FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

februar 2009

NYTT DESIGN! -gi din mening (a) ?

Jess, som dere ser så har jeg kvitta meg med det svarte og hvite designet mitt. Jeg har rett og slett bare tatt helt av og prøvd meg skikkelig frem. Vet ikke helt hva jeg syns, men nå orker jeg ikke redigere mer. I det siste har jeg lært fler og fler html koder, så hvis du har noen tips eller sider jeg kan finne flere på så gi meg en bokstav i kommentar feltet! :)
Q: Hva synes du om det nye designet?

Må bare legge inn litt tørrprat også, for jeg vil gratulere den søte besteveninna mi Malin som ble tante i dag til enda en nydelig liten jente! Tummelen opp for det. ♥

PS: DET ER VIST MERE DERE LURER PÅ ENN HVA JEG HADDE TRODD, MEN DET ER BARE UTROLIG KOSELIG! FORTSETT Å SPØRR PÅ "SPØRSMÅLSRUNDE" INNLEGGET UNDER, SVARER I MORGEN MED VIDEOBLOGG!

gratis gavekort på sminke på 1,2,3. prøv da vel? TRYKK.

rydda rom, ny dusja og frisk luft

herborjeg
Hurra! Som dere ser så går det endelig ann å se gulvet mitt! Hvis dere ser på "før"/"etter" bildene på over, så kanskje dere ser forskjell (legg merke til at det har kommet èn påskeeggpakke til på pulten, haha). Fant ut at det var på tide å rydde når jeg til og med fikk spørsmål om jeg hadde gjort det. Nå har jeg akkurat hoppet ut av dusjen og kastet på meg noen klær. Skulle egentlig ut av huset å være med Camilla, men er fortsatt litt dårlig. Så jeg utsetter det til i morgen! Blogges. Q: HVA SKAL DERE I DAG?

ps: jeg har fått utrolig mange spørsmål allerede, men fortsett å spørr! kommer videoblogg i morgen eller på mandag!

SPØRSMÅLSRUNDE! -siden alle andre har det.

SPØRSMÅLSRUNDEN ER AVSLUTTET!
Jess, rett og slett bare fordi at alle andre har det! Hver dag er det 500-600 stykker inne på bloggen min, og èn av dem må vel ha et spørsmål å stille meg? I så fall så svarer jeg på hva som helst, anonym eller ikke anonym! Jeg avslutter spørsmålsrunden etter helgen, så nå er det bare å spørre kjære lesere! :-) ps. nå håper jeg virkelig dere spør!

cimg3022

ps, jeg svarer på videoblogg, så blir det ekstra gøy!

mini innlegg


snapshot20090227 hei kjære søte og ikke fult så søte mennesker! akkurat nå sitter jeg og min kjære lillebror og ser på alene hjemme. jeg er dritt lei av å være syk! men i morgen skal jeg heldigvis være med camilla, så hun redder dagen min! det eneste fornuftige jeg har gjort i dag er å perle et smykke og laget et par øredobber, ellers så skal jeg koset meg forann tv2 straks med hotel cæsar og norsk talenter! ellers så trengs det virkelig en ryddings her! (hvis du ser litt lenger ned, så tror jeg du forstår, haha!) men, er det noe gøy på tv fronten deres i kveld? :)

pff, øredobbene passer til den søte fargerike swag t-shorta mi! (i)

Mote på nettet!

Jeg vet at jeg hadde et innlegg om dette for et par dager siden elns, men jeg har rett og slett ikke annet å gjøre! Har vurdert å rydde rommet, men orker ikke. Jeg husker dessverre ikke hvor alt er fra, siden nå har jeg vært innom litt over alt! Men, si din mening om klærene jeg fant! Jeg falt virkelig for den lilla tubetunikaen!
(ps. er ikke meningen at det skal passe sammen, fant bare noe jeg likte)
hfjdkfjbhnjkfjbhjk
Q: Hva synes du om skinn tights? Syns det er fint jeg, egentlig.

ps, trykk her og jeg blir kjempe glad. vinn gratis sminke på 1, 2, 3! trykktrykk

kosebamser

Når jeg blir stor, er det virkelig ingen tvil om at en av disse skal inn i mitt hus!
for noen utrolig nydelige kosebamser !
teddy japansk spishund ok2767
chihuahuapdw
> Japans spisshund                                 >  Langhåret chihuahua

Tror jeg alltid har hatt lyst på en hvit spisshund. Også vil jeg at den skal hete Poco Loco.
Er det en spessiell hunderase du syns er fin/ønsker deg? Eller kanskje en hunderase du har?
Skriv rasenavnet i kommentarfeltet, og jeg googler det opp :-)

Verdens skjønneste kjæreste :-)

ilubbyAkkurat nå, så er jeg litt ekstra glad i kjæresten min. Han kom til meg for snart en time siden, også var han her i tyve minutter, føre han måtte gå igjen. Syns hvertfall at det var utrolig søtt av han å komme sånn en liten tur innom, og hvertfall nå som jeg er syk! Også kom han med påskeegg til meg. Og der er det er godt bevis på at jeg deffinetivt IKKE er frisk! Til vanlig pleier fire søte egg å gå rett ned på under fem minutter, men i dag ble jeg kvalm når jeg var på det andre og klarer ikke å spise det fjerde!

Ellers så er jeg utrolig glad for kommentarer på innlegget under! Er bare å fortsette å kommentere, svarer selvfølgelig :-) Ble ekstra glad når de jeg faktisk skrev om, svarte.

Her kommer litt tørrprat om dagene fremover, er trossalt bloggen min, så må ha litt med dette også. I morgen skal jeg kanskje på skolen. Er litt usikker, men tror nok det. I helgen skal jeg kanskje til besteforeldrene mine, er lenge siden jeg har vært der. Og de er virkelig noen herlige besteforeldre, ikke noen grinete gamle sure gjerrigknarker!

P.S: Har vurdert å legg ut en video blogg elns, hva syns du om det?

3 beste bloggere på topp 10!

Har sett at veldig mange andre legger ut et innlegg titt og ofte om sine favoritt blogger. Derfor tenkte jeg at jeg skulle gjøre det samme, men plukke ut de tre jeg liker best på topp 10. Og da selvfølgelig annbefale de for dere. (Trykk på teksen over bildet for å komme inn på bloggen)

1.) Julia Nyland Ørshal
29046531235340971855n600
> Hun er en utrolig nydelig jente! Vet ikke hvorfor jeg begynte å lese bloggen hennes, men har gjort det utrolig lenge nå. Liker rett og slett bare å lese om henne. Også har hun utrolig mange pene klær og outfiter. En annen ting hun gjør, er også å ta for seg "viktige" ting også bla. som rasisme. Hun er rett og slett skjønn, og jeg misunner brunfargen hennes utrolig høyt.


2.) Anna baklengs♥
uten navnjjjjjj
> Tror nok dette er verdens søteste 13 åring fra Trondheim! Hun er uffatelig søt og spinnvild på en glad måte. Blogger om hverdagen sin og legger ut filmer litt av og til. Annbefaler alle til å ta en titt på de også. Hun har verdens søteste hund og utrolig mange fine klær! Aktiv blogger og har med bilde i de fleste innleggene! Det gjør det mye mere spennende også. Go girl!


3.) LORRAINE HILTON
ddddddd
> Jeg liker denne jenta her. Hun er utrolig pen og har en uffattelig utstrålig. Hun er også en jeg rett og slett bare liker å lese om, uten noen konkret grunn. Hun har også mange pene klær, og blogger ofte med bilder. Noe som gjør alt mye gøyere! Annbefaler å stikke innom denne jenta, tror ikke du går ut igjen med enn gang! :-)


Å, nei. Her er det ingen Ida Wulff, Ulrikke Lund eller Lars tangen.


Over til 3 spørsmål,
1.) Har du noen andre blogger å tipse meg om?
2.) Leser du noen av disse bloggene?
3.) Hva syns du er bra/dårlig i en blogg?

svar hjerne på et eller alle :-)

> KATRINE PEDERSEN

katrine1Hei!

Mitt navn er Katrine, er 15 år og kommer fra sørlandsbyen Risør. Og er det noe jeg virkelig liker, så er det å sitte akkurat på denne bloggen og skrive det som faller meg rett inn! Jeg har egene meninger, så vær forberedt på det.

Ellers så liker jeg å være med venner og kjæresten min, Marius. Jeg og Marius har vært sammen i 1 og et halvt år til sommeren, er med andre ord veldig glad i denne gutten. På fritiden spiller jeg også fotball, er keeper på Risør jenter 16. Når jeg er ferdig med ungdomsskolen (som jeg går siste året nå), skal jeg gå restaurant og matfag å utdanne meg som all carte kokk. Gleder meg masse!

Jeg har vært blogger i like lenge som om jeg har vært sammen med kjæresten min. Men har byttet link og den gamle oppgir jeg dessverre ikke opp her, i redsel av å miste noen lesere, haha. Andre blogger som interesserer meg er dem med outfit bilder, egene meninger og spessielle temaer.

Jeg er utrolig takknemmelig for alle leserene mine. Og om lurer på noe, så må du bare spør meg i kommentarfeltet under, eller komme med kritikk.

Ellers så kan du ta en tur innom Katrine93 på nettby? Eller du kan spør om spørsmål/legge til tikroner@live.com.


tørrprat som du ikke bryr deg om

For det første, så må jeg bare si at jeg ikke bryr meg så utrolig mye om at Sturla er homo. Javel, jeg er hetro? En annen ting jeg bryr meg heller litt mer om, er at lillebroren min på åtte år har tegna inn hitler tegn på veggen over senga. Han har jo ikke anelse om hva det betyr, har bakgrunn til elns.

Ellers så ligger jeg fortsatt rett ut i senga. Har verdens deiligste outfit. Pysjbukse og hvit t-shorte som er alt for stor fra Monter (Marius sin). Også ser jeg på frokost quiz på tv2 mens de andre i klassen min har time på skolen.

Men her er noen gladmeldinger!
På tirsdag slo kjæresten til besteveninna mi opp med henne, men i går kveld ble de sammen igjen! Hun ringte meg tåreglad og fortalte alt! Er utrolig glad på hennes vegne. En annen ting er at Malin lever, jeg tror det går bedere med henne hvertfall, håper det. Også for Marius sin skyld, så levler han snart til level 80.

Dette ble bare tørrprat. Bruker unnskyldingen at jeg er syk og ikke har annet å gjøre.

pff, spiller dette spillet også. just push

- jeg vil shoppe!

Jeg har så utrolig lyst til å shoppe! Men heldige meg ligger jo syk her hjemme i senga, æsj. Så i steden for har jeg funnet noe fint på nettet. Hva syns du?

kkkkkkk
uten navndddddd


TUSEN TAKK, JEG ELSKER DERE!

SERIØST, NÅ ER JEG SÅ GLAD!

For alle som har fått med seg alt maset mitt om gratis gavekort osv, endelig har jeg klart det! :-) Har skaffa meg nok poeng takket være dere skjønne bloggere! Tusen takk! Jeg er skikkelig glad nå. Har bare 150, men kan få 100kr til hvis jeg vil, men det er opp til dere skjønninger! Er ikke mye penger, men diggbart uansett!

Vil du bli like glad som meg på 1,2,3? Dette tok meg bare en liten uke og null stress! Og det er helt gratis!

Bare ved å samle noen få poeng! Jeg benytter sjangsen som du skjønner, og her er din!
Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken, så kommer det opp to firkanter.
Hvor du skal trykke om du er gutt eller jente. Dermed bare registrer du deg,
og da er det din tur til å vinne gratis sminke! For hvem vil ikke ha det?

bare gå inn her: www.gratismakeup.no/Register.asp?r=7048

Når jeg hadde vært medlem i fire dager, hadde jeg 300 poeng.
Du må skaffe deg 400 poeng for å få gave kort fra h&m, nelly.com og en til på 150 kr. Også hvis du skaffer 600 kan du få gavekort på 250kr. Digg, gratis gavekort på null sekunder! :) Prøv da vel ?


heter forresten katrinepus om det skulle være noe.
gjestebok, venneforespørsel, spørsmål eller kommentarer :-)

sier du at du har det rotete?

snapshot200902251 Sier du at du har det rotete?
Da har du virkelig ikke sett mitt rom! Jeg klarer så vidt å gå gjennom det bort til senga. Har ikke peiling på hva som ligger i bånden, og hva for noe rart jeg kommer til å finne der det året jeg begynner å rydde. Dessverre fikk jeg ikke med den svære kleshaugen forann den brune veska mi (hvis du ser den?), men du skjønner at det er rotete!? Og at det virkelig trengs å ryddes. Egentlig så ligger det er søtt saueteppe på det gulvet der, men det kan man ikke se litt noe av. Haha! Jeg begynner å rydde den dagen veggene forsvinner tenker jeg :-)

tyv, ta heller sminka

I går var tiendetrinnet på Gautefall. Det var veldig gøy bortsett fra at Malin fikk en god smell i hode på siste turen. Jeg kjørte med henne, men var rett bak så fikk ikke helt med meg hvordan hun datt. Vi kom oss ned og jeg fikk hentet lærere. Ble litt drama, siden alle kom rundt. Kom en gjeng med fremmede gutter bla, som stod der og, men jeg ba dem gå vekk :-)

Etter hvert ble jeg litt dritt lei av at alle spurte om hva som hadde skjedd, så sorry hvis jeg var litt frekk da. Var rett og slett bare dritt lei av det maset. Dårlig var jeg også. Og dårligere ble jeg. I dag har jeg vært hjemme fra skolen. Var skikkelig dårlig i går, spydde og lå bare i senga hele dagen. Er litt bedere nå, men orker ikke stort. + at jeg er skikkelig støl.

Btw, i går på Gautefall var det noen idioter som sjelte kjeksa mine, haha. Noen hadde seriøst vært i bagen min og tatt kjeksa mine. Hvorfor tok de ikke sminka mi heller? Kunne heller ønska det, for har skikkelig lyst på de kjeksa. Hadde det i går også, hadde glada meg til å gomle på de på veien hjemover :-) Tror det var noen fucka gutter som gjorde det, siden de ikke tok sminka.

snowboardfriflyt

Q: står du på snowboard ?

Når skal jeg være "plagsom"

Hei alle sammen som ikke sier nei takk til gratis gavekort!

Jeg fant en side hvor man kan bli medlem, helt gratis og vinne/få gratis sminke.
Bare ved å samle noen få poeng! Jeg benytter sjangsen, og her er din!
Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken, så kommer det opp to firkanter.
Hvor du skal trykke om du er gutt eller jente. Dermed bare registrer du deg,
og da er det din tur til å vinne gratis sminke! For hvem vil ikke ha det?

bare gå inn her: www.gratismakeup.no/Register.asp?r=7048

Når jeg hadde vært medlem i fire dager, hadde jeg 300 poeng.
Du må skaffe deg 400 poeng for å få gave kort fra h&m, nelly.com og en til på 150 kr. Også hvis du skaffer 600 kan du få gavekort på 250kr. Digg, gratis gavekort på null sekunder! :) Prøv da vel ?

_______________________________________

Medlem, eller ikke noe for deg?
Gjør akkurat det samme, bare med klær da vel?!
HELT GRATIS :-)

bare trykk og registrer deg her: http://www.gratisklaer.no/Register.asp?r=95552
eller her: http://www.gratismode.se/?c=47372


Heah, jeg er ganske så desperat etter å få med folk. Og begge tjener på det, så være pus å bli medlem? :-)snapshot200902101

øøh, disney slut?

hannahmontanads105mileycyrus5331

Miley Cyrus også kjent som Hannah Montana har ikke akkurat verdens beste rykte. Googler du henne opp kommer det en hel hau av "naken bilder" av henne. Men altså en ting få tenker på når det gjelder Miley, er at føre hun ble Hannah Montana hadde hun et helt "normalt" liv slik som de fleste andre 14-15 åringer. Og hvor mange av dem er det ikke som tar bilde av seg selv i bh. undertøy eller naken? Jeg vet om flere av vennene mine som har gjort/gjør det og noen av dem har til og med kommet ut til "samfunnet". Syns ikke det er noe billig jeg. Eller, det kommer jo ann på i hvilken grad. Tar du bildet av deg selv til kjæresten i undertøy, syns jeg det er helt ok. Men da innebærer det å stole helt og fult på han, for i de fleste tilfeller blir det en gang slutt. Og da kanskje de bildene kommer ut en gang? Da må man være klar for å ta konsekvensene av det.

Slik som Miley, mange steder har jeg lest at en hacker har fått tak i bildene og at noen av dem var til "kjæresten". Men hva så? La jenta være. Det står så synnsykt mye stygt om henne når det gjelder dette. Hvor mange av oss er det som ikke har gjort en feil i livet eller noe de angrer på? Jeg tror at alle har gjort èn ting, de godt kunne ha spart seg for.

Jeg leste dette på en norsk side ang. bildene, "Miley Cyrus er et forbilde for mange yngre jenter, er det ikke da noe umoralsk av Cyrus å la slike bilder lekke ut på nettet når hu selv vet at millioner av småbarn ser opp til hu?" Selvfølgelig, men det er jo ikke Miley som har lakt dem ut, det andre! Tror dere ikke at hun vil ha dem vekk? Men hva skal hun gjøre, det er synnsykt mange steder de bildene ligger. Jeg gidder ikke legge ut noe "eksempel" bilde av henne her, for det gjør det ikke akkurat noe bedere for henne, tvert motsatt.

> miley cyrus/hannah montana fan

 

dette har vært en tung dag

egentlig så vil jeg ikke skrive om dette på bloggen, men et sted må det ut. og jeg vet ikke hvem jeg skal dele det med. heldigvis har malin vært der for meg, noe jeg vet flere også ville ha vært. men akkurat da var malin der. vi snakket, og jeg fikk mye ut. jeg har snakket med marius, skolen i dag var dritt, er så lei. jeg savner å ha en pappa, jeg lovet deg å ikke grine mere i kveld, men jeg kunne dessverre ikke holde det. det er så alt for mange som skal vite alt, og når de først vet noe, driter de i det. i morgen skal jeg bort å besøke skolen jeg skal søke på, noe som minna meg på at jeg må søke. men hvertfall, er ikke helt på humør til det en gang. jeg er rett og slett skikkelig lei meg uten grunn. eller har jeg grunn?

ellers så hører jeg rykter om at hannah montana er gravid og jeg ønsker meg en grå dongri bukse. mobilen min er helt ødelakt og bursdagen til broren min er ferdig. jeg skal opp i fem tiden i morgen, og må gå hjemme fra klokka seks. har ikke lyst til noe. selvom jeg vil hilse på en venn av meg som går på den skolen, også blabla. dette ble bare jallah. sorry. må liksom bare få noe ut. så btw. bildet av stian i avisa i dag. vurderer seriøst å sete meg ned å se igjennom gamle bilder å bare klikke helt. uff, mensen

sorry, haha. måtte bare få ut noe. det jeg skal frem til er at min fredag den 13 kom i dag

sorry kjetil og kjartan

Jeg har helt glemt å blogge om at vi (ungdomsskolen) var å så på Kjetil og Kjartan show i Risørhuset i går! Sorry, men hvertfall det var drit gøy! Og jeg har hatt helt dilla på en sang etter at vi var der, og den kommer selvfølgelig under her takket være skjønne Malin som hadde funnet link til den ;-* Hvertfall, etter showet ble jeg, Malin og Katharina igjen. Fikk klem ogsånn. Også fikk jeg han til å ta den gunnar parradien med torettsyndom for meg og Malin. Herregud å vittig! Fikk seriøst tårer i øynene og klarte ikke å la vær å le! Digger de guttene, de er best! (så JA Edina, du skulle ha vært igjenn! Han gjorde det opp i trynet vårt, du hadde tissa på deg!)

Her kommer et bilde av guttene, sangen Erick Sermon - I'm hot, digger den,
og et par filmer av de som falt i smak hos meg.

kjetilkjartanjpg11180dQ: Liker du Kjetil og Kjartan?

STYGGEN


kvitsykors01 Tenkte jeg skulle ta en Jane, å blogge om frustrasjon og sinne. Jeg er så sur og irritert. Men helt uten grunn. Jeg har så utrolig lyst til at du bare skal dra langt faen vekk og aldri komme tilbake! Din stygge hore faen! Kanskje du tror du er så fuckings godt likt av meg, eller at jeg ikke har noe i mot deg, men da for du tro om igjen. Det falske smilet ditt, måten du beveger de stygge hendene dine på og den falske fnisingen! Satan å stygg du er! BRENN.

Se her, dette fine stille stedet. Der kan du få ligge, uten noen andre. Helt alene. Håper at jeg aldri ser det trynet ditt igjen, eller noen gang hører stemmen din. Jeg er så lei av deg.

Åh, som jeg hater deg! Orker ikke ta meg tid til deg mer, eller noen gang i det hele tatt. Håper den invalide kjæresten din dumper deg på flekken. Du er ikke vert det, du er ikke vert noe. Kan virkelig ikke fordra det jævla brunkrem trynet ditt. FNIS FNIS. Hahah, så stygg du er.

Kjære lesere, beklager banning ogsånn, men jeg er virkelig fordomsfull mot dette dyret her.


Q: Har du vært så utrolig sur uten grunn, at du ikke vet hva du skal gjøre?

jeg blogget ikke i går

fordi at jeg øvde på samfunnsfag prøve og tegnet en tegning til k&h, hadde aldri rokket å bli ferdig med det i dag på skolen, er ikke ferdig med maleriet en gang. Akkurat nå er jeg faktisk ferdig til å gå på skolen, sitter bare hjemme og hører på drit gamel trance sanger fra åttende klasse. Haha, vekker mange gamle minner. Her kommer hvertfall tegningen, det er liksom parradi av madonna til edvard m.

snapshot20090219


oppgaven er å male et bilde,  og da valgte jeg originalen av madonna. Også skal du lage en annen tegning/maleri av det bildet jeg valgte. og, egentlig så er jo madonna "grovere" enn min tegning, for på min holder hun hvertfall over puppene! bloggast, skole på g.

kult, hvem vil da ikke ha gratis sminke?Hvem vil da ikke ha gratis sminke? Jeg så en blogg (er ikke akkurat første) som har skrevet om dette. Og jeg bare heiv meg på. Alle andre er jo med, så hvorfor ikke? Er ikke du med kanskje? Nei, da kan du få sjangsen her. Er helt gratis, så gi den en sjangse. Hvorfor ikke, gratis sminke!

BARE TRYKK HER :] titt også innom, siden var skikkelig søt.

spørsmål, spørsmål, spørsmål

Jeg har èt spørsmål til dere alle! Bloggere, anonyme og lesere.

Når dere legger ut bildet på nettet (tar nettby som eksempel, kunne også brukt facbook elns og), hva tenker dere på da? Hva er grunnen til at du gjør det? For at folk skal se hvordan du ser ut, eller for å få kommentarer på hvor pen du er elns? Vennene dine vet jo hvordan du ser ut (de fleste hvertfall, hvis du ikke møter dem over nettet. Men da kunne du ha sendt et bildet i tilfelle) Så, hvorfor legger du ut bilde av deg selv på nettsteder som nettby osv?

snapshot20090210
kopi

Vet ikke hvorfor jeg gjør det selv. Kan jo ikke akkurat si "fordi alle andre gjør det" heller. Men jeg vet faktisk om en som gjør det for å høre hvor "pen" hun er. Haha.

hun er helt alene, men ingen bryr seg

Hun sitter alltid alene. De eneste vennene hun har, er de ingen andre vil gå med. Hun ser alltid helt lik ut, og lei seg. Når hun ler, er det akkurat som ren falskhet. Ingen vil være med henne, ingen vil være der for henne. Alle bare ditcher hun, ser dumt på henne og slenger inn en kommentar om hvor stygg og teit hun er en gang i blandt. Du sliter, du går for langt. Men du skjønner det ikke, vi skjønner det ikke. Vi bare ler av det dumme du gjør. Selvskading, slankediett og lett på tråden. Ingen hjelper deg. Vi bare ler. Uansett om hun gjør det for oppmerksomhet eller ikke, så trenger hun hjelp. Men ingen bryr seg. Hun er alltid i sitt eget selskap, og ler av sine egene ord. Selv ensomheten har en stemme for henne. Hun kan være i et rom med 100 mennesker, og likevel føle seg så uendelig alene.

Hun går rundt hver dag, later som alt er bra. Men inni seg kjemper hun en bitter kamp, som allerede er tapt. Ingen våger å spørre. Ingen våger å hjelpe. Se på henne og fortell meg hva du ser, alt du kan se er en jente som ler. Du ser hverken inni eller gjennom henne, det er derfor det er så lett for deg å lure oss. Vi tror hun kan og vet alt, men alt hun gjør er bare å prøve. Prøve å passe inn, prøve å gjøre sitt beste. Prøve å være noe, en alle andre kan respektere. Uansett hva hun gjør, kommer hun alltid til en lukket dør.

lonely

Q: Vet du om en som har det slik, eller føler du deg truffet selv?

kjærestedag

I dag har bare jeg og Marius vært hjemme og kosa oss. Eller vi var oppom statoil og leverte en film vi leide i går, men ellers har vi bare vært hjemme. På vei bort til statoil møtte vi mamma og Geir som kom hjem fra Danmark. Og når vi kom hjem igjen hadde de kjøpt godteri til oss, en genser til meg og bursdag gave til Marius. Det var en parfyme og et par sokker.

Ellers i dag så har vi slappet av og ryddet litt føre mamma og dem kom hjem. Også har min kjære lillebror bursdag i dag, gratulerer med dagen, 9år♥

Her er noen bilder vi tok i stad, og den nye genseren min: (trykk på dem for å få dem større)
ps: ikke ta det siste seriøst, eller det første. måtte bare vise genseren :)

snapshot20090215snapshot200902152snapshot200902153
snapshot200902154snapshot200902155snapshot200902157
snapshot200902158snapshot2009021511snapshot2009021512

fotballcup på valentinsdagen

1000isne
> jeg har dessverre ingen bilder fra cupen, hadde nok hatt det hvis kameraet mitt funka,
   men her er et bilde av noen av de herlige jentene fra fotballen.


Cupen i går var kjempe gøy! Utrolig koselig å treffe folk som jeg ikke har sett på år og månder. Laget jeg var på kom på en delt 5 plass. Men det er jo bra. Vi slapp bare inn et mål av fem kamper elns, så er fornøyd jeg. Alle var skikkelig flinke! Gleder meg masse til vi skal spille kamper igjen, og når snøen forsvinner.

Akkurat nå sitter jeg og Marius på hver vår data og Happy ligger ved siden av. Er litt stressa for mamma og dem kommer om noen timer, og det er masse å rydde på her hjemme. Ellers har dette vært en kjempe koselig helg, bortsett fra at jeg kanskje har fått blærekatar, igjen.

Q: Hva gjorde du i går på valentinsdagen?

mamma har røyka

Denne helgen her skulle bli skikkelig bra! Men ikke så bra!

De egentlig planene for denne helgen:
Etter skolen på fredagen skulle jeg bare rett hjem, og senere skulle Marius komme, og litt senere skulle jeg i bursdag til Trine. På lørdagen har vi vintercup i Risør hallen, og skal selvfølgelig vinne den. På søndagen skulle jeg bare være med Marius.

Helt til dette skjedde:
Men i går, etter at jeg kom hjem fikk jeg denne nyheten av mamma: "Jeg og Geir drar til Danmark i morgen føre du kommer hjem fra skolen". What? Hva med meg da liksom? Og Marius? Han skulle kanskje sove her. Så det ente med både ja og trippelt ja, han fikk sove her hele helgen! Og i morgen (lørdag) blir det fotball som planlakt. (Dette er veldig stort for meg at han skal sove hos meg, siden han aldri har fått lov før. Så dette blir første gangen han kan bruke døra inn)

Dessverre kunne jeg ikke burdagen til Trine, siden jeg måtte hjem å passe bikkja og etter eller annet andre greier. Men helgen kommer til å bli døds koselig. Jeg og Marius hjemme alene hele helgen, bare oss! Mamma har kjøpt inn pizza, nudler, påskeegg, brus og noe annet godteri. Også fikk jeg 200kr av mamma'pus som jeg kunne bruk på hva jeg ville.I dag (fredag den 13, ulykkes dag du liksom. hahaha) på skolen gikk det skikkelig bra. Hadde norsk prøve som jeg svare overdosende mye på! Senere fikk vi tilbake matte prøven som jeg var et halvt poeng i å få 5 på! Seriøst, lå på 2 i matte for et halvt år siden. Eller så vi film og hadde èn vanlig time.

Akkurat nå sitter jeg i ført rødt forkle, lager nemmelig kake til gutten min som er på vei. Han hadde jo burdag i går, og jeg er veldig glad i å lage mat. Ellers etter at jeg kom hjem fra skolen har jeg luften Happy (hunden vår) og spist tre påskeegg, sparer det siste til Marius. Selvom jeg hater å gi fra meg de egga.

snapshot20090213

Q: Har dette virkelig vært fredag den 13 for deg, eller ser du på det som en helt vanlig dag?Gratulerer med dagen gutten min <3

pc160632I dag har den kjære kjæresten min bursdag. Gratulerer med dagen din gullet mitt. Ønsker deg en skikkelig fin dag i dag.

Akkurat nå sitter jeg på skolen og holder på med noe engelsk leksegreier som skal leveres på itslearning. Egentlig er dette en slik dag hvor jeg ikke orker skolen i det hele tatt. Men siden det er gutten min sin bursdag i dag, skal jeg til han. Dvs. at morra mi ville ha holdt meg inne hele dagen hvis jeg ikke gikk på skolen. Gleder meg skikkelig til å være med han i dag, så vil ikke ødelegge det.

Kjære lesere, jeg vet jeg ikke fikk blogget i går. Men hvis noen bryr seg om hva jeg gjorde så var jeg i Arendal og kikket på skolen jeg kanksje skal gå på etter videregående. Det var skikkelig gøy og jeg fikk masse insperasjon. Jeg skal gå på restaurant og matfag, og jeg vet at det er noe jeg virkelig kommer til å trives med! Vi fikk smake på masse rart, drinker, ølpølse, kransekaker osv.

Senere på dagen var jeg hos gutten min. Og vi hadde det kjempe koselig. Egentlig skulle vi til Vegårshei i bakken med noen venner av han, men akkurat da vi var på vei ut av døra fikk vi melding om at det ikke ble noe av. Så vi endte opp med å bare være hjemme hos han, men det var jo koselig det og. Laget kakkao og spiste pannekaker. På veien hjem satt jeg på bussen med Katharina. Hun hadde vært hos kjæresten sin i Arendal. (ps. unødvendig men "vi" hadde fått ny buss, den var digg og fin)

Når jeg kom hjem spiste jeg en brødskive av mammas hjemmelagde brød. Det er så nydelig! Også koset jeg med den skjønne hunden min og satt litt på datamaskinen. + at jeg så på film. Husker ikke hva den heter, men den var skikkelig gøy!

Q: Hva gjorde dere i går og hva skal dere i dag?
ps, annbefaler dere denne bloggen; TRYKK HER.

lei segSikker på at dette kommer til å bli et innlegg med null og niks kommentarer. Men jeg er på litt "sippe humør" nå. Og denne sangen er fin å høre på da. Synge litt med å felle en tåre eller to! Ellers har jeg noen andre sanger også. Med det er mere fordi at de er knyttet til noe. Men slenger ikke det ut på bloggen. Er jo glad også. skal til kjæresten min i morgen. så smil for det!

Q. Hva gjør du når du er lei deg?

Mobbing

Når jeg hentet broren min i dag, stod det sikkert ti andre gutter rund han. Helt til han ene løp når han så at jeg kom. Jeg lurte på hva som skjedde, og alle begynte å peke på broren min å si at han hadde dytta Fredrik (vet ikke navnet, så kaller han Fredrik) ned i snøen. Selvfølgelig forsvarte broren min seg selv, men mot ti andre, er ikke det så lett. De fortalte hva som hadde skjedd. Og alt var vist broren min sin feil. Jeg sa til dem at det er dårlig gjort at de skal stå så mange mot broen min når han er helt alene. Da syns jeg heller Fredrik og broren min kan ordnet opp selv hvis det er så big deel. På vei hjem fra skolen fortalte broren min litt til, nemmelig at Fredrik begynte. Tror heller på han, enn dem.

Poenget er at det er så utrolig sleipt av dem. Jeg liker ikke slike unger. Selv har jeg også møtt "dem" opp gjennom barndommen. De er enda den dag i dag verdens største drittsekker i mine øyner, og det vil de alltid være. Uansett hvor snille og kule alle andre syns de er, kommer jeg aldri til å glemme hva de gjorde mot meg. Slo, kalte meg stygge ting og ikke minst når snøen kom. Da var det alltid min lue som ble gravd ned, jeg som ble dynket.

Og når dette skjer med broren min, trykker dem på knappen. Jeg vil ikke at han skal være lei seg for at de er drittsekker. Eller at han skal komme grinene hjem fra skolen slik jeg gjorde. Ønsker han det aller beste.

cimg0999
kopi
jeg elsker deg lillebror, og vil alltid være her for deg

Fotballtreninga, herlig

Fotballtreninga i dag var egentlig ganske gøy (til å være så kaldt liksom). På begynnelsen varmet jeg opp med Trine, og det var kjempe koselig. Etterpå så spilte vi, og jeg syns det var skikkelig gøy å spille i snøen! Gleder meg masse til fotballcupen som skal foregå i Risør hallen til lørdag. Begynner klokka 14.00, bare å komme! Ellers på treninga så gikk det greit. Men var veldig "slossing". Takla og sparka hverandre ned i hytt og pine. Men, ellers så var det veldig gøy. Og dette var mest sannsynelig siste treninga min føre lørdagen. Marius har burdage på torsdag (når neste trening er), så tviler på at jeg skal da. Noen som har en idè om hva jeg kan gi han?

Når jeg kom hjem fra treninga var det rett i dusjen, herlig. Deretter en hjemmelaget brødskive med bringebær syltetøy, banan og et glass vann.

Ellers så er jeg veldig overrasket over hvor mange herlige kommentarer jeg begynner å få på bloggen! Har opptil 100 faste lesere om dagen ca. Og 300 som kommer surrende innom. Er selvfølgelig skikkelig fornøyd med det, selvom det sikker ikke kan sammenlignes helt med de på "toppen". Også er det flere og flere som legger meg til som venn. Kjempe koselig! Er alltids takknemmelig for kommentar, og jeg svarer selvfølgelig tilbake.


Q: Hva er din favoritt blogg?
Må innrømme at det er mye crap her inne på blogg.no. Derfor vil jeg at dere tipser meg om en bra blogg. Send bare inn en søt kommentar og jeg tar en titt innom din blogg, som du sikkert vil :) Ha ellers en fin kveld!


(skulle hatt et fotballbilde av meg her, men fikk det rett og slett ikke til pga. mye feil. bloggen klikka helt!)


Du er så heldig.

Vi er egentlig utrolig heldige!
Har du noen gang tenk på det? Kanskje ikke. Men det gjorde jeg på skolen i dag.

Tenk på alt det fine du har. En familie med god nok råd. Dvs. til mat, klær og tak over hodet. Venner som bryr seg om deg og en familie som stiller opp for deg (nå gjelder sikkert ikke dette alle, men en del).

Jeg er hvertfall utrolig heldig. For jeg har en nydelig kjæreste, verdens skjønneste venner og en herlig familie. Jeg har nok av klær å gå i, og kan bytte dem ut hver dag. Og hvis noe går i stykker, eller blir for smått. Kjøper jeg bare nytt. Jeg kan få mat nesten når jeg vil. Når jeg er hjemme er det bare å gå på kjøkkenet, hvor det er et utrolig utvalg. Og jeg kan velge hva jeg skal drikke. Melk, saft, vann osv. Jeg har skolegang, er keeper på fotballaget og har en fremtid.

Det er mange som ikke har det vi har. Pleier egentlig aldri å tenke over det, men i dag gjorde jeg det. Og vi nordmenn er skikkelig heldiggriser.

Det er utrolig mange som ikke en gang har et hjem å bo i, eller en familie å holde seg til. Hverdagen til flere barn er krig. Og jeg klager over min? De har sett foreldrene dø forann annsiktene dems. Og en brødskalk ville ha betydd mye mer enn du kan tenke deg.

20080121vgomgaza001sorry header

Den fine headeren min gikk i stykker når jeg endelig fant ut hvordan jeg endret skriften mindere via html kodene. Jeg skal fikse på det senere i dag, men ikke nå. SKOLE.

Jeg elsker deg?

Jeg elsker deg.

Det er ikke bare et ord man kan si til hvem som helst, er det vel? Men alliavell, så er det noen som gjør det. Et kjærste par som kanskje bare har vært sammen i en drøy uke, som sier at de elsker hverandre. Hva tenker du da? Fjortisforhold eller et forhold som max vil holde i en månde, kanskje.

Hva med dem som har vært sammen i et år da? Er det noe forskjell?

Hvordan kan andre vite, uten å kanskje kjenne dem en gang. Om de elsker hverandre eller ikke? Man kan jo egentlig ikke det. Skal du nekte på at to stykker som har vært sammen i en uke, ikke elsker hverandre. Hvordan kan du vite hva de føler for hverandre? Det kan du ikke.  

Når det gjelder meg, så kan jeg egentlig ikke beskrive hvorfor jeg elsker Marius. Det er bare den gode følelsen i magen og at et liv uten han ville ha vært utenkelig. Han er den gutten jeg vil våkne opp ved siden av meg resten av livet. Den jeg vil krangle med om hvem som skal måke all snøen i dag og resten av varmtvannet til kvelden. Den jeg vil bo sammen med, ha familie sammen og gifte meg med. Høres kanskje teit ut siden dette kommer fra en jente på 15 år. Men jeg kjenner mange som traff hverandre da. Så hvorfor kan ikke jeg og Marius være en av dem? Jeg har virkelig troen på oss og gleder meg til hver dag jeg har med han.

picture0015
bildet er fra i slutten av sommer en gang


Hva mener du om dette?

morsdag, husket du det?

I dag er det morsdag, egentlig så hadde jeg ikke husket det. Men jeg var hos Marius i går, og vi gikk litt rundt på "Grisen Storsenter" (første gang jeg var ordentlig inne der), for å finne noe til moren til Marius. Hadde vi ikke gjort det, hadde jeg aldri husket det.

Så i dag stod jeg opp ekstra tidlig og laget sjokoladekake til mamma med ekstra glasur og masse non stop! Den ble kjempe god. Senere i dag skal jeg og lillebroen min lage snø hule, det blir gøy.

objphpi

snø'helg

Det å kjøre opptil 100km i timen i slikt vær som er her nede på sørlandet nå, er ikke trykt. Hvertfall hvis du gjør det bakfrem og fra siden. Når Marius tok på selen, kjente jeg virkelig at det klumpa seg i magen. Tanken på at noe kunne gå galt var der hele tiden. Og etter hva jeg har lært på skolen, er det der jeg skal si stopp. Men jeg gjorde det ikke. Ikke skjedde det noe heller. Vi kjørte i full gass oppover mot Lyngmyr hallen. Det var en stor måka snøhau i svingen, og der kom bilen. Jeg lo. Det var gøy, kjempe farlig.

Senere på dagen var vi med venner og hadde det utrolig morsomt! Jeg og Marius lagde snøhule også, eller begynte. Helt til det endte med en perfekt dynkehau og jeg fikk selvfølgelig gjennomgå.

Når jeg skulle til bussen og det var på tide å dra hjem. Gikk vi innom Bjørn Ove for å låne crosseren inn til ruten. Det var skikkelig gøy det og selvom å få høre "bremsene funker ikke da, men går fint å bremse med gira" fra Marius, så var ikke akkurat det så betryggende. Men jeg lever. Selvom det kunne ha gått galt. Jeg kjente at det var glatt, og mongo snø. Marius kjørte på, enda litt ekstra over dompelene som det ikke er så kleint få av inn til byen heller. Ut på hovedveien og inn på ruten. Egentlig så skulle jeg prøve, men vi drøyde det til en annen gang. + at veska mi stinker sånn mopedlukt. bensin, disel elns.

Bussturen hjem var alltids like "gøy", gikk av på Rema blabla.
Når jeg kom hjem lufta jeg Happy, og vi hoppa i snøen osv.
Og nå, sitter jeg her i telefonen med Marius ♥

OGSÅ,OGSÅ FIKK JEG PÅSKEEGG AV HAN I DAG! mmm ♥


1232902714000sn152382929510x510r

mamma sier at jeg er søt

Nå skal jeg blogge, og siden jeg ikke har noe spesielt å blogge om, skriver jeg bare ned akkurat det som faller meg inn.

Akkurat nå holder jeg på med min sjunde banan, med pus på den ene siden av datamaskinen og happy på den andre. Også skal jeg vel straks koke en kopp tee, som vanlig. Har faktisk lurt på om jeg skal begynne å ha med det på skolen. Hadde vært skikkelig digg å sitte å drikke tee i timen osv.

På skolen i dag skjedde det ikke mye. Vi driver og maler i k&h timene da, og det er faktisk mye gøyere enn hva jeg hadde trodd! Ellers så var det bare samme gamle. Mens Marius var på Gautefall i dag med skolen, misunner han.

Ellers har jeg bare vært hjemme i hele dag, har ikke gjort noe fornuftig. Dagen har bare gått forann datamaskinen.


snapshot200902052snapshot200902055
snapshot200902057
ignorer de stygge sokkene mine på det siste bildet,
syns bare det er så søtt at de to er så gode venner.

<3 bilde

img7276
følte bare for å legge det ut, se på alle de søte jentene


VINN, VINN, VINN

Enkelt og greit, så hva skal vel hindre deg?
Alt du trenger å gjøre er å trykke HER, også leser du hva som står der og hvordan du skal gjøre det.

Herregud, hva faen var det jeg tenkte på?

At jeg vil begynne på dop? Ja faktisk.
→ Dette barbiedopet (som er melanotan) alle snakker om, jeg har hatt kjempe lyst til å prøve det. Alle som kjenner meg eller vet hvordan jeg ser ut, vet at jeg er kritt hvit. Derfor ville det ha vært digg med farge. Og dette barbiedopet høres enkelt og greit ut. Men i dag har jeg lest masse om det, og jeg ombestemte meg fort. Man tar det trossalt med sprøyer, men jeg tror jeg kunne ha taklet det for å bli brun. Ettersom jeg stakk piercing selv i leppa uten bedøvelse eller noe, så kunne jeg ha klart det. Men ettersom barbiedop, er dop. (Skjønner ikke hvorfor jeg ikke har skjønt det før, så lenge det heter barbiedop. men ikke søren om jeg noen gang kommer til å prøve det ettersom jeg har lest bivirkningene)

Bivirkninger:
De "positive" bivirkningene som minsket matlyst og økt sexlyst er godt kjent, men stoffet får stadig flere mulige bivirkninger som f.eks. større og mørkere føflekker. Flere føflekker kan føre til økt risiko for føflekkkreft. Ved bruk av dette stoffet kan man også oppleve en prikking i håndflatene og blå lepper. Men leste også at de ikke har "forsket" eller i det hele tatt vet noe serlig om de verste bivirkingene. Eller var dette det verste?

Dessuten, så trodde jo dumme meg at dette var lovlig, men det var det jo selvfølgelig ikke. De fleste bestiller nemmelig fra nettet. Og det som skremmer meg da med det, er at mange kanskje tar i seg et stoff de ikke vet hva er. Det er blankt, flytende, og kommer i umerkede ampuller. Det kan jo være hva som helst.

Barbidopet kan også føre til spiseforstyrrelser, så nå annbefaler jeg alle å ikke være like dum i tanke gangen som meg! :)

160106dsc0117jp1033795e

hudbrunhudkropp609205pdramaqeen skole og ny msn

Hah, i går fikk en av elevene brannalarmen til å gå, eller. Fikk og fikk, kan ikke akkurat si at det var med uvilje. Også ble en av vennene mine bitch-slappa, unødvendig. Og i dag ødela jeg døra til klasserommet. Var virkelig ikke med vilje, men de hadde låst døren, og jeg og en annen i klassen hørte at det var noen dere inne. Men de gadd ikke lukke opp. Så jeg sparket sånn halveis i døra for at de skulle høre oss. Og da gikk foten min gjennom x) Men slapp heldigvis unna, jeg gikk opp og "melte" meg og forklarte situasjonen og at det virkelig ikke var med vilje, den døren var herpa fra før av, så måtte ikke erstatte noe. Må bare ha med melding hjemmefra og en annmerkning da selvfølgelig. Men bedere det, enn å erstatte en dør som ikke ser ut fra før av. Også bare sånn at alle vet det, der jeg sparka i døra mente en av lærerene at du like så godt kan komme igjennom med lillefingeren bare du dytter litt, så haha.

I dag har Thomas vært med meg hjem og vi har jobbet litt med en oppgave i holder på med i norsken. Men selvfølgelig fikk jeg ikke åpnet PowerPointen min, så kom ikke like langt som håpet. Thomas dro ca klokka fem og etter det har jeg bare sotte her. Foresten, msnen min var helt fucka i går og i dag, så Thomas hjalp meg å laste ned en ny en, og den er skikkelig annerledes. Både design og alt nesten. Der bilde og webcammen er (høyre side), er nå på den andre siden (venstre). Skikkelig annerledes og uvant. Last den ned selv, og finn det ut? Den var seriøst digg, må bare bli vant til den. Er ikke de irriterende msn lydene når noen snakker til deg eller logger seg på heller. Så jeg annbefaler: LAST DEN NED HER! (og selvfølgelig er det gratis)default0
        Bikkja mi hoppa på datamaskinen!

Overskriften sier alt., han har adhd og tok helt av! Hoppa seriøst på datamskinen min, men gjorde ingenting. Hvis du ser på bilde av hunden i headeren, så er han ikke verdens største hund. Så null skade skjedd!

Ellers så har jeg vært med Ina og Nico i dag, vi var litt usunne og kjøpte litt junkfood og var hjemme hos Ina. Hørte på musikk, snakket og ina gikk igjennom klesskapet mens jeg hjalp til. Også var vi på Brygga etterpå. Jeg spurte hvordan det gikk med jobbsøknaden min (heder og ære til ina og nico som tvingte meg), og det så ut til å gå rette veien. Han spurte hva jeg het, og når jeg sa navnet mitt hviste han tydeligvis godt hvem jeg var. Men søknaden var ikke helt ferdig behandlet, men det så bra ut og skulle da ikke være noe vanskelig å få jobb. Men jeg tar ingen til på forhånd, så for se. Håper selvfølgelig på det beste i og med at Trine jobber der og hun sier det er skikkelig bra, og det er det utestedet jeg liker beste her i byen.

Etter at jeg hadde vært med Ina og Nico gikk jeg hjem og lagde meg nudler og tee. Senere skal jeg se på frustrerte fruer. Også har jeg selvfølgelig snakket mye med kjæresten min Marius i dag ♥

snapshot20090203snapshot200902031
Men dagen i dag var kjempe koselig

Vil du ha høyere forbrenning?

Da burde du kanskje prøve dette!
Leste i går på et nettsted at hvis du drikker 2-3 kopper med Green tea daglig i ca.2 uker vil du merke at forbrenningen din øker. Selvfølgelig må du drikke den ren, dvs. uten sukker. Bruk da i tilfelle suketter. Leste om andre som hadde prøvd dette, og hun ene hadde gått ned 2 kg på

et par små uker. Green tea kan kjøpes i dagligvare butikker, og den finnes med forskjellige smaker. Annbefaler den med eple smak, selv så sitter jeg og Marius å drikker med sitron nå, funker den og. Selvom det ikke akkurat er det beste.

I tilegg må du jo selvfølgelig spise sunt også. Hjelper ikke å være flittig med tee drikkingen, men bare spise sjokolade. Da funker det jo ikke. Det er heller ingen bivirkninger.

Green tea kan kjøpes som tabeletter også. Smaker akkurat som teen, men er bare på tabeletter og den øker også forbrenningen. Vet dessverre ikke om det er noen bivirkninger, men vil ikke tro det. Ut i fra at det er det samme.

greenteagreentealeavesDrømme gutter.

Hvorfor skriver vi "alle" jenter om drømme gutter. Vi har nevnt han en gang, eller blitt medlem i ei og annen gruppe på nettby elns som beskriver hvordan han skal være.

Alle har vel hørt/lest den her før:
-Tenk og finne deg en gutt som kaller deg vakker i stede for deilig.
-En som ringer deg tilbake når du legger på og ikke slenger på før alt er ordnet.
-Han som tåler et nei, uten å bli sur.
-Han som vil ligge våken, kun for å se deg sove.
-Han som vil vise deg frem for hele verden når du går i joggedress.
-Han som lever for dine kyss.
-Han som holder deg i hånden forran kamerater.
-Han som minner deg ofte på hvor mye du betyr for han.
-Han som viser hvor heldig han er som har deg.
-Og han som sier til kameratene sine: Jess, dette er Jenta mi
!

Hvorfor er vi så krevende?
Jeg syns det er teit. Da har jeg drømmegutten, uten tvil.
Men hvorfor kan vi ikke bare la de gutta være uten at de må ha slike krav, og bare la dem være seg selv? Dessuten, hva som om kjæresten din kaller deg deilig? Syns det også er ok jeg. Hvem vil vel ikke være deilig?

Spiller du fotball? :)

Jeg skal på fotball trening om et par timer, gleder meg skikkelig. Selvom vi trener med jente laget under på mandager, syns ikke det er så kjempe gøy. Er mye gøyere med bare vårt lag, jenter 16. Akkurat nå sitter jeg i senga og ser på tv, er egentlig litt sulten men orker ikke lage mat. Eller kanskje jeg skal? Har bestemt meg for å bli litt sunnere, bli kvitt julekosen. I går leste jeg at grønn te hjelper forbrennelsen, så kanskje jeg tar meg en kopp og mikser en god bolle med salat? :) mm .

Marius kommer til meg i dag også, gleder meg skikkelig. Blir kos å være med han igjen, også skal han være med på trening. Det blir også gøy. Han sitter faktisk på bussen til meg nå.

→ madelene, ine, iselin, ina, katharina,trine ♥

dsc01743


Q: spiller du fotball? :)

Få drømmevippene på 1, 2, 3!

Har du alltid drømt om øyenvipper som kan tiltrekke han kjekke typen på den andre siden av kafeen ? på et blunk? Ingen grunn til panikk; vårt lille minikurs kan hjelpe deg et steg eller to nærmere drømmen.

 1. Uansett hvor trøtt du er, er det en dødssynd å gå til sengs med maskaraen på. Det kan føre til at øyenvippene brekker, eller til og med faller av. Bruk en mild øyemakeup-fjerner som rengjør uten å gni. En kjølende øyekrem reduserer faren for irritasjon.

 2. Et lite knippe falske vipper (3-4 stk.) i øynenes ytterkant kan skape en spennende effekt. Klipp de falske vippene en tanke ujevnt før du tar dem på, påfør maskara og?simsalabim!

 3. ?Fluebensvipper? kan unngås ved å påføre maskaraen under øyet kun på selve vipperoten.

 4. Prøv å farge vippene for å se våken ut til enhver tid. Er du allergisk, bør du unngå mørkeblått.

 5. Maskara holder seg lenger i kjøleskapet. Kast den når den er blitt klumpete; gammel maskara er ikke bare lite attraktivt, men også usunt.

 6. Eyeliner gjør at vippene dine virker tykkere. Bruk en mørk øyenskygge for et mykere uttrykk og påfør den med en kortklippet vid og rett børste. Øyenskyggen skal sitte der hvor vippene begynner.

 7. Lån aldri maskaraen din ut til andre ? infeksjonsfaren er høyst reell. Skulle du få en øyeinfeksjon må du unngå all sminke i dette området til infeksjonen forsvinner.

 8. Påfør maskaraen i flere lag, men vær rask. Ellers kan maskaraen bli tykk, hard og klumpete.

 9. Vippetangen var en klassiker til og med da Brigitte Bardot var ung. Krøll før du tar på deg sminke. Da vil folk garantert sperre øynene opp!

 10. Påfør maskaraen med sikksakk-bevegelser for en slående effekt. Eller hvorfor ikke bruke en annen farge på tuppene ? turkis eller kobber pleier å slå an.

  bilde668

NY HEADER OG NYTT DESIGN!

Hva syns du? Jeg syns den var rå, designet også.

JEG, JEG, JEG !

etyrhJeg hater krypdyr.
Jeg er tøffere enn deg.
Jeg har hatt forhold i over 1 år.
Jeg liker ikke komper.
Jeg syns face suger.
Jeg har verdens søteste hund.
Jeg digger hotel cæsar.
Jeg kan ikke spare penger.
Jeg vil ha sommerjobb.
Jeg kan ikke matte.
Jeg vil bli kokk på sjøen.
Jeg vil flytte sammen med Marius.
Jeg vil bli rik.
Jeg liker moren din.
Jeg er glad i fisk.
Jeg er flink til å jakte.
Jeg er snill.
Jeg fantaserer om lilla drager.
Jeg vil shoppe.
Jeg takler ikke røyklukt.
Jeg syns ikke gult er noe fint.
Jeg har mange bestevenner.
Jeg er keeper.
Jeg har verdens beste humor.
Jeg lever for cola.
Jeg elsker kjæresten min.
Jeg har forandret meg mye det siste året.
Jeg er fordomsfull.
Jeg er litt klønete.
Jeg har lært å takle livet.
Jeg har tempramang.
Jeg har ikke adhd.
Jeg syns du er stygg.
Jeg er bondeknøl.
Jeg tror på spøkelser.

Hvorfor kunne ikke vi alle bare ha vært av èn?

Hvorfor kunne ikke vi alle bare vært av en menneske rase? Og huleboere?
Det hadde vært mye lettere hvis vi alle var av en menneske rase, da ville jeg ha valgt hvit men ikke helt hvit, med litt brunfarge i. Slik at vi alltid er solbrune hele året. Kanskje vi kunne ha sluppet mye av krig og rasistiske "tøffe" folk. Enda diggere ville det ha vært hvis vi alle var huleboere, skalla og nakene. Vi ville blitt vandt til det, og ikke noe motepress!

Jeg er så lei av å ønske meg ting jeg aldri får. Gjør vondt i magen. Her om dagen skulle jeg kjøpe pumps, hadde ønsket meg dem lenge. Og når jeg skulle kjøpe dem, hadde de selvfølgelig bare størelse 36. Ingen sjangs for at jeg får dem på meg! Hadde vært så mye enklere om vi ikke tenkte sånn. Jeg klarer meg jo fint uten de skoa. Trenger egntlig bare et par sko, kanksje to. Et par om sommeren, og et når det er litt kaldere.

menneskermåtte bare få ned et par tanker
hva tenker du om dette?

Hvordan får man BloggShout ?

jeg vil ha det, men finner ikke ut hvordan. Hjelp meg?

VIDEO'BLOGG, hahaha
Hahaha, dette var det jeg og Sara gjorde i går. Sa vi skulle lage video til bloggen. Kommenter da?

Akkurat nå holder vi på å bake brownies, satt den akkurat i ovnen. Hadde planer om å se på gossip girl også. Senere i dag skal Sara hjem, vil ikke det. Helgen har gått skikkelig fort, og hun skal hjem om et par timer. Når Sara har gått blir jeg værende hjemme å se på tv og kose meg med dataen min. Dette har vært en toppers helg!
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits