FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

mai 2009

I morgen venter siste skoledag på ungdomsskolen, og deretter aldri mer.

Siste samfunnsfagtime, siste norsktime og siste naturfagtime på ungdomsskolen noen gang, sammen med den besteklassen du kan forestille deg, kommer i morgen. Enkelte syns kanskje dette er en helt herlig følelse, og et godt tegn på at sommeren er rundt svingen. Jeg syns rett og sett ikke det, jeg kommer til å savne klassen min, trinnet mitt. Til og med de jeg ikke kan fordra eller aldri er sammen med, kommer jeg til å savne. De er jo med på å gjøre oss til den gjengen vi er!

Det er fire spessielle jenter som har utmerket seg godt i livet mitt. Som jeg har gått i barnehage, barneskole og ungdomsskole med, de har alltid vært der på et vis. Men etter i morgen, etter sommeren, er ting så si over. Jeg må stå på egne ben, å gå mine veier, og dem sine. Og jeg aner ikke hvordan kontaken mellom oss kommer til å bli videre deretter. Det er også to andre jenter som betyr mye for meg, og det håper jeg at dem alltid vil gjøre, nemlig mine to besteveninner, Malin og Katharina. Men etter ungdomsskolen som så si er over i morgen, er det bare eksamen neste uke, så er vi ferdige, for godt. Mener ikke at vi er ferdige når det kommer til vennskapet, men at det aldri mer vil bli butikken i storefri, aldri mer oss tre ved siden av hverandre i klasserommet og aldri mer oss tre rett hjem etter skolen. Jeg kommer til å savne dere uten dere i skoledagen min, dere betyr mer enn dere aner.

RISØR UNGDOMSSKOLE 10A; JEG VIL AT DERE ALLE SKAL VITE, AT DERE HAR VÆRT EN HERLIG GJENG SOM BETYR MYE FOR MEG. SELVOM JEG KANSKJE IKKE ALLTID VÆRT SÅ GOD VENN MED ALLE, KOMMER JEG TIL Å SAVNE HVER ENKELT AV DERE.
<3

img7259
Til venstre er mine to besteveninner, Malin og Katharina. Og til høyre er min kjære besteveninne, Edina. Heldigvis skal jeg gå med henne to år til på skole, hvis vi begge kommer inn, noe jeg håper virkelig på at vi gjør!


SPØRSMÅL:
-Skal du begynne på videregående til høsten?
-Hvis du allerede går der, hvordan var overgangen fra ungdomsskolen til videregående?

EXTENSIONS; hot or not?

blogghggJeg synes at hair extensions er hot, så lenge det ikke ser helt rart ut. Extensions er ikke noe fint når det vises godt at man har extensions, noe jeg kan være flink til å slurve litt med, hvis jeg f.eks har dårlig tid til skolen. Det ser heller ikke noe bra ut når det blir et stort hakk eller når fargene er forskjellige slik at det godt synes, noe det begynner å gjøre på meg dessverre pga. bleking fra sola.

← Her er et bilde av meg med extensionsene mine.


HVA MENER DU, ER EXTENSIONS HOT OR NOT?

outfit og dagen i dag

bloggHallo alle sammen!

I dag gikk jeg for fersken, dermed ble outfiten min slik dere ser på bildet ved siden av! Buksa og toppen kjøpte jeg på mandag sammen med besteveninna mi, som du også finner bilde av under, men tror dette var litt bedre.

Dessverre ble det litt full fart paint redigering på outfitbildet. Holder på å drukne av søvnløshet her jeg sitter, dermed skal jeg hive meg under dyna et par timer etterpå, sammen men kjæresten min. Han er nemlig på besøk i dag, men den sniken sover allerede, noe jeg misunner han kraftig over! + en ting med bilde, unnskyld nok en gang for dårlig kvaitet, men jeg lover på tro og ære at det kamraet snart skal fikses! Tenkte å dra opp i dag egentlig, men er så trøtt og sliten at jeg muligens tar det i morgen.

En annen ting jeg kanskje har vurdert å ha litt oftere når det gjelder bloggen min, er hor or not innlegg. Jeg syns det var kjempe gøy å dele min mening, og dermed høre deres! Så hvis du ikke har sett de to siste innleggene, som akkurat er det, gjerne bla ned og si din mening!

SPØRSMÅL:
-Hva har dere gjort i dag?
-Hva mener du om hot or not innlegg?
(er det noe du lurer på om outfiten, spørr!)


Forresten, regner med at alle i tiende klasse på Risør ungdomsskole har fått med seg at det er avsluttning på lille Danmark den 6 juni. Altså bare tiende klassinger er velkommende, og akkurat den dagen tror jeg ikke vi bryr oss om det er friområde, eller ikke. Men gjerne ta med noen åttendeklasse rips, men jeg lover deg at man ikke kommer serlig langt med det, de havner på vannet anyways.

LEOPARDMØNSTER; hot or not?

Hot or not funket ganske bra til å være første gangen, og det var veldig gøy å høre andre sine meninger, dermed kjører jeg enda en! Nemlig, leopardmønster som også er på moten akkurat for øyeblikket, noe jeg er sikker på alle har fått med seg. Før når jeg var mindre, syns jeg leopardmønster var forferdelig, rett og slett utrolig harry! Mens nå, syns jeg det er døds fint! Fant to nydelige overdeler fra h&m, begge for en utrolig billig penge! Det kommer jo selvfølgelig litt annpå hvordan man setter det sammen, og passer på at det ikke blir for mye. Men hverfall; LEOPARDMØNSTER, HOT OR NOT? (De to overdelene fra h&m, er de som ser ganske så like ut, bare topp og tunika)
29480821236698835500n400
gggjntin
2ij5hg0
Jeg har rett og slett googlet opp leopardmønster osv, i full fart, og kommet med mange bilder. Selv syns jeg en del av det ikke er noe fint, men favoritten min ser dere nederst, kjole fra nelly.com. Helt nydelig, give me!

SPØRSMÅL;

-LEOPARDMØNSTER, HOT OR NOT?
-HVA SYNS DU OM LEOPARDMØNSTER?

HAREMSBUKSER; hot or not?

Det har vært endel fokus på om haremsbukser er fine eller ikke. Med en gang disse buksene kom på markedet, syns jeg det var helt utrolig at noen kunne gå i dem. Men nå syns jeg at det kan være utrolig fint med haremsbukse om den kombineres rett. Det finnes jo flere forskjellige haremsbukser, og alle er jo selvfølgelig ikke like fine, men en veninne av meg har en grå haremsbukse fra gina, og den var slettes ikke så verst! Dermed har jeg prøvd litt selv og sett litt rundt, og de er utrolig deilige å gå i! Dermed er haremsbukse noe jeg definitivt skal skaffe meg for årets sommerkvelder!
haremsbukserkopi

DAGENS SHOPPING -bilder

Hallo alle sammen!

I dag har jeg og besteveninna mi, Malin, vært i Arendal og shoppet noen sommerklær! Egentlig var det ikke det som var planen, men hvem sier vel ikke ja til shopping med besteveninna si? Egentlig skulle Malin ta hull i tunga i dag, men når vi hadde kommet på bussen og allerede betalt 100kr ca. for begge to, en vei, fikk hun medingen om at det ikke gikk i dag alikevell pga. den teiteste grunnen du kan tenke deg! Heldigvis reddet vi dagen med verdens beste mat fra Mc'Donalds, noen stjelte helium ballonger og selvfølgelig selve shoppingen. I tillegg møtte jeg en hel hau gode venner fra Tvedestrand der borte, og verdens søteste Vegårsheijente! Var utrolig koselig å hilse på dem.

bloggrrr

(sorry dårlig bilde kvalitet). Kanskje litt vanskelig å se, men om du er god til å tyde, vil du anntageligvis finne to shortser, en bukse, en cardigan, fire hårbånd, 3 par øredobber, blusher, mascara og to nåler til å stikke hull i f.eks leppa.


SPØRSMÅL;
-Hva syns du om jenter med piercinger?
-Hva syns du om innkjøpet mitt?

ER DU BARNSLIG, ELLER BARE DEG SELV?

img2139
kopiÅ være barnslig vil ikke si å være teit eller umoden. Det betyr at du enda lever livet som barn eller ungdom, og ikke bryr deg hva de andre "veslevoksene" sier. Det er dem som er barnslige.

Jeg er barnslig jeg, jeg døds barnslig. Jeg ler og sier de teiteste tingene du kan tenke deg, og gjør de rareste bevegelsene. Og når jeg ler, må jeg regne med å ha mitt eget latterkor, alene. Jeg er hyper 23 timer i døgnet og har mark i rompa hvert sekund. Gir du meg en sjokolade bit, må du regne med å sovne med hodeverk. Ikke bare sjokolade egentlig, alt annet med litt ekstra sukker i og. Jeg er rett og slett drit barnslig. Eller, er jeg bare meg selv? For de andre syns jeg er teit og barnslig-unntagen de teite og barslige vennene mine, så klart.

SPØRSMÅL:
-Er du barnslig, eller bare deg selv?

-Og hva syns du er barnslig?

KJÆRLIGHET -hva er egentlig det?

Kjærlighet er en menneskelig følelse, vanligvis rettet mot et annet menneske. Kjærlighet er å være glad i noen. Mange vil si at kjærlighet er irrasjonell i sin natur, og derfor er vanskelig å definere.

love
Bildet er fra i fjord sommer av meg og kjæresten min, Marius.

Mange føler vel at kjærlighet er en drøm på røde roser mellom to forelskede par. Etter min mening, er det ikke slik, roser har også torner. Kjærlighet er både vakkert og vondt. Og oppstår sjeldent slik som det fremheves i eventyr. Kjærlighet for meg, er viktig og mye. Jeg er en veldig følsom person, dermed er det godt å ha noen rundt seg som viser at dem bryr seg. Heldigvis er jeg så utrolig heldig som har verdens beste kjæreste, noen utrolige venner og en herlig familie! Jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er for å ha dem. Av og til, viser nemlig ting seg for å være helt annerledes enn ventet, dermed er det godt å ha noen å snakke med og dele sine tårer sammen med. Kjærlighet er rett og slett noe vi mennesker ikke klarer oss uten.

SPØRSMÅL:
-Hva er kjærlighet for deg?
-Har du kjæreste, eller noen andre som du virkelig er knyttet til?

B for bedre menneske

bloggggggHei alle sammen!

I dag begynte dagen helt herlig! Jeg kikket ut av vinduet, og der skinte solen, noe jeg har ventet lenge på! Dermed løp jeg opp, smørte meg inn i babyolje og la meg på verandaen i et par timer. På toppen av alt, føler jeg at jeg har fått litt mer farge!

I tillegg har jeg et tips til dere pollenallergikere;
dropp maskaraen og ha håret vekk fra ansiktet!

Det er nemlig en pollenfanger.
Heldigvis er jeg en av dem som ikke har pollen, noe jeg er utrolig glad for! Tenk så plagsomt det må være når ting er på det verste og solen skinner, og man bare vil være inne fordi det nesten er umulig å være ute?

Når det gjelder overskriften, har tenkt til å bli et bedre menneske. Ikke at jeg er slem mot andre eller noe, bare kanskje litt mot meg? Jeg har nemlig tenkt til å bli litt snillere mot meg selv, slik som f.eks at jeg unnet meg flere timer i solen i dag til morningen. Ikke nok med det, men jeg laget også en herlig frokost! Fremtiden min består forhåpentligvis av kokkeyrket, dermed må jeg jo prøve meg frem litt hjemme av og til. Dermed ente jeg opp med hjemmelaget eggsalat:blogggggghuhij
Eggsalaten består av; hardkokte egg, majones og rød løk. Som tilbehør har jeg crispisalat, loff og smør. Man kan gjerne ha litt gressløk i eggsalaten og, noe jeg annbefaler på det sterkeste.


SPØRSMÅL:
-Har du pollenallergi?
-Hva består din fremtid av (f.eks min;kokkeyrket)?

I'm sorry all haters, but I just couldn't keep up.

bloggMed andre ord, jeg slutter ikke å blogge.

Etter en rekke possetive kommentarer fra dere, som jeg helt ærlig ikke hadde regnet med å få, har jeg ikke hjerte til å slutte. Dermed kommer dagens update.

Jeg var veldig heldig som fikk sove lenge å droppe skolen, mamma trodde vist at vi hadde fri, dermed vekket hun meg ikke og jeg sov vekk dagen mens de andre slet seg i igjennom en dag på skolen. Ikke at jeg har noe i mot det. Ellers har jeg vært barnevakt for lillebroren min, og vi ha bakt kake og surra rundt på pcen. Akkurat nå sitter jeg hjemme i stua, men må straks løpe, siden jeg skal spille fotballkamp! Håper virkelig vi vinner. Jeg tror vi gjør det, men jeg må ikke ha for høye forventlinger.

SPØRSMÅL:
-Hva skal du i helgen?

ps; ønsk meg lykke til på kampen i dag!

call me frk dramaqueen, and give me a bitchslapp

Sorry nok en gang for dårlig blogging! Dette er nok den hundrede gangen jeg sier dette, bare denne uken. Og jeg er 99% sikker på at alle er dritt lei av å lese den setningen. Dermed tror jeg at jeg skal slutte, kanskje bare slutte med hele bloggingen? For jeg merker at lesertallet og kommentarene synker. Og hva er vel en blogg uten lesere? Jo, ingenting. Da kan jeg like så godt skrive i Microsoft Word på min egen pc.

Dagene har vært svert opptatte, og jeg har ikke vært hjemme på et par dager. Kveldene har vært sene, mat har det blitt lite av og tilstanden har vært litt borte fra virkeligheten, kan man si. Kan jo høres ut som om jeg har sovd i en grøftekant på gaten med de beskrivelsene jeg ga, men jeg har hatt det utrolig gøy med verdens beste venner, som ikke har vært i grøftekanten. Dermed, dårlig blogging. Nå sa jeg det igjen, la meg heller komme til spørsmålet;
blogging

-LESER DU BLOGGEN MIN?
-SKAL JEG SLUTTE Å BLOGGE, ELLER IKKE?


(har litt dårlig tid, så har ikke fått svart på kommentarene i innlegget under,
men det kommer til kvelden sannsynligvis)

FOBI? - edderkopper

Eller eddækoppæ, som jeg på godt sørlandsk sier.

Tingen med meg, er at jeg er livredd for edderkopper, uten å ane hvorfor. Altså araknofobi, angst for edderkopper. Selv om ganske få edderkopper er farlige for mennesker, og edderkopper er sjeldent aggressive, er jeg livredd for dem. I Norge er det ingen edderkopper som er farlige for mennesker, men enkelte kan gi et smertefullt bitt. Og ikke søren om jeg vil ha det! Selv om tanken på at jeg hadde det for noen uker siden er der. Jeg hadde nemlig et par røde nupper på låret, som klødde og svei noe enormt. Akkurat som om det skulle ha vært fra en edderkopp, noe jeg tror i og med at jeg fant en i senga for litt siden.

Sist helg var jeg med noen venner ute i skjæra, og der var det selvfølgelig en hel nazi gjeng med åttebente krypdyr. Da jeg fikk øye på de svære hårete beistene, skrek jeg til. Alle andre trodde noen hadde dødd eller noe annet alvorlig, men neida. Var bare lille meg og araknofobien min. Selvfølgelig måtte en av guttene fange dette stygge dyret (og det dekket seriøst nesten hele snusboksen), og skremme meg med det. Og late som om han kastet det på meg, og faktisk løpe etter meg med det i hånda! Dermed begynte selvfølgelig jeg å grine som en liten unge som ikke fikk is en varm sommerdag, og i samme duren rant mascaraen og all sminken som jeg liksom skulle ha på meg kvelden ut.

j
Jeg merker at hjerte hamrer, pulsen blir høyere og at hele meg klør når jeg ser dette bilde.


SPØRSMÅL:
-Har du fobi mot noe?

Bare jeg som er lei av sangen til Alexander Rybak?

- Det er nemlig slik det føles, jeg tror nemlig dette bare er begynnelsen, dessverre.

Er sikker på at jeg har hørt den sangen hundre ganger, bare i dag. I går var det vel to hundre, og på lørdagen stoppet den aldri. Er ikke noe negativt mot selve sangen, jeg er bare virkelig lei av den. Teksten og alt er fint, og den felen svingte litt, men nå er jeg rett og slett lei. Lei av hele sangen og at setningen ?I'm in love with a fairytale, even though it hurts? skal spille i alle mulige retninger inne i hodet mitt 24/7, som om det ikke er nok surr der inne fra før av.

11088285img1088263


SPØRSMÅL:
-Er du lei av sangen til Alexander Rybak (Fairytale)?

17 MAI I EN LITEN SØRLANDPERLE

I dag håper jeg alle har fått med seg at det er 17 mai?

I så fall, har dagen min i dag har vert helt herlig, selvom været ikke var på topp. Men jeg har vært i byen sammen med meste parten av de gode vennene mine, og kjæresten. Vel, ikke hele tiden, men for det meste. Det var helt forferdelig å våkne i dag til morningen av en ustoppelig vekkeklokke klokken 08.00, hvorfor jeg hadde den på så tidlig, er et godt spørsmål. Svaret er mer innviklet, jeg hadde nemlig glemt, og surret litt om når toget jeg skulle gå gikk fra byen. Dermed ente jeg opp en halvtime, tre kvarter før jeg hadde trengt.

1242552643000dsc02462591934510x510r

Etter toget dro jeg og en gjeng andre hjem til en god veninne av meg og grillet. Vi hadde det kjempe koselig, mens vi tok mange bilder som jeg dessverre ikke har fått tak i. En liten stund etter at vi hadde grillet, dro vi nedover mot byen igjen, og jeg var der resten av dagen til mamma og stefaren min hentet meg og kjæresten min. Dermed dro vi utover mot bondelandet, på familiebesøk hos bestemor og bestefar. Og samlets tilslutt en gjeng andre familiemedlemmer og.

1242568295000nasjonaldsc00882594155510x510r
Et av uendelige familiemedlemmer, min søte fetter Alexsander.

Men det er også nå, på slike dager som for eksempel 17 mai, at jeg er glad for å bo i en liten Sørlandsperle, slik jeg gjør. Små trange gater med bare hvite hus, som mesteparten av byens innbyggere trenger seg i gjennom mens de synger for full hals.


SPØRSMÅL:
-Hvordan var din 17 mai feiring? (evt. på landet, i byen, hjemme, med venner, familie?)
-Spiste du is, i så fall hvor mange?

HEI, HERETTER KAN DU KALLE MEG "FRK DÅRLIG BLOGGER"

HEI ALLE SAMMEN, HVIS MAN I DET HELE TATT KAN KALLE DET ANTALLET ALLE.
Okei, skal slutte med caps locken. Men jeg er jo verdens dårligste blogger, slå meg. Neida, eller kanskje? Du for "slå" meg i kommentarfeltet, tror jeg kunne ha trengt det nå.

De to siste døgnene, hvis man regner med det som kommer nå, som egentig er ganske godt i gang, bor jeg hos Malin, besteveninna mi. Jeg spiser opp all maten, drikker all drikken og slår meg til rette i sofaen hennes. Og om kveldene stjeler jeg nesten hele sengen hennes, og jeg er sikker på det at om hun hadde lakt ytterst i natt, hadde hun våknet på gulvet. Men når alt går til sitt, har jeg det veldig koselig med henne. Og i kveld blir det dobbelt opp, to herlige besteveninner, som kommer til å våkne på gulvet i morgen tidlig.

ddfegrht

Meg og Happy i går. Håret mitt begynner å bli orange igjen, men tror ikke at jeg farger det før etter sommeren, slik at den stygge orange fargen som jeg for lengst er lei av, ikke kommer tilbake.

Jeg har hatt det veldig koselig de siste dagene med andre ord. I dag spilte vi fotballkamp borte, (stod i mål i første omgang, for første gang etter kyssesyka). Dessverre tapte vi 5-1, men det vinner vi tilbake! I morgen skal jeg være med kjæresten min + besteveninna mi og kjæresten hennes. Dermed er det helg, og skole på mandag igjen, noe jeg virkelig ikke hadde hatt noe i mot å unnvære.

Over til noe som ikke har noe med dette å gjøre; Petter (og hun greia), vant paradise hotel. Noe sikkert alle har fått med seg. For å komme med litt "fjortis" blogging, så ble jeg veldig glad for det. Men kunne ønske det var Lene som stod med Petter, ikke hun derre andre greia. Hun kom jo akkurat inn, ufortjent.


SPØRSMÅL:
-Skal du noe gøy i helgen?
-Syns du det var bra at Petter og "hun greia" vant Paradise Hotel?

SKAL DU PÅ HOVE 09 ?

- DET SKAL HVERTFALL JEG!

Egentlig var ikke det helt planen, men jeg sier ikke nei til å endre på den. Jeg er nemlig blitt medlem i Røde Kors, fordi den søte besteveninna mi, Malin "tvingte" meg til det. Og det viste seg å faktisk være ganske så gøy å være med der. Selv om jeg ikke har gått der så lenge, og de folkene som går der fra før av, er ikke akkurat dem jeg går mest med heller, men men.

Hvertfall,
så viste det seg at de som gikk på Røde Kors her jeg bor, hadde fått tilbud om å jobbe på Hove 09, dermed hang jeg meg på, og krysser fingrene for at jeg for jobbe sammen med Malin. Og at vi får fri samtidig, slik at vi kan gå sammen der borte. I tillegg får vi gratis Hove t-shorte og gratis ukepass. Gleder meg masse, men gruer meg litt og. Er sikkert masse skumle og rare folk der.

Artistene som bla. kommer dit som jeg ikke hadde hatt noe i mot å se/høre på, er; The Killers, Disturbed, Fat Joe, Franz Ferdinand og til slutt, men ikke minst Slipknot + mange, mange fler.

hove i fjord

SPØRSMÅL:
-Skal du på Hove09?
-Er du medlem i Røde Kors?

Åtteåring på nettby, med masse sminke?

Hei, og bla.bla.bla.

I går kveld, så fant jeg en liten, søt jente på nettby, utrolig nok. Det spessiele med henne var at hun bare var åtte år gammel, og det er kanskje ikke så mange åtteåringer som har nettby, ikke vet jeg. Men det var tydeligvis mange tolvåringer som syns at man er alt for ung til å ha nettby da. Tok du ironien?

I tillegg var det en ting til med denne jenta, hun hadde èt bilde med sminke på.  Og dermed begynte folk å hakke løs på henne, som om hun var et slags ufølsomt lite vesen. Og hvis man ser igjennom alle bildene av henne, ser man at det bare er et bilde, og at alle de andre er uten. Det vil dermed si at hun ikke bruker sminke hver dag, kanskje hun bare prøvde det? Men hvilken åtteåring var det som ikke gjorde det når hun var på den alderen? Jeg har funnet  mange rare mennesker på nettby, som det har vært heftige diskusjoner under bildene på, men aldri en liten søt jente som bare er åtte år.

Jeg tror ikke folk helt tenker når de kommenterer bildene hennes negatvit. Hun kan faktisk lese det, og hva vet vi om hun tar seg nær av det? Jeg fant bla. kommentarer som;
"fingrer du deg selv eller?"
"eg trur eg må spy"
"Så stygg!!!!"

Og det er bare noen av dem, er mange fler, lengre og kortere. Men poenget er, at hun faktisk kan bli såret av det. Selvfølgelig, når man har nettby, eller andre åpne nettsider må man regne med at man kanskje får en stygg kommentar, eller to. Slik det f.eks. når man er blogger. Men man må bare lære seg å ikke ta seg nær av det, eller bare slette det med en gang, slik at folk skjønner at det ikke er noen vits.

Jeg er sikker på at det er fler av dere som har vært inne på denne jenta sin profi før, kanskje kommentert og? For den kommentar streken, er den minste jeg noen gang har sett. Det andre folk kommenterte og kom med spydige kommentarer om, er hvor uansvarlig det er av foreldrene hennes å ha nettby. Akkurat det orker ikke jeg ta opp min mening om. Men, jeg syns man er for ung til å ha nettby når man er åtteår, resten for være opp til foreldrene om de i det hele tatt vet noe.

SPØRSMÅL:

-Syns du det er drøy at en åtteåring har nettby?
-Prøvde ikke du sminke, bare for gøy når du var åtte? (jenter)

nytteløs soling, se så bleik jeg er!

HEI ALLE SAMMEN!

Er veldig glad i dag, eller egentlig ikke mer enn vanlig. Men, jeg er ferdig med skriftelig eksamen, og har fri helt frem til 18 mai, og det skal jeg virkelig nyte, selv om jeg vet at denne uka kommer til å gå kjempe fort, og plutselig skal jeg opp i muntlig eksamen. Men jeg skal nyte den så godt som mulig, så misunn meg dere som skal opp i engelsk og matte skriftlig.

dsc00645

Nok om hvor heldig jeg er ang. uken fremover. I dag har jeg faktisk prøvd å sole meg på verandaen sammen med hunden min, Happy. Jeg er døds bleik, så det tror jeg at jeg virkelig trengte, selv om jeg ikke ser tegn til farge  forandring. Til slutt ga jeg bare helt opp hele solingen, fordi solen forsvant og kom hele tiden.

dsc00649
dsc00647

Viste ikke helt om jeg turte å legge ut de bildene her, men se på beina mine så utrolig hvit jeg er! Ligner på en skikkelig bleik fisk, uff. ps; se på armene mine, de er ikke så bleike, haha. Men beina mine er bokstavligtat hvite.

Men, seriøst. Nå som jeg har fri, skal jeg sole meg masse, hvis jeg har annledningen til det! Og hvis jeg får litt mer farge, som jeg tviler på at jeg egentlig får, i og med at jeg egentlig er en søt rødhette, med lite piggmenter. bu-hu


SPØRSMÅL:
-Har du fri denne uken her?
-Hvordan soler du deg, har du noen tips å komme med?
for dere ser vel at jeg trenger det, haha.

bitches, read this

Vet ikke om noen tok overskriften på strak hånd, og kunne tenke seg hva dette innlegget kommer til å handle om. Men i så fall, så er jeg så utrolig lei av falske folk. Egentlig alt jeg skal frem til, kan tenke meg at jeg muligens har skrivd et lignende innlegg før, men nok en gang så kommer det et til.

For hvor irriterende er det ikke å snakke koselig med en person, kanskje le litt og dele noen små hemmeligheter, og dagen etter virker du som et null, akkurat som en liten usynlig maur som krabber forbi på bakken. Ikke en klem, ikke et hei en gang. Det skader ikke å hilse en gang i blandt, eller svare når folk spørr om ting. Og jeg er ikke den eneste som mener dette, det finnes flere som jeg er sikker på at er enige, bitches.
snapshot200905068erty
Jeg har merket det utrolig godt selv hvor falske og sleipe enkelte av "vennene" mine kan være til tider. Senest sist uke, hvor det viste seg tydelig hvem jeg kan stole på, og ikke. Folk forandrer seg noe helt ubeskrivelig, det er sikkert å vist. Utrolig mange av vennene mine har forandret seg mye, både possetivt og negativt. Jeg er sikker på at jeg har forandret meg jeg og, men jeg er hvertfall ikke en bitch som kommer med frekke kommentarer opp i annsiktet til vennene mine helt uten grunn annen hver time.


SPØRSMÅL:

-Noen gang opplevd å hatt en koselig kveld med "veninna" de, og neste dag er hun totalt annerledes?
-Har du noen falske venner?


For ærlig talt, jeg ser ikke så skummelt ut jeg? Bortsett fra at luggen er farlig lang nå, og at mamma må bli 100% frisk slik at vi kan dra til frisøren å klippe den vekk. Ellers ser vel jeg litt søt ut med extensionsen på og alt ting? hihih, fnis

Clip on extensionsene mine lukter bål, hjelp meg!

uten navnffffffffHei alle sammen,

Først vil jeg bare si at jeg er utrolig takknemmelig for alle kommentarene og medfølsomheten som jeg fikk på innlegget under. Og det er godt å se at jeg ikke er den eneste, og at noen andre kan forstå.

Ellers så har vel kanksje noen har merket at jeg har vært litt borte fra bloggen, eller kanksje ikke. Men, det har jeg. For i går til morningen begynte alt veldig brått, og jeg hadde bokstavligtalt 10 minutter på meg til å stelle meg for dagen, føre jeg måtte løpe av gårde å rekke bussen til Tvedestrand sammen med besteveninnen min, Malin.

Planene som lå forann oss de neste fem timene når vi kom frem til Tvedestrand, var å selge kaker og vafler for Røde Kors sin 150års dag på senteret. Selvfølgelig var ikke vi de eneste, det kom også noen andre fra Risør og Tvedestrand. Der borte hilste jeg på en "ny" jente fra Tvedestrand, og hun var veldig koselig. Det som var ekstra kos å høre når jeg hilste på henne, var at hun leste bloggen min. Og hvor gøy er ikke det? Hvis du leser dette nå, hei til deg!

Klokken tre var vi ferdige, og dermed dro jeg til kjæresten min, Marius. Noen timer senere dro vi ut i skjæra sammen med en hel hau andre, nærmere 30 stykker tror jeg vi ca. var tilslutt. Var både kjent folk der, og noen nye som jeg snakket med. Vi var ikke hjemme føre i to-tre tiden på natten, det vi også si at jeg er temmelig utslitt her jeg nå sitter og updaterer dere, mine kjære lesere.

Jeg var også så dum i går at jeg hadde på extensionsene mine. Eller dumt var det jo ikke, men jeg angrer litt nå, for de kan umulig lukte mer bål enn det de gjør akkurat nå! Jeg er helt ny med det der extensionsgreiene, så hvis noen har et par tips til hvordan jeg kan oppbevare dem som best og godt som mulig, sleng igjen en kommentar!

SPØRSMÅL:
-Hva har du gjort i helgen?
-Har du noen tips til hvordan jeg kan holde extensionsene mine så bra og gode som mulig? (kan jeg vaske dem med vanlig shampo osv.)


Forresten, jeg har nynorsk eksamen i morgen! ønsk meg masse lykke til!

dear daddy, where are you when i need you?

Du har muligens noe ikke jeg har. Men jeg tror ikke du tenker over det til daglig, eller ved middagsbordet, eller de gangene du smeller igjenn døren til rommet ditt, fordi at han kjefter på deg. Kanskje du ikke fikk viljen din, eller muligens at ferieturen ble avlyst, den du hadde gledet deg så utrolig mye til. Bare fordi at han måtte på et viktig møte med jobben, som ikke kunne avlyses, og dermed ble det ingen ferietur til varmere strøk, ingen brunfarge eller billig shopping.

Dere aner ikke hvordan det er, virkelig. Jeg er snart seksten år, og har ikke et eneste lite barndomsminne med min egen far. Om jeg kunne ha hatt et eneste ønske, ville jeg ha ønsket å kommet hjem etter skolen, å rope "pappa, jeg er hjemme. Hva har vi til middag?" Men jeg kan ikke det, aldri. Og aldri har jeg fått gjort det heller. Jeg ønsker meg ikke penger, klær eller en dyr i-pod. Jeg ønsker å få en trygg nattaklem hver natt, spise middag med han og krangle med han. Slik de fleste andre gjør.

Jeg husker alle de gangene jeg har snakket med han, hvis man i det hele tatt kan kalle det anntallet for alle. Men uansett, så betyr det mye for meg. Jeg tror jeg aldri har skrevet, eller noen gang kommer til å skrive et tungere innlegg på bloggen min. Men det er faktisk ikke så gøy, at folk skal spørre meg om faren min. Og selvfølgelig, de som spør er de som har en egen far hos seg. Jeg sier bare en ting; dere kommer aldri, aldri i hele verden til å skjønne hvordan det er. Jeg misunner dere til tusen. Men nå vet dere litt mer om meg, for det er min blogg, om meg og mitt? Er det ikke?
SPØRSMÅL:
-Har du en du kan komme hjem til etter skolen, å kalle pappa?

RESULTAT AV VURDERTE BLOGGER!

Nå har jeg endelig tatt meg tid til å se og lese litt igjennom alle bloggene, som ville være med på en vurdering av bloggen sin fra min side. Var nærmere 40 stykker som ville være med på utfordringen, men det var et lite unntak. Det du måtte gjøre var selvfølgelig å slenge igjen blogg linken, og si noe possetivt enten om meg, bloggen eller noe som hadde med meg å gjøre.

Grunnen til det var ikke noen andre, enn at det dermed er litt hyggeligere å gå inn å se på bloggen. Og når anntallet ble nærmere 40, slik jeg sa, så fikk de possetive og søte kommentarene fra dere meg til å fortsette å lese. Er også litt hyggelig å høre deres meninger om bloggen min osv.

Men nå, til de fem heldige som jeg likte best;

På en klar første plass kommer,

INA CAROLINE;
Enkelte av dere har kanskje sett denne jenta på bloggshout før, eller kanksje rett og slett bare vært innom bloggen tidligere? Min mening om denne jenta, er virkelig possetiv. Jeg liker måten hun skriver på, og designet hennes er veldig fint. Hun legger ofte ut outfit bilder, noe jeg liker. Hvertfall når det kommer fra henne, for hun virkelig en fin stil! I tillegg har hun virkelig utseendet med seg.


På andreplass,
STINE SANDBERG;

Stine virker som en utrolig søt jente, hvertfall via. bloggen! Hun er en flink blogger, og skriver mange fine innlegg. Hun skriver både om hva hun gjør og legger ut fine bilder, men i tillegg skriver hun om ting i samfunnet som kan være viktig å ta opp. Stine har også outfit bilder, og hun har fine naturbilder fra forskjellige vinkler, som gjør det spennende.


Tredjeplassen,
AGNETHE;
Annbefaler alle til å titte innom bloggen hennes! Jeg blir virkelig fasinert av det fargerike språket hennes, og designet. Agnethe er 13 år, og har en utrolig bra blogg. Og det beviser litt at alder og blogg, ikke spiller noen rolle. Denne søte jenta har også konkurranser som gjør ting litt mer spennende! I tillegg har hun kjempe fine bilder og vidioer.


Fjerdeplass,
BIRTE;
Denne jenta her er virkelig fink til å skrive! Og gir possetiv inspirasjon. Jeg syns Birte virker som en utrolig herlig jente! Hun har fine naturbilder fra forskjellige vinkler, og hun lever seg rett og slett ut i bloggen. Virker hvertfall slik, for hun skriver om så mye og mangt. Men det er jo possetivt! Bloggen blir bedre om man virkelig viser hvem man er, slik jeg føler Birte gjør.


Femteplass,

NYVOLL;
Hun her virker som en flott jente! Jeg har aldri vært borti i bloggen hennes før, noe som godt kan bli snudd nå. Hun har herlige bilder, og skriver kjempe bra. I tillegg kjente jeg meg veldig igjen i et av innlegge hennes, noe som jeg syns var utrolig morsomt. For det var akkurat som om jeg skulle ha sakt det selv.

Det var de fem beste bloggerene jeg fikk samlet sammen av dem som var med, men i tillegg har jeg tre andre som jeg vil annbefale.


BENEDICTE, KATRINE OG ELINE!
Virker som tre nydelige jenter, og jeg liker bloggene dems veldig godt. Jeg er ofte innom disse tre jentene sin blogg, og de fanger alltid oppmerksomhet. Spennende bilder, tips og bra skriving. Jeg annbefaer virkelig alle til å klikke dere i gjennom disse bloggene!


SPØRSMÅL:
-Hvem er dine favorittbloggere?
-Har du noen gang vært innom bloggene til noen av dem jeg nevnte ovenfor?

Har ryddet rommet; før-etter bilder!

Hallo alle sammen. Overskriften sier vel det meste?

Først vil jeg bare si at skriftelig norsk hovedmål eksamen gikk helt greit i dag, og at jeg virkelig håper på noe mellom 4 og 5. Tilbake til poenget; I morgen har jeg store planer sammen med besteveninna mi, og noen andre folk. Og for å slippe at mamma skal ødelegge det, med å si at jeg må være hjemme å rydde rommet, gjorde jeg det nå. For å vise hvor flink jeg har vært, legger jeg inn før og etter bilder;

FØR;
blogggggggggg
ETTER;
blogggggggggghhh

Og vet dere hva?! Jeg skulle riste dynene og putene, og legge dem på lufting. Og i det jeg skulle dra av lakenet fra sengen, kom det en edderkopp krypene frem! Gjett om jeg stivna av skrekk før fornuftigheten kom til enighet, og jeg drepte den. Skikkelig, delte den i to.


SPØRSMÅL:
-Syns du jeg var flink med ryddingen?


> Har forresten fått noen spørsmål om når jeg skal vurdere bloggene, og det skal gjøres i kveld. Dermed kommer innlegget på kveldingen i natt en gang. Er bare å følge med! Og om du enda ikke har blitt med, har du fortsatt sjangsen en liten stund til. Er bare å bla et par innlegg ned, og kommentere der.

EKSAMEN -ønsk meg lykke til!

God morgen alle sammen.

Om akkurat en time til sitter jeg, og resten av klassen med norsk eksamen. Jeg både gruer og gleder meg, hvertfall til å bli ferdig! Jeg syns det er litt rart, at jeg snart er ferdig med ungdomsskolen. Er knapt bare en månde igjen, og etter det begynner nye veier, med nye venner og steder. For å være helt ærlig, så gruer jeg meg utrolig mye til å begynne i en helt ny klasse, uten de andre fra ungdomsskolen. Men alikavell, så kan det jo bli litt gøy å bi kjent med nye også.

Men nå må jeg blande meg litt saft for dagen, og løpe av gårde til skolen. Ønsk meg lykke til på eksamen!
 
Forresten, vi tapte 1-3 i går,dessverre. Men syntes vi var veldig finke, til tross for at halve laget ble skadet med brannsår. Vi vinner neste kamp, og de andre etter der. Og når høsten kommer, så skal vi knuse de vi spilte mot i går, skikkelig.

bilde1


SPØRSMÅL:

-Hva kom du opp i eksamen?
-Har du eksamen i dag, kanksje?
-Gruer du deg litt til å begynne et nytt sted, med kanskje nye venner?

(Hvis du har hatt eksamen, eller ikke har hatt det enda. Hva ønsker du å komme opp i da? Og det andre spørsmålet, hvis du har byttet fra ungdomsskolen, eller en annen skole til et helt nytt sted. Hvordan var det? Bare vri litt på spørsmålene)

PS; JEG MINNER PÅ INNLEGGET UNDER, HVIS DU VIL AT JEG SKAL VURDERE BLOGGEN DIN. KOMMENTER DER, IKKE UNDER DETTE.

VIL DU HA BLOGGEN DIN VURDERT? -du har sjangsen nå

Tenkte jeg skulle vurdere noen blogger, i og med at jeg bare sitter her på skolen, og ikke får gjort noe annet. Skal egentlig øve på eksamen, men halve klassen sitter å ser på paradise hotel, mens jeg sitter å leser igjennom alle slags mulige blogger mens jeg hører på "hanna montana -the climb".

Så, vil du ha bloggen din vurdert?
Alt du trenger å gjøre, er å legge igjen link til bloggen din og si en possetiv ting enten om meg, bloggen eller noe annet som har med meg å gjøre. Bare fantasien som setter grenser. Det jeg kommer til å gjøre, er å besøke alle bloggene som legger igjen link, og dermed vil jeg velge ut fem av dem som vil havne på en "topp 5" liste. + en vurdering av selve bloggen selvfølgelig. Så, hva venter dere på? Sleng igjen en kommentar.

Måtte legge inn innlegget på nytt, fordi at hele bloggen klikket. Men de forje som fikk kommentert før alt gikk i knas, kopierer jeg kommentarene til, og legger inn her under. Og alle andre som vil være med, heng dere på!

Et av mine rare spørsmål, igjen; frokost vs. nattmat ?

Nok en gang, så kommer jeg med et spørsmål som kanskje ikke spørres daglig.

Denne gangen lurer jeg på hvem av dere der ute som spiser frokost, og hvem som spiser nattmat? Eller er det noen av dere som verken spiser frokost, eller nattmat?

Selv så spiser jeg aldri frokost, bare på søndager i elleve-tolv tiden sammen med familien. Ellers så er frokosten min den maten jeg spiser i storefri på skolen. En annen ting jeg gjør så si hver dag, er å hive i meg alt mellom 1 og 5 brødskiver før jeg tar kvelden. Aner ikke hvorfor, men det er en slags rutine slik som å pusse tennene og ta på mascara. Skal jeg være litt bestemor nå, så vet jeg at frokost er det viktigeste måltide om dagen. Men, akkurat det er noe som går inn det ene øret på meg, og ut det andre.


Over til spørsmålet;
-Frokost, nattmat eller ingen av delene?

nytt og bedre bilde av de nye extensionsene mine

På det andre innlegget mitt under, prøvde jeg å få tatt bilde av meg med extensionsene. Dessverre funket det utrolig dårlig, dermed bestemte jeg meg for å slenge inn et bilde til! Kunne funnet på et hav med tåpelige unnskyldninger for at det er i svart/hvit, når poenget er at dere skal se det mye bedre. Men, er ikke helt det som er poenget her, vil vise lengden. Fargen kan du se på bildet under i det andre innlegget. Er så si den samme.

Forfra ser håret helt normalt ut, har ganske langt fra før av. Men bak ser og merker jeg tydelig forskjell. Skulle hatt med og uten bilder, fillærn. For heller prøve å komme med det når jeg har fått klippet meg.
pictures18
SPØRSMÅL:
-Hva syns du?
-Vil du/har du extensions?

outfit, extensions og eksamen

uten navnffffffffffffff
Hallo alle sammen.

Virker som om de siste temaene jeg har skrevet om på bloggen, har vært verdt det. Har i hvertfall fått en del tilbake meldinger og fått høre andre sine meninger. Og det er jo flott, for var jo akkurat det jeg ville!

Over til en annen ting; Dere som leser bloggen min, har kanskje fått med dere at jeg vant clip on extensions på bloggen til Benedicte Pedersen for en liten stund tilbake. I dag har jeg prøvd dem, for første gang! Tror ikke det var så mange som la merke til det, siden jeg har jo ganske langt hår fra før av. Heldigvis passet fargene flott sammen, men mitt naturlige hår blir lysere og lysere med solen, så for da se hvor lenge det ser bra ut sammen.

Jeg skal klippe meg, slik at det står til extensionsene. Men min kjære mor er sykemeldt og holder seg så mye som mulig hjemme, dermed venter jeg til hun er oppegående igjen. For håpe det ikke blir så lenge til, for både hennes og min del.

Og forresten, i dag på skolen fikk alle i tiende vite hva de om opp i på skriftelig eksamen, og jeg kom opp i norsk! Er kjempe glad for det, for var akkurat det jeg ønsket!


SPØRSMÅL:
-Hva kom du opp i på skriftelig eksamen?
-Hva syns du om dagens outfit?
-Ser du at jeg har på extensions, i så fall; hva syns du?

DEN PERFEKTE JENTA? - ikke meg hvertfall

Du skal ha platina blondt hår, store lepper, vakre øyne (gjerne blå). Puppene skal være minst C-cup, om de faktisk er ekte. Og kroppen skal være i stl. smal. Du må muligens ha et stort hår, som er presset til det ytterste av det som kalles volum. Og selvfølgelig, ha popularitet. Med alt dette vil du komme langt her i livet! Eller vil man egentilig det? Er jo det mediane fremstiller, eller?
1388
Jeg tror bla. denne jenta var, og kanskje er et stort forbilde for noen.

Jeg vet at der ute et sted, finnes det utrolig mange pene jenter, som føler at de ikke er bra nok. -Helt uten grunn! Nettopp fordi at de har fått et inntrykk av at de ikke er "perfekte" nok, eller kanskje føler dem er for tjukke. Noe som ikke stemmer. Det er akkurat her jeg mener, og tror at media har gitt disse jentene en vrangforestilling. Før i tiden så var det omvendt. Da skulle man ha fett på kroppen, og hofter til å ta tak i. Tenk litt på det.

Jeg er jente selv, og klart at jeg har følt mange ganger at jeg ikke er bra nok. Dårlige hårdager, og bukser som plutselig ikke passer mer. Klart dette påvirker, og det er akkurat da man kanskje glemmer litt virkeligheten. For finnes det egentlig en definisjon av den perfekte jenta?

Jeg tror folk veldig ofte glemmer det dem har her i livet. Kanskje en gjeng gode venner, en trygg familie og en god kjæreste. Hvis ikke det er bra nok, vet ikke jeg. Men selv, så kan jeg glemme det en gang i blandt, og føle meg som verdens styggeste jente.

SPØRSMÅL:
-Hva er din mening, ang. den "perfekte" jenta?
-Har du noen gang følt deg som verdens styggeste jente?

ABORT - for eller mot?

Er det èn ting som ikke kan bli gøyere her på blogg.no, så er det leserene sine meninger! Denne gangen vil jeg høre akkurat din ang. abort. Men først, kommer min;

Argumenter for og mot abort er mange, men jeg mener at abort ikke er mord. Som sikkert mange andre er tvert imot?

Det lille som ligger inni magen til en gravid kvinne, frem til 12. uke, er en celleklump. ikke noe annet, uansett hvor mye man vrir og vender på det. Det kunne ha blitt et menneske, men ettersom det ikke fikk utvikle seg, ble det ikke noe mer enn en celleklump. Og det kan kanskje sammenlignes med egg fra høna. Spiser du en kylling, når du spiser et egg? Nei, for det er jo ikke en kylling, men det kunne kanskje ha blitt det. Akkurat som oss mennesker, når det kommer til begynnelsen av begynnelsen, er vi mennesker ganske like en hel rekke andre levende skapninger.

Jeg mener at det er riktig å ta abort, om vedkommende som skal bære barnet frem føler at det er det beste. For eksempel; ufrivillig graviditet. Jeg vet om personer som har tatt abort, ikke kan jeg klare å sette meg inn i den situasjonen selv, men jeg vil tro at det ikke er et hyggelig inngrep å ta. Vedkommende som tar abort, kan ha en vanskelig livssituasjon videre i livet. Kanskje hun vil angre senere? Eller kanksje hun ikke vil tenke noe serlig på det?

Om jeg hadde blitt gravid nå, tror jeg at jeg ville tatt abort. Er ikke klar til å ha ansvaret for et lite liv. Men kan ikke si noe sikker, for som sakt; har ikke verdt i den situasjonen, heldigvis.

Er så mye man kan dra ut om dette temaet, men jeg valgte å la en del ligge for seg selv.


SPØRSMÅL:

-For eller mot abort?
del din mening

Kort og enkelt; dagen i dag, hva med din?

Dagen i dag var lang, veldig lang.

Alt begynte med at jeg var på skolen, der gikk alt som vanlig. Seks drøye lange timer, med lærere og bøker som vi forlengst er gått lei av. Etter skolen var jeg med Malin (besteveninna mi, slik jeg nevnte i innlegget under), vi passet et av tantebarnene hennes, utrolig søt. Senere dro vi på røde kors, og det var sånn bob-bob. Men kan hende jeg begynner, for Malin sin skyld.

Etter det var vi oppe på banen og ventet på at fotballtreninga skulle begynne. Treningen gikk akkurat som vanlig, bortsett fra at den bare var litt kortere. Fant også ut at vi har seriestart til torsdag, mot nabolaget. Og jeg vil ikke akkurat kalle de dårlige, dermed blir det nok ingen svak seriestart. Jeg både gruer og gleder meg, men etter kyssesyka vet jeg ikke hvordan ting vil gå i mål. For bare håpe på det beste, så ønsk meg og laget lykke til!

uten navnhehehe

SPØRSMÅL;

-Driver du med en spessiell sport?
-Hva har du gjort i dag?

NYTT DESIGN! - hva syns du?

-Endelig har jeg fått nytt design!

Og jeg vil selvfølgelig høre din mening om de nye fargene, og rett og slett vite hva du syns om hele designet! Er sikker på at "alle" som leser bloggen min var kraftig lei av den babyrosa fargen, slik jeg var. Og utrolig nok, så tok det ikke lang tid å kvitte seg med den! Denne gangen ville jeg ha det litt lysere, vi går jo trossalt mot sommeren! Og bildet jeg har vagt å bruke i headeren, ble nå nylig ble tatt i begynnelsen av helgen, og er av meg og kjæresten min.

Er også litt morsomt å se angasjemanget på spørsmålet jeg stilte i innlegget under. Og hvis du ikke har gitt ditt svar der, sier jeg ikke nei takk til at du kan gjøre det om du vil. Og selvfølgelig nok en gang blir jeg litt sen til å svare på kommentarer (gjelder innegget under). Kvelden er kommet for meg, og blogg.no har lakt nede i hele dag for min del. Og i morgen skal jeg være med Malin (besteveninna mi) hele dagen, og deretter er det trening. Dermed er jeg ikke hjemme før i halv ni tiden. Skal prøve på litt blogging da, noe spesiellt dere vil jeg skal blogge om forresten? Har aldri spurt om det før. Men nå har dere hvertfall sjangsen.

dsc00460
slenger inn et bilde i samme slengen av meg og kjæresten min, fordi jeg er så glad i han. er lignende det som er i headeren.

SPØRSMÅL;
-Hva syns du om det nye designet?
-Er det noen html koder du lurer på?


Her
er forresten støttegruppa ang. innlegget under.

sykt, men ærlig spørsmål

Heisann hoppsann alle sammen

Egentlig må jeg bare løpe nå, ligger fortsatt i sengen mens dagen allerede er halvveis omme. Men det er en ting jeg lurer skikkelig på. For det virker som om det er helt "normalt" at nesten alle synger i dusjen. Men hvorfor i alle dager gjør vi det? Jeg er en av dem som nærmest står å skriker mens varmtvannstanken tømmes, uten en gang å ane hvorfor. Jeg som hater å synge, synger jo  nesten aldri, men dusjen er et unntak.

SPØRSMÅL: Hvem andre der ute synger i dusjen?
sleng igjen en kommentar under, så lager vi en støttegruppe.

drit fylla natt til 1 mai as!

Hallo alle sammen

De siste 24 timene har ikke jeg vært verdens beste blogger,
men det er det virkelig gode grunner for!


I går hadde jeg matte tentamen, og jeg vet det gikk dårlig. Senere på dagen, når tentamen var overstått, ble jeg med Katharina, bestevennina mi hjem. Deretter var det grilling hos den andre besteveninna mi, Malin, senere på kvelden! Og det var kjempe koselig! Null alkohol, eller en overfylt hage av 20 åringer. Bare en gjeng med koselige jenter, og kjæresten min.

dsc00048 1
kopi

Senere dro jeg og tre andre på fest hos en veninne av meg, og ingen drikking til tross for at det faktisk var natt til 1 mai. Når alt kom til sitt, og klokka begynte å nærme seg natta for lengst, dro vi hjem til Katharina. Der tilbringte vi også natten. Og morgenen etter, som var i dag til morningen. Da syntes jeg litt synd på kjæresten min. For han ville virkelig ikke opp av senga, og dermed ente det opp med at Malin og Katharina måtte gjøre noe med det. Som f.eks; å dra av han dyna, hoppe på han, spurte vann på han og rett og slett gjøre alt for å få han opp. Veldig morsomt, men stakkars. Senere på dagen dro vi ut i båten, og i den har vi befunnet oss i hele dag! Senere i ti tiden dro en gjeng bort til en kompis av meg, og vi kosa oss litt der. Jeg kom egentlig akkurat hjem, og jeg merker at jeg fortsatt fryser etter å ha vært på sjøen i hele dag.

eventyr

SPØRSMÅL:
-Hva gjorde du natt til første mai?
-Og hva er dine planer resten av helgen?
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits