FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

april 2009

jeg savner deg, bestevenn

Jeg savner deg. Egentlig alt jeg ville si.

Jeg vet du ikke leser bloggen min, men om du tilfeldigvis kom til å gjøre det, vil du ikke skjønne at det er deg jeg hinter til. Jeg savner å være med deg. Høre latteren din, og se deg smile. Jeg savner at du gir meg en klem og jeg savner alle samtalene vi hadde. Det var helt utrolig hvordan ting gikk så fort, men så bra. Du var virkelig en av mine bestevenner, og det tror jeg du vet. Fortsatt later jeg som om du er der, og det går sjeldent en dag uten at jeg tenker på deg. Vi opplevde mye gøy sammen, og det er jeg virkelig glad for. Glemmer aldri stundene jeg fikk dele med deg.

Jeg er lei av å miste venner. Jeg er lei av at nesten alle oppfører seg som noen raringer jeg aldri har kjent, og jeg er lei av at folk forandrer seg med tiden. Kanksje ting er litt min skyld og. Eller rett og slett bare min skyld. Men jeg beklager for det som skjedde. Kommer aldri til å glemme deg, du skal alltid være en del av hjertet mitt.

cimg0980
kopi

SPØRSMÅL; Har du noen gang mistet en god venn, eller to?

svineinfluensaen er ute av kontroll

Viruset kan ha tatt over 150 menneskeliv i Mexico. I en rekke andre land verden over er pasienter satt i isolat etter mistanke om smitte.

Dette er jo helt sykt. Og vi har enda ikke snakket noe om det på skolen, selvom det går på nyhetene hele tiden! Heldigvis har jeg fått med meg hva som skjer, og at det er et virus som er på vei til å spre seg verden over. Svartedauen på ny?

smittefare720734n

Det er helt sikkert mange av dere som ikke bryr dere om det her, men det syns jeg dere skal. Hva hvis influensaen kommer til Norge? Heldigvis har vi råd til medisiner, men hva hvis noe skjærer seg? Det ligger faktisk en liten to åring i Revetal, i Tønsberg, som er under behandlig av mistanke om svineinfluensaen. Kanskje det allerede er for sent, og at den har kommet til Norge? Om du vil lese mer om denne gutten, trykk her.

Sykdommen har lammet spessielt livet i Mexico. Gatene er nesten folketomme, og mye av handelen og industrier er stengt. Alle skoler over hele Mexico er stengt frem til 6. mai. Og de vurderer å stenge all offentlig trafikk.

I USA er det nå påvist 50 tilfeller etter at flere elever ved en skole i New York ble testet. I Canada er det påvist seks tilfeller, to i Storbritannia og ett i Spania. Det er foreløpig ikke registrert dødsfall utenfor Mexicos grenser. Det her er kanksje ikke så mye hvis man tenker på verdensbefolkning, men det syns jeg man skal!

svin
Her ser der en del av jorden, og hvor det er bekreftet eller misstenkt at sykdommen befinner seg. Og som dere ser, så er den ikke i Norge. Men det er nok ikke lenge før, tenker jeg.

Jeg mener virkelig at hver enkel person burde tenke litt på hva som faktisk skjer rundt om i verden i disse dager. Og kanksje holde seg innenfor landegrensen? Hvertfall ikke dra til Mexico. Hvis du vil lese mer om dette forferdelige greiene, er det bare å google det opp, eller klikke deg inn på tv2nyhetene.no

SPØRSMÅL; Hva tenker du ang. svineinfluensaen?

Scooterkjøring, fotballtrening og en forsvunnet mobil?

Hallo ALLE SAMMEN!

I dag har det vært en veldig stress dag, men alt gikk til sitt utover kvelden!


Fikk vært litt med to av besteveninnen mine. Hun ene, Malin, har fått seg scooter. Og dere tror vel virkelig ikke at den får stå i fred til lappen er tatt og hjelm er kjøpt inn? Film fra kjøringa kan du se under. Gjerne kommenter og?

Og jaaa, vi har hørt og vet at lappen kan bli utsatt hvis politiet tar oss osv, men alle sammen som bare m-å si det ti ganger. Vi vet det. Ikke slemt ment. Men dere trenger ikke si det, vi vet hva vi gjør selvom det kanskje ikke virker sånn til tider.

Ellers har det vært en kjempe koselig dag. Klokka halv sju dro jeg på fotballtrening, og det var virkelig herlig. Etter treningen ble det litt stress, fordi at mobilen min var borte. Dermed måtte jeg bort til Malin og lete der, men selvfølgelig lå den rett innenfor dørstokken. Deretter kjørte moren til Malin meg hjem, fordi at vår bil ikke funker -haha.SPØRSMÅL;

-Noen gang kjørt scooter/moped?
-Hva har du gjort i dag?

→ inalindberg.blogg.no

Du blir hva du spiser?

Det dere nå kanskje er på vei til å lese om, gjelder ungdommer, spessiel jenter kanskje?

Er så utrolig lei av å høre og lese om folk som har et mål at de f.eks max skal spise så-så mange kalorier om dagen, eller jogge minst 60 minutter per. dag. Selvfølgelig, det er jo flott å trene og ha et mål om å holde seg sunn. Men enkelte ganger, kan det bli for mye. Og når man f.eks er 15 år, syns jeg virkelig ikke man skal kontrollere hvor mange kalorier man putter i seg!

Jeg mener at man skal spise hva man vil, om det så inneholder 1000 kalorier, eller 10. Å ta seg en kveld en gang i blandt på sofaen forann tven, med en stor godteripose og en cola, ser jeg ikke noe problem i å gjøre. -Bare det ikke blir for mye, for da sier det jo seg selv.

Jeg kunne aldri ha klart å levd på tørt brød og hvetegrøt, uten en gang å ha unnet meg en sjokoladeplate en gang i månden. Er det egentlig noen der ute som gjør det? Alle dere der ute som er så "perfekte" og sier dere aldri spiser godteri, kake eller drikker brus. Klarer dere virkelig det, eller er det bare noe dere sier? Unnskyld meg, men jeg tror enkelte gjør det enten for oppmersomhet, eller for å slanke seg. Er jo virkelig ikke noe galt i det sist nevnte, men jeg syns ikke en jente på f.eks 14 år skal slanke seg. Man burde være stolt av kroppen sin, og den man er. Det er lov til å unne seg en godbit en gang i blandt. Og jeg vet at flere av dere som sier at dere aldri spiser sjokolade, gjør det. Når ingen er der, når ingen ser.

Enkelte jenter; slutt å bry dere så utrolig mye om utseendet! Spis goderi, drikk brus!
pictures17

Q; Er det noen som skjønte hva jeg siktet til, og som er enige?
- Og selvfølgelig, er du en av dem som "aldri" (?) spiser godteri?


→ inalindberg.blogg.no

solen kom tilslutt på sørlandet også

Hallo alle sammen.

I dag har det vært en kjempe fin dag! Begynte med gråvær, men solen kom frem tilslutt. Skolen gikk helt greit, fikk tilbake norsk tentamen min, 4+. Hvis du vil lese den, bla et par innlegg ned. Det jeg trakk nedfra for å få femmer, var bare litt utydlige setninger. Etter skolen gikk jeg til besteveninna mi, Camilla, fra nabobyen. Var utrolig koselig, men senere fikk hun besøk av Christian, og da satt jeg på med en av vennene hans ned til byen.

dsc00422

Nede i byen var jeg med Malin og Katharina. Vi dro ut i båt rundt i skjæra, og etterhvert besøkte vi en gal svane som holder seg på et enkelt område. Jeg og Malin dro først, og som bevis filmet vi alt. Filmen ligger på slutten av innlegget. Er en del banneord og skriking, så vært forberett! Var rett og slett det resten av dagen gikk ut på. Og den svanen er virkelig gal! Kommer du 20 meter innenfor dens teritorium, klikker den! Da mener jeg klikker, tar fart og flyr alt den kan etter båten. Beviset kommer under. Var forresten utrolig herlig å være ute i båt igjen! Skikkelig sommerfølelse, er virkelig glad for at jeg bor der jeg bor nå, når årstidene er på sitt beste og varmeste!Q; Ble du redd for svaner, etter å ha sett denne filmen?
jeg var det fra før av, noe dere kanskje hørte? fikk helt panikk
ps; se så søt malin er!

Grå dager, kommer solen i morgen?

Både i dag og i går har vært en grå dag. Jeg orket ikke skrive om hva jeg hadde gjort i går, for dagen ble helt mongo. Begynte veldig bra på skolen, og etter. Var med Malin litt rundt forbi osv. Men senere spilte vi fotballkamp mot jentene som er et år mindre, og det gikk rett i dass. Kunne skrivd mye negativt nå, men egentlig er småripsa på trinnet under en herlig gjeng. Unntagen når det gjelder å spille mot dem. Jeg gidder heller ikke skrive hvor mye vi tapte, er tross alt jeg som er keeperen og "får skylden". Uff, nå begynner jeg å sippe over kampen igjen. Ble heller ikke bedre etter kampen når jeg hadde konferanse på skolen. "Molofunken(?)", var det læreren min kalte meg i de hele 15 minuttene jeg satt å hørte på at jeg hadde gått ned i enkelte fag. Og nazitegnene på pulten fra tilvalgen, var ikke til serlig stor hjelp mot orden og oppførselskarakteren min. Altså, er ikke nazist, men hvis noen lurer kan jeg forklare, er heftig innviklet. ps; senere på dagen fant vi ut at hitler hadde bursdag, tillfeldig?

Det var dagen i går, den i dag var ikke akkurat noe å skryte av heller. Hadde nynorsk tentamen. Trodde det gikk bra, men når jeg kom hjem å leste den forje nynorsk tentamen min. Fant jeg ut at jeg nok en gang hadde gjort de samme flaue feilene. For bare håpe på at jeg består i hvertfall. Etter skolen var jeg barnevakt for broren min, og kjæresten min kom på besøk. Veldig koselig! Nå har jeg akkurat sett paradise hotel, og ble døds nyskjerring på neste episode. Ellers håper jeg på sol i morgen, og at det blir en bra dag!
       pictures16
brd
Jeg linker den bloggeren som klarer å gjette hva jeg hadde på brødskiven min etter skolen i dag, på to innlegg fremover!


Q;HVORDAN HAR DIN DAG VÆRT?

Verden er virkelig ikke stor, eller hva?

I går kveld surret jeg meg gjennom de bloggene jeg pleier å surre meg gjennom på en sen kveld. Rar setning? I så fall, så gikk jeg inn på Cecilie sin blogg. Som er en av få bloggere som ikke er på topplisten, men som virkelig hadde fortjent å vært der. Og som også er en av de bloggene jeg besøker titt og ofte. Kanskje en liten annbefaling til dere som er ute etter en god blogg, med bra lesestoff? trykk her om du vil besøke cecilie.

Hvertfall, begynte å lese om hvor hun bodde osv på et av innleggene hennes. Og dermed fant jeg ut at hun bodde i Enebakk (Utenfor Oslo). Jeg begynte å snakke til henne, og da kom vi inn på at fler i familien min også bodde der. + besteveninna mi. Av alle stedene i hele Norge som hun kunne ha bodd, er akkurat hennes bosted 10-20 meter fra huset til besteveninna mi som bor i Ytre Enebakk. Tilfeldig? Jeg aner virkelig ikke, men fikk følelsen av at verden ikke er så stor.
oslotur
Slenger inn et bilde av meg og besteveninna mi fra Ytre Enebakk,
er det fler der ute som kjenner henne igjen/vet hvem hun er?
bildet er fra sist høstferie


Q; Har du noen gang fått følelsen av at verden kanskje ikke er så stor?

Jeg vant clip on extensions!

Jeg er rett og slett dødsglad nå!

Etter å ha lest igjennom kommentarene på det forje innlegget, får jeg et beskjed om å besøke Benedicte sin blogg. Dermed klikker jeg meg inn og blir målløs ettersom jeg hadde vunnet clip on extensions på konkurransen hennes! Ble selvfølgelig kjempe glad, men har vunnet før. Ikke av henne, men en annen blogger. Den premien så jeg aldri. Og den skulle jeg kanksje fått for to månder siden(?). For håpe denne dukker opp om ikke så lenge.

Og hvis jeg får extensionsen, som jeg tror jeg gjør. Skal jeg og mamma til frisøren, og jeg skal klippe tuppene mine, + at håret skal klippes skikkelig opp. Luggen må også gjøres noe med, men denne gangen blir det ikke jeg som skal klippe den!
pictures13

Q; Har du noen gang vunnet noe på en blogg før, uten å ha sett noe til det?
ps; noen som har peiling på alt fra a til å ang. extensions? i så fall, hjelp?

aldri skjønt det før nå

Hei, for dere som er der(?)

Jeg har aldri skjønt at man "ikke kan ha tid" til å bogge, før nå. De to siste dagene har jeg bare vært ute. Dermed har jeg faktisk ikke hatt tid til å blogge, så beklager. Men har hatt en veldig herlig helg!

Etter skolen på fredag dro jeg til Marius og var der litt, så dro jeg og han tilbake til Risør, på Jungelboken (theater). Der var vi sammen med Helene, Nora, Kathe og kjæresten til Helene, Marius. Var veldig koselig, og kjempe gøy på Jungelboken. Ekstra ros til Jonas som spilte bjørnen (Baloo?), han er en utrolig flink skuespiller og kjempe morsom! Når Jungelboken var ferdig dro vi ned og spiste pizza og koset oss. Senere på kvelden når jeg hadde kommet hjem sovnet jeg som en stein med en gang. Dermed, null blogging.På lørdag sto jeg opp tidlig for å møte Linn Kristin, en veninne av meg fra Oslo som holder på å flytte hit. Plutselig ble alt stess, fordi at vi fikk bursdagsinvitasjon til en av besteveninnene mine sin bursdag, Katharina. Dermed måtte vi bare forte oss å ta med de tingene vi trengte, å komme oss opp til meg!

Bursdagen til Katharina var kjempe koselig! Vi feiret den ute i skjæra, faktisk. Grillet pølser, drakk brus og koset oss skikkelig. Var veldig herlig å være ute i båt i sola igjen! Kommer kanksje bilder senere.

Senere på kvelden var jeg med Marius, og etterhvert kom Linn Kristin igjen. Dermed ble jeg med henne hjem i ellevetiden, og sov hos hun. Var utrolig koselig, og kom akkurat hjem fra hun nå.
bluetooth exchange folder1
Og hvordan har din helg vært?
som sakt, min har vært herlig! bare masse sol og herlige folk

dere er så søte, tusen takk

uten navngbnHallo alle sammen. I dag var det sol, og det var kjempe herlig ettersom det har vært regn og overskyet i tre dager. Ekstra herlig var det å løpe etter ballen igjen på fotballtrening. Før trening var jeg hos Malin (besteveninnen min), alltid koselig.

Det har rett og slett vært en herlig dag hittil! Tror ikke det kommer til å endre seg heller. Resten av kvelden skal jeg være så tragisk og fjortis å se på paradise hotel. En annen ting jeg skal bruke resten av kvelden på, er å svare alle de søte menneskene som kommenterte det siste innlegget mitt. Var masse hyggelige kommentarer, bla. om norsk tentamen min (les den under, om du vil). Jeg setter rett og slett utrolig stor pris på kommentarene jeg får, og virkelig ingenting er bedre enn det!


Q; Hva har du gjort i dag?
tips meg og en bra blogg, kanskje din?

Vil du lese norsk tentamen min? -tviler.

blooooooogMen hvis du faktisk vil lese den, er det bare å lese videre.

Først vil jeg bare nevne dagen min, som jeg faktisk har utnyttet en del! Som du kanskje skjønte, med tanke på overskriften. Har jeg hatt norsk tentamen i dag. Ble ferdig litt før elleve, og deretter gikk jeg til Ina. Egentlig skulle jeg ta bussen, men selvfølgelig kjørte den i fra meg rett forann øynene mine! Utrolig irriterende. I tilegg regnet det ute. Ikke mye, men akkurat passe nok til å la litt av sminken renne, og til å få klærene våte.

Hos Ina var det kjempe koselig! I begynnelsen var Iselin der, men hun gikk til kjæresten etterhvert. Senere laget Ina god mat til oss, og vi snakket om mye forskjellig. Var godt å snakke med henne, for hun er virkelig en som lytter og snakker med. Å vite at man har en slik person (som jeg også har fler av), er en utrolig god følelse.

Etter at jeg hos Ina, kom Marius. Vi dro opp til meg en liten stund. Ble der ikke lenge, bare et par timer ca. Deretter dro vi hjem til han. Og det var kjempe koselig! Vi hentet mopeden hans, som jeg enda ikke hadde sett siden han fikk den her om dagen. Også laget vi god mat.

uten navndewrt

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Marius. Gikk av på jobben til mamma, som er på Rema 1000. Mamma var ikke ferdig før om en halvtime, dermed falt en tanke inn om å plukke opp dataen fra baggen å redigere noen bilder til hun kom. Og gjett hva, det var nett der! På utsiden av Rema. Trodde egentlig det var en feil eller noe, men neida. Plutselig satt jeg på både nettby, msn og blogg. I det jeg tittet opp fra dataskjermen fra den grå asfalten jeg satt på, så jeg en politibil kjøre forbi. Ble litt nærvøs, enda mer nærvøs ble jeg når den sank farten og blinket inn mot Rema. Var akkurat som om blikket frøs på bilen i det den kjørte forbi meg oppe på plassen. Snudde, og kom tilbake. Plutselig stoppet den, og rullet ned vinduet. -Venter du på mamma du da? Kom det fra politimannen som kjørte bilen. Der satt naboen min, bak noen sorte solbriller. Jeg snakket med. Og tilslutt ønsket han meg en god kveld videre, og kjørte av sted akkurat på samme måte som han kom.

Dere skjønner, slike tanker som jeg har. Begynte jeg å tro at de kanksje skulle spørre om jeg hadde hacket meg inn på noe nettverk og gi meg en kjempe bot!
documents3
Så var det norsk tentamen min da, for dere som vil lese den.
Oppgaven jeg valgte gikk ut på å skrive en artikkel til et blad, om sin yrkesdrøm. Og man måtte kunne en del om det. Hverfall, her kommer den;

Hvert enkelt menneske har sin yrkesdrøm, og sine valg.

I gjennom hele livet må man gjøre valg, både store og små. Uten at man tenker over det, gjør man faktisk flere ulike valg daglig. Men enkelte valg kan være mer krevende enn andre, nemmelig yrkesvalget ditt!

Etter tiende klasse, som det knapt bare er to måneder igjen av. Krysser jeg mine fingrer for å komme inn på restaurant og matfag. Hvorfor jeg akkurat valgte dette yrket, har kanskje noe med min mor å gjøre. Jeg velger nemmelig å gå i hennes fotspor igjennom livet som kokk. En årsak til dette, er også min store lidenskap for å lage mat.

Det er enkelte kvalifikasjoner som er nødvendig innenfor denne bransjen. Og for det første burde det være noe som interesserer deg og som er noe du kan drive med resten av livet, hvertfall en stor del av det. Og for det andre, er jobben som kokk et stressende yrke. Dermed burde man være forberett på tunge dager, og klare å takle en til tider hektisk arbeidsdag med et høyt arbeidstempo.

Som kokk er det også viktig at man er flink til å kommunisere med kolleger og gjester, for å sikre at maten man lager fører til at gjestene trives og har lyst til å komme tilbake til din matlaging. Man må i tillegg være glad i å arbeide sammen med andre mennesker og være kreativ.

Utdannelsen krever bare fire år skole, og begynner på VG1 hvor man får en smakebit av alle restaurant- og matfagene. Man vil treffe inspirerende lærere og er sammen med elever som alle ønsker å bli dyktige fagarbeidere på sitt felt.

Man lærer i tillegg en del om lagring, produksjon, hygiene, forskjellige vinsorter, utrykk på andre språk og hvordan man skal tilbrede maten og sette den sammen på en mest mulig delikat måte.

På VG2, står man ovenfor enda et valg. Da skal man velge hvilken yrkesvei man vil spesialisere seg videre på, og der finnes det mange veier å velge mellom. Blant annet som pølsemaker, bartender, institusjons kokk, servitør, baker, alacarte kokk eller noe innenfor sjømatindustri.

Velger man for eksempel kokkefaget fremfor studiespessalisering, slik jeg har gjort. Er det mye mindre teori og masse tid med praktisk arbeid og spennende matlaging på skolekjøkkenet. Etter to år på skolen, er det to års læretid i bedrift hvor man får lønn. Etter det er man klar til å gå rett ut i arbeid.

Om man har en drøm om å bli kokk. Eller noe annet innenfor restaurant- og matfag yrket, men i tilegg ønsker studiekompetanse. Er det lureste å ta studiespessalisering etter at man er ferdig med f.eks. Kokkeutdannelsen. Årsaken til dette, er at arbeidsstedene som tar inn lærlinger for betalt for å ha dem der. Og akkurat der er det en stor forskjell. Det viser seg nemmelig slik at hvis man tar inn en lærling rett fra kokkeskolen, får bedriften 70 % betaling for å ha han/hun der. I motsetning til en som først tar studiespessalisering og deretter kokkelinjen. Da får bedriften bare 30 % betaling. Og dermed sier det seg selv hvem arbeidsplassen vil ha som lærling. I den sammenheng, anbefaler jeg at man først går restaurant- og matfag, og dermed studiespessalisering. Ikke omvendt!

Hva du får i lønn som kokk, varierer mye. Går litt ut på hvordan restaurant det er, og hvor den ligger i landet. Kokker kan i tillegg jobbe på kvelder, i helger og på helligdager.

Jeg råder dermed til å velge kokkeyrket. Norge trenger fler kokker, og av den grunn er det ikke så komplisert å få jobb. Og hvis man først har klart å få seg lærlings plass et sted, skal man ikke se bort i fra at man kan gå ut i arbeid der etterpå. Men hvert enkelt menneske har sin yrkesdrøm, og sine valg. Og dette er mitt yrkesvalg, min drøm.

Q;Hva syns du om tentamen min? Måtte bruke slikt spåk, skrev sakprosa(?), faktatekst.


Sorry for mega langt innlegg. Men har tenkt på en possetiv ting. Jeg får nemmelig en del spørsmål om html koder, hvordan jeg gjør det osv. Dermed har dere som lurer på ting, virkelig sjangsen nå! Bare spørr meg i kommentarfeltet om hvilkene koder dere vil ha, så skal jeg se hva jeg kan gjøre. Trenger ikke å være noen jeg bruker, bare spørr! Kan hende jeg har dem fordet.

Ellers, NOEN SOM HAR EN B-R-A BLOGG Å TIPSE MEG MEG?

ATTENTION PLEAS !?

Vel, kanskje ikke vert å gi så mye attention til bloggen min i dag. Er virkelig ikke på blogghumør, dessverre. Jeg aner ikke hva jeg skal skrive om, ingen bilder har jeg å dele heller. Sjeldent jeg har slike dager, men er sikker på at det er fler der ute som har hatt det slik og.

Akkurat nå sitter jeg i godstolen oppe i stua og passer lillebroren min. Er akkurat ferdig med å pille av mascaraen jeg en gang tok på meg i dag på morningen. Det er rett og slett en av mine uvaner jeg virkelig ikke klarer å slutte med! Dagen i dag ble nok en gang annerledes enn planlakt. Jeg hadde jo helt glemt at jeg var barnevakt, dermed skulle jeg ut å jogge i sola i dag, ta masse bilder og lage meg god middag hjemme senere på dagen. Men neida, verken er det sol ute, eller mat i fryseren. Så dette kunne jeg bare glemme!

Ettersom denne dagen ble litt i det kjedeligste laget, bestemte jeg meg for å redigere noen bilder. Har hørt og lest om flere titalls bloggere som rediger bilder, headere osv på picknik.com. Har lest om en del som annbefaler picknik, og nå gjør jeg det samme! Hvis du er glad i å redigere bilder og slikt, ta deg en titt inn der.
uten navndwerty
Dette bilde er redigert på picnik. Det jeg har gjort med det er å lage en rund bilderamme, skarpere bilde, endret farger og sotte inn en tekst med navnet mitt på. Virkelig ikke vanskelig i det hele tatt!

Q; Har du noen uvaner? I så fall, hva? : )

Outfit og healing?

documents1Hei alle sammen.

Tenkte å prøve meg på outfit bilde, men uten ordentlig kamera funker det utrolig dårlig! I dag satt jeg og sutret nok en gang over at det søte rosa kameraet mitt er ødelagt. Men plutselig kom det en lyspære over meg som ga meg en idè. Kanksje jeg rett og slett bare skal gi opp det kameraet jeg har nå, og heller kjøpe et helt nytt et? Heller det, for jeg vedder en million på at om jeg fikser det jeg har nå, enda en gang. Så vil det gå i stykker ikke lenge etter uansett.

Hvertfall, i dag har jeg vært med mamma på healing! Tro det eller ei, men bestefaren til lillebroren min er healer, dermed dro vi bort til han pga. ryggen til mamma. Og det funker faktisk! Eller hva mener du? Tror du at en så kalt healer kan helbrede folks smerter? Eller var der bare flaks og tilfeldighet at mamma som har hatt dårlig rygg i flere månder, plutselig ble bedre rett etter at hun hadde blitt healet?


OUTFITEN;
Hvit cardigan fra Kappahl.
Topp fra Only.
Strømpebukse fra Pierre Robert.

Dårlige bloggere; les og lær!

HEI OG HOPP, UTEN STOPP!
he-he, beste humoren kommer fra meg.

Det ble litt tørrprat, skulle ikke tulle nå. Er nemmelig på vei til å gi et par meninger, om andre blogger. "Dårlige blogger". Helt ærlig, så syns jeg det er kjedelig å komme inn på en blogg som bare består av tekst, og null bilder. For det første, så blir det ikke like spennende. Blir mye mer gøy når det er noen bilder som gir litt liv. Og for det andre, bruk avsnitt. Er ikke serlig spennede å komme inn på en blogg med tettpakket tekst + null bilder? (nå sikter jeg ikke til at a-l-l-e innleggene ha bilder, men bloggen) Nei, da klikker jeg meg rett ut igjen. Men mindre overskriften er utrolig spennende, og gjør meg skikkelig nyskjerrig. f.eks; 12 april 2009 høres ikke så spennende ut, gjør den vel?

En annen ting som irriterer meg litt, er dette med kommentarer. Kanskje ikke irriterer meg, men syns det er litt dumt. Det jeg sikter til, er når man går inn på en blogg og tar seg tid til å kommentere, men ikke får svar. Skjønner hvis det gjelder bloggere på topplista, men hvis man er en simpel blogger. Slik som meg, så syns jeg man skal ta seg tid til å kommentere tilbake (Hvis det er noe å kommentere tilbake på, selvfølgelig). Og kommenter tilbake på bloggerens blogg, hvis det er en annen blogger. For er ikke sikkert man finner tilbake til alle bloggene man kanskje klikker seg igjennom på en dag. Det gjør hvertfall ikke jeg.

dsc00247
kopi
For å fylle innlegget med et bilde, slik jeg har bablet om nå. Slenger jeg inn et av bildene jeg tok her om dagen. Dette er meg og litt av Risørby, hjembyen min. (Vet at det er noen som har lurt på hvordan det ser ut elns tidligere)

Og en ting til, jeg blir litt redd av skrikende design! Også liker jeg å lese tekster som er innteresange, og ikke bare "i dag sto jeg opp klokken åtte, så gikk jeg på badet. Så pusset jeg tennene og så gikk jeg i dusjen. Etter det tok jeg meg en brødskive med smør og brunost, og et glass med melk" -Skjønner dere poenget? Ikke gjør det så langdratt! Skal man sitte sånn å fortelle om hele dagen sin, så blir det nok en del uinnteresange ting. Så, HVIS DU MENER AT DU HAR EN BRA/OK BLOGG, KOMMENTER LINK I KOMMENTARFELTET? Eller tips meg om en annen blogg. Men for all del, ikke la meg skremme av tettpakket tekst og skrikende design!

Dette var bare min mening, måtte bare få det ut. Hvis du har en mening om dette, som jeg er sikker på at du har. Gjerne del den.

Bursdagen til Helene og resten av helgen!

Heisann alle sammen!

I går var jeg helt bloggfri, og grunnen til det var fordi at jeg var først hos Marius, også i bursdagen til Helene! Det var utrolig koselig, og veldig gøy! Jeg hadde gruet meg litt til bursdagen, siden det var en del jenter jeg ikke kjente der, men det fikset seg fort utover kvelden. Og alle sammen var veldig søte og snille (om dere leser dette, så hadde det vært koselig å bli bedre kjent med dere!). Bursdagen begynte klokken 19.00 og sluttet rundt 01.00. Og selvfølgelig som alltid, så var jeg en av de første som kom. Denne gangen først også for å være ærlig.

Her er noen av bildene fra bursdagen;
(mangler en del av guttene, men men)
pictures10
pictures12

pictures11

Når bursdagen var ferdig og alle sammen som ikke skulle sove der hadde dratt hjem, var det bare meg og guttene igjen. Marius J, Joffa, Marius S og meg. Marius J tok kvelden litt tidligere enn oss andre, dermed var der egentlig bare Marius S, Joffa og jeg som var igjen til slutt. Vi raserte huset etter is og brus, mens vi sov litt her og der og voknet i kjellerstua nede dagen etter (som var i dag).

Q; Hva har dere gjort i helgen?
ps; så det ikke koselig ut? mange søte folk!

For en lang fredag!

HEI FOR EN HERLIG DAG DET VAR I DAG!
tok du overskriften forresten? he-he

Akkurat nå har jeg kommer hjem fra byen! At det er lang fredag, merker jeg skikkelig. Selvom jeg er sikker på at denne fredagen er akkurat som alle andre. Men for en gang skyld, så har jeg ikke bare lakt i senga inne. I dag har jeg gått tur med familien min (som du kan lese om under om du vil) og vært forskjellige steder med venner. Først og fremst Malin, Katharina og Benjiamin. Begynte med at jeg gikk til Katharina, hvor de andre var. Og på veien bort dit tok jeg en del bilder. Når jeg kom til Katharina var jeg der en stund sammen med de andre, føre vi gikk ned til byen og traff mange andre mennesker. Var veldig koselig, så dette må gjennta seg!

dsc00237
kopi
Her er et av bildene jeg tok, var det ikke stilig?

I morgen skal jeg også nyte dagen! Først skal jeg til Marius, også skal jeg i bursdagen til Helene. blir utrolig koselig. Og jeg gleder meg masse! Selvom jeg og Helene kanksje ikke hadde den beste starten (all skylden til meg, virkelig), men heldigvis innså jeg hvor dum jeg var og rettet opp i det! Dermed har denne søte jenta bedt meg i bursdagen sin. Senere på kvelden i morgen overlater jentene meg til guttene, og resten av kvelden blir sammen med dem. Skal se om ikke jeg kan komme med bilder fra bursdagen på søndag! Og selvfølgelig må jeg lage et søtt bursdagskort til henne. ps; besøk bloggen hennes her og si gratulerer med dagen!

Q; Hvordan har din fredag vært og hva er planene for resten av helgen?

Jeg datt i bekken, bokstavelig talt

Hei og hopp latsabber som kanksje enda sover (?)

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra skogtur! Jeg og resten av huset (dvs. mamma, stepappa og hunden vår), har gått lang tur i dag. Nesten en halv mil. Trodde dette skulle slite meg helt ut, men det gjorde det faktisk ikke! Var veldig koselig, og deilig å komme seg litt vekk fra byen.

Midt inne i skogen, på en vei som ikke kan bli mer øde, fikk jeg litt av en overraskelse. Plutselig var jeg rett igjennom alt som kalles vei og is. Og der slutta vist veien, og det begynte en bekk. Så der sto jeg da, på en sko og en klissvåt sokk. Jeg datt ned i bekken, bokstavelig talt. Og alt jeg så, var bare et mørk hull med litt av skoen min som tittet opp. Heldigvis fikk jeg dratt den opp og tatt den på igjen. Og gjett hva, den var ikke blitt våt igjennom! Så kanksje jeg ikke hadde så uflaks alikevell.
bluetooth exchange folder


Q: Liker du/eller har du gått på tur med familien din i påsken?

NYTT DESIGN! - hva syns du?

Hei og god morgen alle sammen!

Jeg benyttet morgenen på å bytte vekk det gamle grå designet mitt, med et nytt og litt friskere. Og denne gangen ble det babyrosa. Kjenner jeg meg selv rett, blir jeg nok lei av dette også om litt. Men, hva syns dere om det nye designet mitt?

ps; Om det er noe dere lurer på, ang. html koder eller rett og slett hva som helst, så er det bare å spør! Hjelper om jeg kan. Jeg har mange andre html koder som jeg ikke bruker også, så bare spørr. Dermed skal jeg se om jeg har den og om jeg er til hjelp! Er bare hyggelig det, så spørr du, hjelper jeg.

tjokken, d e me d

Hallo alle sammen som fortsatt leser bloggen min, tross etter dårlig blogging! Kanksje det er det grå kjedelige designet mitt? Kan det være av den grunn, så skal det snart bort.

En ting sikkert, og det er at jeg hvertfall ikke har noen modellkropp når sommeren begynner! Heldigvis så er ikke jeg en av dem som "ikke spiser godteri", eller "trener hver dag". Sier ikke at det er noe negativt i det, men jeg kunne virkelig ikke klart det. Jeg spiser jo bare godteri! Hadde jeg vært statminister eller konge i Norge, hadde jeg nok ført inn èn McDonalds butikk i hver miste by! Og påskeeggene hadde vært i alle butikkhyller året rundt! Nå er et dessverre ikke slik, dermed sier jeg som Marius -rart jeg ikke triller!

youcam
Fikk påskeegget mitt i dag, og da blir det enda mere snopspising. Som dere ser, så er forseglingen på påskeeggpakken av, og det er fordi at den selvfølgelig allerde er spist opp! Og i de siste dagene har vel jeg omtrent bare spist godteri, bokstaveligtalt. Så kom ikke som et sjokk. Men i morgen skal jeg og resten av familien i huset gå tur, da for vi håpe at påskefettet disser av! Litt  av det hvertfall.

Dette innlegget hadde vel egentlig ikke noe poeng, ikke annet enn at jeg virkelig er en godtemoms. Q; Har du spist mye godteri hittil i påsken?

"RIV NED DEN GRÅ MUREN"

Heisann alle nydelige mennesker som leser bloggen min!

Jeg har virkelig begynt å nyte ferien! I går var jeg hos dyrlegen med hunden min, og gikk med han rundt i byen i ca tre timer (kommer film under av han og veninna mi sin hund). Jeg leverte også jobbsøknader til alle restaurantene i byen, er rett og slett desperat etter sommerjobb. Skal også levere på Rema 1000, men aner ikke når jeg får gjort det. I fire tiden kom Marius ned til byen, og da gikk vi hjem til meg. Hadde det kjempe koselig, som vanlig. Satt i senga og så på tv, også lagde vi mat sammen. Skviset sammen et par kyllingfileer som vi skjærte i små biter, og stekte dem. Dermed blandet vi det med ris og en svidd saus som mesterkokken hadde laget (meg).

Senere på kvelden gikk vi ned til byen og møtte noen venner av Marius. Etter det gikk jeg opp til Ina, for å sitte barnevakt sammen med henne for broren. Etter en halvtimes tid kom Malin, Katharina og en kompis opp. Malin har forresten blitt bra i ryggen via healing! Døds kult, fingeren opp for alternativ behandling!

Etter at dem hadde dratt, fant jeg og Ina frem brus og godteri. Og så en film vi hadde leid (husker ikke helt hva den het, men den var bra. Selvom vi ikke skjønte den før på slutten). Det ble til at jeg sov hos henne, og jeg kom nesten akkurat hjem fra Ina nå, så stresser litt med å kle meg. Skal nemmelig være borte i natt også.


Kanskje litt dårlig kvalitet, men slik er det å filme med en mobil fra vikingtiden.

Er allerede lei av det nye designet mitt. Syns det er for grått og kjedelig. Vil ha den lys og livlig igjen! Aner ikke når dette kommer til å skje, for er virkelig stress med alle de html kodene. Sier bare "la oss rive den grå muren en gang for alle!". Så for jeg prøve å ta det i løpet av de to neste ukene.

Påskestemningen er her!

HEISANN!

I dag har jeg hatt en skikkelig fin dag! Tror påskestemningen er her nå! Følte jeg utnyttet dagen skikkelig. Stod opp i ti tiden og gjorde meg klar for å dra ned til Linn Kristin som var i byen. Fikk en super nyhet om at hun kanskje skal flytte hit, og det hadde jo vært herlig! Håper virkelig det skjer. Senere dro Linn Kristin hjem til Oslo, og da dro jeg opp til Camilla og var med henne i hele dag. Utrolig koselig! Stakk også innom Malin en tur og spurte hvordan det gikk med henne, og etter det dro jeg og Camilla bort på banen. Der møtte vi Leon og Daniel(?). Og Leon fikk Marius bort til oss. Etter en stund dro vi ned på kiwi, og opp igjen til trening.

Treninga var kjempe koselig. Ingen var sure og grinete, alle var bare glade og litt ukonsentrerte kanskje(a)? Men, hvis det er noen som leser det her, og som var på trening med meg. Så var det kjempe gøy, laget jeg var på var flinke, så godt jobba. Ble det litt bestefar sakt? Jaja, mente det bare hyggelig.

Etter treninga ble Marius med meg hjem, og han kjøpte enda en påskeeggpakke til meg (hadde en fra før i baggen, som jeg fikk av han når jeg så han med en gang i dag)! Dermed er stabelen min med tomme (dessverre) lilla påskeegg pakker nærmere to meter. (kommer bilde under)

Jeg løp i dusjen med en gang når jeg kom hjem, og etter det gikk jeg ned til Marius på rommet. Det var utrolig deilig å legge seg i en nyoppreid seng, rett fra dusjen! Jeg og Marius så på film, og det viste seg at han kjøpte enda mer godteri enn "bare" en eske påskeegg. Så vi satt å gomla i oss under dyna, og kosete oss skikkelig!
pictures8
Klarer dere å se hvor mange påskeegg det er?

Dette var hvertfall min dag. Hadde det utrolig koselig, og skikkelig gøy!
Q; Hvordan var din mandag?

Hvordan ser din fremtid ut?

Lys, mørk eller helt blank?

I KRL timen (eller RLE som det så stygt heter nå), sist uke snakket vi om hvordan fremtiden til noen av oss enkelte så ut. Jeg var en av dem som bestemte seg for å dele den med 20 andre elever, men kom litt ut på jordet. Dermed tenkte jeg å fortelle det en gang til her, og høre med dere om hvordan akkurat din fremtid ser ut! Men først, kommer min;

Etter tiende klasse som det knapt bare er 2mnd igjen av, krysser jeg fingrene for å komme inn på restaurant og matfag i Arendal. Hvis alt går som planlakt, kommer jeg til å gå to år skole der og to år lærling. Det vil også si at om to knappe år, sitter jeg i en svart russebukse med Norge flagg forann, uten anelse om hva jeg gjør, og hvor jeg er. Etter å ha gått de fire årene, skal jag kanksje gå påbygg (studiespessalisering). Når både russetid og skole er over, går jeg ut i jobb som kokk. Drømmen er å ende opp på et av Color Line sine cruiseskip, men en fin restaurant i nærheten av hjemstedet mitt sier jeg heller ikke nei takk til.

Jeg håper også at om fem år til vil jeg fortsatt være kjæresten til Marius. Det første vi gjør når begge er klare til det, er å flytte på hybel eller leilighet. Senere når alt har roet seg, både med jobb og hvor vi er i livet. Bygger vi oss hus, eller han bygger. Dermed flytter vi inn der og slår oss til ro. Et halvt år etter at vi har flyttet inn skaffer vi oss to hunder, en Rottweiler (Pluto, blir navnet) og en Japansk spisshund (Poco Loco, skal han hete). Skal også ha en pusekatt, og han skal hete Lurven.

Jeg går gravid med mitt første barn når jeg er 23, dermed kommer det andre når jeg er 25. En jente og en gutt. Kanskje Alexandra og Dennis? Jeg vet ikke, alt trenger vel ikke være planlagt enda?

Innredningen i huset er enkel og søt. Ikke masse fager og dill, men mer hvit innredning med kanskje en del brunt rundt seg. Og badet består selvfølelig av fliser. En ting jeg glemte å nevne, er at jeg ikke vil bo i en storby. Jeg vil at barnene mine skal vokse opp "på landet", slik som her i Risør (kaller Risør "landet", sammenlignet med Oslo). De skal ikke bli noen hasjhøner som sluker alkohol like lett som enkelte gjør med vann etter trening. De skal bli naturglade og klare å ta egene valg.

Vi gifter oss ti-femten år senere, når jeg mellom 35 og 40. Deretter går livet lykkelig fremover til vi en gang blir besteforeldre, og slekten går videre. Vi skal også ha en hytte forresten, den skal ligge litt for seg selv og i nærheten av naturen.
flasch
Jeg har ikke noen høye krav i livet som dere kanskje skjønner. Alt jeg ønsker er å bli en flink kokk, og kjæresten til Marius resten av livet. Ganske så normalt liv; kjæreste, barn, hunder og et eget hus. Dette høres kanskje ikke så vanskelig ut?
Q; HVORDAN SER DIN FREMTID UT?

Påskeferie sier dere?

Hei, natta og god morgen.

I dag (eller i går om du vil), var jeg med Marius, og fikk sove lenge i senga mi. Det var utrolig deilig, men den gode følelsen ble snart borte når jeg fant ut at det enda var en grå dag i møte. Dermed ble planene om å finne på noe ute i "sola" borte. Så vi dro heller på butikken og kjøpte godteri. + at vi leide filmer, "Meet Dave" og "Fatso". Begge var bra, men Fatso får et ekstra pluss. Ellers gjorde vi ikke stort, satt bare inne som vanlig og feita oss opp på godteri og brus forann tven.

At det er påskeferie har jeg virkelig ikke følelsen av.
For meg føles det ut som en helt vanlig helg, med en skoleuke proppa full av tentamer i vente. Men slik er det jo ikke. Så dere som har påskestemningen i dere, gi litt til meg. Jeg blir bare hjemme uansett, så kan trenge litt.
youcam10
Q; HAR DU PÅSKESTEMNING?
i så fall, hva er dine planer for påsken?
Mine planer er ikke annet enn å bare være hjemme, som jeg sa. Skal nok til kjæresten min en tur eller to, og være med vennene mine. Ellers blir det å kapre til seg så mange påskeegg-esker som mulig før det er for sent! Har bare spist 16 esker i år.


FORESTEN; NYTT DESIGN! HVA SYNS DERE?

BITCHING?

Blikk som dreper.
<< Gutter slår, jenter bitcher. Sånn er det bare >>

Tenk deg at du sitter helt alene i klasserommet og jobber. I hjørnet sitter en stor klynge med resten av jentene i klassen og arbeider sammen, fniser og har det gøy. Du går bort til dem for å spørre om du kanskje kan få sitte sammen med dem i dag. Alle sammen blir brått stille og alvorlige i ansiktet. Når du spør en av dem om du kan få sitte sammen med de, ser det ut som om hun nettopp har svelget en sur sitron. Hun sender de andre jentene et megetsigende blikk og sier "ikke spør meg", og du ser på en av de andre som sier "det kan du sikkert, det er ikke jeg som bestemmer". Men kroppsspråket sier noe ganske annet, dermed du går like gjerne tilbake og setter deg på din egen plass. Så fort du for satt deg, finner jentene i hjørnet tilbake tonen. Men i tillegg til å fnise, skuler de bort på deg samtidig.

Jeg tror det lever en bitch i alle oss jenter, uansett hvor snill og omtenksom man måtte være. Innerst inne i underbevistheten ligger det en litt mindre hyggelig person. Tror ikke jeg vet om èn jente som aldri har baksnakket eller sladret, noen som aldri har himlet med øynene eller slengt spydige kommentarer. Vi jenter kan være utrolig bitchy når det kommer til stykket. I det ene øyeblikket har veninna di nettopp lovet deg aldri å røpe en hemmelighet, i det neste øyeblikket er det spredt rundt til hele vennegjengen. Jeg mener at vi jenter tenker ganske taktisk, og vi kan vel egentlig være ganske slue mot hverandre. Noen prøver nærmest å utkonkurrere hverandre. Jentemobbing, vil jeg mene er "spøkelsesmobbing". Ingen ser det, i hvertfall ikke lærerene. Det finnes mange metoder, og bare fantasien kan begrense hvor utspekulerte de kan være.
pictures17
Q; HVORFOR TROR DU JENTER BAKSNAKKER SÅ MYE?
status, polpulæritet, selvtilitt?Og dere som virkelig lurer på hva jeg har gjort i dag, så har jeg vært med kjæresten min. Har ikke gjort noe annet spessielt. Ble en daff dag. Jeg og Marius spiste bare mat og sov, levde katte liv. I morgen skal jeg også være med han, og hvis det blir fint vær skal vi finne på noe gøy ute. Gleder meg. Elles skal jeg bare være hjemme i hele ferien. Skal du noe spennede i ferien?

Vet du hva jeg missliker?

At enkelte folk mener at et forhold når man er 15-16 år ikke kommer til å vare, uansett!

Jeg skjønner jo at noen sier og mener det. For dere som står for dette, dere tror ikke det er en grunn for det? Kanksje bare vært igjennom dårlige forhold og aldri opplevd å ha en ordentlig kjæreste å holde seg til? Kanskje hver eneste gang dere har trodd det hva noe, gikk alt i stykker? Det er godt mulig, men husk at ikke alle har det slik. Og at du som kankje har vært igjennom dette, forhåpentligvis også vil finne seg en god kjæreste i løpet av tiden. Men kanskje ikke det ble akkurat når du var i ungdomsårene. Slik som jeg håper det vil bli med meg.

Jeg er på vei til å si noe nå som jeg er sikker på at halvparten av dere syns er fjortis. Jeg vil virkelig være sammen med kjæresten min, for alltid! Du kan mene og tenke hva du vil. Gjerne kommenter også. Men jeg håper virkelig jeg og kjæresten min er det. Han er så god, og jeg har aldri truffet noen som han. Flere mener at når man er på min alder, så burde man leve livet uten å være knyttet til en bestemt person. Men hva med hvis jeg vil det? Jeg vil dele ungdommen min med Marius, kjæresten min. Og ikke bare ungdommen, hele livet.

Så slutt å si at ting ikke vil vare. For hva hvis det gjør det? Jeg er sikker på at du vet om noen som har vært sammen siden ungsomsårene. Og hvorfor kan ikke jeg og Marius være en av dem?
kjrlighet
Q; Hva er din mening om dette?
Jeg vil virkelig vite den, for dette er noe jeg irriterer meg over. Også blir litt såret av.

I går og i dag, bryr du deg?

Heisann!

Sorry hvis noen tok overskriften frekt, men det er noen som syns å lese hva andre bloggere har gjort osv. er kjedelig. Men det syns ikke jeg, tvert i mot! Så, dere som bryr dere kan bare lese videre, så finner du snart ut av hva jeg har gjort de to siste dagene!

1236168645000640200902innfo2459709510x510rHar virkelig vært en nydelig dag i dag! Sola skinner og jeg har hørt måker i nesten hele dag. Det ga virkelig sommerfølelse i magen. Har også sett noen grønne gresstrå, godt å se de titte frem under brune eikeblader igjen! Jeg har også hatt engelsk tentamen i dag. Det var siste engelsk tentamen på ungdomsskolen noen gang. Egentlig er trist litt trist, for snart kommer enda en av de forandringene jeg ikke liker. Jeg satt nesten tiden helt ut, prøvde å gjøre mitt beste. Så for håpe det gikk bra. Når jeg kom hjem spiste jeg litt mat, hadde spist noe tidligere på dagen så var det kanskje på tide?

I går var det altså så utrolig morsomt på skolen! I k&h ble det litt vilt! Så, hvis du lurer på hvem de idiotene i orange kjeledress med skjegg var, og vaskekjærringa med grått hår, så var det bare Malin, Edina og meg. Hvem ellers? For å være hel ærlig, så tenke vi ikke helt over hva vi gjorde. Bare tulla rundt på skolen inne i kantina, skolegården, gikk på butikken også opp på barneskolen. Var rett og slett bare oss selv! Når morroa var ferdig og det hadde ringt inn for lengst, var det på tide å gå tilbake til normal tilstand igjen. I siste time fikk vi vite at barneskolen hadde ringt ned å klage på to i orange dress og en annen som hadde skremt førsteklassingene til tårer slik at de ikke ville være på skolen mer. De hadde seriøst blitt redde av oss. Ikke rart da, hvis man tenker over hva vi sa til dem. Og sånn som vi så ut! Kommer bilde under, for håpe jeg ikke skremmer noen lesere av den grunn!

Senere på dagen var jeg med Malin og Katharina. Vi dro hjem til Katharina rett etter skolen og lagde litt mat med en gang. Dermed ble vi med søsteren og faren til Katharina ut i båten dems. Og det var virkelig herlig. Sommerfølelse da også, kjente det kilte i magen når jeg så for meg hvordan det kom til å være om to månder. Jeg og to av mine bestevenner med den diggeste båten og høy musikk i skjæra! Etter å ha vært ute på sjøen litt, kjørte vi inn til cafen til Katharina der vi fikk god is! Og jeg fikk påskeegg av broren hennes, nam!

Senere på kvelden stripet Katharina og Malin håret sitt, og det var litt av et slit! Når de hadde fått dusjet det ut og de endelig var ferdige kom Malin opp først. Og når jeg spurte om Katharina ble fin. Sa Malin at hun var nede og grein, og at hun ble skikkelig orange! Jeg ante ikke helt hva jeg skulle gjøre da, foreslo å gå ned til henne, men Malin sa hun kom opp. Så kommer hun, og APRILSNAR! Åh, døds irriterende. De lurte meg skikkelig! Og jeg hadde ikke blitt lurt tidligere på dagen! Men i hvertfall, de ble kjempe fine begge to!
pictures16
Vi hadde på oss disse lekre plaggene, og jeg og Malin puttet laken elns forann magen for å gjøre den litt "mannlig". + at vi selvfølgelig måtte ha skjegg og bart! Edina er den slitte fargerike vaskekjærringa.

Q; Hva tenker du om de tre bildene fra gårsdagens skoledag over?

Jeg har våknet til nåtiden

Kanskje noen stilte seg et spørsmål til den overskriften?


Det jeg mener er at jeg endelig har skjønt at alt ikke er som det en gang var. Ting forandrer seg, mennesker og steder. Jeg har skjønt at flere av de gode vennene jeg en gang hadde, ikke lenger er de samme. Har også lakt merke til at dem som alltid ble oversett, er de som alle legger merke til.

Tenker ikke bare på mennesker, men på steder og ting også. Hvordan ting var når jeg vokste opp, og hvordan det plutselig forandret seg. Den dag i dag er det flere ting jeg ikke husker hvordan så ut en gang. Mens andre ting, forandrer seg aldri. Slik som den gamle hvite garasjen til bestefar med alt rotet i, og de store frukttrærene til bestemor. Men det er nå. Om hundre år til kan de frukttrærene være borte, og garasjen til bestefar være nedrivd. Engentlig så liker ikke jeg forandringer.

En gang, så hadde jeg verdens bestevenn. Men så en dag forandret alt seg, og nå snakker vi aldri sammen mer. Hver gang vi møter på hverandre, kikker vi ned eller ser en annen vei. Hvem er det som vil at et vennskap skal bli sånn? Nå tenker kanskje dere at jeg bare kan si hei eller noe lignende. Men det er virkelig ikke så lett, hadde det vært det. Så ville jeg virkelig ha gjort noe for lengst.
untitled

Q; Noen gang opplevd å skjønne at livet kanskje ikke var akkurat slikt du hadde trodd?
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits