FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

januar 2010

Dagens outfit..

Oppdateringer fra en dramatisk helg +bilder!

Dagens outfit

Siste innlegget for tikroner.blogg.no

Overskriften sier det meste, og jeg skjønner ikke helt hva jeg har bedt meg ut på.

Men, det har blitt en del kluss med denne bloggen i det siste. Det er veldig rotete i kategoriene mine, og jeg vil ha en annen bloggurl enn tikroner. Dermed har jeg gjort noe jeg frykter jeg kanskje vil angre på, jeg har laget meg en ny blogg. Den nye bloggen min finner du hvis du trykker på bildet under, som er den nye headeren min. Jeg håper så mange som mulig vil gå inn å legge meg til som venn, og følge bloggen min videre. Jeg kommer til å fortsette der jeg slapp, og jeg vil blogge akkurat som før. Bare litt mer ryddig.


TRYKK PÅ BILDET OG KOM DIREKTE INN PÅ DEN NYE BLOGGEN MIN OG LEGG MEG TIL SOM VENN.

Kjenner du noen som har omkommet i trafikkulykke?

Hei! Jeg har nettopp kommet hjem igjen, og i det jeg kom hjem satt jeg meg ned forann tvskjermen sliten etter en lang biltur. Dagens nyheter kommer på skjermen, og jeg blir rørt av et innslag hvor en stor samling mennesker møtte opp i kveld langs en av norges veier for å minnes de som døde langs veien i 2009. Det var virkelig rørende å høre en dame som snakket om sin sønn, som hun hadde mistet i bilulykke for ni år siden. Siste setningen hun sa, som hun vist nok også hadde sagt i sønnens begravelse hvor det var et høyt anntall ungdommer, var "tenk deg litt ekstra om neste gang du føler for å tøffe deg litt ekstra, for her ser dere hvordan det kan gå".

Jeg kjenner ingen som har omkommet i trafikkulykke, men jeg har venner som har mistet nære og bekjente på veien. Sommeren 2008 ble rekord for antall drepte spesielt for unge i trafikken. Året 2008 ble det frem til desember drept 236 mennesker i trafikken hvorav 54 blant bilførere mellom 18 og 24 år, og anntallet bare stiger og stiger. Og mitt spørsmål til dere, er om dere kjenner noen som har omkommet på veien?

Hei og hopp for en vill natt + dagens outfit

Herrelighet, jeg og Malin hoppa i seng halv sju på marran i dag, og stod opp rundt halv tre. Var ute i snøen i går midt på natta med datamaskinen osv, men koselig det! Nå sitter jeg stresset og klar for å dra innover mot Skien/Porsgrunn med min kjære mamma, skal hente broren min, men satser på å kanksje se noen kjentfolk! Etter kvelden i går hadde jeg helt glemt tatoveringene vi tok over alle mulige kroppsdeler, så ble litt overrasket når jeg fant en på bryset i dag til marran. Men nå må jeg løpe, drar innover! Ha en fin dag alle sammen!
- HVA SKAL DU I DAG?

Bilder fra kvelden

Hei og skrik for en kveld! Gud så mye som har skjedd i kveld, villeste kvelden på lenge! Men, når alt kommer til sitt, har det vært en veldig koselig kveld, og koseligere skal den bli. Som jeg nevnet i innlegget under, sover Malin over i natt, og det er virkelig lenge siden, så det blir kos! Men, jeg lovet dere bilder, og bilder skal dere få! Og, på det første bilde legger jeg mobilen i bhen, ser veldig dumt ut, men slik må til når jeg ikke har lommer!


Min kveld var som dere kanksje ser herlig, selv om det kom et par overraskelser jeg godt kunne klart meg uten. Gleder meg allerede utrolig mye til neste helg kommer! Akkurat nå sitter Malin hos meg og vi har proppet i oss jallabrus, popcorn og sjokolade selvfølgelig, koselig!

- HVORDAN VAR DIN LØRDAGSKVELD?

På vei ut døren for kvelden til en herlig gjeng!

Hei og hopp alle sammen! Hvis det er noen der ute nå som er mer stressa enn meg akkurat nå, skal jeg personlig sende et diplom! Jeg er på vei ut døren for kvelden, skal til en herlig gjeng, og jeg stresser mer enn noen gang. Jeg har allerede ødelagt to strømpebukser, og nå har jeg ikke fler igjen, dermed må jeg gå med ødelagt strømpebukse i kveld, lekkert! I tillegg finner jeg ikke skoene mine, og folket som skal kjøre meg drar om fem minutter. Og jeg sitter her og blogger når jeg har så utrolig mye annet å gjøre, tror nesten jeg bare må løpe avgårde!

Forresten, jeg drar med meg en herlig venninne hjem i natt, så jeg slipper å sove alene! Malin ligger over, koselig, gleder meg! Dette kommer virkelig til å bli en herlig kveld! Oppdateringer kommer siden!


Litt av kveldens outfit, kommer også flere bilder senere, kameraet er selvfølgelig med!

- HVA SKAL DU I KVELD?
obs, nå går de! æh, hade!

Blind gatevold er blitt kulere enn tagging

Det har skjedd mye i det siste, virkelig mye. I løpet av det siste halvåret, er det utrolig hvor mye slossing og drama jeg egentlig har vært borte i, hvis jeg tenker over det. Og jeg kommer ikke over noen av de tilfellene, hvor det faktisk har vært nødvendig.

Må innrømme at jeg har vært borte i et par dumme ting selv når det kommer til slossing og overdreven dramatikk i løpet av livet, men hvem har vel ikke det? Hvertfall sist nevnte. Men, hva er egentlig poenget? I enkelte tilfeller når tempramanget virkelig er på kokepunktet, kan det føles helt gudommelig og kanskje smelle til noen "alt man har". Men når slike ting skjer, tenker nok de fleste dessverre bare i sekundet, og ikke på konsekvensene bak. Og det er konsekvensene som ligger bak du må ta ansvar for, og stå for det du gjorde. Vedkommende som slo ned kjæresten til bestevenninnen min i går kveld, er jeg hundre prosent sikker på at bare tenkte i sekundet. Han tenkte nok ikke på at han ville ende opp på politistasjonen resten av nyttårsaften. Og hvis det høres kult ut, vet ikke jeg lenger hva som er kult her i verden.- VEL, HVA MENER DU ANG. SLOSSING I DAGENS MILJØ? Et ord; unødvendig.

010110, en rolig, men herlig dag!

Første dag i 2010 har gått rolig, med gode venner. Først var vi med et par gutter (Leon og Øyvind, første to guttene dere ser bilde av i innlegget under), deretter var vi med Dorthea og kjæresten hennes Martin, en kjempe herlig gutt fra Skien. Vi var litt hjemme hos Dorthea og latet oss hos hennes med en god film og rester fra julekakene, deretter dro jeg og Sara hjem til meg igjen og laget middag. Resten av kvelden skal vi fortsette å late oss hjemme hos meg, de siste timene vi er sammen. I morgen skal min kjære Sara dra hjem igjen til Oslo, og jeg blir sittende alene til skolen begynner igjen. Denne uken har gått utrolig fort, og det er trist at hun skal dra hjem i morgen. Men det skal faktisk bli herlig å begynne på skolen igjen. Men nok tørrsnakking, hvordan har din dag vært?


Meg og min kjære Sara hjemme hos meg, slitene etter kvelden som var!

Bilder fra kvelden - godt nytt år alle sammen!

Hei alle sammen! Jeg håper dere alle har hatt en herlig kveld! Jeg vet dessverre om en del som ikke har hatt det, nyttårsaften er egentlig en dramatisk kveld hvor mye skjer. Kjæresten til bestevenninnen min har bla. blitt slått ned helt uten grunn, jeg har blitt lyvd mitt opp i tryne av en av dem jeg så på som en av mine bestevenner og ikke minst et par andre ting jeg ikke en gang skal nevn. Men, samma det. Jeg har hatt deg koselig også med mange gode venner. Så, la oss se på det positivet og at det er et nytt år! Så, godt nytt år alle sammen!

Under ser dere noen bilder fra i kveld, men jeg føler jeg ikke kan legge ut så veldig mange. Aner ikke hvem som leser bloggen min og hvilkene bilder som kanskje ikke burde bli sett. Men her har dere noen av dem:
- SKJEDD NOE DRAMA HOS DEG NATT TIL FØRSTE JANUAR?
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits