FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

august 2009

>> KONKURRANSE ANG. POLYVORE.COM

Hei og god natt alle sammen! Nå har jeg holdt meg våken alt for lenge, bare pga. den søte konkurransen til Julie! Den går nemlig ut på noe så enkelt å gøy som å sette sammen en egentlig liten kreasjon på polyvore.com. Tenkte kanskje det kom til å gå unna som bare det, men nå har jeg sotte her i flere timer. Tenkte at når jeg først skal gjøre det, kan jeg prøve å gjøre det bra. Vel, dere for si selv hva dere syns! Og ikke minst om dere tror jeg har vinnersjangsen med meg.

aaaaaaaaaaaaaa

>> DU ER IKKE DEN DU EN GANG VAR, ELLER ER DET MEG?

Savner den tiden vi hadde sammen, og alle minnene våre. Jeg trodde aldri ting skulle bli sånn som nå, men dessverre ble det slik. Vi hadde det så utrolig gøy sammen, du aner ikke. Nå kan jeg ikke huske sist, mens før var det annen hver dag. Du var alt for meg, du var en av de beste og den jeg så opp til over de fleste. Du var virkelig en jeg kunne komme til, uansett om det så var av de teitese ting. Du tok meg i mot med hele ditt hjerte, mens nå er jeg heldig om jeg i det hele tatt får et hei. Du er ikke lenger den du en gang var, eller er det meg? Jeg vet ikke lenger, vet bare at jeg ikke vil miste deg. Kunne ønske ting var som før. Men livet går videre, er det ikke så de sier? Det virker hvertfall sånn på dere. Enkelte personer jeg har kjent i flere år, som den dag i dag bare går rett fordi meg på gaten uten å så si hei en gang. Er det til så mye bry, å være litt hyggelig?

HAR DU NOEN GANG MISTET KONTAKTEN MED EN GOD VENN,
SOM VAR NOE DU ALDRI HADDE TRODD KOM TIL Å SKJE?

Edit: Det viser seg at dette innlegget gjelder enda flere enn jeg hadde håpet, dessverre pb.

>> VIDIOBLOGG

.. fra kano.blogg.no selvfølgelig! Men den er fra fredagen, da jeg hadde bursdagsmiddagen min. Jeg filmet litt selv også, og skulle prøve meg på egen vidioblogg. Men hele datamaskinen min nektet, derfor legger jeg inn den de laget. Noe som også er en annbefaling, for de er virkelig flinke til å lage vidioblogger!VIDIOBLOGGER DU OFTE? HAR DU EN VIDIOBLOGG Å ANBEFALE MEG?
Og selvfølgelig, hva syns du om vidiobloggen ovenfor som de hadde laget?

>> TIPS OM DU VIL HA SUNNERE SPISEVANER

For to uker siden ville jeg ha sett på meg selv som en av de mest usunne jentene i hele landet. Men den dag i dag, gjør jeg faktisk ikke det lenger! I steden for å løpe innom butikken for å kjøpe den største sjokoladen jeg ser, tar jeg helle runden rundt til fruktavdelingen og kjøper en pose med det som måtte friste der! Eller kanskje en nøttepose uten salt eller andre tilsettningsstoffer.

Dermed tenkte jeg at jeg kunne dele noen av ''tipsene'' mine til dere, om hvordan man lett kan legge om spisevanene sine:
- Kjøp frukt i steden for godteri! Enkelt, godt og mye billigere. 
- Hvis du har sug i magen på noe å tygge på, kjøp nøtter eller tyggis! Det tar vekk søtsuget med en gang.
- Om sjokoladesuget er altfor stort, prøv heller å kjøp mørk sjokolade. 
- Spis regelmessig. Enkelt og lett, kanskje ha en yoghurt eller minigullerøtter i veska/baggen?
- Lyst på et glass melk en dag? Gå for ekstra lett!

sunteple

HVORDAN ER SPISEVANENE DINE? ''FØLGER'' KANSKJE DU NOEN AV TIPSENE OVENFOR? ELLER BRYR DU DEG KANSKJE IKKE SÅ MYE OM HVA DU PUTTER I DEG? 

>> DAGENS OUTFIT ++

Outfit er det lenge siden vi har sett noe til på bloggen min! Skulle tro jeg hadde valset rundt i joggebukse i en månde, men dessverre så er nok grunnen det at jeg ikke har hatt serlig tid til bloggen min. Men nå kommer dagens outfit, uansett om du liker det eller ei. Og jeg vet jeg er bleik som en snøklump, men hey, jeg er fra Norge, og skal jo være hvit!

Ellers i dag så er jeg barnevakt for lillebroren min. Dermed blir jeg nok bare hjemme og slapper av. Har dessuten to rom jeg må rydde også! Og en iPod som trenger musikk, så tips meg med bra sanger om du har noen på lur!

cimg6724
cimg6714
cimg6704
Slenger inn den fine blomsten jeg fikk av Nora, Kathe og Helene i går også.

HAR DU NOEN SPENNENDE PLANER FOR DAGEN?

>> BURSDAGSMIDDAG (bilder)

Hei og hopp alle sammen! I dag har jeg vært på bursdagsmiddag (velger hvertfall å kalle det det, og bursdagsmiddagen var for meg). Det var utrolig koselig, og veldig hyggelig å være med alle sammen. Selv om alle ikke kjente hverandre fra før, så det ut til at alle gikk overens etterhvert. Noe jeg syns er kjempe bra! Jeg har rett og slett ikke så mye annet å si, ellers at jeg skal skjerpe meg med bloggingen! Har vært dårlig denne uken her, sorry lesere hvis det enda er noen der.

cimg6615
Nora og Kathe på brygga, hvor vi spiste pizza og koste oss!

cimg6612
Jane og Ida. Gud for noen herlige jenter, vil aldri miste dere.

cimg6618
Helene, meg og Theresesøta. Jeg aner virkelig ikke hva jeg og Helene driver med.

cimg6621
Helene, Nora, meg, Kathe og Therese. Herlige jenter alle sammen!

cimg6629
Jentekos med herlige jenter og god mat.

cimg6638
Jane som spiser pizza med litt rømme og ketshup.

cimg6643
Meg og Therese! Er så utrolig glad for at jeg ble kjent med deg!

cimg6645
Helene og Kathe. Herlige Tvedestrandsjenter!

cimg6650
Hahaha, jeg ler. Jane og Nora have fun! Søte jenter. Ida som knipser i vei.

cimg6658
De herlige jentene jeg tilbringte kvelden min med!
<3

ER DU OFTE UTE OG SPISER MED VENNER, FAMILIE ELLER KANSKJE KJÆRESTE?

>> ONSDAGENS SHOPPINGTUR I BILDER

På onsdag ble det shoppingtur på meg og Therese! Jeg er sikker på at vi avtalte det andre dagen vi ble kjent eller noe, gud for en herlig jente! Jeg og Therese kjente hverandre ikke fra før, dermed er det herlig å bli kjent med noen nye! Men det som er så spessielt med Therese at vi har så mye til felles. Bla. guttebestevennene våre bor sammen og går på samme skole, begge har grønneøyner og f. eks trance sanger jeg hører på, gjør hun og! Dette var bare noen eksempler, men vi har virkelig mye til felles og mer dukker vel kanksje opp? Over til bildene fra shoppingturen og hva jeg kjøpte!

cimg6665
Ipod touch var uten tvil noe pengene mine skulle brukes på. 1800,-

cimg6668
Stripete genser fra gina. 145 eller 199,- husker ikke helt.

cimg6672
Genser 199,- og skjerf ca. 100,-  fra h&m. Jeg fikk det på 50% pga. et par kuponger.

cimg6678
To buksejeans. En lys fra h&m 145,- og en mørk fra bik bok 199,- elsker det virkelig!

cimg6682
En fersken farget topp fra vero moda 50,- og en parfyme som jeg fikk av moren til Marius, kjæresten min. Den er så søt, lukter god tyggis. nam

cimg6684
Et par blader og litt billigsminke fra h&m. Er usikker på pris.

cimg6688
Vakker. Syns den var utrolig søt, og på 70%. Betalte 20,- for den tror jeg. KUPP!

cimg6597
Tilslutt et herlig bilde av meg og Therese som følte oss en smule dumme når vi stod og knipset inne i skifterommene, bilde etter bilde.

HVA SYNS DU VAR FINEST? jeg ble mest fornøyd med ipoden, selvfølgelig.

>> ER MICHAEL JACKSON FORTSATT I LIVE?

Det har dukket opp en sjokkerende video på internett som flere hevder er Michael Jackson. Jeg tror ikke det er han. Jeg tror han er død, dessverre.

Siden Michael Jacksons død 25. juni i år har det blitt spekulert i om det hele bare er en bløff. Det er opprettet en egen internett side hvor det legges ut info om forskjellige steder Michael Jackson visstnok er blitt observert.

Tidligere i sommer ble det lagt ut en video der man ser at det som skal være Michael Jacksons kropp bevege seg når båren blir løftet inn i helikopteret. Men hvem vet? Media sier mye, det vet vi alle.
 HVA TROR DU? TROR DU HAN LEVER, ELLER ÌKKE?

dette er bare nok et 2pac dilemma spørr du meg.

>> YOU WERE MY EVERYTHING


I morgen blir det ny iPod, og da skal denne sangen over inn på den. Passer litt fint med en deppesang nå. Jeg er døds lei meg, helt uten grunn. Alt er bare helt jævelig. Selvom det ikke er det, jeg føler bare noe er feil.

Edit: Den vanlige down-thumb uka var på vei, altså mensensmerter.

>> EN HERLIG MORGENDAG VENTER

I morgen venter verdens beste dag hittil denne uken! Jeg og Therese, en herlig jente i den nye klassen min, skal nemlig på shopping! Jeg har bestemt meg for å kjøpe iPod touch. Dermed skulle jeg trekke ut en av de som kommenterte på det forje innlegget, til å være heldig å få rabattkort på sessions med -100kr ved kjøp over 300. Og den heldige vinneren der er Marte. Grunnen til at hun vant, var fordi at 'kommentaren hennes traff hjertet mitt best'.

Akkurat nå sitter jeg hjemme klar til å hoppe i sengs, men først skal jeg nye stratosen min.
aaaaaaaaaaaaaaaaaa

NÅ SOM SKOLEDAGENE ER TILBAKE, NÅR PLEIER DU Å LEGGE DEG DA?

>> IPOD NANO ELLER IPOD TOUCH?

                          nanopink                                     ipodtouchhero8gb
Til onsdag skal jeg enten ha iPod nano i rosa, selvfølgelig, eller iPod touch. Men jeg klarer virkelig ikke bestemme meg. Jeg har grublet på dette lenge, men klarer virkelig ikke bestemme meg. Kjøper jeg iPod nano, sparer jeg noen hundrelapper. Men kjøper jeg iPod touch får jeg jo musikk og pc, på en måte. Uff, jeg klarer virkelig ikke bestemme meg. Hjelp meg kjære lesere, og jeg trekker ut en av dere som får rabattkort på sessions med -100kr ved kjøp av over 300.

ps; vil veldig gjerne ha en grunn til hvorfor akkurat f.eks ipod nano og ikke ipod touch. dvs. større vinnersjangse. og sorry for at ''jeg klarer virkelig ikke bestemme meg'' ble gjenntatt så mye, det er bare det, at jeg virkelig ikke klarer å bestemme meg. haha

>> FLAT MAGE OG STORE PUPPER, GJØR DEG IKKE PERFEKT

Ja, det er da min mening. Men her kommer bildene fra bursdagen min, som jeg lovet dere! Noen av dem hvertfall. Alle med herlige jenter på! Til fredag skal jeg nok en gang feire bursdagen min. Har så mange herlige venner, at det holder ikke bare med en feiring! Blir ikke noe ordentlig greier. Men jeg og 4-5 jenter skal ut å spise og kose oss!

img0247
img0270
img0185
img0251
img0191
img0275

>> SHOPPING

bloggblogg1
blogg3blogg2
blogg5                 blogg6
blogg9blogg10
Til onsdag skal jeg virkelig på shopping! Jeg gleder meg som en liten unge! Skal kjøpe i-pod, mest sannsynlig rosa om de har! Og jeg skal kjøpe masse klær! Jeg har 5-6 rabattkort på h&m opptil 50%, så skal nok finne noe jeg kan bruke de på og!

HVOR MANGE GANGER I MND. SHOPPER DU?

>> DAGEN I DAG

God morgen alle sammen! I dag er det søndag, og det vil si at det er ny skoleuke i morgen. Kunne skrevet dessverre, men jeg gleder meg faktisk! Ulempen er bare at vekkeklokka ringer klokka 05.00.

I dag skal jeg møte en herlig venninne fra Tvedestrand, og kanksje en i familien min. Men skal ikke si noe sikkert. Meg jeg gleder meg virkelig til å møte Nora, en herlig jente. Vi kommer nok til å tusle rundt i byen å kjøpe alt for mye is! Men akkurat nå sitter jeg oppe i stua, helt usminket og forferdelig. Klokka er halv ti, og jeg har vært våken i to timer allerede. Jeg får rett og slett ikke sove lenger. Og når jeg ikke får sove, hva er vel bedre å bruke tiden til enn å surre rundt på youtube? Haha, jeg fant den styggeste sangen om byen jeg går på skole i! Uff, syns det er dårlig inntrykk jeg å lage slike sanger. Også fant jeg en om Grimstad, rett og slett helt forferdelige sanger begge to!
HVA SYNS DU OM SANGENE? enig med dårlig inntrykk?

>> DA ER DET ET HELT ÅR TIL NESTE GANG

Hei og hopp alle sammen! Nå er alt som heter bursdag over for i år. Kan hende det kommer en ''liten'' feiring senere med så si alle vennene jeg har i nabobyen Tvedestrand, men sier ikke mer (tilfelle det ikke blir noe av)! Men bursdagsfeiringen i år var kjempe koselig. Lommeboka mi er allerede 3000kr rikere, og enda har jeg ikke møtt pappa enda, så den tusenlappen kommer nok i morgen! Dermed gleder jeg meg som en liten unge til onsdag, for da skal jeg og den nye herlige venninnen min fra 1rmb på shopping! Nytt klesskap og i-pod dukker opp snart. Ha en herlig kveld videre folkens, og kryss alt av fingrer og tær om masse salg til onsdag!

cimg6586

NÅR HAR DU BURSDAG?jeg har sent, og rett etter sommeren. kjipt, men herlig når den først kommer!

>> JEG SIER ALDRI NEI TIL EN NY VENN

cimg6550Videregående er bare helt herlig, eller hva jenter? Nå regner jeg med at alle som leser bloggen min kanksje ikke går der, dermed bare sier jeg gled dere! Og om det er noen som er ferdig, er jeg sikker på at dere har mange gode minner derfra! Regner heller ikke med at alle som titter innom er jenter heller.

Men uansett, i dag har det allerede gått en uke! Jeg trives mer og mer for hver dag som går! Og jeg begynner virkelig å bli glad i klassen min! Har blitt utrolig god venn med en herlig jente fra Grimstad som heter Therese (bildet). Hun er virkelig herlig, og vi har tydeligvis mye til felles! Til onsdag blir det f.eks vill shopping etter skolen, så håper jeg er rik innen den tid. Elsker virkelig å få nye venner, og Therese er selvsakt ikke den eneste jeg har fått denne uken, men den beste av dem! Og jeg er virkelig glad for at hun går i klassen min! Tvilte virkelig på klassen min i begynnelsen, men nå liker jeg den meget godt!

Om en liten halvtime skal jeg ha noen få jenter her, og vi skal feire bursdagen min. Dessverre fikk jeg ikke be alle jeg hadde håper, så beklager til dem. Vi for ta det igjen siden! Egentlig må jeg bare løpe av gårde å sminke meg ferdig. Bestevenninnene mine kommer tidligere, så vi blogges i morgen! Da kommer nok en del bilder fra bursdagen min også. Så ha en fin dag videre kjære lesere, og tusen hjertlig takk for alle gratulasjonene!LIKER DU Å FÅ NYE VENNER, FÅR DU OFTE DET? KANSKJE DU HAR BEGYNT PÅ VGS. SOM MEG, OG FÅTT EN NY VENN?Therese og meg. Gud for en nydelig jente!

>> JEG HAR BURSDAG!

Og jeg elsker å ha bursdag! Få masse klemmer og gratulasjoner. Og kanskje en kake? Jeg hadde ikke forventet så mye på denne bursdagen, med tanke på at det er ny skole og alt som skjer her i livet mitt og. Har jo aldri tid til å blogge lenger heller, og det skal mye til! Men skolen i dag var så utrolig koselig! I de fire første timene var vi på kjøkkenet, og når vi skulle spise sang alle sammen for meg! Det hadde jeg virkelig ikke forventet! For hvem gidder å synge bursdagssang for en fremmed? -Ikke mange hvertfall! Dermed ble det bursdag i år igjen! Og i morgen skal jeg feire den. Det som er så dumt, er at jeg bare fikk ha noen få stykker, så jeg måtte droppe en god del. Men skal prøve å ta det seinere, nå skal jeg nyte de siste timene av bursdagen min, blogges!
birthdaycake

>> TIDLIGE KVELDER NÅR VEKKERKLOKKA SKRIKER KLOKKA 05.00!

Hei igjen alle sammen!

Egentlig burde jeg vært i seng for lengst! Etter at jeg kom hjem fra skolen har jeg vært helt slapp og forferdelig trøtt. Sov halve bussturen hjem, og en god del hjemme i dag. Senga skriker etter meg nå også, og det gjør egentlig fornuftigheten og. Så lenge jeg må opp rundt 05.00 i morgen tidlig, burde jeg løpe til sengs så fort som mulig. Dermed ville jeg bare si god natt, og håper alle får en fin dag i morgen! Bloggen går litt dårlig nå de siste dagene, men er så mye ang. skole osv. Skal virkelig ta tid til bloggen min så fort sjangsen byr seg! Men nå, er det senga sin tur.

cimg6491
Dagens outfit! Måtte bare slenge på meg noe i farten, heldigvis ble det ok!

cimg6469
Er det rart jeg allerede elsker skolen min? Her har vi fått en hel hau med rabattkuponger! Selvfølgelig smisket jeg med ALLE guttene i klassen, om å få de til h&m. Så, ehe. De kommer nok til å huske meg som ''kupongjenta'' elns, haha! Snille var de da, som ga dem til meg. En sånn kupong gir deg 50% på en vare fra h&m. Ellers har jeg fra jc og mye annet i den hauen der å!

natta bloggnorge! og misunn kupongene mine, haha!

>> SKOLEN ER TOPP, TRO DET ELLER EI!

Hei alle sammen!

I dag var det andre skole dag for meg, og allederde føles det ut som jeg har gått der i en uke. Jeg begynner å bli kjent rundt forbi på den avdelingen vi holder til på, og på kjøkkenet. På morningen i dag, trodde jeg hele verden skulle gå under. Jeg så på klokka, og den var 06.10. Dvs. at jeg skulle være ute av huset for 10 minutter siden så lenge det tar 15-20 minutter å gå til bussen. Hodet mitt ble tomt, og jeg ante virkelig ikke hva jeg skulle gjøre. Så der stod jeg, i bare undertøy og uten sminke, helt irritert på seg selv for at jeg ikke hadde stått opp når klokka ringte. Men vil alle har vel tenkt en gang "bare fem" minutter til, også uten videre ble det mye mer enn fem minutter. Men kanskje ikke andre dagen på ny skole!

Heldigvis reddet mamma meg, og jeg rekk bussen. Jeg heiv på meg en bukse og singlett, tok sminke og kokketøy i sekken og løp ut til en snill mor i bare morgenkåpe. Dermed ble det skole i dag igjen. Og det er jeg veldig glad for. For som jeg sa i forje innlegg var det et par jenter som skilte seg ut fra klassen og som jeg gjerne ville bli bedre kjent med. Det fikk jeg oppfylt i dag, og har blitt litt kjent med en jente i klassen som heter Therese. Virker som en utrolig herlig jente. Og etter skolen, gikk jeg og Therese ned til byen føre hjemveien var rundt svingen.
arendalutsikt02
Utsikten fra skolen er virkelig herlig. Enda bedre er den fra klasserommet vårt!

HAR DU BEGYNT PÅ NY SKOLE, OG TRIVES DER? NOEN NYE KOSELIGE VENNER?

>> HVORDAN VAR DIN FØRSTE SKOLEDAG?

cimg6456Jeg trenger bare si èn ting ang. min, og det er flott!


Jeg hadde virkelig en fin dag i dag, og enda er det lenge igjen av den! Jeg føler jeg virkelig har fåt utnyttet dagen, etter som jeg stod opp rundt 06.00. Og egentlig var det sent, for ellers må jeg opp klokken 05.00! Vanvittig tidlig, men eneste mulighet for å oppfyle drømmen, som dermed er å bli kokk en vakker dag. De lengste skoledagene mine varer i åtte timer. Men vi er masse på kjøkkenet, og håper dette kommer til å bli like gøy som jeg håper, og kanskje enda gøyere!

Vi begynner allerde med timeplanen på torsdag, og fikk beskjed om å være dresset opp i kokkeklær til i morgen! Dermed har jeg og mamma kjørt Arendal rundt og kjøpt inn litt her og der. Kjempe gøy, og jeg elsker allerede muffins lua mi! I tillegg kjøpte vi masse andre ting og, men bare småtterier. Slik som penner, tusjer, ringpærm, kladdebøker osv. Kokkeutstyret jeg kjøpte kan du se på bildet til venstre. Jeg kjøpte èn kokkejakke med hvite knapper, og en med svarte. Ellers kjøpte jeg en bukse (+at jeg har en fra før), forkle og sko. Dessverre har jeg ikke med forkle på bildet, men det er hvit, og jeg regner med alle har sett er forkle før, og vet hvordan det ser ut.

Gleder meg veldig til skoledagen i morgen, har begynt i klasse med to søte jenter jeg håper på å bli bedre kjent med! Klassen min er ikke lenger 10a, men noe som 1RMD. Uvant, men herlig.
HVORDAN VAR DIN SKOLEDAG?
OM DU BEGYNTE PÅ VIDEREGÅENDE, HVILKEN LINJE?

>> VIDIOBLOGG; FØRSTE SKOLEDAG

HEI OG HOPP ALLE SAMMEN!

Er sikker på at halvparten av dere ligger i senga og sover enda, men siden jeg har så lang skolevei, er jeg våken for lengst! Har til og med vidioblogget, og det kan dere takke Camilla for. Hun vurderte bloggen min så nydelig, at jeg fikk virkelig inspirasjon til å gjøre det!

Vurderingen til Camilla av bloggen min

Førsteinntrykk: Jeg digger headeren, den er utrolig søt, og inneholder både bilde, navn og adressen til bloggen. "Undertitlene" er bra at hun har, for da er det lettere å finne frem, til for eksempel salgsbloggen (som for øvrig er helt ny!). Hun har også en egen fane som heter Katrine, hvor hun forteller om seg selv. TOMMEL OPP! I tillegg til har hun en fane som heter design hjelp, og den har virkelig fått meg til å skjønne hva det er jeg driver med når jeg redigerer stilsettet på bloggen min. Jeg har lært noe, mens jeg har sittet foran pc-skjermen også. Det er ikke ofte!
Karakter: 6

Innholdet i tekstene: Hun skriver om sin hverdag, og det blir som en åpen dagbok. Den er veldig personlig og det gjør at den er interessant å lese. Hun skriver fengende, og har du først begynt å lese, klarer du ABSOLUTT ikke slutte!
Karakter: 6 

Bilder/videoer: Hun har masse bilder, men ingen videoer. Det hadde vært gøy om hun hadde kommet med video en gang. Bildene er veldig bra, og de er verken kornete eller uklare, hvertfall ikke som jeg har sett.
Karakter: 5

Min mening: Denne bloggen er bare helt fantastisk! Måten hun skriver på får jeg til å bli fanget, uten at jeg blir kjedet av å lese det. Utrolig bra! Jeg leser den 2-3 ganger om dagen, kanskje tilogmed fire

Totale stjerner: ******

STÅ PÅ VIDERE KATRINE, JEG DIGGER DEG!

Til alle dere andre, gå inn på:
www.tikroner.blogg.no

(til opplysning så har jeg ALDRI gitt 6 stjerner før, så dette er virkelig bra!!):

Også lastet hun opp et bilde av headeren min, hun syns den er så søt! Jeg er uenig, for er det noen som er søte her, så er det camilla! Bloggen hennes kan dere finne HER.


Men nå må jeg løpe! Håper vidiobloggen var ok. Jeg ante ikke hva jeg skal si, men etter å ha laget 6-7 stykker, samtidig som jeg stresser så mye som jeg gjør nå, måtte jeg rett og slett bare egge ut den!

VIDIOBLOGG; SKAL JEG HA MER AV DET? JA ELLER NEI?
skal du på skolen i dag? hadeeeeeeeeeeeeee

>> JEG HAR FÅTT DEN FINESTE KOMMENTAREN NOEN GANG

Kjære alle lesere, det går ikke ann å ha bedre enn dere!

I begynnelsen av bloggperioden min, kan jeg ærlig innrømme at det var litt uvell å dele så mye av livet mitt på en åpen nettside som alle kunne se på. Men den dag i dag, er tankegangen annerledes. Jeg elsker å blogge, jeg elsker bloggsamfunnet og jeg elsker leserene mine. Og ikke minst, så elsker jeg de herlige kommentarene jeg får av dere! Men i dag, fikk jeg en som skilte seg litt ut. Den var virkelig rørende, og jeg fikk den av en annen blogger, som heter Camilla.

''hei! jeg digger bloggen din og er innom minst 3 ganger om dagen! : ) lurte på om det er greit at jeg har den til vurdering på bloggen min? fint hvis du svarer innen i kveld på e-mail eller på kommentar på bloggen? men hvertfall, takk for at du lager en så fin blogg som jeg kan lese og bli inspirert av! : ) ''

Når slike herlige kommentarer oppstår, elsker jeg ekstra mye å blogge! Det gir virkelig inspirasjon til å fortsette. Å vite at andre folk leser bloggen min, og bryr seg om det jeg skriver. Og til og med gir inspirasjon til andre bloggere, er virkelig en herlig følelse! Tusen takk for at akkurat DU leser bloggen min. Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på dere.

cimg6009
Jeg blir glad av dette bilde, og jeg blir glad av dere, leserene mine! <3

FORRESTEN, SALGSBLOGGEN ER ÅPEN. LINK FINNER DU PÅ MENYEN UNDER HEADEREN!
legg meg gjerne til som venn der.

>> BURSDAGS NEDTELLING OG SALGSBLOGG?

Det har seg slik, at jeg kan telle ned til bursdagen min på bare en hånd (20 august). Og jeg gleder meg som en liten unge på julaften! Endelig er innvitasjonene sendt, og dato for feiring er satt! Med hånden på hjerte kan jeg ærlig innrømme at jeg har bedt de herligste jentene jeg vet om, selvfølgelig ble det en del, siden ''katrine er glad i alle''. For bare håpe alle kan, og at det ikke blir verdens kjedeligste bursdag!

Men, over til en annen ting. Dagen i dag, som dessverre er siste dagen i sommerferien, har jeg brukt på å rydde. Ja, du leste riktig, rydde. Jeg har ryddet igjennom hele klesskapet mitt, og rommet selvfølgelig. Jeg er 100% sikker på at jeg har kastet ut over halvparten av klærene jeg eier, og det er ikke tull en gang! Men gud så herlig det egentlig var, og hvertfall å være ferdig! Føltes ut som et helt nytt klesskap! Problemet er bare det, at jeg har ikke hjerte til å kaste alle de klærene. Dermed kommer jeg mest sannsyneligvis til å legge ut det som er brukbart og fint på en SALGSBLOGG! Jeg hadde aldri trodd jeg kom til å lage meg det, men jeg kommer til å putte det inn i menyen under headeren. Dermed håper jeg dere er villige til å kjøpe noe. Alt kommer til å koste under 100kr. (langt under 100kr)

fr etter

Alle klærene jeg kvittet meg med, som også kommer noe av på salgsbloggen:
cimg6398

SALGSBLOGG: JA ELLER NEI KJÆRE LESERE?
er tross alt dere jeg selger det til!

>> SISTE KVELDEN AV SOMMERFERIEN

Etter min mening, er dette siste kvelden av sommerferien. Jeg syns det er utrolig rart å tenke på. Og at om bare et par dager, er jeg tilbake på skolebenken. Grunnen til at jeg syns og mener det er siste kvelden av sommerferien, er fordi at i morgen kan jeg ikke være våken til jeg sovner. Da er hverdagen tilbake, og sovevanene må inn i rutiner igjen. Med andre ord: på tide å snu på døgnet!

I morgen skal jeg nok ikke mye. Vet ikke om jeg skal ut av egen dør en gang. Tror nok mine timer våkene kommer til å bli brukt hjemme forann datamaskinen og klesskapet mitt. Der trengs det virkelig en rydderunde, og det samme gjelder egentlig hele rommet mitt og. I tillegg må jeg finne frem sekken min, og kanskje penalhuset?

Men resten av denne kvelden skal jeg bruke på bla.

cimg6305
kopi
å leke med hunden min Happy på rommet,

cimg6340
... spise opp resten av lørdagsgodteriet mitt, og ..

cimg6383
jeg skal lese enda flere bøker fra min tid som tl-klubb medlem!
haha, de bøkene der er de enste jeg orket å spare på, og de var gode!

HVA SKAL DU BRUKE RESTEN AV TIDEN DU HAR IGJEN AV SOMMERFERIEN PÅ?

>> BIK BOK KOMMER MED NY KOLLEKSJON

bikbokbyjennyskavland
Jenny Skavlan har stilt i flere egendesignede plagg på den røde løperen det siste året, og nå får også norske jenter muligheten til å gå i klær signert den populære skuespilleren.

Hun er nemlig høstens gjestedesigner for Bik Bok. Kolleksjonen skal bestå av feminine klesplagg som fremhever midje, skuldre og brystparti på en sexy og stilfull måte. Hun har blant annet lagt chiffonkjoler, jumpsuit og uniformsjakker. Høstmoten kommer til å bestå av blandinger med grove og lette stoffer og stramme og myke linjer, noe Jenny kommer  til å bruke mye av i plaggene sine. Hun vil gjøre plaggene feminine, men med et samtidig røft uttrykk.

Kolleksjonen heter Bik Bok by Jenny Skavland, og består av 17 plagg. Den er i salg fra mandag 12. oktober. Jeg gleder meg virkelig til å se hvordan den nykommende kolleksjonen kommer til å se ut, og hvertfall jumpsuitene!


TROR DU DET BLIR EN BRA KOLLEKSJON?
kanskje noe av det kommer i akkurat ditt klesskap?

>> KATRINE ANMELDER BLOGGER, kanskje deg?

Hei alle lesere og andre søte bloggere!

I dag føler jeg virkelig bloggkicket, og syns jeg har vært flink til å oppdatere og svare på kommentarer. Og siden jeg er så godt i gang, hvorfor ikke anmelde noen blogger? Siden jeg anmeldte en gutt sist gang, blir det dermed jentene sin tur denne gangen. De heldige jentene som skal få skryt for bloggen sin nå, er Nora, Helene og Kathe.

Nora og Kathe er to herlige jenter som blogger sammen. De blogger om det meste, men er ikke så lenge siden de begynte. Kathe har hatt flere blogger tidligere, mens Nora vil jeg påstå ikke har hatt fult så mange. Kathe og Nora er veldig flinke, både til å skrive å ha med bilder i innleggene. I tillegg vidioblogger de en del, og har utrolig søte vidioer som man virkelig får sommerfugler i magen av å se! Anbefaler alle å besøke bloggen dems, og ikke minst se på vidioene! Trykk HER om du vil på besøk til Nora Og Kathe!

Helene
er også en herlig jente tvers i gjennom! Helene er en gammel blogger, og har hatt mange forskjellige hun og. Denne gangen tror jeg hun har slått seg litt til ro med den hun bruker den dag i dag. Helene blogger om det meste, alt fra hverdager, outfit og mote. En ting som sikkert jeg og mange andre ville synes hadde vært moro, var om du kom med en vidioblogg i ny og ne, Helene. Men jeg skal ikke klage, for selv har jeg aldri vidioblogg. Hun har også utrolig mange fine bilder, og flink til å skrive, så Helene er det virkelig verdt er besøk! Besøk bloggen hennes ved å trykke HER.

dsc0817
STÅ PÅ VIDERE MED BLOGGINGEN, DERE ER NOEN HERLIGE JENTER ALLE TRE.

Nå har også DU sjangsen! Som sakt skal jeg anmelde flere blogger fremover, og planen er å ha en i slutten-begynnelsen av hver månde. Så hvis DU vil jeg skal anmelde DIN blogg. SKRIV LINKEN I KOMMENTARFELTET.

>> SOMMER, SOL OG SØRLAND

Sommer, sol og sørland er hverdagsmat for meg. Med mindre det regner. Det er rart å tenke på, men det er bare et par dager igjen av ferien, dermed er det skolestart til mandag. Jeg gleder, faktisk. Men det er nok fordi jeg skal begynne på ny skole. Nye folk, nye venner og nye hverdager jeg må begynne å sette meg inn i. Syns det er rart å være ferdig med grunnskolen, og at jeg aldri mer vil gå i klasse med dem jeg alltid har gått i klasse med. Men som jeg sa, nye hverdager å sette meg inn i.

Som et tilbakeblikk på året som har gått, og den fine sommeren som nå straks er slutt. Har jeg dermed samlet sammen masse bilder fra stedet jeg bor og holder til på varme sommerdager. Mest naturlandskap, men gud så fine omgivelser jeg faktisk bor i! Om du sammenlingner mitt hjemsted, med en leilighet i en skyskraper, vel, du kan jo se selv?

cimg6289
Hunden min Happy nyter sommersolen. Bildet er fra i dag.

944trebaat
Risør. Min kjære hjemby. Jeg vil ikke påstå at det er en stygg by.

cimg5262
Meg i sommer på 1 og 1/2 års dagen til meg og Marius.

2349509943ade8822f1
Krabbesund. Sørlandsnavn, eller hva? Eller hva med bare vakkert.

2624567977ea17df28b0
Utenfor Risør, ca. 25km, ligger et lite sted med navn Sild. Nydelig sted, med jettegryter!

2624565745886f20f3e6
Jettegryter som er så store at du faktisk kan bade og hoppe i dem! Den ligger akkurat på grensa med sjøen, og dermed blir vannet byttet ut hele tiden. pga. de store bølgene som spruter inn fra havgapet. (Jeg har bada i den på bilde, men er ikke jeg som hopper)

2624566401c4c8d0167d
Sild det her og. Du ser jettegryta på bildet om du ser godt nok, og du ser også hvor nærme sjøen den ligger. Utstikkeren oppe i høyre hjørnet, er nabokommunen Tvedestrand, Gjeving.

262539016678955a95f3
Du kan ikke nekte for at sørlandsskjærgården er vakker.

jettegrytene
Nydelig.

margurit
Margurit blomster hører selvfølgelig hjemme på sommeren! Elsker, elsker ikke ....

29831265607f35ef72d
Solnedgang på Fie. Verdens beste lille pærle, og en herlig bygd uten for Risør.

2624566833349b9a3575
Måker en noe vi hvertfall ikke har lite av.

cimg5953
To små bamser på kaia under den årlige trebåtfestivaen.

cimg6054
Meg og Nora under årets trebåtfestival, herlig!

f
''Göteborg'', et gigantisk sjørøverskip som var på besøk under trebåtfestivalen.
(for å se fler bilder fra trebåtfestivelen, se lenger ned på bloggen)

123359061197e2c919a2
Nok et bilde av selve byen Risør, den hvite by ved Skagerak.


54sommerblomster
Bomster, igjen. Toppen av sørlandskaka!

617111663081672671514797819304230894972041n
Herlig sommerbilde av hunden min, Happy.

trebatfest2
Risør.

vinterkjaer
Vinterkjær, like utenfor Risør.

img29001
Solnedgang i Risør, herlig.

cimg4647
kopi
Meg og Ine en gang i begynnelsen av sommeren, ute i båt.

risor at sunset
Risør, igjen. Se himmelen speiler seg i vannet.

124920204000099083362736358m
Til slutt, et bilde av den forferdelige oljen som kom og ødela den fine skjærgården.

HVA SYNS DU, VAKKERT, IKKE SANT?

HAR DU NOEN GANG VÆRT I RISØR?

>> VOE VS. JULIA

VOE
36338111249681105077n600

ELLER JULIA?
julianylandeditthree

Selv liker jeg nok Julia sin best. Jeg tørr å kalle meg selv en av Julia sine gamleste lesere, og har følgt bloggen hennes siden like før jul i fjord. Jeg syns Julia skriver utrolig bra! Men andre mener motsatt. Enten fordi de rett og slett ikke syns hun skriver bra, eller fordi de rett og slett ikke gidder å lese. I tillegg har hun så si alltid med bilder, men en ting jeg savner med Julia, er vidioblogging, var mer av det før.

Så er det Voe da, eller Emilie som hun så pent heter. Utrolig skjønn jente på bare 13år som har krabbet seg oppover topplisten. Jeg liker bloggen hennes, og er innom for å se på bilder osv. Virker som en veldig søt jente, men burde oppdatere oftere.

DERMED ER DET DIN MENING; HVEM LIKER DU BEST AV VOE OG JULIA, OG HVORFOR?

>> NY IKEA KATALOG = NYTT ROM

Det stemmer, og heldigvis slipper jeg å vente to år! Vel, jeg og familien min er ikke kjent for å være de raskeste til å få ut fingeren. Men tro det eller ei, denne gangen vil det nok bare ta et par mnd. Sjekk bildene under, å se hvordan interiør jeg skal ha. Det eneste jeg er litt usikker på er fargene som skal stå til møblene. Om de skal være av babyrosa, brune nyanser eller marinefarger(?). Har egentlig utrolig lyst til å ha det i brune nyanser og naturhvitt, men for se! Alle de møblene dere ser under, vil jeg snart sitte å blogge i, med mindre lageret er tomt når mamma drar bort dit (noe som er typisk min flaks).
ikea1
ikea2

iekaaa
Det var det. Noen som har lyst til å komme til meg utover høsten, når alt er klart eller? Jeg har noen av tingene fra før av. Har bla. saueteppet, speil, eskene og den lange ''cd''' hylla, men mer skal det bli!

HVA SYNS DU? TROR DU DET VIL BLI FINT? det tror jeg, alltid ønsket meg ikea'rom!

>> SEKSUELL TRAKASSERING?

Likestillingsloven definerer seksualisert trakassering som ?uønsket seksuell oppmerksomhet som er plagsom for den som oppmerksomheten rammer?, dermed velger jeg å kalle følgelene diskusjon/tema for seksuell trakassering.

Klokken rammer snart halv to på ettermiddagen, og jeg har fortsatt mye å gjøre. Jeg skal bla. støvsuge hele huset, men før jeg setter i gang med bråket, måtte jeg selvfølgelig sjekke nettby. ''1 nytt brev'' lyser opp med en gang, jeg klikker meg fort inn, og ble litt skuffet over at det var en ukjent gutt på 22år. Men, siden jeg ikke har annet å gjøre, svarte jeg. Etter et par minutter, var det flere brev fra han. Som både inneholdt ord og setninger som f.eks; babe, hvor er du, hvor bor du og ikke minst, flere spørsmål om msnen min. Uansett hvor avvisende jeg var, fortsatte han. Nok en gang spurte han om msnen min, og jeg tenkte at jeg rett og slett skulle fortelle han sannheten og at den msnen, får han ikke.

''Du må jo skjønne det. Jeg er ikke seksten en gang, og du er 22. Jeg har null idè om hvem du er eller noe annet ang. deg. Og jeg aner ikke hva du kan finne på å gjøre med msnen min. Sorry, men så lett er det ikke. Og du burde ikke drive på sånn, for du har sikkert gjordt det du gjorde mot meg nå, til mange andre jenter også. Nå høres det ut som du er den slemmingen, men det er virkelig ikke meningen. Det kan jo hende du er verdens snilleste gutt også, og at alt du vil er bare å bli kjent med noen nye. Men for å være på den sikre siden, får du dessverre ikke msnen min :)''
'

Deretter fikk jeg bare et ''ok'', og dermed var det ikke mer mas fra han. Det er viktig å si i fra, og jeg tror alt for mange unngår å gjøre det. Jeg mener ikke at du skal gjøre som meg å si i fra til vedkommende. Men om du føler at det er uønsket, eller upassende, kan det også bare være godt å snakke med noen voksene, foreldre, en god venn, lærer eller kanskje en helsesøster? For det riktige i en slik situasjon, om du får et brev, melding eller hva enn det måtte være fra en du ikke kjenner, la vær å svar. Det er ikke første gangen jeg har fått f.eks. et slikt brev som jeg akkurat gjorde på nettby, forskjellen er bare at jeg aldri svarer. Og det er det smarteste, for man vet aldri hva den personen vil deg. Og uansett hvor snill eller grei han/hun måtte virke, så er det et overtall av oss som utgir seg på en helt annen måte over internett.

960x

HAR DU NOEN GANG OPPLEVD LINGNENDE?
Grunnen til at jeg skrev dette innlegget, var egnelitg bare en liten tankevekker jeg fikk. Jeg har vært inne på flere blogger i det siste hvor bloggeren selv har skrevet et slikt innlegg, men bare ikke på samme måten. Ingen av de bloggene jeg har vært inne på, har tatt opp problemstillingen. Det var mer som "æsj, så ekkelt!", og ikke noe mer. Dermed syns jeg dette var noe fint å gjøre, så lenge jeg vet jeg har yngre lesere på bloggen min. Og at det kanksje da det er lettere å bli lurt til noe man ikke helt vet hva man er med på. Men, dette gjelder alle. Rett og slett bare en tankevekker. Så si gjerne din mening ang. innlegget og temaet jeg tok opp.

Vil du vite mer om seksuell trakassering, trykk her.

>> AVSKJEDSFEST

Her om dagen var jeg på avskjedsfest til en venn av meg som skal flytte et drøyt stykke unna. Han flytter i dag, og er nok på vei til andre enden av Norge nå i dette sekund. Jeg vil ikke at han skal flytte, men tror ikke det teller så mye. Han skal gå resturang og matfag, akkurat som meg, men forskjellen er at han skal gå på en skole mellom Bergen og Haugesund. Jeg syns det er utrolig dumt at han ikke bare kan gå 'her', for da ville vi nok mest sannsyneligvis kommet i klasse sammen. Apropo klasse, skolen begynner til mandag jo. Lurer på hvordan klassen min blir.

cimg6179
kopi
Her er et bilde av meg og Lasse (han som skal flytte)

cimg6162
Noen av folkene. Jeg så ikke helt hva jeg tok bilde av, men alle ble med, nesten hvertfall.

cimg6167
kopi
Jenny og Sarah. Herlige jenter begge to.

cimg6166
Meg og Kine. Hun er virkelig en herlig jente.

cimg6168
kopi
Meg, Ine og Espen, haha.

cimg6171
kopi
Meg, Jenny, Sarah og Linn Susanne. Blinkskudd av Sarahmor.

cimg6180
kopi
Meg, Sarah og Lasse. Tror ikke Sarah ville ha kyss på kinnet av meg.

cimg6189
Kim, Caroline og Marius. Se så søt gutten min er der.

cimg6188
Jenny, Sarah, Zelim(?) og Kine.

cimg6190
kopi
Ine og Espen.

cimg6196
kopi
Ine, meg og Maggi. Herlige jenter begge to, de betyr masse for meg.

cimg6198
Maggi og meg.

cimg6203
Marius gutten min, herlig bilde. Søtt.

cimg6218
Lasse og Espen.

cimg6219
Lasse og Espen igjen.

cimg6226
Karoline. Herlig jente, og til uka går vi på samme skole!

cimg6232
kopi
Meg, Karoline og Sarah.

cimg6235
Meg og Espen. Han er kul.

cimg6238
Gutten min, Marius.

cimg6250
Herlige mennesker.

cimg6255
Meg, Kine og Ole Thomas.

cimg6263
Robin og Kine.

cimg6265
kopi
'GRUPPEBILDE'

cimg6273
kopi
Meg, Erik og Ine.

Og tenk at alle de menneskene du ser over +mange fler som kom senere på kvelden (da kameraet var tomt for strøm, selvføgelig), kom for å si hade til Lasse. Søtt. Jeg vil også ha en fest, ang. noe med meg. Har jo bursdag om en ukes tid, hint hint.

HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ AVSKJEDSFEST, ELLER LIGNENDE? KANSKJE NOEN HADDE OVERASKELSES FEST FOR DEG? jeg vil haaaaa

>> LA MEG FORTELLE DEG ET PAR TING OM MEG SELV

cimg5774For det første, så skal jeg fortelle en utrolig teit ting om meg selv. Og dere må gjerne le og mobbe meg, men denne gangen tror jeg faktisk litt på dere. Vel, hahah, jeg har funnet ut at jeg lesper. Jeg skal ikke si noe negativt om det, tilfelle du er like teit som meg. Et godt eksempel er at 'dere' f.eks. sier "bussen", mens jeg sier "bussssssssssssssen". Og det er faktisk sant, for jeg har faktisk vurdert å legge ut vidioblogg noen ganger, men har droppet det, siden det høres bare ut som om jeg er den lespetullingen.

Og det andre jeg ville si dere, var at jeg sjekket hvor mye jeg fikk i stipend her tidligere i dag, og gjett hva? Jeg fikk viljen min (vær forberett på at jeg kommer til å høres en smule innbilsk ut nå): Men jeg hadde faktisk et lite mål om å hvertfall få 20 000kr, hvis ikke mer. Og Gud hørte meg nok en gang. Jeg, så stolt som jeg og så mye som jeg gjerne skryter av det, så fikk jeg nesten 22 000kr! Mer konkret, så fikk jeg 21 450kr i stipend. Og ikke kom her å si at dèt, er lite. Så, jeg er blid og førnøyd, og krysser alle finger for at jeg har flere tusen til overs, slik at jeg kan gå litt vill på et eller annet gigantisk kjøpesenter!

SØKTE DU OM STIPEND? HVIS JA, OG DU FIKK DET, HVOR MYE? eller pleier det liksom ikke å være sånn at man deler med alle og en hver hvor mye man fikk i stipend? ps. glemte jeg å si at jeg nesten fikk 22 000?

>> SKATTEN MIN, VERDT MER ENN ALT GULL I VERDEN

Hallo alle herlige mennesker og ikke fult så herlige.

Bloggingen min har vært litt down'thumb de siste dagene, men det er pga. trebåtfestivalen som har vært i byen, der jeg også har jobbet. Dermed var det tidlig opp, blogge for sist dag, løpe avgårde på jobb og være ute til sent på kveld, dermed rett hjem i seng. Og samme rutine neste dag igjen. Men nå begynner dagene å bli litt rolige og akkurat nå i dette sekund, skal jeg svare på alle kommentarene som for lengst skulle vært svart på. Når jeg er ferdig med det, skal jeg stelle meg og opp til kjæresten min, og når kvelden kommer skal jeg på fotballtrening. Gleder meg veldig mye, så lenge det er første fotballtreningen etter sommeren. I tillegg får jeg ny drakt, til å spille ute på banen.

Akkurat nå sitter jeg i senga og blogger av gårde sammen med hunden min, Happy. Han er helt nydelig, og det er han du ser bilde av under. Bildet er fra i dag, og det er slik har ser ut nå. Trøtt og sliten, mens han ligger i sengen min og sover. Noe han har gjordt en god stund nå.

Det er sju dager til skolen begynner og ti dager til bursdagen min. Det er også siste mandagen i ferien min. Jeg begynner også å kjenne at jeg gruer meg litt til første skole dag, for denne gangen vet jeg virkelig ikke hvordan mennesker og fjes jeg vil se. Men jeg for bare håpe på det beste, jeg kom inn på førstevalget mitt, og hva er ikke bedre enn det? På tide at livet begynner.
cimg6129

HAR DU ET KJELEDYR DU IKKE KAN TENKE DEG Å LEVE FORUTEN? GRUER DU DEG TIL FØRSTE SKOLE DAG? SKAL DU PÅ NY SKOLE OG NYE FOLK? slik som meg, heldigvis er ikke _alle_ nye, jeg kjenner noen, i et lite undertall.

jeg skal fortsatt annbefale èn blogg i slutten av mnd. så sleng igjen blogglinken din, trekker den jeg liker best selvføgelig.

>> GÅRSDAGEN I BILDER (trebåtfestivalen dag 3)

cimg6050
I går var jeg også på jobb ved informasjonen til 'barnas trebåtfestival'. Men en forskjell fra dagen før, var at jeg  jobbet fra 10.30 til 14.30, herlig! Dermed fikk jeg hele dagen til å gjøre hva jeg ville, og hva det ble til kan du finne ut lenger ned.

cimg6054
Når jeg var ferdig med å jobbe, var jeg med Nora en god stund. Utrolig koselig, hun er virkelig en herlig jente med et hjerte av gull. Vi kjøpte is og gikk litt rundt, og senere møtte vi kjæresten min Marius, og dermed Jane litt senere. En god venninne av meg som skulle sove hos meg samme kvelden.

cimg6049
Mens jeg og Nora satt og snakket om alt mulig og studde i oss litt is, var dette utsikten inn mot byen. Der også trebåtfestivalen var i full gang.

cimg6070
Nora, herlig! Virkelig en nydelig jente.

cimg6076
Marius kom, her er et bilde av oss så lenge solen skinte. I bakgrunnen ser du Espen.

cimg6080
Jane og jeg var på kino, sorry, men den var ikke _så_ bra. En eller annen skate film.

cimg6081
Kjæresten min knipser bilder av oss, heldigvis var det noe possetivt som skjedde der inne!

cimg6085
Digger Jane. Hun er en av de beste jentene jeg vet om. Du gjetter aldri hvor mange gode barndomsminner vi har sammen, og ikke minst hvor mange sprøe og gale!

cimg6092
Etter kinoen gikk vi ned på en restaurant like ved, og satt der bare. På bildet over ser du kjæresten min og tre rare andre folk. (kjæresten min med hvit genser, nam)

cimg6095
Bloggkongen Jonas, Ole Thomas og Gøran. SMIL

cimg6089
Thomas og Janepus. Senere på kvelden gikk vi rundt og møtte mange forskjellige folk.

cimg6122
Dermed kom deLillos konserten. Ble litt skuffa, siden det var mange 'ikke kjente' sanger. Men litt senere kom de kjente sangene, men da skjedde det også masse drama i byen.


Det var min dag i går folkens. Jeg beklager for at jeg har vært utrolig dårlig til å svare på kommentarer i det siste, men jeg kommer til å ta meg tid til det i morgen. Det har bare vært utrolig mye de siste dagene ang. trebåtfestivalen osv. Men det er bare å kommentere, jeg svarer uansett! Så, jeg kommer til å annbefale flere bloggere fremover, så hvis du vil være en av dem, kommenter blogglinken din! Men nå må jeg nok en gang løpe, jeg har Jane på besøk (<3) og vi er på farten ned til byen for å møte Nora! Blogges, med flere bilder og opplevelser siden!

VAR DU PÅ TREBÅTFESTIVALEN?
noen gang hørt om det, eller kanksje vært der før?

>> GÅRSDAGEN I BILDER (trebåtfestivalen dag 2)

cimg5967
Det første jeg gjorde, var å jobbe fra 14.30 til 19.00 i informasjonen til 'barnas trebåtfestival'. Der jobbet jeg sammen med noen andre herlige mennesker. Det vi hoder på med der er ikke så heftig mye, vi selger t-shorter (den du ser jeg har på meg), selger frukt også får man med en drikke på kjøpet og vi svarer på spørsmål. Jeg skal også jobbe der i dag fra 10.30 til 14.30 tror jeg det var.

cimg5959
kopi
Mens jeg jobbet og det begynte å bli litt stille, møtte jeg deler av familien min. På bildet over kan du bla. se fetteren min på litt over et år, utrolig søt!

cimg5977
Når jeg var ferdig med å jobbe, var jeg med tre herlige jenter fra Tvedestrand. På bildet over kan du se f.v. Linni og Jenny.

cimg5980
.. og Nora! Senere på dagen møtte vi masse andre folk, og vi gikk litt rundt forbi.

cimg5990
Etter at de tre herlige jentene hadde dratt, gikk jeg og bestevenninnen min Malin tilbake på cafeèn vi hadde vært på tidligere i dag. Der møtte vi mange andre folk, så vi slo bordene sammen og satt oss med dem. Det var også rett etter dette, at jeg klarte å miste mobilen min i do.

cimg5999
Senere på kvelden møtte jeg bloggkongen, Jonas. Dermed tok vi noen tullebilder.

cimg5998
Nok et bilde av meg og Jonas. Og jeg aner virkelig ikke hva jeg driver med. Prøver å være kul eller noe i den duren der.

cimg6009
Senere på kvelden forsvant veldig mange av de andre folka, så jeg og venninnen min Jane satt en god stund på en benk på torvet, så hvorfor ikke ta noen bilder? søtt.

cimg6029
Like før jeg skulle dra hjem, og det skjedde en del dramatiske ting (hør på filmen under), var jeg med de guttene her.

cimg6022
Og den tullingen her.


Hør på filmen over, og finn ut hva som skjedde etterpå. Hahaha. Sorry mongolid snakking, meg jeg måtte viske og jeg var skikkelig sjelven på hva mamma kom til å si, og hvordan hun kom til å reagere. Men hun bare lo av meg, og alt hun sa var bare "dette gjør du ikke en gang til, håper du har skjønt det nå".

cimg6037
Vell hjemme i senga, endelig! Og det var utrolig deilig å legge seg den kvelden.


Men kjære lesere! I dag kommer deLillos, flaut å si det, eller egentlig ikke, men jeg geder meg veldig mye. Kjæresten min kommer også, og han har jeg ikke sett på skikkelig lenge. Enda en god ting med i dag, er at Ida og Jane også skal sove hos meg! Og jeg gleder meg skikkelig! Men nå må jeg virkelig løpe, jobb om en halvtime og jeg sitter enda uten sminke!

LIKER DU DELILLOS, ELLER HAR DU VÆRT PÅ KONSERT MED DEM FØR?

>> GÅRSDAGEN I BILDER (trebåtfestivalen dag 1)

cimg5902
Først gikk halvedagen bort til å sitte parkringsvakt på trebåten. Ikke verdens under gang, men kjempe gøy var det heller ikke. Hvertfall ikke når det var noen sure og gjerrige folk som syns 50 kr for parkering var alt for drøyt. Men jeg syns nesten de må skjønne det, siden det er trebåtfestivalen og alt. Er ikke så mange plasser i byen, så noe må man jo ofre. (På bildet over ser du meg og bestevenninnen min, Malin)

cimg5913
Etter å ha vært parkeringsvakt fra ett-tiden, til halv fem tiden, møtte jeg den andre bestevenninna mi, Camilla. Dermed var jeg med henne og litt med kjæresten hennes og en kompis, men for det meste gikk vi rundt selv. Møtte utrolig mange kjente, kanksje ikke så rart siden det trossalt er byen jeg bor i, men veldig koselig uansett!

cimg5916
Et bilde av meg som den flotte selvutløseren skal ha pryd for. Camilla var i telefonen, så noe måtte jeg jo finne på. Så kjære lesere, et bilde av bloggeren selv!

cimg5921
Siden det trossalt er trebåten, må jeg jo ha noen bilder med trebåter! Her er et bilde av meg og Edina på en eller annen trebåt fra Risør, dødskult!

cimg5922
Samme båten, samme jenta, men ikke samme venninna. Her er meg og Henriette.

cimg5919
Og et bilde av bare meg, igjen. Men som faktisk ikke selvutløseren står for!

cimg5925
Meg og Henriette. Det var en helt forferdelig tanke om jeg hadde falt ned der, men kamera og alt. Uff. Så kjære søte Henriette hjalp meg! Og Edina knipser, på komando. Haha

cimg5929
Denne svære plankehauen av en sjørøverskute lå til kaj i Risør, og da må jo jeg selvfølgelig ta bilde av den! Er jo ikke ofte vi har et slikt beist inntil kaja.

cimg5944
Aw, var jeg ikke fin nå? Vakker hatt fra nally.com ofc!

cimg5946
Når kvelden kom, kjørte disse to snille guttene fra nabo'byen meg hjem. (Båtveien er kortere å gå)

Og i dag kjære lesere, skal jeg ned å jobbe på trebåten fra 14.30 til 19.00. Og jeg blir nok igjen når jeg er ferdig, dermed blir det nok ikke noe mer blogging på meg i dag, men det kjære kameraet mitt er med meg. Dette innlegget her skulle egentlig ut i går, men blogg.no ville rett og slett ikke sammarbeide! Ble forresten kjent med to nye herlige (selvfølgelig) jenter fra Tvedestrand (nabo'byen, samme byen som guttene på bildet er fra) i går! Kjempe gøy, elsker å bli kjent med nye folk. Dessverre har jeg ikke bilde av dem.

HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ TREBÅTFESTIVALEN ELLER HØRT OM DET?

>> GOD MORGEN NORGE (outfit)

Hei og hopp kjære Norge! I dag var det tidlig opp, jeg skal nemlig gjøre noe så gøy i dag som å stå vakt på trebåtfestivalen! Ikke alene, heldigvis. Det er med fotballaget, og mest sannsynlig skal jeg stå med Malin (vi har hvertfall snakket om det). Bestevennen min er selvfølgelig med meg hele dagen, knipse som jeg så fint kaller han. Snakker selvfølgelig om kameraet mitt. Dermed skal jeg prøve å få tatt noen bilder. Dagens outfit kan du se under, og mest sannsynlig blir nok den prydet med en lekker gulrefleksvest, herlig!

Jeg valgte å gå med 'peace and løøøv' øredobbene mine i dag. Jeg elsker dem, rett og slett (fikk dem i en sommerutgave av bladet topp). Jeg tror jeg rett og sett har vekket til live en liten hippie inni meg de siste ukene. Bursdagen min venter snart, og jeg vurderer å pynte alt av kaker osv med det kjente hippie tegnet, 'peace and love' (samme som på øredobbene mine) Ikke nok med det, men den nye favorittsangen min er hippie, litt hvertfall. Den er mixet sammen med trance, men den er hippie! Hør sangen under bildene! if your going to san francisco, be sure to wear some flowers in your hair...

cimg5875cimg5876cimg5882cimg5890


HAR DU NOEN GANG VÆRT PÅ TREBÅTFESTIVALEN I RISØR, ELLER I DET HELE TATT HØRT OM DEN? kanskje du skal i år? OG BOR DET EN LITEN HIPPIE I DEG?

>> DAGENS OUTFIT OG TOMME GODTERIPOSER

Hei for andre gang i dag kjære lesere som jeg liker så godt. Jada, dere leste riktig. Jeg liker dere, virkelig. Uansett om det er lovers or haters, dere utgjør statistikken min, og den går virkelig oppover! Og hey, hvem liker vel ikke leserene sine? Om du er en gammel leser, vet du nok at jeg er flink til å tørrprate, akkurat slik som jeg gjør nå. For ingenting av det jeg har skrevet hittil, har noe med det jeg egentlig skulle si. Og det jeg egentlig skulle si, som jeg nå prøver å komme frem til, er at alt godteriet mitt er borte og at jeg ikke har gjordt serlig mye i dag!

Og egentlig var det en løgn, for jeg har faktisk fått gjordt en del i dag. Jeg har ryddet og vakset litt rundt i huset (kjempe gøy, anbefaler), farget håret brunt igjen, spist opp "alt" godteriet fra Danmark og hatt besøk av mine herlige bestevenninner, Malin og Katharina. Har ikke sett henne på utrolig lenge, så det var virkelig herlig å se ho igjen!

cimg5830cimg5841cimg5843
joda, leopard og hulletebukser er enda hot

HAR DU NOEN GANG FARGET HÅRET DITT SELV ELLER I DET HELE TATT FARGET DET?
det var det jeg gjorde, tredje gangen jeg farger det brunt! og andre gangen jeg gjør det selv. det ser litt annerledes ut i virkeligheten, enn på bildene over. blitsen ødela litt. fikk frem litt rødskjær, som ikke er der, lenger.

>> BLOGGEN HAR FÅTT NYTT DESIGN, IGJEN

Jeg er sikker på at jeg har laget flere design enn innlegg til bloggen min. Og hvis man regner med alle de designene jeg har laget til alle andre og, så er nok flertallet overbevist. Jeg syns det er utrolig koselig at folk spørr om jeg kan lage design til dem, men helst prøv først selv med de kodene dere ønsker, og hvis dere ikke får det til, så kan dere jo selvfølgelig bare spørr. Men ikke kom å si "jeg klarer det ikke" uten og ha prøvd en gang. Selv var jeg på det stadiet en gang, men jeg gikk virkelig inn for å klare det. Og dermed den dag i dag, skjønner jeg de fleste koder. I går laget jeg bla. design til Synne og Linni. To koselige jenter begge to. Men jeg er fortsatt ikke ferdig, jeg skal hjelpe Jonas med design også (trykk på navnene for å komme til bloggene dems). Jeg har sikkert glemt noen og, så det er bare å si i fra om jeg en gang har sakt ja, men uten å høre noe mer fra meg! Jeg holder det jeg lover, så gi et pip.

cimg5759
kopicimg5773
kopi

HVA SYNS DU OM DET NYE DESIGNET MITT? spurte fixmeta om ny header, så det kommer nok snart. Og det skal ikke forundre meg om jeg dermed lager nytt design også.

(ps. bloggen min vises ikke ordentlig i explorer, aner ikke hva som har skjedd. Men bloggen vises ordentlig i mozilla hvertfall)

>> BLOGGANBEFALING; JONAS SANDVIK

Hei og hopp mine kjære lesere, som jeg nå er på vei til å gi vekk til Jonas. Dette er faktisk ikke noe han har nevnt selv og spurt om jeg kan gjøre, som jeg føler er litt typsik han(?). Men nok om det, poenget er det at jeg vil anbefale en gutteblogg. Noe det faktisk ikke er så mye av der ute, og et enda mindre anntall gode guttebloggere for den saks skyld. Men Jonas og jeg har vært gode venner siden slutten av barneskolen. Noen ikke fult så gode perioder, men det tror jeg er mer min feil. Tror (ehe, vet) han kanskje syns jeg kan være en smule irriterende av og til. Men, glem den tid nå. Jeg er verdens snilleste og koseligste jente den dag i dag!

Tørrprat nok en gang. Siden jeg ikke får en god start på poenget mitt som altså er anbefaling av bloggen til Jonas, begynner jeg like så godt rett på!

Jonas er en veldig hyggelig gutt fra samme sted som meg, nemlig sørlandspærla Risør. Han er så utrolig kul, at han blogger. Ikke bare blogger han for å blogge, men han blogger bra! Han har flere vidioblogger, som inneholder humor, selvfølgelig. -Det er jo Jonas vi snakker om. Jonas er også flink til å oppdatere. Om du vil besøke bloggen til Jonas, som jeg da selvfølgelig anbefaler deg til å gjøre, så trykk HER. Under kan du se en liten smakebit av en vidioblogg, som er en av Jonas nyligste oppdaterte. (Han nevner meg i den, vent til det kommer selvom den varer en stund)Jeg vurderer å ha 'blogganbefaling' en gang i mnd som jeg da oppdaterer ca. hver 1. Så hvis du er innteresert i det, og vil at jeg skal nevne DIN blogg, og vurdere den. Sleng igjen link i kommentarfeltet under her.


HAR DU EN GOD GUTTEBLOGG Å ANBEFALE? SLENG IGJEN LINK UNDER!

>> DANMARKTUR I BILDER

SØNDAG

cimg5507
kopi
Selvfølgelig var det første vi gjorde, å kjøre bort til Kristiandsand for å ta fergen derfra og videre til Hirshals. Typisk vår flaks, var den flere timer forsinket. Men, vi fikk kuponger på ca.100kr pga. forsinkelsen, dermed kunne den gjerne bare blitt litt til for min del.

cimg5513
På båten hadde mamma bestilt plasser på en restaurang, og selvfølgelig, som den ekte sørlendingen jeg er, var dagens 'frokost' allerede gjennomtenkt. Laks, peppermakrell, blåskjell, ferskvannskreps, sitron og grovbrød med smør. nam

'
cimg5514
Når vi endelig kom til Danmark, var det ikke mye å se til solen. Det var ikke så mye å se i det hele tatt egentlig. Alt var bare grått og flatt. Men gud så herlig det var å endelig være fremme!

cimg5517
Når vi endelig hadde fått dratt med oss flyttelasset inn på hotellet. Var selvfølgelig magen min sulten, igjen. Og, jeg hadde da selvfølgelig ikke annet å gjøre, enn å lage meg litt mat. (Beklager dårlig bilde kvalitet, blitsen var av)

cimg0555
kopi
Når magen endelig var stor og mett igjen, gikk vi selvfølgelig bort til badeland for å vise hvor flink jente jeg hadde vært til å spise mat. Dermed ble vi der i noen timer, og det var egentlig alt vi rakk før kvelden kom. (lillebror på bildet)

cimg5531
Eller, jeg rakk å ta noen bilder av meg selv uten mål og mening tilbake på hotellet, men ellers, kom kvelden fort og det tok ikke lang tid før jeg stirret i mine egne øyelokk.


MANDAG


cimg5550
Ny dag, nye utfordringer. Er det ikke det, jeg selv liker å kalle det? Man kan vel si det slik og. Men, noen som 'kjenner igjen' bilde? Ikke det? Hva med hvis jeg tok det som header, hadde lyst hår og var en av norges toppbloggere?

cimg5563cimg5575cimg5570
Shopping ble det også selvfølgelig i Danmark! Buksen er ny. Vero moda, 350kr. Begge t-shortene er også nye 'chanel' t-shorten er fra en jallashappe, husker ikke pris. Mens den andre toppen er også fra Vero Moda, 200kr. Må også tilføye at jeg allerede elsker buksa, og at jeg har vært på leting etter en slik i et par mnd. nå, uten vellykket resultat, før i går! Og jeg fant et magebelte som jeg selvfølgelig klarte å søle noe blått på, første dagen.

cimg5582
Jeg fikk også kjøpt meg et par nye sko igjen, på en dansk (selvfølgelig) skobutikk. 100kr. (SOMMERKUPP sier bare jeg, så ikke rart jeg kjøpte dem?) Også kjøpte jeg hårfarge som det endelig var på tide å kjøpe! Farger det ikke enda, venter til fristelsen øker litt til. Håret må uten tvil få samme farge som extensionsene mine igjen, slik at jeg kan begynne å bruke de utover høsten.

cimg5583
Glemte å nevne at vi hadde med gullet mitt til Danmark. Her ligger han og koser seg oppå baggen min. Er han ikke bare verdens peneste lille hund?

hirtshalsdk2005bytsca05
Siden ingen i familien min ville være med på kveldstur opp i tårnet (turist,turist, egentlig ikke men, siden vi er på samme plassen flere ganger i året føler jeg meg ikke helt som det), hadde jeg ikke annet valg enn å gå dit selv, alene. Dermed tuslet jeg gjennom er kaos av bukerser fra 2. verdenskrig, småkryp og ikke minst et kaos av stier.

cimg5623
Etter flere millioner trappetrinn, kom jeg meg endelig opp. Jeg må innrømme at jeg var litt stolt der jeg stod, flere meter over bakken, helt alene i egne tanker. Men høyeskrekk som en liten valp og parranoide tanker om at tårnet kom til å falle. Men, jeg klarte meg og fikk fisket opp kameraet og tatt noen bilder. Bildet dere kan se over er tatt ut over 'store' byen, Hirshals.

cimg5641
Se på hun der, oppi toppen av Hirshalsfyr, også så utrolig stolt. Ikke at det var så lett å ta bilder, så skyld på vinden. Forresten, det var noen dansker der opp som lurte på om jeg ville ta bilde av dem, og jeg skulle selvfølgelig knipse det bilde med en iPhone. Gjett hvor dum jeg følte meg når han forklarte for tiende gang og jeg som bare trykket på alt annet.(Du ser hotellbrakken jeg sov i bak, og noen bunkerser på andre siden)

cimg5665
kopi
Her sitter jeg, som en dust i trappa med selvutløser.

cimg5669
Jeg tenkte at når jeg først var der, kunne jeg utnytte tiden. så jeg prøvde å hoppe og ha det litt gøy som en liten tiåring der oppe, uten velykket resultat.

cimg5674
kopi
Den samme dusten, med den samme selvutløseren.

cimg5695
Ned fra tårnet, og på vei bort til hotellet møtte jeg selvfølgelig på selveste bukkenebruse gjengen. Og jeg begynte selvfølgelig å knipse i vei. Først av den minste.

cimg5702
Dermed av den mellomste, og den største like etter.

cimg5697
Så kom den store bukkenebruse, og skulle spise kameraet mitt.


cimg5712
Senere på kvelden etter et underlig møte med bukkenebruse gjengen, dro jeg med meg resten av gjengen ned for å spise på byen.

cimg5710
Og det vil si, hele gjengen. Dermed var hjemturen som en strek tilbake på hotellet, og sengetøyet ventet nok en gang.


TIRSDAG

cimg5717
Tirsdag, altså i dag, fikk jeg brukt opp resten av pengene. Og da mener jeg virkelig resten. Jeg har ikke så mye som 50 øre igjen en gang. Det pengene gikk til var forskjellige ting, slik som godteri, ny pengebok(<3), hvite oppbevaringsbokser og en liten ting til kjæresten min. Og alt dette, har jeg dessverre ikke bilde av.

cimg5725
Endelig, hjemme i Norge. Og noen bestevenner, kjæreste og ikke minst en seng som venter.


cimg5730
Meg og gullet (Happy) i bilen for bare noen drøye timer siden, endelig på vei hjem.

HVILKET LAND ER DET DU PLEIER Å DRA MEST TIL? slik som f.eks. jeg, så er det uten tvil Danmark. ELLER HOLDER DU DEG KANSKJE HJEMME FOR DET MESTE, MULIGENS PÅ EN HYTTE HØYT OPPÅ FJELLET?

>> IT'S NOT PMS, IT'S YOU BITCH

etyrh
kopiAlle har vel opplevd å bli dolket i ryggen når man minst venter det, eller plutselig se en helt ny side av en person som man ikke ventet. Det er ikke bare èn gang dette har skjedd med meg, og for hver gang møter jeg bare veggen enda hardere. Og er det noe jeg virkelig ikke liker, så er det å ha en uvenner. Dermed skal man ikke si bort i fra at det er jeg som legger seg flat og ber om unnskyldning. Selvom ting skulle vært omvendt.

Her om dagen, ble jeg nok en gang overrasket av en negativ side hos en jeg virkelig ikke hadde trodd den skulle dukke opp hos. Og det til og med uten å ha gjort noe for det. Vel, at ting dukker opp når man minst venter det, kan jeg skrive under på. En liten forskjell som gjelder nå, er at jeg ikke kommer til å legge meg flat og be om unnskyldning. Er det noen som skal be om unnskyldning her, er det vedkommende som har gått bak min rygg og jugd meg midt opp i annsiktet om ting man muligens ikke spøker med. Og hadde det vært meg, ville jeg ha gjodt det så fort som mulig før alle får høre hvilken idiot jeg snakker om.

HAR DU NOEN GANG BLITT DOLKET AV EN VENN, HELT OVERRASKENDE OG KANSKJE UTEN GRUNN? ELLER SETT EN SIDE HOS EN AV DINE 'VENNER', SOM DU IKKE TRODDE VAR DER?
Jeg kjenner jeg blir irritert når jeg spørr dere om dette spørsmålet, samtidig som jeg tenker "er det seriøst mulig å bli så dum?".


Over til en annen ting som dere kanksje ser (?) så har jeg nok en gang byttet design på bloggen. Denne gangen er det noe enkelt, som jeg helt sikkert kommer til å bytte vekk igjen om en uke til. Jeg ble rett og slett dritt lei av det gamle designet mitt. Selvom jeg ikke hadde det en uke en gang. Jeg orket heller ikke stresse med å lage en header, selvom det utgir ganske mye av bloggen. Men jeg fant ingen passende bilder, og bloggen ble litt kul uten også! -Hvertfall etter min mening.


KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

18, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits