FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

juni 2009

>> Jeg skal fortelle om den kjæresten du alltid har ønsket deg.

cimg0848
kopiFor du har vel sett på tv, eller kanksje et par romantiske filmer, om kjærestepar som ikke kunne vært mer lykkelige sammen? To stykker som elsker hverandre, og deler alt? Drar på badeturer sammen, står på skøyter hånd i hånd, kino, går lange turer i skog og mark sammen, på bowling, filmkvelder alene under et varmt teppe med popcorn og ikke minst, sove sammen under dyna, i armkroken. Vel, alt det har jeg opplevd, og mye mer. For jeg har den gutten. Jeg har den gutten jeg kan dele alt med, og vise alle mine sider til. En jeg kan snakke med uansett hva det måtte være. Og jeg vet, at han er glad i meg. Den følelsen er god å ha. Å vite at en alltid vil være der for deg. Jeg har vært en liten solstråle i lang tid nå, og om bare få uker til, har jeg og kjæresten min vært sammen i 1 og 1/2 år. Og den dagen gleder jeg meg til.

Bildet jeg bruker i innlegget, er i fra i fjord. Jeg husker det var en stor dag for meg. Da hadde jeg hatt deg i et halvt år. Og jeg husker alle syns det var så lenge. Hva med nå? Jeg husker vi dro ut og spiste, og deretter var vi på kino. Og ikke minst, den store rosebuketten jeg fikk av deg, med et nydlig kort ved siden av. Selvføgelig har jeg det enda, og rosene henger godt plassert på veggen over sengen. Jeg har blitt så glad i deg kjæresten min. Og jeg håper, selvfølgelig, at vi er sammen for alltid. Noen par, finner kjærligheten sin i ungdomsårene. Jeg håper cimg0854
kopijeg er en at dem.

Jeg husker så inderlig godt jeg fant deg i slutten av niendeklasse før jul. Nå er tiden inne for å begynne på videregående. Og jeg syns det virker så heftig lenge når jeg tenker slikt. Enkelte hadde ikke troen på oss. Og jeg tror det er et ganske så stort anntall. Men vi viste dem, at ekte kjærlighet gjør noe med folk.

Og lille gutten min, du har jo blitt stor! Før var vi like høye, og du trodde til og med jeg var høyere enn deg! Mens nå, må jeg snu hodet oppover for å kysse deg!
Ting forandrer seg, men jeg håper det alltid vil være oss. Og at jeg kan kalle deg for gutten min, livet ut. Jeg elsker deg Marius, og det mener jeg.

ER DU FORELSKET?
Har du kjæreste?I så fall, hvor lenge har dere vært sammen?

>> HOVEFESTIVALEN; bilder, opplevelser, filmer m.m

HEI, egentig skulle jeg ha blogget i går, men mamma dro meg ut i skjæra og jeg ble svidd og rød som en tomat. Ikke nok med det, men jeg ble også dårligere, siden jeg var syk fra før av etter hovefestivalen. Dermed lå jeg bare inne og sov når jeg kom hjem. Men nå kommer alt jeg har å dele fra hovefestivalen!

cimg4044
cimg4048
bildene over er fra Franz Ferdinand på mandag, dag 1. De tre søte jentene er f.v Julie, Camilla og bestevenninnen min, Malin.

Hovefestivalen var selvfølgelig herlig, men den var litt slitsom også. Ettersom jeg sov der, ble kveldene sene, og morgene tidlige pga. den forferdelige varmen som kokte inne i teltet til meg og bestevenninnen min, Malin. Det ble til at vi måtte ta morgenbad et par ganger, for ettersom hva vi hadde hørt, funket dusjene dårlig. Enten var vannet så kaldt at du fikk krampe, eller så var det så varmt at det flasset av deg hud. Dermed ble det valget enkelt -og vi gikk for saltvann. Akkurat der og da var vannet kaldt, og jeg tror det også var slik. For i går når jeg badet i skjæra, var vannet mye varmere der, enn det det var på Hove. Dagene ble så si samme. Opp og stelle seg, gå inn på selve festivalområdet, kanksje kjøpe en brus eller sjokolade. Gå litt rundt i handlegata, besøke Julie og "de". Eller kanskje vi stod på stand og lærte folk å ta på kondom. Og selvfølgelig når kvelden kom, konserter.Her kommer noen fler bilder fra bla. Konsertene og de andre dagene;

cimg4053
Nok et bilde fra Franz Ferdinand, og ja, vi stod et stykke bak. Men gikk lengre frem etterhvert, helt til vi så si ikke fikk puste, og gikk ut av mengden og satte oss på gresset.

cimg4050
Meg, Julie og Malin på Franz Ferdinand på mandag, dag 1. Og det var virkelig ikke lett å ta bilde inne i det folkehavet der!

cimg4042
Vi var på Fat Joe(bildet) og Jadakiss(?) også, men ble litt skuffa. Syns ikke det var så heftig bra, og når det kom noe bra, varte jo ikke sangene noe lenge heller. Og jeg syns lyden var dårlig.

cimg4068
Jeg og Julie(bildet), (Malin feiget litt ut, men hadde "hunden" i veska), gikk rundt som tullinger med ballonghatt på hode(de ligger ved siden av henne på bildet <--), og ikke minst, Julie viste sitt dyrbare underliv. Det var så vittig å gå rundt slik. Folk skulle ta bilde av oss, og en av vaktene begynte seriøst å "leke" med "tissen" til Julie!

cimg4079
Bildet er fra The Killers konserten jeg sent vil glemme, den var virkelig herlig! Og de begynte med "human", noe jeg aldri hadde trodd! Dermed var det bare rett frem med kameraet å synge med! Det var også etter det her jeg klarte å miste alle de andre. Jeg letet etter dem i hvertfall to timer uten nytte, og når klokka halv to på natten var jeg lei av fremmede, fulle folk. Så da gikk jeg og la meg. Og halv seks-seks på morgen kantet så si Malin inn i telte mitt.

cimg4083
Her prøver jeg nok en gang å ta et bilde inne i folkehavet. Fikk med nesten alle, bare ikke like mye. F.v; Meg, litt av Julie over, Sarah i midten, litt av Malin og Siw nederst. Bildet er tatt under The Killers. Men hvor ble det av Camilla?

cimg4117
Sangeren i All That Remains på onsdag. Jeg syns egentlig ikke de var så serlig flinke, men det var kanksje fordi at jeg var så oppspilt til Slipknot som var neste man ut på Hovescenen!

cimg4119
Men det var vel andre ATR fans der.

cimg4111
Bla. I Oda Marie tror jeg det er en ATR fan. (www.oodamariie.blogg.no, sjekk bloggen hennes) Jeg likte virkelig det bilde søta, klapp på skulderen til fotografen!

cimg4121
Bestevenninnen min, Malin ser ganske så fan ut, men jeg tror det heller er Slipknot som suste rundt inne i hodet hennes da. Eller kanskje ikke?

cimg4125
Meg og Malin under ATR konserten, må si at jeg bare gledet meg til Slipknot!

cimg4161
Tilslutt kom det jeg hadde gledet meg mest til den kvelden der, Slipknot.

cimg4164
Det var ikke lett å stå forann på Slipknot å ta bilde!

cimg4168
cimg4170
Etter Slipknot konserten, fant vi et par folk med masker, og tok bilder med dem! Vi dro til og med han ene med oss til teltet! Han på det øverste bilde snakker jeg da om. Var det noen som var på hovefestivalen og så han?

cimg4172
Som jeg sa, dro vi jo han ene med oss til teltet, og Julie kunne ikke la vær å låne masken hans. Det var så vittig, hun skremte opptil fler drita folk, og ikke minst, så stilte hun seg med noen gutter som stod og tisset, fy søren, jeg trodde jeg skulle dø av latter!

cimg4174
Så ble det torsdag, og Malin dro hjem. Deretter kom kjæresten min, Marius.

518511276505569153099569133892707403919n
Og vi var med Tvedestrandfolk resten av kvelden. Her er det bilde av meg og Teresa som skulle avgårde å kjøpe sjokolade og solbriller, og Teresa med "ølhatt" på hode! Så søt! -fin hatt! -hæ? hvilken hatt?

cimg4246
Karoline og Teresa! Skjønne jenter. Legg merke til sony ericsson båndene og t-shorten til Teresa. Vi alle tre gikk sånn utover kvelden. Unntagen at jeg hadde brunt bånd. Rett og slett bare for tull!

cimg4212
Alfhild og meg. Alfhild søta har kapret hjertet til Robin. For håpe det varer!

Hovefestivalen var rett og slett utrolig herlig!
Det var første gangen jeg var der, men uten tvil ikke den siste! Selvom kveldene ble litt lange og morgene ganske så tidlige, er det tross alt en festival vi snakker om! Og hvem er det som sover lenge der, eller legger seg tidlig? Dette innlegget ble lengre enn ventet, men jeg orker ikke ha 10 innlegg som handler om festivalen. Jeg tar heller en flue i samme smekk. Og dermed slenger jeg inn et par filmer. Og det er vel nå jeg skal være så fjortis å si fuuuuuuu, for når jeg lastet opp filmene på youtube, ble det utrolig dårlig kvalitet på dem, men men. Slenger de inn fordet.

Her er fra The Killers med human på tirsdag, nam. nam;


Også, tilslutt, men ikke minst, Slipknot med Before I Forget. Beklager så mye lyden, men jeg stod helt forann, og det var det ikke akkurat rolig. + at jeg står ganske så nærme den ene høytaleren. Men det går fint ann å høre hva han sier, og jeg får like mye frysninger hver gang når han sier "before i forget!"OG, ingen klarte den lille konkurransen min som jeg hadde på innlegget under. Riktig svar var punkt 4 og 6. MEN, VAR DU PÅ HOVEFESTIVALEN? I SÅ FALL, HVA SYNS DU VAR BEST?

>> KATRINE PEDERSEN; 2 av 10 feil, vet du hvilkene?

HEI, er jeg endelig hjemme fra Hove, og jeg tenkte det var på tide å oppdatere bloggen. Jeg var så uhedig og ble syk når jeg kom hjem fra Hove, så jeg er ikke i toppform. Dermed orker jeg ikke å stresse med å legge inn bilder, filmer osv fra festivalen. Jeg tar det heller i morgen, og krysser fingrene for at jeg er bedre da. -Gled dere!

MEN, i og med at jeg ikke har noe stort på bloggfronten før i morgen, tenkte jeg at jeg kunne ha en konkurranse. Jeg ble innspirert av en annen blogger, til å skrive 10 ting om meg selv, med 2 feil. Og det er dermed opp til dere å gjette hva som er feil! Syns dette høres kjempe gøy ut, ikke sant? Og kanskje dere lærere noe nytt om meg som dere ikke viste i samme slengen!

1) JEG LIKER IKKE Å TA PÅ MASCARA PÅ DET VENSTRE ØYET.
2) JEG LIKER EGENTLIG VELDIG GODT Å GÅ TUR I SKOG OG MARK.
3) JEG ER EN STOR HANNAH MONTANA FAN.
4) JEG SYNS STORT HULL I ØRET ER RÅTT.
5) KOSEBAMSEN MIN SOVER FORTSATT I SENGA MI.
6) JEG LIKER EGENTLIG IKKE ONE TREE HILL.
7) DET NEST BESTE JEG LIKER Å DRIKKE ER ISKALD H-MELK.
8) JEG KUNNE SPILLE LITT PIANO FØR.
9) JEG HATER Å KJØRE BUSS.
10) JEG ER IKKE REDD FOR SLANGER.

Vel, blandt de 10 punktene over, er det 2 feil. Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentar feltet hvilke 2 punkter du tror er feil. Slik som f.eks. "Jeg tror punkt nummer 1 og 6 er feil". Hvis det er èn person som har klart å gjettet riktig innen neste gang jeg blogger (dvs. i morgen en gang), linkes hun/han i neste innlegg med et terningskast og en liten vurdering av bloggen. Hvis det blir flere enn èn som gjetter riktig, trekker jeg ut èn av dem som dermed vinner og blir linket, får terningskast og vurdering i neste innlegg. Så, GJETT OG KOMMENTER I VEI FOLKENS!

>> SJEKK DEN NYE T-SHORTEN MIN!

Hei alle sammen! Det ble vist ikke hovefestivalen på meg og bestevenninnen min før i morgen tidlig. Mamma syns litt synd på oss som drar av gårde dit med et lass av bagasje, slik at man nesten skulle tro vi flyttet dit. Og alt det + to hele mennesker inn i et tomannstelt. Dermed sa hun at hvis vi dro i morgen, skulle hun kjøpe nytt telt til meg. Og jeg sier heller ja takk til en natt til i min herlige dobbelseng og en hovefestival i firemannstelt.  Enn et trangt lite tomannstet overfylt av ubrukelig bagasje.

Men, det var egentlig ikke det jeg ville fortelle dere. Jeg ville vise dere den nye t-shorta mi som min kjære mamma har kjøpt inn til hele familien. Jeg syns det var utrolig søt, det er tross alt bilde av hunden vår på som valp når den sover.
documents3
SPØRSMÅL:
-Hva syns du om den nye t-shorten min? -søt, ikke sant?

>> Bilder fra skumpartyet og svergietur!

Hei alle sammen! Som jeg sa, så skulle jeg legge ut bilder fra skumpartyet i går. I tillegg legger jeg ut bilder fra svergieturen som jeg var på i dag sammen med kjæresten min og faren hans. Dette kommer til å bli et raskt innlegg, så beklager skrivefeil som sikkert befinner seg i annenhvert ord nå, men jeg er nødt til å komme i gang med pakkingen til hovefestivalen. Jeg og besteveninnen min drar i morgen en gang. Dermed beklager jeg med dårlig respons på kommentarer, men om jeg rekker det (som jeg forhåpentligvis gjør), skal jeg svare så mange som mulig i morgen. Hva er vel en blogg uten lesere? Er jo viktig å ta være på dere, slik at det faktisk er noen som leser hva jeg skriver.


SVERGIETUREN;


cimg3967
cimg3978
documents
documents1
SKUMPARTYET PÅ FREDAG:
(legg merke til hvor mongo jeg er påm bildene, og hvor søt camilla er)

bloggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
documents2

SPØRSMÅL:
-Hva tenker du når du så bildene? (jeg syns de er skikkelig glade og får meg på godt humør)
-Ser jeg deg på hovefestivalen? i så fall, si HEI!

>> Skumparty og en dramatisk ulykke i min kjære hjemby

1245447848000580bilsmellrisr2664309m

Hei hei alle sammen!


Akkurat nå har jeg kommet hjem fra skumparty sammen med kjæresten min, overlater meg selv resten av kvelden hos han, og dermed blir det Sverige i morgen! Skumpartyet var kjempe koselig, møtte gamle og gode venner. Kommer bilder siden, muligens i morgen.

Egentlig sitter jeg ganske så sjokkert over hva som faktisk har skjedd i hjembyen min. Vi fikk akkurat høre at det har skjedd en skikkelig ulykke midt i sentrum i min kjære hjemby, Risør. En bekjent av meg, og venn av kjæresten min, har rett og slett kjørt litt for fort med bilen sin, og resultatet ser du på bildet overst. Du kan lese mer HER (det ligger fler bilder der også btw).


SPØRSMÅL:
-Har du noen gang vært på skumparty før? i så fall, hvordan syns du det var?

>> NYTT DESIGN, hva syns du?

fnissE n d e l i g  har jeg fått meg nytt design. Må ærlig innrømme at jeg ble temlig lei av leopardmønsteret som dekorerte bloggen min for bare noen drøye timer siden. Er også sikker på at jeg gjorde andre lesere av min blogg, dritt lei av leopard. Men hvertfall, nytt design, som jeg også helt sikkert kommer til å bli lei av om ikke så alt for lenge.

Men alle sammen, jeg har et problem med det nye designet! Når man går inn på enkeltinnlegg, blir overskriften rosa. Hvor kom den fargen fra? Jeg har letet og rotet etter en forklaring til hva jeg muligens kan ha gjort feil, men ved ingen nytte. Kan noen av dere hjelpe meg?


SPØRSMÅL:

-Hva syns du om det nye designet mitt?

>> Kameraet mitt er tilbake og jeg hopper av glede!

Hei alle sammen! Jeg er så utrolig glad nå, endelig er min herlighet tilbake, nemlig kameraet mitt! Og det passer jo perfekt! Jeg er på farten resten av uken fremover uansett, og da er det kanksje greit med litt bilder derfra? For morgen skal jeg sove hos kjæresten min, og tidlig på lørdagen drar vi på sverigetur! Og på søndagen drar jeg og bestevenninnen min, Malin, til Hove. Dermed kommer jeg ikke hjem før neste torsdag, muligens fredag. Jeg gleder meg så vildt mye, akkurat som en liten femåring på julaften.

Det som var feil med kameraet mitt, var batteriet. Jeg trengte dermed nytt, og var helt forberedt på å blafre ut med 500kr av konfirmasjonspengene jeg faktisk har igjen fra i fjord. Men neida, han som hjalp meg med kameraet valgte å gi batteriet til meg selv om garantien for langst har gått ut, og vi endte opp med å snakke om Hovefestivalen.

cimg3945
cimg3941
cimg3940
Tok bilder av hunden vår, Happy, med kameraet, selvfølgelig.

Jeg har garantert spurt om dette før, men skal du på Hovefestivalen?

>> KVELDENS OUTFIT OG AVSLUTTNING MED TIENDETRINNET

snapshot200906171 Hei og hopp små sopp!

Egentlig, syns jeg denne dagen er litt trist. I kveld, om bare noen få timer, samles tiendetrinnet her jeg bor for aller siste gang. Tenkt dere det da, aller siste gang. Jeg har ikke den følelsen i det hele tatt, for det har vært "oss" i tre lange år nå, og jeg kan ikke se for meg en skoledag uten noen av dere. Men, det er ikke bare farvel det skal tas i dag, vi får også vite hva vi fikk på skriftlig eksamen. Dermed venter noe positivt!

Jeg prøvde meg på et outfitbilde, men mislyktes like mye som sist. Jeg kan beklage dere hundre ganger for dårlig bildekvalitet, men jeg tror ikke bildet blir noe serlig bedre av den grunn, så tror jeg dropper det. Jeg var oppe hos expert for 3 uker siden ca, og bestilte nytt batteri til kameraet mitt, har jeg sett eller hørt noe til det? Nei. Tror rett og slett jeg er nødt til å dra opp dit, igjen.

Jaja, hadde bildet vært litt tydligere, kunne du kanskje se at det er meg og at jeg faktisk kanksje er litt brun. Så lenge det ikke er annsiktet som skal få oppmerksomheten, gjør det ikke noe. Man ser jo anntrekket helt fint, kanksje litt minus til de svarte pumpsa som forsvinner litt, men ellers funker det vel, eller? Hvertfall, så er det slik jeg går kledd nå, og resten av kvelden. +Har på extensions.


SPØRSMÅL:
-Når har du sommerferie?
-Hva syns du om antrekket? Hvis du kan se det.

-Går du også ut av tiende nå? Hvia ja, hva tenker du ang. det?
(skal du flytte, gå på skole langt vekk fra alle andre osv.)

PS: I det siste har jeg endret noen blogger ang. design og html hjelp. Hvis du vil se resultatet kan du besøke Fredrik, Julie og Janne Alice sin blogg. Nok en gang, som alltid, så kan du bare spørr om det er noe du lurer på ang. design og koder. Jeg hjelper gjerne!

SJALUSI - hvor går grensen din?

kjedeligSjalusi er det utbrett tema, men hvor går grensen mellom kjærestepar? Uansett singel eller ikke, del din mening. Synspunkter har vi vel alle?

Når det gjelder meg og min kjæreste, var jeg i begynnelsen litt sjaul om han i det hele tatt ga andre jenter en klem, spessielt hvis de var ekstra pene. Og her snakker vi syklig sjalu. Men jeg har kanskje en grunn til det, om jeg tenker to år tilbake? Heldigvis er det ikke slik nå lenger, og han klemme på alle de jentene han vil. Jeg vet jo at han bare er min og selv om man han er kjæreste, enten jente eller gutt, må man respektere og bli vandt til at vedkommende har andre venner han/hun også er glad i. Men, om det en dag går så langt at han kysser en annen jente på kinnet (noe jeg selvfølgelig håper og tror ikke kommer til å skje), blir jeg sjalu. Det skulle kanksje ikke mangle? Etter min mening kysser man ikke andre jenter/gutter noen som helst steder hvis man har kjæreste. Er du ikke enig? I så fall, del din mening. Hvor går grensen mellom å bli sjalu uten grunn, eller med? Og har du opplevd noe lignende? -FORTELL KANSKJE OM EN GANG DU BLE SJALU UTEN GRUNN, ELLER KANSKJE MED?

JEG HAR KLIPPET MEG, e n d e l i g - hva syns du?

kulemegheipdegNå har jeg endelig fått klippet meg! Og luggen er tilbake! Mange har annbefalt meg å ikke ha lugg i sommer, pga kviser osv. Men jeg har aldri vært serlig plaget med kviser, så lucky me! Pga. extensionsene jeg vant for en god stund tilbake, snauet jeg vekk meste parten av lengden på mitt hår. -Noe som føles skikkelig rart. Men nok om mitt hår osv, er det noe dere lurer på så for dere heller spør.

Senere i dag skal jeg spille fotballkamp mot nabobyen, Tvedestrand. Jeg både gruer og gleder meg, men tror vi vinner. Ulempen med at jeg tror det, er at det går motsatt vei. På en annen side, har jeg mange gode venner der. Og de er det alltid like koselig å se igjen! Uansett, ønsk meg og laget lykke til. Kanskje vi kan trenge det!

Sliten etter 3 dagers arbeid ang. Hovefestivalen og hjemme med en ny godbit!

dsc00022Hei og hallo alle sammen!

I går kom jeg og bestevenninnen min, Malin, hjem fra arbeidsdagene på Tromøya i forbindelse med Hovefestivalen. Vi hjalp til med å male til bla. en 50-talls "bensinstasjon" som skal være der, satt opp gjerder rundt et helt jorde(for dere som skal på Hovefestivalen, var det de gjerdene som er rundt teltene der hvor man får inngangspass, så send en liten tanke til meg og bestevenninnen min om dere ser de) også satt vi på netting på gjerdene, slik at de ikke skal være så lette å se igjennom elns. Det var i hvertfall slitsomt arbeid, men virkelig verdt det! Heldigvis slapp vi å sove i telt, dermed slapp vi å våkne gjennomvåte på fredag. Uansett så var arbeidet verdt slitet, i og med at vi får gratis hovepass hele uken, gratis camping og Hovefestivalens egen t-shorte.

På torsdagen var vi en liten tur innom byen (Arendal), og som jeg sa, skulle jeg komme hjem med noen godbiter. Ble ikke like mye som jeg hadde håpet på, men jeg fant en heit leopardtopp/tunika på h&m til bare 98kr! Dermed fikk jeg brukt litt av gavekortet jeg hadde vært så heldig å vunnet på gratismakeup.no for et drøyt halvår siden.


SPØRSMÅL:
-Skal du på Hovefestivalen?
-Hva syns du om innkjøpet mitt?


Forresten; ang. innlegget under, skal jeg hjelpe så mange som mulig i morgen, forhåpentligvis alle om jeg rekker, og om det ikke kommer noe i veien. Dermed er det bare å fortsette å spørre om det er noe du lurer på ang. html koder og design. Gjerne bare spørr i kommentarfeltet under dette innlegget også.

VIL DU AT JEG SKAL DESIGNE BLOGGEN DIN, ELLER GI DEG NOEN HTML KODER?

HEI OG HADE ALLE SAMMEN!

I morgen drar jeg og besteveninna mi til Tromøya, Hove. Der skal vi hjelpe til å jobbe med å sette opp til festivalen som er rett rundt svingen. Så alle som skal på Hove festivalen, tenk på meg og Malin når dere ser gjerdene som er satt opp. Hvertfall, det blir null blogging på meg før lørdag-søndag. MEN, jeg har med gavekortet mitt fra h&m og litt ekstra penger til shopping, så jeg skal prøve å komme hjem med noen godsaker dere kan se!

Men, til overskriften; I det siste har jeg fått en del forespørsler om jeg ikke vil redigere designet til bloggere, eller hjelpe dem med html koder. Syns det er utrolig koselig at dere lurer og spørr om sånt, dermed har jeg bestemt meg for å være ekstra snill mot dere. Nå er det nemlig jeg som kommer til dere. Så hver eneste en der ute som vil at jeg skal komme med et lite bidrag, eller en hjepende hånd. Sleng igjen kommentarfeltet, gjerne kom med noen ønsker også hvis det gjelder design! Det er bare koselig å hjelpe til å glede andre."Å puste inn helium er meget risikabelt. Hvis du puster inn en gass som ikke inneholder oksygen, ventilerer du meget raskt ut det oksygenet som er i lunger og blodbane. Resultatet kan være besvimelse på grunn av oksygenmangel etter svært kort tid. Hjerterytmen kan også forstyrres og det er ikke alltid at åndedrettet starter igjen av seg selv i slike tilfeller. Hvis det ikke er noen i nærheten som forstår hva som er i ferd med å skje, og umiddelbart setter igang med livredning, kan denne «selskapsleken» fort bli fatal. Man skal derfor aldri puste inn en gass som ikke inneholder oksygen - selv ikke "bitte lite grann".


SPØRSMÅL:
-Hva skal du i helgen?
-Har du noen gang prøvd helium før?
-Vil du at jeg skal hjelpe deg med noe ang. bloggen?

bruk bilbelte, noen er glad i deg

Er du en av dem som setter deg inn i bilen med en gjeng tøffe gutter, uten å kanskje ta på belte? Eller en av dem som "bare" skal ned på butikken, og dermed dropper belte? Om kjøreren er en flink kjører eller ei, spiller ingen rolle. Det kan fortsatt være en som kjører på rødt lys, en kjører som kjører i beruset tilstand, eller noen som rett og slett er farlig for trafikken. Et menneskeliv går gjennomsnittlig tapt hver uke på grunn av manglende bilbeltebruk og 1 av 2 som dør i trafikkulykker på norske veier bruker ikke bilbelte.

Ha respekt for trafikken, og bruk bilbelte - for noen er faktisk glad i deg. Det er ikke tøft å være død og det er heller ikke tøft å kjøre i 120 i en 60 sone uten belte, så tenk deg om to ganger før du tar noen sjanser i trafikken.

Her er en liten film som bestevenninnen min linket meg for en stund siden. Jeg advarer mot blod og sterke scener på forhånd. Dermed kanskje dette kan være en oppvekker fler burde få med seg. Jeg sier det igjen; bruk bilbelte, se deg om før du går over veien og ikke minst, hold fartsgrensen.

.


JEG VIL HØRE DIN MENING, OM HVA DU SYNS OM DET HER.
ER DU EN AV DEM, SOM IKKE ER FLINK NOK TIL Å BRUKE BELTE. F.EKS?

today's outfit og strenge mamma, eller?

rjijfkifjiHei og god morgen alle sammen!

I dag begynte dagen virkelig på feil ben, tror jeg? Mamma vekket meg halv tolv og ba meg komme opp av sengen å støvsuge huset. Hun har nemlig funnet på et par syke regler, som jeg følge. Og hvis jeg klarer det, får jeg 700kr i mnd - 200 som går til mobilen. Det "eneste" jeg trenger å gjøre er å stå opp hver dag innen klokken ti, å støvsuge deler av huset før klokken tolv. Jeg vet ikke hva jeg skal kalle dette, om jeg er heldig eller ei? Jeg får jo penger om jeg klarer det, men er det verdt det?

Akkurat nå sitter jeg hos kjæresten min, Marius. Vi tenkte vi skulle ut en tur siden, kanskje være med kjæresten til bestevenninna mi + henne selvfølgelig, å boble (altså, bade i boblebad, men jeg syns det er så søtt å si boble). Hvis ikke kan det hende jeg vil inn til byen spandere en is på beste kjæresten min. Sola steiker og skinner som bare det, så en is ville bare vært en fortjenelse!

OUTFIT;
-cardigan fra gina tricot.
-topp fra only.
-dongeritights fra cubus.


SPØRSMÅL;
-Hva syns du; er jeg heldig, eller ikke når det gjelder oppgavene fra mamma?
med tanke på at jeg får 700kr i månden for det?

sommerferien min har begynt, herlig! -shopping m. bilder

Hei og hopp alle sammen!

I dag har jeg hatt en herlig dag med besteveninna mi, Malin. Vi gikk bare på skolen til vanlig tid, leverte bøkene og hentet noen ting fra k&m, og dermed fikk vi gå hjem. Det var litt trist, men også litt herlig. Dette var faktisk siste dagen min på ungdomsskolen, noen gang. Siste gang klassen var samlet i klasserommet, gikk ut døra sammen og siste gang på røykehjørnet med de daglige røykerene, ikke minst. Det er mange folk på den skolen jeg virkelig kommer til å savne, og omvendt bare i et litt mindre antall.

Etter at vi hadde levert bøkene, og gitt en siste kos til et par av medelevene med en liten tåre i øyekroken, dro jeg og Malin hjem til henne. Deretter ble vi med søsteren og den nydelige baby jenta hos på en liten shopping tur. Egentig var jeg virkelig ikke på shoppehumør, men i all hast fant jeg noe tilslutt i siste liten. Deretter dro vi hjem igjen, og senere dro vi på fotballtrening.

dsc01576
Glemte jeg å si at vi stjelte en heliumballong fra expert? Hvertfall, så var nok det noe av det morsomste jeg ar vært med på. I det vi skulle bort å ta ballongen, viste det seg for at den var dobbel så stor som vi hadde trodd, og i det den skulle inn i bilen, gikk det så vidt. Men vi fikk det til, og dermed ble det en trang biltur hjem med verdens største heliumballong i baksetet.

Her er bilde av det jeg kjøpte i en impulsfart. ps; den blonde toppen/tunikaen ved siden av den fersken fargede er ikke min, den er Malin sin.

dsc01584


SPØRSMÅL:
-Når har du sommerferie?
begynte som sakt i dag jeg, så misunn meg. tihi

ps. besøk http://lifeofshewit.blogg.no

jeg ble slått, av en gutt

Er det nå jeg skal si; det er min blogg, og jeg blogger om hva jeg vil?
Så lenge flere deler hendelsen som skjedde i går på avsluttninga i stautusen sin på nettby, kan jeg vel jeg dele min her.

Vel, alt begynte med at jeg og en av bestevenninne mine var temmelig glade, og hadde akkurat vært på do borte i skogholtet. På tilbakeveien fikk jeg virkelig en overraskelse. En av guttene på avsluttningen sa, "hvorfor blogger du aldri om meg på bloggen din?", og slo meg i trynet. Beruset eller ei, jeg fikk et slag. Vel, nå skal jeg hvertfall blogge om deg.

Jeg gjorde ikke vedkommende som slo til meg noenting. Slo verken tilbake eller klikket på han. Men alle de andre gode vennene mine gjorde det. Dermed fikk jeg stoppet enkelte av guttene slik at ikke hele kvelden gikk i søppela. Men en av dem hadde allerede ringt kjæresten min som var på vei ut til øya hvor avlsuttingen foregikk, dermed kom han ikke ut pga. av at jeg ble slått i annsiktet av en gutt, han var allerede på vei.

Etterhvert satt jeg meg bort på fjellet sammen med besteveninna mi, kjæresten min og noen andre, litt vekk fra de andre og lot tårene komme. Og kjæresten min skulle ikke gjøre han noe, for jeg ville ikke ha noe drama. Dermed kunne avsluttninga fortsette og vi kunne ha det gøy slik som planen var. Men neida. For alt jeg hadde gjort for han, til tross for at han faktisk slo meg. Fortsatte han å snakke dritt bak ryggen min, og han kom med en spydig kommentar opp i trynet mitt. Dermed ga jeg blanke, og lot ting gå. Selvfølgelig klikket flere av vennene mine når de hørte dette. Og ikke minst kjæresten min.

Dermed ble alt drama, og vedkommende som klappa til meg, fikk igjen av gutten min. Enkelte skjønner tydeligvis ikke at kjæresten min klikket på han. Men hvilken kjæreste ville han ha vært, om han ikke brydde seg? Og så er det da, at dere sikkert tenker nå, at dette var unødvendig pga. at det var avsluttningen osv. Men han fikk sjangsen sin, alt var greit. Men så gikk han bak ryggen min og fortsatte å være spydig. Dermed gikk det som det gikk, og man må ta konsekvensene for det man gjør og sier.


SPØRSMÅL:
-Når ble det helt ok at gutter kunne slå til jenter helt uten videre?
-Hva mener dere ang. dette?


ps. besøk http://lifeofshewit.blogg.no

LITAGO SJOKOLADE VS. LITAGO JORDBÆR

litagoHei alle sammen.

Jeg kjører i gang en liten spørsmålsrunde i og med at jeg antageligvis ikke kommer til å blogge noe før i morgen, pga. avsluttning med tiende klasse som varer langt ut på natt. Men folkens;  Litago sjokolade, eller litago med jordbær smak?

Selv foretrekker jeg litago med jordbær, er bare den jeg kjøper hvis jeg vil ha litago. Og om de ikke har den, kjøper jeg noe annet. Kjøper rett og slett aldri litago sjokolade. Gudene vet hvorfor, for vond er den jo ikke. Drikker jeg litago sjokolade, er den hvertfall ikke min.

Jeg vil helst ha flest mulig til å svare på dette rare spørsmålet mitt, dermed har jeg bestemt meg for å trekke en "vinner" til å bli linket i de tre neste innleggene mine. Gjelder selvføgelig bloggere, havner jeg på en uten link, tar jeg neste blogger nedenfra. Dermed er det bare å si deres mening! Og det holder med en kommentar.


SPØRSMÅL:
-Litago sjokolade, eller litago jordbær?

outfit, nytt design til min kjære blogg og kritisering av topplisten

dsc00741Hei og god morgen alle sammen!

Som dere kanskje ser, har jeg fått nytt design på bloggen min! Selv om leopardmønster begynner å gå litt av moten, syns jeg bloggen min ble ganske så stilig med det som bakgrunn! Ble ganske fornøyd, og hvertfall med headeren, som faktisk bare er laget i paint og gratis programmet picasa 3! Hvem sier vel at man trenger photoshop?

Og hvis dere har spørsmål ang. html koder eller lignende, kan dere bare spørr i kommentarfeltet under, jeg hjelper gjerne. I dag på morgenkvisten f.eks hjalp jeg en venninne av meg fra nabobystrøket med bloggen. Lene heter hun, og hun ønsket seg bloggen i en lillatone. Hvis dere vil se hvordan resultatet ble, kan dere klikke dere inn HER.

Også har jeg prøvd meg på et outfit bilde, vet ikke om det ble så vellykket, men der ser dere hvertfall hvordan jeg ser ut i dag.

ps; Jeg trenger nye blogger å lese, og siden bloggsamfunnet i Norge har blitt ganske utbrett i det siste, er jeg sikker på at det finnes mer enn 20 toppbloggere rundt her i landet. Sleng gjerne igjen bloggadressenn din, og jeg tar en tur innom samtidig som jeg slenger igjen en kommentar!

Etter min personlige mening, mener jeg at enkelte på den "topp" listen aldri burde ha vært der. Ikke at jeg heller en som fortjener å være der, men det er virkelig andre som gjør det. Et eksempel på en blogger som hadde fortjent å vært der, er Nora Alexandra. Jeg er sikker på at fler av dere har besøkt bloggen hennes før, og jeg er bla. en av dem som besøker den titt og ofte. Jeg syns hun skriver kjempe bra, har spennende bilder og skiller seg ved å tørre å være seg selv og ha egne meninger!  Besøk bloggen til Nora, HER.

SPØRSMÅL:
-Hva syns du om det nye desinget mitt?
-Syns du topplisten inneholder bare toppbloggere?

uansett hva jeg får, vil jeg alltid ha mer

Jeg har lite problem, og jeg vet ikke hva jeg skal kalle det. I dag kom mamma og resten av familien hjem fra Danmark, og av dem fikk jeg en Dior parfyme, en Adidas hettegenser og litt godteri. Ny parfyme har jeg ønsket meg en stund, men en slik adidas hettegenser jeg fikk har jeg ønsket meg hvor lenge? Det lille problemt er at jeg aldri blir fornøyd, føles det som. For uansett hva jeg ønsker meg, vil jeg ha mer. Det kommer alltid noe nytt opp på "ønskelisten". Vet ikke hva jeg skal kalle det, bortskjemt eller grådig? Velger å utelokke begge de to alternativene, og heller finne et annet svar, men hva?

youcam
SPØRSMÅL;
-Kjenner du deg igjen på "problemet" mitt?

5 PÅ EKSAMEN I NATURFAG!

HALLO ALLE SAMMEN, elsker dere.

Jeg er så utrolig kjempe glad nå!
Kom nesten akkurat hjem fra skolen med verdens beste nyhet, og ikke minst tårer i øynene. JEG FIKK FEM PÅ EKSAMEN, I NATURFAG! I det vi fikk vite karakterene, var jeg virkelig forberedet på å høre at jeg fikk 3 (ikke at det er noe i veien med det, men 3 og 5 er litt forskjell). Men i det sensoren snakket og kom til poenget, sa hun "vi har valgt å gi deg en femmer". Jeg ble så utrolig glad, fikk til og med gledes tårer i øynene der jeg stod, FEMMER!

Nok skryting, for nå. Etter som om jeg har vært hjemme alene denne uken, ser huset ut som en grisesti. Dermed er jeg nødt til å rydde og vaske opp her før mamma og resten av flokken kommer hjem. Senere skal jeg ta meg litt ekstra tid til bloggen, noe jeg ikke har fått gjort i det siste. 


Sorry dårlig kvalitet, filmer med webcamen til datamaskinen.


SPØRSMÅL:
-Har du hatt eksamen, i så fall hva fikk du?

av og til, blir ting slik som du virkelig ikke hadde trodd

Jeg fortalte alt til deg, og du fortalte alt til meg. Jeg trodde jeg skulle ha deg her for alltid, og at ting alltid ville være slik. Jeg husker alle dagen vi var sammen, og alle minnene jeg fikk dele med deg. Regnværsdagene i byen ble til sol, alle små turene la seg i minneboka og all snakkingen om alt mulig rart vil ikke bli glemt.

Når jeg var liten trodde jeg at jeg viste alt, og kunne alt. Jeg trodde at livet bestod av godteri og solfyltedager. Nå vet jeg at ting ikke er slik, og at det du minst venter deg, kan skje. Selv om det kan vise seg å være noe av det mest utrolige. Det regner også flere ganger i månden, og jeg får ikke lenger godteri når jeg vil.


Du sier at livet går videre, men gjør det virkelig det?

godbiter fra gina tricot

kjolerfraginatricotkopi
Slenger inn noen godbiter fra gina tricot mens jeg sitter å drømmer om at jeg har meste parten av det i klesskapet mitt, med et par matchene sko til hvert plagg. I tillegg drømmer jeg om sommer, brunebein og at denne uken er slutt. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å være ferdig med eksamen!

SPØRSMÅL:
-Falt noen av plaggene i smak hos deg?
-Har du eksamen nå?

dagens outfit og eksamen

dsc00729Hei og god morgen alle kjære lesere og bla.bla.bla

Akkurat nå sitter jeg på skolen sammen med ca. halvparten av klassen min, mens jeg prøver å få gjort noe possetivt innenfor skolearbeid, nærmere konkret eksamensarbeid. Jeg var så utrolig heldig og kom opp i naturfag, got the irony? Aner egentlig ikke hvordan det her kommer til å gå, håper hvertfall på en firer, kanskje femmer når det kommer til karakter. Om ting hadde vært annerledes og vi ikke hadde hatt eksamen, hadde jeg vært på vei til Danmark akkurat nå, slik resten av familien min er. Noe jeg misunner dem grusomt over, heldigfiser. Heldigvis er det èn possetiv ting ang. det; jeg har huset for meg selv og kan rote så mye jeg vil uten å rydde opp med en gang.SPØRSMÅL:
-Har du muntlig eksamen nå?
-Hvis ja, hva kom du opp i?
ps: ønsk meg lykke til på eksamen, det trenger jeg!


←outfitbilde ser litt mongo ut pga. dårlig bildekvalitet, but hey, endelig er kameraet mitt på reprasjon, vi for bare krysse figrene for at det ikke tar lang tid, dermed blir det mer og bedre bilder fremover!


Forresten, en venn av meg har lakt ut to nye gitarcovere på youtube, og du kan høre dem HER og HER!  Han er kjempe flink, så dere burde se, og ikke minst høre!PELS - min mening, hva med din ?

shirley370Jeg leste på June Sundet sin blogg for en god stund siden, om hennes mening ang. pels. Hun skrev, og mente at det var like ille å drepe et dyr for å bruke pelsen, som det å drepe et for å spise det. Og hun mente at om et dyr blir drept for at det skal gi mat, kan vi vel bruke pelsen til å lage kåper og tepper med det samme, i stede for å kaste det bort fordi man er imot bruken av det. Jeg er egentlig litt enig, men heller litt mer imot pga. måten de tar av dem pelsen på. Det er virkelig helt forferdelig hvordan dyrene blir slått, utsultet og hvordan de blir ribbet levende. Det er rett og slett dyreplageri, skikkelig dyrepageri. Men som June sa, kan man vel ta pelsen til de dyrene som blir brukt til mat, dermed blir det to fluer i en smekk!


SPØRSMÅL:

-Hva er din mening ang. pels, for eller imot?
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

17, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits