FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

Konkurranser

>> KATRINE PEDERSEN; 2 av 10 feil, vet du hvilkene?

HEI, er jeg endelig hjemme fra Hove, og jeg tenkte det var på tide å oppdatere bloggen. Jeg var så uhedig og ble syk når jeg kom hjem fra Hove, så jeg er ikke i toppform. Dermed orker jeg ikke å stresse med å legge inn bilder, filmer osv fra festivalen. Jeg tar det heller i morgen, og krysser fingrene for at jeg er bedre da. -Gled dere!

MEN, i og med at jeg ikke har noe stort på bloggfronten før i morgen, tenkte jeg at jeg kunne ha en konkurranse. Jeg ble innspirert av en annen blogger, til å skrive 10 ting om meg selv, med 2 feil. Og det er dermed opp til dere å gjette hva som er feil! Syns dette høres kjempe gøy ut, ikke sant? Og kanskje dere lærere noe nytt om meg som dere ikke viste i samme slengen!

1) JEG LIKER IKKE Å TA PÅ MASCARA PÅ DET VENSTRE ØYET.
2) JEG LIKER EGENTLIG VELDIG GODT Å GÅ TUR I SKOG OG MARK.
3) JEG ER EN STOR HANNAH MONTANA FAN.
4) JEG SYNS STORT HULL I ØRET ER RÅTT.
5) KOSEBAMSEN MIN SOVER FORTSATT I SENGA MI.
6) JEG LIKER EGENTLIG IKKE ONE TREE HILL.
7) DET NEST BESTE JEG LIKER Å DRIKKE ER ISKALD H-MELK.
8) JEG KUNNE SPILLE LITT PIANO FØR.
9) JEG HATER Å KJØRE BUSS.
10) JEG ER IKKE REDD FOR SLANGER.

Vel, blandt de 10 punktene over, er det 2 feil. Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentar feltet hvilke 2 punkter du tror er feil. Slik som f.eks. "Jeg tror punkt nummer 1 og 6 er feil". Hvis det er èn person som har klart å gjettet riktig innen neste gang jeg blogger (dvs. i morgen en gang), linkes hun/han i neste innlegg med et terningskast og en liten vurdering av bloggen. Hvis det blir flere enn èn som gjetter riktig, trekker jeg ut èn av dem som dermed vinner og blir linket, får terningskast og vurdering i neste innlegg. Så, GJETT OG KOMMENTER I VEI FOLKENS!

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER KÅRET!GRATULERER SØTIS
.
Takk til alle som ble med og dessverre ikke vant, bedre lykke neste gang.


Q; VEL, ØNSKER DERE FLERE KONKURRANSER?
Om ja, hvordan konkurranser da?

Siste sjangse folkens! -konkurransen


uten navnSom dere kanskje vet, så har jeg blitt sponset av motehus.no med å ha konkurranse på bloggen min. Premien er et gavekort fra motehus.no på 150kr. Alt du trenger å gjøre er bare å skrive hvorfor du har lyst til å vinne, og hvorfor det akkurat skal bli deg! Kommenter så mange ganger du vil, det øker vinnersjangsen. Lager du et innlegg om konkurransen min på bloggen din, får du et ekstra stort pluss.

Jeg avslutter konkurransen i morgen, hvis alt går etter planen. Hvis ikke blir det på tirsdag. Jeg kommer til gjøre det litt annerledes i forhold til de fleste andre. Jeg kommer ikke til å scrolle nedover, jeg kommer til å trekke lapp (for å gjøre det litt gøyere?). Det jeg kommer til å gjøre, er å skrive navnet på dem som har meldt seg på konkurransen og putte det i en eske eller noe lignene som jeg kan trekke av. Jo flere ganger du kommenterer, jo flere lapper blir det. Og hvis du skriver om konkurransen min på bloggen din får du 3 lapper. Kommer selvfølgelig til å gjøre dette med videoblogg, så det ikke blir noe juksing. -husk å legg til epost addressene deres, eller link til bloggen på kommentarfeltet!

Om du er den heldige vinneren av konkurransen min, vil du få en kode av meg som da er gavekortet. motehus.no er en nettbutikk, så blir ikke noe "kort". Og ikke glem at vinneren også vil bli linket i fem innlegg fremover!

Så hva er det du venter på? Meld deg på konkurransen min i kommentarfeltet til dette innlegget!
(så slipper du å svette med å scrolle lenger ned på bloggen, høhø)

KONKURRANSE! -vinn gavekort

Hallo alle sammen!

Jeg har bestemt meg for å holde en konkurranse. Og premien er gavekort på 150kr, fra motehus.no. Alt du trenger å gjøre er bare å skrive hvorfor du har lyst til å vinne, og hvorfor det akkurat skal bli deg! Kommenter så mange ganger du vil, det øker vinnersjangsen. Lager du et innlegg om konkurransen min på bloggen din, får du et ekstra stort pluss.

uten navndddd
Når du er med i konkurransen er jeg avhengig av å få tak i deg på et vis, så skriv inn e-posten. I tillegg til gavekort på 150, vil vinneren bli linket i 5 innlegg fremover.

Besøk nettsiden her; http://www.motehus.no/index.php

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits