FORSIDEN KATRINE DESIGN HJELP? KJÆRESTEN BLOGG.NO

september 2009

>> DAGENS SHOPPING FRA KARL JOHAN

Hei alle kjære lesere!

Nå har jeg akkurat kommer hjem til bestevenninnen min, Sara, som bor i Oslo. I dag har vi gått rundt i byen og shoppet med en venninne som heter Trine. Dessverre ble ikke Trine med oss så veldig lenge, men koselig var det uansett! Dessverre har jeg ingen bilder fra når vi gikk rundt i Oslo, men jeg har tatt bilde av det jeg kjøpte som dere kan se bilde av lenger ned. Det er bare èn ting jeg ikke tok bilde av, og det var en ting jeg kjøpte til kjæresten min. Tilfelle han klikker seg inn på bloggen min, får han ikke se det. Skal jo være en hemmelighet. Men uansett, kos dere med det jeg kjøpte, nå skal jeg og Sara opp å lage mat! Blogges siden, holder dere oppdatert!

cimg7157
Øredobbene er fra vero moda, 50,-. Og tightsen er fra h&m, 129,-

cimg7160
Kjolen er fra gina tricot, 125,-

cimg7158
Søt herlig truse fra h&m, 30,-

cimg7168
Skinn tights fra bik bok, 99,- og de to andre bukse-tightsene er fra only, ca 500,-

HVA SYNS DERE OM DAGENS INNKJØP?

Jeg er litt missfornøyd, ville hatt mer penger. Også fant jeg ikke alt jeg var på utkikk etter. Men men, kommer stipend om ikke lenge på nesten 2 000,-! Jippi.

>> NESTE STOPP; OSLO S

cimg7136
cimg7138
cimg7128
Hallo! Nå sitter jeg og Jane på bussen på vei inn til Oslo! Dagens outfit ser dere over!

Jeg skal på besøk til bestevenninnen min i Oslo, og gleder meg virkelig mye! Når vi kommer frem til Oslo, som er i ca. halv tre-tre tiden skal vi shoppe litt rundt i byen sammen med to venninner som heter Trine og Ida. Kommer til å bli kjempe koselig, og jeg krysser fingrene for at jeg kommer over et skikkelig kupp! Oppdaterer bloggen til kvelden. Ha en fin dag, alle sammen!

HVA SKAL DU I DAG? FLERE SOM SKAL TIL/ ER I OSLO ELLER NÆRHETEN?

>> VIDEOBLOGG; MEG OG THERESE I BYENEndelig
fikk jeg fikset vidioen! Selvom jeg måtte laste den opp på youtube, og kvaliteten ble litt ødelakt. Men jeg lastet den opp enda en gang, og andre gangen gikk det bedre, faktisk. Jeg kunne egentlig ønske at jeg fikk lastet den opp på blogg.no, men det funket dessverre ikke. Uansett, kos dere med vidioen! Neste stopp: Oslo!

HAR DU NOEN GANG VÆRT I RISØR FØR? Eller vet du i det hele tatt hvor det er?

PS; Anbefaler dere å besøke bloggen til Kaja. Søtere jente må du lete lenge etter! TRYKK HER.

>> DAGENS OUTFIT

cimg7394cimg7398cimg7397
Dette er altså dagens outfit! Elsker rett og slett de klæra der, utrolig behagelige å gå i!
Buksen er fra pieces, genseren er fra gina og toppen er fra cubus.

Nå skal jeg og Therese til byen å gå litt rundt før hun skal ta bussen hjem igjen til Grimstad. Også kommer kanskje Jane til kvelden, siden hun skal også kanksje til Oslo i morgen, dermed skal vi kanskje ta bussen sammen. Jeg håper det! Men nå må jeg løpe, vi lager vidioblogg i byen!

HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN? NOEN FLER SOM SKAL TIL OSLO I MORGEN?

>> FAST LESER ELLER BARE INNOM?

cimg7358
ER DU EN AV DEM SOM FAKTISK LESER BLOGGEN MIN, ELLER BARE TITTER INNOM?

Etter at jeg kom på topplisten, har statestikken steget, mye! Noe jeg selvfølgelig er utrolig glad for. Men er du en av de faste leserene mine, eller bare tilfeldig innom? Jeg vil veldig gjerne høre deres mening ang. bloggen min. Og om du faktisk setter pris på det jeg legger ned i den.

>> BESØK FRA ANDRE SIDEN AV AUST-AGDER

cimg7364
cimg7371
Da har Therese kommet, endelig! Fikk et lite panikk anfall på morningen i dag, siden jeg fikk virkelig ikke tak i henne. Men nå er alt på plass, og hun sitter ved siden av meg. Denne dagen har virkelig vært herlig. Jeg har vært alene hjemme, steget høyere på topplisten og det siste som mangler nå er bare at vi vinner fotballkampen jeg skal spille om få minutter. Så ønsk meg lykke til!

VI VURDERE Å LAGE VIDIOBLOGG TIL KVELDEN, NOEN INTERESSERTE?

EDIT; Vant kampen 2-0!

>> HVEM ER DIN FAVORITT BLOGGER?

29046591253299843254
Det er virkelig ingen hemmelighet at min favoritt blogger er Julia Nyland Ørsahl!

Hvorfor akkurat Julia?
Jeg har fulgt bloggen hennes helt siden jeg begynte å blogge, og hun har gitt meg mer inspirasjon eller alle de andre bloggene på topplisten har gitt meg til sammen. Jeg elsker bloggen hennes, rett og slett. Hun drar ting ut i fra en helt vanlig hverdag, og vrir om på det i skrivemåten hennes på en morsom måte. Jeg liker bloggen hennes, liker å se på bildene og liker å se på vidioene de gangene det er noen av dem. Julia har i tillegg "lært" meg å blogge, siden jeg har fått så mye innspirasjon fra henne. Mange mener hun og resten av "Molde-gjengen" burde komme seg vekk fra topplisten en gang for alle. Vel, jeg mener sterkere enn noe annet at hvertfall Julia skal bli!

HVEM ER DIN FAVORITT BLOGGER? Kanskje du vil fortelle litt hvorfor også?
OG LIKER DU BLOGGEN TIL JULIA NYLAND ØRSAHL?

EDIT; Sendte brev til Julia i stad og fortalte hvilken herlig blogger hun er, og hvor mye inspirasjon hun har gitt meg. Jeg fikk et herlig svar, og ble kjempe glad!

>> DAGENS OUTFIT

cimg7334cimg7346cimg7347
Dette er altså dagens outfit! Utrolig herlig og avslappende. Hvis du lurer på hvor noe av det er kjøpt og pris, er det bare å spørre!

Senere i dag kommer Therese, og jeg gleder meg veldig! Jeg skal også spille fotballkamp i dag, så vi for krysse fingrene for at vi vinner! Oppdaterer bloggen senere med et smil fra meg og Therese. Men på kveldingen i morgen før jeg drar til Oslo, vurderer jeg å ha "3 favoritt outfits, hvilken likte du best?" igjen. Det gikk utrolig herlig sist gang, så hvis dere ønsker at jeg skal gjøre det samme en gang til, kommenter under!

>> JEG ER PÅ TOPPLISTEN!

Er det mulig? Jeg sitter her som et smilende spørsmålstegn helt ut i det blå. Jeg er søren meg på topplisten over mest aktive! Jeg syns det er virkelig stort. Kanskje jeg får flere lesere og havner på den andre listen? Hvem vet. Dette har aldri telt mye for meg, for jeg har ikke blogget for å komme på den listen, men nå som jeg først er der, har jeg ikke ord til å beskrive hvor glad jeg er for det!

Egentlig skulle jeg fort inn på dataen, sjekke bloggen og hoppe i sengs. Men så prøvde en venninne av meg å sende et bilde på msn, men det gikk så sent så jeg spurte heller hva det var. Da sa hun bare "du er på mest aktive!". Jeg hadde ikke ord, er rett og slett bare utrolig takknemmelig. Tusen hjertlig takk til alle dere som leser bloggen min, virkelig. Dere aner ikke. You make my day.

cimg7312
Dette kunstverket har jeg laget i dag, fylte rommet mitt skikkelig! Det er mye større enn det det ser ut som, har ikke med hele "bildet".

I morgen skal jeg sette meg ned å svare alle de herlige leserene mine som har kommentert. Nok en gang, tusen hjertelig takk for at akkurat du leser bloggen min.

EDIT; Når jeg skrev dette innlegget lå jeg på 73 plass, dagen etter klokken 11.00 lå jeg på 47! Herlig.

>> PÅ ØNSKELISTEN MIN AKKURAT NÅ;

Jeg drar muligens til Oslo til onsdag, og dermed har jeg funnet ut at det kanskje er lurt å ha i bakhode hva jeg først og fremst trenger, og ønsker meg. Slik at ikke alle pengene bare går til godteri og fjas. Dermed har jeg funnet fem ting jeg prioriterer øverst på listen når shopperunden inntas:

fotomontasjer
Jeg trodde aldri jeg skulle "henge" meg på den trenden der. Men etter å ha sett på en rekke bloggere, og andre som har brukt det "riktig", gir jeg det en sjangse selv også. Kanskje jeg klarer å finne noe innerst i klesskapet som vil stå til? En oversize topp eller en litt lang strikkegenser?


my pictures
Etter min mening, er ikke den toppen Lindsay har på enkel. Jeg syns det blir litt for mye. Men samtidlig var den kul. Jeg ønsker meg kanskje en som er litt mer singelaktig. Paljetter skal det bli uansett!

fotomontasjer1
Jeg syns det er utrolig fint med en hvit underdel og en litt lys pelsvest over! Dette er det veldig mange forskjellige meninger om. Men jeg drømmer om å finne en billig pels vest (selvfølgelig ikke ekte pels), til en rimelig penge!


HVA SYNS DU OM ØNSKELISTEN MIN? HVA LIKTE DU, OG HVA LIKTE DU IKKE?

>> NY VESKE, HVA SYNS DU?

cimg7300cimg7299
cimg7303

Som overskriften sier, har jeg fått meg ny veske. Og jeg er ute etter din mening om hva du syns om den! Syns du ikke den er noe fin? Nei så si det! Eller kanksje du syns omvendt? Vesken er fra pieces, og jeg syns den er utrolig kul. Hengselene på glidlåsene er frynsete, og som dere ser på bildene over er vesken full av nagler ned igjennom sidene. Jeg syns rett og slett det er døds kult! I tillegg er vesken enkel og grei å ha med seg hvis du skal på byen eller en shoppingtur.

HVA SYNS DU OM DEN NYE VESKEN MIN?
NAGLER HOT OR NOT?

Innlegget mitt ang. 3 favoritt outfits, også skulle dere si et av dem som dere likte best, gikk utrolig bra! Vurderer å allerede komme med et slikt innlegg til kvelden eller på morgenkvisen i morgen. Hva sier dere?

P.S: ER MED PÅ BLOGG VS. BLOGG. HADDE VÆRT HYGGELIG OM DU STEMTE PÅ MEG. TRYKK HER. Tusen takk Andrine, setter pris på det! Søting.

>> 3 FAVORITT OUTFITS, HVILKET LIKER DU BEST?

un;
cimg7270cimg7272cimg7281

deux;
cimg7283cimg7286cimg7285

trois;
cimg7290cimg7296cimg7297

HVILKEN OUTFIT LIKTE DU BEST?
Må innrømme at dette var en utrolig kul idè jeg kom på sånn plutselig. Hvis dette funker bra, og dere liker det. Finnes det flere klær i klesskapet, så kanksje jeg gjør det en gang til! Hva syns dere?

>> HAR ANBEFALT BLOGG, KANSKJE DEG ?

Bloggen jeg har valgt å anbefale er Hanne Madeline sin. Hvorfor kan du lese lenger ned. Og hvis du vil komme deg til bloggen hennes, kan du trykke på bildet.
001
FØRSTE INNTRYKK;
Første inntrykket jeg får når jeg klikker meg inn på en blogg, er selvfølgelig ikke annet enn headeren. Headeren til Hanne er fin, enkel og grei. Inneholder ikke mye fjas og tull som bare gjør det rotete. I tillegg står den til resten av designet. Noe som selvfølgelig er et stort pluss. Noe jeg også syns er et stor pluss ang. headeren, er at den inneholder bilder av bloggeren.

BLOGGENS DESIGN OG OPPBYGGING;
Jeg har allerede nevt en del om headeren, men når det kommer til resten av bloggen er den stilfull og grei. Inneholder ikke masse unødvendige farger og reklame. Den har en stilfull leopard bakgrunn, og ryddig oppbygging. Jeg syns det ser veldig bra ut, og gir henne en klapp på skulderen. Men ærlighet kommer lengst, så hadde det vært opp til meg, ville jeg valgt å hatt bakgrunnen stillestående.

AKTIVITET OG OPPDATERINGER;
Her skal Hanne få veldig skryt! Og jeg ville gjerne ha gitt henne en stjerne på hånden.
Hun er rett og slett utrolig flink til å oppdatere bloggen sin. Jeg har scrollet igjennom fra topp til tå, og finne innlegg fra så si hver dag. Noen ganger er det innlegg flere ganger daglig også. Og da er det ikke innlegg som skrives bare for å fylle bloggen med en oppdatering, men innlegg som har mål og mening. Kunne ønske jeg var så flink som deg når det kom til oppdatering!

BILDER OG VIDIOER;
Bildene hennes er utrolig fine, rett og slett. Jeg blir veldig inspirert når jeg ser dem selv, og hvor posetivt er ikke det, når hun klarer å gi andre bloggere inspirasjon! I tillegg har hun det jeg liker best ved en blogger (dette er da min mening), nemlig outfits osv. Jeg elsker virkelig å se/lese om det. Pluss i boka. I tillegg har hun masse andre koselige bilder, anbefaler dere sterkt å ta en titt!

Når det kommer til vidioer, har hun noen av dem også. Det er jo kjempe positivt! Men jeg skal ikke uttale meg for mye ang. vidioer, har så si aldri selv. Men vidioer er gøy, fortsett med det!

SKRIVEMÅTE OG SKRIVERI;
Hanne skriver kjempe bra, rett og slett! Hun har ikke masse unødvendige smilyer og ikoner, heldigvis! Hun skriver også på en morsom og fin måte. Hvert innlegg begynner hun bra, og på den måten at man ikke kan slutte når man først har begynt. Utrolig bra, og veldig fengende for å dra til seg flere lesere.

KARAKTER;

Jeg velger å gi deg karakteren fem. Det som trekker deg fra sekseren, er ikke mye. Men jeg er ikke helt pladask for bakgrunnen din. Som sakt, jeg ville valgt å hatt den stillestående. Men jeg har selv hatt den bakgrunnen, så kanskje det er litt av grunnen? Ellers har du en kjempe bra blogg, og det er ikke for ingen grunn at jeg valgte nettopp deg! Men som sakt, ærlighet varer lengst. Stå på videre!


LIKTE DERE MÅTEN JEG ANBEFALTE BLOGGEN PÅ? JA/NEI FOR EN GANG TIL?
Jeg kommer selvfølgelig til å anbefale en blogg til en eller annen gang, og hvis akkurat du kanskje vil være den, legg igjen link under innlegget. Jeg aner ikke når det blir. Dager, uker eller kanskje mnd. Kanskje jeg skal ha en blogg vs. blogg også. Men da trenger jeg bloggere som vil være med, så kommenter link om du vil!

>> NYTT DESING OG ANBEFALING AV BLOGG

Endelig har jeg fått laget meg nytt design. Ble litt lei av at alt skulle være så hvitt, så var på tide med noe mer høstfarger. Utrolig deilig å være ferdig, nå har jeg holdt på en stund, så endelig kan jeg puste lettet ut.

Rundt midnatt skal jeg anbefale èn spessiell blogg. Hva jeg legger vekt på osv kan du lese lenger ned. Men det er fortsatt ikke for sent å melde seg på. Så hvis kanksje akkurat du ønsker å få bloggen vurdert. Skriv link til bloggen din i kommentarfeltet under.

HVA SYNS DU OM DET NYE DESIGNET?

>> SAVE THE DRAMA, FOR YO' MAMA BITCH

Jeg er utrolig lei av alt dramaet som skjer rundt meg nå. Alt fra personer, venner og ja, så ille at jeg faktisk ikke kan si det. Åh, dette har virkelig ikke vært min uke.

Opp hver dag klokken fem, og ikke på skolen før to timer senere, og hjemme i sekstiden på kveldinga igjen. Det hadde vært rart om jeg ikke ble utslitt av det. Og i tillegg skal det skje så utrolig mye hele tiden rundt meg. Hun jeg har blitt utrolig god venn med på den nye skolen, har vært i Kreta den siste uken, dermed var det et lite minus. Jeg vet ikke hva jeg kan skrive, og ikke skrive på bloggen. Det har skjedd utrolig mye denne uken, og jeg er lei av alt. Så si alt som har skjedd, kan jeg ikke dele med omverden. Dermed må jeg holde det inni meg, mens jeg egentlig vil skrike det ut til alle og en hver. Heldigvis har jeg en herlig kjæreste som vet hver minste detalj, og noen venner jeg kan betro meg til. Men ting er virkelig ikke lett. Nye utfordringer og sjokkerede problemer hver dag.

Heretter har jeg bestemt meg for å ikke gi etter så utrolig fort. Nå er det nok, og på tide å sette et punktum en gang for alle. Jeg syns det er utrolig teit å skrive sippe innlegg på bloggen sin, hvertfall når man ikke vil si hva det handler om. Men det er ikke min feil at jeg ikke kan si det, dessverre. Men jeg må bare få litt ut av hode.

HVORDAN HAR DIN UKE VÆRT?

punktum.

>> VIL DU HA BLOGGEN DIN VURDERT? ja

Må ærlig innrømme at jeg har helt glemt at jeg lovet dere å vurdere en blogg. Derfor, for dere kommentere under her hvis dere ønsker at jeg skal vurdere bloggen din. Jeg vet det er litt urettferdig ovenfor de andre som kommenterte på det forje innlegget, men beklager. Det skjer ganske mye i livet mitt i det siste, og det verste er at alt kommer på en gang. Begeret har vært litt for fult i det siste.

Det jeg setter vekt på i anbefalingen og vurderingen av kanskje akkurat din blogg, er: hvordan bloggen er bygget opp og satt sammen. Hvor aktiv vedkommende er, og hvordan bloggen inneholder bilder og vidioer. Selvfølgelig legger jeg også godt merke til første inntrykket, nemelig headeren. Også legger jeg selvfølgelig merke til skrivemåte. Håper mange melder seg på, dette er noe jeg gleder meg til!

KOMMENTER LINKEN TIL BLOGGEN DIN I KOMMENTARFELTET, SÅ KANSKJE DU ER DEN HELDIGE.

>> JEG HAR FÅTT SCOOTER! +SØRLANDSBILDER

cimg7264
Ja, det stemmer. Jeg har fått en scooter. Ikke som i "jeg kjøpte scooter i går til nesten 20 000", men fått, helt gratis! Og av ingen andre en min kjære bestefar! I tillegg fikk lommeboken min litt over 1 000kr da den dro hjemover i dag. Dermed er den klar for Oslo-tur i høstferien! Bilde av scooter ser dere over. Gul og kul. Mangler bare en gul hjelm, så er alt i boks! Og lappen da kanskje? Men det kommer seg. Har tatt noen "sørlandsbilder" mens jeg var hos besteforeldrene mine. Dere for kose dere med dem mens dere scroller nedover på vei til å gi meg en kommentar!

cimg7214
cimg7217
cimg7216
cimg7218
cimg7219
cimg7221
cimg7222
cimg7220
cimg7223
cimg7224
cimg7225
cimg7227
cimg7228
cimg7229
cimg7231
cimg7232
cimg7233
cimg7244
cimg7249
cimg7252
cimg7257
cimg7258
cimg7265

HAR DU MOPED/SCOOTER LAPPEN? Hvis ja, var det vanskelig å bestå selve teorien?

>> EN HERLIG DAG PÅ SØRLANDET MED SOMMER OG SOL (bilder)

Hei alle sammen! Egentlig er jeg uten nett denne helgen her, jeg er nemlig på besøk hos besteforeldrene mine. Men akkurat nå er jeg hos en veninne som heter Jane, og dermed har jeg fått sneket til meg en data slik at jeg kan oppdatere dere. Hvertfall, i dag har jeg og Jane gjort litt av hvert. Vi var bla. ute og tok noen bilder, og det ligger et lite utvalg under av dem. Også har jeg hjulpet Jane å lage blogg +design og header.  Dermed kan dere klikke dere inn på http://tifemti.blogg.no (trykk på linken), og ønske henne lykke til med bloggingen! Men nå må jeg løpe, kos dere med bildene!

dsc00966
dsc00983
dsc00974
dsc00978
dsc00987
dsc00988
dsc00990
dsc00998
dsc01004
dsc01002
dsc01009
Det var det. Jane oppdaterer bloggen sin med vidioblogg fra i dag når vi var på hønseflukt. En eller annen gang kommer den, så det er bare å holde seg oppdatert!

HVA ER DINE PLANER FOR DENNE LØRDAGS KVELDEN?kommer fler bilder fra helgen i morgen

>> MEG OG GULLET, SNART TO ÅR -ALLEREDE

Siden det begynner å nærme seg to år siden jeg møtte Marius for første gang, og vi begynte å holde på. Har jeg lyst til å dele noen bilder med dere fra den tiden vi allerede har hatt sammen. Det har virkelig vært en herlig tid, som jeg ikke kan beskrive hvor takknemmelig jeg er for å ha delt med han! Jeg er virkelig glad i den gutten der. Han er en herlig person som skiller seg ut fra alle andre med en fantastisk personlighet alle forelsker seg i.

marius søting x3
Dette bildet er snart to år gammelt. Men jeg husker det som om det var i går. Dette var første gangen jeg møtte deg. Og jeg husker vi lå i sofakroken til Ida og småkysset mens de andre var på kjøkkenet. Jeg har aldri mer vært så forelsket. Dette er det eneste bilde jeg har skrevet under, så her kommer resten av bildene. Under er det bilder fra bla. bursdager, nyttårsaften, svergiturer, fester, badeland i bø, 17 mai, andre badeturer, koselige dager, hove, 1 og1/2 års dag, båttur og konfirmasjon. Og jeg vet det er mange bilder, men det er også så utrolig mange minner! Kos dere, og forresten, de ligger ikke i rekkefølge!

ilu
cimg3030
kopi
dscf0032
cimg4276okoo
dsc00043
dsc00850
picture0015
kopi
cimg0848
dsc00274
dsc06196
dsc06197 1
dsc00054
cimg0232
cimg0226
kopi
cimg4174
cimg3978img2021
cimg3005
dscf0022
kopi
dsc00910
cimg3811
cimg3790
37946421239545138008n400
uten navndewrt
analhehehheheh
analhehe
analhehehe

HAR DU KJÆRESTE? HVIS JA, HVOR LENGE HAR DERE VÆRT SAMMEN?

>> DENNE UKEN, HAR DET VIRKELIG SKJEDD MYE!

Utrolig nok, men sant. Denne uken har gått utrolig fort, og det har skjedd en del. Ganske mye uventet også om jeg får innrømme det? Og beklageligvis har ikke bloggen blitt serlig oppdatert. Jeg har nesten ikke vært hjemme, og jeg klarte selvfølgelig å glemme kameraet mitt. Jeg angrer som bare det, med tanke på at jeg holdt det i hånden, men la det tilbake for "jeg skulle jo ikke noe gøy".

Men joda, der tok jeg feil. Denne uken har jeg vært med Therese (heldigvis hadde hun kamera, og bilder ligger lenger nede), dessverre har hun dratt til Kreta nå, og jeg føler meg helt alene på skolen. I går var jeg hos kjæresten min "for første gang", han har jo flyttet til nytt sted og hus, dermed var alt nytt for meg. Det endte med at jeg sov over hos han også. Og i dag, skal jeg også opp dit. Dermed kunne det ha vært fint å hatt med kameraet mitt, men neida. Jeg for slutte å klage, heller kose meg der oppe sammen med han. Det er nok ikke siste gangen jeg er der, dermed skal jeg prøve å ha med kameraet neste gang!

eventyr
                  Meg og gutten min i sommer, fikk jo ikke tatt noen bilder i går, dessverre.

HVA HAR DU GJORT DENNE UKEN HER?
NOEN HØYDEPUNKER, ELLER HAR DU HATT EN DÅRLIG UKE?

>> KØDDERINGING

Seriøst, jeg er ikke så veldig fan av copyopplegg fra youtube. Men denne gangen kan jeg bare ikke dy meg. Fy søren så mange morsomme klipp det ligger der ang. kødderinging. Jeg har samlet noen jeg syns er til å dø av. Dere for høre på dem selv og dermed kommentere hva dere syns! Jeg er nok kjent for å ha dårlig humor, men lover dere, at disse klippene virkelig er morsomme!HAR DU NOEN GANG TULLERINGT? hahahahah, janepuuus <3

>> RIDETUR I GRIMSTAD (bilder)

Hei og hopp alle sammen! Akkurat nå sitter jeg i mattetime på skolen, og bare for å skryte, må jeg nevne den 5'eren jeg akkurat fikk midt i trynet for få sekunder siden! Ikke at det gjør noe, så lenge jeg slet meg igjennom hele ungdomsskolen for å få en 3'er.

Men det var ikke det jeg skulle dele med dere, egentlig. Jeg har lovet dere bilder fra mandagen når jeg var hos Therese. Overskriften sier seg selv, vi var på ridetur. I begynnelsen var det veldig skummelt, fordi jeg ikke hadde vært på hesteryggen på noen år, pga. en skremmende opplevelse som skjedde den gangen. Så, dere for kose dere med bildene. Ikke at jeg ser så utrolig fin ut på alle, men jeg lovet dere!

1004831
1004836
1004837
1004833
1004838
1004840
1004844
1004845
1004854
1004856
1004857
1004860
1004862
1004863
1004870
1004876
1004814
1004892
1004907
Måtte bare ha med det bilde. Ikke ta det seriøst, jeg ble litt hyper på hjemveien.

HAR DU NOEN GANG RIDD PÅ HEST FØR?
ELLER HAR DU EN SKREMMENDE OPPLEVELSE MED EN HEST?

>> AP VANT, OKEI. HVEM BRYR SEG?

Greit, jeg skal ikke si at jeg bokstavelig talt ikke bryr meg om at arbeider partiet vant. Men jeg er ganske så lei av å lese og høre om det overalt. Ekstra dumt blir det når fjorten åringer som langt er langt i fra stemmerett begynner å si hva man skal stemme på. Selvfølgelig kan man ha egne meninger og oppfordre folk, men når man er fjorten år og begynner å snakke som om man skulle ha vært politiker selv, blir det bare dumt i mine ører. Selv jeg vet ikke stort. Kan et par ting, og det er om Frp. De ville ha billigere sprit og fjerne plomba på mopedene. Og hvor seriøst er det? Nei, ikke stort hvertfall. Men nok om politikk, jeg vil ikke ha en blogg som står masse sånt på!

Det jeg egentlig skulle si til dere, mine kjære lesere. Er det at jeg har masse bilder og gøye ting å fortelle. Men selvfølgelig klarte jeg å glemme kameraet mitt, så veninnen min som jeg var med i går har alle bildene. Men de kommer så fort som bare det når hun sender meg de. Kanskje en vidioblogg også? Mest sannsynlig kommer det i kveld.

Vel, i morgen blir det nok ikke mye blogging. Jeg skal nemlig besøke kjæresten min å se hvordan han har det i det nye huset. Det stemmer, det nye huset. Han har nemlig flyttet fra Tvedestrand til Vegårshei. Og i mine øyner er det en temlig forskjell. For dere som ikke har peilig på stedsnavn, legger jeg ut to bilder under, et fra Tvedestrand og et fra Vegåshei. Men jeg gleder meg veldig til å se gutten min igjen, og selvfølgelig se hvordan de har det der inne, i skogen.

TVEDESTRAND:
tvedis
Her bodde kjæresten min. En herlig liten by med liten tilgang til alt. Jeg kommer til å savne å være sent ute med han, gå igjennom småsmugene i byen mens jeg holder han i hånden og jeg kommer til å savne at det går buss ca. en gang i timen!

VEGÅRSHEI:
img0420756446
Hit har hal altså flyttet. Ikke direkte på denne veien, men på et sted på Vegårshei som heter Ubergsmoen. Ikke at det sier så veldig mange av dere så mye. Men der er det altså skog, skog og atter skog. Elg i hagen og buss to ganger om dagen. Vel, for bare håpe det beste.

ANG. VALGET SOM AKKURAT VAR, HVA ER DIN MENING? OG STEMTE DU?

EDIT: Les hele teksten før du kommenterer, og ikke døm ut i fra overskriften. Og selvom jeg bruker en fjortenåring som eksempel, betyr det ikke at hun var fjorten, eller at alle som fjorten er sånn.

>> DAGENS OUTFIT!

cimg7197cimg7198cimg7201

DAGENS OUTFIT ALLE SAMMEN! Kanksje ikke så big deel, men er det noe som er "big", er det genseren min. Den er virkelig herlig, og stor! Døds god å gå i er den også. Genseren er fra h&m, buksen er fra vero moda også har jeg en hvit singlett under, som også er fra vero moda.

ps. anbefaler en blogg i morgen, kanskje to! sleng igjen bloggadressen din.

>> LIVET ER HERLIG! SKAL JEG ANBEFALE BLOGGEN DIN OG KANSKJE?

Livet er herlig, natten er ennå ung og alt er rett og slett topp! Er så glad for tiden, så glad at jeg vil spre det videre til dere! Jeg har nemlig bestemt meg for å anbefale en blogg! Jeg lovet jo for en stund siden at jeg skulle gjøre det ca.en gang i mnd. Og nå er det nok en ny runde. Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen linken til bloggen din i dette kommentarfeltet. Så anbefaler jeg neste blogg allerede nåkommende tirsdag.

Det jeg setter vekt på i anbefalingen og vurderingen av kanskje akkurat din blogg, er: hvordan bloggen er bygget opp og satt sammen. Hvor aktiv vedkommende er, og hvordan bloggen inneholder bilder og vidioer. Selvfølgelig legger jeg også godt merke til første inntrykket, nemelig headeren. Også legger jeg selvfølgelig merke til skrivemåte. Håper mange melder seg på, dette er noe jeg gleder meg til!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ps; det er ikke noe vits i å krangle med meg. jeg er en av de snilleste jentene du kan tenke deg.

>> DAGENS OUTFIT

cimg7181cimg7182

Jeg har bestemt meg for å ha mer outfit på bloggen, og ikke så mye om hva jeg hadde på brødskiva til frokost. Høres det greit ut, lesere?

>> DAGENS OUTFIT +LITT FLER BILDER

cimg7143cimg7146cimg7151
cimg7154

Dette er altså det jeg har på meg i dag!
Ikke noe å skrike over akkurat, men men. Buksen er fra vero moda, genseren er fra cubus og hvit singlett fra gina. Extensionsene mine har en dårlig dag i dag btw! Noe som synes på de to først bildene. Hvis det interesserer dere, blir jeg nok bare hjemme resten av dagen.

SKAL DU NOE GØY I HELGEN?

>> I DAG GIKK JEG FRA SKOLEN MED EN STOLT 6'ER!

Fikk tilbake matteprøven vi hadde på torsdag i dag. Og gjett hva? JEG FIKK EN SEKSER! Åh, dèt hadde vært en herlig setning å kunne sakt til alle og en hver, men dessverre fikk jeg ikke sekser på noen matteprøve, MEN jeg fikk sekser i gymmen i dag! Klassen min og tre andre klasser hadde løpe test i dag, på utholdenhet. Og jeg var den eneste jenta som fikk sekser. Stolt. Men nok skryting, måtte bare få det ut. Er så utrolig glad for den!

nfi189340795852001239442104

>> DU ER EN AV MINE ALLER BESTEVENNER, VET DU DET?

Jeg er så utrolig glad for at jeg er vennen din. Du aner virkelig ikke. Du er helt herlig, og virkelig en jeg kan stole på. Bedre venn enn deg skal man virkelig lete lenge etter. Du er der alltid for meg, og får meg på godt humør uansett hvilken situasjon det er i. Jeg er virkelig glad for at jeg har en så god venn som deg, og ikke mist at jeg har blitt kjent med deg! Håper du alltid vil være vennen min. Du er uten tvil en av de menneskene jeg har åpnet meg mest for, og en av dem jeg setter mest pris på her i verden. Jeg stoler virkelig på deg, og er glad for at jeg har en jeg virkelig kan fortelle alt til. Håper vennskapet vårt aldri tar slutt.♥ love your bff, foxy.

megogstami

Hvorfor er du så herlig? Er virkelig glad for at det finnes mennesker som deg.

HAR DU EN GOD VENN DU VIRKELIG SETTER PRIS PÅ? OG MENER DU AT JENTER OG GUTTER KAN VÆRE BESTEVENNER? En av guttene diskuterte det etter fjerde time i dag, han drev og hadde forskjellige meninger ang. det. Lurer på hva deres meninger der ute også er. Min er hvertfall uten tvil JA.

>> SANGEN DU FÅR PÅ HODE (anbefaling)Jeg tuller ikke, denne sangen er en av de kuleste jeg har hørt på lenge! Therese viste den til meg i dag til morningen, og den har så si spilt siden da. Jeg digger den rett og slett, men dessverre er det en sånn sang man fort blir lei av. Men kos dere med vidioen og sangen enn så lenge, + del deres mening!

HVILKEN SANG ER DIN FAVORITT AKKURAT NÅ FOR TIDEN?
trenger musikktips, så kom igjen og kommenter!

>> LANDSKAMP MED JENTENE I GÅR (bilder)

I går var jeg på landskamp med fotballaget mitt! Og det var virkelig en herlig opplevelse, hvertfall så lenge Norge vant 2-1 mot Macedonia! Det var virkelig en herlig tur, med noen nydelige jenter! Vi hadde egen minibuss hele veien. Og når vi kom frem til Oslo var vi på et fotballmuseeum, så en liten film og var på dolly og spiste pizza. Senere ventet vi på at tiden skulle gå, og at kampen skulle begynne! Et lite minus på turen kan ikke være annet enn den kalde busseturen hjem , ellers var det en herlig kveld. Kameraet mitt var dessverre ikke fulladet, men jeg fikk tatt noen bilder, så dere for kose dere med det som er!

cimg6975
cimg6980
cimg6981
cimg6983
cimg6984
cimg6987
cimg6990
cimg6995
cimg6997
cimg6999
cimg7001
cimg7003
cimg7011
cimg7013
cimg7016
cimg7043
cimg7028
cimg7034
cimg7044
cimg7047
cimg7051
cimg7040
cimg7070
cimg7077
cimg7081
cimg7085
cimg7088
cimg7089

LIKER DU FOTBALL? Det gjør virkelig jeg! Men må løpe, skal spille kamp! hahaha

EDIT: Kampen vår gikk kjempe bra! Vi knuste dem 5-0, og jeg scorte andre målet! Herlig

>> øyne kan gråte, munnen kan le, men et knust hjerte kan man aldri se.

Jeg kunne ha skrevet i vei om hvor forferdelig jeg har det, og hvor lyst jeg bare har til å dø. Men det ville nok ha vært for uinteressant for de fleste, dessuten har jeg ingen emosjonelle innlegg i bakhodet i dag. Ikke enda hvertfall. -Neida kjære lesere. Jeg har det fint, kan hvertfall ikke ha det serlig mye bedre. Klart et par småbagateller kunne ha vært ordnet opp i, men slik tilstanden er i dette sekund, har jeg det virkelig fint. Akkurat nå har jeg huset for meg selv og det vil også si fjernkontrollen for meg selv! Planen de siste timene for dagen er å mixe noe godt på kjøkkenet og rett og slett nyte resten av dagen. I morgen skal jeg på landskamp, så kryss fingrene for at Norge vinner! Hadde virkelig vært kjipt å dra fra sørlandspærla Risør til Oslo øst, å tape.

cimg6893
Slenger inn et bilde fra i går når Jane, Simen og jeg var ute og drakk kakao. Hyggelig!

HVORDAN HAR DU DET FOR TIDEN? fint, dårlig, uhyggelig eller trist? Kanskje mistet kjæresten din, eller fått en? Hva med en forferdelig bestevennkranglel eller kanskje du har fått et nytt familiemedlem? Kjør på og kommenter om hvordan tilstanden i livet ditt er akkurat NÅ.

>> BILDER FRA SKOLEDAGEN MIN (resturang og matfag)

Hei alle sammen! Jeg har lovet flere av vennene mine å ta bilder en gang når vi er på kjøkkenet, og nå er det altså gjort. Første, men sikkert ikke siste gangen. Dere for kose dere med bildene, selvom de kanksje ikke er så aldelses morsomme. Men litt gøy er det, at skoledagene mine består av å lage mat. Hvertfall for det meste, vi har så si ikke teori.

cimg6896
cimg6897
cimg6903
cimg6904
cimg6907
cimg6909
cimg6911
cimg6914
cimg6915
cimg6916
cimg6928
cimg6932
cimg6937
cimg6939
cimg6941cimg6947
cimg6951

Dette var altså bilder fra dagen i dag, altså min skoledag, men HVORDAN ER DIN SKOLEDAG?
(Går du media, tip eller kanskje på ungdomsskolen?)

>> SJALUSI: NOE AV DET VÆRSTE OG VANLIGSTE I ET FORHOLD

Å gå fra å være søt pike til et sjalusimonster fra helvete, er ikke lange veien. Men alle har vel en eller annen gang vært litt sjalu og kjent følelsen av en vond klump som vrir seg i magen når en du er glad i (kjæreste, venn eller venninne) gir mye oppmerksomhet til en annen enn deg.

Jeg er en person som lett blir sjalu. Jeg var det hvertfall. I begynnelsen av forholdet til meg og kjæresten min, kunne jeg bli sjalu bare han ga klem til en annen jente, snakket med en annen jente på msn eller f.eks fikk brev på nettby "du var fin". Sistnevte burde jeg heller ta som en komplemang over at noen syns kjæresten min er fin. Men her snakker vi sykelig sjalu, noe som ikke er bra for et forhold. Andre ganger har man grunn til å være sjalu. Krysser han/hun grenser (som dere kanskje har blitt enige om på forhånd), eller forsøker med vilje å gjøre deg sjalu, bruker ubeskrivelig mye tid sammen med en annen jente ? eller er utro, så er det bare å pakke snippesken hans og be ham komme seg av sted. Men det skal være lov til å ha andre venner å være seg selv. Om sjalusien til f.eks partneren din går så langt, at det både ødelegger vennskap og væremåte, burde noe gjøres før alt blir galt. Jeg har vært igjennom slikt selv, og vet hva jeg snakker om. Er det virkelig verdt å miste bestevennen sin eller kjæresten pga. en liten sjalusibagatell? Personer som fort blir sjalu, burde lære seg å stole mer på partneren din og ha et godt selvbilde til seg selv.
sjalu518249p

BLIR DU FORT SJALU? fortell om en episode du ble sjalu! gjerne anonymt og om du vil.

>> HØSTMOTE 2009 (tips og inspirasjon til deg!)

Alle vil vel være det lille ekstra en gang i blandt? Vel, nå har du sjangsen. Lev deg inn i høsten med basic farger, bukser med detaljer og storstrikkete gensere. Høsten er tilbake for fult, og men nok en motestil på skulderen. Jeg har lest en rekke blader i det siste, som selvfølgelig har skrevet om høstens kommende mote. Dermed fikk jeg som inspirasjon å nevne et par ting til leserene mine, som tydeligvis er et stort it, denne høsten.

1: SKINN har tydeligvis aldri mer vært mer hot! Det gjelder alt, bukse, jeans eller skjørt. Bare husk å kombinere det med noe som krasjer litt med teksturen. En grov ullgenser eller en litt slitt bomullstopp burde duge! Lek deg frem og rot i klesskapet, kanksje en topp som er forstøvet får et nytt liv?
2: SKJØRT er også tydeligvis veldig riktig denne høsten. Strømlinjeformete, åletrangeskjørt og high waisted. Føl deg frem og lek litt med stilen, bare det du syns er bra nok er best!
3: NAGLER er bare hot i fra mitt synspunkt. Både på sko, vesker, topper og jakker. Listen rekker seg i det uenderlige. Obs. må bare passe på at det ikke blir for mye, og kombinert riktig!
4: JAKKER er noe man selvfølgelig må skaffe seg utover høsten. Og i år er det korte chanel-inspirerte jakker, bikervaranter, blazere eller den klassiske kåpen som er tilbake i skapet!
5: STRIKK som i strikkegensere! Noe av det beste med høsten, er den den deilige strikkegenseren som våkner fra klesskapet igjen! Skulderputer kan også være hot under en ullgenser. Ikke helt meg, men opp til en hver. En ting er sikkert, og det er alt jeg virkelig elsker strikkegensere!
6: VEST kanskje ikke bare en, men to? En av høstens hotte trender.
7: SKJÆRF er ikke bare praktiskt og varmt, og også hot denne høsten!
8: ACCESSOIRER selvfølgelig! Punktet vi alle har ventet på, og ikke kan få nok av! I år trenger du absolutt ikke være redd for å pøse på med tilbehør. Rock det opp med mye forskjellig, men som samtidig passer sammen! Føl deg frem, og lek med fantasien som aldri før!

a
Valgene er mange og fallgruvene er store. Så ta frem visakortet og dra på høstens shoppetur!

HVA SER DU FREM TIL DENNE HØSTEN? OG NOEN HØSTTRENDER DU VIRKELIG IKKE KAN FORDRA?

>> DAGENS OUTFIT PÅ EN LITT ANNERLEDES MÅTE

I stenden for å posere rett opp og ned inntil en hvit vegg, slik jeg alltid pleier å gjøre, gjorde jeg noe nytt. Jeg krabbet og rullet meg rundt i gresset i steden for. Jeg har vært inne og ryddet i hele dag, så var herlig å komme litt ut. Dagens outfit var deilig og god å gå med. Mens i morgen blir outfiten kokketøy, og jeg har i tankene å ta med kameraet inn på kjøkkentet å knipse litt (enkelte har spurt og nevt om jeg ikke kan det, så hvorfor ikke?).

cimg6855
cimg6866cimg6862
Helt vanlig hvit singlett fra jc, grå strømpebukse fra gina, skjerf fra h&m og genser fra gina.

HVORDAN HAR DIN SØNDAG VÆRT? ps. bilder fra shoppingtur osv. under.

>> UKENS HERLIGE INNKJØP (shoppingtur osv)

Hei og hopp alle lesere! Har lovet dere en stund bilder av innkjøpet mitt fra denne uken. Nå kan jeg gledelig fortelle dere at det kommer. Alt ligger på bildene under, og alt er nytt. Unntagen den hvitebuksa. Hvis det er noe dere lurer på, f. eks hvilken butikk ting er fra eller pris, så bare spørr! Kan på forhånd avsløre at nesten 3 000,- har forsvunnet på det du ser under.

cimg6802
cimg6782cimg6788
cimg6798
cimg6793
cimg6775
cimg6780
cimg6837cimg6833
cimg6823
cimg6819
350
Mascaraen fikk jeg av Theresepus, takk. i love it


HVA LIKTE DU BEST ?

>> STIPETE GENSERE: HOT OR NOT?

Først må jeg bare si beklager til alle som syns det er dårlig med bloggingen min for tiden. Jeg kan dessverre ikke så mye for det. Det er en del som skjer for tiden ang. skole osv. Men, jeg kan prøve (merk;prøve) å skjærpe meg. Tenkte jeg skulle ta noen bilder når vi er på kjøkkenet, litt mer outfit og bilder fra shoppingturen min i går. Men nå kommer altså spørsmålet mitt for denne gangen: Stripete gensere, hot or not? 

Selv så har jeg to. En i hvit med sorte striper fra gina (bildet under)  og en litt stor fra h&m med mørkeblå bakgrunn og hvite striper. Jeg syns det er veldig fint, og ganske så kult! Minner litt om 90-tallet. Men selvom jeg syns det er fint, betyr det ikke at alle andre også syns det. Så, hva er din mening. Hot or not? Kanskje du til og med har en selv, hvis ikke flere? 
genserpginatricot44146341247935762732n500
HOT OR NOT MED STRIPER? BRUKER DU DET?
 
KATRINE PEDERSEN:

KATRINE PEDERSEN:

16, Risør

Hei! Mitt navn er Katrine, og velkommen til bloggen min. Jeg blogger om det meste, slik som; hverdagen min, egne meninger og litt annet forskjellig. Det er rett og slett bare å holde seg oppdatert! Jeg deler også ganske mye om meg selv på bloggen, noe du vil skjønne hvis du følger den over tid. Hvis du har spørsmål kan du enten stille meg det i kommentarfeltet, eller du kan ta kontakt på nettby@katrine93. -over og ut, peace. leser denne bloggen nå :) ____________________________________ Kopiering av identitet kan i værstefall bli politianmeldt. Setter pris på om dere ikke kopierer innleggene mine. Men å kopiere et innlegg og å gi inspirasjon er to forskjellige ting. Blir bare glad om jeg får til noe sånt! Og legg meg gjerne til som venn når du først er inne å titter, så kanskje det ikke blir siste gangen? mvh. Katrine.

Kategorier

Arkiv

hits