der som alltid stiller opp for meg, uansett. Og den tryggeheten jeg får av å ligge i armkroken hans er rett og slett utrolig. Kunne ikke byttet han ut med noen, eller noe annet i verden. Jeg er rett og slett utrolig gald i kjæresten min. Er så herlig å ha han, vite at uansett hva jeg gjør vil han være der for meg.

pictures5


SINGEL ELLER KJÆRESTE? hva liker du best

<3 Happy'gullet

bilde002 Gullet mitt. Han er verdens skjønneste hund. Også så utrolig liten og herlig. Han er en dverg dacks med skikkelig fint gemytt. Moren har vunnet flere priser for det, også for oppførsel. Happy er skikkelig søt, og vill. Han er så nydelig når han tar frem favoritt leka si og vil at jeg skal leke med den sammen med han. Utrolig herlige dårdyr øyner. Jeg tar æren av å ha lært han å gi labb. Er litt stollt av det. Denne nydelige skapningen er et halvt år gammel, og bir ikke større enn det på bilde. Vet ikke hvordan dere syns han ser ut, men han er en liten baby som jeg kan ha i armene mine. Og hvis jeg går tur med han når det regner skikkelig, putter jeg han inn i jakka, så ligger han der og varmer seg. Når jeg mistet den forje hunden min, ble jeg skikkelig lei meg. Trodde aldri vi skulle få en slik nydelighet igjen. Egentlig var det ikke meningen at vi skulle ha dacks igjen, men mamma falt så for han her. Noe jeg er skikkelig glad for. Elsker virkelig denne hunden. Han er så skjønn, dere aner ikke. Verdens herligste og snilleste! herlige gullet'mitt ;-* <3

<3 1 år med kjæresten min

I går hadde jeg og Marius vært sammen i et år. Jeg rakk ikke blogge om hvordan det var osv. i går, så nå har jeg gledet meg i hele dag til å gjøre det. Hadde ikke vært verdens undergang om jeg ikke fikk blogget om en av ukedagene mine, men denne dagen var annerledes. Spessiell for meg.

Etter skolen var det rett på bussen og bortover mot Arendal. Marius kom på i Tvedestrand og det var skikkelig koselig å se han. Siden det var vår dag. Når vi kom til Arendal gikk vi rett på Mc'donals, jepp det stemmer. Høres det ikke kjempe romantisk ut? Er ikke hvor romantisk det er eller ikke, men vi måtte jo kose oss. Jeg var litt kvalm ettersom jeg hadde sotte på bussen i en time, og det var akkurat som om vi hadde et eller annet etter oss. Sjåføren kunne virklig ikke kjøre. Det gikk i 150 over hver eneste dumpel!

På Mc'donalds kjøpte vi cheesburgere, cola, pommerfrites++ standar bestilling i følge meg. Etter å ha sotte der en stund og blitt kvitt kvalmen gikk vi opp til et sånn piercing'sted elns. Skulle skjekke noe for Malin, også skulle vi se om det var nedlakt. Etter det gikk vi innom La Familia, og videre bortover vannkanten bort mot kinoen. Kinoen var selvfølgelig ikke åpen, den åpnet ikke føre en halvtime før første film. Dermed gikk vi og bowlet. Og det var skikkelig koselig. Tok to serier, Marius vant første og jeg andre. Egentlig er jeg drit dårlig og skikkelig god i å bowle. Enten for jeg alle ned, eller ingen. Utrolig koselig hvertfall :)

Etter bowlinga gikk vi innom kinoen igjen, og den var enda ikke åpen. Så da gikk vi bort på Arena Senteret, der hilse jeg på kjæresten til besteveninna mi. Tror egentlig ikke han kjente meg hlt igjen egntlig. Jeg og Marius gikk litt rundt på senteret og så kom vi forbi supersalg på gina, og da lot han meg gå (løpe!) inn å finne noe jeg ville ha. Han er så snill, skjemmer meg bort hele tiden. Det ente opp med en grå strikke genser med stor v-hals. Etter litt tusling rundt inne på senteret gikk vi bort på Mc'donalds igjen, siden vi var litt sultene. Det ente opp med Mc'Flurry, men det er diggbart for meg. I løpet av de siste drøye to timene gikk vi å tusla litt rundt. Gikk innom Kiwi et par ganger, kjøpte fim bilettene og til slutt satte vi oss ned inne på Arenan. Vi kikket inn på bik bok og plutselig dukket drømme'buksa opp. Har lenge hatt lyst på blå bukse. Også var det en jente inne i butikken som plutselig stod med en i hånden og kikket på en. Marius "Vil du ha en?", (a). Jeg ble skikkelig glad. Selvom han hadde allerede kjøpt en fin genser til meg, klarte jeg ikke si nei. Plutselig hadde jeg 1 bukse mer.

Etter hvert gikk bort på kinoen, kjøpte popcorn og ventet på at filmsalen skulle åpne. Vi skulle se Twilight. Og den var skikkelig bra! Utrolig koselig og veldig søt. Selvom slutten var skikkelig irriterende. Kanskje fordi at det kommer en 2'er (?). Håper det, for den gjengen vil jeg se mere av! Vi tok 9'bussen hjem. Jeg hadde akkurat 48kr i èn kroninger og 50 øringer, og selvfølgelig var det en sær busssjåfør som måtte telle dem. Selvom jeg sa at det var akkurat. "Det er 46,50,-" "Nei. Det er 48,-". Han telte en gang til, og gidde meg det særeste blikket om at jeg hadde riktig. Haha, taper! Var ikke bare jeg som ble stående der en stund. Egentlig var det bare morsomt.

Jeg og Marius hadde en skikkelig koselig dag. Spiste, bowlet, kino og shoppet litt. Han er virklig en nydelig gutt. Uansett hva alle andre sier, et han gull verdt for meg ;-*

BILDER FRA 1ÅRS DAGEN VÅR:
(kameraet mitt har gått i stykker, så bildene er tatt med mobilen. Dårlig kvalitet, dessverre)
dsc00274dsc00253dsc00268
dsc00267dsc00261dsc00249

første bildet er outfiten i dag og buksa jeg fikk av han, det andre er genseren jeg fikk.

dsc00280dsc00284
Ellers bare litt slurfe ting. Jeg har hengt meg skikkelig opp i "The L World" på tv3. Lost og Paradise Hotel kommer snart, gleder meg skikkelig. Frustrerte fruer og Hotel cæsar i dag. Mye tv, mye kos. Ser du på noe av dette?
Ellers så er jeg barnevakt for broren min. sjokk.

kjærleik, ikkje ein bok om rosar

dsc00060 1 Bare så du vet det, så er du det beste som noen gang har hendt meg. Vet jeg bare er 15 år og at det er mye som skjer da. Men jeg har virkelig funnet den rette nå. Og det er jeg skikkelig glad for. Du er sola i livet mitt pus, og bedere kunne jeg ikke hatt det. Du er utrolig kjekk, ov en herlig gutt som stiller opp for alle, nesten. Jeg vet at uansett hva som hadde skjedd, kunne du aldri ha såret meg med vilje på noen som helst måte. Om en uke til, har jeg vært jenta de i et år. Og den dagen er noe jeg ser frem til. Da driter vi 100% i fotballen og har en skikkelig kjærestedag. Du vet jo overaskelsen du skal få av meg, så dårlig som jeg er til å holde ting hemmelig for deg når det gjelder overaskelser, ellers vet du jo alt. Bokstavelig talt alt. Men det er jo fint, er et slik forhold jeg vil vi skal ha. Ble så glad i dag når du sa at du er så glad for akkurat hvordan jeg er og at du kan si alt til meg, uten å være redd for at jeg kan ta det feil Selvfølgelig er det noe jeg kan ta feil men det vet du jo selv hva er. Men slike andre ting som kanskje andre sippende jenter ville ha tatt helt feil. Du skjønner hvertfall hva jeg mener. Savner deg skikkeliig nå, selvom jeg har vært med deg i hele dag. Håper jeg får vært med deg i morgen. Du må alltid huske at du betyr alt for meg og at jeg aldri kommer til å gå fra deg, hvorfor i det hele tatt finne på å gjøre noe slik når jeg har det så perfekt? Ingen andre jneter har det like fint som meg. Hvis jeg får bestemme. Du er jo den beste gutten i hele verden, i mine øyner. Og i min blogg. I mitt liv. Jeg blir aldri lei av deg, og smilet ditt. Det er så søtt. Og hvertfall latteren din! Helt herlig. Virkelig. Jeg elsker den, akkurat slik som jeg gjør med resten av deg og personeligheten din. Er glad for at du er akkurat slik du er. Ikke en fjomp som vil være som alle andre, men Marius Smeberg. Kjæresten min. Kjekke kjæresten min. Gud å fin du e. Elsker å være i armkroken din, virkelig. Kan ikke se for meg et liv uten deg gullet, det ville ha vært skikkelig tumt. For du er en stor del av meg og en som ikke svikter. Personelighet av gull og ikke noe falskhet. Marius, jeg elsker deg virkelig ubeskrivelig høyt. masse suss fra jenta de, alltid din. husk det pusimusi. <3

Kjæresten min er mye bedere enn din

Tenkte jeg skulle skrive litt om gutten min. For han er veldig viktig for meg og dette er min personelig blogg hvor jeg skriver om meg evt.a. Og når det gjelder meg, ville ikke jeg vært den jeg er uten han. Jeg og Marius har snart vært sammen i et år. Den 26 Januar. Og dermed kan jeg trykt si at dette er en gutt jeg elsker.

Marius har en helt utrolig personelighet. Vet om noen som har dømt han feil, og de kan ikke helt settes ord på. Å ha sine egene meninger tenker du kanskje nå? Er ikke sånn sett. Men personer som ikke kjenner han, trenger heller ikke si noe om han føre de vet noe. Men Marius er en utrolig gutt som bryr seg om alle og alt. -possetivt. Han er søt, omtenksom og hjertevarm. Har aldri møtt en gutt som han, og det er ikke noe jeg sier fordi at han er kjæresten min. Men noe for å fokusere på virkeligheten, jeg mener det. Vinter, vår, sommer og høst. Sol og regn. Tårer og latter. Jeg har opplevd så utrolig mye med deg. Det dreier seg ikke bare om en ting, men alt annet også. En perfekt dag for meg kan være å ligge i senga å se deg inn i øynene. Du aner virkelig ikke hvilken lykkelig jente du gjør meg til, Marius.

Etter at jeg traff deg har masse blitt forandret rundt meg. Både venner og andre ting. Det er godt å ha deg når ting ikke alltid er så lett som alle andre skal ha det til. Du stiller alltid opp for meg og har en trøstende armkrok jeg har benyttet mange ganger. Både i store og små tilfeller. Jeg vet at forholdet vår ikke alltid har vært en dans på røde roser, men tanken på å gå fra deg har aldri vært i nærheten. Kan adri tenke meg det. Du er en gutt jeg vil dele resten av livet mitt med, noe jeg tror vil skje. Vi har det jo så fint. Ingen av oss har hatt det slik før, ekte kjærlighet.
Jeg syns du er verdens kjekkeste gutt, med verdens søteste smil! Jeg elsker å høre den varme stemmen din og kjenne de gode hendende dine rundt meg. De herlige kyssene dine, når du stryker håret mitt bak det ene øret, ser søtt på meg, smiler og kysser meg i pannen. Da går det ikke ann å telle sommerfuglene i magen min, de kribler over alt. Fryder av glede og lykkelighet. Ingen andre jenter er lykkeligere enn meg, fordi det jeg som har deg.

Hadde jeg hatt et valg her i livet, om å beholde gutten min for alltid eller ha en uendelig penge formue og få hva enn jeg vil ha. Så ville jeg ha valgt deg. Vil være kjæresten din for alltid. Gifte meg med meg, bo med deg, få barn med deg, sove med deg, dusje med deg, ta oppvasken med deg, dra på familietur med deg og rett og slett bare være jenta de for alltid. Om vi så måtte bo på gata. Spiller ingen rolle, det er deg og meg som er det viktigeste! Det er det som betyr noe. Du er virkelig sola i livet mitt. Om jeg så hadde hatt universett som papir og havet som blekk, kunne jeg aldri hatt nok ord til å beskrive mine følelser for deg. Det er så lett å bare si elsker deg. Men jeg vil så gjærne at alle skal forstå hva elske er. Hva de ordene betyr når jeg sier de til deg!

Jeg har så mange fine minner med deg. Den gangen i fjord vinter når du rulla ned et fjell i snøen, når vi bada i Mjåvann (som ikke bare er èn gang), båtturer, da du og jeg hadde en vill moped tur rundt Mjåvann når de nye hvite skoa mine ble skikkelig skittende, familiestunder, nyttårsaftner, kinoer, alle gangene vi har spist ute, julafter, når du "banker" meg, påsken i fjord når jeg trodde at mitt påskeegg var stort helt til jeg fikk se ditt, alle filmstundene, sverigetur, da vi var i badeland i Bø, overnatting hos besteforeldrene mine, hunde turer, Skjærgårds, bursdager, fester, bilturer, disney channel, alt godteriet, barnevaktsitting, alle gangene du har kommet inn vinduet mitt om natten, når jeg sov hos deg, osvosv. Det er så mye. Mye bra og fint.

Marius Smeberg, ingen kan forandre mine følelser for deg. Noe kan, men det er utenkelig. For da måtte du ha gjordt noe grusomt mot meg og såra meg skikkelig. Men det vet jeg at du aldri ville ha gjordt mot meg. Og jeg ville aldri gjordt noe slikt mot deg heller. Gleder meg til hverdag jeg har sammen med deg, de er så fine. En ting må du alltid huske gutten min. Jeg vil alltid være her for deg. Du er det beste som noen gang har hendt meg og jeg kan ikke tenke meg å dele livet med noen som helst andre. Jeg elsker deg virkelig. Elsker deg ubeskrivelig pusimusien min. Jenta de for alltid gutten min!

cimg3022
uten navn

Kjærlighets film.

video:kjrlighet0001 kopi

Her er filmen, sorry problemer i stad. men nå kan man se den :)
også har jeg en til. men orker ikke laste opp den.

men hva syns du, fjortis forhold eller ekte? :)


uten navn

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits