FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

mars 2009

För en härlig dag det var idag!

Hallo alle sammen!

I dag har jeg hatt en skikkelig herlig dag! Selvom det ble en brå start på dagen i og med at jeg forsov meg, igjen. Skolen gikk som vanlig, bortsett fra at jeg følte meg skikkelig dårlig i de tre siste timene. Når skolen var ferdig hentet jeg broren min på SFO og vi tok bussen hjem sammen. Når jeg kom hjem lå gutten min i senga mi på rommet mitt og sov.

Dagen gikk veldig fort, og brukte den ikke til annet enn å slappe av egentlig. Jeg var barnevakt for broren min, kjæresten min var på besøk og vi så den siste saw filmen sammen (for dere som lurer, så var den bra. Men kan ikke skjønne at det er den siste saw filmen? Det kan det umulig være!?). Når kjæresten min skulle hjem fulgte jeg, hunden min og lillebroren min han til bussen. Er et stykke å gå, men det var koselig.

Akkurat nå sitter jeg i sofaen og ser på sannhetens øyeblikk, har lagt lillebroren min og dusjet akkurat hunden min (Happy).

Her er noen bilder fra turen og etter at jeg hadde dusjet han;
pictures15
Q; Har du hatt en herlig dag i dag?

Tangerudbakken *hjerte*

Hei alle store og små!

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg har "Tangerudbakken *hjerte*" i overskriften min? I så fall, så er det fordi at jeg liker "dem" så utrolig godt! Syns de er så uffattelig nydelige! Fetteren min har downs, og han er helt herlig! Blir alltid på godt humør når jeg ser han. Og hvertfall når han småløper mot meg for å gi meg en "lenge siden sist" klem! Blir så glad av slike folk. I motsetning til folk som ser stygt på folk som har downs. Jeg nesten hater dem som dømmer slikt for en sykdom de ikke har bestemt selv. Tenk hvis det var deg?

Ellers i dag så har jeg vært på fotballtrening. Kom hjem for en drøy halvtime siden. Etter skolen i dag dro jeg og mamma ned på el kjeden, som har gått konkurs. Og det betyr salg, salg og mer salg. Sandra var så herlig at hun tipset meg om å gå ned der å se etter rettetang, og det fikk jeg ordnet i dag. Så, hurra for meg som fikk en rettetang i dag! Resten av kvelden skal jeg bruke på å spise kake å se på tv. Hva skal dere bruke resten av dagen på?
youcam8
ps; fikk påskeegg av lillebroen min i dag. Og på skolen var jeg forsatt helt oppspinnet av e-posten fra karpe diem!

Q; Hva tenker du om folk som har dows eller lignende sykdommer?

Sendte random e-post til Karpe Diem, trodde jeg.

Herregud. Må bare si det, dele det med hele verden!

I stad så surra jeg rundt på alle mulige blogger. Og så herlig som jeg er, klikket jeg meg inn på Karpe Diem sin blogg. Etter en stund bestemte jeg meg for å sende e-post til dem. Ikke en klissete en som "dere er så tottaly bezt" (selvom de er det). Jeg spurte dem heller om dem kom til Risør, Arendal eller Tvedestrands distriktet i nærmeste fremtid (her jeg bor). Selvom de akkurat hadde konsert i Kristiandsand osv. Men så uheldig som jeg var, kunne jeg dessverre ikke dit. Og er enda lei meg for det! Så, to minutter siden får jeg en e-post, Karpe Diem. "Hei Katrine! Tror ikke det er planlagt noe ennå, men jeg skal ta det videre. Risør har vi aldri spilt i, så det hadde vært moro. Magdi"

HVOR JÆVELIG KULT ER IKKE DET?
Sorry språket, men jeg har vært stor fan av dem siden åttende. Og seriøst, dette er stort for meg! Tenk hvis favorittene kommer til lille Risør? Alt takket være meg, kanskje? Åh, det hadde vært så jævelig bra!

1m

Spørsmål som du skal svare ja på, for er ikke dette døds kult?

Jeg må være verdens lateste person

Heisann, eller god morgen.

Sola skinner, og snøen smelter på utsiden av vinduet, men jeg sitter enda inne på rommet mitt og har ikke fått noe ut av dagen. Sminka ligger enda ubrukt, og klesskapet er ikke åpnet enda. Jeg har rett og slett ikke stått opp, er det mulig? Ja, tydeligvis. Mest sannsynlig har nok mange av dere hatt en kjempe fin dag sammen med venner, famile eller kanskje vært på søndagstur? Mens jeg derimot, ingen av delene.

Det skal ikke virke som om jeg klager. For det har egentlig vært en ganske digg dag. Sove lenge, ikke noe stress og ingen lekser eller noe i den duren. Men, i morgen begynner skolen igjen, og så heldig som jeg er begynner dagen min med to timer styrketrening. Egentlig litt digg det også, så lat som jeg er. Nevnte her om dagen at jeg ikke skjønner meg på folk som virkelig ikke spiser godteri. Men som heller tar seg heller et godt eple og en joggetur. Mens jeg heller holder meg til påskeegg og datan på fanget i senga. Så, må si jeg misunner de folka der ute som er flinke med kostholdet sitt og trener bra. Det er jo tross alt snart sommer og bikinisesong!

snapshot200903288

Q; Er du flink og trener/spiser regelmessig?
Altså, nå må ikke dere få inntrykk av at jeg er en feit 450kg jente som ikke spiser annet enn godteri, og aldri trener. For så ille er jeg ikke. Spiser litt sunt, også har jeg fortballtrening to ganger i uka.


28108631238344714727n400
Forresten, jeg er med på en konkurranse på denne søte jenta sin blogg! Håper virkelig på å vinne et sett clip on extensions! Hun vant 5000kr, og nå er hun så utrolig snill og gavmild, at hun har tidenes konkurranse. Kom deg til bloggen hennes, HER.

Hva syns DU om bloggen min?

snapshot200903264
kopiEller leser du den i det hele tatt?
Kanskje første gang du er inne på den nå?

Jeg lurer rett og slett bare på hvem som leser bloggen min. Og hva dere syns om den. Så, hvem er dere anonyme folk som alltid er innom, men aldri kommenterer?

Rett og slett, hvem er det der ute som leser bloggen min?


Hvis dere virkelig har lyst til å vite hva jeg skal i dag, så er det bare å fortsette å lese denne setningen ut, for i dag må jeg rydde. Skal nok ikke bare rydde, men er litt i tvil. Skal kanskje være med to av veninnene mine, også kommer Marius siden. Og jeg aner ikke når han kommer, så er litt innviklet der. Men nå skal jeg hoppe i dusjen å komme i gang med ryddingen, så finner jeg ut det andre etterpå forhåpentligvis! (For å komme med en unødvenig ting og for å fylle ut innlegget litt mer, så ønsker jeg meg rettetang! Vet du om en plass jeg kan kjøpe en billig, men bra en? Si i fra!)


Så, leste du dette? Er du der, hvem er du?

Ikkje les, e e hypæ

H-A-L-L-O

Nok en gang drit fylla på godteri! Kunne lakt ut en videoblogg om hvor hypre vi er, men da hadde jeg nok mista alle leserene mine. Jeg og Malin skal sove hos Katharina i natt, som jeg nevnte tidligere i dag. Det kommer til å bli en lang natt. Og jeg må opp i sju tiden i morgen tidlig, pga barnevakt! Så ønsk meg lykke til! Akkurat nå sitter vi hjemme i leiligheten til Katharina, inne i stua og tar kvelden helt ut! Kommer nok til å bare bli sittende på hver vår data og monge ut resten av kvelden. Når vi dro fra Malin i dag tok vi noen bilder, og under ser du tre av dem. Er vi ikke søte?
bluetooth exchange folder3
-Hva har dere gjort i kveld? HE-HE-HE
ps; skjønner meg ikke på folk som "ikke" spiser godteri.
hvordan i alle verdens dager klarer de det? syke mennesker.

--> besøk denne bloggen HER.

Herrelighet, det er jo helg!

pictures14Hei alle sammen, og god helg!

Endelig er det helg, og jeg håper virkelig alle er glad for det. I så fall, så er hvertfall jeg det! I helgen har jeg store planer. I dag skal jeg vært med Katharina og Malin, og akkurat nå sitter vi i sofaen i stua til Malin og stusser. Har planer om å bake kake, men vet ikke hvor langt vi kommer. Senere i kveld skal vi til Katharina, og jeg og Malin skal sove der. Det kommer til å gå vilt. Litt sjokolade inn i munnhulen da, og vi er på toppen!

I morgen kommer Marius, og føre Marius kommer skal jeg kanskje være med Siw Christina og Linn. Det blir koselig, er så utrolig lenge siden! Også får jeg påskeegg av mamma i morgen, gleder meg masse til det. Kunne virkelig ønske de solgte påskeegg hele året, selvom ulempen hadde vært at jeg hadde trilla da.

HVA SKAL DERE I HELGEN?
husk å besøk hostebrus sin blogg.

Jeg har hatt en deilig dag, har du?

Hei hei hei! I dag har jeg hatt en utrolig koselig dag! Skolen var ok, som vanlig. Selvom Malin, Iselin og jeg gjorde kanksje noe vi ikke skulle ha gjort. Men akkurat det sier jeg ikke her, uff. Etter skolen ble jeg med Malin hjem. Vi lagde kylligfile, ris og bernesaus. Det var skikkelig godt! Malin gjorde mesteparten av arbeidet, og hun var kjempe flink! Var utrolig godt, så dette må vi gjøre oftere, men neste gang skal Katharina være med om så hun er død.

Etter at vi hadde spist, var vi oppe på rommet til Malin og redigerte et bilde fra bursdagen til Maja. Det ble så utrolig bra, den som ikke ler av det har rett og slett ikke humor. Jeg fikk også noen klær av Malin, eller hadde fått dem for sikkert et halv år siden. Men hadde studd dem inn i mørkeste kroken på rommet hennes. Men nå har de endelig kommet seg hjem til meg.

Etter hvert dro vi på fotballtrening i all hast, og møtte Iselin på halveisen. Treninga var kjempe gøy. Og vi vant sjokolade på slutten. Av en eller annen grunn har jeg utrolig vondt i storetåa mi, men det for jeg bare leve med. Selvom det ødela litt innsatsen på fotballen, men men. Etter treningen kom mamma og hentet meg. Og vi dro en tur ovenom Rema 1000, innkjøpet mitt ser du på et av bildene under.

Akkurat nå sitter jeg hjemme i senga mi og ser på ungkaren og mongolider på msn med besteveninnene mine, og Marius. Senere i kveld må jeg gjøre litt lekser, faktisk. Fant ut at den linja jeg har søkt på (restaurant og matfag) er den linja som er mest søkt på i hele aust-agder. Og kommer ikke jeg inn der, har jeg seriøst ikke noe liv!

Her er noen av bilder fra i dag;
youcam7
Q; LIKER DU PÅSKEEGG?
vil egentlig ikke ha noe nei her.

forresten, jeg og kjæresten min har vært sammen i 1år og 2 mnd i dag, si gratulerer? :)
husk å besøk ; hostebrus.blogg.no

i går, i dag og i morgen

Hei alle mennesker der ute som ikke har annet å gjøre, enn å glo på bloggen min!
(som jeg syns er utrolig koselig, så fortsett med det!)

I går gjorde jeg virkelig ikke stort. Var bare barnevakt hjemme, men heldigvis kom Marius og holdt meg med selvskap. Det var veldig koselig, og vi bakte rullekake. Ellers så vi bare på tv og kosa oss.

I dag har jeg gjort litt mer enn å bare sitte hjemme. Hadde en digg dag på skolen, med lite teori. Fikk besøk av noen konsertfolk også, men kall det hva du vil. Syns ikke det var serlig gøy, men bedre enn engelsktime hvertfall! Etter skolen dro jeg hjem til Katharina med Malin. Vi tok bussen, og jeg må si det er noe dritt at de har lakt om bussrutene! Senere på kvelden, fra 17.00-20.00 var jeg og Katharina på trafikal. Syns egentlig det var litt gøy, hadde førstehjelp og slikt. Også glemte jeg å nevne at Malin rettet håret mitt på skolen i dag! Veldig uvant, men det ble veldig fint.

Og i morgen skal jeg på fotballtrening. Gleder meg til det, er så digg å spille fotball for tiden!
documents
Outfitbilde og et "nærme" bilde av håret mitt litt etter at Malin hadde rettet det. Jeg syns det "nærme" bildet av meg er litt forferdelig, men hadde ingen andre som viste godt hvordan håret ble. Hva syns du?

Q; Hva har dere brukt dagen på i dag?

husk å besøk ; hostebrus.blogg.no

drama hotel?

Tenkte jeg skulle skrive litt om det jeg føler alle skriver om de siste ukene. For hvem har ikke vært inne på en blogg i det siste, uten å ikke lest noe om Paradise Hotel? Det har hvertfall ikke jeg. Men i steden for å skrive "Paradise er så best, jeg elsker den serien" osv. Skal jeg heller gi min mening. Ja, det er gøy. Men vet du hvorfor jeg syns det er gøy? Fordi det er så utrolig patetisk at det blir gøy. Syns nesten det er litt smelt også. Måten de juger og sviker hverandre på, men det er jo bare et spill, men alikavell.

Her om dagen så jeg en av episodene, og da sa han ene noe som "Kan hende jeg våkner med marrabrød på morningen, med det gjør helt sikkert fetteren min på 12 også". Glad jeg ikke er fetteren hans, noe så utrolig pinlig! Det er ikke så ille som jeg skal ha det til, jeg liker paradise hotel. Men måten de deler "hele" livet sitt på. Har sex på tv forann halve landet, deler hemmeligheter forann alle og sier ting de kanskje ikke burde si. Hva med når det kommer til jobb, familie og venner? Hadde en veninne av meg hatt sex på et populært tv program, kan det hende jeg hadde blitt litt flau ovenfor henne. Hvertfall hvis folk drev å kjente henne igjen, pekte og lo. Og hvis man skal søke om ny jobb, så kanskje ikke det lureste er at sjefen tenker "åja, det er han/hun som hadde sex på tv det ja".
paradisehotel69205216x9

Q: HVA SYNS DU OM PARADISE HOTEL?

klikk deg inn på: hostebrus.blogg.no

VINNEREN AV KONKURRANSEN ER KÅRET!GRATULERER SØTIS
.
Takk til alle som ble med og dessverre ikke vant, bedre lykke neste gang.


Q; VEL, ØNSKER DERE FLERE KONKURRANSER?
Om ja, hvordan konkurranser da?

skole, gode venner og fotballtrening

Heisann alle sammen!

I dag har jeg hatt en utrolig koselig dag! Først var det skole, som jeg ikke hadde annet valg enn å gå på. Etter skolen ble Ina og Katharina med meg hjem. Var utrolig koselig å være med dem begge. Er lenge siden jeg har vært med Ina nå, så det var gøy. Var gøy å være med Katharina og, selvfølgelig. Vi satt egentlig bare hjemme i senga å snakka og kosa med hunden min, som dem begge smelta for. Senere gikk vi bort til Katharina, fordi at vi måtte hente fotballtøy/sko til treninga senere. Ble ikke der lenge, men nok til å helle i oss litt cola og ta med en grandiosa i handa(bokstaveligtalt).

Treninga senere på kvelden var kjempe gøy! Var ikke helt seriøs, men ikke helt useriøs heller. Alle spilite bra sammen, uten å sparke hverandre ned som en gjeng med gale kuer! Slik vi pleier å gjøre. youcam6
ps; se så pene venner jeg har. katharina til venstre og ina til høyre.

-Hva har du gjort i dag?
-Spiller du fotball?


ps en gang til; har jo den konkurransen som jeg avslutte! men vet virkelig ikke om jeg rekker det i dag, krise. skal se hva jeg får til! så dere som enda ikke har blitt med har siste sjangsen nå.

Siste sjangse folkens! -konkurransen


uten navnSom dere kanskje vet, så har jeg blitt sponset av motehus.no med å ha konkurranse på bloggen min. Premien er et gavekort fra motehus.no på 150kr. Alt du trenger å gjøre er bare å skrive hvorfor du har lyst til å vinne, og hvorfor det akkurat skal bli deg! Kommenter så mange ganger du vil, det øker vinnersjangsen. Lager du et innlegg om konkurransen min på bloggen din, får du et ekstra stort pluss.

Jeg avslutter konkurransen i morgen, hvis alt går etter planen. Hvis ikke blir det på tirsdag. Jeg kommer til gjøre det litt annerledes i forhold til de fleste andre. Jeg kommer ikke til å scrolle nedover, jeg kommer til å trekke lapp (for å gjøre det litt gøyere?). Det jeg kommer til å gjøre, er å skrive navnet på dem som har meldt seg på konkurransen og putte det i en eske eller noe lignene som jeg kan trekke av. Jo flere ganger du kommenterer, jo flere lapper blir det. Og hvis du skriver om konkurransen min på bloggen din får du 3 lapper. Kommer selvfølgelig til å gjøre dette med videoblogg, så det ikke blir noe juksing. -husk å legg til epost addressene deres, eller link til bloggen på kommentarfeltet!

Om du er den heldige vinneren av konkurransen min, vil du få en kode av meg som da er gavekortet. motehus.no er en nettbutikk, så blir ikke noe "kort". Og ikke glem at vinneren også vil bli linket i fem innlegg fremover!

Så hva er det du venter på? Meld deg på konkurransen min i kommentarfeltet til dette innlegget!
(så slipper du å svette med å scrolle lenger ned på bloggen, høhø)

Hva gjør du på en søndag?

Heisann hoppsann,

For dere som lurer på hva jeg har gjort i dag, så var jeg utrolig flink å begynte dagen med en gåtur sammen med hunden min, gikk i to timer. applaus. For dere kjent folk, så gikk jeg hjemme fra (Krana), og opp til Terneveien og tilbake! På veien tilbake tok jeg med Marius, og akkurat nå sitter vi i senga hjemme hos meg. Skal se på Fritt vilt 2 etterpå, gleder meg masse! Broren min kom akkurat inn døra med en godteripose til oss, så nok en gang er jeg i himmelen!
youcam5
-HAR DU SETT FRITT VILT 2? i så fall, er den bra eller dårlig?
-HVA GJØR DU PÅ EN SØNDAG? i dette tilfellet, denne søndagen.

lørdag, en koselig lørdag.

HEI PÅ DEG!

I dag har jeg hatt en kjempe koselig dag, selvom jeg sov vekk halvparten av den! høhø. Marius gutten min kom til meg rundt to, og vi lå bare hjemme å daffa. Og det er akkurat da jeg ikke kan ha det bedre. Ligge hjemme i senga med kjæresten, tv, data og lørdags godteri som selvfølgelig er en pakke påskeegg! mmm, i like.

Senere på kvelden var jeg i bursdag til Maja. Det var utrolig koselig! Alle de søteste jentene samlet, selvom det manglet et par stykker. Var også gutter der, men jeg vet faktisk ikke helt hvem. De var litt outsidere og satt på kjøkkenet nesten hele kvelden og svidde pizzaen, mens vi jenter satt å baksnakka mer enn noen gang i stua! Var mange kameraer der, så fikk tak i bildene til Sofie, blir nok dem som kommer til å pryde bloggen under. takk sofie
pictures13

Q; HVA HAR DU GJORT DENNE HERLIGE LØRDAGSKVELDEN?

ps. madelene, sofie og malin, got more picz? ;p

Jeg kommer til å savne dere

Tiden går så alt for fort. Jeg husker forsatt alle dagene i åttende når vi pleide å kaste lapper på Ole, kikke nyskjerrig på krøllene til Thomas og unngå de store skumle tiende klassingene. Hvertfall når vinteren kom. Men nå, plutselig går vi i tiendeklasse. De som en gang var størst kjører plutselig rundt i bil, og det er vi som er de store. Og det er bare tre månder igjen, tre månder igjen sammen med bestevennene mine føre vi blir splitta til alle kanter av aust-agder.

Jeg både gruer og gleder meg. Jeg kommer til å miste kontakten med så utrolig mange, kanskje noen jeg aldri ser eller snakker med igjen. Liker egentlig ikke den tanken der. Og ikke bare det at vi skal begynne på nye skoler osv. Jeg skal begynne på en helt ny skole en time unna, med bare noen få kjent folk. Enda en gang skal vi oppleve å være minst, men denne gangen uten alle de andre. Plutselig begynte virkeligheten og det er på tide å stå på egene ben. Akkurat der er jeg utrolig glad for at jeg har Marius.
juleball08yhj
Q: DERE SOM ER FERDIGE MED TIENDEKLASSE, HVORDAN VAR DET Å BEGYNNE PÅ NY SKOLE MED KANSKJE ANDRE FOLK? ER DET NOEN AV DERE SOM SKAL SLUTTE I TIENDEKLASSE NÅ TIL SOMMEREN? GRUER ELLER GLEDER DU DEG I SÅ FALL?

ps; ikke glem konkurransen min som jeg ble sponset av fra motehus.no. Du kan vinne gavekort på 150kr fra motehus.no, vet enda ikke hvor lenge jeg skal ha konkurransen pågående. Men er bare å melde seg på. Husk, flere kommentarer-større vinnersjangse. Et innlegg på bloggen din om konkurransen min, gir også en et ekstra pluss!

Jeg ble utfordret, nok en gang!

Nok en gang ble jeg utfordret! Har takket nei til den samme flere ganger, men siden det var vår alle søte blogger, Katrine. Så måtte jeg nesten ta den, som en leser av bloggen hennes. Har ikke annet å gjøre akkurat nå heller, så hvorfor ikke?

Utfordringen:
1. Gå inn på mine bilder/mapper
2. Velg den 6 mappen
3. Finn det 6 bildet
4. Sett inn bildet på bloggen og skriv litt om det
5. Utfordre 6 nye, link og gi dem beskjed
pictures12
Bildet er fra i begynnelsen av sist sommer når jeg var på tur til Danmark med familien. Bildet er tatt av den søte lillebroren min på stranden i Hirtshals. Ser litt tustete ut, men heldigvis så er det redigert. Syns redigerina er ganske bra, hvertfall til å være et gratis program.

ps; Jeg utfordrer ikke noen direkte, men hvis du vil. Kan du jo ta den du også?
Er rett og slett så trøtt at jeg ikke orker å begynne å sette inn linker osv.


Når det kommer til redigering, så har jeg fikset litte granne på bloggen min i dag. Hvis dere ser forskjell, hva syns dere om forandringene?  

HVA SKJER I DAG A?

Halla alle sammen!

I dag er jeg super glad, tross alt for en hyper dag på skolen! Akkurat nå sitter jeg oppe i stua sammen med hunden min, Happy. Kom akkurat hjem fra skolen. Ser på the voice og snakker med den søte kjæresten til Thomas, Nina. Fikk akkurat e-post av en helt herlig blogger, som hjelper meg å redigere designet, nemmelig Caroline. Så for håpe jeg får det til! Senere i dag kommer kjæresten min, og det gleder jeg meg noe utrolig mye til!

Minner dere på konkurransen min på innlegget under. Ekstra gøy når mange er med! Du kan vinne gavekort fra motehus.no og den som vinner får en kode av meg, og da trekkes 150kr av summen din når du handler der.
youcam2

HVA SKAL DERE I DAG/HELGEN FOLKENS?

KONKURRANSE! -vinn gavekort

Hallo alle sammen!

Jeg har bestemt meg for å holde en konkurranse. Og premien er gavekort på 150kr, fra motehus.no. Alt du trenger å gjøre er bare å skrive hvorfor du har lyst til å vinne, og hvorfor det akkurat skal bli deg! Kommenter så mange ganger du vil, det øker vinnersjangsen. Lager du et innlegg om konkurransen min på bloggen din, får du et ekstra stort pluss.

uten navndddd
Når du er med i konkurransen er jeg avhengig av å få tak i deg på et vis, så skriv inn e-posten. I tillegg til gavekort på 150, vil vinneren bli linket i 5 innlegg fremover.

Besøk nettsiden her; http://www.motehus.no/index.php

Nå kan du følge bloggen min på bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Hei alle sammen!
har jeg lest masse "mas" om bloglovin de siste måndene, så tenke kanskje jeg skulle henge meg på. Og nå har jeg endelig gjort det og begynt å skjønne litt av det i tilegg. Hvis du vil følge bloggen min via bloglovin trykker du på den rosa firkanten under profilbildet. Om du vil at jeg også skal følge din, eller om du velger å følge min. Sleng igjen en kommentar under.
pictures11
OG FORRESTEN; trenger virkelig noen film annbefalinger, kan dere komme med noen?

Jeg er så glad for tiden, er du?

God morgen alle sammen!

Kanksje feil å skrive god morgen så lenge mange av dere var oppe for 5-6 timer siden, men jeg våknet for en liten halvtime siden! Har nemmelig fri i dag etter eksamen i går.


Men det ble litt tørrprat, var ikke det som var poenget! Tingen er at jeg har det så utrolig bra for tiden! Jeg kan ikke huske sist gang jeg og Marius kranglet/hadde en diskusjon. Bloggingen er på topp, jeg har det utrolig fint hjemme og med vennene mine. Og ikke minst, hellet er med meg! Jeg fikk en bra karakter og skryt på prøve eksamen og jeg vant en konkurranse på en blogg (se under) og jeg fikk gavekort i posten fra h&m på 250kr her for litt siden. Kunne skrivd ned halve bloggen min om hvor fint og bra jeg har det for tiden, alt er rett og slett perfekt! Toppen av kransekaka hadde vært om Sara kom nedover en tur!
ja
HAR DU DET BRA FOR TIDEN?
-i så fall hvorfor/hvorfor ikke?

Följ min blogg med bloglovin

HERREGUD, JEG VANT!

Åh, er så glad at jeg nesten griner nå! Har vært med på en konkurranse, på Therese sin blogg. Og gjett hva, jeg vant! Og den drømme premien i tillegg! Vant en mascara fra maybelline og øyenskygge fra Isadora+ h&m øyenskygge børste. Har lenge hatt planer om å kjøpe denne mascara (se bildet under), men nå slipper jeg det og kan bruke pengene på noe annet! Herlig, denne dagen kan jo knapt gå bedere!
pictures10
Ellers i dag, (hvis du bryr deg?) så har jeg vært med Marius. Var utrolig koselig, spiste godteri til jeg var på nippet til å spy, lagde vafler og tulla skikkelig! Senere i åttetiden kjørte moren til Marius meg hjem, fordi hun måtte til hjembyen min, og da ble like så godt Marius med. Så nå har han vært her i et par timer og dro akkurat, mens jeg fortsatt sitter overlykkelig over at jeg vant konkurransen til Therese!

FOLK, HVA HAR DERE GJORT I DAG?

Prøve eksamen er over, endelig!

Hei og hopp små sopp!

I dag, endelig kom dagen jeg hadde ventet på. Dagen hvor alt som heter prøve eksamen skulle ta slutt. Og endelig er jeg ferdig! Vell overstått, bedere enn jeg trodde. Fikk 4+, tror jeg. Hun regnte med at det ble noe sånt, men kan hende hun ombestemmer seg litt og setter den høyere. For hun sa at den hvertfall ikke ble lavere! Og det er jo kjempe possetivt, for en sterk 4+ i engelsk er jeg døds fornøyd med! For se når hun setter karakteren. Fikk i hvertfall skryt for at jeg hadde den beste power pointen og at jeg aldri må slette den. Haha, men nok skyt om meg fra meg.
pictures9

Over til en ting jeg lurer på, hvorfor skriver alle at blogg er en trend? Føler ikke at blogg er noen "trend", det er jo "gammelt". Har jo selv blogget i over et år! Er vel bare det at fler og fler har skjønt hvor gøy og spennende det egentlig er. Så, som alle andre sier. Dere som ikke har blogg, heng dere på trenden!

Bloggere; Hvor lenge har du hatt blogg?

Tidenes sladder er hørt, snart prøve eksamen også!

Hei alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg hjemme og verken vet om jeg skal gråte eller grine. Fikk akkurat vite tidens sladder om "henne". Ellers så har jeg hele huset for meg selv og skal bli ferdig med stoffet til prøve eksamen i morgen. Ikke bare at jeg skal lage en power point og et manus, jeg må jo kunne det også! Så ønsk meg lykke til.

youcam3
Ovenfor ser du et par bilder fra skolen i dag av Malin f.h, Katharina og meg. Vi var utrolig flinke og ble på skolen med oppgavene våre til kvart på fire. Så egentlig ut som vi var på lan elns med fem pcer på 4 pulter. Har egentlig ikke noe spennede å skrive om. Sitter bare her hjemme i stua, med den gode kalde kakaoen min fra nesquik og the voice på tvn.

ps. hvis du er så søt at du leser bloggen min kan du godt si hei til meg en dag hvis du går fordi meg, er en veldig hyggelig jente :)

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Kjæresten min, skal alltid være min.

For at jeg skal sove ekstra godt i natt, tenkte jeg at jeg skulle skrive et lite innlegg om kjæresten min, Marius Smeberg.

Først, vil jeg bare begynne å si at jeg er så utrolig glad for at jeg har han! Skjønner meg virkelig ikke på single folk som elsker å være det, er jo så utrolig koselig å ha en kjæreste å dele livet med. Følelsen jeg har av å ha han der som alltid stiller opp for meg, uansett. Og den tryggeheten jeg får av å ligge i armkroken hans er rett og slett utrolig. Kunne ikke byttet han ut med noen, eller noe annet i verden. Jeg er rett og slett utrolig gald i kjæresten min. Er så herlig å ha han, vite at uansett hva jeg gjør vil han være der for meg.

pictures5


SINGEL ELLER KJÆRESTE? hva liker du best

Hva JEG liker med en blogg

Har vært inne på noen blogger nå i kveld som har skrevet hva de liker med en blogg, og hva de ikke liker. Det gidde meg litt innsperasjon til å gjøre det samme. For det viste seg at jeg var kraftig uenig i hun ene. (oppgir ikke hvem, så ikke spør. da hadde jeg sakt det med en gang)

Først av alt, liker jeg at det går ann å gå inn på bloggen uten å få bakoversveis av hele fargekartet slengt i trynet. Klarer faktisk ikke slike blogger som består av horible farger som blå, lilla, grønn, gul, rød, oransj osv. blanda sammen. Jeg syns egentlig bloggene er finest med lyse og fine farger. Og et lekkert design med eksprimentering av html koder. Hvis man først setter seg inn for å klare det, gjøre man det.

En annen ting som får min oppmerksomhet med en gang på blogg forsiden, er alle innleggene med "outfit" og "dagens shopping" elns. overskrifter. Jeg er utrolig glad i å se hva andre har på seg og hvordan dems stil er, og hva de kjøper. Ellers liker jeg spennende innlegg som bla. åndelighet, og før/etter bilder av et eller annet.

Også selvfølgelig å variere språket og ikke ha 100 skrivefeil i en setning. +ikke fjortisskriving med masse ikoner og hjerter. Greit med noe, men ikke etter annen hver setning. Skrive på en litt spennede og morsom måte, slik at man vil lese videre. Og ha med et par bilder er alltids et pluss mer, gjør innleggene mye mer spennede og gøye.

snapshot200903166
dagens bilde av meg i den heite bilen til mamma. ps. klippe luggen

HVA SYNS DU EN SPENNEDE BLOGG SKAL INNEHOLDE?

Dagens outfit og drama i byen

pictures6Hei nok en gang alle sammen!

Flere av dere har spurt meg om jeg ikke kan begynne å ha mer outfit bilder, og selvfølgelig kan jeg prøve på det! Men kan ikke love noe, uten kameraet mitt er det litt vanskelig. Mobilen er litt dårlig og uklar i fargene.

Hvis dere har lest innlegget under, så holder jeg på med prøve eksamen i dag. Og helt ærlig, så er det ikke ille som jeg hadde trodd. Men sier slettest ikke at jeg liker det! Dro fra skolen rundt 13. tiden, og var hjemme i halv fire tiden. Fikk et par "sjokk" opplevelser i byen, nemmelig sørlans ekspressen som kjørte ut solsiden (en smal gate fra byen, rundt vannet. Dårlig forklaring, men den har virkelig ikke noe der å gjøre!). Og en dame i 40 åra som lå på fortauet på utsiden av blomsterbutikken og bare surra.

Hvis du lurer, så er buska fra vero moda, cardiganen fra cubus, toppen fra vero moda og hvis du bryr deg om hvor de lekkre hvite sokkene mine er fra, så finner du de nok på rema 1000 ;)

Q: Hva syns du om outfiten? nå som jeg først har en.

hjelp meg, jeg tror jeg har prøve eksamen

Hei, hei og god morgen alle sammen!

Akkurat nå sitter jeg på skolen og holder på med prøve eksamen. Eller, kan ikke akkurat si jeg holder på. For det eneste jeg har klart å få ut på to timer er en forside som det står "relations" på, med et bilde av to mennesker. Vanskelig, eller hva? Heldigvis har jeg Jane her, så sitter ikke helt mutterst allene i klasserommet med bare tullinger.

I dag var jeg forberett på å starte dagen med et smil, i håp om at det kom til å gå mye bedre på prøve eksamen! Men neida, gjett hvem som hadde fem minutter på seg til å stelle seg!? Lucky me. Det eneste jeg rakk, var å hive på meg noen klær. Ærlig og redelig, ingen tannpuss, greing av hår eller sminke. Sminkinga måtte skje i bilen, og resten på skolen.

Nå må jeg virkelig komme i gang. Så vi snakkes siden. Fortell meg heller hva du skal i dag, eller kom med en blogg annbefaling?

youcam1

mongo trynet meg og søte jane
ps. jane har kommet til fornuft og begynt bloggingen på blogg.no, trykk

"de er ikke mennesker, de er modeller"

God kveld bloggere og anonyme lesere!

Akkurat nå sitter jeg og ser på søndagsfilmen på tv3, 13 snart 30. Hvis det er noen som har sett den før (som jeg regner med noen har, i og med at den begynner å bli litt gammel?), har dere vel sett at hun jenta (hovedpersonen) vil være populær slik som noen av de andre jentene. Så hun bestemmer seg for å holde fest, og i det hun steller seg kommer moren inn osv. Etter hvert tar hun opp et blad med modeller i og roper ut gråtkvalt at hun vil være som dem, og da sier moren  -de er ikke mennesker, de er modeller! Da begynte jeg å tenke, for er ikke det litt slemt å si? "de er ikke mennesker, de er modeller". Modeller er da mennesker de også? Syns det var litt frekt jeg. Eller hva syns du?

Hvis du lurer, eller i det hele tatt bryr deg. Så har jeg vært litt med Marius i dag, og bare vært hjemme. Senere skal jeg slappe enda mer av, før jeg må rydde litt over rommet og samle sammen en klesvask av klær jeg helt har glemt.

glamourjentene
Hva syns du om det ang. det over at noen mener modeller er umenneskelige?
kanskje jeg tok den setningen litt for seriøst, men det var slemt! enig?
-Greit de fleste er pene, tynne osv. men mennesker er de da alle!

Hvorfor er søndager så kjedelige?

God morgen alle bloggere og lesere!

Akkurat nå sitter jeg i senga mi og har ingenting å blogge om! Føler meg egentlig litt dårlig, og kan ikke si jeg blir noe bedere av å bare se dritt på tven. Egentlig burde jeg rydde rommet mitt. For nok en gang ser det ut som om en orkan har feid igjennom det. Alle klæra mine ligger til vask, og jeg finner seriøst ikke igjen noe. Senere i dag kommer Marius en tur, og vi blir vel bare liggende i senga å se på tv. Ikke at jeg klager, er koselig det.

En annen ting jeg har vurdert, er å skifte design på bloggen. Begynner å bli litt lei av det, men har ingen idèer, og jeg orker ikke fucke til alt. Enda et minus, er at det er søndag og skole i morgen. Jeg har kommet opp i engelsk fordypning på prøve eksamen, og det er sånn passe greit. Men ville opp i Norsk, så ble hardt sjalu på Ida Emilie og Katharina som kom opp i det. Power pointen min funker ikke, så ligger litt død der.

Jeg kommer med et ubetydelig spørsmål, hvilken hårfarge syns du jeg passet best?
pictures2

jentenatta --> sladdernatta

Hei alle sammen!

I går kveld var jeg hos besteveninna mi Katharina, på jentekveld som dere kanskje vet. Og i og med at det var bare masse jenter der, ble det selvfølgelig en hel hau sladder. Da fikk jeg vite at en viss person har sakt så mye dritt om meg, at det skulle ikke vært lov. Så hun kan bare glemme å være noe i mine øyner mer, hore. Ellers så var det utrolig koselig. Spiste pizza, brus og godteri.

Jeg og Malin sov over hos Katharina, noe jeg er sikker på at hele huset hørte! Vi var altså så overtrøtte, skal ikke si hva vi gorde en gang! Men, som bevis for at hele huset hørte oss, kan du se en film litt lenger ned.

bluetooth exchange folder2

her er bilde av hva jeg hadde på meg. dårlig kvalitet, men men.
pictures1
hvis du vil se fler mongofilmer med denne jenta, besøk soppspist på youtube

jentekveld og søt ros

Hei alle søte, og ikke fult så søte !

Akkurat nå sitter jeg hjemme hos Katharina, mens hun surrer rundt og rydder vilt til i kveld! Hun skal nemmelig ha jentekveld, noe som kommer til å bli utrolig koselig! Får litt dårlig samvittigehet når jeg bare sitter her, men men(a) Får å komme med noe uinnteresangt så hørte vi måker i stad. Ikke at er noe alle må vite, men det gidde skikkelig sommerfølelse. Og hvem er det som ikke savner sommeren?

I det siste har jeg fått flere brev på nettby ang. bloggen min. Og det syns jeg er utrolig koselig! Folk som spørr om hjelp til header, html koder og som rett og slett bare kommer med søt ros mens de forteller meg at de er faste lesere. Og at min blogg er en av dem de innom. Syns dette er utrolig koselig, bare fortsett! Kanskje det er noe dere vil jeg skal skrive om, eller vite min mening ang. noe? Bare å kommentere under.

Senere i kveld blir det jo jentekveld som sakt. Skal prøve å ta noen bilder, men uten både kamera og mobil kan det bli litt vanskelig. Hva er deres planer i kveld?

uten navn

Dette blir nok tre av sangene som kommer til å spilles i kveld, så hvis du er så uheldig at du ikke er her. Kan du jo få litt følelsen her:
 

JA, gavekort i posten! Vil du også ha? :)

Endellig fikk jeg gavekortene mine i posten fra gratis makeup.com! Dermed måtte jeg jo poste et innlegg til dere, så lenge jeg lovet det når jeg fikk det. Hvis jeg fikk det. Og det gjorde jeg jo! Så til dere som virkelig syns dette er noe tull, kan ikke dere være stort glad i gavekort. Ikke ta det feil, men blir jo på en måte sånn føler jeg. Så nå gleder jeg meg masse til å kjøpe ny mascara og kanskje et par andre småting fra h&m for gavekortene. Hvis du også har lyst på gratis gavekort, så kan du trykke her. Og jeg lover, det er virkelig helt gratis. Jeg betalte ikke for porto eller noe annet. Og du kan bruke gavekortene på annet en sminke også :) Selvom det heter "gratis makeup". (Du kan velge mellom å få gavekort fra h&m, nelly.com eller Åhlens)

hvis du fortsatt ikke tror meg, så er beviset her;
TRYKK HER HVIS DU OGSÅ VIL HA GRATIS GAVEKORT PÅ 1,2,3!
youcam
Ha en fin dag videre søte bloggere! og det skal jeg love at jeg skal

Dagen i dag, hvordan var din?

Jeg fikk det nesten som jeg ville. Dagen i dag var ok, men ikke perfekt. Det er det heller ikke mange dager som er heller uansett. Har vært på skolen, og det var greit nok. Holder på å lage film i k&h så gleder meg til å komme skikkelig i gang med den. (Kan legge den ut på bloggen når ferdig resultatet kommer?) Ellers så har jeg vært med mine to besteveninner, Katharina og Malin. Og vi ble rett og slett drita på potetgull og cola. Du hadde ikke merka forskjell på om det hadde med alkohol å gjøre, eller ikke. Akkurat nå snakker jeg med den skjønne kjæresten min, og skal snart ta kvelden. For håpe på en koselig dag i morgen også da. natta bloggere.

venner
Q: Blir du hyper på to sekunder av sjokolade?
det gjør jeg, moohahhaha

Bilder fra shoppingturen!

JA, jeg fikk lastet opp bildene fra shoppingturen til meg og mamma! Var egentlig bare det jeg ville si også kommer bildene under. Akkurat nå sitter jeg som den mest possetive jenta i senga og skal til å sminke meg for dagen, derretter er det skolen. Har bestemt meg for å gjøre dette til en bra dag, så ønsk meg lykke til.
bluetooth exchange folder
bluetooth exchange folder1
fotomontasjer

bloggannet

fotomontasjer1


Hva skjer med tredjeklassinger som er avhengig av DC?

Sorry meg hvis dere syns det er "kult" at de går med det, eller at de burde få gå med hva de vil. Men jeg syns det er bortkastet penger i grunn. Dette gjelder ikke bare merket DC, men andre merkeklær også generelt.

Når jeg pleier å hente lillebroren min på barneskolen (som går i tredjeklasse), er hele korridoren proppa full med unger som går med DC, volcom osv, fra topp til tå! Føler seg så kule og ser ned på andre som ikke går med det. Jeg syns det er så fryktelig bortkastet med penger, å kjøpe så masse dyre merkeklær til åtteåringer. De vokser jo snart ut av det uansett! Lillebroren min syns DC genseren min er kul og maser noe heftig om å få den. Han maser på mamma også om hun ikke kan kjøpe DC klær til han, og han tegner merket DC.

Greit, hvorfor skal ungdommer på 15-16 år få gå med DC, men ikke åtteåringer?
Jo, fordi at de vokser ut av det med en gang og hva er da poenget med å bruke så mye penger på eks; en genser? Da sier jeg heller som besteveninna mi -Hvorfor bruke så heftig mye penger på en DC hettegenser, når du kan få tre til samme prisen? Og hun har helt rett i det hun sier.

Jeg bruker merkeklær selv, så skal ikke klage. Men jeg vokser hvertfall ikke ut av dem slik som en åtteåring gjør! Jeg hørte jo ikke om DC osv før slutten av åttende - begynnelsen av niende elns. Først da "alle" begynte å kjøpe det.

dc logovolcomstonelogo

Q: Hva syns du om dette?

Jeg har blitt utfordret, kanskje det er din tur nå?


dsc00217
kopi 3 Jeg ble utfordret av Camilla, en kjempe søt jente som jeg annbefaler at du titter innom!

Utfordringen:
Utfordringen går ut på at jeg skal bryte janteloven ved å skrive 6 fine ting om meg selv, også poste et bilde av meg som jeg er fornøyd med. Tilslutt skal jeg utfordre 6 andre bloggere.


1) Jeg er virkelig en person man kan stole på.
2) Jeg er ikke bitch og baksnakker besteveninna mi.
3) Jeg er en veldig glad person.
4) Spiser all usunn mat uten dårlig samvittighet.
5) Jeg står for egene meninger.

6) Jeg er høffelig (med mindere jeg ikke har grunn til annet)

Disse har jeg valgt å utfordre nå (bare trykk på dem for å komme til bloggen) :
> Eline (www.elinebr.blogg.no)
> Thea (www.theahoy.blogg.no)
> Frida (www.fridasindagbok.blogg.no)
> Henriette (www.hly.blogg.no)
> Josefine (www.frkjosefine.blogg.no)
> Elise (www.livingdoll.blogg.no)

Grunnen til at jeg valgte akkurat dere er fordi at dere virkelig er noen av bloggerene som har gitt meg et godt inntrykk og fått min oppmerksomhet. Og ikke minst, så virker dere som noen utrolig søte jenter! :)

Q: Hva syns du om slike utfordringer? Irriterende eller gøy?

mor-datter shopping

Hei alle sammen!

På lørdagen brukte jeg og mamma bort hele dagen på shopping i Kristiandsand, som virkelig ikke er noe jeg angrer på! Fikk meg en hel ny garderobe og svarte pumps som har stått øverst på ønskelisten lenge. Hårbånd, armbånd og 12 nye plagg som bestod av tights, bukse, cardigans, tunikaer, "pen topper" og gensere. Droppa å kjøpe noe sminke eller lignende, så lenge jeg snart får gavekort fra h&m på 250kr. Trenger bare ny mascara og foundation uansett.

Etter å ha gått rundt i fem timer med to innfyllinger i bilen, ble det selvfølgelig en tur innom McDonalds. Dereter enda mere shopping! Når klokka var seks, gidde vi oss. Hadde ikke noe valg heller, butikkene stengte da. I går kveld tenkte jeg at jeg skulle laste opp litt bilder fra turen på bloggen, men selvfølgelig vil virkelig ikke bluetoothen på datamaskinene min funke! Det er så typisk, og selvfølgelig funker ikke USB kabelen heller. Ellers, så var det bare en litt daff dag i går med 0 sminke og en kjæreste i armkroken.

Nå skal jeg hoppe opp av senga (eller kanskje ikke bokstavelig talt hoppe, så lenge dette er første skoledag etter vinterferien), men prøve å komme meg opp å få på meg noe sminke og klær.

Se hva jeg fant, ååh. Nydelig tunkia. Gi meg? (a) Og nei Iselin, du får ikke lov ;o
d46df0f565256522


Q: Hva er dine planer for denne mandagen?

ps: jeg har blitt utfordret av Maiken, til å tømme alt jeg har i veska mi og ta bilde av det. + at jeg må skrive litt om det. Selvfølgelig får jeg heller ikke opp de bildene, så må prøve å få det til på en eller annen måte i løpet av de nærmeste dagene,

hore i dag, bestevenn i morgen

Jævla hore er vel noe de fleste har fått slengt midt i trynet, forann de så kalte vennene sine av den så kalte besteveninna si. Og hvis ikke akkurat du har slengt det i trynet til noen, eller fått det slengt i trynet selv. Kan jeg tenke meg 100% at du har hørt noen si det om en.

Det er en ting her i livet som jeg virkelig ikke forstår. Det er hvorfor i hellvette(sorry),folk baksnakker bestevennene sine? Det skal ikke virke som om jeg aldri baksnakker noen. For det gjør jeg, bare ikke alle. Men det er dem jeg ikke liker, og jeg kaster meg ikke inn i armene til dem dagen etter heller. Men, jeg vet om noen, faktisk en del som sitter og baksnakker besteveninna si forann en hel gjeng. Sier alt mulig dritt om henne og at dem aldri mer kommer til å bli venner igjen! Og hva skjer dagen etter? Jo, de er bestevenner som aldri før.

I byen jeg bor i, kaller alle det for en rykteby. Men hva gjør ikke nabobyen og de i Alta? Jo, de sier akkurat det samme. Så jeg er egentlig ganske dritt lei av at folk skal bruke det som unnskyldning og at "vi bare er sånn".

Hvorfor er det slik at vi mennesker har en så stor trang til å baksnakke andre? Hvorfor er vi sånn at vi bare må baksnakke andre og lage et surt miljø? Hva er det som gjør at vi ikke kan la være? Er vi bare sånn eller er dette et resultat av miljø? Da må det jo være slikt miljø over hele landet. Og jeg er jo like ille selv, men vet om folk som er verre. Jeg sitter ikke sammen med to av besteveninnene mine og baksnakker en av de andre bestevennene mine. Det finnes grenser, det er jo en grunn til at hun/han er bestevennen min. Og hvorfor skal jeg være falsk mot han/henne? En ting til, det er en grense til spøk og kritikk.

Jeg tror ikke på en jente på 15 år som sier til meg at hun aldri har baksnakket noen
, det er fysisk umulig. Og det finnes jo utrolig mange grenser når det gjelder baksnakking. En annen ting jeg ikke tror, er at "vi" baksnakker pga. sjalusi. Jeg kan gi et eksempel; Det er en jente jeg ikke er så begeistret over. Og jeg er virkelig ikke sjalu på henne! Men klart, noen gjør det nok. Men ikke alle.

img7259
ps: vet det mangeler noen på bildet. men har ikke et med alle på så prøvde å finne et med flest mulig med på samme bildet.

Og forresten, når du baksnakker bestevennnene dine, sier jo det litt om deg og ikke dem. Sier heller litt om hvor falsk og kald du er. Og en som virkelig ikke vet hva en bestevenn er og går ut på.

Kanksje dere bloggere har en historie eller to å dele med oss andre om akkurat om dette?

i be back


havnaaasdal2 Hei og hopp alle sammen!

Akkurat nå har jeg funnet ut at jeg skal til besteforeldrene mine en tur.  Dvs. ingen blogging. Jeg blir til fredag, but i be back. Der ute er det skog, tv med tre kanaler og et skap som aldri går tom for godteri. Men må løpe, så dette ble vel det korteste innlegget noen gang! Kos dere alle sammen, lover å komme med spennende innlegg når jeg kommer tilbake!

bare dra dere

God morgen, for de som har det!

Akkurat nå sitter jeg temmelig irritert på mamma og stefaren min, siden de dro opp på expert på utsiden av byen for å se på vaskemaskin (?). Når jeg har masa i evigheter om å dra opp dit for å kjøpe nytt batteri til kameraet mitt. Men nei da, de gidder ikke vekke meg eller noe! Kjenner på meg allerede at dette kommer til å bli en dritt dag!

Skjønner ikke hvorfor de ikke vekka meg?! Det er aldri noe problem for mamma å storme inn på rommet mitt å slenge fra seg en hau med reine klær, selvom jeg er i min dypeste søvn. Men, nok klaging. Har dere noe possetivt å komme med?

Q: Hender det noen gang at du klikker i vinkel helt uten videre? Eller blir sur helt uten grunn?

daffe tirsdagen ente opp med kjærestekos

Natta kjære lesere og bloggere! Eller god morgen?

I dag har jeg vært med kjæresten min. Hadde rett og slett ingen planer i dag, så ringte han og lurte på om han ville komme bort en tur. Vi har sett på tv, hatt vannkrig i senga og sett på enda mer på tv! Gøyere når vi er to og jeg har en armkork å ligge i. Denne dagen ble virkelig daff, så jeg beholdt joggebuksa på og lot sminka ligge for i dag, herlig med ferie og null stress. Men tilbake til poenget -null bilder i dag heller. Jeg beklager, men i steden for har jeg sotte å laget en film av meg og kjæresten. Samla sammen mange koselig bilder fra det siste året, funnet en søt sang og sotte det sammen! Så hva venter du på? enjoyQ: Har du kjæreste? I så fall, hvor lenge har dere vært sammen?

daffeste tirsdagen på lenge

I dag kommer jeg til å ikke gjøre annet enn å kjede meg og passe lillebroren min. For en gangs skyld så skal vi kanskje gjøre noe annet enn å bare sitte inne, så vi tenkte på å gå en tur med hunden etterpå eller noe sånt. Dessverre fikk jeg ikke tatt noen bilder i går, så dere som hadde lyst til å se dem må jeg nok skuffe.

Siden jeg sitter i senga og ser ut som en slitt narkoman, så blir det nok ikke noe outfit bilde eller noe i den duren akkurat nå, så jeg laster opp et annet bilde av meg fra helgen. For å ikke gjøre innlegget så utrolig kjedelig som det forje.
pictures6
Hva skal du i dag?
Vet du om det er noe gøy på tv fronten?


Ellers så er jeg medlem av en side hvor man kan vinne gratis gavekort på sminke, bare ved å verve noen få venner. Jeg mangler to stykker fra å få gavekort på 250kr på h&m. Så hvis du vil bli medlem for min skyld blir jeg evig takknemmelig for det. Bare trykk her. Når jeg har fått gavekortet lover jeg å legge ut bilde å bevise til alle der ute at dette ikke er noe tull!

Også en ting til, legg igjen link til bloggen din så stikker jeg innom en tur.

Nattakos fra hvem?

Tenkte jeg skulle dele en litt uhyggelig ting med dere for en gangs skyld.
Hver eneste kveld når jeg legger meg, er det akkurat som om det er noen andre som kommer og stryker meg på høyre skulder. Jeg har akkurat byttet rom, men det jeg har nå har jeg hatt tidligere også. Og da var det aldri sånn. Men etter at jeg "kom tilbake", så har det vært der. Har ikke brydd meg noe serlig om det før, eller sakt det til noen. Men i går var det ekstra ekkelt. Jeg skulle til å legge meg, og når jeg trakk dyna opp over brystet og tok armene over dyna, kom det igjen. En kald, ekkel følelse av at noen andre skal si natta til meg elns. Jeg gjorde som alltid og trakk armene til meg under dyna, så kom det igjen. Men denne gangen gjennom dyna! Ikke kall meg for en overtrosisk psycho, men kall meg gjerne overtroisk. (ps. jeg bytta rom fordi at jeg følte det var noe der, var rett og slett dritt lei av det. Og nå er det akkurat som om "det" har blitt med inn på det nye) Er jeg gal?Over til
virkeligheten. Akkurat nå er jeg hos Marius og vi skal til å se på hotel cæsar. Etterpå skal vi til byen en tur og jeg skal hjem. Sorry for kjedelig innlegg uten bilder, men skal prøve å få til noe i morgen eller senere.

Q: Hva har dere gjort i dag søtiser? : ) 

i smell like fish

Or not (?). Jeg, lillebror, Happy (hunden min) og stefaren min kom akkurat hjem fra isfiske! Det var utrolig gøy. Jeg fikk 28 tryter og stefaren min fikk 71. Akkurat nå så sitter jeg i senga og slapper av + at jeg prøver få varmen tilbake i kroppen. Trodde litt at jeg skulle fryse fingrene mine av meg i stad! Også prøvde jeg å ta noen bilder, spessielt av Happy. Men det var ikke serlig lett å ta bilder av en hund som virkelig ikke klarer å sitte stille, så det eneste jeg fikk ut av knipsingen var dette;
pictures4

Q: Hva driver dere med en grå søndags ettermiddag? : )

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN DEL 2! -videoblogg

Her folkens:

SVAR PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN! -videoblogg

Hei alle sammen! I dag har jeg svart på alle spørsmålene dere stilte meg! Det var utrolig mye, mye mer enn hva jeg hadde forventet. Så det ble to filmer, her kommer hvertfall del 1. Jeg beklager at det er litt surring og mumling, men filmer med webcamen på datamaskinen og den er ikke av beste kvalitet! Del 2 kommer siden.Sorry hvis jeg ser litt lei ut, men spilte den inn tidlig på morgen. -Legg igjen kommentar ?
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits