FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

januar 2009

KATRINE PEDERSEN AKKURAT NÅ

snapshot20090131

inspirert

ble inspirert av andre blogger til å lage en video'blogg, så det har jeg og sara planer om senere. for se hva som skjer. blir masse klip og tull hvertfall. hahaha, her kommer et par bilder fra i høst ;

cimg1433cimg1564
altså,dette er bare tull. og i dag skal vi ikke bare ta bilder av alt tullet vi gjør,
vi skal nemmelig som sakt filme det. haha, gledere kjære lesere.VIDEO'SANG. THOMAS SYNGER. YOUTUBE'KJENDIS

Thomas Hansen kjente som shjallas på youtube synger,
også min kjære bestevenn.Han er utrolig flink. Stå på (y)

dagen i går, og hittil i dag.

Hallais! Nå skal jeg fakstisk blogge litt om hva jeg har gjordt i det siste. Eller i går, og hiitil i dag.

I går var jeg i begravelse. Det var skikkelig trist, hvertfall for en som meg som ikke takler det. Er sikker på at jeg kunne gått i en vilt fremmed sin begravelse og vært en av dem som grein mest. Seriøst. Etter begravlesen ble de nærmeste bedt opp til å spise litt ogsånn hos en av dem. Der var jeg en stund og etter det var jeg med Marius hjemme hos meg. Vi sovna faktisk, og jeg fikk skikkelig vondt i magen. Ellers så hadde vi det bare koselig.

Seinere kom Sara, hun kom 20.50 og da gikk Marius. Siden han måtte rekke den siste bussen hjem. Skikkelig koselig å møte Sara igjen! Vi så på en film, litt jentete og ikke helt lett å skjønne. Også snakket vi om alt og ingenting.

I dag skal jeg og Sara til byen tenker jeg, er sånn standar. Hun dusjer nå, og etter det skal vi spise frokost. Jeg er fast bestemt på å ha på meg den blå buksa mi, er blitt skikkelig glad i den. Ellers aner jeg ikke hva vi kan finne på;o


Bilder av meg og Sara fra i sommer. Husk: trykk på de for å få dem større.
cimg1051cimg1053

Ta det med ro!

Nå har det skjedd igjen, selvfølgelig. Jeg får nok en kommentar om hvor teit jeg er som ikke kan stå for det jeg sier. Dere som kjenner meg fra før av, men som kanskje velger å være anonyme for å kommentere dritt, (man vet jo ikke, folk er jo så falske her i byen) dere vet at jeg til tider kan være dårlig på å forklare og ting kan være lett for å tas feil. Så dere burde skjønne det, eller rett og slett bare spør meg hva jeg mener.

Det burde dere som ikke kjenner meg og, i steden for å klikke helt mongo. Jeg blogger om hva jeg vil. Dermed vil jeg blogge litt om mine meninger og ting som kanskje gjør litt opprør hos andre. Og når jeg sier det, tar jeg selvfølgelig i mot kritikk, men ikke på den måten at dere liksom motsier min mening. Jeg har ikke så serlig lyst til å blogge om hverdagen min hele tiden og bare det, syns det er kjedelig til tider. Hvem bryr seg om jeg glemte å ta ut søppla i dag og at jeg passa broren min i hele går? Kankje noen, men jeg vil ikke bare blogge om det. Så da må dere respektere de andre innleggene mine, kommenter hva dere vil, men ikke ta helt av. Og hvis det er et innlegg som dere er i tvil på, spørr heller.

Ble sikkert missforstått det her og, haha.


savner sommeren, gjør ikke dere?
dsc00631
ina, madelene, jane og simen bak :)

Gutter med sminke, hva syns dere?

Hva syns dere om gutter som går med sminke?

Jeg syns det er ok hvis "han" tar litt brunkrem og dekker en helt forferdelig rød kvise. Men hva med masse brunkrem og mascara? Kanskje litt lipgloss og. Da syns jeg det blir litt homo, sorry. Hva er deres mening?


billkaulitz12544263d
jente, gutt eller homo?

Gi meg èt godt svar.

Hvorfor er det noen som legger ut bilder av seg selv på nettet når de står i senga, rompa opp og frem med kløfta?
Kanskje bar mage og en skikkelig god overdose med sminke. Sorry hvis jeg kjenner noen som har det, men jeg syns det ser utrolig billig ut. Det er jo ikke slike bilder som man tar helt uten videre, da vil man virkelig vise seg. Enda værre er det når "gamle" folk gjør det. Med henge pupper og en rompe som bare består av strekkmerker.

nettbynosladda647115sDette bildet er tatt fra en nyhet på en nettside hvor de klager på at alt for mange unge legger ut bilde av seg selv og kroppen sin. Jenta er 13-14 år.

Slike bilder syns jeg er ok. Hvis en av veninne mine legger ut et slikt bilde, og jeg vet hun har slike pupper tenker jeg liksom ikke noe over det. Men hvis det er en som over hode ikke har hørt om ordet kløft, og legger ut et bilde som det. da tenker jeg at hun gjør det for å vise seg frem, blir nesten litt billig. Hvertfall hvis man ser at hun pusher helt jævelig. Enda værre ville det ha vært hvis halve bhn hadde vært til syne også. Så da skjønner jeg egentlig ikke helt hvorfor de en gang lagde den så big deel pga. slike bilder. De fleste jenter har jo bilder som viser litt av kløfta. Kanskje det er derfor, jeg er vant til det. Hva mener du om slike bilder jeg nå har nevt?
Det er forskjell på kødd og seriøsitet.

Fritidsproblemer? :-pNeida, Jane er bare morsom <3

<3 Happy'gullet

bilde002 Gullet mitt. Han er verdens skjønneste hund. Også så utrolig liten og herlig. Han er en dverg dacks med skikkelig fint gemytt. Moren har vunnet flere priser for det, også for oppførsel. Happy er skikkelig søt, og vill. Han er så nydelig når han tar frem favoritt leka si og vil at jeg skal leke med den sammen med han. Utrolig herlige dårdyr øyner. Jeg tar æren av å ha lært han å gi labb. Er litt stollt av det. Denne nydelige skapningen er et halvt år gammel, og bir ikke større enn det på bilde. Vet ikke hvordan dere syns han ser ut, men han er en liten baby som jeg kan ha i armene mine. Og hvis jeg går tur med han når det regner skikkelig, putter jeg han inn i jakka, så ligger han der og varmer seg. Når jeg mistet den forje hunden min, ble jeg skikkelig lei meg. Trodde aldri vi skulle få en slik nydelighet igjen. Egentlig var det ikke meningen at vi skulle ha dacks igjen, men mamma falt så for han her. Noe jeg er skikkelig glad for. Elsker virkelig denne hunden. Han er så skjønn, dere aner ikke. Verdens herligste og snilleste! herlige gullet'mitt ;-* <3

Joda, jeg har egene meninger

Nå har akkurat en retard kommentert å lata som om han/hun var kjæresten min. Var hvertfall slik jeg tok det, utrolig patetisk. Dreit seg på draget så lenge jeg snakket med han. Pluss at han kommenterer aldri bloggen min, da ville han hvertfall ikke kommentert det, eller det innlegget. Så hahah, lolface.

Hvertfall. Siden jeg ikke kan stå for mine meniger (ifølge noen). Skal jeg si noen her:
-det er stykt å legge ut bilde av seg selv hvor man viser halve bhen og gå sånn til vanlig.
ja, man må få gå som man vil. men dette syns jeg er litt vel drøyt. ser bare billig ut. også er det forskjell på å vise den med uvilje, og med vilje. bare så alle skjønner det! :)
-gutter kan også få bruke brunkrem.
ja, hvorfor ikke? Må jo få lov til å dekke til stygge røde kviser dem og.
-nettby er mye bedere enn facebook.
face suger. du kan ikke besøke andre fremmede profiler eller noe, rotete er det og.
-overdrivelse av snus er bare æsj.
greit at folk snuser, men når halvparten henger på utsiden av leppa, blir det bare ekkelt!


kommer sikkert mere hvis jeg finner på noe : )
så, jeg har egene meninger, dust.

stress, det skulle jo bare mangle !

Denne dagen her har vært fylt med ekle og unødvendige hendelser. For det første, så har jeg fått et helt nytt rom for litt siden. Hvit til og med, drømmefargn min. Hvertfall, jeg drev å letet etter USB'en til mobilen min, og endevendte hele rommet. Og gjett hva som har funnet gull'plassen mellom senga og ytterveggen? Joda! Masse mugg! Æsj, også det koselige rommet mitt. Det trenger inn foktighet utenfra, og lager små'dammer inne på rommet. mitt. Stefarn min skulle se på det til torsdag, Så nå holder jeg på å dra senga en halv meter ut fra veggen, og da må jeg jo også rydde denne søppelplassen her! Nå høres det ut som om vi bor i et ekkelt narko hus, men nei. Det er tårlig nytt og rommet mitt er helt nytt og oppusset!

For det andre, når jeg kokte nudler i dag, klarte jeg å sprute kokenes varmt vann på meg to ganger. Også hadde vi jo selvfølgelig prøve i dag, som jeg ikke hadde øvd på. Det ble ikke noe trafikal, og jeg endte opp som barnevakt. Rommet mitt ser fortsatt ikke ut i måneskinn, så hade.

mugg1


Vannskader og fuktighet i bygninger er grobunn for mugg.  Mugg i boliger kan gi problemer i form av utvikling av astma/allergi.  Selv om muggsopp er en del av den ?normale floraen? både inne og ute, vil fuktighet kunne gi vekst som forstyrrer den naturlige balansen.  Dette vil i svært mange tilfeller gi inneklimaproblemer.


må tilføye at jeg ikke vil ha astma !

<3 1 år med kjæresten min

I går hadde jeg og Marius vært sammen i et år. Jeg rakk ikke blogge om hvordan det var osv. i går, så nå har jeg gledet meg i hele dag til å gjøre det. Hadde ikke vært verdens undergang om jeg ikke fikk blogget om en av ukedagene mine, men denne dagen var annerledes. Spessiell for meg.

Etter skolen var det rett på bussen og bortover mot Arendal. Marius kom på i Tvedestrand og det var skikkelig koselig å se han. Siden det var vår dag. Når vi kom til Arendal gikk vi rett på Mc'donals, jepp det stemmer. Høres det ikke kjempe romantisk ut? Er ikke hvor romantisk det er eller ikke, men vi måtte jo kose oss. Jeg var litt kvalm ettersom jeg hadde sotte på bussen i en time, og det var akkurat som om vi hadde et eller annet etter oss. Sjåføren kunne virklig ikke kjøre. Det gikk i 150 over hver eneste dumpel!

På Mc'donalds kjøpte vi cheesburgere, cola, pommerfrites++ standar bestilling i følge meg. Etter å ha sotte der en stund og blitt kvitt kvalmen gikk vi opp til et sånn piercing'sted elns. Skulle skjekke noe for Malin, også skulle vi se om det var nedlakt. Etter det gikk vi innom La Familia, og videre bortover vannkanten bort mot kinoen. Kinoen var selvfølgelig ikke åpen, den åpnet ikke føre en halvtime før første film. Dermed gikk vi og bowlet. Og det var skikkelig koselig. Tok to serier, Marius vant første og jeg andre. Egentlig er jeg drit dårlig og skikkelig god i å bowle. Enten for jeg alle ned, eller ingen. Utrolig koselig hvertfall :)

Etter bowlinga gikk vi innom kinoen igjen, og den var enda ikke åpen. Så da gikk vi bort på Arena Senteret, der hilse jeg på kjæresten til besteveninna mi. Tror egentlig ikke han kjente meg hlt igjen egntlig. Jeg og Marius gikk litt rundt på senteret og så kom vi forbi supersalg på gina, og da lot han meg gå (løpe!) inn å finne noe jeg ville ha. Han er så snill, skjemmer meg bort hele tiden. Det ente opp med en grå strikke genser med stor v-hals. Etter litt tusling rundt inne på senteret gikk vi bort på Mc'donalds igjen, siden vi var litt sultene. Det ente opp med Mc'Flurry, men det er diggbart for meg. I løpet av de siste drøye to timene gikk vi å tusla litt rundt. Gikk innom Kiwi et par ganger, kjøpte fim bilettene og til slutt satte vi oss ned inne på Arenan. Vi kikket inn på bik bok og plutselig dukket drømme'buksa opp. Har lenge hatt lyst på blå bukse. Også var det en jente inne i butikken som plutselig stod med en i hånden og kikket på en. Marius "Vil du ha en?", (a). Jeg ble skikkelig glad. Selvom han hadde allerede kjøpt en fin genser til meg, klarte jeg ikke si nei. Plutselig hadde jeg 1 bukse mer.

Etter hvert gikk bort på kinoen, kjøpte popcorn og ventet på at filmsalen skulle åpne. Vi skulle se Twilight. Og den var skikkelig bra! Utrolig koselig og veldig søt. Selvom slutten var skikkelig irriterende. Kanskje fordi at det kommer en 2'er (?). Håper det, for den gjengen vil jeg se mere av! Vi tok 9'bussen hjem. Jeg hadde akkurat 48kr i èn kroninger og 50 øringer, og selvfølgelig var det en sær busssjåfør som måtte telle dem. Selvom jeg sa at det var akkurat. "Det er 46,50,-" "Nei. Det er 48,-". Han telte en gang til, og gidde meg det særeste blikket om at jeg hadde riktig. Haha, taper! Var ikke bare jeg som ble stående der en stund. Egentlig var det bare morsomt.

Jeg og Marius hadde en skikkelig koselig dag. Spiste, bowlet, kino og shoppet litt. Han er virklig en nydelig gutt. Uansett hva alle andre sier, et han gull verdt for meg ;-*

BILDER FRA 1ÅRS DAGEN VÅR:
(kameraet mitt har gått i stykker, så bildene er tatt med mobilen. Dårlig kvalitet, dessverre)
dsc00274dsc00253dsc00268
dsc00267dsc00261dsc00249

første bildet er outfiten i dag og buksa jeg fikk av han, det andre er genseren jeg fikk.

dsc00280dsc00284
Ellers bare litt slurfe ting. Jeg har hengt meg skikkelig opp i "The L World" på tv3. Lost og Paradise Hotel kommer snart, gleder meg skikkelig. Frustrerte fruer og Hotel cæsar i dag. Mye tv, mye kos. Ser du på noe av dette?
Ellers så er jeg barnevakt for broren min. sjokk.

helgen i korte linjer.

På fredags kvelden sov jeg hos besteveninna mi, Katharina. Jeg skal ikke nevne for mye, for jeg vet aldri hvem som leser bloggen min. Men det var kjempe gøy og utrolig koselig hvertfall! Jeanette var også i byen, så det var kos. Også fikk jeg møtt kjæresten til Katharina. Han virket kjempe koselig! På lørdags marran når jeg våknet ble det en hvit morgen. Det snødde som bare det ute. Jeg var med Marius også den dagen, og vi leide "popcorn" på vidion. Den var bra, men coveret gidde litt for mye falske forhåpninger. Han gikk rundt elleve, og etter det gikk jeg ned på rommet og sovnet litt etterpå. Akkurat nå er det søndag, snø og hannah montana på tv. Marius kommer innom en tur i kveld og, men aner ikke når. Kusina har føda, så han skulle hilse på det lille nurket :') Så da blir jeg sittende her å se på hannah montana, og etter det skal jeg og Happy gå ned å lever filmen på vidion :) skjer?

Risør;
1232112809000640dsc22502367295510x510r12314887860006409januarmorge2353750510x510r

pedo, pedo, gå din vei, før skolen skyter huet av deg!

Skolen i dag var bare stress, eller egentlig ikke. Vi så film i de tre første timene. "Jeger" elns, hah. Rar film, men søte hunder. Også har jeg har fått masse forskjellige meldinger i dag, både sårende og rare. Jeg fikk litt for mye å tenke på i fjerde time, så da braste jeg ut i tårer og inn på doen. Ida kom løpende etter meg, og jeg vinka Ina ut. Vi snakka om et par ting som hadde skjedd i det siste ogsånn. Jeg fikk gå av læreren min, og slapp dermed de to siste timene.

Også fikk jeg akkurat melding av Ida, om at det hadde vært en pedo på jentedoen i dag! Og at politiet var der nå ogsånn. VI satt jo der, for litt siden ;-o stakkars mann hvis han var der da, måtte høre på alle jente problemne våre. For når vi gikk ut derfra, og et par andre jenter gikk inn dit, kom plutselig alle sammen ut i fra doen. Hah, kanskje det var da de "oppdaget" han? For når vi skulle gå til timen, og jeg skulle snakke med læreren min. Stod en av "sjef" lærerene der. Hah, glad for at jeg ikke var på do i dag (y)

Senere i dag skal jeg være med den søte kjæresten min og ut til Katharina :) Det blir koselig!
Har dere hatt besøk av pedo på doen i dag, eller gjordt noe annet gøy eller? :-p 

Drømmejobben min!

Min drømme jobb er å ende opp som à la carte kokk på Color Fantasy. Alltid likt sjøen og ikke en av dem som spyr av et par bølger. Jeg har alltid ønsket å bli kokk også, og på sjøen hadde vært herlig. To uker med jobbing og to uker hjemme. Og hvis jeg får jobb der, er det mye lettere å få jobb på land siden, hvis jeg hadde ønsket det. Utdanningen tar fire år. Jeg må går ett år på VG1 i Restaurant- og matfag. Deretter VG2 i Kokk- og servitørfag. I tillegg må jeg gjennomføre et obligatorisk sikkerhetskurs før jeg går i lære i to år som kokk eller institusjonskokk. Til slutt må jeg gjennom en fagprøve for å få fagbrev som kokk eller institusjonskokk. Dette høres utrolig gøy ut. Som kokk jobber jeg i byssa, som er skipets kjøkken. Der sørger jeg for den daglige matlagningen for mannskap og passasjerer. Skipskokken kan også ha i oppdrag å sette opp menyen, sørge for bestilling og supplering av råvarer. Jeg kan få ansvar for å beregne og føre regnskap over forbruket.

colorfantasy59874aMat må alle ha. God mat er populært på et skip hvor de som jobber der også bor der. Kokkens evne til å variere og være kreativ er derfor viktig for å skape et godt miljø ombord. Fokus på kosthold er en viktig trend i samfunnet. Som kokk vil du derfor være en viktig del av et fag som utvikler seg raskt. Rask utvikling gir muligheter for gode fagfolk, også på lang sikt. På større skip kan du f.eks. få jobb som stuert, en offiser som har ansvaret for den totale forpleiningen ombord. Som kokk er du også kvalifisert til tilsvarende arbeid på land.Her er en random film med bilder innefra båten,
måte bare ta denne. Sangen fikk meg så glad;
Hva er din drømmejobb, eller hva  vil du bli?

Nytt år, nytt hår.

dsc00217 Fikk masse possetive kommentarer på skolen i dag (eller Kristiandsand),om håret mitt. Kvekker litt når jeg ser meg selv i speilet, men ble fornøyd. Selvgjordt og hele pakka. Var jo på yrkesmesse i dag, og det var skikkelig kjedelig. Men kos å møte flere venner som bor et stykke unna. Må bare tilføye at det er digg å ikke være orange lenger! På yrkesmessa i dag dreit jeg og Linn oss skikkelig ut, vi gikk et par minutter alene for å titte litt, så spurte en eller annen fyr om hvilken klasse vi går i og Linn bare "barneskolen!". Hah, lol så vittig, og ikke minst flaut! Men, outfiten i dag: rød dc hettegenser, mørkeblå dongri bukse fra bik bok, hvit topp fra vero moda, random sokker -rød og svarte. Det hvite hårbåndet jeg har på bildet har Marius strikket til meg. Etters er yttetøyet "uggs" (m, stemmer. ikke ekte, polen random) og den mørkeblå boblejakka mi. Også har jeg på meg hjemmelaget hemp smykke, hvit tråd med røde trepærler i forskjellige størelser. Når jeg tenker meg om er noe av stilen min det som blir sett på som "fjortis", men jeg liker å gå sånn, det er fint

Yrkesmesse i Kristiandsand?

Hei! Er det noen bloggere som skal på yrkesmessa i Kristiandsand i dag? Jeg ble skikkelig skuffa for at jeg ikke kom med kjæresten min, men så kommer jeg med noen gode veninner fra Arendal og Gjerstad. Er det noen andre som skal? :'D

TRANCE SANGER ?

plis. jeg trenger ny musikk, skal ha lang buss tur i morgen, trancetrance?  <3

Hadde du turt dette? Jeg er litt tøff.

Jeg er litt stolt nå. Etter skolen i dag skulle jeg jo kjøpe nye sko, noe som misslykktes (les innlegget under). Dermed bestemte jeg meg for å kjøpe den største stratosen jeg fant, og hvorfor ikke farge håret og? Joda, gjorde det i dag også jeg. Og her kommer resultatet. Før og etter bilder. Jeg ble fornøyd. Hadde du turt å gå amokk med saksa og farge det selv hjemme? Høhø, jeg klippet det både opp, tuppene og luggen ;-p 
Hva syns du?


fremprosessen

før:               kjedeiiig hår, usj
dsc00196dsc00198

når jeg var nokså ferdig med klippinga:

dsc00199dsc00200
dsc00204dsc00203dsc00201

etter:
snapshot20090121

til min største skuffelse :/ like sextasy.

I dag hadde jeg gledet meg skikkelig til å kjøpe meg nye sko, pumps. Men så hadde de ikke min størelse igjen. Ble skikkelig skuffa da, også fant jeg ikke noe annet av klær/sko som jeg kunne bruke pengene mine på. Men, noe fant jeg. Det blir en overaskelse til etterpå. Sara skulle ringe med om 10 minutter, så venter telefon når som helst. Btw. noen av dere som har klippet dere selv før? I så fall, hvordan gikk det? Her er et par bilder av noe jeg vil ha: Selvfølgelig pumps, men også en lacoste skjorte. Det er skikkelig digg å gå i!

chinaproductc20071226202842829922lacostementmarc jacobs pumps


Skjønte du ikke hva jeg mente med sextasy? Joda. Her er to sanger fra East Clubbers: sexplosion og sextasy

vil du kjøpe noe til meg? KJØP DETTE!

Jeg har så synnsykt lyst på denne genseren i brun, at det går ann! Ser ikke så bra ut på det bilde, men fant ikke noe annet bilde av den. Men den er skikkelig fin, syns jeg. Og den ser utrolig god ut! Btw. likte baggen også, vil du gi meg det? stikk til mr.jones :-p plis.


paohadpmmaebllennapapijri20bering20marron

digg.
Håper jeg får sommerjobb, for jeg vet jo at dette ikke er noe som plutselig kommer i posten, men da skal jeg kjøpe det. Stør høyest på ønskelisten min, sammen med svarte pumps.

Kanskje ikke den beste begynnelsen

Hva driver dere med? Jeg kjeder meg utrolig mye. Sitter bare å venter på gutten min som bor i nabobyen. Jeg vil ha mere kommentarer, mere status. Enkelte bloggere skriver skikkelig bra innlegg og slik, mens dem som er "på topp" kan av og til skrive om noe så utrolig uinnteresangt. Hvorfor er de da på topp? Hva er det en bra blogg blogger om? Rett og slett, hvordan klarer enkelte det?

Her om dagen leste jeg på en blogg, og hun blogget skikkelig bra. Men det var liksom ikke noe topp blogg, for alle tydeligvis. Men hva er det som gjør noen bloggere til favoritter? Jeg syns ikke det er sånn drit gøy å lese om hva alle spiste til middag og hvor irriterende det var at bussen kom seinere enn vanlig i dag. Eller er det bare det at enkelte blir opptatt av noens andre blogger, og leser uansett hva som er der? Jeg gidder ikke sitte å lese på en blogg som slettes ikke er noe å lese på! Men hva er det som gjør den til noe å lese da?

hmf, hva er din mening? hvis noen i det hele tatt leser det her.

lenge leve bukser

Klart, alle har sin egen mening. Men man skal ikke alltid si den høyt, eller?

En av besteveninnene mine er ny forelsket, her om dagen kom hun i buksa til den nye typen på skolen. Der fikk hun mange blikk og kommentarer på seg, men faen. Greit at man har sin egen mening, men man skal ikke alltid trøkke den opp i trynet til folk, eller? Kjenner du deg truffet, ja da er det kanskje et tegn på å skjerpe seg litt. Jeg syns egentlig hun var litt søt jeg, løper rundt der nyforelsket og bare smiler. Kan hun ikke få gå med det hun vil da? Hadde kjæresten min hatt en bukse som kanskje ikke helt falt i smak hos alle, så kunne jeg ha gått med den bare fordi at det er han sin. Og fordi at jeg likte/liker den selv. Jeg syns slike folk som må hyle ut dritt om èn person forann 20 andre når vedkommende er der, er slemt. I det hele tatt å bare gjøre det. Hvis en av jentene i klassen hadde på seg et ikke så pent klesplagg, hadde farget håret eller noe vedkommende sa. Så kunne jeg ha sakt det til kjæresten min og de nærmeste vennene mine, men å hyle det ut for hele verden. Nei, det fins grenser.

Dessuten, folk er skikkelig forskjellige. Noen er også altfor fordomsfulle, alle kan være det. Da snakker jeg også om meg selv. Men noen er ille, og det ser ikke jeg på meg selv som :) Innbilsk, nei. Fakta, kanskje. Kjenner du meg godt nok føre du motsier meg, hmf. nei. Men tilbake folk er forskjellige og har hver sin klessmak. Jeg har en knasede rosa bukse, som ikke alle syns er like fin. Men shit au, er det de eller jeg som skal gå med den? Stemmer. Så hva er problemet til enkelte? Jo, noen kan rett og slett ikke la vær å trøkke ned på andre.

Det var en gang en som sa til meg at det innebærer misunnelse og sjalusi. Kanskje. Man blir i hvertfall ikke noe bedere selv. En annen ting jeg har lakt merke til er at folk som holder seg litt i smug egntlig er veldig hyggelig og greie. Mens andre som er litt mere "populære" og selvgode er litt mere nebette og selvopptatte. Tror de er så himla gode. Jeg snakker ikke dirkete om noen, men slik det er noen steder og som jeg har hørt av andre.

Og klart, dette gleder ikke alle! men noen er sånn, dessverre.

kjærleik, ikkje ein bok om rosar

dsc00060 1 Bare så du vet det, så er du det beste som noen gang har hendt meg. Vet jeg bare er 15 år og at det er mye som skjer da. Men jeg har virkelig funnet den rette nå. Og det er jeg skikkelig glad for. Du er sola i livet mitt pus, og bedere kunne jeg ikke hatt det. Du er utrolig kjekk, ov en herlig gutt som stiller opp for alle, nesten. Jeg vet at uansett hva som hadde skjedd, kunne du aldri ha såret meg med vilje på noen som helst måte. Om en uke til, har jeg vært jenta de i et år. Og den dagen er noe jeg ser frem til. Da driter vi 100% i fotballen og har en skikkelig kjærestedag. Du vet jo overaskelsen du skal få av meg, så dårlig som jeg er til å holde ting hemmelig for deg når det gjelder overaskelser, ellers vet du jo alt. Bokstavelig talt alt. Men det er jo fint, er et slik forhold jeg vil vi skal ha. Ble så glad i dag når du sa at du er så glad for akkurat hvordan jeg er og at du kan si alt til meg, uten å være redd for at jeg kan ta det feil Selvfølgelig er det noe jeg kan ta feil men det vet du jo selv hva er. Men slike andre ting som kanskje andre sippende jenter ville ha tatt helt feil. Du skjønner hvertfall hva jeg mener. Savner deg skikkeliig nå, selvom jeg har vært med deg i hele dag. Håper jeg får vært med deg i morgen. Du må alltid huske at du betyr alt for meg og at jeg aldri kommer til å gå fra deg, hvorfor i det hele tatt finne på å gjøre noe slik når jeg har det så perfekt? Ingen andre jneter har det like fint som meg. Hvis jeg får bestemme. Du er jo den beste gutten i hele verden, i mine øyner. Og i min blogg. I mitt liv. Jeg blir aldri lei av deg, og smilet ditt. Det er så søtt. Og hvertfall latteren din! Helt herlig. Virkelig. Jeg elsker den, akkurat slik som jeg gjør med resten av deg og personeligheten din. Er glad for at du er akkurat slik du er. Ikke en fjomp som vil være som alle andre, men Marius Smeberg. Kjæresten min. Kjekke kjæresten min. Gud å fin du e. Elsker å være i armkroken din, virkelig. Kan ikke se for meg et liv uten deg gullet, det ville ha vært skikkelig tumt. For du er en stor del av meg og en som ikke svikter. Personelighet av gull og ikke noe falskhet. Marius, jeg elsker deg virkelig ubeskrivelig høyt. masse suss fra jenta de, alltid din. husk det pusimusi. <3

det er bra å ha en kjæreste

dsc06196dsc06197
to "orginal" bilder av meg og marius. var hos han i dag, dro dit 11.20 sammen med katharina som skulle til arendal. hun er den flinke fotografen btw. ork skole med slitt folk som man er lei av, da liker vi heller de i tvedestrand. neida, følte meg ikke helt bra i dag uansett. jeg og marius hadd det kjempe koselig. men det er jo en liten ting, men det vet du selv marius, og de nærmeste. og det glemmer vi. ellers hadde jeg en kjempe kos dag. og bildene kom i orginal fordi at jeg ikke fikk lastet opp dem som var redigerte. ellers så begynner jeg å ikke være sur mere, det går heller over til trøtt.


vil du se de andre bildene og disse redigert er det bare å stikke innom nettby profilen katrine93

åh, jeg er så sur !

seriøst, jeg er så sinna at jeg sikker kunne ha smelt t noen. arg. gidder ikke brife med fredagen.høhø. men faen heller. jeg vet ikke hva det er. pms elns. fitthein,@£$?. i dag på skolen, gjør det igjen din forpulte stygge unge og jeg setter deg på plass. jeg er sur, kjempe sur

NÅR VAR SISTE GANGEN DU VAR FORBANNA?
men, øh. jeg har ikke noe grunn for å være sur, men shit. jeg er hissig ;-o

Passer ikke toppen din, eller har du fått ny bh?

Denne gangen kan man ikke peke på meg å si at jeg er like ille, for det er jeg slettes ikke. Det jeg ikke kan fatte er hvorfor man skal ha singletten så jævelig langt nede så halve bh'n vises? Dette gjelder mange som jeg har lakt merke til. Og fytti grisen å stykt det er! Og hvis man har kjæreste, hva er poenget å gå sånn da? Spessielt på skolen, forann alle. Kan man ikke like så godt bare gå uten noe topp da? jeg vil late som om jeg har kløft. Hah, nå overdriver jeg kanskje en smule. Men herregud, slutt å press frem noe ingen vil se. Ja, for jeg syns det er stykt å se folk gå sånn. Og nei, denne gangen er det ikke noe "du er like ille selv". Er 100% sikker på at det ikke bare er jeg i lille Norge som syns det er litt vel drøyt. Og i tilegg, så legger man de ut på nettby elns. Greit at man legger ut bilde av seg selv, men hvis man ser at halve bh'n vises, hvorfor legger man det ut da? "fordi det er fint", vil kanskje du si da. Men da syns jeg at man kan klippe vekk bh'n. Nei, du vil ikke det nei. Fordi da syns det jo ikke hvor flink du har vært til å presse frem en kløft! latterlig, lær å kle dere unger!


bh574365a


uten navn

Mote, hos deg?

Begynner rett på: Hva er det folk går med det du bor? Er det buksa oppi sokkene, knallfarger i håret/klær, capser,  makrame eller et spesielt merke? Bare lurer egentlig. Her vil jeg tro ut i fra hva jeg legger merke til så er det DC og WESC. Ugg's blandt enkelte "gjenger", også tror jeg noen av de litt eldere og på trinnet mitt ser på seg selv som for "kule" til å gå med det. Sjuendeklassingene er hvertfall ikke lei. Ellers så er det knallfarger og boblejakker. Elns? Hvertfall så er det noe mange har. Også Kawaski sko og makrame.

Alle husker vel den perioden hvor hele Norge gikk rundt og sa lol ?
Hvordan er det hos deg nå? Her i lille Risør er det vel mest få se på trusa de og ellers de oppbrukte orda som lol og omg som sniker seg inn av og til. Eller er du for "kul" ?
Morra de er mann, nja. Litt oppbrukt.

Fortell, hvordan er det hos deg?

1342108044f7a0a9cad8


uten navn


Hard fotballtrening

Seriøst, syns synd på de lagene som skal spille mot oss. Kan fort brekke et bein eller to. Jeg syns det er litt vilt, men har tenkt til å begynne å gå harde i, alle klager jo på at det er det jeg gjøre så. okei ? Hvorfor ikke. Har en tendens til å si unnskyld osv. Må vel slutte med det og, for får ikke noe tilbake for det. Hvertfall, GLAD FOR AT JEG HADDE LEGGBESKYTTERE I DAG! hømf, også har vi cup inne i hallen den 14 februar, men vet ikke om det er slik at hvem som helst kan komme å se på. Håper det blir sånn :)

I morgen skal jeg til besteforeldrene mine, så der blir jeg hle helgen. Dvs. null blogging.

Spiller du fotball, eller er det bare dritt?gammelt bilde av slik fotballaget en gang var, sjuende/åttendeklasse tror jeg.
dsc00382
uten navn

Skoledag

Jeg liker egentlig ikke torsdager. Selvom jeg gjør det. Torsdag er luedag (vi strikker lue på skolen), og i dag skal jeg bli ferdig! Hadde nok vært det allerede, hvis det ikke hadde vært for at jeg somla vekk en hel time sist torsdag. Også er det fotballtrening i dag. Har ikke vært på det siden sist torsdag, så i dag må jeg. (Har trening på mandager også, og det var den jeg ikke var på).

Nevnte ingenting om skoledagen i går, ikke at det er så mye å si heller. Men jeg fikk 4/5 på engelsk fremføringa :) Egentlig ville hun gi meg 5, men jeg hadde litt problemer med uttalesen på et par av ordene. Høyere enn forventet var det hvertfall. Og i morgen får vi tilbake naturfag prøva. Er skikkelig spent på den.

Drar til skolen om 20 minutter, så er kanskje på tide å stelle seg. prækast


uten navn

Kjæresten min er mye bedere enn din

Tenkte jeg skulle skrive litt om gutten min. For han er veldig viktig for meg og dette er min personelig blogg hvor jeg skriver om meg evt.a. Og når det gjelder meg, ville ikke jeg vært den jeg er uten han. Jeg og Marius har snart vært sammen i et år. Den 26 Januar. Og dermed kan jeg trykt si at dette er en gutt jeg elsker.

Marius har en helt utrolig personelighet. Vet om noen som har dømt han feil, og de kan ikke helt settes ord på. Å ha sine egene meninger tenker du kanskje nå? Er ikke sånn sett. Men personer som ikke kjenner han, trenger heller ikke si noe om han føre de vet noe. Men Marius er en utrolig gutt som bryr seg om alle og alt. -possetivt. Han er søt, omtenksom og hjertevarm. Har aldri møtt en gutt som han, og det er ikke noe jeg sier fordi at han er kjæresten min. Men noe for å fokusere på virkeligheten, jeg mener det. Vinter, vår, sommer og høst. Sol og regn. Tårer og latter. Jeg har opplevd så utrolig mye med deg. Det dreier seg ikke bare om en ting, men alt annet også. En perfekt dag for meg kan være å ligge i senga å se deg inn i øynene. Du aner virkelig ikke hvilken lykkelig jente du gjør meg til, Marius.

Etter at jeg traff deg har masse blitt forandret rundt meg. Både venner og andre ting. Det er godt å ha deg når ting ikke alltid er så lett som alle andre skal ha det til. Du stiller alltid opp for meg og har en trøstende armkrok jeg har benyttet mange ganger. Både i store og små tilfeller. Jeg vet at forholdet vår ikke alltid har vært en dans på røde roser, men tanken på å gå fra deg har aldri vært i nærheten. Kan adri tenke meg det. Du er en gutt jeg vil dele resten av livet mitt med, noe jeg tror vil skje. Vi har det jo så fint. Ingen av oss har hatt det slik før, ekte kjærlighet.
Jeg syns du er verdens kjekkeste gutt, med verdens søteste smil! Jeg elsker å høre den varme stemmen din og kjenne de gode hendende dine rundt meg. De herlige kyssene dine, når du stryker håret mitt bak det ene øret, ser søtt på meg, smiler og kysser meg i pannen. Da går det ikke ann å telle sommerfuglene i magen min, de kribler over alt. Fryder av glede og lykkelighet. Ingen andre jenter er lykkeligere enn meg, fordi det jeg som har deg.

Hadde jeg hatt et valg her i livet, om å beholde gutten min for alltid eller ha en uendelig penge formue og få hva enn jeg vil ha. Så ville jeg ha valgt deg. Vil være kjæresten din for alltid. Gifte meg med meg, bo med deg, få barn med deg, sove med deg, dusje med deg, ta oppvasken med deg, dra på familietur med deg og rett og slett bare være jenta de for alltid. Om vi så måtte bo på gata. Spiller ingen rolle, det er deg og meg som er det viktigeste! Det er det som betyr noe. Du er virkelig sola i livet mitt. Om jeg så hadde hatt universett som papir og havet som blekk, kunne jeg aldri hatt nok ord til å beskrive mine følelser for deg. Det er så lett å bare si elsker deg. Men jeg vil så gjærne at alle skal forstå hva elske er. Hva de ordene betyr når jeg sier de til deg!

Jeg har så mange fine minner med deg. Den gangen i fjord vinter når du rulla ned et fjell i snøen, når vi bada i Mjåvann (som ikke bare er èn gang), båtturer, da du og jeg hadde en vill moped tur rundt Mjåvann når de nye hvite skoa mine ble skikkelig skittende, familiestunder, nyttårsaftner, kinoer, alle gangene vi har spist ute, julafter, når du "banker" meg, påsken i fjord når jeg trodde at mitt påskeegg var stort helt til jeg fikk se ditt, alle filmstundene, sverigetur, da vi var i badeland i Bø, overnatting hos besteforeldrene mine, hunde turer, Skjærgårds, bursdager, fester, bilturer, disney channel, alt godteriet, barnevaktsitting, alle gangene du har kommet inn vinduet mitt om natten, når jeg sov hos deg, osvosv. Det er så mye. Mye bra og fint.

Marius Smeberg, ingen kan forandre mine følelser for deg. Noe kan, men det er utenkelig. For da måtte du ha gjordt noe grusomt mot meg og såra meg skikkelig. Men det vet jeg at du aldri ville ha gjordt mot meg. Og jeg ville aldri gjordt noe slikt mot deg heller. Gleder meg til hverdag jeg har sammen med deg, de er så fine. En ting må du alltid huske gutten min. Jeg vil alltid være her for deg. Du er det beste som noen gang har hendt meg og jeg kan ikke tenke meg å dele livet med noen som helst andre. Jeg elsker deg virkelig. Elsker deg ubeskrivelig pusimusien min. Jenta de for alltid gutten min!

cimg3022
uten navn

Skummelt å gå fra Mjåvann!

I dag var jeg hos Marius, igjen. Geir ringte meg klokka to og sa at jeg kunne til Tvedestrand alliavell. Dermed måtte jeg ned til den uber'kule stefaren min på Statoil og få penger av han til bussen. Heldigvis rakk jeg to bussen og var i Tvedestrand klokka tre. Gikk innom kiwi og kjøpte litt godteri til oss.

Hjemme hos Marius lå han syk i senga, igjen. Veldig dumt egentlig. Jeg som heldbredra han i går via. en natta melding ;-p Hos Marius spiste vi masse god mat og kake. Faren hans hadde bursdag i dag og det var koselig.

Ellers så vi på tv ogsånn. Har det utrolig koselig med Marius for tiden. Vi har det seriøst bare kos. Blir ikke sure på hverandre eller noe. Elsker å være med han. OG håper han snart blir frisk. Vil ikke at pus skal være syk ;(

På vei hjem og bort mot bussen møtte jeg en høy ekkel man, med langt guffete langt grått hår ned til skulderene. Han gikk med en stor hund i bånd ved siden av seg. Rotweiler, eller ossen det skrives. Og de hundene er skumle. Marius har skremt meg litt der. Jeg gikk forbi dem og han mannen kikkt skikkelig ekkelt på meg. Følte som om han kikket meg i nakken hele tiden bortover sletta og begynte å gå fortre. Men plutselig stoppet han og forsvant ut av syne. I det gikk jeg rundt en sving og da bjeffa det skikkelig sint forann meg. Og jeg skrek til og fikk helt sjokk. En svær sjefer kom løpende og knurrende mot meg. Jeg ble jo liv redd. Og han gjorde det to ganger! Heldigvis var det en eldere dame der og roet han ned. Hun bare lo av meg, men stakkars lille meg var jo livredd ;(

Da jeg hadde gått igjennom gå gata møtte jeg Ine og et par andre. Vi sto og snakket en stud, til jeg gikk inn på Kiwi for å pante flasker (brukte opp busspengene hjem på godteri til meg og marius). Etter det gikk jeg bort til ruten. 2 minutter etter at jeg kom dit, kom det noen andre og. Helt ukjente personer.

Jeg satt litt lenger vekk fra dem men hørte godt hva de sa. Det var to jenter og to gutter. De begynte å snakke om hajs og noe med at de hadde fått i seg "litt for mye". Etter verdt begynte han ene å snakke om meg. "Hun random jenta der borte ser egentlig ganske smart ut da". Jeg begynte å le for meg selv, noe de andre la merke til. Plutselig begynte de å snakke til meg om hva jeg hadde gjordt hvis noen hadde kutta over pulsårene sine osv. Hva jeg ville gjordt, hvilken skole jeg gikk på ogsånn. De trodde jeg gikk på Helse og Sosial, haha. Men, det viste seg at jeg var litt fordumsfull. De var hyggelige alle sammen. Hun ene jenta var fra Oslo, han ene fra en øy på utsiden av Lofoten og de to andre fra Sandefjord. Hah, og btw. Han ene som snakke skikkelig mye hadde vist prøvd å ta selvmord i går osv. Tror han egentlig var full. ingen anelse om hvem de var.

Bussturen hjem var lang og kjedelig. Gikk av på Rema men kom litt for sent så jeg ble sittende på utsiden og vente på at mamma skulle bli ferdig. Og her er jeg nå :)


uten navn

Dumme mamma'er og KFK gasser

Dritt lei folk som skryter av mammaen sine om at de er så greie, men så er hun faktisk ikke det. Og hvertfall ikke verdens beste mor som folk skal ha henne til. Både forsomsfull og rar. Okei, kanskje ikke folk gjør det, men. Var egentlig bare en tanke jeg fikk sånn helt ut i fra det blå. Derfor gjør jeg heller det jeg sa og motsier meg selv ved å si noe om min kjære mamma som ingen 15 år gamle jenter kjenner bedere enn meg!

Min mor er faktisk ganske grei, Hun er bare streng på enkelte ting. Slik som drikking ogsånn. men det vel noen forstå? Jeg er 15 år. Ikke 18. Det er heller ikke "ok" å være hjemme en helg mens hun og veninnene drar på jente tur til Oslo. Hun gjør heller ikke sånt. Mamma er en alminnelig kvinne på 36 år som sitter i kassa på Rema, tidligere kokk og fremtidlig kokk. Fikk faktisk vite i dag at fremtiden hennes ligger i Nordsjøen. Sikker ikke innen jeg har flyttet ut og fylt mine russe år med masse tull. Røyking tar mye av økonomien hennes, så er vel kanskje smart uansett.

Egentlig, så tror jeg ikke mange bryr seg om hvordan min mor er, hva hun har jobbet som og jobber med. Men som noen tydeligvis ikke har skjønt. Så er det her min blogg, mitt liv og ikke minst mine meninger først og fremst. Mens du gledelig kan kommentere dine under innelgget. Bare ikke motsi meg hvis jeg ikke ber om det.

Grunnen til at jeg kom inn på morsrollen var fordi at hun tok nettet mitt. Og JA jeg skriver enda. Fordi jeg er så smart og åpnet denne fanen her føre hun dro ut nettet. Høres kanksje strengt ut, men nei. Skjønner henne egentlig litt, selvom det gnager i magen at jeg sier det. Men hvor gøy er det for henne (og stefaren min) å høre på at jeg snakker med kjærsten min helt til neste morgen? stemmer'stemmer, neste morgen. Enten så ringer han fra pappan sin telefon (som ringer gratis til alle telenor kunder etter klokka seks, og der har vi meg) eller så ligger vi og "sover" meg hverandre på skype. Fjortis? Tver i mot. Det er skikkelig koselig. kritisere meg? tror ikke det. Er lei slike folk som si sin mening i alt og om alle. HOLD KJEFT, okei? Mest sannsynelig trenger 8/10 å ikke å høre slike negative kommentarer slengt i fleisen. Folk som gjør slik, kan ikke ha det bra med seg selv. Må være en slags oppnåelse av selvfølelse elns. Kjære deg om du føler deg truffet. Du gjør det bare værre.


Mest sannsynelig snakker jeg piss for alle og en hver her nå. Men forstatt, min blogg, mitt liv og mine meninger. Samtidig så vil jeg at folk jeg kjenner kan lese dette, men også ikke. Er mye som vil ut, men er ikke alt alle skal høre. (y) bra jeg har en anonym side, haha, det skullle du vist ja.

Tilbake til det med mamma. Hun tar altså nettet fordi at jeg og Marius (kjæresten min) snakker hele natten og holder de våkene. Derfor tar hun nettet og mobilen min klokka ti. Kjipt men også litt ok. Bortsett fra det at jeg ikke får snakket med han da, selvfølgelig. Men når jeg sitter på dataen, så snur jeg helt rutinene mine. Kan sitte våken til to-halv tre tiden å egentlig ikke gjøre en dritt på dataen. Og neste dag på skolen blir hlt jævelig. Trøtt og kvalm.

Du lurer også kanskje på hva KFK gasser hadde med dette å gjøre, og hvorfor jeg hadde det som overskrift? Jo, rett og slett for å gjøre den mere innteresang. Og du leser jo enda, så kanskje det funket? I så fall, som tidligere noen kanskje har sett og vet, så hadde vi naturfag prøve i dag. Som jeg hadde øvd skikkelig på. Skikkelig. Men når jeg kom til et spørsmål hvor jeg måtte nevne tre ting om hva KFK gasser ble brukt til, stoppet alt opp. Jeg husket en ting. Men ikke mere, det som jeg leste så godt på i går. Så det klinkene klart for meg i boka, men fikk det ikke ned! Drit irriterende. Jævelig og. Jeg som lesete og gjode alle oppgavene til hele kapittelet. æsj.

Ellers så hadde jeg planer med to veninner av meg fra Tvedestrand i dag, men hun ene kunne ikke. Så da utsatte vi det litt. Egentlig skikkelig dumt. Siden da ble hele dagen min tom. Men jeg lånte busskortet til henne som ikke kunne til meg, og dro til Marius. Uten penger til å komme meg hjem selvfølgelig. Haha, Men fikk heldigvis ordnet det på slutten. Han fikk av moren sin, etter en dugelig flaske innsamling rundt om i huset.

På bussturen bort til Tvedestrand er jeg sikker på at jeg kunne spy. Satt med flere av vennene til Marius som går på videregående i Risør. Og de snakket bare, bare sex. Ble gal. Men, morsom var det. Begynte like føre dumpelen på kjedelige og døde Moen, og helt inn til Tvedestrand. 5 gutter mot en jente. Voldtatt og torturert under verdens ekkleste pornofilm (eller skulle vi ikke regne med jan harald? høhø). Nei, klarer ikke tanken en gang. Og aldri om jeg sier noe på bloggen. Skjønner ikke at man har fantasi til å tenke på sånt engang. Dere skulle bare vist.

Når jeg kom til Marius lå han syk i senga og spilt wow. Stakkars. Heldigvis så ble han bedere utover dagen og vi hadde det skikkelig koselig, utrolig koselig. Spiste sjokolade og faren hans lagde skikkelig god middag! Marius er så søt, jeg blir aldri lei den gutten. Elsker å kjenne leppene hans mot mine. <--- klissete, ja. men fakta. For å skrye litt å legge til litt "ntåh, så søtt!". Så har jeg og Marius vært sammen i et år om en ukes tid. Og det gleder jeg meg masse til. Har store planer til den dagen der, men det kommer siden ;) I morgen håper jeg Marius er bedere, vil ikke at gutten min skal være syk.

Akkurat nå er klokka 17 minutter over tolv, og det er en halvtime siden mamma tok nettet. Så hadde det lenger enn vanlig i dag. Og det smågodt. Dvs. at når dette innleggt blir postet, er sola på vei opp. Dermed hjelper det ikke mye å si natta kjære blogglesere, heller god morgen og ha en fin dag. Kjedet du deg mye og leste om min halveis deperisjon, opprørat av porno og besøket hos kjæresten min. Sleng igjen en kommentar. Jeg blir så glad for det.

00:27, natta
fikk ikke poset dette føre nå.
men er fra i går kveld. (13.01.09)


uten navn

12 ting du kanskje ikke viste om meg.

01. Jeg har sluttet å bite negler.
02. Jeg har hatt kjæreste i ca et år nå.
03. Liker ikke komper.
04. Er Hannah Montana fan!
05. Slekta mi stammer fra Vegårshei.
06. Bodd på landet nesten hele livet.
07. Jakt og fiske er gøy.
08. Har en bestevenn på snart 18.
09. Har aldri hatt sommerjobb.
10. Håndball er kjedelig å spille, men gøy å se på.
11. Klarer så vidt å løfte 30kg i benkpress.
12. Har spilt fotball i 4 år, men aldri tatt en corner.

Hvor mange viste du?


uten navn

Sommerjobb for første gang, cv hjelp?

Hver eneste sommer så er det slik. "Nei, tar det til neste år", "Drøyer til neste sommer da skal jeg ha sommerjobb". Men i år så er det nok, ikke noe "til neste år". Men nå, i går. Jeg skal begynne på videreående og har aldri hatt en eneste sommer jobb. Sikkert ikke den eneste, men i år vil jeg ha som dere sikkert har skjønt.  

Jeg har allerede levert en søknad, men både mamma og en av de herlige besteveninnene mine annbefalte meg å sende inn flere. Så jeg sender inn to. Nå skal jeg skrive til en matbutikk hvor mamma og andre kjente jobber. Håper jeg får jobb der, eller av den andre søknaden min. Men noen som vil hjelpe meg? Hva er smart/bra å ha med i en søknad til en dageligvare butikk ?rema1000
ps; er ikke hjemme så får ikke den herlige underskriften min. høhø
Katrine Pedersen

skolestress, ikke bare jeg som er lei vel?

I går så var jeg hjemme hele dagen for å pugge til prøve vi skal ha om ca. en time. Karbondioksid, PVC, C2H4 osv. Det er skikkelig vanskelig, og jeg får det virkelig ikke inn ;( Men nå har jeg bestemt meg for å ikke tenke at jeg må klare det, heller bare la det gå som det går. Også kanksje når jeg ser på det som står der som kommer det opp flere ting. Men burde hvertfall holde meg unna treeren. Gjorde alle oppgavene til stykke, dvs. skrev ut ti a4 sider i arbeidsboka. Alt dette bare pga. en femmer! Vil holde på den ;( De setter stand karakterer på torsdag elns, også får vi karakterboka for dette halvåret på fredag. Tror jeg har gått en karakter opp på det meste, men er litt spent på gymmen. Tror kanskje jeg går ned der. Jeg er så dritt lei dette skolepresset. Og utover våren begynner vi jo med eksamer ogsånn. Må søke skole, siste året og rett og slett skikkelig skjærpings!uten navn

5 veier til en mere positiv tankegang

Nå fant jeg nå skikkelig innteresangt! Jeg som er litt pms i det siste tror jeg kunne hatt godt av disse tipsene. Andre som også kunne hatt bruk for disse?


Teorien om at vi kan påvirke humøret gjennom måten å tenke på er ikke ny. Bøker og artikler skriver om å ?tenke positivt?, men det viser seg at mange sliter med å overføre teorien til praksis.

Men faktum er at det er fullt mulig å påvirke livet ditt i en lykkeligere retning ved hjelp av tanker og handlingsmåter, og i mange tilfeller vil det faktisk kunne fungere som et antidepressiva!

1. Vær nysgjerrig
Nysgjerrige mennesker har lettere for å finne mening og glede i hverdagen. Forsøk å interessere deg mer for andre mennesker og ting rundt deg.

2. Tenk fort
Det høres kanskje merkelig ut, men langsomme tanker er grobunn for depresjoner, ifølge den svenske psykologen Alice Domar. ? Prøv hjernetrim, la hjernen prøve seg på ting den vanligvis ikke gjør, og opplev at humøret stiger, foreslår hun.

3. Si takk
Å uttrykke takknemlighet gjør underverker for humøret! I tillegg sprer du god energi til avsenderen, hvilket vil gi deg god energi tilbake.

4. Forandre tankene dine
- Hjernene våre er som en cd-plate, som ofte gjentar negative tanker, sier Alice. Tenk over hva du egentlig tenker, og hva de gjør med deg. Når du er klar over kilden til den negative tankegangen, er den lettere å snu. Erstatt negative og destruktive tanker med smartere, som inneholder flere positive vibber, og vil gi deg mer tro på deg selv.

5. Aktivisér deg
Gjennom å være opptatt med konstruktive aktiviteter, som for eksempel trening eller lesing, hindrer du deg selv i å gjenoppta gamle tanker og uroe deg for fremtiden. En nyttig måte å holde den positive ?boosten? igang!


men for at alt skal bli 100% tror jeg mange må forandre seg, og slik blir det jo ikke. men kan prøve å gjøre det beste ut av det. går så inn på meg hvordan alle er i det siste nå, dere andre ikke. seriøst.


uten navn

Er han ikke utrolig kjekk? sattut.

dsc00850


uten navn

Ny header!

Syns dn var litt søt jeg. Meg og den nydelig hunden vår. Egentlig ville jeg ha hatt med bilde av kjæresten min også elns. Men fikk ikke plass. Men hva syns du?

uten navn

tanker, du vet ikke hvilkene.

Jeg vil skrive, men aner ikke hva jeg vil skrive om. Det er så utrolig mye oppi hodet mitt som hadde vært deilig å fått ut, men er nok folk som leser denne bloggen som ikke skal ha greie på ting, eller vite noe som helst om det. Sev om de kanksje har en anelse, de burde hvertfall.

Dagene fremover kommer til å gå som rene skoledagen. Man vet hva man skal i den og den timen. Matte i første, naturfag og slik fortsetter det til endelig dagen er over. Slik blir det med meg også fremover. Til helgen skal jeg til besteforeldrene mine, helgen etter der kommer kanskje Sara. Også må jeg møte Camilla den helgen. Etter det blir det nok en liten kjæreste helg. Og da er vi i februar. Vannmannesn mnd. Eller vnaksleig månde. Kjæresten min har bursdag da og jeg vil så veldig gi han noe spesiellt. Han ønsker seg penger til tatovering, men vil liksom ja. Vet ikke helt. Men slik som det høres ut, blir den tatoveringa skikkelig fin. Så kanskje penger, gaver til gutter/kjæresten er jo så innmari vanskelig! Tips? Hmf, dessuten er jeg dritt lei alt som heter Skole allerede. Vi har naturfag prøve i morgen, den ditcha jeg fotballtreninga for. Noe som det kanksje ikke var verdt, har jo ikke begynt enda en gang. Men etter forje trening var ikke fotballen mye å skryte av. Dessuten har jeg stort blåmerke på beinet etter den treninga, orker ikke gjøre det værre. Noe som sikkert ville ha skjedd med tanke på at jeg er keeper.

Savner kjæresten min. Ja, det gjør jeg også. Han bare forsvant fra msn. Så vet ikke jeg. Stikker snart jeg også, den prøva irriterer meg. Men jeg må gå opp i fag. Fikk 5- på forje naturfag prøve. Vil ikke ha noe 3'er nå.


Gi meg et tema å gruble på, bare alt annet enn Gaza og krig!


uten navn

Jeg hadde kuttet meg, hvis det ikke var for arrene.

Det var søndag og jeg våknet brått en morgen av hyl nede. Det var mamma, maste om at jeg måtte komme meg ut av senga og ned i stua for å passe lillesøster. Etter noen kraftige nøl fra meg kom jeg meg opp, og trasket opp trappa, sånn i halv søvne etter døyninga noen timer før. Som jeg brått fikk kjenne nå. Kjæresten min, Kristoffer hadde holdt meg våken langt ut på natt i går med enda en dyr telefonsamtale. Men siden han er så søt og jeg aldri blir lei, går det fint. Han er en veldig koselig gutt. Hvertfall mot de han tåler trynet på. 15år, blå øyner og litt ruffsette brunt hår, akkurat passe langt. Høy, tynn og ikke minst muskulin. Mens jeg er bare en vanlig fjortiss jente på 15 år med blondt scene hår og blå øyner. Passe høy og passe kroppsfarsong."Charlotte?! Sa ikke jeg at du skulle ta inn tøyet mens jeg var på jobb i går?!" Sa mamma med en litt irritert stemme mens jeg trasket opp trappa. "Joa, men jeg glemte det" Smisket jeg meg unna. Eller, du kan ikke akkurat kalle det smisket. For jeg glemte det og. Tok jo tross alt ut og inn av oppvaskmaskinen, ryddet huset og vasket badet. Og søpla da så klart. Kan jeg ikke heller få et takk for det? I steden for enda mere mas, alle kan gjøre en feil i blandt. Men jeg gjør den tydeligvis alt for ofte.Mamma, Hilde en helt vanilg hissig dame i overgangs alderen, gikk nå ut døra til jobben susene forbi meg på bunden av trappa. Sefølgelig hadde da jeg fått enda en ny liste hengende på kjøleskapet om 'dagens oppgaver'. 1. Ta ut og inn av oppvaskmaskinen. 2. Støvsuge hele huset. 3. Gå på butikken og handle det, det og det. 4. Rydde hele rommet ditt! 5. Vakse begge gangene. 6. Hente posten. 7. Vaske alle doene i huset. Og dette da samtidlig som jeg passer søstra mi. Hjelp.Det er akkurat som om hun koser seg, ved å "pine" datteren sin. Også dette kan høres teit ut, men skjønner ikke hun at det er hun som er husmoren her, og ikke jeg?! Alle burde hjelpe til litt hjemme, selvfølgelig. Men ikke alt for mye, burde ha litt fritid og. Jeg passer lillesøsteren min nesten hver dag i uken, gjør husarbeid med en ny liste dagens oppgaver hver dag og når jeg endelig får tid med venner og Kristoffer må jeg alltid tidligst inn. Og ikke får jeg sove med min egen kjæreste en gang. Vennene mine er hjemme i tolv tiden mens jeg må gå halv ti fra hvor enn jeg er. Ikke drikker, snuser eller røyker jeg. Bruker prevansjon som bare rakkeren og kunne aldri ha tenkt meg å prøvd narkotika eller smakt, drukket, spist you name it, av noe jeg ikke vet hva er. Jeg er bestemors lille jente som ikke snakker med fremmede folk. Selv om alle mine næremeste unntatt et par stykker røyker, drikker, snuser, driter i foreldrene osv. Så hvorfor kan ikke jeg få det litt som jeg vil? Kommer jo ikke til å bli som dem. Jeg er meg selv og drømmer om å være den jenta som drar på hyttetur med kjæresten. Og på natten sover vi jo? Jeg skjønner ikke det, det er på dagen man er våken og ting kan skje. Ikke om natten, da er det søvn og en god varm kjærestes arm rundt seg, det er alt jeg vil. Hva må jeg gjøre for at det skal bli slik?"Chjarlotte?" Hørte jeg borte fra gangen. Det var Frida, min kjære lillesøster på 5år. Jeg sluttet å tenke på min urettferdighet og la fra meg listen om dagens oppgaver på kjøkkenet. Gikk bort til korridoren i gangen der Frida sto med hendene gniende i øynene, teddybjørn i venstre hånden og i en lys rosa pysj med hvite kaniner på og ikke minst det skinnende lyse håret hennes. "Chjarlotte, kan vi leke med barbie i sofaen nå som mamma har gått?" Jeg lo litt for meg selv og sa "Sefølgelig kan du det vennen". Siden det har seg slik at vi har fått ny sofa, og den er det ingen leker i etter mammas ordre. Men de gir jeg litt f i når hun er på jobb. Da er det jeg som er sjefen i huset, og hva kan da en liten søt jente på fem år gjøre med en plastikk dukke i en ufarlig brun sofa?Det var kvelden og Frida hadde kommet seg i seng igjen etter en tøff dag med mye arbeid. Hadde vel fått 20 minutter på dataen og laget meg noe mat, ellers hadde jeg stått på i hele dag. Men i løpet av den lille halvtimen jeg fikk på dataen, var heldigvis Kristoffer på msn, jeg ba han ringe meg og vi avtalte å møtes i morgen etter skolen en gang. Men han hadde vist planer, så ble ikke lange samtalen, men ikke rart det etter den i går. Det var gått et par dager siden jeg var med han sist, så dette kom til å bli koselig. Mamma kom inn døra og jeg gikk opp på rommet, la meg i senga, lukket øynene og sovnet fredfult, men sliten inn i drømmeland.*ring, ring, ring, ring* Ulte den sletene vekkeklokka mi høyere og høyere for hvert sekund. Helt til den fikk nok et smell på lokket. Klokken var 06.30, presis. Og nok en trøtt dag på skolen var i vente. Av glede for å ikke se helt turpert ut når jeg skulle møte Kristoffer, hoppet jeg opp av sengen i all fart i vei mot klesskapet.Etter en drøy time var jeg på vei ut døren med et morgeneple i hånden. På med UGG'sa og min mye freshe bobblejakke og ut døra på vei mot skolen. Fra meg til skolen tar det ca. 15-20 minutter å gå, så siden jeg hadde så god tid gikk jeg innom butikken på veien for å kjøpe meg noe å drikke til den lange dagen. Jeg hadde trossalt seks timer teori i vente, så godt med noe å leske seg på. Klokken var ikke mere enn ti på åtte og skolen begynner ti på halv ni, så jeg somlet litt på veien bortover, hadde ti minutters gåing i vente så hvorfor ikke.Det ringte inn til første time og jeg gikk mot skapet for å hente bøkene. "Heisann sexygirl", hørte jeg rett bak meg og snudde meg litt innbilsk, men den stemmen var virkelig kjent. Det var Ine. En av de søteste og beste jentene jeg kjenner, hun er uten tvil min besteveinne og det har hun også vært siden barneskolen en gang. Og hun er virkelig flott, på ballet i fjord ble hun kåret til 'skolens annsikt', alså skolens varkeste jente. Det er heller ikke rart med karamell brunt hår, tynn og perfekt kropp og puppene alle jenter ønsker seg. Rett og slett perfekt slik hun er. Og en fantastisk personlighet. "Hei vennen" sier jeg og smiler til henne. "Hvordan går det? Så deg ikke på klubben i går, alle var jo der. Kristoffer og" Sa hun og vi gikk bortover mot skapene mens vi snakket. "Nei, du kan jo tenke deg. Jeg var barnevakt i hele går" "Åh, du er jo alltid det. Du er aldri med oss lenger, den morra de nekter deg jo alt gøy her i livet" mmh. Jeg kjente jeg ble litt irritert måten hun sa det på, men det er litt sant så jeg bare nikket og hørte etter hva mere hun hadde å si. "Det er fest hos Line i kveld, kommer du eller?" "Jeg vet ikke, drikking ogsånn?" "Sefølgelig, blir ikke noe fest uten alkohol, dumma" "hm, jeg hadde planer med Kristoffer, og jeg drikker ikke uansett så jeg tviler" "Lame, du må komme deg litt i gang" "Litt i gang?" Spurte jeg henne. "Jaa, alle drikker. Du er populær, flott og kul. Så hvorfor blir du ikke litt mere som oss?" "Jeg har ikke lyst til å drikke, er det så vanskelig å forstå?!" "Nei, rolig. Herregud. Du har bare forandret deg sånn" "Det er heller du som har forandret deg" Sa jeg litt trist å snudde ryggen til henne og gikk andre veien. Jeg som har forandret meg? For noe tull, de er hun som har blitt helt opptatt av den populariteten og status. Begynt å drikke og snuse. Jeg er akkurat den samme jeg alltid har vært, og hun var slik før hun og, helt til nå i det siste. Har ikke noe i mot at hun gjør det, hennes valg. Men la meg ta mine og.Resten av skole dagen gikk ikke som forventet. Jeg satt bare å trøste drakk vannet jeg kjøpte og tenkte på samtalen mellom meg og Ine. Vi hadde liksom aldri hatt en slik samtale før. Kanskje ting virkelig forandret seg? Det ringte ut og inn til timer, jeg satt fortsatt der å filoserte ut i lufta om alt og ingenting. Endelig ringte det ut for siste time og jeg sente melding til Ine å lurte på om vi skulle gå sammen hjem. Jeg ventet på utsiden av skolegården, de var enda ikke kommet ut. Jeg satt å sparket i noen sneiper som lå under benken. Så hørte jeg døren gikk opp, ut kom Mathias, en av fotballgeekene i klassen til Ine, endelig kom hun. Pernille gikk ved siden av henne. Pernille? tenkte jeg. Ine hater jo henne. De lo og så ut som om de hadde det gøy. Ine kastet et blikk på meg. Ikke akkurat et pent ett. De gikk inn på doen og jeg ventet enda. Når de kom ut igjen overså hun meg totalt og gjorde seg ekstra til med latteren hennes. Jeg satt igjen på skolegården som et tomt spørsmålstegn.Regnværet kom og jeg gikk hjemover alene. Innen jeg kom rundt siste sving opp avkjørselen var alt av klær kliss vått. Jeg slang av meg skoa, jakka og det. Gikk opp trappa, inn på badet, fyllet badekaret med passe varmt vann og la meg oppi. Det var virkelig godt. Endelig slappet jeg av. Jeg lå å tenkte på alt. Alt og hvorfor. Hvorfor i alle dager kom Ine ut med Pernille? Vi har jo baksnakket og hatet den heksa i årevis. Og hvorfor var hun helt normal i dag til morgen og vende seg om til en helt fremmed bitch på slutten. Hva hadde jeg gjordt? Er det meg, eller henne? Noe må det jo være, eller? Jeg sukket og kikket på klokken. Kom meg opp av badekaret og stelte meg vidre, bare litt ekstra stas siden jeg skulle møte Kristoffer. Det ville bli fint å møte han. Fordi han virkelig alltid er der for meg, elsker meg og skal være min for alltid.Når ting var som det skulle grep jeg fatt i telefonen og ringte han. Han tok telefonen, "Hallo?" "Heipus" sa jeg. "Åh, hei" "Er det noe eller?" "Nei, nei. Jeg bare ble litt overasket av at du ringte" "Em, hvorfor det? Skulle ikke vi finne på noe da?" "Åja, stemmer. Det hadde jeg glemt. Møt meg på festen hos Line a?" "Jee-eg tenkte vi kanskje kunne være alene litt, det er så lenge siden føler jeg. Sist gang var jo vi med kompisene dine og gangen før der var vi med noen ogsånn" "Okeipus, jeg kan komme hjem til deg jeg". Han virket annerledes, men shit au. Bare jeg som blir parranoid av dagens dramaquen på skolen. Jeg løp inn på rommet, tente stearinlys og redde fint opp sengen med romantisk lav musikk til.*Bank, bank* Kom det fra døren og jeg lukket opp. "Heeeeeeei" Sa jeg veldig glad og kastet meg inn i armene hans. Vi bestemte oss for å se på film og slo oss ned i sengen med masse romantiske stearinlys rundt. Jeg var på vei inn i armkroken hans helt til han plutselig reiste seg og sa han måtte på do. Jeg spurte søtt og uskyldig om jeg kunne få et kyss, men han ba meg vente litt, han skulle bare tisse. Jaja, tenke jeg og la meg ned på sengen og trykket filmen på pause. Der lå jeg og ventet. Ventet, ventet og ventet. *dring* kom det fra mobilen. "Kristoffer", sto det at den var fra. "Hei Charlotte. Jeg beklager, men dette funker ikke mere. Vi er aldri sammen mere eller noen ting og du kommer jo ingen vei hvis du skjønner. Jeg kan jo aldri være ute lenge med deg, sove med deg eller noen ting slikt som alle andre kan. Du er alltid opptatt og barnevakt. På den tiden har jeg funnet ut at dette ikke går mere og at jeg ikke har de følelsene jeg en gang hadde for deg. Jeg har mistet følelsene for deg. Tenkte jeg skulle si når jeg kom til deg nå, men du hadde gjordet det for romantisk at det ble rett og slett alt for vanskelig så jeg valgte denne sjetteklasse måten her. Men nå vet du det hverfall, det er ikke noe oss mere. -Kristoffer" 
Alt stoppet opp. Jeg klarte ikke puste, tenke eller noen ting. Hjertet dunket på en grøssende måte og jeg kjente at jeg ville grine. Slippe tårene løs og bli ferdig med det. Eller bare at jeg hadde sovnet i senga og Kristoffer kom inn døren og vekket meg. Jeg kløp meg selv i armen, det var vondt. Jeg løp inn på doen, den var tom. Skjekket etter skoene hans i gangen, de var borte. Jeg satt meg ned i trappa, tårene kom. Det gjorde så vondt. Jeg kan ikke beskrive det, det føltes ut som om noen kuttet meg opp innen fra og reiv ut alt av lykkelighet. Jeg fikk nesten ikke puste.Så der satt jeg, i trappa. Sikkert en time og bare kikket ned. Tårene rant og rant. Jeg hadde ingen å snakke med, ingen å holde rundt eller trøste meg til. Jeg løp opp på badet, fant fram enn lommekniv, satt den mot huden. Der kjente jeg spissen. Jeg hadde kuttet meg, hvis det ikke var for arrene.


slutt
av Katrine Pedersen 15 år
03.09.08.


Denne historien handlet alså om en jente som hadde mye huarbeid og slikt hjemme. Og trodde hun hadde det skikkelig ille. Og ikke kunne få det værre. Men når hun den dagen mister sin aller besteveninne og kjæresten samme dagen pga. for lite tid med dem ogsånn. Tar det virkelig knekken på henne. Så mye at det virkelig kunne gått galt. Men hun kuttet seg aldri pga. arrene hun ville fått. For en dag, ville ting ha ordnet seg og den tanken hadde hun i bakhodet. Kunne bare ønske alle som vil ta selvmord, skade seg og slik kunne hatt den tanken. Og det finns flere fisker i havet, også for du som ikke har håp. Men håp vil det alltid være, både for deg og meg. Og foresten, denne historien skrev jeg bare for gøy. Men norsk læreren min leste den og ville ha gitt den en sterk femmer.


kjmn1223078497


uten navn

Hva gjør du når besteveninnen din forandrer seg?

Hellvette, og helt ærlig. åh. Har ikke ord. Men akkurat slik det er nå føler jeg ALLE forandrer seg! Både possetivt og veldig negativt. Men lek i vei, men pass dere for bussen. Btw, her er et innlegg jeg fant på libbe. Kanskje inntresangt å lese? : ) Jeg kan like så godt legge til at jeg ikke bare har mistet èn bestevenn. Et par fordi folk forandrer seg, og så er det en gutt jeg husker skikkelig godt. Vi var alltid sammen, men aldri noe forelskelse elns. Tvert i mot, bare skikkelig bestevenner. Og han savner jeg. Fikk aldri en slik venn igjen. Og når vi ser hverandre nå, snur vi unna uten et hei engang. Det eneste jeg har av han er et armbånd slik med farger som alle drev å bytta på i 5 klasse. Skal alltid ha det.


En ordentlig venn er en du kjenner nesten like godt som deg selv. En person du vet du kan ringe til også klokken halv tre om natten, og som er der samme hva som skjer. Men hva gjør du når alt plutselig forandrer seg og vennskapet ikke kjennes som før?

Marte og Camilla hadde vært bestevenner siden barneskolen, da Camilla begynte i Martes klasse. Det var bestandig de to ? på skolen, i helgene, i regn og solskinn. I perioder bodde jentene hos hverandre, og de delte alt (utenom gutter, da). Selvsagt hadde begge andre venner også, men Marte tvilte aldri på at hun og Camilla skulle være bestevenner for alltid. Men så skjedde det noe.

- I sommer begynte Camilla å henge sammen med noen jenter fra en annen kant av byen, forteller Marte. De startet et band sammen, og jeg er totalt umusikalsk, så hun spurte ikke om jeg ville være med. Nå øver hun bestandig, og har nesten aldri tid til å treffes. Og siden vi ikke går i samme klasse lenger, treffes vi ikke på skolen heller.

Marte synes det er litt trist at vennskapet med Camilla ikke er som før. De som pleide å snakkes flere ganger om dagen hvis de ikke var sammen, snakkes nå nesten bare hvis Marte ringer. Hun fortsetter:

- Hvis det har skjedd noe spesielt, er min første impuls alltid å ringe Camilla. Jeg har selvfølgelig andre kjempegode venner, sier Marte, men vennskapet med Camilla er spesielt. Eller var?

Marte tenker seg om en stund, før hun sier:
- Hvis hun vil holde på med bandet sitt og det er viktig for henne, respekterer jeg naturligvis det. Hun er min venn uansett, og jeg må nok bare venne meg til at det er litt annerledes nå. Og snart skal jeg på den første spillejobben hennes ? det blir gøy!

Det er vanlig å få nye interesser og dermed nye venner i tenårene. Noen ganger glir man fra hverandre helt naturlig og gjensidig, men det hender også at man finner tilbake til hverandre senere i livet. Husk å alltid ta vare på dine virkelige venner!


uten navn

Kjærlighet, hva er kjærlighet?

Hva er egentlig kjærlighet? Er det når to sier de elsker hverandre? Vil det da si at hvis ei finner en fyr og de sier elsker hverandre etter to dager, ikke har møtt hverandre engang. At det er kjærlighet? Eller når man har vært sammen i et halvt år? Er det kjærlighet selvom? Jeg tror ikke alle som har vært sammen i et halv år er kjærlighet, ikke et engang. Eller? Hva er det jeg egentlig snakker om da? Man kan rett og slett ikke beskrive kjærlighet. Det er noe man bare kan merke selv på en av de merkeligste måter.

Jeg mener at jeg og kjæresten min er ekte kjærlighet, men hvis en spør hvorfor. Vet jeg ikke helt om han/henne kan få et like gyldig svar. "Veel, fordi vi
elsker .. " Elsker? Hva vil det si å elske en da? Og når i alle dager vet man at man elsker en? "Man bare vet det." ville kanskje flere ha svart der. Men kunne du forklart det da? Dette er vanskelig. Men alle "opplever" det. Hvis man skal tro alt man hører da. Jeg gir opp.


elsker deg marius, kjæresten min
heart1
uten navn

Søndagskveld, ikke fiasko. Nei!

Stemmer. Denne kvelden ble helt annerledes enn det jeg hadde trodd den kom til å bli. Marius skulle ta halv åtte bussen i dag, dvs. en buss tidligere enn vanlig fordi han skulle spille wow med en kompis. Men det var ok, bare et par timer tidligere. Vi gikk nedover til byen etter å ha kos oss litt her hjemme. Slik kjærester gjør, ligger å kysser, koser, ser på tv osv. Hadde det hvertfall veldig koselig! :) Vi gikk ned til litt føre seks, for å rekke å levere filmen vi lånte i går. Den må leveres føre seks, så hadde ikke store valget. Vel, vi bestilte nuggets og to milk shakes og gikk videre mot brygga for å levere jobbsøknadden min. Håper på full treffer der, for den var jævelig bra! Må skryte, være selvopptatt. men. Jeg har en hemmelighet. Og den røpes ikke, bare min og Sara sin. Ha, nå skjønner dere sikkert ingenting så tilbake til dagen min. Etter det gikk vi opp på kinoen og jeg smøg til meg dådyrblikket og spurte om vi skulle på kino, Max Manus. Og ja, uten tvil fra han og vi endte opp i kinosalen. Det var koselig å sitte der med han. Veldig koselig.

Etter kinoen var det tyve minutter til bussen gikk og vi gikk neddover mot byen. Nede på Hjørnet kommer et skrikende menneske med huet ut av bildøra ropene. " KATRINE ". Helt ærlig, så trodde jeg det var Malin. Som hadde fått i seg litt vel mye godteri, men så var det Katharina. Og det var koselig å se henne, hun har vært vekk så lenge.

Etter å ha hilst på henne gikk vi videre og inn på brygga igjen, for å ha et glass vann. Så kom bussen, hjem med Marius og her er jeg. Oppe i stua i sofen med Mamma. Om ti minutter er jeg nede på rommet mitt og er på vei til å skru på tvn mens jeg krysser fingrene for at det et hannah montana.

maxmanus

Btw. Etter at vi hadde sett filmen endte jeg opp med 8 kjente skuespillere og 2 halveis. Vet jeg har sett dem før. Bla. To fra filmen "Uno", Mannen som elsket yngve, Hun i fritt vilt som sitter å rå kliner i baksetet og som er dummere enn et brød. og noen resten. I så fall UTROLIG BRA FILM!

og enda en ting. Jeg er dritt lei krig. Gaza'faen. Javel? Slutt å ødelegg Oslo hvertfall. NFN, herregud.

natta blogg lesere og fordomsfulle tullingeruten navn

sang sara skrev.

Do you remember when we used to be,
young and wild and free,
when everyone could see,
that it would always be you and me.

You were my starlight,
the one shining over me.
Pices of stardust,
it was your gift to me.
The only thing I need.

And then it was over,
you stopped shining for me.
You grew older,
you wouldn't shine for me.
I lost the only thing I need.

Now, do you remember
what you meant to me?
You lit up my darkness,
made me feel free.

I hope you remember.

                             sara


flink du er vennen. men det fikk meg til å tenke. tydelig tegn.


uten navn

dagen i går, og hittil i dag.

I går skulle det egentlig skje skikkelig mye,men jeg glemte jo halvparten og stressa litt for mye.
Jeg gikk ned til byen i ett tiden og gikk innom alle klesbutikkene nesten for å finne en pynte-topp til den 26 (et'års dagen til meg og marius). Og -Ja, jeg kjøpte antrekk til den dagen. Det er ikke bare en vanelig dag for meg. Men selvfølgelig fant jeg ingenting. "Prøv Risør først", finner ingenting og drar til Arendal. Eh, ikke akkurat men pleier å være slik. Jeg gikk inn på Only etter masse slik og ikke noe velykket. Og der fant jeg en litt baggy genser som Malin har. Og den var skikkelig skjønn, men selvfølgelig kom en kjærring og rappa den rett forann trynet på meg. JA. Og siden det var 70% på hele den STORE butikken, hadde de selvfølgelig bare large og 2xlarge igjen. umf. Men det ente opp med at jeg fant en kjole på butikken ovenfor, som nesten gikk til knæra for 130kr. Halvpris og et kupp spør du meg. Også fant jeg en bikini. Hah, jess. bikini. 20kr på Only, så jeg ikke tom hendt ut derfra.kuppkuppkupp Men ikke med dt jeg hadde sett for meg. Hvertfall, her kommer bilde av både kjolen og bikinien. Men kjolen ser bedere på, ha. ikke la oss snakke om bikinien. omvendt der. Neida. picture;

cimg3915
cimg3914

Jeg likte de tre greiene på bikinien, og som alle sandre sider. "Ja, det var jo litt av en farge på en bikini .." Men, care? Er det jeg eller de som skal gå med den? Egentlig så er det bare mamma jeg snakker om her. Etter å ha gjordt et par vinter kupp, gikk jeg inn til Ina og var der en halvtimes tid. Og etter det gikk jeg ned på Briwi til Camilla og snakket litt med henne. Heah. hun er søt. Men selvfølgelig glemte jeg gaven hennes, og jeg glemte å gå innom etter på. Siden jeg sa at jeg og Marius skulle komme innom, men I forgot it ;( Etter å ha møtt Marius gikk vi inn på vidioen, leide en film (welcome home roscoe jenkins). Kjøpte mat og milkshake, og gikk opp til meg.

Senere på kvelden så vi filmen, var ikke så værst den. Etter at Marius dro sovna jeg med en gang nesten, etter en halvtime elns. Drømte en litt trist drøm i drømmeland. Vil ha bestevennen min tilbake. Åh, neste gang skal jeg gå opp til deg og banke på døren.

Men hittil i dag har jeg spist familiefrokost, som vanlig på en søndag. Ryddet litt på rommet, sett på tv og data'n selvfølglig. Nå vurderer jeg å koble til Play Stationen og spille The Sims. Hah. hmf.


uten navn

Kjærlighets film.

video:kjrlighet0001 kopi

Her er filmen, sorry problemer i stad. men nå kan man se den :)
også har jeg en til. men orker ikke laste opp den.

men hva syns du, fjortis forhold eller ekte? :)


uten navn

dritt lei, puppe push.

nå er jeg virkelig dritt lei falske folk. og derfor er det lett for meg å si at jeg gleder meg hardt til å flytte. høhø. egentlig så aner jeg ikke hva jeg skal skrive, er utrolig lenge siden. har liksom ikke orka. gidder ikke. men den siste tiden som har godt uten blogg, har folk forandret seg, sterkt. men høhø. litt morsomt egentlig. man går rundt og hører mye dritt. om hvor mye hun og hun pusher puppa, også er man egentlig ikke noe bedere selv. hahahaha. da er det kanskje best å holde kjeften igjen, eller aner jeg en liten smule misunnelse her? tror dette gjelder nesten alle. jenter altsååå. hvorfor er det slik at vi må baksnakke? jeg kan ikke fordra en jente, men det helt uten grunn. og hun vet det selv, satt å sippa til en veninne av meg om det for en stund siden. hvor slemt er ikke det, av meg liksom. dessuten vet jeg om folk selv som burde sett seg i speilet minst ti ganger og roe løken. de er ille.


uten navn
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits